Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Már megint, mint a villámKép

Erika
Meg sem köszöntem a gratulációt, jól van, legalább lesz valaki aki nekem is tud segiteni!Kép Ha nagyon elakadok majd később az 5 jövőidőnél, ugye hivhatlak?
A történeted tiszta horror, kábé Humiéval vetekszik, ahol a tolvaj sajnos nem volt rest megemelni Kristófostul a hordozót és ellopni a táskátKép Rémes. Egyébként IGENIS sajnos sok helyen a külsőn múlik, hogy bánnak az emberrel. Sajnos jártam már igy, az előző autóm vásárlásakor. Szabin voltam és ezáltal rövidnaciban, hátizsákkal, öcsémmel az oldalamon mentem nézelődni az autószalonokba. Volt olyan hely, ahonnan majdhogynem kipenderitettek, hogy mi a fenét taperoljuk a járgányokat. A többi helyen is, igy felöltözve nagyon ferdén néztek ránk, s szóltak is, ne üljünk bele az autókba. Viszont az nem kérdezték meg, miben segithetnek, esetleg árlistát adhatnak-e. Ha szóltam, hogy érdeklődnék, a válasz "azonnal" volt...Na másnap más taktikát választottunk, hát el kell mondanom, mindenütt 5 sales-es ugrált kőrbe, leültettek, kávéval kináltak és nem győztek beleültetni minden kiállított járműbe. No, ennyit tesz egy smink, egy szemüveg , egy kiskosztüm és egy mélyen dekoltált blúz. A látszat. Persze a valóság nem ez. De igy vesznek komolyan. Az pedig nagyon szomorú, hogy a latinokat alapállásból "szinesbőrűeknek" nézik ezáltal egy negativ pecsétet nyomva rájuk. Era, nem csodálom, hogy felment benned a pumpa.

Bögrék nagyon jól sikerültek, nagy lesz az öröm, biztos mindenkinek tetszik majd!

Ed
Azért 2,5szeres bérért én lehet meggondolnám magam, nem olyan szörnyű az az öltöny (és mellesleg a fotót elnézve Apának mint Man in Black nagyon jól állna) és nyalni nem szükséges.Kép

Humi
A Kristóf-kutyu kép szenzációsKép Akkora zsivány a tekinteteKép

Tegnapi nap remekbeszabott volt! Eltekintve a csúszós utaktól, bár ami pozitivum: a belvárosban 2 db hókotróval is találkoztam. Tükörjég volt az út az Andrássy-n, ez látszólag egyes autósokat egyáltalán nem érdekelt, igy aztán egy ujjam végig a dudán nyugodott. Csóri Peti akkorákat ugrott, mikor rátülköltem 1-1 baromra. A téligumi nagyon jó, egyszer sem csúsztam meg, bár én betartottam a minimum 2 autónyi követési távolságot és nem fékezgettem orrba-szájba. nemúgy sok más autós.

Petike nagyon jól viselte a mh-en tett látogatást, mindenkinek tapsikolt, pápázott, gagyarászott, elfogyasztott 1 mobiltelefont és többtucat szines nyakkendőt, összecsokizott egy hófehér blézert isKép Egy panasz-szó nem hagyta el a szájátKép Büszke vagyok ráKép Főnököm nagyon örült, április 1-től vár (várna már korábban is, de azt azért mégse...), igy januártól a nagy projektem egy megfelelő bébiszityó felkutatása petikének.

Ma is meg kell küzdenem a jeges utakkal, be kell fizetni a spanyolt, Petit tegnap már nem akartem még oda is elcibálni. De azt hiszem az Őrsön hagyom a kocsit és bemegyek metróval, talán gyorsabb is lesz.

Piroskanéni sehol, veszek ma egy tesztet, remélem fölöslegesen. Lehet, hogy a szülés után még nem állt be rendesen? Július vége óta van meg, azóta 25-29 napos ciklusaim voltak. De ez már a 4. nap csúszás. Remélem fölöslegesen parázom, és nem rontja el a karácsonyi hangulatomat egy nem várt esemény.

Na lépek, tusolok, anyu jön, utána posta, madách tér, DM...Kép

Szilvus
szilvus

Sziasztok!

Humi, nagyon örülök, hogy Krizsó gyógyulgat, csak így tovább.

Móki, a talira gyorsan lefoglalom a muffint.
Sára nem ismeri a tapétát, ő csak a nyílászárókról a festék leszedést tudja megmutatni Andrisnak.Most épp a szekrényemet rámolja ki.(hagyom, addig is tudok írniKépKép )

Az a baj a biztonsági őrökkel, hogy bárkit felvesznek, válogatás nélkül (sajnos tapasztalat, egyszer egy csodás példány végig nézte az üzletben, ahogy engem és egy kolleganőmet megvernek, mert persze mi tartóztattuk fel a lopni szándékozó hmmmmm egyéneket).Nem számít hány éves, hogy néz ki, mennyi kultúra szorult belé.

Mostanában kicsit elhanyagoltalak titeket, először az ajtómosás, aztán megtaláltam a neten a honfoglaló játékot, és nem tudok tőle elszakadni.Segííííítsetek, beszippant a rendszerKép .Már nyertem is egy 5000 ft-os utalványt.
Nah, megyek is, lecserélem a pizsimet vmi rucira és kidugom az orrom vásárolni.

Puszi

Lilypie Pregnancy tickers
nuska

Megitn én.Képzeljétek, amig nektek küldtem az üzit, hallom, hátulról, hogy vmi csurog.Hátranézek, és Sára a párologtatót tartja a feje felett és önti magára a vizet.Tegnap biztos nem jól fürdettem megKép

nuska

Szilvus! Nálatok esett a hó?? Itt csak esö van 1 napja.

Léna! ez aranyos lehetett!Kép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Hát Karmen, miután jól ki nevettem magam öltöztethettem át.

Szilvus, mi újság a tesztel?

nuska

Sziasztok!

Már túl vagyunk az utolsó előtti vásárláson - még egy lámpicsek kell a szüleimnek, és KÉSSSSZZZZ!

Ha - akár most v. későbbiekben - valaki jó játékboltot keres, a Nándorfehérvári úton van a Régió (nagyker és kisker). Jó árak, és micsoda játékkavalkád!!!! Ma pl. 7kor nyitott, így reggeli után el is tűztünkKép

Persze nagyon pihentek voltunk, szilveszterre is vettünk pl. ezt:Kép
Kép

Andris extra nyűgi volt tegnap, de remélem ma minden jobbra fordulKép

Erika, nagyon jó, hogy nem tűrted szó nélkül a guard bunkóskodását!!!! Mi a könyvesboltból kifele jövet riasztottunk be (2 szatyor könyvvel), egyenként megint lehúzták őket, s sűrű elnézéstkérés - de udvaraisak voltak, nem panaszkodhatok. (ja, egyszer a kínai pijacon az anyósom esernyője a fémdetektornál csilingelt, s előtte pont poénkodtam, hogy a stukkert eltette-eKép szerencsére viccesre fogták a dolgot a nehézfiúk is, mikor a poénom után csiling, arcomra fagyott a mosoly, csak annyit szóltak vigyorogva:'úgy látszik eltette'.
Nagyon jók a bögrék!!!!!!

Humi, de jó a kép!!!!!! Ügyi gyors gyógyuló Krizsó kópé!!!!!

Ed, nekem is nagyon tetszik apa inges vagi képe! Nem is rossz! SŐT!!! Gondoljátok meg ezt a melót! Kifele már a mosdóban felveheti laza szerkóját, és repeszthet hazaKép

Léna, itatod te eleget a leánykádat? Talán csak a szomját próbálta oltaniKép Mivel játszol? Én is, én isKép

Timi, kitartás!!!! Szerintem egy keddi buli PONT jól jönne nektek!Kép

Edina, édi Bálint, ahogy 'élvezi' a bulitKép

Szilvus, többször gondoltam rátok tegnap, hogy Peticic hogy viseli a mh. megrázkódtatásait. Örülök hogy cska pár nyakkendő, telcsi bánta, és ő tűrte, hogy körberajongjákKép Napi 8 órával indítasz ápr.1-től, vagy először 4 v. 6 óra? Ha jössz kedden, szólj, hogy a könyvet (tökéletes anya,meg miegymás) adjam oda, hátha bébiszitter ügybe 1-2 ötletet találsz benne(az is több a semminélKép)

Zsu, gyors popógyógyulást!!!!!!!!

Ja, ezt még leírom: pocakos talin voltam a barátnőmnél Andrissal(azt hiszem kedden) - mézeskalit sütöttünk, díszítettünk. Hogy nehogy egy spec. effekt nélkül múljon el a buli, hazainduláskor záróakkordkét magamra borítottam egy 'kisebb adag' tojásfehérjével frissen díszített mézeskalácsot, mikor egy zörgős bigyóért másztam az asztal alá. Hátamat, ill. hajamat díszítette aztán(azért itt megjegyzem, hogy az egyik lányzó addig bőszen rejtegetett fotoapparátja ekkor hirtelen előkerültKép), így gyors hajmosást kellett bevetni, mielőtt hazaindultunk. Szóval megint hoztam a formámatKép

Talán még ideesek ma, megyek főzniKép

Pusza,

Móki
móki

Mókikutyus/oroszlán/Qzike, www.honfoglalo.hu
Most is épp oda tartok.
Valld be, hogy így akartad hazalopni a mézeskalácsotKép

Pusz

nuska

Sziasztok,

most gyors leszek, mert főzni kell, meg Bencét etetni, csak annyi hogy kibújt a 3. fogunk is, és látszik a negyedik is kinn lesz egy pár napon belül, tiszta vörös meg dagadt. Lehet ettől piros az arca Bencének napok óta ? Vagy inkább a tejtermékektől ?

Pusza

Timi
kismaszat

MókiKép
4-6 óra?? Olyan nincs. Reggel 8-este 6-ig van. 4-6 óráért fel sem kelnék reggel az ágyból.

Léna
Kép Aranyos lehetett a zuhanyozós SáraKép Ugye nem ejtette a buksijára az apparátot, Nagyot ütnek ezek a kerámia izék...

Karmen
Havas-jeges-ónos eső esett, de itt nálunk kb. 1/2 cm vastagon meg is maradt. Mára elolvadt.

Puszi Mindenkinek!

Szilvusék
szilvus

Sziasztok!

Nem vesztunk el, csak az utobbi par nap nagyon suru volt szamomra. Megint jol lemaradtam. Igyekszem a visszaolvasassal.

Tovabbra is kuldjuk a + energiakat a beteg babaknak es szuleiknek! Kép

Szilvus, Moki!
Bianka sem amortizalja a lakast tapetaugyileg. O meg csak az uveg dohanyzoasztalt pufoli mindenfelevel, amit talal. Kép Meg jo, hogy jo vastag az uvege! A kabal eveszet nalunk regota slager, foleg, az, ami meg be is van dugva a konnektorba. A telefonzsinor is nagyon tetszik neki, de azt inkabb mindig kihuzom a telefonbol es ugy adom oda. Inkabb, minthogy megegy mobilomat tonkre tegyen. 1-et mar igyis ikerult ugy elaztatnia nyallal, hogy mar nem csorog. (Persze volt a telefonon egy atlatszo, vekony, muanyag tok (skin-nek hivjak), amitol nem tudott kiszaradni rendesen.)

Mariann!
Orulok, hogy jol ereztetek magatokat es minden rendben volt az uton is. Sikerult jol kikapcsolodnotok remelem. Meglepett, hogy nappal utaztatok es Nadja ennyire jol viselte az egesz napos utazast. Nekem ismeroseim mind azt mondtak, hogy ejszaka ajanlatosabb ilyen kicsikkel utazni. Ti racafoltatok erre. Kép Elarulod a titkot, mit csinaltatok Nadjaval, hogy nem visitotta vegig az utat?
Nem csodalom, hogy nem tetszenek neki a kopaszok, nem mindenkinek all jol. Valogat a kiscsaj! Ez sosem baj! Kép A tesom pl. a bajszos vagy szakallas emberektol felt nagyon. Kép

Edina!
Miert volt remiszto az ejszakai utazas Horvatorszagba? Balint nagyon edesen alszik a kepen! Kép

Biztonsagi oros story: Nekem elozo munkahelyemen kartyas belepteto rendszer volt es a kartya termeszetesen mindig a retikulomben pihent. Szinte mindegyik uzletben megszolaltatta a kapukat es allandoan egett a pofamrol a bor, egeszen addig, mig mar megszoktam es nem erdekelt. Eddig szerencsere meg soha nem mondtak, hogy pakoljam ki a taskam, stb, igaz mindig elovettem a kartyamat es megmutattam, hogy o a bunos.

Timi!
Parodnak szerintem decemberben semmi eselye nincs, hogy munkat talaljon, sajnos. Ilyenkor a cegek az ev vegi "zarasokkal" vannak elfoglalva. Januarban indul be ujra a munkaero felvetel. Azert drukkolok nektek, hogy minel elobb sikeruljon elhelyezkednie. A karacsonyt meg ne rotsatok el emiatt. Biztosan sikerulni fog! Kép
Lehet, hogy meg jol is jon neked, hogy itt van anyosod pasija. Lefoglalja legalabb es nem fog teged csesztetni. ...remelem!

Ed!
Szeirntem is gondoljatok meg ezt a jo lehetoseget. Tudom, nem minden a penz, de gondolom minden krajcar jol jon, foleg most, hogy Gyed-en vagyunk. Parodnak szerintem amugy is nagyon jol all az oltony. Kar, hogy nem szereti. Beszeld ra az uj melora valahogyan. ...nyalni meg nem kell!

Zsu!
Jajjjjj!!!! Szerencse, hogy egy nagy folttal a fenekeden megusztatok es nem tort el semmid sem. Na meg persze Petya is meguszta epp borrel. Nagyon vigyazzatok magatokra! Csak ovatosan ebben a vacak idoben!

Erika!
Jok a bogrek! Biztosan orulni fognak neki, mert Te keszitetted oket! Kép
Parod hogy birja, hogy "szinesborunek" nezik?

Humi!
Nagyon ugyesen probalkozik a maszassal Krizso! Nagyon jo lett a kep rola! Kép

Sikerult mindent bepotolnom. Bocsi, hogy egy kicsit hosszu lettem.
Most megyek mert meg sok a dolgom. Probalok tobbszor jonni.
Remelem, senki nem maradt ki, ha megis, elnezest kerek! Kép

Sly

Kép
Kép
napocskamano

Szilvus!

csak le nem kőrözz spanyolügyileg. ha kellek, akkor persze konzultálhatunk, de ha akarsz, akkor levelezhetünk is spanyolul, egyikünknek sem át a gyakorlás.Kép

Léna!

Honfoglaló!! Igen igen igen! Imádom és függő vagyok én is! Kép

Edina!

17. kerületi vagy? Én is ott laktam 89-2002-ig. (Madárdomb)

na vágtázok tanulni, mert hétfőn vizsga: Gazdasági jog, meg az elmaradt informatika....

Ja és a kreálmányomhoz a gratulákat begyűjtöttemm, köszi mindenkinek.Kép

pussz

ERika
goczane

Csak egy gyors bekukk, hogy elmondjam, Bianka feneke elegge bepirosodott. Reggel ota ilyen, most meg mar hasmenese is van. A de-i szeklete meg normalis volt. Egyik tunet sem szokott nala lenni es nem evett olyat sem, amit eddig nem evett volna. Lehet, hogy a mandarin a hibas, mert tegnapelott es tegnap du. megevett 3-3 db mandarint. Mennyit szabad belole adni? Vagy talan a foga jon? A heten voltunk csecsemoorvosnal es azt mondta, foga meg sehol. ...bar az uj orvosunk mondta ezt, aki eddig meg nem gyozott meg a hozzaerteserol, sot... Az eddigi csecsemoorvos sajnos nyugdijba ment.
Van otletetek, mitol lehet piros fenek es hasmenes? ...tudom, nem vagytok orvosok, de talan van valami tippetek ra.

Sly

Kép
Kép
napocskamano

Szia Sly, a hasmenést okozhatja mandarin, a popsira pedig a Sudocream nagyon bejött!!!! gyakran cseréld a pelust, éjjelre is vastagon kend be vele, reggelre sokkal jobb lesz. Andrisnak sincs még foga, fogzó- kicsípős székletet pedig már többször produkált - először olyan 3-4 hónapjaKép

Erika, nem semmi vagy a vizsgáiddal! Minden tiszteletem! 2 gyerkőc, 2 vizsga kari előtt pár nappalKép

Megyek, pusza, kipróbálom a honfoglalótKép

Pusza,

Móki
móki

Erika, akkor lehet, hogymajd talizunk ott isKép

Rohanok is, pusz, Léna

nuska

SOS SOS SOS SOS !!! !!! !!! !!!

Eltűnt a naptárkészítő progi amit Mókitól kaptam kb 3 hete. Illetve nem találom.
Kérem szépen, akinek van, vagy tud róla hogy hol van, az küldje át nekem amilyen hamar csak tudja. Nagyon sok munkám lenne vele, s az idő rohamosan fogy.

Sajna még nem tudtalak visszaolvasni titeket, de igyekszem. Megint jól belehúztatok.
Viszont nagyon nagy örömöt okoztatok. Megláttam, hogy mi is benne vagyunk a táblicskuban. Kép Kép Kép

Puszi mindenkinek. Most megyek kutatni naptárkészítő után, de jövök még remélhetőleg.

Pusza: Anita
anita78

Szia mindenkinek.

Megint én. Kép
Elfelejtettem, hogy akartam nektek mellékelni egy kis video linkjét is.
Nem túl jó minőségű, mert a fényképezőgéppel készítettük (lehet vele 15 másodperces kisfilmeket csinálni), s azt vágtuk össze. De szerintem aranyos.

A cím:
http://www.fw.hu/szakal-attila-jr/AttiVideo.wmv

Pusza újra

Anita
anita78

Anita, mi a mail címed, hogy elküldhessem a naptár progit???????

Móki
móki

Kérlek, ha lehet, zip vagy bármilyen tömörített változatban küldd el, mert a tűzfalunk nem engedi az exe azaz a futtatható programokat mellékletként letölteni vírus veszély miatt!
anitasz@sednet.hu
Ha lehet ide is küldd: swing01@vipmail.hu

Köszönöm!

Anita
anita78

Sziasztok!

Végre itt!Kép
A hét 2.felét apa, és gép nélkül töltöttem,de mostantól szabin van és mindkettőt élvezhetem.KépA héten így ajándékokat csomagoltam most tartok a 21.nél, és még van hátra 9 Képlassan, de biztosan bele is golyózok.

Dani, Bálint, Peti, Krizso remélem már meggyógyult!!!

A biztonságiőros sztorik nagyon kiakasztók én sem rajongok értük. Mi a múltkor a Kikában voltunk és nem csipogtunk az ajtónál, de az őr megkért hogy had pecsételje le a blokkunkat. Miért pont minket állít meg a gyerekkel?Teljesen kiakadtam.

Erika, csak nem jogra jársz? Jobbulást Daninak!

Tünde, Bence is újabban velem alszik, pedig már rendesen aludt az ágyában(?)A nyálas-harapos puszira hogy szoktatad rá olyant én is szeretnékKép A puszit nem értiKép

Edina, nagyon szépek vagytok a képen! Karifa: idén gyökerest szeretnénk azt tuti nem borítja felKép

Szilvus, előszőr is gratula a vizsgához, nekem az a 92%nem tűnik rossznakKép
Nagyon köszi és Huminak is a sokinfot az ülésekről. Mi a römer mellet döntöttünk.

Móki, most hogy apa szabin van végre, ha mehetünk mi is el tudnánk jutni a talira!
A Bailey's nekem is bejött. Tavaly államvizsgáztam és kaptam is apától 1 üveggel amit kb. 2 hét alatt el is pusztítottam, na és persze utána mindennap ünnepeltünk. A diplomaosztón már tudtam, hogy Bence útba van.Kép

Ed, a kocsival még jó, hogy nem lett bajotok! Nekem nem tűnik veszélyesnek a férjed.Kép

Mariann, örülök hogy jól éreztétek magatokat!

Zsu, biztos megijedhettél az eséskorKép
Szerencse, hogy nem történt bajotok.

Barbi

Barbi
Kép
Kép
barbic

Sziasztok!

Nna, a nagy kő leesett - talán Ti is hallottátokKép Este teszteltem, szerencsére negativ lett, Piroska pedig reggelre meg is érkezett. De akkor mi volt ez az 5 nap csúszás? Fenese érti.

Zsu
Nem fáj a popód? Ha napok múlva kezd el fájni mutasd meg a dokinak, nehogy el legyen repedve a csont. Nagyon vigyázz magatokra, óvatosan lépkedj a lépcsőn és a csúszós utakon!!!

Erika
LevelezésKép Az én tudásom egyenlőre még igen szegényes, a hogyléted felől tudnék érdeklődni, plusz útba tudlak igazitani, vásárlásnál sincs gondKép Még nagyon az elején tartokKép Pontosabban meglepően sokat megértek, ha le van irva, vagy ha hallom, de azért ez még nem nevezhető nyelvtudásnakKép Remélem nyárra már másként nyilatkozomKép De a segitséget nagyon köszönöm és szerintem élni fogok veleKép

Móki, Sly
Peti is pirospopós és hasmenéses - ennek az oka valszeg a fogzás. A felső inye már szinte átszakadt, de még nem kocog a fogacska. De fájhat neki, mert állandóan nyomkodja a kis kezével.
Sly, én még nem adok narancsot Petinek, csak 1-2 lecsupaszitott gerezdet a gyümifőzelékbe. Szerintem nagyon megtekeri a pocakját - még nekem is ha sokat falok belőle.

Timi
Remélem a karácsonyi sütés-főzésben azért a Szörny kiveszi a részét. Vagy? Elvárja, hogy a pasiját is Te szolgáld ki? Ed véleményét osztva "Sz...d le." Tudom, mondani könnyű, de valahogy észre kell vegye már magát, Te nem Hamupipőke vagy a háznál, hanem a menye, az unokájának az édesanyja, a fiának a párja, szóval nem cselédlány.
Arcpír = tejtermék. petinek akkor ilyen kis piripozsgás a pofija, ha sok joghurtot zabál. Most éppen joghurt-elvonón van éppen emiatt. Gratula a 3. fogacskáhozKép

Peti javul - már csak ritkán köhécsel, az egyik orrából kell már csak szivni a termést. Most lelkesen játszik a járókában, magyaráz a szines nyulaknak. Ja, és képzeljétek, cakkosra rágta Apa papucsát....Kiskutyust nevelgetünk?Kép

Megyek mosni-vasalni, dejónekemKép

Puszi,
Szilvusék
szilvus

BarbiKép
2 hét alatt pusztitottad el a Bailey's-t?Kép Bárcsak nálam is ilyen sokáig tartana...Kép Remélem kapok karácsonyra a családtól, azt tudják, hogy szeretem, nem foghatnak mellé vele.

Szilvus
szilvus

Sziasztok!Kép

Bár szorgalmasan olvastalak titeket minden nap, nem volt időm írni egyrészt a főiskola miatt, másrészt mert Edina már 3. napja szortyog... Eddig még nem volt beteg, gondoltam, hátha most is megússzuk. Aztán ma köhécselni kezdett, amitől én persze nagyon berezeltem. Gyorsan át is hívtuk hozzánk a gyerekdoki ismerősünket. Szerencsére megnyugtatott, hogy nem a tüdővel van baj(persze én mindig a legrosszabbra gondolok), egy picit piros a torka, valami téli divatos víruskát kapott el szegénykém. Kapott valami orrcseppet és szirupot, remélem hamar helyrejön tőlük. Amúgy napközben nincs gond,igazi kis virgonc, játszadozik, nevetgél.Kép De éjszaka kb. 8-szor is felsír...KépBiztosan nehezen kap levegőt, kiköpi a cumit, aztán sír utána. A doki néni szerint inkább azért sír, mert kibújt a 2. foga!!! A napokban elkezdte mutogatni a rizskásáit, olyan édes.Kép

Ráadásul most apa is beteg, szegény, én meg le vagyok törve így ünnepek előtt, semmi hangulatom nincs.

Nincs időm válaszolni mindenkinek, sajnos vár rám egy írnivaló dolgozat holnapra.Kép

Gratulálok a sikeres vizsgázóknak, az ügyi ajándékkészítőknek, mézeskalácssütőknek, akik pedig ezután vizsgáznak sok sikert!

Nézem, milyen szupi üléseket néztetek ki, hááát nagyon vágyakozom én is valami iylesmire.KépMajd jövőben...

A biztonsági őrök néha nagyon bunkók,amint az eseteitekből is kiderül. Nekem még nem volt szerencsém ilyen példányokhoz szerencsére.

Beteg babóknak, anyuciknak gyógyulást!

No, nálunk is dívik a telefonrágicsa, a kabelrángatás, fiókhúzogatás, sőt Edinának mosatnában tudásszomja is van.Kép
Kép Kép

Kép Kép

Rohanok is, mert mindjárt felébred a szortyogó manóm...Kép Hátha a napokban többször tudok jönni. Addig is, ha valakiben túlteng a karácsonyi hangulat, megkérem sugalljon nekünk is belőle egy keveset.Kép

Puszi, Mely

Mely
KépKép
mely

Sziasztok!

Küldtem az útvonalat a keddi talihozKép

Eddig akik jönnek:

*** TALI ***

Szilvus
Mariann
Humi
Léna
Sly
Ed
Barbic

Még van hely!!!!!Kép

BARBIC, neked sajnos nem tudom a mail-címedet, írd meg nekem, kérlek, és akkor tudom küldeniKép

Mely, jobulást a kis vöröshajú szörcsögő manókának és apának is!!!! Ezerrel megy a kari hangulat!

Szaladok képeslapokat írni!

Pusza,
Móki
móki

Sziasztok!

Edina, persze, persze, már küldöm is az útvonalat!

*** TALI ***

Szilvus
Mariann
Humi
Léna
Sly
Ed
Barbic
Edina

JUJ de jó!!!!! Léna írta, hogy muffin csodát hoz, a többiek szabadon választhatnakKép

Nagyon várom már a holnapot!!!

Képzeljétek, apa ma itthon van, megyünk a lámpát megvenni, és itthon pihizünk utána. Képeslapok a postán, Mazsi az ágyában pihen.

Megyek, csomagolok egy kis kari ajitKép

Mely, megint ment egy adag a karácsonyi feeligből + gyógypuszik szörcsikének.

Peti, Krizsó, gyors jobbulást nektek is!

Pusza, szép napot!

Móki
móki

Nézi valaki? Most van az M2-n a gyerekbetegségekröl, védöoltásokról szó.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Tegnap Anyunál voltam, beiglit sütögetni, most tanulgatom a régi családi recipét. 1973ban közölte a Magyar Nemzet, azóta olyan beiglit csináltak Anyuék minden évben...

Szerencsére a popóm nem fáj, csak, ha apa elfelejti a foltot és megpaskol Kép

Most kezdek majd neki az ajcsi-készítésnek. Párom kereszt-anyuja kap majd tőlem-tőlünk egy szalvi-kép-sorozatot. 4 évszakosat... A gipsz már ki van öntve, most reggel lealapoztam, aztán holnap ragasztgatok, hogy a lakknak is legyen ideje megszáradni...
Az ajcsi-vásárlás meg még hátra van, mert meg kell várnunk Apa 13. haviját..

Minden betegeskedőnek mielőbbi jobbulást, karira tessék meggyógyulni!!!

Mi sajna nem tudunk menni a talira, mert egy másikra már kb 3 hete elígértem magunkat.
Majd jövőre...

Mindenkinek szép napot!

Zsu és Petya
bzsuzska

Sziasztok!

Karmen!Kép Köszi, hogy szóltál, így néztem a végét. 27-én is érdekes lesz, egy genetikus lesz a vendég, arra már időben felkészülökKép

Kari: Én még holnap megyek egy utolsó nagy bevásárlásra és utána készen vagyok. Mondjuk túl sokat nem kell készülődnöm, 2 nap egyáltalán nem leszünk itthon, így csak 1 napra kell főzniKép Az ajcsik úgy-ahogy megvannak, szerintem nagyon jól állok.

Mely! Én is küldök neked karácsonyi hangulatot, remélem gyorsan meggyógyul Edina.
Kinek van vörös haja a családban? ANNYIRA aranyos!!!!!

Betegeskedőknek jobbulást kívánok,
szép napot mindenkinek:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Magdi! azota én is rájöttem minden péntek de. gyerekekkel kapcsolatos. És a régebbi adások fent vannak a neten, igy remélem majd ezt is tudom potolni mert én sem láttam végig.

na mi 7végén mindent megvettünk. VégreKép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Móki, nem gyütt mélKép
Na, még jövök, megyek muffint sütni

nuska

Móki,
Sajnos fájó szívvel le kell mondanunk a holnapi taliról.Kép Bár már nem vészes a helyzet, de azért még mindig folyik Krizsó orra és nem merem megkockáztatni, hogy karácsonyi ajándékként megfertőzze Kópéka a többieket. Bocsi érte! A következőt nem hagyjuk ki, igérem.

Pusza,
Humi
humi

Anita! Végignevettem a videot, annyira aranyos ahogy kacak Atti. Tetszenek ahogy a könyv lapozodik.

Mely! Édes Edina is hogy mi mindent rágcsál!Kép

Humi! jobbulást Krizsónak!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Látom, mindenki karácsonyi lázban ég. Kép
Ma az Ikeában voltunk a Bálinttal, elég sokan voltak, de azért túléltük. Olyan unszimpi eladóba botlottam, hogy szívesen elküldtem volna melegebb éghajlatra, de karira való tekintettel nem tettem. Már majdnem megvannak az ajándékok, persze még pár darab hiányzik. Még fánk sincs, sőt a drága férjemnek sem vettem még semmit.

Tegnap este megharapta Báli a kezem, és éreztem, hogy a 3.fogacska már átszakította magát! Kép

Móki,
Elküldenéd a telefonszámod? Amennyire én jól tudok tájékozódni, félek, hogy eltévedek. Kép
Mi pogikat viszünk és üdítőt. Mi még nem voltunk soha talin, és nem tudom, hogy mikorra menjünk?

Most rohanok mosni,
Puszi
Edina

nedinabp

Sziasztok!

Muffinok készen, Sára alszik.szóval enyém a világKép

Móki, még mindig nem jött mél.Küld el légyszi újra.

Humi, mi van a Nestlé pontyokkal?Megint van 2 tápszeres és 3 üvegeskajás.Év végén jár le az akció?Hogy juttassam el, neked?

Puszi, Léna

nuska

Sziasztok!

Léna, Szilvus, küldtem mailt.Kép

Edina, Barbic, küldtem a számomatKép

Humi, nagyon sajnálom, hogy Krizsó még nem gyógyult meg teljesen, és nem jöttök! Brühühü!!!!! No hamarosan egy újat is kell majd szervezni, hogy ott lehessetekKép Gyógypuszik mennek manókának!

Jó éjt mindenkinek!!!

Pusza,

Móki - aki teljesen kimerült a vásárlásban, takarításban és lázban ég a holnapi tali miattKép
móki

Sziasztok!

Nálunk tart a karácsonyi vásárlás, de ma be is fejeztük, mert elfogyott a maniKép. Még apának veszek valami dvd-t. Ja, említettem neki a pénzesebb melót, de megint nemet mondott. Nem akar mobiltelefonokra java-s alkalmazásokat irogatni, nincs semmi érdekes és kihívás benne - szerinte. Aszondja unalmas meló és kötött. Végülis ő a családfő, vagy mi.
Már megvettük a fát, hát nem semmi, milyen áron adják. Ha olcsó, akkor csúnya, hullik és pici. Azért sikerült egy erdeit venni (3400ft!!Kép), aminek nem hullik a levele, így talán Kincső nem fog fenyőt enni.Kép

Móki,
holnap megyünk, nem tudom, mit viszünk, talán egy kis gyümölcsöt. Apát is vigyem???Kép

Humi, jobbulást Krizsónak, sajnálom, hogy nem jöttök!

Képzeljétek, ma voltunk a brendonban, mert vízhatlan overált keresek a gyereknek. Találtam egy olcsót, mindössze 38e ft volt!
Tud valaki egy boltot, ahol 86os vízhatlan overált lehet kapni? Mindenhol azt keresek, de vagy túl drága vagy nem jó a méret.Kép

Jó éjt mindenkinek!

Edina

Edina
Kép
Kép
ed26

Sziasztok!

Én is nagyon várom már, hogy menjünk csak azt nem tudom mikorra?Kép

ED, holnapra megkérdezem a barátnőmet tud vmi jó kis boltot. Fenyőt hol vettétek?

Szilvus, már a múltkor akartam írni, hogy nem semmi Petibaba, hogy már lépked! Remélem Bence ellesi tőleKép
Szóval a 2hét nem is kevésKép én meg hülyére aggódtam magam.Kép

Mely, én is küldök egy kis karácsonyi jókedvetKépNagyon szép Edina a kis vörös hajával!Kép Nem is olyan kicsi a haja, hamarosan már tehetsz bele csatot. Olyan jó a lányos anyukáknak lehet majd a hajukkal is fodrászkodni!
A szortyogás pedig gyorsan múljon el!

Zsuzsa, milyen beigliket süttök? Már alig váron amit anyu csinál.Nincs is jobb reggelire mákos beiglinél tejjelNyamm.

Barbi

Barbi
Kép
Kép
barbic

Sziasztok!

Barbi, 10-11 körül szokott gyűlni a társaság, de ha előbb jössz, az is szupi!Kép

Ed, nem tudom, mi a bajod a 38 ezres overállal. Esetleg nem ilyen színre gondoltál?Kép0 Apa, persze hogy jöjjön! Egyszer sem tiltakozik mikor az új munkát említed, ha megfenyegeted, hogy ilyen baba-nőpartira elhozod!Kép

Pusza,

Móki
móki

Móki,köszi megyünk!KépKépKép

Barbi
Kép
Kép
barbic

SZiasztok!

MókiKép
Hát, lehet, hogy mi most nem tudunk menni. Kép
Egyszerűen nem tudomm utolérni magam itthon.
Ráadásul előre rettegek a forgalomtól a városban. Ha mégis mennénk felhívlak. Most itt tipródom a gép előtt. Menni vagy nem menni.....

Mariann
tmarianna

Sziasztok!

Móki
Most ment mail Neked, remélem olvasod.

Sajnos Peti még mindig szörcsög és köhög. Mindenki érdekében inkább nem megyünk ma találkozni, mert kisfiam tuti mindent+mindenkit összetapicskol, fület húzgál, szájba túrkál és akkor szép kis kariajit kaptok tőlünkKép

Ne haragudjatok, fájó szivvel, de igy nem megyünk. Kép

Jó találkozást+dumcsizást, mindenkit puszilunk (igy az éteren keresztül nem kapjátok elKép ).

Ed
Na má' igazán mi az a 38 e HUF egy overálért?Kép Kép De most komolyan - normálisak??? Kábé 1 hónap alatt növi ki a bébi azt a méretet. Horror.
Ami Apa döntését illeti végülis tökéletesen megértem! - Magam is nagyon sokáig dolgoztam pusztán a kihivásért, az újdonságok felfedezéséért egy utazási irodában. Tökjó volt, állandóan úton voltam, szervezkedtem, rendezkedtem, meg is fizettek, mindig történt valami érdekes. Aztán sok év elteltével gondolkodás nélkül igent mondtam a jelenlegi állásomra, ahol egész nap a székházunk legfelső emeletén egy hatalmas irodában ülök a számitógép előtt reggel 8-tól este 6-7-ig. Semmi utazás, semmi egyéb ilyesmi. Csak az a bizonyos 2,5szeresKép Szóval ne sürgesd Apát, csinálja amit szeret, szivvel-lélekkel, ez csak azt bizonyitja, hogy tökjófej és imádja a munkáját. Aztán előbb-utóbb úgyis igent mond egy ilyen ajánlatra.

jajjj, megyek-megyek...

Szilvus és Petike
szilvus

Sziasztok!

Ti már rég a talin vagytok, Nekem meg a másik talit is le kellett mondanom, mert Petya elkezdett szörcsögni, meg köhögni Kép

Barbi, a beiglik: mákos, diós, gesztenyés és mogyorós... Persze ötletek még lennének, pl mandulás, kesu-diós, kókuszos...

Képeket kérünk majd!

Petya ma finomságot evett... A milánóinkból vettem ki és megturmixoltam kicsit. Ízlett neki, tátogott hozzá, de csak kb 15 kanálkával evett, meg utána 50 ml tápit... Kiváncsi vagyok meddig bírja ezzel a kaja-mennyiséggel...

2 körül megyünk gyógyiért dokihoz.
Minden betegeskedőnek mielőbbi gyógyulást kívánunk!!!

Zsu + Petya
bzsuzska

Anita!

Attivideó nagyon szuper!!! igazán kitartó a kisfiad! Kép

Mely, Humi, Szilvus!

Edinának, Krizsónak és Peticicának is jobbulást!

Barbi!

Nem a jogra járok - már - (oda csak 1 évet jártam, de a római jog kifogott rajtam), hanem a Budapesti gazdasági főiskola vállalkozás és marketing szakára.
Karifát mi a Tesco parkolójában vettük idén is meg tavaly is. Nagyon szép ezüst, meg normand fenyőt árulnak darabáron (1990.-, 2990.- 4990.- és 5990.- Ft magasságtól függően)

LÁnyok!

Voltam tegnap vizsgázni!! Gazdasági jog: 4-s, informatikának csak egy hét múlva van eredménye, de ahoz nem fűzök sok reményt... Nehéz olyan progiban dolgozni, amit még nem is látott az ember...

Sajnálom, hogy a talira nem tudtunk elmenni, de a beszámolót várom (na meg a képeket)

Konyhabútorunk készül(get), de igen lassan (csak úgy latinos tempóban apa módra...Kép )

pussz

ERika
goczane

Erika! A Heller Farkason tanulsz? Vagy több gazdasági föiskola van?

Jobbulást a sok kis beteg maqnónak!

megnéztem a KIddy ülést. Eladó szerint most kezdik árulni, még azt sem tudta hogyan lehet fektetni. Aztán sikerült neki de szerinte ahhoz ujra ki kellene csatolni amit kétlek mert annak nem sok ertelme van, korulmenyes lenne.
A huzata egyszeru pamut, nincs szep pluss, bar nem is az a lenyeg.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!

Ez a Budapesti Gazdasági Főiskola, ami a Kereskedelmi, Vendéglátóipari, és Idegenforgalmi Főiskola, a Külkereskedelmi Főiskola, és a Pénzügyi és Számviteli Főiskola egyesítéseként jött létre, és bent van az 5. kerület Alkotmány utcában.

pussz

Erika
goczane

Sziasztok!

Erika
Gratulálok a vizsgádhoz!!! Ez gyönyörű eredmény!! Szerintem az informatika is biztosan hasonló leszKép ÜGYES VAGY!!!!

Zsuzska
Jobbulást Petyának. Valami van a levegőben - a doktor nénink is megmondtaKép Remélem karácsonyra Ti is kiheveritek.

Irigylem a talisokat....Majd télleg kérünk képeket.

Peti ma reggel 9-ig aludt, most ebédelt, letettem, szunyálja ki a betegségét. Szó nélkül elszenderedett - azaz nincs még túl jól, különben hőbörögne! Közben elkészitettem a Guacamole-t, jajj annyira szeretem, de lusta voltam tortillákat sütni, igy kenyérre kentem. Igy sem rossz, de azért a karácsonyi adaghoz sütök tortillákat. Ez úgyis elfogy maKép

Sütiket is kitaláltam: diós és mákos pozsonyi kiflik lesznek, természetesen az elmaradhatatlan MUFFIN (Kép ) valami karácsonyi diszbe öltöztetve és apró karácsonyi linzerkék csokival bevonva, szines cukorkákkal megszórva.

Ja, és a nagy készülődés még semmi, képzeljétek (Zsuzska, akárcsak TE!) anya leesett a lépcsőn, fél emeletet gurult, jól összevissza törte magát, azaz csak a kezét, mert arra támaszkodott. Plusz kék-ződ fótokKép Ráadásul Ő már elkezdte a több adag zserbó és egyéb finomság sütését, igy már voltam is nála, plusz este is megyek segiteni, meg holnap elintézem az Ő bevásárlását is, majd Petivel elsétálunk a közeli PLUS-ba. Még szerencse, hogy ennyivel megúszta, s nem törött el keze-lába.

Fenyőnk nekünk is megvan, 1,30-as normand, valami csodálatos, már alig várom, hogy diszithessem. Peti meg - szerintem -, hogy téphesseKép

Valamit ki kellene találnom vacsira, a konyhában figyel egy szép nagy pipimell. Valami javaslat, egy tökegyszerű menüre?Kép

Sziasztok,

Szilvus és Petike
szilvus

Szilvus!

Köszi!

Tök egyszerű menü?
szeletekre vágod a pulykamellet, besózod, fokhagymakrémmel bekened, rászórsz majorannát és állni hagyod, hogy magába szívja az ízeket. Srepenyőbe kis olivaolaj (épp hogy nedves legyen a serpenyő), és átsütöd benne a husit. Én csinálnék hozzá pürét, és pevre-t (saláta: nagyona apró kockákra a paradicsomot, paprikát, metélőhagymát, apróra vágni zellerzöldet vagy petrezselymet. Összekutyulod, teszel hozzá egy kis citromlevet, olivaoljat, sót, majd felöntöd hideg vízzel, hogy majdnem ellepje. Be a hűtőbe, kb 1 óra alatt összeérnek az ízek, és van egy világbajnok salid is)

Erika
goczane

Lányok!

Ezt most találtam a Világgazdaságban:
(Matav honlapján is megnéztem, valóban létező akció)

Karácsonykor ingyen lehet telefonálni

December 25-én és 26-án a Matáv hálózatán belül bonyolított hívások - választott díjcsomagtól és napszaktól függetlenül - minden lakossági előfizető számára ingyenesek lesznek - adta hírül a társaság.

A Matáv automatikusan, külön megrendelés nélkül minden lakossági előfizetőjének ingyenessé teszi december 25-én és 26-án egész nap (december 25-én 0.00 órától december 26-án 24.00 óráig) a Matáv hálózatán belüli (helyi, helyközi I., helyközi II., belföldi távolsági) hívásokat.

A közelgő ünnepekre való tekintettel a cég már december 10-én bevezette Szabadnap kedvezményét, amely egyebek mellett ingyenes telefonálási lehetőséget biztosít december 24-én és december 31-én, csúcsidőn kívül a helyi és helyközi I. irányokban.

ERika
goczane

Sziasztok!
1000 éve ígérek mindenféle képeket! egy részét már bescanneltem, de hogy kell albumot csinálni? És Képet küldeni?
Ádi tegnap bemutatott egy kis hőemelkedést, meg gyulladt a szeme. Lehet, hogy ma megmutatom az egész bandát a dr néninek, nem kéne karikor itt maradni ilyen 2gyanús alakokkal"! Hogy sikerült a tali? remélem legközelebb mi is ott leszünk!
Midenkinek jó készülődést! Ahogy olvaslak titeket rámtör a nosztalgia, hogy de könnyű volt 1 gyerekkel készülődni Kép!
Ed! Én is nyösztetem Apát jobb állásért, mert ernyhe túlzás, hogy 2 év alatt kb 30ezret ment le a fizuja, mivel dollárban van megkötve! Sajna elég nehéz képlet ő a munkaerő piacon, de nincs az állásába beleszeretve, attól mehetne!
Claire
claire

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?