Új privát üzeneted érkezett!

Megjöttünk.
Megismert a Drnő,elcsodálkozott :)
hát átbeszéltük,vszinű Hasimotho thyreoditisem van egy autoimmun pajzsmirigy betegség,amit az első terhesség hozhatott ki,és egyértelműen ezért volt a vetélés,mert ebben a betegségben a testem antitesteket termel a baba ellen,ha nincs kezelve a dolog. Pajzsmirigy hormon kell szednem,2 hétig fél majd egész(50),6 hét múlva vérvétel és hozzá vissza,és egész terhesség alatt 6 hetente,és készüljek fel h életem végéig tartó kezelés lesz.Elvileg most ezzel kivédjük a vetélést,ő azt mondta a baba 10 hetes koráig kell belőni a jó eredményt. Nem TSH-t nézünk tovább hanem T4 és anti TPO mert a hcg emelkedése a tsh-t csökkenti,de ez fals eredmény picit ezért nem azt nézik terhességben.Mondta h kár h nem terhesség előtt mentem akkor könnyebb lenne kezelni,de reméli h nem lesz gond.

Hát legalább azt már tudom miért vetéltem el és nem magamat hibáztatom hogy zumbáztam vagy bármi..

Claire,tündériek de mit keresnek az asztalon? :))

Clarika Tomi is hisztis biztos a bezártság,nemigen voltunk kint,jó lesz már a tali,felőlem lehet holnap is!Meg holnapután is :)

Dia a fejfájás mondjon le
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2012.02.07 19:43-kor.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi drukk-drukk.....csak érdemes volt elmenni hozzá :)

Claire olyan aranyosak a gyerekek ott az asztalon :lol:

királylány

Mit keresnek az asztalon????? Hát én is ezt kérdezem tőlük, de az a hoppáréjuk, h fölmásszanak. Érdekes, a két nagy ezt nem csinálta, de a nagyobb ikrek igen!!! Úgy látszik ez társasjáték :lol:
Néha a frászt kapom, leszaladtam múltkor a pincébe krumpliért, mire felértem (kb3perc) mindkettő az asztal tetején volt!!! :shock:

Évi! Remélem elkapják a frakkját, és jól be tudja lőni a dokinő az adagot. Úgy tudom ehhez vitaminokat , nyomelemeket fokozottan kell pótolni, és terhesen is, nem mondta, h kell szedni vasat, cinket, meg ilyeneket? Családban nem volt másnak pajzsmirigy problémája?
Állítólag hormonális változások kihozhatják ezt :cry: .de a stressz is, szóval próbálj megnyugodni, nem te tehetsz a vetélésről, most meg reméljük jó kezekben vagytok!

Dia! Fejed megjavult???

Én ma semmire nem jutottam, felváltva aludtak, meg ha elaludt midkettő, akkor tuti felébredt vmelyik, amikor leraktam őket az ölemből. de legalább Nonó ma már evett, és nem volt hasmenése. Neki igazán nincs miből fogynia :roll: (Hasmenést passzolta Joninak...)

claire
claire

Helló!

Claire hát ez nálunk is "betegség". Mármint az asztalra mászás. Áron is állandóan felmászik. De hogy kitől látta :roll:
Joninak jobbulást :( Mindig van valami....

Fejem jól van, köszönöm, estére elmúlt. Így jár az aki frontra meg minden egyébre érzékeny :?

Na mentem dolgomra....majd még bekukk

királylány

Claire,hajmeresztőek :)

Barbcsiék vajon hogy állnak?

Családban,kivizsgálva nem,de elgondolkodtam,anyám yanús,uyganaz a száraz hámló bőr,hideg intolerancia,depresszióhajlam,hizékony alkat(sőt,igencsak kövér,a 2.terhesség óta sose sikerült lefogynia csak mikor epehólyaggyull.volt de már visszahízta bőven)és a 2.szülése koraszülés volt...szóval belefér a képbe de sztem nem néztek neki pm hormonokat,majd rávetem magam...
Na ma mégis sikerül vérvételre mennem,du.hcg,progi,holnapra eredmény.Kezek csuriba

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi drukk hegyek :lol:

Karkötő képek a blogban :P

királylány

Dia én nem látom..

evilany

....ha sikerül végre feltöltenem.......

bocsánat, még küzdök vele 8)

királylány

Na sikerült. Túl nagy volt a méret, de most már jó 8)

királylány

Évi
Drukkok mennek!
Végre normális orvos kezébe kerültél!

Betegeknek jobbulást!

Claire
A csipet-csapatodat irigylem!!!!! :oops: :lol: :wink:

Mares
Gergő is milyen nagyfiú már :lol: :lol: :lol:

Dia
Tanulás mellett mikre van időd! :lol:
Nagyon szépek a gyöngyöseid! :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi hát igen. Kár hogy nem előbb. Talán még megmenthető ez a baba...?
Ma hcg,progi vétel.

Hogy vagytok? Ott milyen az idő?

Dia nagyon szép lett,kérnék egy ilyen karácsonyra :wink:

evilany

Holnapi tali storno,Berci és Rékus is betegek :(

evilany

Hintázni megyünk idő van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Köszönöm a dícséretet, jól esik.

Évi ilyet szeretnél? És karácsonyra? Előbb is megfelel vagy megharagszol érte? :lol:

királylány

Dia hát lehet hogy picit megharagudnék de majd kiengesztelsz :P de ekkora csuklóra hahh :?

Hintázni,hú hát itt esélytelen bár Tomi vagy 40 percet hintázott ma de.itthon.

evilany

Bercinek, Rékusnak jobbulást :)

Ircsi nektek meg jó hintázást :)

királylány

Évi írj egy csuklóméretet :) :D :D

királylány

Évi drukk, drukk!
Bizony, érdemes utána nézni, h mi van a családi puttonyban!
Én pl majd a szoptatás után megyek csontsűrűségre, mert nálunk női ágon a csontritkulás a divat!

Ircsi! jó csapat, csak győzzem idegekkel, idővel, meg pénzzel :wink:!
de min eg tesóra nálatok is drukkolok 1000rel, a "prototipus" gyönyörű, jöhet a folytatás.

Dia! Tegnap lehet, h a telihold volt a ludas!
blogodat mindjárt megnézem!

Mi ma végre újra voltunk úszni a kicsikkel, új helyen, de uannál a csajnál, kicsit messzebb, de fini meleg vízben!
Ja, és Nonónak kinőtt 2 rágófoga, így 9re nőtt a fogainak száma!

Claire
claire

Sziasztok!
Eltűnésem oka, hogy elutaztunk pihizni. Kellett ez már nekünk hármasban végre a férjem nem dolgozott. (és a legjobb, hogy még lesz ilyen februárban, mivel a tavalyi szabikat is végre kiveheti) :lol:

Betegeknek jobbulást!

Évi, nagyon-nagyon drukkolok neked! Nagyon jó, hogy találtál dokit, minden ok lesz az tuti!
Mivel annak kell lenni, Hajrá kistesó!!!

Dia, nagyon szép karkötő!
És hát a fiúkról a kép csodálatos.

Ircsi, neked is nagyon drukkolok! Nagyon jó, hogy a közelben van ilyen központ! És hát ez a sikerességi ráta, eszméletlen jó. Én is megyek oda akkor!
Katus édes a konyhával!

Claire, édesek a gyerekek! És tényleg milyen nagy különbség van az ikrek között.
Gratula a foghoz!

Clárika, jó hogy jelentkeztél.
Réka eszméletlen nagy lány már. Nagyon édes!

Bekri, munka??? Hogy dolgozol, mennyit egy nap?

Tünde, jó sokat beszél Zoé is!

Mares, Gergő eszméletlen nagy már, el sem hiszem.
És gratulálok a 12. hét betöltéséhez!

Mi nagyon jól, ma jöttünk haza. A Kolpingban voltunk, hát eszméletlen jól éreztük magunkat. Lili meg pláne, rohangált a játszóházak között. Na és a wellness rész se volt rossz. :wink:
Imádta hogy jó sok gyerek veszi körül, egész nap csak játszott, így ebéd után nem volt gond az alvással, na és este sem. :D
Kép
Kép

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy így eltűntem :oops:, jó sok dolgunk volt az elmúlt hetekben. 2 hete pénteken kifizettük az önerő maradék részét, így kaptunk kulcsot! :) Másnap mentünk is, lemértük az összes szobát, Tomi megtervezte, kiszámoltuk mennyi festék kell, elkezdtük tervezgetni, összeírogatni, mi fontos most a lakásban a költözéshez, hogyan van rá keretünk. Tegnap voltunk közjegyzőnél, bankban, megkaptuk a hitelt. Ért pozitív csalódás, mert visszakapjuk az értékbecslő árát (30ezer), meg az ügyvéd árát (80400), és nem kell hitelkeret beállítási jutalékot fizetni (81750), ez a pénzünk legalább megmarad! :) Viszont a közjegyző többet kért (50ezer lett volna, de helyette 79ezer lett...) :? Febr. 15-ig folyósítja a bank a hitelt, amint megérkezik, cserélhetjük le a zárat, irány a földhivatal (csak mi szerepeljünk a tulajdoni lapon, most még csak a széljegyzeten vagyunk)

Ma rendeltem meg a festékeket, amint megérkezik, festünk is, szeretnénk mihamarabb költözni! :) :wink:

Itt is beköszöntött a tél, vasárnap voltunk is a Balcsin, Bence nagyon élvezte! :D Szánkóztunk, fakutyáztunk, még sétált is a jégen! :lol: :lol:

Kép is van róla:

Kép

Kép

Kép

Később még visszaolvasok, most mennem kell.

Kép

Kép
barbcsi

Barbcsi juj ez szuper lesz!Olyan helyes család vagytok,jó ez a kép!

Woody,örülök h jól éreztétek magatokat! Hallottam már erről a helyről hol is van pontosan?
Na akkor irány az USA Ircsi biztos ad szállást :)

a jómunkásembör
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2012.02.08 20:22-kor.

evilany

Lili igazi halacska :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Barbcsi
Akkor hamarosan megtapasztaljátok az igazi családi létet!

Tomi nagyon elmélyülten ügyködik :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Claire ma is fájt, a fene enné meg, még gyógyszert is vettem be. :(
9 fog? Gratula! Joni jobban van már?

Évi csuklóméretet kérek!
Tomi zabálnivaló ahogy ott ügyködik :lol: Már Áron is el-el játszik egy-egy játékkal. Főleg amit Bnecétől lát. Úgy tologatja az autót, hogy ihaj :lol:
Ja! És asztalra mászik :evil: :lol:

Brbcsi meg van bocséjtva az eltűnésed. Nagyon várom már a képeket. Ilyen előtte/utána képeket szeretnék, ha lesz rá energiád.
Jók a képek. Tényleg olyan szépek meg aranyosak vagytok :lol:

Woody pihenés :D Tök jó. Helyettünk is. Lili nagyon szép. El is hiszem, hogy jólérezte magát :D Azok a nagy szemek! :)

Katus is olyan nagy csaj. Olyan szép Ő is. Csak jó lenne egy kislány......na majd meglátjuk, ha lesz lesz, ha nem nem.....

királylány

Dia én pedig elnézést :) 16 cm
Fejfájás,jaj.

Claire új fogcskához gratula,a szánkós kép szenzációs,el tudom képzelni az esti hajkurászást :)

Katus tündéri a copfjaival!
Igen jó lenne egy kislány :)

Megőrülök 10-ig(vagy ki tudja meddig)mire hívnak bentről az eredményemmel....

evilany

Sziasztok!

Bocsika, tegnap nem voltam,de egy iszonyat nem-tudom-mire-való feladatot adtam le, és azzal carakodtam.... ( hála ég aludt Gergő 2 órát, talán az egy órás séta miatt...)

Claire: én nemszeretném bölcsibe adni, de mindenki riogat, hogy ha másik baba meglesz, akkor nem lesz egyszerű és bölcsibe kell vinnem.... én nem díjazom az ötletet.... Hát a két kis jó-gyerek nagyon édes!!!! :) megzaba őket :) és hogy másznak oda fel??? Gergőnél ilyen miatt nem kell aggódni, a súúúúúlya vissza húzza :D

Woody: de édes Lili és karúszóval nyomul? beszarás... bocsika, de nagyon ügyes! Gergő nem viseli el a karúszót... oktató bácsi azt mondta, hogy szoktassuk hozzá itthon... na majd veszek itt a tél közepén :D nem csodálom, hogy jól esett a kis pihi!!!

Clarika: Gergő is full hiszti, sőt, tegnap olyat csinált, hogy csak kerekedtek a szemeim, de a 12kg-ját nehéz felemelni... Mert a lépcsőházban elkértem tőle a kulcsot, a lakáskulcsot, hogy be tudjunk menni a lakásba, erre a kis drága a földre vetette magát, és hason fej le, lábak tam-tam és sírt.. egész lépcsőház hallotta... hát nekem is kezdett forrni az agyam...

VALAKINEK VOLT MÁR HASONLÓ HISZI? MITLEHET VELE TENNI????

Barbcsi: igazi azért a sok sok készülődés , de megéri majd!!! Szép lakás, nyugis további élet!

Évi: dejó, márint, hogy kiderült a dolog.. áááá még egy óra az eredményedig... szorítás ezerrel!!!!! egy életen át tartó kezelés, de dúúúrva!!!!

Dia: hát meló... majd lesz vm... addig meg csitítom uramat, és ingázunk , ha nekem suli vagy dolog van...karkötő nagyonszép!!! Gyerekek meg huncutkák :)

Ircsi: hintázós idő??? dejó nektek!!!!

Így is tud el-lenni Gergő , csak megfelelő "játék" kell :)

Kép

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Helló!

Mares: hát pasiból van látom :) Jó kis "játékot" talált :D
Hiszti Áron is tud. Mondjuk nyilvános helyen vagy lépcsőházban még nem művelte, de itthon simán leveti magát a földre, bár lekopogom, mostanában nem volt. Én figyelmen kívül próbáltam hagyni és otthagytam ahol éppen érte a hiszti (lakásban). Remélhetőleg kinövi vagy elfelejti ha neincs közönség.
Bölcsi: ha nem akarod adni akkor ne tedd. Nem mondom, hogy könnyű két gyerekkel, de az sem könnyebb, hogy a kicsit húzod-vonod magad után mert a nagyobbat bölcsibe kell vinni. És ha akkor viszed (akkor szokik be) amikormár meglesz a tesó akkor előfordulhat, hogy úgy veszi, neki menni kell, mert van másik kisbaba. Áron már nagy, de bizony reggelente mikor visszük Bencét oviba leizzadok mire eljutunk meg haza, mert őt is húzni kell, mikor jó idő van akkor nem gond, de ebben a hidegben meg hóban.......jobban várom a hétvégét, mint a gyerek, hogy ne legyen ovi.

Én is tegnap fejeztem be agyakorlati naplót, nem mondom, hogy remek munka, mert lehetett volna szebb is meg jobb is, de nincsen hozzá idegrendszerem. Most ez van és kész, úgysem számít bele a jegybe. Legalábbis így gondolom. És remélem.

Évi oké, felírom :) Nem kell bocsánatot kérned, most ezer dologra figyelsz. Szorítok, hogy jó híreket kapjál. Én is izgulok, mint te (na jó, te biztosan sokkal jobban)......várom a híreket :)

királylány

Dia: köszönöm a tanácsokat... az imént ismét volt egy jó 5-10 perces könnymentes sírás... mert nem engedtem neki, hogy a tiszta ruhákat lepakolja amikor én teregetek... és már azonnal veti magát az ágyra és : ááááááááá tehát kemény a műsora.... nem igen vettem róla tudomást, szomszéd öreg néni is remélem jól viselte, elültem ide géphez, adtam neki egy kis dobozt szó nélkül , amiből ki-be pakolhat... na most csend... igen akaratos ... nem rám ütött ebben sem :( :(.... már anyósomat hívtam, hogy az uram kiskorában ilyen volt és mit tegyek... elkeserítő, hogy ilyen, illetve, hogy minden nap van... inkább óvónőnek kellett volna tanulnom nem tanárnak :( diploma-visszaad :(

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Labor!
Progeszteron 107
Hcg 1772 !!!!!!!!!
(múlt pénteken 76,érdekes...)

evilany

Wáááóóóóó! Akkor most örüünk ám nagyon! Lehet, hogy ikrek? :lol:

királylány

Hehe :)

3 weeks LMP: 5 - 50 mIU/ml
4 weeks LMP: 5 - 426 mIU/ml
5 weeks LMP: 18 - 7,340 mIU/ml
6 weeks LMP: 1,080 - 56,500 mIU/ml
7 - 8 weeks LMP: 7, 650 - 229,000 mIU/ml
9 - 12 weeks LMP: 25,700 - 288,000 mIU/ml
13 - 16 weeks LMP: 13,300 - 254,000 mIU/ml
17 - 24 weeks LMP: 4,060 - 165,400 mIU/ml
25 - 40 weeks LMP: 3,640 - 117,000 mIU/ml
Non-pregnant females: <5.0 mIU/ml
Postmenopausal females: <9.5 mIU/ml

és én 3+6 vagyok..

evilany

Évi, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
És 3+6-nál vagy?????
Mikor volt a peteérésed?
Ez nagyon magas HCG, nagyon megtapadt a drága.....

(Most kicsit irigy vagyok, bocsi) :oops:

woody

Évi, a hotel Alsópáhokon van. Hévíz kb. 1 kb...
De mi ki sem mozdultunk a hotelből. Volt 4 játszóház így tökéletes volt minden. :wink: :lol:

woody

Woody na ennek utánanézek,4 játszóház..!
Igen elvileg,naptár szerint 3+6,de 9.napon volt a pé. (a 23 napos ciklusból) ma vagyok a 27.ciklusnapon,18.dpo.
De a kritikus időszak ugye a 8.-10.hét lesz...úgyhogy nem nyugodtam meg.
Mindenesetre a hétvégi barnázás nem ártott.

evilany

Évi
Jó kis HCG :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
http://www.advancedfertility.com/earlypre.htm

Mares
Hiszti nálunk is van... hagyni szoktam... ha rájön, ha észreveszi, hogy ezzel nem ér el semmit, abbahagyja... Nekünk kell megértenünk, hogy nem rosszak, ez egy életkori sajátosság... túl kell élni... amikor már kicsit okosodik még, akkor lehet majd rájuk észérvekkel hatni...
Bölcsi: akkor add be a gyerekedet, ha TE nem tragédiaként éled meg az elválást!
Mi a heti 2 nappal nagyon jól elvagyunk... Chloe szeret járni... én meg nem szűkülök be a négy fal között, van felnőtt elfoglaltságom, más ingerek érnek.... nekem a jó lelkivilágomhoz kell...
Pedagógusként is biztosan tanultál pszichológiát! :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi! Hátha lány, azok jobban bírják a megpróbáltatásokat :lol: már akkor is!!! :lol: később meg pláne, hahaha! sajna nem tudom az ikres szinteket, már csak arra emlékszem, h az AFP magas ikreknél, de az nagyon odébb van!
Drukkolok!, h minden ok legyen
:wink:

Mares! Asztal: székre fel, vagy padra, és fel az asztalra!!!
Bölcsi: nekem a két nagy között 2 év van, sztem nem volt megoldhatatlan, nem mondom, h könnyű volt, pl az első évben tuti felváltva aludtak. Mégis, én élveztem, amikor nekünk jó volt, akkor indultunk sétálni vagy programra. Akisebb persze hamarabb be lett fogva zeneovi, úszás, stb, de ahogy elnézem, nem ártott neki. (Pl.ő az, aki 3 hós kora óta úszik. Most vizilabdázik :D ) Szóval nekem bonyolította az életemet, amikor a nagy elment oviba, és annak a napirendjéhez kellett alkalmazkodnunk.
Hiszti: nem könnyű, és gyereke válogatja, h mi jüön be, ha hagyod, és megnyugszik, vagy ha megszeretgeted, vagy ha ráförmedsz, h hagyja abba....stb. Az biztos, h tesóféltékenységnél is számíthatsz rá.
(Én csak akkor adnám bölcsibe, ha muszáj, nehogy azt higgye, h kilökted a fészekből.)
Meg sztem a gyerekenek is jobb, ha összeszoknak!

Woody! Jó, h pihiztetek, másoktól is jókat hallottam Alsópáhokról!
claire

Ircsi: hiszti: legalább is naiv szülőként azt hisszük, h majd hatunk rá ész érvekkel :wink: :lol:
A heti 2-3 nap böli sztem is jó megoldás lehet!

Pedagógus gyerek: eleve hátrányos helyzet, ha mindkét szülő az, akkor halmozottan :lol: ennél már azt hiszem, csak a gyerek pszichológus gyerekének rosszabb :lol: :lol:De azt nem próbáltram...

Claire
claire

Elvileg ikreknél magasabb a HCG, hiszen 2 baba "termeli"... valójában azért ez nem jön annyira ki...
Lombikos fórumon egyszer összegyűjtöttük, hogy kinél hogy alakult a HCG-szint... kb. azonos DPO-nál levett értékeknél is nagyon nagy volt a szórás...

(nekem 15. DPO-nál volt 1253 a HCG-m...) :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi,érdekes táblázat :? :wink: a felső határba beleférek,de oly mindegy csak magas legyen!!!
Kedden UH,akkor -még-okosabb leszek,remélem.
Progi jó ugye? menjen a 3x1 utro?

Na megyünk Csillagékhoz :) (vettem tőle kabátot Tomának)meg Jyskbe

Hiszti,durva visítás itt is,de hát... :roll:

evilany

Évi
Én nem hagynám abba az UTROT!!!!! Amikor levették a vért, már használtad...
Majd a 12. hét környékén, fokozatosan leépítve maradjon el...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Claire
Én elég sokat foglalkozom pszichológiával is... pszichoterapeuta is vagyok, annak bizonyos részeit én alkalmazom a betegellátásban is... :wink:
Meg itthon is.... :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi!
Én anno el akartam végezni a pszicho szakot is a bio-föci mellé, csak aztán nem hagyták párhuzamosan, később meg inkább önművelően, meg tanár továbbképzéseken választottam ilyesmit. sztem tanároknak is, orvosoknak is nagyon hasznos. :D
Különben az külön jó, ha egy doki ilyen beállítottságú, mert sztem tök fontos a betegségek lelki háttere, és ez biztos kihat a kezelés eredményességére is!
A megjegyzés arra vonatkozott, h tapasztalatom szerint amit pl elnéz az ember a tanítványának, vagy jól kezeli a helyzetet, azt nem biztos, h a gyerekével is működik, pusztán azért, mert te vagy az anyja! :wink:

Évi! Olyan izgi! :D
claire

Ja, hiszti: nálunk mostanában az öltözködésen van időnként, de zet vhogy jobban bírom, meg kezelni is jobban tudom, mint amikor a 13 éves hisztizik, meg a 11 éves toporzékol :roll: !
claire

Ja,abbahagyni nem akartam max csökkenteni.

evilany

Ircsi -- "pszichoterapeuta is vagyok" komoly? De jóóóó! El is kél az ito-n (is) mondjuk

evilany

Ime egy másfél éves mosoly
Kép

evilany

Sziasztok!

Hú, micsoda izgalmak! Évi, azért ez szuper, hogy van magyarázat és van perspektíva, szakértelem, minden, ami kell. Ráadásként már csak egy nagy adag szerencsét kellene leakasztani valahonnan :lol:

Ircsi, én hiába tanultam pedagógiát, pszichológiát, meg a férjem is. Olyan, mintha a gyerekek is megtanulták volna, még az anyaméhben... :roll: Ismernek minden trükköt, fogást. Főleg Kristóf, ő a pocakban két különböző államvizsgát is letett :lol: Claire, egyetértek, nálunk is halmozottan hátrányos helyzetűek a gyerekek...

Mares, ne keseredj el! Bálintom még meg is ver, ha valami nem tetszik neki. :shock: Ne kérdezd, kitől látta :lol: Ez olyan, mint a hiszti, azt se látta senkitől, mégis csinálja. Nálunk még mindig divat a fejet a földre-falba verni, ha irtó mérges valamire. :?
És ne higgy senkinek, hogy bölcsibe kell adnod a nagyobbat... Majd meglátod, hogy alakul. Szerintem talpraesett vagy, menni fog! És remekül összenőnek a gyerkőcök!

Barbcsi, a széljegyzet, az már nagyon jó, még kis türelem és ti lesztek a megkérdőjelezhetetlen tulajdonosok :D Klassz a fotó!

Woody, Lili mint egy kis úszóbajnok! És kész nő! A pihenésre én is vágyom, sajnos ez nálunk esélytelen, 2010. júniusában voltunk utoljára. Idén nyáron nagyon jó lenne, Kristófnak megígértük a Balatont. Remélem, sikerül. De az építkezés egy pénznyelő automata... :roll:
Munka: napi 4 órában. De már most mehettem volna táppénzre, mert Kristóf mandulagyulladást kapott. Lázas volt, antibiotikumot is kapott. Hú, nagyon durva volt, se éjjel, se nappal nem volt egyszerű...

bekri

Na még egy,
Kép

evilany

Évi
Nagy csibész :lol: :lol: :lol: :lol:
Pszichoterápia: betegeknek már az is sokszor "gyógyhatású", ha meghallgatjuk őket. És hát a stressz nagyon sok betegség oka. Amit én nagyon szeretek, az az altatás körüli időszak stresszének az oldása... hogyan lehet azt elérni, hogy a betegek számukra pozitív dologról álmodjanak...
Beteggel való kommunikáció milyensége... Nagyon sok érdekes dolog van ebben, sok olyan is, amire nem is gondol az ember, hogy jelentősége van...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sehol senki???

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Vissza: Várandósság