Új privát üzeneted érkezett!

Tamesz!

Örülök, hogy újra köztünk vagy és minden rendben!!! Jó érzés lehet újra otthon! Szép nagy már a Babátok!
A Manóm nevében pedig köszi az elismerést Kép! Én borzasztóan büszke vagyok rá és elfogult vele kapcsolatban. Mi lesz később Kép?

Az időjárás tényleg elég pocsék. Hétvégére már mondanak egy kevés napsütést. ALig várom! Ebben a borongós időben fél napokat átalszom, a lakás persze szalad és jövő héten már itt a karácsony! Remélem a férjem nagy kedvvel fog takarítani hétvégén és nem csak hiú ábrándokat kergetekKép. Képzeljétek, éjszaka akkor pukli volt a hasamban, hogy csak egy két perc után jöttem rá, hogy oldalról lehet kitapintani, ahogy a Manó nyújtott lábbal ül a pocakomban. Nagyon vicces voltKép! Remélem hamarosan befordul koponyavégű fekvésbe!

Üdv mindenkinek és maradjatok a lakásban!

Eveka

Kép
eveka

Ruzicsky!
Nagyon cuki a babátok! És nagyon szép a neve! Én is azt szerettem volna, ha Bendegz lesz, de a papa leszavazott Kép.
Bendegúz is hasonlóan furcsa pózban fekszik, mint az én kis ManómKép. Bendegúznál azért jobb helyen fut a köldökzsinór Kép.

Eveka

Kép
eveka

Babus!
Ettől az évtől kezdve változott a 13. havi fkifizetés. Most már nincs olyan hogy 6 hónap ledolgozott után jár, ezért nem kaptam én sem amikor jún végén megszűnt a szerződésem. Aki jan 1jén állományban van, annak jár mindegy, hogy csak 1 napot dolgozik abban az évben. Mivel te véglegesitett vagy igy szerintem fogsz kapni, de csak februári kifizetéssel. Ugyanis ezt az évit nem kapja meg senki. ÉS 2005ben jan 1jét nézik, és rögtön fizetnek is.
Hát ez van.

Kép

KépKép
búzaszem

Búzaszem
KösziKép

Babus

Kép
babus2005

Bendegúz is köszöni a kedves szavakat amiket írtatok róla! Kép Meg én is!

Eveka!

Igen, sajnos nem az ideális fejvégű fekvésben van egyelőre, de azzal bíztatnak, hogy ne aggódjak, majd megfordul. Remélem. Kép Végül is még van ideje.

Egyébként elég kis lusti volt az UH-n megint, de most legalább egy kicsit mozgott, ásított, meg a száját ki-be csukogatta, úgyhogy ez nem biztos, hogy mosoly, lehet, hogy csak nyammog a magzatvízben, de nagyon aranyos. Kép

r
ruzicsky

Szörnyen lusta vagyok!

Tegnap megfogadtam, hogy ha már három napig be voltam a kórházba zárva, akkor ma csavargok és még az apróságokat elintézem a karácsonyhoz, de ez a tetü ónoseső bekavart nekem.
A párommal folyamatosan messengerezünk, és azt mondta, hogy ki ne lépjek a házból, ami egy meredek kocsifeljáróval kezdődik, majd két hónap múlva rohangálhatok, addig bírjam ki.

Szóval kicsit visszaaludtam, de most már éhes is vagyok, meg takarítanom is kellene, meg ágyaneműt húzni, meg főzni, de nem süt a nap, jaj, valaki rúgjon belém, hogy induljak neki!!!!!!!!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Tamesz

Szóljál UbulkánakKép Szerintem ő nagyon hatásosan meg tudna téged rugdosniKép
Amúgy én se csinálok semmit, csak lustizok az ágyon, de már ezt is unom. Meg hajat kéne mosnom, de semmi kedvem hozzá, úgy fázok még itt a lakásban isKép
Most inkább eszem sóskátKép

Babus

Kép
babus2005

Zsuzsa
ImádomKép Meg jó sok benne a vasKép
De azt hiszem idén (mármint jövő nyárig) ez volt az utolsóKép Kifogytunk belőleKép Megettem az összesetKép

Babus

Kép
babus2005

Zsuzsa
Reménykedjünk, hogy tényleg magától kifakadKép

Ha ez megnyugtat, mi sem vettünk még senkinek semmitKép Egyébként nincs is sok kedvem hozzá. Mi egymásnak most nem is nagyon terveztünk semmit. Anyukáméknak fogalmam sincs mit adjunk, anyósomék meg szörnyűek, semminek nem örülnek, de ezt nyíltan meg is mondják, hogy minek vettük ezt meg azt, vagy akár meg se nézik, csak arrébb rakják, de azért elvárják, hogy kapjanak valamit.
Mondtam apucinak, hogy videókazin ugye megvan mindhárom Praxisos felvétel, ezt írjuk át DVD-re, egy kis zenei aláfestéssel (a legelsőt még anno megcsináltuk így), borítónak pedig szerkesztünk egyet a 4D-s fotókból. Ez így legalább olcsó, praktikus, az unokájuk felvételének meg csak örülnek. Ha ennek se, le vannak...Kép

Babus

Kép
babus2005

Zsuzsa,

Sokat gondoltam Rád, hogy veled mi lehet, bízzunk benne, hogy minden rendben lesz, és hátha magától kifakadna, nagyon szorítok Neked!!!!
A torkodat kezeld valami jó mézes cuccal!!!Legalább ne törjön ki rajtad ez is, mert le fogsz nagyon ereszteni!!!

Szerintem a karácsonyból nem kell nagy ügyet csinálnunk, szerintem idén felmentést kaphatunk a családtagoktól, nem így gondoljátok???
Bár a takarítás nálunk is alap elvárás, de az ablakpucoláson túlestünk egy hete, mert azzal már előtte 3 hétig szórakoztatott anyósom!!! De most végig kell nyalnom az egész házat, ilyenkor nem szeretem, hogy ekkora, persze segíteni senki nem akar jönni, csak kritizálni, hát majd meglátom meddig jutok!
Na nekiálltam ágyat húzogatni!!!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Tamesz
Én szerencsére anyukámra számíthatok mindigKép Pláne, mert közel is laknak, egy háztömbbel hátrébb. (Szerencsére anyósom csak a város másik végénKép Na nem mintha olyan nagy lenne ez a városKép))
Ráadásul ő mondhatni rendmániás, meg takarításmániás, így könnyű dolgom van veleKép Majd az ünnepek között azt mondta, hogy átjön ablakot mosni, meg majd segít Kristófka szobáját kitakarítani, mert a szekrénykéje is elég poros még, bár én a nagyját már letakarítottamKép

Kritizálni az én anyósom is nagyon tud, úgy látszik ez náluk mániaKép De a múltkor csoda történt, eljöttek hozzánk vasárnap megnézni a babaszobát és meg volt elégedve vele, sőt, kifejezetten tetszett nekiKép
Csak azon akadt ki, hogy minek vettem Kristófnak 56-os ruhákat, meghát a 62-eseket is rögtön ki fogja majd nőni, tiszta pénzkidobás. Ő persze túrkált nekünk szupi kisgatyókat, meg pulcsikat, 70valahányas méretben. Most erre mit mondjak??? Csak azért mert gyorsan kinövi majd, azért ne vegyek neki kisméretű ruhákat????

Babus

Kép
babus2005

Ruzicsky, tényleg olyan, mintha mosolyogna! Kép Nagyon cuki!!!

Tamesz, üdv újra közöttünk! Látod, mondtuk, hogy minden csak rendben lehet... Kép

Babus, gratula a jó vércukor eredményhez. Én most elkezdtem parázni a 27-e miatt (amikor nálam is leveszik a vért), mert valahogy rámjött az édességevés mostanában. Úgy hogy pár napja szigorú diétára fogtam magam Kép, na jó, csak annyira, hogy jobban odafigyelek, hogy ne nasizzak állandóan, vagy ez így nem fair? Kép Nem igazán szeretnék rossz értékeket...

Képzeljétek, ma muszáj volt elmennem itthonról, hát úgy lépkedtem a csúszós járdán, mint egy pingvin. Kép Tiszta vicces lehettem, de marhára nem volt kedvem elcsúszni. Most is el kéne még mennem, de nem tudom, érdemes-e kockáztatni...

Zsuzsa, a leszívás nem minôsül mutétnek? (Most lehet, hogy hülyeséget kérdeztem...) Csak mert hogy azt írtad, azt inkább csinálnák meg még a szülés elôtt. Ha leszívják, késôbb akkor is mindenképpen muteni kell?

Muki, Timurr, és persze mindenki, akit érdekel, ma végre elkészítettem én is a fotóalbumom (a profilomban megtaláljátok a címet), van fent friss kép a pocimról, hát... ne várjatok csodákat. Kép Picinek indult, és még most is pici. Lehet, hogy én szülni is úgy megyek majd, hogy a szülésznôk körberöhögnek...

Borbolya

KépKép

Kép
borbolya

És persze megint eszembe jutott valami. Kép Azt olvastam már több helyen is, hogy nem szabad krémezni a melleket. Ez komoly? És miért nem? És mit csináljon az ember lánya, ha a bôre olyan száraz (mindenhol!!!, a melleknél is), hogy krémezés nélkül elsírja magát? Nem mintha imádnám krémezni magam, sôt, személy szerint elég macerásnak is tartom, de irtó rossz tud lenni nélküle...

Borbolya

KépKép

Kép
borbolya

Zsuzsa
Szerintem mindenhol ilyen csúszós. Sőt, Győr környékén már állítólag havazik is. Az se lehet semmi, erre a jégre még rá egy kis hó?! Azt hiszem ez szobafogságot jelentKép Pedig olyan mehetnékem van már.

Borbolya
Én annak ellenére, hogy visszafogtam magam nasi-ügyben, pont a vérvétel előtti napon mégis bűnöztemKép Nem bírtam ki, hogy meg ne kóstoljam a szülinapi tortámat. Két szeletet is megettem, meg 3 kakaós palacsintát. Mégis jó lett a cukromKép

Nem tudom megnézni a képeidetKép Elkezdi megnyitni, de nem megy. Már újraindítottam a gépet, hátha, de úgy se. Majd még próbálgatom.

Babus

Kép
babus2005

Borbolya,

Nagyon aranyos a babó, milyen szépen látszik a szája is, hát neked még nagyon kis csinos pocid van!!!

Zsuzsa,
Én is aggódom az "uramért", ő most indul majd 6-kor Stockholmból, és 11 körül ér ide, hát remélem épségben, és remélem a gépük is le tud majd szállni és nem fagy le jobban. Ez lesz az első alkalom, hogy egyedül jön haza minibusszal, mert nem tudok kimenni érte, max fenéken, mert jégpáncél van a feljárónkon, de megtiltotta, hogy elhagyjam a házat!:-)

Babus,
az én anyósom, azt mondta, hogy ő nem vesz ruhát a gyereknek, az a szülők feladata, így ilyen gondom nincs vele, hogy mit vesz és mit nem, ezért is kértük a légzésfigyelőt, az nem ruha!! De ő volt az aki lecseszett, hogy minek két kismamanadrág, főleg 12 ezerért, és minek kell már most megvennem mindent a gyereknek, ott a január is.
Viszont nekem sajnos nincs már anyukám, aki mellém áll és segít néha, pedig mostanában is nagyon jól jönne, így minden kis harcot nekem kell vele megvívnom!

A lökött párom azt kérdezte, hogy holnap jégpáncélos fenyőfát akarok venni? mondtam neki, hogy nem súlyra árulják őket, de nem szívesen teszi be így a kocsiba, hát nem tudom hogy lesz így fánk, én egyedül már nem tudom kiszedni itthon, ha ott még be is pakoltatom, főleg, hogy én a nagy normand fenyőket szeretem bár csak 2,5 méteres fér be!
Na itt most mégjobban rákezdett esni! megyek aktívkodni, mert amit ma eddig műveltem az nulla!
tamesz+ubul 31+4

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Tamesz, köszi. Kép

Babus, mind régi kép, amit felraktam, szerintem már tuti láttad ôket, csak egy friss kép van benne. De ha Tamesz is látja, akkor muködnie kell. Azért szólj, ha késôbb sem megy!

Én olyan butaságokat csinálok mostanában. Tegnap pl teát akartam készíteni, citrommal és mézzel (az egészségesség jegyében...) Szépen elô is vettem a frissen facsart citromlevet, letettem a gôzölgô bögre tea mellé, majd szépen belenyomtam a mézet. A citromlébe. Kép

Ma meg hazajöttem a randim után, ahelyett, hogy elintéztem volna, amit még akartam. És csak itthon jöttem rá. Ti is ilyen szétszórtak vagytok mostanság? Kép

Borbolya

KépKép

Kép
borbolya

Borbolya
Én régen olyan büszke voltam a memóriámraKép, én soha semmit nem felejtettem el. Na de manapság?? Mindegy kimegy a fejemből, néha már egész ciki. Kérnek tőlem valamit, de 5 perc múlva már el is felejtemKép

Babus

Kép
babus2005

Hát csajok ez szerintem kóros nálunk,
a párom most kiadta feladatnak, hogy próbáljam meg átgondolni hogy mit is akarunk főzni az ünnepek alatt, és írjam össze, hogy mit kell venni, mert két hete is a legfontosabbat elfelejtettem, amikor vásároltunk. Szóval máshol jár az eszünk, kicsit?
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Borbolya
Szerintem a gépünkkel van a baj. De bőszülten próbálkozomKép

Kép
babus2005

Hát igen, én mind fizikailag, mind pszichologiailag szétszórt vagyok.

Állandóan kiesik minden a kezemből, olyan dolgokat találok a hűtőben amik egyáltalán nem odavalók... pénztárca, meg lakáskulcs.

Én is mindig a struktúrált gondolkodásomra és a memóriámra voltam büszke, most meg bevásárlólista nélkül gőzőm sincs miért indultam el.....

Dokinőm azt mondta ez normális.... csak engem zavar....

Babus! igy utolagis is Boldog szulinapot!!!!

Babjag
babjag

Babjag
Köszi szépenKép

Pénztárca a hűtőbenKép Akkor még fejlődnöm kellKép Ez még nem megyKép

Na ideért a hó!!! SzakadKép Olyan szép!!!! És én nem tudok kimenniKép

Babus

Kép
babus2005

Babus,
hó??? nálunk csak ónoseső van!!! cseréljünk!!!!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Borbolya!

A mell kenegetéséről én annyit tudok, hogy lehet, sőt kell is ha száraz. Kép Amit nem lehet, az a mellbimbó, mert megpuhul, és a szoptatásnál gond lesz. Én ezt olvastam valahol, egy könyvben.

Akiren
akiren

Babjag, ez tényleg ver mindent! KépKépKép

Akiren, ezt nem egészen értem. Kép Tehát kenjem be nyugodtan a mellemet, de hagyjam ki a mellbimbót...? Hátöööö... megpróbálom.

Borbolya

KépKép

Kép
borbolya

Borbolya!

Tényleg így olvastam Kép A mellbimbót ne kend be. Elég ügyetlenül lehet megoldani, de hát javasolja a szakirodalom....

Akiren
akiren

Borbolya
Szerintem nagyon ari a pocakod,amennyi hely kell a babónak úgyis "kiköveteli" magának.Olyan aranyos kis dinnyéd van.Kép

Én eddig kentem a bimbót is.
Én egyébként tök lüke,feledékeny lettem,mindent elfelejtek,nem tudom néha mit álmodtam és mit nem.Képmúltnap elfelejtettem melltartót venni,a munkahelyemen éreztem,hogy valami furcsa aztán látom teljes szabadságba vannak a melleim.

Tök jó ma is egész nap dübörög a babó!

Babus
esik még a hó?

Timurr 19-20
Vendég

Nem, már nem esik a hóKép Max. 1 órát esett, aztán visszaváltott valami ónoseső félére, de már az is elállt.

Babus

Kép
babus2005

De nagy ma a csönd!!! Most jól meg is töröm! Kép

Akiren, lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de ...tulajdonképpen miért baj az, ha megpuhul? Az hogyan okozhat gondot szoptatásnál?

Timurr, köszi! Kép Szerintem is dinnye. Kép

Nem lehet, hogy ma meg írni felejtett mindenki el?!

Borbolya

KépKép

Kép
borbolya

Én azt hittem valami baj van a gépemmel,hogy sehol senki.

TimurrKép
Vendég

De. Kép Én, pl, itt. Kép
Ez nagyon cuki!!!

Borbolya

KépKép

Kép
borbolya

Én már reggel 7-kor itt voltam, meg nappal is többször benéztem, de semmi.
Vegyünk már példát a fölöttünk lévő topikrólKép

Borbolya
Haladunk, ma már a fotóalbumodból a Manót 13 hetesen megnyitotta rögtön, a többit nem. ha így haladunk, még 1 hét, és mindet meg tudom nézniKép

Babus

Kép
babus2005

Én is lesben álltam ám, szinte egész nap és vártam, hogy valaki írjon már valamit! Kép

Egyébként a fölöttünk lévők is csak a vége felé lekesedtek így be. Gondolom, ha mi is itthon leszünk, nekünk is több időnk lesz. Meg főleg az után írogattak többet, hogy elkezdtek találkozgatni és jobban megismerték egymást.
Úgyhogy én nem adtam fel, lehetünk még mi is ilyen jó kis csapat!
zsana75

Na akkor megszületett a tanulság. Kép Nem csak várni kell arra, hogy más irjon, mert akkor mindenki csak ül a gép elôtt és vár. Kép (Hú, hogy megfejtettem...!)

Zsanával egyetértek, ha össze tudunk hozni megint talit, meg többen lesznek otthon, meg elkezdenek kipotyogni a babák, akkor aztán alig bírják majd archiválni sok üzenetet... Kép

Babus, kitartás... Kép A legutolsó a friss kép, cseréljem a sorrendet a kedvedért? Kép

Borbolya

KépKép

Kép
borbolya

Télleg Zsana, nem te említetted az Aranytízet? Nem jársz már?
Egyébként télleg nem volt szülôszoba a héten, vagy csak én néztem el valamit?

Borbolya

KépKép

Kép
borbolya

Ha a tornára gondolsz, azt nem én említettem. Én akkor írtam az Aranytízről, amikor a Születés hete rendezvénysorozat volt.

Szülőszoba ügyben meg nem vagyok képben. Már egy ideje nem nézem, csak a múltkor tettem egy kivételt, amikor az István kórház volt benne.
zsana75

Én is egész nap leskelődtem.Ma amikor kitakarítottam a fürdőszobát sikerült letüdőznöm a domestost,alig kaptam levegőt ettől ügye a babinak nem lesz semmi baja?

Timurr
Vendég

Babus!

Nekem idáig nem volt netem, ugyhogy utolag kívánok neked boldog szülinapot!!!
Kép

Kép

Kép
mtücsök

Zsana, akkor bocsi, keverlek valakivel.

Timurr, én is mindig ilyeneken aggódom (persze szerintem még mindig Babus a dobogós aggódás ügyben Kép), pedig valószínuleg semmi problémát nem okozhat egy egyszeri véletlen letüdôzés. Mondjuk ne szokj rá...! Kép

Borbolya

KépKép

Kép
borbolya

Borbolya
Igyekszem!De hát fő a tisztaság!Kép(főleg disznóvágás után) Brrrr

Timurr
Vendég

Borbolya
Még mindig csak a 13 hetes Manó képe jön beKép

A héten tényleg nem volt Szülőszoba, én is nagyon pofára estem. A kérdés, lesz-e még egyáltalán? Vagy már végetért?
A mi kórházunk miért nincs soha benne??? Na nem mintha nem láttam volna még eleget, de azért mégisKép

Mtücsök
Köszönöm szépen!!!

Timurr
Most erre mit írjak?!Kép
Biztos nem lesz bajod a DomestostólKép De, én mióta babás vagyok, nem merek ilyeneket használni, mindig apucira bízom a fertőtlenítést! Vagy ha nagyon kell, akkor -most kiröhögtök-, de veszek fel maszkot, olyan műtősetKép, elcsentem egy párat a munkából ilyen alkalmakraKép
Szóval mást könnyen nyugtatgatok, de én azért beparáznékKép Dehát ahogy Borbolya is mondta, én az aggódásban dobogós vagyokKép Ha nincs min aggódnom, akkor keresek valami aggódnivalótKép Én már csak ilyen gyagyi vagyokKép

57 perc múlva megkezdjük a 33.hetetKépKépKép

Babus

Kép
babus2005

Eszembe jutott még valamiKép
Még jó multkoriban beszélgettük, hogy látszódik-e a méhszáj UH-gal vagy sem. Hát én most a Praxisban megkérdeztem a Győrffyt(ugyanis mint köztudott méhszáj-kinyílás mániám is vanKép) És ő elmagyarázta, sőt meg is mutatta(az más kérdés, hogy én semmit se vettem ki a képbőlKép), hogy a belső méhszáj szépen látszódik, sőt, a 36.héttől nyilatkoznia is kell a belső méhszáj állapotáról. Nálam szépen zártKép
Viszont a külső méhszáj zártsága KIZÁRÓLAG kézi vizsgálattal állapítható meg.

Babus

Kép
babus2005

33 hetesek lettünk!!!

Babus+Kristóf

Kép
babus2005

Sziasztok!

Mar megint eltuntem egy ideje, de azert neha olvasgatok am!
Keszulunk a karacsonyra, itt elobb szokas felallitani a karacsonyfat, igy azt mar mult vasarnap megcsinaltuk, de minden mas elokeszulet meg hatravan.
Kozben folyamatosan betegek vagyunk. En mar tobb mint 2 hete kezdtem, eloszor torokfajassal, aztan total elment a hangom, utana meg jott a takony-kor. Aztan mikor mar 1 1/2 hete nem akart elmulni elmentem a dokihoz es kiderult arcureg gyulladasom van, es most antibiotikumot szedek. Kép Azt mondta, hogy ez amit adott nem karos egyaltalan. Remelem! Viszont most meg a Bence beteg, neki folyik az orra mint a csap.

Ja, tettem fel par pocis kepet a profilomba, ill. az album cimet betettem oda ahol a kepek vannak. Remelem sikerult! Mert nem tudom hogyan kene lekicsinyiteni oket.

Borbolya,
Neked nagyon jo alakod van igy pocisan is! En hozzad kepest egy vizilonak nezek ki!

Agi

Kép
Kép
agi

Babus
Nekem én is bekéne szereznem olyan maszkot.KépMert mindig figyelek aztán csak sikerül jól beszívnom.

Most 3 napig egyfolytában ficánkolt bugyborkám,kiváncsi vagyok ma bealszik-e.Kép

Ági
Klassz a karácsonyfaKép,én úgy várom már a pénteket.

De még jobban a keddet ,szerintetek ilyenkor már lehet jó képeket csinálni babóról(19.5 és 20.3 hetes)Kép
Egyfolytában idegel a macskám,tiszta hülye,direktbe rosszalkodik.Kép

Timurr
Vendég

Sziasztok,

Jó rég írtam, talán azért, mert nem történt semmi említésre méltó egészen keddig. Akkor voltam dokinál. Sajnos megállapította, hogy a külső méhszáj nyitva van, a vasam alacsony, a cukrom magas Kép. Vizsgálat után mikor hazaértem, elkezdem vérezgetni.
Nagyon megijedtem, de a pasim nyugtatgatott, hogy biztos csak a vizsgálattól. Sajnos reggel is pecsételgettem, így felhívtam a dokit. Azt mondta, hogy maradjak otthon. Rákérdeztem, hogy lehet-e a vizsgálattól a vérezgetés, de szerinte nem. Két napig feküdtem, eddig bírtam, szedem a Magne B6-ot. Most már egyáltalán semmi gond nincs. És meggyőződésem, hogy a vizsgálattól volt!
Tegnap elmentem dolgozni, de mivel nagyon csúszott az út megkértem a párom, hogy vigyen be. Nem szívesen vezettem volna ilyen időben. Este a céggel, illetve a közvetlen kollegáimmal elmentünk vacsorázni. Kilencre értem jött a kedvesem. Majd elindultunk haza, és egy hülye kis pöcs (nem tudok jobb szót rá) belénk jött. Persze az én oldalamon. Szerencsére nem lett semmi bajunk, a kocsi az rendesen kapott Kép. A kis tahó nem akarta elismerni a vétkességét így rendőrt hívtunk. A rendőr szerint is egyértelmű, hogy Ő volt a hibás.

Hát talán ennyit még sohasem írtam Kép

Remélem többet ilyen sztorikkal nem tudok szolgálni.

Angéla
angéla

Ági, Babus
Hát mik történnek veletek?!

Ági
Gyógyulj meg minél hamarabb!!!
Nagyon jók a képek! A kisfiad gyönyörű!!!Kép És dehogy vagy te viziló! Nagyon formás kismami vagy szép nagy pocakkal!!!Kép

Angéla
Pihengessél sokat, nehogy aztán megint baj legyen!
De így nyitott méhszájjal nem kéne inkább otthon maradnod táppénzen, ahelyett, hogy dolgozol??
Az autóval pedig nagy szerencsétek volt, még jó, hogy semmi bajotok nem lett.

Mi ma bevásároltunk nekem egy pár kórházi cuccot. Hálóinget, jó nagyot, amibe beleférek a szülőszobában is és két pizsamát, direkt gombosat a szopizáshozKép
Februárig már nem szándékozom kórházba menni, de mikor múltkor is odakényszerültem az esés miatt, olyan ciki volt, hogy pizsim egyáltalán nem volt, a szexi kis selyemhálóingem mégse kórházba való, így anyukám adott kölcsön.

Na meg Kristófkának vettem egy világoskék macis plüssrugit és egy hozzávaló fehér plüsspulcsitKép Olyan édiKép Pedig már annyi ruhája van. De mit csináljak, ha nem tudok ellenállni ezeknek az édi kis ruciknakKép De majd berakom a fa alá, mint az első karácsonyi ajándékaKép

Babus

Kép
babus2005

Sziasztok!

Ma nekem sem indult túl jól a napom, ismét hánytam. Kép Sajnos alapból nagyon érzékeny a gyomrom, mindennel el tudom rontani. Kép És ma nem is egyszer, hanem legalább tízszer kellett kirohannom, a végén már epét hánytam, és iszonyúan rosszul voltam. De szerencsére most már elmúlt. Délután még fájdogált a hasam, de most már az is rendbejönni látszik, csak még picit gyengének érzem magam. Persze az is jellemzô, hogy ezek mindig hétvégén történnek... :/

Babus, szerintem ha holnap is próbálod, már a 16 hetes is bejön. Kép Hogy a mi kórházunk miért nem szerepel sosem, azt én sem értem, már én is elgondolkodtam rajta. Talán pont abban a részben volt, amit még pont nem néztünk...

Ja, elképzeltelek a mutôs maszkodban KépKépKép, kb úgy nézhetsz ki, mint én búvárszemüvegben hagymavágáskor. Kép De hát fô a praktikusság...! Kép

Ági, elôször is jobbulást! Megnéztelek a képeken, szerintem egyáltalán nem vagy víziló, csak szép nagy a pocid. A kisfiad pedig tényleg gyönyöru!!!

Timurr, szerintem lehet jó képet csinálni. Meg ami a lényeg, hogy neked mindenképpen tetszeni fog, akárhogy is sikerül! A kismamák már csak így muködnek... Kép

Angéla, és mit mondott a doki megoldásként? Szedjél vasat, étkezzél diétásan, és pihizz sokat? A kocsival télleg mákotok volt...

Borbolya

KépKép

Kép
borbolya

Sziasztok Pocakosok,

Bocsánat, hogy így eltűntem a hétvégére, de itthon volt a párom, és próbáltunk haladni a karácsonyi előkészületekkel, mert idén mindenki nálunk fog összeröffenni 24-25-én, és a drágaságom csak dec 23-án éjjel fog hazajönni, de már VÉGLEG!!!!

Elintéztük a nagybevásárlást, így nekem már csak a romlandókat kell megvennem, ő szegény mindent becipelt a kocsiból. Ma elmentünk és az egyik kertészetben rátaláltunk a legszebb karácsonyfára, ami pont jó magasságú nekünk, és a fickó annyira rendes, volt, hogy elvittük a talpat és kisfejszével be is faragta nekünk két perc alatt, nem hiszem el, hogy még vannak ilyen rendes manusok.

Na onnan hazafelé ma én is megijedtem rendesen, mivel elindultam az egyik lámpánál és semmi előttünk, semmi mögöttünk, és egyszercsak hatalmasd koppanás, hát egy bolond kutya a bal hátsó ajtómnak rohant teljes gőzzel a szemben várakozó autók közül. Hát hirtelen úgy megijedtem, szegény Ubulkám is görcsbe rándult velem együtt, de a kutya elszaladt, a kocsin meg nem látszik, így inkább csak nagyot szólt.
Szóval nem nekem való már az ilyen váratlan ijedtség!!!

Na és "pihenésképpen" mi is elkezdtük a nagytakarítást, azt hiszem, amíg nincs meg a babóca én mégegyszer már nem állok neki, mert nagyon elfáradok. Én most hanyagolom a domestos és társait, vettem környezet és emberbarát tisztítószert, bár ez meg ecetes, és azt sem bírtam sokáig, de valakinek meg kell csinálni.

Ági jobbulást, gyönyörű a fiad, tök jó, hogy már áll a fátok, ma én is annyira kedvet kaptam hozzá, amikor két éve a szülöknél karácsonyoztunk, akkor mi is előbb állítottuk fel és annyira élveztem, de már csak 5 nap.

Borbolya,
tegnap az én gyomrom is szórakozott, úgy látom most felfelé növekszik a pocakom rohamosan, és nyomja a gyomromat, szerintem nem mindig zár jól és a sav meg mar, tegnap már mindent kipróbáltam, de nagyon rosszul voltam tőle. Mára meg elmúlt.

Babus,
én most gondoltam bele, hogy a kórházi cuccokhoz tényleg kellene nekem is valami szoptatós vékony hálóruha, mert úgy fűtenek, hogy meg lehet fulladni.

Mostanában kezdek belegondolni, hogy már talán nincs is olyan sok időnk, holnap töltöm be a 32. hetet, tehát mág max 8 hét. Hát a kórházban a szülésznő szerint már nincs annyim, és én is úgy érzem, hogy még januárban meglesz Ubulka, de még 4-5 hetet jó lenne kihúzni. De hát az már nagyon gyorsan el fog menni, nem? És még én bele sem gondoltam az egészbe, hogy hogyan fog lezajlani, még olyan távoli dologként kezeltem.

Na túl hosszú lettem, de sajnos már megint egyedül vagyok, apjuk elrepült, szép estét, és pörgessük a fórumot, bár holnap még elmegyek dolgozni egy utolsót az idén!!!
tamesz+ubul (31+6)

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Sziasztok!

Koszonom a sok jokivansagot, ugylatszik hasznal, mert mar jobban vagyok, sot a Bence is egesz turheto ma.

Angela,
Vigyazz magadra! Orulet, hogy tok mindegy milyen ovatos az ember az utakon, megis balesetbe keveredhet masok allatsaga miatt.

Tamesz,
A te kutyas-kocsis torteneted se rossz!

Nalunk a hetre mondjak a rossz idot, ugyhogy nekem is ovatosan kell majd mennem.

Kezdem rosszul erezni magam, hogy en meg nem csinaltam semmi elokeszuletet a baba erkezesere. Igaz meg februar vegeig van egy kis ido, de a Bencenel anno mar megvolt a szoba ilyenkor.
Szerintetek a 36 hetes uh-n lehet meg latni a nemet? (csak mert mar olyan nagyok akkor es keves a helyuk azert kerdezem) Ugyanis nekem mar csak akkor lesz egy uh es habar a multkor lattuk, hogy fiu, de annyi tortenetet hallottam arrol, hogy fiut mondtak vegig es megis lany lett, hogy kezdek ketelkedni. Kicsit masabb a terhessegem mint az elso volt, ezert is van a ketely.

Mit foztok karacsonyra? (Habar nem babas tema az igaz.) En hidegeket csinalok Szent Este (francia salata, majonezes krumpli, toltott tojas, sonka) es pulykat sutok masnap. Most eloszor! Kivancsi leszek. Ugyan csak 6-an leszunk ra, szoval nem lesz vilagra szolo leboges ha nem sikerul. Kép

Agi

Kép
Kép
agi

Jóreggelt!

Karácsonyi menü: Mivel a párom 10 hete a svédeknél dolgozik, így kértem, hogy hozzon egy kis lazacot, meg szép nagyszemű fekete kaviárt, mert kint nem drága, és abból fogok valami kis előételt csinálni, mivel a család itthon nem nagyon eszik ilyesmit.
Apósomtól kaptam némi vaddisznó pörköltnk valót, így azt fogok csinálni, fincsi vörösborosan, és kolbásszal töltött karajt, meg köreteket, ja és anyósom hoz töltöttkáposztát. Ja meg lesz gyümisali is!
Na meg sós és édes süti. De még előbb be kell fejeznem a lakás nagytakarítását, és nem tudom hogy fogom bírni, egyedül de 24-re csak készen leszek mindennel!
Na szaladok idén utolsót dolgozgatni!!!
Szép napot Mindenkinek!
tamesz+ubul(32+0)

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?