Új privát üzeneted érkezett!

Holnap megyek d.u. erre az előadásra (egyedül :cry: ) Nálam esély sincs, hogy a párom adja be a szurit, vagy segítsen. Örül ha a vérvételt túl éli. Holnap utánra várom a pirit. Kíváncsi leszek, hogy mennyibe fog ez a szuri dolog kerülni. Annyi félét hallottam már.
Ráadásul azért is izgulok, mert állítólag most fog jönni egy influenza hullám. Én a kisfiamat ezért szültem császárral korán, alig egy napot élt :cry:
kockasfulunyul
Budapest XV. kerület

Jó reggelt!

Süni, ez nagyon szép történet. Olyan igazi kis lélekdopping.

Ann, a gyümölcskúra nem jó neked? Én pl annó a cigiről szoktam le úgy, hogy minden szálat vmi gyümölccsel helyettesítettem. 2kg almát megettem naponta, de legalább leszoktam és nem kezdtem el hízni. Bár, én alapjáraton sem vagyok az a csipszkólacsoki mániás. Kivéve az epres-joghurtos M_lka, mert az bármikor, bármennyi :D

Kockasfülűnyúl, ne aggódj. Nem olyan vészes ez a szuri dolog. Az első pár alkalommal izgulsz, de utána már észre sem veszed. Az ára meg... Hát sajnos azt elkérik. Mi pl azon tudtunk spórolni, hogy az egészségpénztáros kártyát is elfogadták.

Szép napot mindenkinek :)

Lilypie First Birthday tickers
szaboevi27
Biatorbágy

Luca: Örülök, hogy jelentkeztél a betegségnek kevésbé. Már kezdek kimenni a náthából, csak a takony van meg még mindig. Képzeld, Barbus olyan aranyos volt a múlt héten. Leszívtuk az orrát, erre elkezd a lakásban rohangálni az orrszívóval és kiabál, hogy Nadon cép takony! :D Hát így is fel lehet fogni a dolgot.

Ann: Tudom, hogy milyen rossz ez a diéta, nekem is állandóan ment a hasam ezektől a cuccoktól. Én amikor terhesen besokaltam, akkor mindig meglátogattam azt a cukrászdát, ami a westendtől fölfelé van. Ott nagyon finomak a diabetikus sütik. Meg van egy illatszer diszkont a Nyugati és az Oktogon között (lila színű bolt az egyik sarkon) és olyan sok féle diabetikus csokijuk volt, hogy csak lestem. Meg én sok diabos nápolyit is ettem. Ezek többsége nem updates volt. Ja, és van olyan tejszínhabos! csokipuding, amiben kevesebb szénhidrát van, mint az updatesban és fele annyiba kerül. Kitartás csajszi, veled vagyunk.

Évi: Örülök, hogy jól vagytok. Kíváncsi leszek mit szól majd a dokid a sikerhez, az enyém nagyon örült, mikor babával mentem hozzá vissza. Mostanában nekem is mennem kellene rákszűrés miatt, de sajnos semmi időm nincs rá. Meg meg kéne kérdeznem a tesó projektet is, hogy mit javasol. Bár mi még várunk. Nálad a tesó projekt is megoldódik egyszerre. :D Azért nem akarom egyik ikres kismamát sem megijeszteni, de szerintem rohadt nehéz lehet két gyerekkel egyszerre. Mondjuk a 2 éves korosztály már valamivel jobb, amíg nm jön a hiszti korszak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2012.02.14 21:11-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

Ann: Még most is úgy gondolom, hogy nem szabad túlzásba vinni ezt a diétát. Én is csak azért kontaktolok a dietetikussal, hogy sokféle ötletet kapjak az egészséges édességekről. Nem kell lemondani az édességről, de azért válogasd meg, hogy mifélét eszel és mennyit. Inkább napi keveset, mielőtt úgy jársz mint én és betolsz egy egész dobozt egyszerre :) Egyébként abszolút antibiotikum ellenes vagyok, úgyhogy semmi pénzért nem veszem be, sőt ki se váltottam, amit felírt. És a hosszú irományommal összesikerítettem neked egy laptetüt. :D

Kérdés: szerintetek a mellkas rtg. roncsolhatja a petesejteket? Mert azért folyamatosan készülünk a köv. lombikra és nem akarom a jó sejtjeimet kinyírni a rtg-el, főleg, hogy semmi tüdőgyulladás jellegű tünetem nincs. A dokim egy igazi lúzer! Utálom!!! Csak a tp miatt muszáj mennem hozzá.

Vicky: De tündér Barbus :D :D Barátnőm kisfia például imádja az orrszívást, ha nem kap levegőt ő kéri, hogy csinálják meg neki.

Luca
luca4

Süni
Tényleg jó ilyen pozitív példákat olvasni! Köszönjük, hogy megosztottad velünk!

Luca
Dokid tényleg fura. Hasfájás – tüdőgyuszi? Reméljük semmi komoly, minden esetre a magas láz gyulladást jelent valahol. Amúgy én is gyógyszerellenes vagyok, inkább házi praktikák játszanak nálam is! Sok folyadék, vitamin, és pihizz, az alvás gyógyít is!

Ann
Mozgást egyenlőre itthon akarom elkezdeni, tényleg kéne egy kis állóképesség javítás. Családnak jobbulást! Tanácsok – receptek jöhetnek priviben. Korábban kaptam már hasonló tanácsokat, de valahogy nem képes bemászni az infó a fejembe – gondolom, úgy hiszi, nincs rá szüksége…

Kockásfülü
Az én párom is elájult korábban a tű látványától, néha, ha vérvételre ment, le kellett fektetni, mert nem bírta. Mára kicsit jobb már a helyzet. De nekem a szurikat szinte élvezettel adta be.
Az influenza miatt ne aggódj, szerintem ez is a gyógyszergyárak üzlete, vitamin, immunerősítés és elkerül minket!

Vicky
Lányod írtó édi lehet!
thimmy
Gárdony

Luca, ekkora egy f..szkalap orvost... Nekem mikor nyáron légkondi miatt majdnem tüdőgyuszkóm lett, akkor tényleg baromi szarul éreztem magam, de meghallgatott a dokkerem és hallotta hogy vmi nincs rendben. De nem küldött el röntgenre.
Figy nekem olyan 6 éve akartak csípőmről készíteni felvételt több oldalról és mondta a dokinő, ha gyereket szeretnék belátható időn belül, akkor nehogy csináltassak, pont amiatt amit írtál. Mondjuk a mellkas az jóval feljebb van, de szerintem tüdőröntgennél nem kap semmit az ember amit esetleg odatehet a hasa elé, úgyhogy én a helyedben nem mennék. Meg ráadásul a röntgen sugarak összeadódnak, szóval lehet többet árt mint használ.
Főleg ha nincs tüdőgyuszira utaló vagy csak ahhoz hasonló tüneted, háát szerintem hagyd a fenébe.

DIÉTA kérdések:Igazad van Luca, tényleg nem szabad szerintem sem túlzásba vinni. Az ember lelkének sem használ az tuti.. Tegnap megkaptuk a Bözsi utalványt, nekünk 4 csomaggal, azaz 20ezer ft-tal többet küldtek. Persze becsületes lévén szóltunk neki, ma el is vitték, és mit hoztak, na mit? MERCI csokit :)) 4 mogyorósat ettem meg, a többit a kollégám asztalára tettem.

MOst amúgy egészségkonyhától rendelet, őt etiritet használnak, és teljesen jónak érzem. Ráadásul most vannak új reform édességeik, ma pl meggyes, mákos köles volt, az is etirittel. Holnap túrós, narancsos zablepény Ezek tök jók, mert legalább lassú ch van bennük. Diétás náppolyikat nem szoktam venni, mert oké hogy nincs benne cukker, de a finomított liszt az ugyanolyan rossz az inzulinra.

Kockásfülű, hogy tetszett ma az előadás?? Minden kérdésedre kaptál választ?

Évi, a gyümölcs gyors szénhidrát, azt nem lehet mindig enni..pedig imádom, de azzal is vigyázni kell. Igazából nem fogyókúráznom kell, hanem az ir diétát tartani.

Thimmy, mi jóba fogsz kezdeni a pihenőidőszakodban? Kinéztél már valamit?

LUCA!!! Köszi a laptetűt!!! Mindenki csippentsen belőle kedvére!! Legyen már akár kismama, vagy babára vágyakozó, vagy anyuka.
ann74

Sziasztok!

Először is, nagyon szépen köszönöm, hogy befogadtatok! Már most nagyon sokat segítetek nekem és erősnek érzem magam.

Szeretném, ha tudnátok, hogy a lombik dologgal senki nem bántott meg, teljesen igazatok van. És hát én is 33 vagyok már, tehát többet nem kísérletezgethetek. Sokat segítettek nekem a hozzászólásokkal!

Vicky! a lombikot most már csak én ellenzem,(habár már kezdem elfogadni) a férjem már nem. Nem veszekszünk emiatt, most megvárjuk a HSG-t és utána azt tesszük, amit javasolnak az orvosok. Tudom, hogy kisebb méhsövény nem okoz gondot, remélem én is ki tudom majd hordani a babot. A szülés után nem rendeződött a ciklusod? Azt mondják ilyenkor beáll a hormonháztartás.

Cicmarekdodo! Én is a tanár úrhoz járok. De jó, hogy te is! Látom te is új vagy. Sikerült petesejtdonort találnod?

Rilka! Neked szívből gratulálok a babához! Te miért kaptál hosszú protokollt?

Szaboevi! Neked is nagy gratula! Egyáltalán nem bántottál me, teljesen igazad van. Én sem fogok sokat gondolkodni. Mi szerencsére elvoltunk eddig, nem veszekedtünk a baba miatt. Talán eddig nem voltunk még eléggé érettek rá, azért mertünk kísérletezni. Idén viszont belevágunk bármi áron. Tőled is azt szeretném kérdezni, hogy miért hosszú protokollt kaptál?

Thimmy! A BMC-be járunk február 8-a óta. A Koncz tanár úrhoz ragaszkodtunk és így elsőre meg is voltunk vele elégedve. Ti hova jártok? Az inszeminációs hormonoktól nem tartok, tudom, hogy nem olyan drasztikusak.

Luca! Mit talált az endokrinologus a vérképben?Valamelyik hormon? Egyébként a bacikat a férjed spermájában kitenyésztették? Az egyik kolléganőm férjének is olyan kevés spermája van, hogy biopsziát javasoltak, de előtte megvizsgálták a spermát. Kiderült, hogy 2 baci van benne, amit ki kell irtani. Valószínűleg ez okozza a rossz értékeket. Sajnos csak 3 hónap múlva derül ki, hogy volt-e értelme a várakozásnak.

Kép

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs

ann74! Az előadás eleinte vicces volt. A doki elmagyarázta, hogy hogyan fogan természetes úton a gyerek. Aztán jött a doki, hogy milyen fajta vizsgálatok előzik meg az inszemet és a lombikot, És melyik, mit takar. Ez eddig ok volt. Aztán jött a hideg zuhany. 39 év fölött 4-5 embriót ültetnek vissza. Amikor megkérdeztem, mi van akkor ha én csak kettőt kérek, akkor az volt a válasz, hogy írásban kell nyilatkoznom, hogy tudomásul veszem, hogy így minimálisra csökken a terhesség létrejötte. Max háromig alkudhatom le. De mi van akkor ha mind megmarad? Én nem akarom, hogy választás elé állítsanak. Anyuka melyik embriót nyírjuk ki? :cry:
Félek, mert Murphy-vel rokonságban vagyok :roll: Most nem tudom mit csináljak. Nyilatkozzak 2.ről, vagy kérjem a 3-at? Két hetem van rá gondolkodni.

Andi! A lombik ha kell, hát kell. Hallgass a dokira , mert szalad az idő. Én is 5 éve kezdtem, ragaszkodtam a természetes úton dologhoz, most meg itt állok 39 évesen.
kockasfulunyul
Budapest XV. kerület

Kockásfülű!

Igen, erre már kezdek én is rájönni, hogy megy az idő. Egyébként a természetesről sikeresen lemondtam, az inszemminációt részesíteném előnyben. Hallagatok rátok és a belső hangomra is és elfogadom amit az orvos javasol. Ha lombik, akkor nem tiltakozom.

Nem semmi ez a 4-5 embrió! Ne keseredj el, ez biztos nem véletlen. Sajnos a szervezetünk már nem 20 éves és biztos nem marad meg mind az 5. Mondjuk én sem engednék 3-nál többet beültetni. Szerintem nézz utána a neten, hogy hány lombikosnak maradt meg 5 eddig. Hátha egy kicsit meg tud majd nyugtatni a statisztika.

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Ann
Egyenlőre torna, és zumba a nappaliban (a párom jó kis oktató anyagot töltött le :D ) Mikor is mész legközelebb? Mintha holnapra emlékeznék? :oops:

Andi
Mi Szűcs dokihoz járunk, nagyon bízom benne! Három hónap mulva folytatjuk, és reméljük, ismét sikerrel járunk és ezúttal minden rendben lesz!

Kockásfülü
Akkor vidáman telt az előadás - legalábbis az eleje :lol: :lol: Nem is tudtam, hogy ilyen protokoll van a lombiknál :roll: :? Azt hiszem, én sem tudnék egykönnyen dönteni...

Rilka
Hogy vagy kismama? Pihizel? Vérzés elmaradt már? Írj pár sort, ha tudsz!
thimmy
Gárdony

Ann: szóval megnéztem a betegségem bno kódját és bronhitiszt írt. Ez tiszta hülye, egyáltalán nem köhögök, sőt hallgatózás közben se kérte, hogy köhögjek és alapból se kérdezett rá. Azt hiszem holnap lesz egy csúnya harcom vele, mert kérdőre fogom vonni. Lehet kipenderít, de lecarom ezért a car röntgenért nem fogom még tovább húzni a kezdésünket és nem kockáztatom az 5. lehetőségünket se.
Hát nem képzeli, hogy a gondosan felépített immunrendszeremet kinyírom a tök felesleges antibiotikumával. :twisted:
Vettem normaflore-t most azzal kezelem magam és betúrtam csúnyán egy csomó vaníliás karikát és azóta tök jó a hasam :)

Tényleg azt tudja valaki, hogy a házi dokinak az első tp-napon már jelentenie kell valahová? Egyedül attól félek, hogy azt fogja mondani, hogy ha megtagadom a kezelést akkor nem ad tp-s papírt, ilyet tehet??

Thimmy: tipp otthoni tornára. tornavideo.hu - lehet regisztrálni ingyenes edzéstervre. ANN-ezt neked is küldöm!!!! Ezen a téren rólam annyit kell tudni, hogy keményen nyomom a Réka és egyéb tornákat és futok rendszeresen a szigeten is, de ez teljesen más jellegű izmokat mozgat meg - baromi izomlázam volt minden itthoni edzés után és kb. 20 perc az egész. Kukkants fel az oldalra.

Andi: Baci biztos nincs, mert az itt nézik az intézetben. A hormonjai vannak össze-vissza csúszva. Az andrológusok azt mondták, hogy ez a probléma miatt van, tehát, hogy nem éppek a here szövetei. A mostani doki meg megpróbálja a másik oldalról közelíteni a dolgot. Ahonnan kijön az a pár jó sperma ott működnek a dolgok, de egyszerűen annyira alacsony a teszto szintje, hogy az is fura, hogy ott jók a spermák, tehát most arra törekszünk, hogy a hormonjait normál szintre hozza, hogy amik kijönnek katonák, azok teljesen jók legyenek.

Kockasfulunyul: Én biztos bevállalnám a több embriót a helyedben.

Luca
luca4

Luca, ne hagyd magad!! Jól csinálod.

Tornavideo szupi, belenéztem, én nehezen veszem rá magam, hogy otthon nyomjam, de spórolás szempontjából sokat számít.
Hmmmm vaniliás karika :-DD Most jöttem speedből, lejárt a 10alkalmas ajándék bérletem :( +1 volt a vip óra is ami ingyenes volt. Úgyhogy mostmár nem marad más hátra, babásnak kell maradni oszt kész, majd a gyerekkel elsportolgatok.

Luca, ha nem is azonnal de szerintem 2-3 napon belül tutira lejelenti. Úgyhogy ha hétfőn voltál nála és szerdán mész hozzá vissza, akkor azt gondolom már tuti lejelentette. Mondd, hogy már sokkal jobban vagy, ami amúgy remélem így is van.

Kockásfülű, a helyedben én sem gondolkodnék a 3 embrión. Ne aggódj, a biztosan ismerik a statisztikát, különben tuti nem mondta volna. Nálad most mi lesz a következő lépés?Megjön piri és mész kezdeni?
Influtól ne félj, ha tudsz vigyázz rá, hogy ne menj zárt helyre sok ember közé, és nyomassál sok c vitamint. Ezt is úgy felfújják most, mint a szibériai hideget, meg az "óriásinagy" hóesést...

Holnap reggel jön vki bömöcöbe?

Andi, a természetesről soha ne mondj le, mert csoda akár veled is történhet. Szerintem inkább úgy gondoltad, hogy elfogadtad hogy valószínűleg nem természetes módon lesz babátok. Mikor is lesz a hsg-d?
ann74

Sziasztok!

Elmentem ma a doki bácsimhoz és annyira örült, hogy megölelgetett :D
Amúgy a kölkök nőnek mint a gomba... az egyik 10,5 mm a másik pedig 8,8 mm, Egy hete pont fele ekkorák voltak. hihetetlen amit csinálnak.
Mivel nem vérzek, nem fájok, megengedte, hogy összebújjunk Apával, szóval a Valentin nap is egész jól sikerült ;)

Andi, Mi Szűcs dokihoz jártuk. A long protokoll ha jól tudom a legkezelhetőbb és ennél vannak a legjobb statisztikát, gondolom ezért ezt kaptuk. De az igazság az, hogy én nem is kérdeztem rá. Nagyon megbíztom/tam a doktor úrban, feltétel nélkül elfogadtam mindent amit mondott.

Vicky, én is parázok ám, hogy a kettő az KETTŐ, de azért biztosan lesz szép oldala is. Mikor alszanak :D

Rilka? András? Mia? Valakinek vannak hírei?

Üdv: Évi

szaboevi27
Biatorbágy

andi: Nem igazán tudom, hogy rendeződött-e a ciklusom, mert fogamzásgátlót kezdtem szedni.

évi: Amikor már kicsit nagyobbak lesznek és tényleg egyszerre fognak aludni, akkor már jobb lesz.

Barbus tüneményes tud ám lenni, néha meg igazi kis ördög. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Hát most azt beszéltük meg a férjemmel,hogy marad a háromka beültetése. Bár a férjem mondta nézek utána neten a statisztikának.

ann74! Igen, most 15-16-án megjön a piri és második nap kezdik a stimut. Most már nem is a szuritól félek, hanem hogy max kettes ikrek legyenek. Nem vagyok túl gonosz :roll: :?:

évi! Örülök a piciknek.Majd ha lesz róluk kép, felteszed?
kockasfulunyul
Budapest XV. kerület

Ann: gondoltam, hogy meglesed az oldalt. :) Én simán ráveszem magam, hogy itthon tornázzam. Ezek a blokkok, meg tényleg nem több, mint 20 percesek és brutál izomláz mindegyik után én teljesen megdöbbentem, nagyon régen éreztem ilyet.
Mi volt ma??

Szabóévi: szuper, hogy nőnek a gyerkőcök ezerrel :D Bátrak vagytok apával, én biztos nem mertem volna bevállalni. Egyébként dolgozol, vagy otthon vagy?

Kockasfulunyul: Hajrá kezdés!!!!!

Luca
luca4

Sziasztok!

Régebben egyszer-kétszer már én is írtam erre a fórumra,de azután zugban maradtam. Régi BMC-s vagyok,jelenleg a 2. babót várjuk. Most már 23 hetesek vagyunk. :lol:
Azért gondoltam,hogy írok,mert mi az összes lombikunknál 3, a legutolsónál 4 embriót kaptunk vissza. Soha nem volt iker és többes terhességem sem. Kétszer 1 tapadt meg. Az elsőből született a lányom, most pedig 4 embrióból maradt meg a tesó. Szerintem nyugodt szívvel be lehet vállalni,mert egy bizonyos kor után tényleg kicsi az esély a babá(k)ra. Én hamarosan 41 leszek. Először mi is poénkodtunk,hogy mit csinálunk ha mind a három megtapad,de ahogy egymást érték a sikertelen lombikok rájöttünk,jó ha többet tetetünk vissza.

Szandra

Kép
Kép
vszandra

Évi, milyen aranyos dokibácsid van, közös örömködés, a legjobb :))
Húúú a kekszet én sem mertem volna, csatlakozom Lucához.

Kockásfülü, megérkezett ma a piri? Vagy csak a hózivatar? :-DD

Méhnykahártyám 6os, úgyhogy szurik tovább, estrofem emelés. Ha hétfőn eléri a 9et, szerda-péntek transzfer, ha nem, köv. hét hétfő-szerda. Úgyhogy még mindig szurkagépezet vagyok. Ma nam 1 híjján a 20. napja hogy szúrkálom magam, és hétfőig még tuti kell...

Rilka, hogy vagy? Ugye pihizel sokat. Mikor kell menned dokkerhez?
ann74

Sziasztok....

Ann akkor hajrá szurik!!!!mennyit szurtàl már be magadnak?20-at!?!?!
:shock: Komolyan!?!?!?! :shock: Mivel szűrő magad!?!?!

Évi: gartulalok, hogy növekednek az ikrek :wink: Mi a megérzés nemeket illetően!?!?! :)

Thimmy: hogy vagy!?!?!

Kockasfülü: én magam biztos beültetnék 3-4 :)
Íme itt a példa Szandra!!!!

Szandra: köszönjük hogy meg osztottad ezt velünk!!!Kellemes baba várást kívánok!!!!
noci85
Budapest XIII. kerület

Így van, egyetértek. Babásnak kell maradni minél hamarabb! Milyen jó lesz majd a babakocsit tolva, futni egy nagyot! Sokat számít a pozitív hozzáállás, biztos vagyok benne! Éppen ezért megnyugtatlak, nem mondtam le végleg a természetesről. Hiszek a csodában is, de közben a BMC-t is meglátogatom. Milyen jó lenne, ha még a HSG előtt természetesen összejönne!

Az otthoni tornázásra úgy tudod magad rávenni, ha minél több dvd-t szerzel be, mert így változatosabb. Legalábbis nálam ez működik.

A HSG március vége, április elejére fog esni. Miért kérdezed?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára andi565 2012.02.15 20:32-kor.

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Bocs, nem írtam oda, hogy az előző választ Ann74-nek szántam!

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Évi!

Nagyon örülök, hogy ilyen szépen nőnek a babák és hogy minden a legnagyobb rendben van!

A Szűcs dokiról én is sok jót hallottam.

Próbállak titeket visszaolvasni, de lassan haladok, mert olyan átláthatatlan a rendszer. Nem gond, ha megkérdezem, nálatok kivel volt gond, miért javasolták a lombikot? Neked rendszeresek voltak a ciklusaid, volt peteérésed? Vagy inkább a férjeddel volt gond?

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Voltam ma az AMH vizsgálaton, amihez a Tanár úr ragaszkodik. Egyúttal kértem a D vitamin szintem mérését is, ha már egyszer úgy is fizetnem kellett érte, már mindegy volt. Kíváncsi leszek.

Viszont nagyon elkeseredtem! Nem tudom, hogy fogom bírni a megpróbáltatásokat. Egy ampulla vért vettek és nagyon rosszul lettem, pedig nem néztem oda és ehettem, kávézhattam a mai vérvétel előtt. Rendesek voltak, lefektettek, de akárhányszor próbáltak felültetni, jöttek az újabb rosszul létek. Háromszor eljátszottuk, majd utána alig akartak elengedni. Mondták, hogy ne üljek így autóba, hívjak kísérőt. Aztán csak bejutottam a munkahelyemre valahogy, de elég kockázatos volt. Pont akkor zendített rá a hóesés is, tehát nem volt egyszerű.

Mi lesz velem 2 hét múlva, amikor a menstruációm 3. napján, éhgyomorra vesznek le vagy 4 ampulla vért, a HSG-ről nem is beszélve? Tudtok valami jó tippet adni? Az az érdekes, hogy 2 éve már túlestem ezeken a mensis vizsgálatokon és semmi bajom nem volt. Vajon mi történhetett? Én úgy szégyelltem magam és olyan mérges voltam magamra, hogy csak na!

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Andi! Emiatt ne szégyelld magad, oksi?? Más is járt már így, ez sokmindentől függ szerintem, mennyit, hogyan aludtál, mennyire izgulsz, stb... Lehet legközelebb meg sem kottyan. Amúgy meg meg lehet edződni ebben is, hidd el nem lesz semmi gond. Csak ne stresszelj rá. Én a legeslegelején majdnem elájultam, minden elsötétedett előttem, meg szikrákat láttam, és 40 percig nem tudtam utána felkelni, de mostmár meg sem kottyan, nem érdekel, még ha fáj is. Csak jussunk előrébb. Szóval nyugi Andi, az AMH és D viamin szint végett pedig szurkolunk, gyere mindenképpen az eredménnyel.
Ja, a hsg-t azt csak azért kérdeztem, mikor kell majd szorítsunk :-))

Noci, gonapeptylt szúrok, remélem nem fogod megismerni ezt a gyogyót, mert mihamarabb babás leszel :)
ann74

Ann!

Köszönöm a biztatást! Ebben reménykedek én is!
Sajnos, csak két hét múlva lesz eredmény.
Előre is köszönöm, hogy szurkoltok a HSG miatt, amire nem fog sor kerülni, mert addig bebabásodok. Mindenkinek mielőbbi babásodást kívánok! :lol:
andi565
Budaörs

Ann!csak hózivatar. De van előjel, így remélem holnap már igen.
kockasfulunyul
Budapest XV. kerület

Andi! baba+++++++++++ no HSG
kockasfulunyul
Budapest XV. kerület

Jó reggelt!

Kockásfülűnyuszi: van képünk már de elég kis semmitmondóak :) Eddig még nem sikerült olyat kapnom, ami felismerhető, de amint lesz teszek is ki :)

Luca, Ann: Azért annyira nem merültünk bele, hogy baj legyen :) Ha jól emlékszem, lány koromban ezt hívtuk úgy, hogy "maszatolás" :):):)

Andi: Nálunk velem volt probléma, el volt záródva a petevezetékem, amit aztán novemberben ki is vettek. Ezen kívül minden rendben volt mindkettőnknél. Rendszeres, 28 napos ciklus, peteérés is volt.

Amúgy nem dolgozom, mert ezek a koraterhességi tünetek kezdenek elhatalmasodni rajtam. A reggeli hányinger már délutánig tart, és annyit alszom mint a mormota...

Üdv: Évi

szaboevi27
Biatorbágy

Luca
Voltál a dokidnál? Mi volt? Mesélj! Köszi az oldalt, megnéztem én is :D . Drukkolok a dokidnak, hogy sikerüljön elérni valami javulást a párodnál!

Ann
Kitartás a szurikhoz, már tényleg közel a vége! :lol: Növeszd azt a mnyh-t! 8) :)

Évi
Aranyos dokibácsid lehet. Tényleg "bácsi" ? 8) :lol: Gratula a picikhez, nőjjenek nagyra! Szűcs dokihoz én is ugyanígy viszonyoluk! :lol:

Kockásfülü
Egyáltalán nem vagy gonosz, megértem a félelmeidet. Gondolj arra, hogy minden úgy történik, ahogy annak történnie kell! Ha ikrek lesznek, akkor is megoldotok mindent! És látod Szandra példáját is!

Szandra
Gratulálok Hugihoz! További jó babavárást kívánok!

Andi
Ne izgulj, ebbe is bele lehet jönni. Ha éhgyomorra kell menni vérvételre, úgy tudom, vizet lehet inni. Ha kevés folyadékot iszol, akkor sűrübb a véred, esetleg jobban megvisel a vérvétel. Próbálj meg már előző nap - este többet inni, talán segít valamennyit.
Akkor most várjuk az eredményeket. Ha a HSG-t megcsinálják, az is növeli az esélyeidet, sokak ilyenkor spontán babásodnak, mert a kontrasztanyag felszabadítja az utat a kiskatonák előtt. Szokták is javasolni utánna az összebújást. :oops: :lol:
thimmy
Gárdony

sziasztok lányok!

megint jöttem tudást gyűjteni. meglepődtem, h másnál is okozott gondot az update kaja. nekem olyan hányingerem volt tőle. amúgy isteni volt, abban a 2 hónapban mikor ettem akkor nagyon mentek le a kg-ok. de egyszerűen egy idő után telítődtem vele vagy nem tom, de megéreztem a szagát és már öklendeztem tőle. a spéci fűszerük miatt minden kajának ugyanaz az íze volt.

ann elsősorban tőled kérdezem, h nekem is ajánlották az egészség konyha kajáit, nem tudom, h be merjem-e vállalni. most még jobban bele kell húzni, mert jövő héttől szerintem kezdünk. még nem tudom, csak megérzés. viszont, sajnos a sok adalék anyagtól nem tudom pontosan kiszámolni az ebédjeim ch értékét. egyszerűbb lenne rendelni. csak elég húzós, de hála bözsinek így könnyebb.

én már megint alakítottam csajok. unokatesó fogorvos, de elég messze rendel, ezért kb 3 hónapja mikor nagyon hullott a hajam elmentem az sztkba egy átnézésre. azt mondták a fogamtól nem lehet. hát kb 2 hete érzem, h valami mintha nem stimmelne, mert a nyelvem akad az egyik fogamnál. hát rászántam magam a másfél órás útra és elmentem az uncsitesómhoz. hát csajok 3 lyukas fogam van, a tömés alatt elkezdett romlani az egyik mert letört a tömésből és alatt maradt a kajamaradék hiába mostam. na ez elég volt ahhoz, h a mellette lévőt is tönkretegye az meg az amellett lévőt. majdnem elájultam. hát mi a fenének van sztk, ha ilyen balfékek vannak ott?? nekem meg már szívgörcsöm volt annyi hajam kihullott. két hét múlva megyek megint, akkor tömi a 3. at és teljesen átnézi lombik előtt, h nehogy ez is galibát okozzon.

ja lányok a táptalajt vetélésöknek (bocsánat a jelzőért) javasolják győrben is, meg kell konzultálnom apával, h menjünk biztosra. de jó magyar módra nehéz beszerezni :-o nem értem, a gyártónak nem kell a pénz???

ja és a non plusz ultra, h holnap mégis ki kell vágni a köldökömből a vadhúst. gennyes vér jön már beleőle. de nem fogja a lombikot befojásolni, legalább is a doki azt mondta, h igyekezni fog úgy vágni, h ne egyen nagy sebem. viszont a gyulladás meg nem lenne jó. az utolsó pillanatban még azért jönnek a dolgok. már csak az hiányzik, h ennyi mindentől ne jöjjön meg. de én magammal kapcsolatban már semmin nem csodálkozom.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!

Vagyok én is, csak a gyerek szülinapja kicsit elvonja a figyelmemet. :)
Szóval vérvételre tippek:
Én nagyon ájulós voltam. 8 évesen kezdtem és 10 évesen 3 fogam bánta egy oltás utáni ájulásomat! Rettegtem a tűktől. Aztán a BMC-ben töltött idő alatt megedződtem. :) Van 2 néni a laborban, akik nagyon jól vesznek vért. Az egyik egy erősen alkesznak kinéző 50-es (piros arc, száraz bőr, göndör haj), rögtön jobbra, az ágy mellett szokott ülni. A másik a bal belső sarokban volt egy nagydarab, szőkés, szigorú arcú néni. Na, az is zseni volt. És beszélgetni kell velük! Minden másról, csak nem a munkájukról. Pl. adjon tippet, hogy mit főzz a férjednek, vagy mittomén. :) Semmiképp sem szabad odanézni. És hát azért általában az is megoldható, hogy ha szólsz előre, hogy ájulós vagy, akkor lefektetnek és fekve csapolnak meg.

Tegnap nekem is "jó" napom volt. Túlestem a cukorterhelésen. Szerencsémre nem kellett a laborban dekkolnom egész délelőtt. Még pár hete lestipistopiztam a szülésznőt, akivel Lilit szültem, így megbeszéltük, hogy onnantól minden laborvizsgálatomhoz ő veszi majd le a véremet, nem kell a laborba mennem. És így majd később, a végén a CTG-kre sem kell sorban állnom, szóval nem csak a szülésnél van jelen, hanem gyakorlatilag a terhesgondozásnál is. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!

Vagyogatok én is, de kicsit elúsztam a melóval, Jami beteg lett, és nem csak a vese, de pöttyös is lett, vagy allergia vagy a vese választ ki rosszul, így most patt helyzet van és várunk.... Kistesó nagyon nő :) Már nem férek a gatyáimba :)

A tűtöl nem kell félni :) Szerintem mindenki megtanulja magának beadni, vagy a párja lesz a hős :) Kitartás, én mindig azt mondtam, ha ezen múlik, hajrá, bár nálam is volt olyan, hogy fél órát ültem a hasam felett, hogy bevágom, bevágom... :oops: Pedig nem vagyok szívbajos, még anyut is én injekciózom...

Etnám!

Szorítok :)

Mindenkiért szorítok, de ma csak ennyire futotta, mert várjom a gyerekorvost... Puszi nektek

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!
Teljesen új vagyok ezen a fórumon és szeretném veletek megosztani eddigi tapasztalataimat ill. tanácsokat szeretnék kérni tõletek.

Elõször is mindenkinek kitartást és sok sikert kívánok

Tavaly decemberben voltunk a BMC-ben elõször. Nekem vmiért az elsõ pillanattól nem volt szimpatikus az egész hely, ahogy beléptem feszélyezve voltam, bár ez egyáltalán nem jellemzõ rám. Dokim nem volt, így S. doktornõhöz kerültem. Egy végtelenül antipatikus, nagyképû, lenézõ vkit láttam ebben az emberben, nem pedig azt, aki nekem segíteni fog abban, hogy kisbabám legyen. Az elsõ vizsgálatnál közölte, hogy neki mi nem a dolga és magas C-rõl indított. HSG-t javasolt, de ezt itt nem csinálják mondta õ. Hát engem sem kell félteni, véleményemet elmondtam. Itt megfogadtam, hogy ehhez többet nem. Én is diplomás ember vagyok és rosszul vagyok azoktól, akiknek a neve elõtt ott szerepel az a két betû és éreztetik is ezt.
Ott tartottam, hogy kikérem a papírjaimat és más központba megyek. Ezt meg is írtam K. tanárúrnak levélben, erre jött a válasz, hogy adjak elérhetõséget, hívni fognak, mindent megbeszélünk.
A biológus néni hívott fel, kaptam idõpontot HSG-re, endokrinológushoz és mondta, hogy a HSG után lesz a konzultáció. Azt hittem, hogy tanár úrral is találkozunk, de ez teljesen kimaradt. Nem tudom, hogy máskor is ilyen a protokoll és nem mindenki találkozik vele vagy minél hamarabb szeretnének engem letudni:)) Én lettem szerintem az utálatos beteg, de úgy gondolom, hogy azért vannak, hogy segítsenek.
Kérdezték, hogy melyik dokit szeretném, én mondtam, mindegy csak ne azt a nõt. Z. doktorbácsi lett az általuk kiválasztott orvos. Õ csinálta a HSG-t, ami elõtt olyan szinten ideges voltam, hogy azt nem tudom elmondani. Ez sem jellemzõ rám, hogy bármitõl ideges lennék és félnék. Na ez a helyzet volt az.
Hál istennek semmi bajom nincs, kellemetlen volt, de nem vészes.
Megbeszéltük, hogy ciklus 3. napján megyek, vizsgálat és elkezdõdik a szuri. Elõtte még email-t írtam doktorbácsinak, hogy jó-e neki az a nap, amikor kell mennem. Neki megfelelt, de amikor mentem, mondták nincs, mert közbe jött neki vmi. És megint ki vizsgált meg??? S. doktornéni!!!! Azt hittem rosszul leszek. Megint nagyon kedves volt én sem kevésbé
Felírta a Merional-t és holnap kell visszamennem az én doktorbácsimhoz.
Soha nem adtam még szurit magamnak, de a párom azt javasolta, hogy jéggel hûtsem le és mûködött:))))
Holnap megyek és úgy érzem minden rendben lesz.

Holnap jön vki? Járt más is így közületek? Van vki, akinek Z. doktor az orvosa? Egyszerû stimuláció van a papíromra írva.
Volt vkinek ilyen? Mennyi az esély, hogy elsõre sikerül?
Mire számítsak holnap?

Kicsit hosszúra sikerült, de olyan jó, hogy van ilyen fórum, ahol ki lehet beszélni az aggodalmainkat, sikereinket, mindent.
Folyamatosan olvaslak benneteket és nagyon sok mindenben segítettetek már.
tanita74
Szigetszentmiklós

Kedves Tanita!

Nagyjából egyidősek vagyunk, ahogy nézem - a nicked alapján. :)
Én már a második babámat várom, mindkettő a BMC-ben "készült". Szűcs doktor (volt) az orvosom.
Én azt gondolom, az alap szituációtól is feszélyezett lehettél és ez kihatott az egész kezdésetekre.
Én csak helyettesítőként találkoztam Skribával, nem volt vele semmi gondom. Én azon az állásponton vagyok, hogy ők is emberek, lehetnek rossz napjaik. Igaz, valóban jobban kéne bánniuk az emberekkel, hisz egy elég faramuci élethelyzetben találkozunk velük. Zekét nem ismerem.
A lényeg:
a kislányom második inszeminációra sikerült, a kisfiam pedig elsőre. Szóval az esély az van! :)
Sok sikert!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Szia Kakti!
Köszönöm. Olyan kérdésem lenne még, hogy holnap, ha jók a petéim ( márpedig jók), mit fog a doki csinálni???
tanita74
Szigetszentmiklós

Sziasztok!!!

Előbújok én is a rejtekeimből... Kicsit zugoltam mostanában.

Üdv az újaknak! :) És GRATULA az új pocakosainknak!!! :) Remélem hamarosan még többen lesztek!!!

Tanita: én Z dokihoz jártam, első inszeminációra összehozta a most 7 hetes kisfiamat! Azt kell, hogy mondjam, hogy ő sem az a lelkizős doki. Nem túl kedves, de én áldom a nevét, és ha legközelebb is meddőségi kezelésre lesz szükségem akkor is hozzá megyek! Elég gyorsan kell nála gondolkozni, ha akarsz kérdezni valamit, mert mindig rohan!!! De szerintem ez az összes BMC-s dokira igaz. Való igaz, hogy mindenkinek lehet rossz napja, de én ezzel úgy vagyok, hogy aki a bmc-be jár annak már egy kicsivel több empátiára van szüksége a helyzetéből adódóan. Neki épp az inszemnél volt rossz napja,mert ő helyettesítette Tanár urat, és nem győzött rohangálni a műtő és a rendelők között, de nem mondott semmi olyat amivel akármelyikünket megbántotta volna. Nekem egyébként pcos-om van, minden egyéb rendben volt. Ha bármi kérdésed van írhatsz nyugodtan ide is, vagy privátba is!

Etna: remélem nem fog bezavarni a vadhús eltávolítása, és szurkolok, hogy végre kezdjetek!!!!

Witch: remélem Jamiról hamar eltűnnek a pöttyök! Hajrá Kistesó! Nőjél csak szépen, anyuka hadd kerekedjen! :)

Vicky: úgy néz, ki, hogy alakulunk! Talán tényleg a front volt ránk ilyen hatással. Most már elkezdett eszegetni szépen Zétikém. Végre mosolyog, és most már éhes is volt. Lehet, hogy kicsit megcsömörlött a táptól, de ma megint úgy ette, mint aki egy éve nem kapott kaját. Remélem marad is az étvágya!

Nagyon nagyon szorítok mindenkinek, aki kezd, vagy benne van már a szurkálódásban!!!! Kitartás! Meg lesz a gyümölcse, higgyétek el!! :)

Üdv: Nyulacs
nyulacs82
Szolnok

Tanita: az utolsó kérdésedre nem válaszoltam... megnéz ultrahangon, ha szép nagy a tüsződ, nincs sok belőle, és a méhnyálkahártyád is elég vastag, akkor megkapod a tüszőrepesztő injekció vényét, és megbeszélitek mikor kell beadni, és mikor csinálja az inszeminációt. Ha még nem elég nagy a tüsző, akkor folytatod a szurkálást.
nyulacs82
Szolnok

Sziasztok!

Bocsánat, most én is nagyon zugolvasó lettem. :oops:
De olvaslak ám benneteket, és nagyon szurkolok mindenkinek!

Évi:
Teljesen hasonlóak a tüneteim. :) Bármit eszek negyed óra múlva az tűnik a világ leggusztustalanabb kajájának... :roll: No de sebaj, fő hogy már itt tartunk. :wink:
Irígykedek a lájtos összebújásért. :twisted: Mi eddig nem mertük, most meg kerek perec el is tiltott a doki a múltkori vérzés miatt. Már nem is emlékszem, milyen az, mikor nem egy nőgyógyász nyúlkál arrafelé... :roll: :oops: :oops:

Tanita:
Üdv itt! Sajnos azt el kell fogadnod, hogy ez nem egy magánklinika, itt nem fognak a kis lelkeddel foglalkozni, mert egyszerűen nincs rá idejük/energiájuk, annyira sokan vagyunk folyamatosan. Szakmailag igyekeznek a legtöbbet nyújtani, a lelki részét neked kell feldolgoznod.

Witch:
Szegény Jami, jaj de nem irigylem... Mielőbbi jobbulást neki!

Kakti:
Boldog szülinapot a nagylánynak! :)
Milyen ügyesen intézed ezeket a vizsgálatotkat, még nem is hallottam ilyet, hogy ebbe is bele lehet vonni a szülésznőt.

Etna:
Jól összejöttek a dolgok nálad. Mikor is kellene megjönnie? Gondolom, akkor rögtön indul is a lombik, ugye?

Andi:
Te miért kaptál hosszú protokollt?
Őszintén szólva máig se tudom, mert nálam minden rendben volt (férjem spermaképe miatt lombikoztunk). Berzenkedtem is akkor ellene, de végülis nagyon bevált, úgyhogy most már egy szót se szólok. :)

Vérvételre nem tudsz valakit vinni magaddal, hogy ne egyedül kelljen utána kótyagosan mászkálnod? Lehet, hogy tényleg segít, ha reggel iszol egy kis vizet, meg utána minél előbb kávé, édes péksüti, stb. De lehet, hogy csak épp rossz napod volt, és legközelebb nem is lesz semmi. (Lehet, hogy hülye elgondolás, de az jutott még eszembe, hogy mensi közben úgyis megy ki annyi vér a szervezetünkből, hogy az a pár ampulla plusz meg se kottyan...)
HSG: örök tanácsom, hogy ha megengedi a doki, vegyél be előtte egy fájdalomcsillapítót (Cataflam, vagy bármi görcsoldó). Sokat fog segíteni.

Kockásfülűnyúl:
39 év fölött 4-5 embriót ültetnek vissza.
Ezen most meglepődtem. Én 38 múltam, és igazából nem is nagyon kaptam választási lehetőséget, kerek perec azt mondták, hogy 2-t kapok vissza. (Mondjuk nálunk 4 picur maradt meg a 6. napra, így tényleg logikus elosztásnak tűnt, hogy 2 pocakba, 2 fagyiba.) Csak azért írom, hogy ne izgulj nagyon előre, könnyen lehet, hogy szépen megoldódik magától a helyzet. Biztos vagyok benne, hogy nem fognak erőszakkal több porongyot beléd ültetni, mint szeretnéd. Az meg, hogy írásban kell nyilatkozni, nem jelent semmit, csak őket védi szakmailag.

Ann:
A te történeted se semmi, remélem, most már a happy end következik, igazán megérdemelnéd!

Most mennem kell, szép, derűs napokat mindenkinek!

rilka
Vác

Kockasfulu!

+++++++++++ annyira tetszenek ezek a pozitív jelek. Minél hamarabb nézzenek ránk vissza a tesztekről!!!

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Évi!

Ezek szerint, még nekem is el lehet záródva, nem jelent semmit a rendszeres ciklus, illetve a hosszú protokollt is ennek ellenére nyomatják. Hát, ez van!

Kitartás a korai tünetekkel! Már nem olyan sokáig kell kibírnod, a harmadik hónap vége felé eddig minden ismerősömnek elmúltak.
Én nagyon várom már, hogy igazi tüneteim legyenek. Minden ciklus vége felé, ugyanis minden tünetem terhességre utal már 4 éve. Persze, most nagy a szám, biztos nem könnyű..

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Rilka!

Kitartás neked is! Nemsokára letelik ez a fránya 3 hónap és akkor már mindent lehet :oops:

Legközelebb jön velem a férjem vérvételre. Most hősködni akartam, nem akartam, hogy késsen a munkahelyéről. Nem gondoltam volna, hogy így járok!

A HSG előtt én minimum 2 Cataflamot szándékozom bevenni. Csak azt nem tudom, hogy mennyivel előtte vegyem be, hogy hasson és ne menjen ki a hatása, mire az asztalra kerülök.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára andi565 2012.02.16 17:19-kor.

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Kakti!

Gratulálok neked! Nagyon szuper, hogy a kisfiad az első inszemre összejött.

Köszönöm a tanácsokat a vérvétellel kapcsolatosan. Nem tudom, mi lehetett a baj. Eddig is rettegtem, de nem jártam így 17 éves korom óta. Rengeteg vizet iszom alapból, nem néztem oda, beszélgettem a laborosokkal. Remélem többé nem fordul elő. Egyébként rájöttem, nagy baj nincs, kibírható az ügy. Meghalni úgy sem hagynak! Szerencsére szóltam, hogy volt már rá példa, hogy elájultam, tehát nem engedtek ki azonnal. 5 perc ülés után kezdtem rosszul lenni. Bízom a BMC-s nénikben!

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Etna!

Nekem az Update kaja(a késztermékekre gondolok) nem okozott gondot. Max. a fruktózzal teli cuccok(pl. csoki) okozott kisebb hasmenést, de azt nem bántam. Lehet tőle fogyni, de én azért nem élek már vele, mert szerintem egészségtelen. A kenyéren szójaliszt van, ami köztudottan rákkeltő. Ráadásul minden termék tele van e-adalékkal. Nem is értem, hogy állíthatja a Norbi, hogy egészséges. Az éttermi kajákat pedig kb. 2 hónapig rendeltem még réges-régen.

Remélem helyre jössz a fogak megcsináltatása után. Az Sztk-ba nekem is sokat rontottak annak idején a helyzeten, emiatt kellett nemrég egy vagyonért 2 fogat beültetni. 9 éve viszont egy nagyon jó magánorvos házaspárhoz járok és nagyon meg vagyok velük elégedve. Az árak elfogadhatóak, nagyon kedvesek és maximális tudással rendelkeznek. Az SZTK-t sajnos el kell felejteni!

Kitartás a vadhús kiszedéshez! Ez a laporoszkópia miatt keletkezett?
Légy pozitív, ne gondolj semmi rosszra! Ne vonzd be feleslegesen a rosszat! Minden rendbe fog jönni, ne aggódj!

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Thimmi!

Nagyon remélem, hogy belejövök. Kicsit most megijedtem, de ez legyen a legnagyobb gondom!

Igen, a HSG-hez sok reményt fűzök én is. Csak ne legyen méhsövényem, mert akkor sínen leszünk! Bárcsak lennék már túl rajta!

Te hogy bírod a várakozást? Nem lehet könnyű 3 hónapokat várni. :(

Kép

Kép

andi565
Budaörs

tanita!
én z doktor bácsihoz jártam és kb annyira szerettem, mint te a drnőt :D nálam fordítva volt, mi kölcsönösen utáltuk egymást z doktor bácsival, olyannyira, h oda sem nagyon tudott figyelni dolgokra és rossz időpontot mondott az ovitrelle beadására, ezáltal szétdurrantak a sejtjeim. bár bent voltam nála, mikor rosszul voltam meguhuzott és még akkor sem derült ki, h mi a baj. másnap mikor mentem volna a leszívásra kérdezték, h mikor adtam be a szurit, én mondtam, h szombaton amikor a dr úr mondta. de a papíron persze jó időpont volt, de mivel én szentül hiszek az orvosoknak és szombat lévén úgysem tudtam volna kitől megkérdezni elhittem neki. rá is csesztem. aztán még én lettem a hülye, szó szerint ez mondta, mégpedig a férjem előtt, h ő még ilyen hülyével nem találkozott, h rossz napon ajda be magának az injekciót. de már előtte is gond volt velünk, mert a férjemet ki akarta dobatni a bmc-bő, mert hangosan kopogott és beszélt. (allergia szezon volt, és be volt dugulva a füle) ehhez csak annyit fűznék hozzá, h én 7 év alatt nem hallottam kiabálni az uramat, nem az a típus.
de nálunk ő szólt be z nek, h pont az ilyen hülyékből mint az én feleségem tellik magának 1 millás órára. aztán csodálkozott szerintem, h valaki visszaszólt neki. hát nekem ilyen szotrim van z doki bácsiról én el is jöttem az intézetből, viszont szakmailag tudhat valamit ,emrt a hibáját próbálta korrigálni, nekem a hasüregemből szívott le két sejtet ,ami meg is termékenyült szépen, viszont 0 bhcg szint lett belőle. az eredmény hírdetésen a drnő volt és nagyon kedves volt velem, főleg z doki után ez fura is volt nekem. éreztem rajta az együttérzést, h nem sikerült. de hát kinek a pap, kinek a papné. szóval én csak kibic vagyok ezen fórumon, mert itt vannak a jófej csajok, akiktől sokat tanulok. de sajnos én a bmc fanok közé nem tudok tartozni, tényleg sajnos, mert már rég babáznék, h sikerült volna :(

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Szia Tanita!

Ti ezek szerint két hónappal előttünk kezdtetek a BMC-n. Ehhez képest már jól előrehaladtatok! Pont ezért jó ez a hely!

A kedvességen meg szerintem segít egy kis hálapénz. Biztos vagyok benne, hogy sokan ellenzik, de én úgy vagyok vele, hogy a mai világban a dolgok másképp nem működnek. Tisztában vagyunk vele, hogy nevetségesen alacsonyak az orvosi fizetések. Persze, ezt pont én mondom, aki tanárként dolgozik. Nekem sem ad senki, és nem is várom el. Itt viszont eldöntöttem, hogy ilyen nagy tudású, csodát tévő emberekkel nem leszek fukar! Persze, ezt a tanácsot nem kell elfogadnod, de biztos sokat javítana a helyzeten.

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Hát megmondom őszintén nekem is a hócipőm tele volt mindig a dokik mufurc képével. És gyakorlatilag ez mindegyikükre jellemző. Mi ugye Z dokihoz jártunk, mert megörökölt a másik dokitól, aki elment külföldre. Velem mindig korrekt volt Z. és akkor sem beszélt velem csúnyán, mikor felhívtam telefonon, mert egy félreértéses helyzet volt (nálunk a gyógyszeradagolással volt az, mint Etnáéknák). Nem mondom, hogy egyébként vigyorogniuk kéne, de nem szerettem, hogy a nyomorunkkal visszaélnek. Hiszen nem tehetjük meg, hogy akkor csá és megyünk máshová. A magánkórházakat nem mindenki tudja megfizetni, így is elég drága mulatság a meddőségi kezelés. És egyébként én nem vagyok az a hálapénzes típus, nem szoktam adni. És mégis volt olyan dokim, aki még ügyelet után is emberségesen tudott beszélni az emberrel. Egyébként már gondolkoztam, hogy nem direkt ilyenek-e, ha valaki nem hajlandó elnézni ezt a viselkedést, akkor azzal nem kell már foglalkozni. De lehet, hogy csak gonosz vagyok és hálátlan.
vicky79
Budapest III. kerület

Etna
Fogadat sajnálom, remélem, hamar rendbe hoz az unokatesód. És még a hasad is, csak nem úszod meg a műtétet!? Drukkolok, hogy rendben menjenek a dolgok! (Ezt a táptalajt nem értettem, írnál róla pár sort?) Botika hogy van, ovi alakul már?

Kakti
Isten éltesse sokáig Lili manót!:) Szülésznőt tök jó, hogy már ilyenkor fel lehet kérni, tényleg sokat segíthet!

Witch
Jaminak gyógyulást kívánok! Lassan az első trimeszter végére érsz, de jó! Kombinált tesztet vagy integráltat csináltatsz majd?

Tanita
Üdv köztünk! Ha a szám a neved mellett nem az irányítószámod fele, akkor egyidősek vagyunk! :) Sajnálom, hogy nem volt szimpatikus neked a hely és hogy a doki nővel is így megjártad! Ahogy a lányok is írták, fel kell készülnünk, hogy olyan sokan vagyunk, az orvosoknak nincs idejük pátyolgatni minket. Emellett persze elvárható a normális viselkedés, de szerintem S is csak olyan, mint a többi nő, az érzelmeit is beviszi a munkahelyére… Reméljük, a jövőben nem lesz több hasonló élményben részed! Szurkolok, hogy az első inszem összejöjjön, akkor már nem sokáig kell oda járnod! :)

Nyulacs
A kicsi fiad mindjárt két hónapos! Hihetetlen! :)

Rilka
Elnézzük a zugolvasásodat, neked most pihizned kell! Vigyázz magadra, Kismami!

Andi
Amit a tünetekről írtál - na pontosan ez van nálam is (csak már 5 éveL ) Én a HSG előtt három-négy órával vettem be egy bogyót, és szinte közvetlen előtte még egyet. Csak nekem elég volt sima fájdalomcsillapító is. Maga a beavatkozás tényleg csak pár percig volt kellemetlen, viszont én utána kicsit véreztem.

A várakozást hogy bírom? Már két hét eltelt! J Dolgozok és a hétköznapok is gyorsan telnek! Közös diétába kezdtünk a párommal, és van még egy-két tervem is a pihenős hónapokra.
thimmy
Gárdony

Ann: te kis szuri királynő méhpempőt nem nyomsz?? A gonapeptyl minek most?

Ann és Thimmy: www.fitvideo.hu – minden napra küldök egy tornás meglepit. :wink: Persze mindenkinek küldöm, aki szeretne otthon tornizni.

Szabóévi: :D :D :D

Etna: Nem semmi, hogy nálatok tényleg mindig pörögnek az események. Hogy bírod??? Én lehet már kidőltem volna.

Thimmy: Voltam ennél a nagyon okos házi dokinál. Elég jól fogadta a dolgokat, pedig keményen felszívtam magam – gondoltam biztos kemény harc lesz. Tett egy-két cinikus megjegyzést, de nem érdekel. A lényeg, hogy megvan a tp-es papírom és, hogy mára elég jól vagyok. Aztán valószínű átmegyek anyum dokijához, de anyu először akar beszélni az asszisztensével, hogy hogy fogadná szerinte a dokinő az én gyógyszerellenes egészségmániás személyemet. :shock:

Megjött párom eredménye. A prolactin megdöbbentően szépen lement a napi fél bromotól, de a tesztója nem emelkedett. Úgyhogy várjuk az újabb javaslatokat a dokinktól a köv. héten.
Egyébként már annyira türelmetlen vagyok, már annyira kezdeném a következő projektet, inkább már ez miatt idegeskedek.

Witch: Jaminak sok sok puszi és jobbulást neki.

Tanita: üdv itt köztünk. Hát nem semmi, amin már keresztülmentél.
Én Tanár úrhoz járok, eddig nekem nem volt rossz tapasztalatom vele, de egyik itteni dolgozóval sem. Én már jártam másik 2 intézetbe, ami félig magán volt, de a párommal nagyon bánjuk, hogy anno nem itt kezdtünk. Nekünk eddigi itteni tapasztalataink csak pozitívak!

Luca
luca4

Thimmy: Mik azok a tervek??? Nem adsz nekünk is tippeket, míg várakozunk? Én már olyan türelmetlen vagyok :(

Luca
luca4

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?