Új privát üzeneted érkezett!

Kretty

Szerdán kezdem a clostyt,meg a merionalt.Nekem nem kell sok tüsző,elég 3-4 is. :D De neked meg lesz a 15 tüsző!Lesz itt baba,és még fagyi is lesz sok-sok....

Kriszto
Most nyugisan indulok neki.Szeretném ha végre valahára össze is jönne. :roll:
Npgy
Köszönöm! :lol:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Sziasztok!

Emerenc: Nagyon sajnálom! Ez egyszerűen tényleg hihetetlen! MIért ilyen igazságtalan az élet! De hiszem, hogy ha sikerült spontán teherbe esned novemberben, akkor ez most is sikerülni fog, és méhen belül lesz a babád. Kitartást és sok erőt kívánok én is nektek! Borzalmas lehetett ezt az egészet meg és átélni! Ölellek!

Kagyló, Kretty: Hajrá, terhesedés! Drukkolok nektek!Mennek a tüszőnövesztődrukkjaim!

Rencsi: Gratulálok a 2 babócához. Remélemm, hogy mind a hárman hazatértetek már, és csak azért nem jelentkezel, mert pihensz!

Bari: Hihetetlen ez a tüszős-megjövős dolog. Én ilyet még nem is hallottam. Remélem, hogy a fiúk azért egyre kezelhetőbbek lesznek, és széprn lassan belátják ők is, hogy jobb ha azt teszik, amit anyu és apu mond. :-)

Kriszto: Csak sima látogatást teszel a dokiknál, vagy fáj is valamid? Remélem, hogy minden ok veletek! Mikor kell menned legközelebb UH-ra?

Npgy: Mikor mész a genetikai vizsgálatra? Remélem, hogy kapsz majd képet is Virágszálról, és megosztod majd velünk!

Mindenkit sokszor puszilok!

Mné
mné

mné: és Te hogy vagy?
Merre jártatok a hétvégén, amikor olyan nagyon rohantál?
és hogy érezted magad?

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Zsuzsi: Hogy én hogyan vagyok? Nem is tudom. Most inkább csak vagyok. Se így se úgy, vagy inkább hol így hol úgy.
A hétvégén a családommal elmentünk a Mátrába síelni. Illetve ők síeltek, mi a férjemmel és az anyukámmal nem. Mi úgy gondoltuk, hogy elmegyünk kirándulni a Kékestetőre, de a kocsink nem így gondolta, és elromlott, úgyhogy hazajöttünk Pestre, kocsit cseréltünk, és mentünk vissza. Nagyjából akkor értük vissza az apartmanba, amikor a többiek abbahagyták a síelést... Utána kiderült, hogy a kutyám megharapta a panzióst, akinél a hétvégére elhelyeztük... Szegény lány ujját meg kellett műteni, mert porcleválása volt.
Mindezek ellenére azt hiszem, jól sikerült a hétvégénk. Jó volt a férjemmel lenni 3 napot, és a családommal is nagyjából feszültségmentesen. Kicsit tartottam tőle, mert általában nem ússzuk meg feszkó nélkül az ilyen családi összejöveteleket, de most a két gyerkőc által generált feszültséget leszámítva mindenki nyugis volt.
Na jó hosszúra nyúltam...

Pusza

Mné
mné

Köszönöm az együtt érző szavakat! Nagyon aranyosak vagytok! Mindig sokat segített nekem ez a fórum!
Én is babásodást kívánok: Kretty, Kagyló, Rencsike és Mindannyian!
Olvaslak Benneteket és probálok lépést tartani..
Ölellés és puszi.
emerenc

Drága Emerencem!!!!

hogy lehet ennyire kegyetlen a sors.....annyira sajnálom de Krisztonak lesz igaza, kaptok egy öribabát akinek csodálatos szülei lesztek és akkor majd egyszer csak beköszönt hozzátok is a csoda.....

Kretty, KAgylo
Hajrá kezdés!!!! MEnnek a drukkok!++++++++++++++

kettő baba a pocakban.....leírhatatlanul boldog vagyok....olyan nehéz volt ez a mostani útunk a beültiig és nagyon hosszú pont 6.5 hónapja mentünk Dhez hogy induljunk amikor kezdődött a kálvária.....na de most már mindenen túl vagyunk és örömködés vár már csak ránk!!!!

puszi megyek lefekszem mert nagyon fáradt vagyok

Kép
rencsi79

Sziasztok!

Drága Emerenc: olyan nehéz ilyenkor bármit is mondani....tiszta szívemből kívánom, hogy kopogtasson be hozzátok idén a boldogság...csodálatos nő vagy, hihetetlen erővel, és szeretettel! nagyon megérdemlitek már a babócát!
Ölellek, és köszönjük, hogy megosztottad velünk....az egészségügy pedig ismét bebizonyította, hogy mennyit ér :(

Köszönöm lányok a sok jó szót :oops:
Szerencsésen megérkeztünk....
Rohadt nagy hó van Szerbiában, igazad volt Leedus.....de muszáj volt a férjecskémnek mennni, én pedig társ akartam lenni, ebben is!

Rencsi, Kretty, Kagyló JUHÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ

Hajrá terhesedők, gyertek a hírekkel!!!!!Idén nagy babaeső lesz :wink:
katapetra

Rencsi! Dejódejódejó! Hány sejtesen kaptad vissza a kicsikéket? :D

Kata, meddig maradtok?

Bari, hogy állsz a pirivel? Miért kell menned Paragihoz holnap? Fiúk?

Krisztó, Npgy hogy vannak a babák?

Mné, örülök hogy azért többé kevésbé tudtatok pihenni! Jó néha kiszakadni a mindennapokból!

Zsuzsi, milyen dokihoz mész?

Puszi mindenkinek!!!!
Vendég

Rencsike, örülök,h a babák a pociban vannak!!! Mennek a babaragacsok: Kép Kép

Katapetra, nektek is örülök,h szerencsésen megérkeztetek! Szép a honlapod és sok-sok boldog házasulandó párt kívánok!

Pusza

bari6

Most látom milyen gyagya voltam :shock:

EZENNEL FELAJÁNLOM A LAPTETŐMET MINDENKINEK AKINEK SZÜKSÉGE VAN RÁ!!!

Kretty, hogy-hogy nem a méhösszehúzó csepp mellett szombaton elkezdtem pirizni rendesen. Hasfájás, derék...minden mint a régi "szép" időben, de egy kicsit enyhébben. Mivel nem tudtam eldönteni,h szedjem tovább vagy sem a cseppeket, felhívtam Paragit ugyanis erre nem számítottunk,h meg is fog jönni. Na végül ő mondta,h menjek be megint és megkukkant...
A fiúk remekül vannak :lol: Ma volt náluk a Dr.bácsink és mindennel elégedett volt. Vannak kisebb eltérések amik majd fél-egy éves korukra elmúlnak, de szerencsére mindenre jól reagáltak megint. Legközelebb majd a két hós szurinál fogunk vele találkozni :s

Egy barátnőmtől kaptunk pocakfürdőt. Tegnap kipróbáltuk. Sajna csak Zalánt fényképeztük, de holnap Benedekről is csinálunk ;)
Kép

bari6

Barikám: csodahelyes a kis csücsöri szájával :lol: :lol:
Kérjük a Benedek képet is :wink:

Kretty:Szerda reggel megyünk is haza :shock: ma átmegyünk Koszovóba, ott elmegyek egy Louis Vitton túrára az üzletekbe, addig a fiúk bemennek a bázisra, majd egy grill pisztrángozással zárjuk a napot, a kinti barátunkkal, aki szegény Malévos volt.......
puszi
katapetra

Kataaaaaa, de jo Neked, en taskamanias (meg cipo) vagyok :roll: :D :oops:

Bari, en meg ilyen izet nem is lattam.... :lol: :lol: Ebben furdetitek oket?

Kriszto, mikor kezditek a babadolgok beszerzeset? :D
Vendég

Kretty! miiiiiiiiiiiiiiiit? így a 15. héten ilyenről nem beszélünk.... na jóóó, abban állapodtunk meg a férjemmel, hogy szombaton elmegyünk megnézzük 3-4D-s ultrahangon, hiszen olyat még sosem láttunk és nagyon kíváncsiak vagyunk már, hiszen több mint két hete láttuk és még több mint két hét mire újra látjuk. Szóval elmegyünk ide, aztán 2.-án megyünk a doktornőhöz, addigra meglesz az AFP eredmény. aztán a 21. héten elmegyünk Elekeshez, és ha addig is, ott is minden rendben akkor jöhetnek az elképzelések a babaszobáról, a babacuccokról stb. Ez március legvége. Szóval még baromi messze van. De addigra már te is kismami leszel!!!!!!! :D :D :D

Kata csak megcsodáltam, de nem is dicsértem a tortád! nagyon széééép, elképesztő ügyi vagy! :D

Bari! Ez annyira cukiii? Ez milyen cucc amiben "csücsül", jobb mint a kis kád? Jobban tetszett nekik?

Rencsi! Pocaklakók kapaszkodni!!! drukkolok nagyon, jó pihit! a kis mindenlében kanál rosszcsontkának pedig mondd meg, hogy most anyát kicsit kímélje!!!

Kagyló! mikortól szúrsz? Holnaptól?

Mné! Örülök, hogy jól vagy. Hogy bírod a ch számolgatást?

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Sziasztok, találtam egy nagyon aranyos játékot, nézzétek meg és játsszatok ti is! Frici hűtőt lehet vele nyerni, meg Kinder édességeket!
http://www.facebook.com/FriciFest
tarcsayfanni
Budapest

Kata,
örülök, hogy szerencsésen megérkeztetek, gondolom, nem volt egyszerű nektek sem az utatok...Jó pisztrángozást meg nézelődést, és persze kellemes hazautat kívánok!! :D Én is megnéztem a honlapodat, nagyon szép!!!! :lol: :lol:

Bari,
nekem is pont tegnap volt benn a volt kolléganőm a kisfiával, ő már 4 hónapos múlt, szintén Benedek :lol: és mutatta a képeket, hogy ők is ilyen dézsában fürdették a babát, hát egyszerűen imádta, tényleg odáig vannak érte! Most már sajna kinőtte, szóval áttértek a kádas fürdésre, de abban is egész jól elvan. Nagyon cuki a kép, látszik, hogy tetszik neki!!!

Rencsi,
pihengessél, és próbálj meg egy kicsit lazítani. Tudom, könnyen beszélek... :D

Mné,
na, akkor Ti sem unatkoztatok.. :shock:
Miért harapott a kiskutyus, lehet tudni? Megijedt vajon?? Vagy csak a játék hevében??
leeda

Rencsi: Mennek a drukkok! Pihenj, amennyit csak tudsz, és remélem én is, hogy Domi egy picurit békén hagy, és nem nyaggat. :-)

Leeda: Nem is írtam, hogy üdvözöllek itthon. Örülök, hogy szerencsésen megérkeztetek!

Katapetra: Jó kis program. Nagyon vigyázz magadra! Jó utat hazafelé!

Bari: Én még nem is láttam ilyen kádat. El sem tudom képzelni, hogy hogy van abban a gyerkőc. A buksiját kell fogni? És onnantól lóg? Nekem kicsit durvának tűnik ez a kád. :-)

Kriszto: 3-4D a hétvégén? Júúúúúúúj! Kaphatunk majd képet? Akár csak priviben is? Úgy imádom az ilyet nézegetni. És már akár ki is derülhet, hogy kisfiú vagy kislány lakozik a pocakodban :-) Hihetetlen hogy rohan az idő, már 15 hetes vagy! Mindjárt túl vagy a felén.

Momelcsi: Hogy vagytok? Sikerült a családnak meggyógyulnia? Remélem, téged elkerült a betegség és a hátad / derekad sem fáj már!

Köszönöm kérdéseteket a CH száolgatást feladtam. :-) Igyekszem figyelni, hogy mit eszem, és nem túllépni a 160 g CH-ot egy nap. Igazatok volt, teljesen belegolyóztam már a számolgatásba, úgyhogy érzésre megy most a dolog. És igyekszem nem elcsábulni (sokszor). A kilók megindultak ismét lefelé, lassan elérem a 62 kilót, és az én álmom a 58 kg lenne, remélem, hogy sikerül is megvalósítani. De mondjuk nem bánnám ha menne tovább is, de 58-nál már elégedett leszek a teljesítménnyel. :-)

További szép napot mindenkinek!

Puszi

Mné
mné

Leeda: Ma már tudjuk, hogy mi történt, és nem is hibáztatjuk Zsepit. A lány, aki vigyázott rá egy tréner, és több másik kutyával volt egy a mi kisbabánk. Viszont volt ott egy labrador is, akivel nem jött ki. Állt a két kutya egymással szemben, és morogtak. A lányzó az én kutyám mögé lépett, és föl akarta emelni, hogy nehogy egymásnak menjenek, és baja essen Zsepcsinek. Viszont ő már annyira behergelte magát. hogy valószínű azt hitte, hogy a másik kutya az, és ezért harapta meg a kezét...
Meglepő ugyanakkor, hogy a lány sem hibaztat sem minket, sem a kutyánkat, és azt mondta, hogy bármikor szívesen vigyáz a történtek ellenére is Zsepitére. :-)

Figyu Lányok! Szeretném megkrdezni, hogy nincs-e esetleg valakinek fejlesztő pedagógus ismerőse? Az unokaöcséim közül az egyikük sajnos úgy néz ki, hogy minden igyekezetünk ellenére fejlesztőre szorul. Van esetleg valaki, akit tudtok ajánlani? Szeretnénk, ha szeptemberben ő is mehetne suliba, de nem szeretnénk, ha "kisegítőbe" kellene járnia.

Előre is köszönöm!

Mné
mné

Mné, itt nálunk Telkiben van egy hölgy, akihez nagyon sok gyereket hordanak. Ha gondolod, Őt megpróbálhatjátok, sajna nem olcsó és nem tudom, hogy helyileg megfelel-e nektek.

Mi próbálunk kijönni a betegségből, én sajna a cseppek ellenére se javulok, úgyhogy köv. lépés lesz a gyógyszer. Remélem, az már hat rám. A derekam most egész jó, kopp-kopp-kopp

REncsi, jaj de nagyon drukkolok nektek.

Leeda, üdv itthon.

Kretty, Kagyló ügyeletes stimusok, drukkok ezerrel....

BArika, édes a baba ebben a dézsában, a lába leér???

KépKép
momelcsi

Melcsi: Megteszed, hogy elküldöd nekem a nevét és az elérhetőségét priviben? Nem én döntök, hanem a nővérem, de szerintem bárki segítségének örül...

Előre is köszönöm!

Mné
mné

Katapetra, jó vásárlást :lol: használd ki, mert utána már csak a bébinek fogsz ;)

Melcsike, na ez a csepp lópikulát sem ér...nekem megjött piri mellette :shock: ma voltam Paraginál, azt mondta minden OK, rendben vagyok belül, kivéve még mindig nyitva van a belső szájam, de nem mondta,h baj lenne...cseppet sem kaptam már: majd egy hónap múlva kell mennem újra....A piciknek jobbulást!!!

Drukk Rencsike és Kretty meg Kagyló!!!

A pocakfürdőre egyben írok ;)

www.pocakfurdo.hu egy kolléganőmtől kaptuk. Az ő kislánya nagyon szerette. Nem lóg,hanem ülnek a vödörben és a fejüket kell csak tartani. Sokkal gyorsabb és könnyebb ebben fürdetni a fiúkat. Ma este egyedül fürdettem meg mindkét lurkót :) Legközelebb,ha lesz segítségem, akkor egybe betesszük őket ;) majd arról is készítek képet, ígérem!!!

Szép estét mindenkinek ezzel a képpel és remélem Benedekem pofikája mindenkit felvidít ;)

Kép

Pussz és szép estét!!!

bari6

Sziasztok!

Zafir
Remélem jársz erre,privit küldtem!Fontos lenne :wink:
Barikám
Most látok először ilyet. :shock: De azért végig bújtam a linket amit betettél.Nagyon jó!Nagyon aranyosak a fiúk benne :wink:
Kriszto
Holnaptól szúrom magam.Mivel egy hete tornázok,elég nehéz dvd-re,nem is tudom mi lesz.Nem igazán lehet abba hagyni,mert szenvedés ha újra előröl kell kezdeni. :( Fogalmam sincs mennyire befolyásolja majd a tüszőket ez az erőlködés.Ma már át is néztem mit tudok kihagyni belőle,és szinte alig valamit. :roll:
Rencsi
Szorítok! :wink:
Momelcsi
Jobbulást!

kagyló

Bari, ebbe hogy férnek bele ketten?! :shock: Kíváncsian várom a képet! :wink:

Melcsi, voltál dokinál? Vagy csak azt mondta szedd a cseppet és ennyi? Jobbulàst!!!!

Kata vettél táskát? :D

Kagyló, hajrá szurik!!!!

Mné, drukk a fogyáshoz! Kell majd kontrollra menned a dokkerhez?
Vendég

Múlt csütörtökön voltam orvosnál, és azt mondta, hogy igazából belül én is rendben vagyok, csak a méhnyálkahártyám nem akar leválni. Ezért kaptam a cseppeket, de nem használ. Úgyhogy valszínű megyek most csütörtökön is, kapok gyógyszert (talán Norcolutot emlegetett), remélem ez már jó lesz.

Barika, olyan édes ez a pici fiú. el nem tudom képzelni, hogy a víz alatt hogy van a lába-keze.

KépKép
momelcsi

Sziasztok!

Hol van mindeki? Remélem, hogy mindeki rendben van a nagy havazás ellenére!

Katapetra: Nagyon vigyázzatok magatokra! Itthon nagyon esik a hó, és még a szél is fúj hozzá.
Nem is meséltem múltkor neked, hogy elkészítettem a kókuszgolyót, és nagy sikerem lett vele, és ezt neked köszönhetem. :-) Észre sem vette elsőre a férjem, hogy nem "sima" kókuszgolyó, csak miután szóltam. És így is elfogyott. :-)
Esetleg egy kérdésem lenne evvel kapcsolatban. Elképzelhető, hogy nagyon kinyomkodtam az almát, és ezért, de nekem egy kicsit száraz lett. Miután lereszeltem az almát a 30 dekából már csak 20 volt, és ezek után nyomtam ki a levét. Te mit csinálsz, hogy egy kiscit zaftosabb legyen? Ma újra megcsinálom. :-)

Kriszto, npgy: Nagyon-nagyon vigyázzatok magatokra és a babókra! Szerintem jobb ha esetleg kis em mozdultok!

Bari: Nagyon jól néz ki a pocakfürdető. Én is kíváncsian várom a kettős képet. :-)

Momelcsi: köszönöm szépen! Jobbulást kívánok nektek!

Kretty: Köszönöm! Neked hogy megy a fogyókúra?

Kagyló: Túl vagy az alső szurin? Szerintem nyugodtan tornázz, rosszat egyenlőre biztosan nem tesz, de a legjobb, ha megkérdezed a dokit pénteken. Én is minden alkalommal rákérdeztem.

További szép havas napot kívánok mindenkinek!

Pusza:

Mné
mné

Sziasztok

Kretty
Hogy ment a szuri beadása? :wink: Mikor kell menned dokihoz uh-ra?
Kriszto,Npgy
Ma óvatosan közlekedjetek kint.Nagyon nagyon hull a hóóóóóóó :lol:
Katapetra
Most állandóra mentetek?Vagy csak egy rövid időre? :oops: Bocsi ha nem vagyok képbe.

Ma csodás napom volt legalábbis eddig.Első szurimat egyből rossz helyre szúrtam,jött is a vér. :( Elfelejtettem lakás kulcsot vinni,ezért a páromnak kellett elhozni a munkahelyemre.De ez még a legkisebb,estig ülhettem volna a ház előtt ha nem veszi észre.
És a legcikibb dolog,le estem a busz lépcsőjéről.Egy bácsika karjaiba kötöttem ki. :oops: Most nem is tudom ki volt pirosabb én vagy az apóka. :oops: Volt ám nagy nevetés a buszról.
Már alig vártam,hogy haza érjek.Nyomom a kódot,és nem nyílik a ajtó,már vagy 3-4 be is ütöttem.Nézek felfelé,hát rossz helyen voltam. :oops: Kezdek parázni,vagy nem tudom mitől vagyok ilyen zavarodott. :roll:

kagyló

Kagyló: Nekem is előfordult már, hogy leetem a busz lépcsőjéről, de én egy délceg fiatalember karjaiba zuhantam... :-) Azt pedig, hogy eltévesztetted a házat, azon nem csodálkozom ebben a hóviharban... De most, hogy otthon vagy, már megnyugodhatsz. Csücsülj le, és pihenjél, abból baj nem lehet. :-) Szebb napot!

Mné
mné

Mné
Te legalább szerencsés vagy,délceg fiatal ember :lol: :lol: Nekem apóka jutott :D Remélem a főzést nem rontom el,éppen annak álltam neki. :wink: Eddig is nyugodt voltam,csak éppen katasztrofális :lol:

kagyló

Kagyló: Mi finomat főzöl? Nem hiszem, hogy elrontanád! :-) Lesz valami fincsi süti is?

Mné
mné

Sziasztok! Nem vagyok valami jó passzban... :cry: Ne haragudjatok, muszáj leírnom:

Ma nagyon felmérgeltem magam. Egy különösen patkány kolleganőm, aki abban leli minden örömét, hogy másokat kipletykál és bánt, odaállított hozzám. Mondanom sem kell, kismama, és mióta ezt megtudta, lépten nyomon az orrom alá dörgöli, hogy nekik milyen ideális az életük, az esküvő után a nászuton fogant meg a baba, minden szuper, bezzeg szegény én, nekem nem lehet egyszerű...Persze az esküvőt is a csaj eröltette a pasira (a lánykérő gyűrűt saját magának vette meg, és odaadta a pasinak, aki 10 évvel fiatalabb-a csaj 35, pasi 25). És az a szánalmas, hogy még el is mondta nekem ezt...:) Elvetette magát a pasival, mert a srác 40 millát nyert a luxoron, amit 4 hónap alatt eltapsoktak-ebből volt többek között az esküvő, és egyből teherbe esett-a srác kifejezett kérése ellenére, hiszen ő még egy kicsit élvezni szerette volna a nyereményből vásárolt lakást, autót stb...Szóval patkányka odasomfordált hozzám, és hangosan, hogy az egész iroda hallja, megkérdezte, ismerem-e a goji itókát. Mondtam neki, nem, miért kellene ismertem. Erre ő a pociját simogatva: mert minden MEDDŐ ezt issza....Neked is kellene...Hogy lehet valaki ekkora tapintatlan TUSKÓ?!
Ezért félek nagyon...rettegek, mert ha nem sikerül, nem tudok felállni. Nem tudom elviselni az ilyen patkányok bántását! Nem tudok tovább harcolni, mert elfogyott az erőm. Kérem az Istent, küldjön nekünk egy angyalt!
Vendég

Kretty

Miért foglalkozol egyáltalán ilyen bunkókkal?! :shock: http://vitaminbolt.eu/termek/biorganic_ ... 946ml.html
Minden meddő?
:shock: Szegényke nagyon hüle :lol: :lol:
40 millkáért ki nem vetetné el magát? :lol:
Palira vett egy 20 évest?Ügyes volt,pár év és megy tovább. :lol: :lol: Ne is foglakozzál vele,bunkó és az is marad.Különben én soha nem mondtam el a munkahelyemen mi a gondunk,azt sem hová járok.Pont ezért mert van aki nem érti meg,főleg ha ránéznek és már terhes is maradt.Nyugodj meg!

kagyló

Kretty: Sajnálom, hogy ilyen primitív emberekkel kell, hogy együtt dolgozzál. Szegény csak sajnálni tudom. Mi lesz vele, ha megszüli a csemetéjét? Sőt mi lesz a babával? Nem hiszem, hogy hosszú távon kitart mellette egy "kényszer"-férj.
SIKERÜLNI FOG!!!, mert sikerülnie kell és kész! Nagyon bízom benne hogy most ez a kezelés meghozza nektek is a babátokat.

Mné
mné

Kagyló, köszi! :wink: Én sem mondtam el, senki nem tudja, hogy részt veszünk/vettünk lombik programban (csak a főnököm egyedül), ugyanis 80 emberrel vagyok 1 irodában és semmi kedvem magyarázkodni, nomeg senkinek semmi köze hozzá... :shock: Csak mindenkinek feltűnt, hogy immár 3 éve férjhez mentem, és nem jön a baba... :(

Mné, igazad van, csak akkkor is rosszul esik, hogy nekik miért, nekünk miért nem... :? Főleg most, a hormonok hiperérzékennyé tesznek! :lol: :lol:

Bari és Melcsi nem vidítanátok fel egy-két babás képpel? :wink: :D
Vendég

Kretty,
ez egy kretén! Ne is foglalkozz vele!!! Majd amikor elhagyja a 10 évvel fiatalabb faszija, na majd akkor te is röhöghetsz rajta! Bár úgyse fogsz, mert te egy intelligens ember vagy! :)
Engem szerencsére nem bántanak a meló helyen! Sőőt! Nem is merik megkérdezni, hogy mi van! :shock:

Mindenki vigyázzon magára ebben az időben!

Pussz

gigibp

Hazaértünk szerencsésen, visszafelé gyönyörű volt az idő, kivéve itthon...
holnap jövök, és folyt. köv.
millió puszi
katapetra

kérésed parancs

Kép Cuci

Kép Matyó

Kép együtt

Kretty, nagyon sajnálom, hogy ilyen kolléganőid vannak. Én tuti, nem állnám meg, és visszavágnék, de nem ez a követendő példa. Engem is mindig rosszul érintettek ezek a kérdések. Most meg, hogy megvannak a babák,
Ikrek? és természetes úton?
Nem szoktam hazudni, de ha nem kérdezik, nem mondogatom. Sokan tudják, hogy nekem is van egy fiúikertesóm, úgyhogy belenyugszanak.

Nagyon drukkolok nektek, hogy végre elinduljon a bababumm, és boldogok legyetek!!!!

KépKép
momelcsi

Melcsi, GYONYORUSEGESEK!!! :D :D :D Es milyen nagyok mar!!!!! Latom van borostyan nyaklanc. Bevalt?
Vendég

Gyááááááááá, ekkora egy büdös qvát, már bocsánat, de az ilyennek már előre sajnálom a gyerekét :evil: biztos minden szépre-jóra fogja tanítani szerencsétlent. Amúgy az ilyen jóindulatú fent nevezett liba hidd el SOHA DE SOHA NEM LESZ BOLDOG! Ezek a nők baromira meg vannak keseredve hidd el és csak megjátszák,h mennyire boldogok!Biztos irigy, mert akkor szoktak ilyenek lenni. Ja és MONNYON LE!
..........és a képek.........

pfúúú, de cumid van Benedek, de nem sokáig :twisted:
Kép
mindjárt meg is lesz :lol:
Kép
hahaha sikerült!!!
Kép
a csudába :( túl jól sikerült,nem érem el a cumikát :shock:
Kép

Melcsike, nagyon szépek a gyerekek!!! Mikor tetted a nyakukba a borostyánt? Éreztél változást?

Nálunk, nagyon nyügik a gyerekek tegnap óta :( Biztos ezt a hülye időt érzik szegények :(

Szép napot és drukk a holnapi UHUhoz Kagyló és Kretty!!!

bari6

Sziasztok!

Jövök én is puffogni! Ez a csaj elég gáz! Basszus, tényleg nem kívánom neki, de gyakorlatilag borítékolható, hogy a 25 éves pasija még 2-3 évig élvezi, hogy idősebb nője van, aztán páááá, úgy fog lelépni, hogy nyomát sem találja majd a kis anyuka... itt a gyerkőc sem szokott ok lenni a maradásra, sajnos nem egy ilyen párt ismerek, olyanokkal kiegészülve ahol nem lett gyerek, de mégis ez lett a vége....

Krettym! Van egy csodás férjed, akivel imádjátok egymást! Azért vagytok házasok, mert a kapcsolatotok akkorra megérett a házasságra, azért szeretnétek kisbabát, mert úgy érzitek a boldogságotok akkor lehet még önfeledtebb és nagyobb, ha ezt egy gyermek megkoronázza. Szóóóóóóóóóóóval elmehet a hölgyike a sunyiba... Te pedig nézz át rajta, neked sokkal jobb lesz hamarosan!!! annyian szorítunk és egyébként is 2012 a babák éve lesz itt!!! pusza és holnap már uhu!!!! juhééééééééé

Kagyló! Kicsit mosolyogtam ahogy olvastalak, nem gonoszságból, hanem mert annyi hülyeség történik az emberrel néha....és amikor összejön egy napra, az baromi idegesítő! utólag vicces lehet, de abban a pillanatban?! kész...
képzeld egy hete minden nap járok a házidokihoz egy nyomorult pecsétért a kiskönyvbe, nem jártam sikerrel, mert annyian voltak, és betegek, hogy mindig eljöttem.... Na ma reggel gondoltam elmegyek időben első leszek! negyed 8-ra ott voltam, ki volt írva, hogy fél nyolckor nyit a váró, remek, de negyed órát a kocsiban kibírtam, hisz meleg volt.... fél nyolckor elkezdtek szállingózni az emberek, így kénytelen voltam kiszállni, nem akartam, hogy magyarázkodnom kelljen, hogy miért én vagyok az első. Szóval háromnegyed nyolcig álltunk kint a hidegben mire méltóztatott a doktornő kinyitni az ajtót. Akkor már 12-en voltunk, DE én voltam az első. Bementünk és jött a csavar! aki vérvételes jöjjön előre! 10-en voltak..... ennyit az első helyemről.... de sorra kerültem, 2 percet voltam bent vérnyomás méréssel, mindennel együtt. 2 szó került a kiskönyvbe és egy pecsét. :lol: :lol: :lol:

Melcsi! De szépek a gyerkőcök! Hihetetlen milyen nagyok már!!!!!

Barika! Csudi helyes a két kiskrapek!

Zugban megbúvók nem jönnétek elő cseppet, hogy meséljetek kivel mi újság????

Puszi mindenkinek, és bocsi, hogy ennyire megindult a szám....
:oops:

kriszto

kriszto82

Bari, nagyon jo ez a kepsorozat!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kriszto, ezek az orvosok mar csak ilyenem... :evil: Nekem szerencsem van, mert engem mindig soron kivul behiv... :roll: Meg nem lesz nekem UH holnap, mert meg csak holnap kezdem el a merionalt, hetfon en is megyek a hazidokkerhez verkep+EKG-ra, es szerdan lesz az elso UH.

Lanyok, aki szurt mar suprefactot, attol kerdezem: lehet egy idoben beadni a merionallal, vagy az egyiket pl reggel, a masikat este adjam? :shock:
Vendég

Hát az emberi bunkóság ne ismer határokat.
Nekem mikor elvetéltem az elsõ babánkat a kollégáim azt terjesztették, hogy válunk az urammal az dolog miatt, és az egyik kolléganõm bejelentette ,hogy akkor igényt tartana az uramra :evil:

Gondolhatjátok,na fel is mondtam,nem bírtam ott maradni a sok hülye között.....

Hál Istennek utam sikerült a kisfiam,de a kistesó projekt nem.
De majd most ,hogy mindenki terhes lesz(Te is Kretty!!!)talán rám is sor kerül.

Mostanában rosszul voltam párszor és kétszer voltam ügyeleten,mert saját vérnyomásomhoz képest magasak voltak az értékek.(149/116)

Kicsit kiakadtam,hogy miért pont most jön ez is elõ, de az ügyeleten megnyugtattak, mert az ajtón mikor beléptem,felkiáltott az oros,hogy ja maga pánikbeteg :evil:

Hál Istennek a házi orvosom nornális,jót nevetett az egészen,és megmondta a ügyi doki nevét,és közölte,hogy már a sokadik vagyok akinek ezt mondja és többet oda menjek.....

Pénteken viszem a fiam fogorvoshoz , megyek vele én is....
:oops: Bizti protkot kapok 8)

Na szóval mindenkinek nyugi, minden oké lesz csajok fel a fejjel.
A bunkók mindig pofára esnek :P

A babák gyönyörûek gratula :lol:
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Sziasztok!
Kriszto
Nem semmi!De mindenhol be hívják a vérvételeseket soron kívül,még nálunk is.Az én sztorimon annyit nevettem.Kaptunk még tavaly egy fiatal orvost,kb 33-34 éves lehet.Kellett mennem belgyógyászati papírt stb-t intézni.Minden szépen ki is lett töltve,de a mell uh-nál volt egy kis gond,mindenhol 1-1,5 hónap váró lista volt.Ülök szemben a dokival,az meg nézegeti a papírokat és megszólal,nem tudja a mell uh hogy legyen mert nem mindenhol van kapacitás rá. :shock: Én meg mondom neki mi nincsen? :roll: Tök vörös fejjel elkezd nekem össze vissza magyarázni,és azt mondja a fej amit ehhez használnak. :lol: :lol: Egyből elkapott a nevetés szegénykém olyan kisfiús lett a vörös képével. :lol: Mondom neki nem kell megvizsgálni?Pikk pakkra megírta a belgyógyászati véleményt és már vissza sem kellett mennem. :lol: :lol: Végig még ki nem jöttem fogtam vissza magam,mert érzetem,ha nem megyek ki,én sírni fogok a nevetéstől. :lol: Voltam azóta gyógyszert felíratni,és ki nem dugta a képét a szobából,csak annyit mondod csókolom. :D
Még soha nem láttam kis könyvet. :oops:
Kretty
Holnap leszek a 7. napban.Jövő hét hétvégére esik a 14.-15. napom.Vajon mi lesz így okoska 2-vel? :roll:
Jó pár nap különbség lesz közöttünk. :( Pedig most sikerülni fog neked is!!!Ne is foglalkozzál az ilyen rossz indulatú emberekkel. :evil:
Barikám,melcsi
Imádom a képeket,olyan szépek rajta!Tudjátok nekem soha nem elég a képekből,mindig többet és többet szeretnék :oops:
Gigi
Valami jó történik veled?Mikor várható indulás?

kagyló

Kagyló! Kb. 6-7 hét múlva fogsz látni kiskönyvet!!! :wink: :wink:

Kretty! valóban csak jövőhéten mész... bocsi, tudtam ááááám, csak kissé szétszórt vagyok :roll:

Pont az a jó, hogy van köztetek pár nap különbség, hiszen folyamatosan lesz kismamink, szépen egymás után!

kriszto

kriszto82

Kriszto, egy napon jovunk a csikos teszttel, mert Kagylonak az inszem miatt kesobb kell tesztelni! :D :wink:
Vendég

Na jóóóóóóóóóóóóóóól vaaaaaaaaaan javíts ki.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Legalább van valaki aki figyel!!! De te elvileg a 14. napon fogsz majd menni vérvételre, nem? vagy nem jól emlékszem, hogy itt úgy van?
igazából oly mindegy, a lényeg, hogy neked magas hcg-d legyen! Kagylónak pedig szép csíkos tesztje első körben, a többi alakul majd!

Többiek???

kriszto

kriszto82

Kriszto, szerinted kibirom a 14. napig???? :lol: :lol: :lol: :lol: Annyi tesztet adtal, hogy a beultetestol tesztelhetnek napi 2X, akkor sem fogynek ki beloluk! :lol: :lol: :lol: Es meg a genetikus is adott egy szerencstesztet, amikor csinaltattuk a genetikai vizsgalatot (sajna azota nem jutottunk el transzferig :? ) es azt mondta a genetikus, olyan tesztet ad, ami csak pozitiv lehet... :D

Kriszto, pocakod alakul? :wink:
Vendég

Sziasztok!

Bari: Nagyon édes ez a fénykép sorozat a fiúkról. :-)

Momelcsi: Milyen nagyok már a Te gyerekeid is. HIhetetlen hogy repül az idő...

Kriszto: Fogdokinál voltál? Vagy oda majd csak később mész? Hova mentek hétvégén 3-4D-re? Kaphatunk utána képet? :oops:

Nálunk apám találta ki, hogy a tavalyi vetélésem nem is volt véletlen, hanem én vetettem el... Nekem ezt még nem merte vázolni, csak anyumnak, aki persze rögtön megosztotta velem ezt. Apum az egyetlen, aki nem tud az egészről semmit, csak azt látja, hogy nincs gyerekünk pedig lassan 7 éve házasok vagyunk. Viszont ő az az ember, aki soha nem is fogja megtudni.

CH társak: Nálatok nem zavarta össze a ciklust a diéta? Már kezdtem reménykedni, hogy talán/esetleg velünk is történhet csoda erre ma beköszöntött piri 1 héttel a várt megjövetele után. Amióta nem járok kezeklésre ilyen nem fordult elő. Kriszto. Nálad volt ilyen? Mennyi id kell, amíg helyreáll a szervezet? Tiszta kiborító az állandó reménykedés majd koppanás...

További szép napot mindenkinek!

Mné
mné

Kedves Mné

Nálam folyamatosan (kb. 2 havonta) ez van a diéta mellett...
De én bogyót is szedek.
Én most többet eszem,mert állítólag a túlzott diéta is csinálhatja a magasabb vérnyomást....

Amúgy szépen be fog Neked is állni,de az elején még lehet ilyen....
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Kép [/img]

Hoztam egy kis túrósat és diósat :lol:

kagyló

Kretty! Pocak nőőőőő, most egy-két napja mintha jobban látszana. Holnap lesz 2 hete, hogy csináltam képeket, így holnap megint szeretnék, ha nem felejtem el, de ilyet nem lehet elfelejteni... :oops: :D :D
A tőlem kapott tesztek is csíkosak, megvuduztam! legyen úgy, hogy blasztokat kapsz vissza és a transzfertől számított 7.-8. napon gyönyörű csíkosat tesztelsz majd, jóóóóó?

Mné! nálam nem volt idő ciklusfeltérképezésre.... egyébként, annyi volt még a gyógyszer előtt, hogy VOLT ciklusom, ami nekem előtte nem igazán. 42-44 napos volt 2 hónapban a lombik után (ekkor már azért rendesen diétáztam), aztán a gyógyszert is elkezdtem szedni és rá 27 napra megfogant Bogyóka, az új ciklus 24. napján! Nekem anno azt mondta a dokinő, hogy 2-3 hónap alatt akár tankönyvi28 naposra beállhat a ciklus. De mindezt gyógyszerrel... szóval simán lehet, hogy a diéta ennyire felborított! ha valaki szimplán fogyókúrába, erőteljes edzésbe kezd akkor is szoktak ciklus-zavarok, -átalakulások lenni. Szóval szerintem ez természetes. Ki kell használni minden alkalmat, mert bármikor lehet a nap, amikor megfoganhat a bébi!
Ovulációs tesztről beszéltünk már? Nem próbálnád ki? Szívesen küldök neked párat!!!! hátha segítene!!!

Fogdokinál voltam és mennem is kell majd folyamatosan, sajna, az ínyem be van gyulladva.... tudtam, hogy ez lesz, de valahogy kibírom majd....

Ha lesz szép kép és minden ok lesz, akkor persze teszek majd fel! Várom már, hogy lássuk. :D

kriszto

kriszto82

Kagyló! most ettem fahéjasat, de simán betúúúúrnám mindet! Jól néz ki! Hozzon szerencsét a laptető!!!!

kriszto

kriszto82

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?