Sziasztok,
Már megint, mint a villám
Erika
Meg sem köszöntem a gratulációt, jól van, legalább lesz valaki aki nekem is tud segiteni!
Ha nagyon elakadok majd később az 5 jövőidőnél, ugye hivhatlak?
A történeted tiszta horror, kábé Humiéval vetekszik, ahol a tolvaj sajnos nem volt rest megemelni Kristófostul a hordozót és ellopni a táskát
Rémes. Egyébként IGENIS sajnos sok helyen a külsőn múlik, hogy bánnak az emberrel. Sajnos jártam már igy, az előző autóm vásárlásakor. Szabin voltam és ezáltal rövidnaciban, hátizsákkal, öcsémmel az oldalamon mentem nézelődni az autószalonokba. Volt olyan hely, ahonnan majdhogynem kipenderitettek, hogy mi a fenét taperoljuk a járgányokat. A többi helyen is, igy felöltözve nagyon ferdén néztek ránk, s szóltak is, ne üljünk bele az autókba. Viszont az nem kérdezték meg, miben segithetnek, esetleg árlistát adhatnak-e. Ha szóltam, hogy érdeklődnék, a válasz "azonnal" volt...Na másnap más taktikát választottunk, hát el kell mondanom, mindenütt 5 sales-es ugrált kőrbe, leültettek, kávéval kináltak és nem győztek beleültetni minden kiállított járműbe. No, ennyit tesz egy smink, egy szemüveg , egy kiskosztüm és egy mélyen dekoltált blúz. A látszat. Persze a valóság nem ez. De igy vesznek komolyan. Az pedig nagyon szomorú, hogy a latinokat alapállásból "szinesbőrűeknek" nézik ezáltal egy negativ pecsétet nyomva rájuk. Era, nem csodálom, hogy felment benned a pumpa.
Bögrék nagyon jól sikerültek, nagy lesz az öröm, biztos mindenkinek tetszik majd!
Ed
Azért 2,5szeres bérért én lehet meggondolnám magam, nem olyan szörnyű az az öltöny (és mellesleg a fotót elnézve Apának mint Man in Black nagyon jól állna) és nyalni nem szükséges.
Humi
A Kristóf-kutyu kép szenzációs
Akkora zsivány a tekintete
Tegnapi nap remekbeszabott volt! Eltekintve a csúszós utaktól, bár ami pozitivum: a belvárosban 2 db hókotróval is találkoztam. Tükörjég volt az út az Andrássy-n, ez látszólag egyes autósokat egyáltalán nem érdekelt, igy aztán egy ujjam végig a dudán nyugodott. Csóri Peti akkorákat ugrott, mikor rátülköltem 1-1 baromra. A téligumi nagyon jó, egyszer sem csúsztam meg, bár én betartottam a minimum 2 autónyi követési távolságot és nem fékezgettem orrba-szájba. nemúgy sok más autós.
Petike nagyon jól viselte a mh-en tett látogatást, mindenkinek tapsikolt, pápázott, gagyarászott, elfogyasztott 1 mobiltelefont és többtucat szines nyakkendőt, összecsokizott egy hófehér blézert is
Egy panasz-szó nem hagyta el a száját
Büszke vagyok rá
Főnököm nagyon örült, április 1-től vár (várna már korábban is, de azt azért mégse...), igy januártól a nagy projektem egy megfelelő bébiszityó felkutatása petikének.
Ma is meg kell küzdenem a jeges utakkal, be kell fizetni a spanyolt, Petit tegnap már nem akartem még oda is elcibálni. De azt hiszem az Őrsön hagyom a kocsit és bemegyek metróval, talán gyorsabb is lesz.
Piroskanéni sehol, veszek ma egy tesztet, remélem fölöslegesen. Lehet, hogy a szülés után még nem állt be rendesen? Július vége óta van meg, azóta 25-29 napos ciklusaim voltak. De ez már a 4. nap csúszás. Remélem fölöslegesen parázom, és nem rontja el a karácsonyi hangulatomat egy nem várt esemény.
Na lépek, tusolok, anyu jön, utána posta, madách tér, DM...
Szilvus