Sziasztok!
Bocsánat, most én is nagyon zugolvasó lettem.
De olvaslak ám benneteket, és nagyon szurkolok mindenkinek!
Évi:
Teljesen hasonlóak a tüneteim.
Bármit eszek negyed óra múlva az tűnik a világ leggusztustalanabb kajájának...
No de sebaj, fő hogy már itt tartunk.
Irígykedek a lájtos összebújásért.
Mi eddig nem mertük, most meg kerek perec el is tiltott a doki a múltkori vérzés miatt. Már nem is emlékszem, milyen az, mikor nem egy nőgyógyász nyúlkál arrafelé...
Tanita:
Üdv itt! Sajnos azt el kell fogadnod, hogy ez nem egy magánklinika, itt nem fognak a kis lelkeddel foglalkozni, mert egyszerűen nincs rá idejük/energiájuk, annyira sokan vagyunk folyamatosan. Szakmailag igyekeznek a legtöbbet nyújtani, a lelki részét neked kell feldolgoznod.
Witch:
Szegény Jami, jaj de nem irigylem... Mielőbbi jobbulást neki!
Kakti:
Boldog szülinapot a nagylánynak!
Milyen ügyesen intézed ezeket a vizsgálatotkat, még nem is hallottam ilyet, hogy ebbe is bele lehet vonni a szülésznőt.
Etna:
Jól összejöttek a dolgok nálad. Mikor is kellene megjönnie? Gondolom, akkor rögtön indul is a lombik, ugye?
Andi:
Te miért kaptál hosszú protokollt?
Őszintén szólva máig se tudom, mert nálam minden rendben volt (férjem spermaképe miatt lombikoztunk). Berzenkedtem is akkor ellene, de végülis nagyon bevált, úgyhogy most már egy szót se szólok.
Vérvételre nem tudsz valakit vinni magaddal, hogy ne egyedül kelljen utána kótyagosan mászkálnod? Lehet, hogy tényleg segít, ha reggel iszol egy kis vizet, meg utána minél előbb kávé, édes péksüti, stb. De lehet, hogy csak épp rossz napod volt, és legközelebb nem is lesz semmi. (Lehet, hogy hülye elgondolás, de az jutott még eszembe, hogy mensi közben úgyis megy ki annyi vér a szervezetünkből, hogy az a pár ampulla plusz meg se kottyan...)
HSG: örök tanácsom, hogy ha megengedi a doki, vegyél be előtte egy fájdalomcsillapítót (Cataflam, vagy bármi görcsoldó). Sokat fog segíteni.
Kockásfülűnyúl:
39 év fölött 4-5 embriót ültetnek vissza.
Ezen most meglepődtem. Én 38 múltam, és igazából nem is nagyon kaptam választási lehetőséget, kerek perec azt mondták, hogy 2-t kapok vissza. (Mondjuk nálunk 4 picur maradt meg a 6. napra, így tényleg logikus elosztásnak tűnt, hogy 2 pocakba, 2 fagyiba.) Csak azért írom, hogy ne izgulj nagyon előre, könnyen lehet, hogy szépen megoldódik magától a helyzet. Biztos vagyok benne, hogy nem fognak erőszakkal több porongyot beléd ültetni, mint szeretnéd. Az meg, hogy írásban kell nyilatkozni, nem jelent semmit, csak őket védi szakmailag.
Ann:
A te történeted se semmi, remélem, most már a happy end következik, igazán megérdemelnéd!
Most mennem kell, szép, derűs napokat mindenkinek!