Ruzicsky, tényleg olyan, mintha mosolyogna!
Nagyon cuki!!!
Tamesz, üdv újra közöttünk! Látod, mondtuk, hogy minden csak rendben lehet...
Babus, gratula a jó vércukor eredményhez. Én most elkezdtem parázni a 27-e miatt (amikor nálam is leveszik a vért), mert valahogy rámjött az édességevés mostanában. Úgy hogy pár napja szigorú diétára fogtam magam
, na jó, csak annyira, hogy jobban odafigyelek, hogy ne nasizzak állandóan, vagy ez így nem fair?
Nem igazán szeretnék rossz értékeket...
Képzeljétek, ma muszáj volt elmennem itthonról, hát úgy lépkedtem a csúszós járdán, mint egy pingvin.
Tiszta vicces lehettem, de marhára nem volt kedvem elcsúszni. Most is el kéne még mennem, de nem tudom, érdemes-e kockáztatni...
Zsuzsa, a leszívás nem minôsül mutétnek? (Most lehet, hogy hülyeséget kérdeztem...) Csak mert hogy azt írtad, azt inkább csinálnák meg még a szülés elôtt. Ha leszívják, késôbb akkor is mindenképpen muteni kell?
Muki, Timurr, és persze mindenki, akit érdekel, ma végre elkészítettem én is a fotóalbumom (a profilomban megtaláljátok a címet), van fent friss kép a pocimról, hát... ne várjatok csodákat.
Picinek indult, és még most is pici. Lehet, hogy én szülni is úgy megyek majd, hogy a szülésznôk körberöhögnek...
Borbolya