Norka,
nekem 1 kivétellel mindig a Bergendy Katihoz volt szerencsém
szuper felvételeket csinált, és nem sajnálta az időt a videóra
az 1 alkalommal, mikor az Uring Márta volt, ollyan csőőtahóó volt, hogy na. egyszer nem pillanthattam rá a képernyőre - befordította maga felé! és mikor kérdeztem, hogy mi a helyzet a gyerek nyaka előtti kzs-vel, meg azzal a csíkkal, közölte, hogy mit akadékoskodok, ő ugyan nem néz meg semmit, ha a doki nem írja a papírra, hogy nézze meg.
ennyit róla.
Fibi! még hogy rooming in-t kérni!
Moosejaw igazat szólt...
nincs mese, meg válogatás, ahogy picit kipihented magad szülés után, és mondjuk már le tudtál zuhanyozni, irány a gyerek, vagy már hozzák is
én elég sokat pihizhettem - éjfél körül kerültem ágyba, és hajnal 5-re hozták csak a bébit
onnantól kezdve csak fürdésre toltam be a csecsemőre, végig mellettem volt (és nem is kérdezték, így akarom-e). zuhanyzás/pisilés ha a gyerek aludt - pont, mint itthon. a szobatárs mellett néha ott lehetett hagyni, de max 5-10 percre
a látogatáskor meg kitoltam az ajtóig - mint mindenki-, a látogatók úgyis őt akarták látni
na de ne ijedj meg előre, néha be lehet tolni a csecsemősbe, főleg, ha nagyon összetört képet vágsz, talán nem vágnak ki
kicsit fárasztó volt így az első pár nap, de jó felkészülés volt az itthoni életre.
cici: a párom már Pamelának szólít
nemtom mi lesz később, Szottyadt Dohányzacskó?
Neet, hajrá, mutassátok meg nekik, ki az úr (az egér?) a háznál!
tudja valaki, hogy a PKU vizsgálathoz miért nem a baba sarkából, miért a fejéből vesznek vért?
és tud valaki mondani valami átlagos evésmennyiséget az első hetekre? nem mintha aggódnék, hogy Isti nem pofásodik rendesen, mert ezzel nincs gond
csak ha eszembe jut, megmérném, mennyit szopizik, és kéne tudni vmi viszonyítást
köszi
votiv és Isti, aki húsz perc múlva egyhetes
(ekkor már a kitolás közepén voltunk, hajjaj de szép is, hogy elmúlt
)