Sziasztok!
Jövök én is puffogni! Ez a csaj elég gáz! Basszus, tényleg nem kívánom neki, de gyakorlatilag borítékolható, hogy a 25 éves pasija még 2-3 évig élvezi, hogy idősebb nője van, aztán páááá, úgy fog lelépni, hogy nyomát sem találja majd a kis anyuka... itt a gyerkőc sem szokott ok lenni a maradásra, sajnos nem egy ilyen párt ismerek, olyanokkal kiegészülve ahol nem lett gyerek, de mégis ez lett a vége....
Krettym! Van egy csodás férjed, akivel imádjátok egymást! Azért vagytok házasok, mert a kapcsolatotok akkorra megérett a házasságra, azért szeretnétek kisbabát, mert úgy érzitek a boldogságotok akkor lehet még önfeledtebb és nagyobb, ha ezt egy gyermek megkoronázza. Szóóóóóóóóóóóval elmehet a hölgyike a sunyiba... Te pedig nézz át rajta, neked sokkal jobb lesz hamarosan!!! annyian szorítunk és egyébként is 2012 a babák éve lesz itt!!! pusza és holnap már uhu!!!! juhééééééééé
Kagyló! Kicsit mosolyogtam ahogy olvastalak, nem gonoszságból, hanem mert annyi hülyeség történik az emberrel néha....és amikor összejön egy napra, az baromi idegesítő! utólag vicces lehet, de abban a pillanatban?! kész...
képzeld egy hete minden nap járok a házidokihoz egy nyomorult pecsétért a kiskönyvbe, nem jártam sikerrel, mert annyian voltak, és betegek, hogy mindig eljöttem.... Na ma reggel gondoltam elmegyek időben első leszek! negyed 8-ra ott voltam, ki volt írva, hogy fél nyolckor nyit a váró, remek, de negyed órát a kocsiban kibírtam, hisz meleg volt.... fél nyolckor elkezdtek szállingózni az emberek, így kénytelen voltam kiszállni, nem akartam, hogy magyarázkodnom kelljen, hogy miért én vagyok az első. Szóval háromnegyed nyolcig álltunk kint a hidegben mire méltóztatott a doktornő kinyitni az ajtót. Akkor már 12-en voltunk, DE én voltam az első. Bementünk és jött a csavar! aki vérvételes jöjjön előre! 10-en voltak..... ennyit az első helyemről.... de sorra kerültem, 2 percet voltam bent vérnyomás méréssel, mindennel együtt. 2 szó került a kiskönyvbe és egy pecsét.
Melcsi! De szépek a gyerkőcök! Hihetetlen milyen nagyok már!!!!!
Barika! Csudi helyes a két kiskrapek!
Zugban megbúvók nem jönnétek elő cseppet, hogy meséljetek kivel mi újság????
Puszi mindenkinek, és bocsi, hogy ennyire megindult a szám....