Sziasztok Lányok és „elveszett” András!
Nem tűntem el, csak valami nyavalya ledöntött a lábamról. Igazából se megfázás, se torokfájás se semmi, csak nagyon magas láz. Napok óta ennyi a bajom. Ma már a hasam is fáj. Lekecmeregtem a körzetihez, erre ad mellkas röntgenre beutalót, és fölírt egy jó kis antibiotikumot. Ez egy idióta. Fáj a hasam és lázam van erre azt mondja, hogy örüljek, ha nem lesz tüdőgyulladásom. Na mindegy. Csütörtökön muszáj elmennem erre a röntgenre, mert utána vinnem kell neki még aznap az eredményt. Sebaj, van egy pihenős hetem itthon.
Witch:Vigyázz magatokra és pihenj nagyon sokat!!! Jaminak jobbulást!!!
Thimmy: Nagyon szupi, hogy ilyen pozitív vagy és hogy már csak előre tekintesz. Igazad van, ehhez a dologhoz csak így lehet hozzáállni.
Szabóévi: Óriási gratula mindkét csöppséghez.
Nagyon örülök, hogy most már minden rendben veletek!!!
Ann: ilyen sok gyógyszer kell a fagyis beültihez?? Sajnálom, hogy ilyen rosszul vagy ettől a sok gyógyszertől, ennek a körnek tuti meglesz a gyümölcse
Diéta megy ezerrel, már nagyon okos vagyok a témában, bár a pici nasiról nem tudok lemondani. Próbáltam, de annak az lett az eredménye, hogy párom hozott egy csomag vaníliás karikát és kb. 1 perc alatt betoltam az egészet. Azt mondta a dietetikus, hogy ne egyek édességet semennyit se, hogy elfelejtsem az ízét, és hogy valamit valamiért hát ez lett belőle és gondoltam magamban, hogy már annyi mindenről lemondtam az elmúlt években, hogy a napi egy kekszikén nem fog múlni semmi. Úgyhogy úgy döntöttem, hogy minden nap engedek magamnak csak egy szem kekszet, persze diabetikus, de akkor nem sóvárgok az édesség után. Mi történt a hátaddal?
Vicky: Jobbulást neked, remélem azért már kifelé haladsz a náthából!!
Rilka: Remélem szigorúan pihenéssel töltöd a napot!!
Dodo: üdv. itt köztünk!
Noci: Szupi volt a szalagavató. Nagyon szép volt párom hugija. Igaz nagyon hideg volt a teremben én kabátban ültem végig az egészet. Utána jót nosztalgiáztunk párommal, hogy milyen jó is volt az, amikor még sulajba jártunk.
Andi: üdv. köztünk!! Abszolút osztom a véleményed ebben az üzletes dologban. Én már majdhogynem orvost képeztem magamból a neten, mire minden dokit végigjártunk, ami persze nem kevés pénzbe, energiába és időbe került. Páromnál biopszia volt és mindkét oldalban találtak spermát. A doki, aki műtötte mégis a donoros dolgot részesítette előnyben. Egyébként hozzáteszem, hogy a frissen leadott mintájában is itt az intézetben mindig találnak, nem sokat kb. 20 db-ot, de az pont elég a lombikhoz. Mi is elrontottuk anno, vagyis az összes andrológus akiknél akkor voltunk mindenki egyből a piopsziát javasolta. Most úgy állunk, hogy 4 sikertelen lombik után az én endokrin dokimnak bevittem önszorgalomból párom vérvétel eredményeit és kikerekedett a szeme, hogy ezzel eddig egy andrológus sem foglalkozott. Most ő kezeli, megpróbáljuk, mert ha van javulás akkor szupi, ha nem akkor ennél rosszabb nem lesz a kezeléstől. Nekünk csak a 4. lombik volt itt az intézetben, az előzőek 2 másik helyen voltak, de nagyon bánjuk, hogy anno nem itt kezdtünk.
Kockasfulunyul: Üdv. köztünk. Nekem a szurik beadásával nagyon könnyű dolgom van, mert a párom eü-s, úgyhogy a nagy részét nálunk ő adta be. Én csak ritkán helyettesítettem
Én Tanár úrhoz járok és kaptam altatást leszíváskor.
Süni: Szuperek ezek a csoda történetek
Mindig úgy belelkesedek tőle. Én is ilyen pozitív vagyok, minden hónapban várom a csodát, pedig lássuk be nálunk azért ez tényleg a világ csodája lenne, de tényleg soha nem lehet tudni.
Bocsi, ha kicsit hosszúra engedtem a mai levelemet, de olyan rég jelentkeztem már.
Üdv.: Luca