Sérvről...2010 őszén vettem észre, mikor játszottunk a fiúkkal, hogy valami nem stimmel. Valamelyik picit megütötte a hasamat, és majdnem betojtam a fájdalomtól. Ezzel egy időben elkezdtem "puffadni" is. Erről kiderült, bár a sebész fogja rendesen megmondani, hogy nem puffadás volt/van, hanem a hasfalam nem bírja tartani, ami belekerül, így estére mindig úgy néztem ki, mintha terhes lennék. Így persze, hogy nem hatott az espumisan. Most ezt a nőgyógyásznak panaszoltam el, aki megnyomkodta a hasamat, ahol mutattam neki, és rettentően fájt. Mondta, hogy valószínű igazam van, mutassam meg a sebésznek. Hát itt tartunk most. Szóval lehet, hogy van egy jó kis hasfali sérvem, amivel eddig nem foglalkoztam, és lehet, hogy most gondot fog okozni.
Kínai naptárról én ezt tudom:
http://ancsajosno.hu/index.php/szuelete ... kalkulator
"KIS SEGÍTSÉGET AD A KÍNAI HOLD-KOR KISZÁMÍTÁSÁHOZ A KÖVETKEZŐ MÓDSZER!
A kínai újév fordulóját követően a születési dátumodhoz, plusz 2 évet számolnak. Ezért ha át szeretnéd számolni a születési dátumodat, akkor tudnod kell a következő kínai új év időpontját. Ha még nem volt hold újév forduló, akkor plusz 1 évet adj a korodhoz.
Például, ha a születésnapod 1980 május 1 a kínai Hold-kor szerint 2010-ben, vagyis február 14.-ig 31 (30 +1) éves vagy. 20010 február 14.-től 2011 február 03.-ig a Hold-korig 32 (30+2).
Hogyan kell alkalmazni a kínai baba neme térképét?
A kínai gyermek nemi-diagram ritkán tűnik véletlenszerűnek ha megvizsgáljuk. Ha az Anya 18 éves volt, amikor a baba fogant az esélye, hogy fiú legyen 10 a 2-höz. Ahol az anya 21 éves, ott az esélye fiúra csak 1-12 arányú. Összességében, ha megnézed alaposan a diagramon, akkor észreveheted, hogy ahogyan az anya idősödik, az esélyek kiegyenlítődnek, a fiú és a lány arány hasonló lesz.
Egyszerűen keresd meg az anya életkorát és a fogantatás hónapját az alábbi grafikonon és olvasd le a várható gyermek nemének a betűjelét.
Bár ez a táblázat azt mondta, hogy a sikerességi arány 93 százalék, azért ne ez alapján tervezz. Ha van lehetőséged, inkább az ultrahangra alapozz, az tudományos és valós, nem valószínűség számításon alapszik. Ne feledd, hogy ez a kalkulátor kizárólag a szórakozás céljából lett közzétéve."
napsugár