Sziasztok!
Hú, micsoda izgalmak! Évi, azért ez szuper, hogy van magyarázat és van perspektíva, szakértelem, minden, ami kell. Ráadásként már csak egy nagy adag szerencsét kellene leakasztani valahonnan
Ircsi, én hiába tanultam pedagógiát, pszichológiát, meg a férjem is. Olyan, mintha a gyerekek is megtanulták volna, még az anyaméhben...
Ismernek minden trükköt, fogást. Főleg Kristóf, ő a pocakban két különböző államvizsgát is letett
Claire, egyetértek, nálunk is halmozottan hátrányos helyzetűek a gyerekek...
Mares, ne keseredj el! Bálintom még meg is ver, ha valami nem tetszik neki.
Ne kérdezd, kitől látta
Ez olyan, mint a hiszti, azt se látta senkitől, mégis csinálja. Nálunk még mindig divat a fejet a földre-falba verni, ha irtó mérges valamire.
És ne higgy senkinek, hogy bölcsibe
kell adnod a nagyobbat... Majd meglátod, hogy alakul. Szerintem talpraesett vagy, menni fog! És remekül összenőnek a gyerkőcök!
Barbcsi, a széljegyzet, az már nagyon jó, még kis türelem és ti lesztek a megkérdőjelezhetetlen tulajdonosok
Klassz a fotó!
Woody, Lili mint egy kis úszóbajnok! És kész nő! A pihenésre én is vágyom, sajnos ez nálunk esélytelen, 2010. júniusában voltunk utoljára. Idén nyáron nagyon jó lenne, Kristófnak megígértük a Balatont. Remélem, sikerül. De az építkezés egy pénznyelő automata...
Munka: napi 4 órában. De már most mehettem volna táppénzre, mert Kristóf mandulagyulladást kapott. Lázas volt, antibiotikumot is kapott. Hú, nagyon durva volt, se éjjel, se nappal nem volt egyszerű...