Sziasztok!
Meg alszik Lili, igy van idom irni.
Tegnap iszonyatosan nyugos napunk volt.
Nem tudom miert, talan a front, talan a foga. A delutani sziesztanal is 3x felsirt es vallamon aludt vissza. Bar szerencsere igy is aludta a szokasos 2 es fel orajat.
Latom kevesen irtatok. Ugy latszik a karacsonyi keszulodes mindenki idejet elveszi. Vagy talan minden baba nyugos?
Cicivel elalvas: Lanyok, tobbszoros anyukak, kerdesem lenne. Mikor kell majd leszoktatni a babat az esti cicin valo elalvasrol? Es hogyan? baratnom akinek ikrei vannak, a babai egyaltalan nem cicin alszanak el. Ha jollaktak este, leteszi oket az agyba, 10 percig dumalnak, majd elalszanak es alszanak reggelig! Pedig Lilinel csak 1 nappal fiatalabbak. Jo, tudom, ikrek az mas. De megis milyen jo lenne, ha Lili is igy el tudna aludni. Nem beszelve az ataludt ejszakakrol.
Mikor Lili 5 honaposan 1 heten keresztul ataludta az ejszakat, azt hittem ez igy is lesz. De nem. Van, hogy atalussza, van, hogy felkel hajnali 2-3 korul, de 10 perc alatt visszaalszik, es van olyan, mint tegnap, hogy felkel hajnali 4-kor es ugy gondolja nem alszik vissza.
En vagyok a hibas, hogy ilyen rendszertelenul alszik?
Aniko: En vegkepp nem ertem, hogy az apro magok mit okozthatnak? Puffadast? ha igen, ez csak az elso honapokra ervenyes, amig a baba pocija erzekeny. Vagy talan mindenki azt hiszi, hogy a cicin kijon az apro mag?
Amugy mindenki ugy gondolja, ahogy a vedonojuk mondta, az enyem meg azt mondta, hogy nyugodtan egyek mertekkel barmit. Csak csiposet ne.
es nekem ez bevallt. Semmi baja Lilinek.
"Sutotok kiutotte a cicit": Jobban izlik Adamnak a sutotok mint az anyatej.
Kinga: Vedono elore megbeszelt idopontra jott? Mi az etetoszekkel varunk meg.
Mensid.
nekem pont karacsonykor lesz meg a kovetkezo.
Orsi: kepzeld a mi habszonyegunk oylan, hogy a gyarto elore kiszedte a kisebb darabokat. Pl. a P betu kozepet. Talan elorelatoak.
Karacsonyi menu: Nalunk, iletve anyukameknal halaszle lesz, raja, rantott ponty es pulyka.
Mi a rajaert rajongunk. Algeriaban ahol eltunk, nagyon gyakran ettuk. Bar az mas volt, mert friss volt mindig, hiszen ott a tenger es joval olcsobb.
Petra: Hol vetted azt a Top Rider etetoszeket? Mi se tudjuk ki hany honapos pontosan, de a Pano szokott idonkent egy tablat feltenni. Mivel most nincs, felteszem en neked. Ha bele szeretnel kerulni, a Panonak kell szolni.
Megneztem az Albumotokat. Adam gyonyoru!
Gratulalok hozza.
Ildi: De jo hogy irtal!!
Lili jol van koszi.
Hol olyan mint egy angyal, hol olyan mint az ordog.
Mikor milyen kedve van. Rettentoen elenk, allandoan kipirul a sok mozgastol. Folyamatosan forog hatarol hasara es forditva. Kuszik minden iranyba, de meg maszni nem tud. Alvasat fent leirtam.
Hol jo, hol nem.
Iszonyatos pofas. Sokat dumal es utanoz mindenkit. Es o az en fulem.
Mivel en nem hallom a telefon csorgeset, o szokott jelezni. Amikor csong a telefon, Lili megdermed es nez a telefon iranyaba kikerekedett szemekkel.
Na ilyenkor tudom, hogy cseng a telefon. meg ha nem is veszem meg, de Lilit megdicserem es megmutatom neki mi cseng.
Nagyon szepen iszik poharbol, es imadja a napi 1 egesz almat.
Es sokszor tele van karmolasokkal, mert hiaba vagom olyan gyakran a kormeit, imad kapalozni.
es a labat eloszeretettel ragcsalni.
Jerry: Orulok, hogy irtal.
Nekunk is nyugos napunk volt tegnap. En nem ertek a tapszeres eteteshez, de szerintem csak annyit kell adni a gyereknek, amennyit ker. Hacsak nem uvolt, hogy meg ehes. Ha neki csak 700 kell, akkor legyen ugy. Nem kell es szerintem nem is szabad eroltetni, mert attol csak megutalja.
Puszi mindenkinek Rita