Új privát üzeneted érkezett!

Szerencse, köszönöm szépen! :wink:

Meskete??????

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Sziasztok,

nem vagyok babás, másnap megjött...aminek nagyon örültem.
Mert nem így szerettem volna, hanem úgy hogy én mindent megtettem ami tőlem telik a kislányért (3 nappal pé előtt, ca, mg. stb..), és ha úgy összejön és mégis kisfiú lesz, nem fogom magamat okolni,hogy mi lett volna ha..
szóval megkönnyebbültem.
a másik hogy apa nagyon megijedt, nagyon látszott rajta hogy nem volt még rá felkészülve., úgyhogy most vettem lh tesztet (gabrielt, meg a netessel is teszelek egyidőben hogy van e különbség, mert ha ugyanazt mutatja azért az jóval olcsóbb lenne..), aztán majd meglátjuk, mikor jön meg apa kedve, de addig is legalább megpróbálom kiismerni a ciklusomat.

Meskete, nagyon kíváncsi vagyok, akkor ti hányadik napon álltatok meg?
Azt hiszem kicsit fogalomzavarom van... tudja vki hogy mi a peteérés, a tüszőrepedés, közti különbség??? :shock:
Arra én is kíváncsi lennék hgoy a szúrkálás mit jelez, most nagyon fogok mindent figyelni ebben a hónapban és majd beszámolok róla.
Akyra, bocs de nem emléxem, neked kisfiaid vannak? dejó hogy összejött elsőre, én is erre vágyom :D
Humadane, nagyon megértelek hogy türelmetlen vagy, én is az voltam pedig akkor csak egy gyerekem volt, de a terhesség vége már nagyon fárasztó tud lenni, főleg ha nem akkor pihensz amikor szeretnél. Szorítok hogy gyors könnyű szülésed legyen!

Roni
roni28

Sziasztok!
Szóval a méhlepény 3 fokban érett, azt mondta bármelyik pillatban elindulhat kifelé.. Ami meglepett hogy nem nagy baba, legalábbis nem néz ki nagynak.. Normálisak a méretei!
Hát most várok, holnap még elmegyek fogdokihoz, talán majd Ő hatással lesz Dománra!
Puszi mindenkinek, ígérem tudni fogtok rólunk!
Andi
humadene
Jánossomorja

Sziasztok!

Lányok!!! Ma reggel teszteltem egy halvány két csíkosat!!!! Ez a 28. nap. Pár nap múlva csinálok még egyet!
Jaj, lányok, beparáztam!!! Olyan lüke vagyok!!!! Most mindenféle forog a fejemben, még nem jó dolgok is! Jövő hét utánra kérek időpontot a dokihoz, akkor lesz kb hat hetes, akkor már dobognia kell a szívének is.
A 10 napon voltunk együtt, utána csak jóval később és akkor pedig védekeztünk. Szóval elvileg 3-4 napot is üldögéltek a katonák odabent.

HUmadene! Kitartás!!!! Nemsokára kezedben tarthatod Dománt!!!! Nagyon sokat gondolok én is rád!!!! Ügyes leszel! Minden rendben lesz, meglásd!!!

Üdv:

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

Meskete, :lol: :lol: :lol: Nagyon gratulálok! :lol: A kínaiak szerint ez nagyon szerencsés év lesz! :wink:

Humadene, jelezz mindenféleképpen! :D

Nekem végre van kiskönyvem! :D Tagnap kaptam meg, ma már el is intéztem a vérvételt, hogy tutira kész legyen minden eredmény, mire dokihoz megyek. Ja, és február 6-án megyek sebészetre, hogy megmondják, sérv, vagy nem sérv... :roll:

napsugár

Lilypie Pregnancy tickers
napsugár08

Sziasztok!

Meskete! Jajj de jó! Olyan boldog vagyok, mintha nekem lett volna újra pozitív a tesztem. Tudtam én, hogy összejött!
Pánik természetes. Apának elmondtad? Vagy majd ha biztos? Én azt mondom, -ha nem volt előbb spontán peteérésed- tuti csak kislány lehet. Bárcsak teljesülhetne a te álmod is!

Napsugár, de jó kiskönyves lettél. Milyen sérv? Lemaradtam.

Humadane, nemsokára vége! Gondolunk rád, drukk-drukk!
Roni, lehet hogy tényleg jobb, hogy kiismered a ciklusod.
Amúgy én úgy tudom, amikor a szurkálás van, akkor az a peteérést jelzi egyértelműen.

3+1
laura0606

Sziasztok!

Nem jövök pár nap és mennyi minden történik!

Meskete! Gratula!! Húú de szuper mindenki babás lesz lassan!

Humadene! Szorítok és gondolok rád!!

Laura? Vizsgák? Minden rendben?

Napsugár! Remélem igazad lesz és tényleg szerencsés lesz a Sárkány éve! Amúgy én is pont a Sárkány évében születtem, így remélem tényleg jó évem lesz!!

Lányok! Voltam a héten a kisebbik fiammal a védőnőnél kötelező státuszvizsg. és a lényeg, pont ott volt egy 2 hetes kisbaba, amitől én nem azt éreztem, hogy te jó ég rögtön szeretnék, hanem pont az ellenkezőjét, megijedtem, hogy te jó ég tényleg ilyen pici egy baba! EZ NORMÁLIS?

Van olyan akinek sok év van 6-8 a gyerekek között? Nem volt furcsa újra egy kicsivel?
tina76
Mohács

Meskete, gratulálok!!! Gondoltam, éreztem én is, hogy összejött nálatok is, csak nem akartam írni, mert éreztem az írásodon, hogy még nem vagy biztos magadban. De fentről megoldották, és bizti sikerült Nektek is!!!! :D

Tina, Roni, akkor mi maradtunk már csak :oops: 8) Remélem, a sárkány éve nekünk is szerencsét hoz majd, és én nem a fiús szériába esek majd :cry:

Tina, én most, hogy nem jött össz, jöttem rá, hogy bár vaciláltam, de nagyon szerettem volna babás lenni. Én már vágyok a baba illatra, de még várnom kell....

Andi, drukkolok, hogy Domán segítsen! Ügyes kiskrapek, hamarosan láthatod, ölelheted,puszilgathatod is!!!! :D :D Hatalmas drukk Nektek!

Laura, vizsgák?

Napsugár, mi ez a sérv-es dolog? Valamiről lemaradtam? :oops:

Jajj, dejó Nektek már lányok!!!! :D. Irigykedek nagyon :oops: :oops: :oops:

üdv, babér

Lilypie First Birthday tickers
babérlevél

Bocs, nem emlékszem, ki kérdezte, de a peteérés és a tüszőrepedés ugyanaz.

Meskete!
Jaj de jó! Gratula!!!!

Én kérnék egy kis drukkot, mert holnap megyek a 12 hetes UH-ra.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Szerencse, drukkolunk Nektek! Ügyesek lesztek tuti! Várjuk a híreket majd! :D

üdv, babér

Lilypie First Birthday tickers
babérlevél

Sziasztok!

Meskete, de örülök! :lol: :lol: :lol: :lol:

Szerencse, drukkolunk nagyon!

Roni, majd írd már meg van-e különbség a 2 féle teszt között, mert nekem csak netes van, és kicsit tartok tőle.

Kíváncsi leszek be jön-e a kínai fogantatási naptár. A szerint nekem februárban lányt jelöl. Csak én ennél sosem tudom, hogy azt az életkort kell nézni, amit már betöltöttem? Mert akkor a fiaim mind2-en lányok lennének. De ha azt nézem, amit még nem töltöttem be, akkor tényleg fiút írt mind2-re.
Most pedig februárra 31, 32 éveseknek is lányt ír! Én a kettő között vagyok! :lol:
Van, akinek bejött ez a táblázat?

Kép
KépKép

angie28

A kínainál nálam 3-ból 1 jött csak be eddig... Ha most tényleg kislányunk lesz, akkor 4-ből 2...

3+1
laura0606

KÍNAI NAPTÁRT A BETÖLTÖTT KOR ALAPJÁN KELL NÉZNI.
A SZERINT A KÉT KICSIKÉM LÁNY.A LEGNAGYOBBAT NEM TUDOM,MERT CSAK 18 ÉVTŐL ÍRJÁK ÉN MEG 17 VOLTAM,MIKOR TERHES LETTEM

AKKOR INKÁBB A JÓNÁS NAPTÁR...

A JÚLIUSI TOPIKUNKBAN 26-BÓL 4-5 TÉVEDÉS VOLT ÖSSZ-VISSZ KÍNAI SZERINT SOKKAL TÖBB :(

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas

Valahogy nekem sem bíztató ez a kínai naptár, csak kíváncsiságból megnéztem ezt is! :lol:

Kép
KépKép

angie28

NA PILL CSAJOK,EZT TALÁLTAM A KÍNAI NAPTÁRRÓL

A naptár működésében csalódottaknál előfordulhat, hogy a saját életkoruk nem megfelelő kiszámítása okozza az eredmény pontatlanságát. A kínaiak ugyanis a fogantatástól számítják az életkorukat, tehát akkor tudod helyesen értelmezni a naptár adatait, ha a fogantatásod időpontjáig számolsz vissza az időben, és így állapítod meg a kínai időszámítás szerinti korodat.

ÍGY 3/2 OKÉS :D

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas

Sérvről...2010 őszén vettem észre, mikor játszottunk a fiúkkal, hogy valami nem stimmel. Valamelyik picit megütötte a hasamat, és majdnem betojtam a fájdalomtól. Ezzel egy időben elkezdtem "puffadni" is. Erről kiderült, bár a sebész fogja rendesen megmondani, hogy nem puffadás volt/van, hanem a hasfalam nem bírja tartani, ami belekerül, így estére mindig úgy néztem ki, mintha terhes lennék. Így persze, hogy nem hatott az espumisan. Most ezt a nőgyógyásznak panaszoltam el, aki megnyomkodta a hasamat, ahol mutattam neki, és rettentően fájt. Mondta, hogy valószínű igazam van, mutassam meg a sebésznek. Hát itt tartunk most. Szóval lehet, hogy van egy jó kis hasfali sérvem, amivel eddig nem foglalkoztam, és lehet, hogy most gondot fog okozni. :?

Kínai naptárról én ezt tudom: http://ancsajosno.hu/index.php/szuelete ... kalkulator

"KIS SEGÍTSÉGET AD A KÍNAI HOLD-KOR KISZÁMÍTÁSÁHOZ A KÖVETKEZŐ MÓDSZER!

A kínai újév fordulóját követően a születési dátumodhoz, plusz 2 évet számolnak. Ezért ha át szeretnéd számolni a születési dátumodat, akkor tudnod kell a következő kínai új év időpontját. Ha még nem volt hold újév forduló, akkor plusz 1 évet adj a korodhoz.
Például, ha a születésnapod 1980 május 1 a kínai Hold-kor szerint 2010-ben, vagyis február 14.-ig 31 (30 +1) éves vagy. 20010 február 14.-től 2011 február 03.-ig a Hold-korig 32 (30+2).
Hogyan kell alkalmazni a kínai baba neme térképét?
A kínai gyermek nemi-diagram ritkán tűnik véletlenszerűnek ha megvizsgáljuk. Ha az Anya 18 éves volt, amikor a baba fogant az esélye, hogy fiú legyen 10 a 2-höz. Ahol az anya 21 éves, ott az esélye fiúra csak 1-12 arányú. Összességében, ha megnézed alaposan a diagramon, akkor észreveheted, hogy ahogyan az anya idősödik, az esélyek kiegyenlítődnek, a fiú és a lány arány hasonló lesz.
Egyszerűen keresd meg az anya életkorát és a fogantatás hónapját az alábbi grafikonon és olvasd le a várható gyermek nemének a betűjelét.
Bár ez a táblázat azt mondta, hogy a sikerességi arány 93 százalék, azért ne ez alapján tervezz. Ha van lehetőséged, inkább az ultrahangra alapozz, az tudományos és valós, nem valószínűség számításon alapszik. Ne feledd, hogy ez a kalkulátor kizárólag a szórakozás céljából lett közzétéve."

napsugár

napsugár08

WOWWW

1 AKKOR SE STIMMEL :D

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas

Hali!
Nem olvastam vissza semmit, mert pakoltunk ezerrel a holnapi indulásra. Meló után megyünk 3-kor.

UH-on minden ok volt, 61 mm a CRL, orrcsont 2 mm, tarkóredő 1,7 mm.
Kicsit piszkálta a babót a doki, mert szokás szerint a bal oldalon volt, de nehezen akart megmozdulni. Nemét nem mondta, azt mondta, ilyenkor nem is nézik, mert nagy a tévedési esély, meg nem is látja.
Most fekszek, legyetek jók, én hétfőn jövök legközelebb legjobb esetben.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Szerencse!
Szuper, hogy minden okés babával! Inkább jobb már a biztos nemet tudni később, mint most a bizonytalant.
Viszont nekem már a 12 hetes genetikán tutira azt mondta fiú! Mind2-nél! :lol:

Légyszi ne nézzetek lükének, de nekem ez az átszámítás kínai, mint a naptár! :oops: :oops: :oops:
Én 1980. 10.11-én születtem, akkor a 2 fiamra mit jósol?

első 2007.febr-ban fogant, második 2009. febr-ban!
És a harmadik, ha ismét most febr-ban, akkor minek jósolja?

:oops: :oops: :oops:

Kép
KépKép

angie28

Meskete dejó...!!!úgy izgulok mintha én lennék terhes :oops: nagyon szorítok hogy teljesüljön az álmod!

hát igen Babérlevél, akkor már csak mi vagyunk, azzal a különbséggel hogy ti már próbálkoztok, nálunk viszont még apa bizonytalan...nade majd én meggyőzöm :lol:

Roni
roni28

Roni!
Mi teljesen egy cipőben járunk! A férjem hallani sem akar még egy gyerekről! Pont ma is kijelentette, hogy nem lesz több!!!

A kínai naptár nekem is kínai!
De akárhonnan nézem ha hozzáadok 2 évet, ha nem akkor is mind a 2 fiamat, lánynak jelöli a naptár!

Meskete! Merer vagy teszteltél azóta? A férjed mit szól? Örül neki!!

Humadene merre lehet?

Napsugár! Ez a sérv dolog nem hangzik v.mi jól!
Neked nem írt még Humadene?

Szerencse! Jó pihenést! Merre mentek?
tina76
Mohács

Tina, még nem írt Humadene, de írta, hogy ír majd sms-t. Remélem nem felejti el! :wink:
Ha a linkre kattintasz, amit írtam, és beírod a korodat, meg a fogantatás hónapját, ő kiszámolja, amit kell. Egyébként nekem is csak 3-ból 2 jött be eddig. Remélem javulni fog az arány, mert most lányt jelez. :D

Meskete, mesélj már! :D Teszteltél azóta? Olyan izgi! :lol: :wink: Kalkulátorral nézted már mikorra várható? Szerintem egyébként csajszi lesz a fogantatásra gondolva. :wink: Majd káposztázz!

napsugár

napsugár08

ANGIE:NEKED A MEGLÉVŐK 2 LÁNY HA MOST BABA AKKOR FIÚ :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas

off: Majga nagy kérés lenne, hogy a caps lock-ot kapcsold ki, mikor írsz? köszi! on

3+1
laura0606

1 OKBÓL LENNE NAGY KÉRÉS(A TÖBBIEK RÉGEBBEN ELFOGADTÁK)
NEM BUNKÓ VAGYOK,VAGY ILYESMI,CSAK A GYEREKEIM ELCSESZTÉK A BILLENTYŰZETEMET ÉS SAJNA PONT A CAPS LOCK MARADT BENN.
ÉS MINDIG MINDENRE JOBBAN KELL A LÓVÉ,MINTHOGY BILLENTYŰZETET VEGYEK.
MARHA IDEGESÍTŐ ÉS FŐLEG FÁRASZTÓ ÁM,HOGY NYOMJAM A SHIFTET,MÍG ÍROK...SORRY

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas

Ági, mikor múltak el neked a délutáni/esti rosszulléteid? Hittem már, hogy vége, de mégsem múlt el. Ha eljön a délután, még a hűtőt is befogott orral kell kinyitnom. Se főzni, se semmit nem tudok magammal kezdeni ilyenkor. Már nem olyan vicces. :?

napsugár08

Majga, köszi szépen!
Ennyit ér ez a kínai izé! :lol:

Napsugár, közben rájöttem, hogy ha beírom a betöltött koromat abba a kalkulátorba, akkor kidobja a hold-koromat.
De egyik sem jött be! :lol:
Remélem, ha most februárban összejön a baba, akkor sem fog bejönni a fiú jóslat!

Ma már megnézek 1 lh tesztet, mert elvileg 3-4-én lesz középidő, de hát nálam ezt most nem lehet tudni.

Kép
KépKép

angie28

Sziasztok!

Hétvégén elutaztunk a nagyszülőkhöz, most végre tudok jönni.
Szóval teszteltem azóta még egyet és az is pozitív. Valami van, de még mindig nem bízom el magam, mert tünetem viszont szinte semmi nincsen, ami volt is megszűnőben. Azért vagyok ilyen óvatos, mert nekem sajnos volt már egyszer ilyen, még Marci előtt, hogy üres volt a petezsák. Jövő hétre kaptam időpontot a dokihoz. Végülis nem is bánom, mert akkor már betöltött 6 hetes leszek, egyértelműen látszódnia kell, hogy él-e, vagy sem.
Apával rengeteget beszélgetünk. Megmondom őszintén, Lányok, hogy még mindig nem vagyok teljesen biztos benne, hogy vállalom ezt a babát. Tudom, felelőtlen, hülye tyúk vagyok, de most rittyentettem be csak igazán. Apa mindkét esetben támogat. Mindenben egyet értünk. Szerinte is nagyon nagy menet lenne, ha ez a baba megmaradna. Félt engem mind fizikailag, mind pszichésen. Még van időm, egyik pillanatban ezt gondolom, másikban azt. Jövő hét végére már okosabb leszek.
Majd jövök még, csak most Marci nem hagy békén.

Izgulok Humadene miatt is!!!!! Remélem hamarosan hírt kapunk!!!!

Üdv:

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

HÁT ELJÖTT A NAGY NAP...ELJÖTT AZ A PILLANAT,AMIRE SOSEM SZÁMÍTOTTAM,AMIRE AZT HITTEM,HOGY VELEM SOSEM FOG MEGTÖRTÉNNI...

BELE AKAROK VÁGNI EGY NEGYEDIK BÉBIBE ÖSSZ-VISSZ EGY KISLÁNY REMÉNYÉBEN...NAGYON AKAROM...

MÁR GYŐZKÖDÖM APÁT...DE Ő HŐSIESEN ELLENÁLL :( EGYENLŐRE :roll: :roll: :roll:

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas

Meskete!
Tudtam, éreztem, hogy pozitív lesz a köv. teszt is!
Drukkolok, hogy megvívd a harcod magaddal és jól dönts!
Úgy, hogy mindenkinek jó legyen!

Majga! Ez igen!!!!!
még lehet egyszerre babásodunk! :lol:

Én ma csináltam egy lh tesztet, mert gyanúsan több lett a folyásom, és kicsit halványabb a teszt csík színe, mint a kontroll csík!
le akartam fotózni, hát nem lemerült az elem a fényképezőben.
A telómmal csináltam, az nem a legjobb, felteszem, ha hajlandó lenne csatlakozni a sz.géphez!
Az a lényeg, hogy még nem egyforma szemmel láthatóan a 2 csík, akkor ma még együtt lehetünk?
Egyébként ez a 10. ciklusnap! Még nem számítottam egyáltalán a tesztcsík megjelenésére.

Kép
KépKép

angie28

Bocsánat, csak vonalzót akartam változtatni, de nem jelenik meg valamiért :oops:

Kép
KépKép

angie28

Sziasztok!

Majga! Örülök a változásnak! Ez szerintem természetes folyamat. Szerintem valamennyire mindenki vágyik az ellenkező nemű gyerkőcre, mindenki kiváncsi, meg szeretné élni, át szeretné élni a másik oldalt is. Az lehet, ezt én is így érzem, hogy közelebb állok a fiús oldalhoz és egyáltalán nem bánom, hogy fiaim vannak. Könnyebben értek a nyelvükön, jobban viselem a temperamentumukat, a vadságukat, a fickós dolgaikat, mint a csajokat. Eddig rendben is vagyok. De akárhányszor megpróbálom "elaltatni" magamban a kislány utáni vágyat újból és újból előjön. Mint egy versenyfutás, mert azt érzem hamarosan kifutok az időből. És nézd, most meg itt állok a kapujában és nem merek dönteni. Annyira csak kislányt szeretnék így negyedjére, hogy nem vagyok rá felkészülve, ha mégis fiú. Félek a pillanattól. Így most azt érzem talán megfutamodok. Lehet egy éltere bánni fogom, sőt tuti.

Angie! Fogigátló után robbanásszerűen is megérhetnek a peték, ilyenkor gyakoribb akár az ikerterhesség is. A 10. nap normál esetben már jó lehet a kislányhoz, de nem tudni neked tényleg nem robbant-e most onnan ki egy pár petécske. Szerintem ez a hónap még legyen az átállás hónapja, jövő hónaptól meg indítsatok élesben!

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

ÉN AZT GONDOLOM,HOGY MUSZÁJ MOST...NAGYON FIATAL VAGYOK,KORÁN KEZDTEM ÉS MOST VAGY SOHA...A NEGYVENES ÉVEIM VÉGÉT,ÖTVENESEK ELEJÉT,MÁR "ÉLVEZNI" AKAROM,NEM GYEREKNEVELÉSSEL BAJLÓDNI...
MEG NEKEM UGYE AZ IS LEHET,HOGY JÖVŐRE BEÜT A CRACK ÉS NEM LEHET TÖBB BABÁM...

EZEN KÍVÜL EDDIG AZT MONDTAM VILÁG ÉLETEMBEN,HOGY ÉN CSAK FIÚT AKAROK,AZT ÉRZEM MOST,HOGY MOST NYÍLTAM MEG EGY KISLÁNYNAK...TALÁN EZ IS KÖZREJÁTSZIK ABBAN,HOGY EDDIG FIAIM LETTEK!?

A FÉRJEM AZT KÉRDEZTE,HOGY ÉS MI VAN HA AZ IS FIÚ LESZ?
AKKOR BENÉZTEM BASSZUS,A KÖVETKEZŐT MINDENKÉPP CSASZIVAL AKAROM SZÜLNI,ÉS EGY ÚTTAL EL IS KÖTTETEM MAGAM...
AKKOR EL KELL FOGADNI,HOGY NEKEM CSAK PASIK JÁRNAK EZ VAN...

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas

Még azt szerettem volna kérdezni, hogy nem halott róla valaki, hogy hol lehet azt a vértesztet elvégeztetni konkrétan Bécsben, vagy Pozsonyban, amikor 8 hetesen 98%-ra megmondják az anyai vérből a magzat nemét? Mintha régebben olvastam volna, hogy mindkét helyen legális a dolog, de még nem találtam rá sehol konkrétumot a neten. Igaz, mintha azt is olvastam volna róla régebben, hogy nagyon drága, kb 90 ezer Ft, ha tényleg így van, akkor eleve tárgyatlan, de egy próbát megérne utána járni.

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

Majga! Elkerülték egymást a hozzászólások.
Igen, igazad van, ezek belső dolgok, tudatalatti folyamatok. Sokmindenre visszavezethetők, saját magzati kor (nekem pl a kineziológus azt mondta valószínű fiúnak várt az Anyukám), vagy az anya-lánya kapcsolatra stb. Ez már tényleg az első lépés, ha a tudatodat felszabadítod, elismered, felismered, hogy szeretnéd. Nagyon drukkolok, hogy eljussatok a végéig!

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

MESKETE:

http://webcache.googleusercontent.com/s ... =firefox-a

UTOLSÓ KÉT HASÁB A LÉNYEG

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas

Meskete, remélem jól fogsz tudni dönteni! :roll:
Én ugyan a férjem "jóvoltából" nem tarthattam meg a babát 2011-ben, de örökké bánni fogom, és csak most szűnt meg a sok sírás, hogy jött ez a baba. Sokat tudnék neked mesélni miket éltem át a több hónap alatt, nem kívánom senkinek. Szerintem ha hallod majd a szívverését, tuti jól döntesz majd! :wink:

Majga, remélem nálatok is összejön hamarosan. :D Remélem a férjed könnyebben meggyőzhető, mint annó nálunk! :D

Lányok, most hallottam már a második helyről, hogy mivel én októberben kiléptem a munkahelyemről, kaptam 3 hónapig munkanélkülit, most, ha megszületik augusztusban a baba, csak gyest fogok kapni az új szabályok szerint. Hallottatok erről valamit? Férjem szívrohamot fog kapni. Most lejárt januárban a munkanélkülim, megigényeltem a gyest, és állítólag emiatt nem fogok több pénzt kapni (tgyás, gyed).

napsugár

napsugár08

Sziasztok!
A mai tesztem halványabb, mint a tegnapi!
???????
mit szokott mutatni a teszt, ha már volt pozitív és még a következő napokon is tesztelsz tovább?
Akkor a poz. nap után rögtön semmi nem látszik, vagy fokozatosan egyre halványabb lesz a második csík?
Az jutott eszembe, hogy hamarabb volt peteérés, mint gondoltam és most lenne elmúlóban?
Hmmmmm.....

Maskete, én láttam egy videót, amin Czeizel azt mondta, hogy Bécsben is és Pozsonyban is csinálnak ilyen anyai vérmintát.

Napsugár, szerencse nagyon profi ezekben a kérdésekben, bizti tudja a választ! Én sajna nagyon nem értek hozzá!

Kép
KépKép

angie28

Meskete, teljesen átérzem amiket írsz...
Amikor két teljes napig azt hittem terhes vagyok, teljesen beparáztam, pedig minden gondolatom már nagyon rég óta az,hogy legyen még egy babám..illetve Nektek őszintén megmondhatom, hisz úgyis tudjátok, nem egy babára, hanem konkrétan egy kislány babára vágyom...és ugyanúgy mint Te, nem tudom elképzelni hogy fogom megemészteni ha kisfiú lesz... :cry: :oops: Nagyon nagyon félek, főleg a saját érzéseimtől, hogy vállalhatok e így egyáltalán még egy babát, ilyen érzésekkel, ilyen félelmekkel....mert mindannyian tudjuk, hogy akárhogy praktikázunk a végén lehet hogy nem teljesül az álmunk, és az a baba nem érdemli meg hogy így várja az anyukája :cry:
De ha meg meg sem próbálom, tudom hogy örökké bánni fogom...

Nagyon szorítok Neked Meskete, bárhogy is dönts...
Én is kíváncsi vagyok minden infóra a 8. héten elvégezhető vérvizsgálatról, néztem Majga amit írtál, de ott nincs semmi konkrétum tel.szám amin meg lehetne kérdezni a részleteket. Arra gondoltam hogy Czeizel biztosan tudja hol lehet ezt megérdeklődni...

Majga akkor üdv a kislány után vágyakozók sorában
:lol:
roni28

Angie, szerintem ha már volt pozitív egyre halványabbat mutat, nem tűnik el egyből teljesen a vonal, de ma okosabb leszek du., mert nekem tegnap volt majdnem u.o. erős, ma kíváncsi leszek mit mutat.
egyébként kétfajta teszttel csinálom, és persze mást mutatnak, ami nem feltétlenül baj, majd megírom mit tapasztaltam.
roni28

Rég voltam bocsi, de sűrűek a napjaim, meg lesznek is megint egész héten.

Meskete!
Nem tudom, hány éves vagy, de a magzatvíz vizsgálat 100 %-os eredményt ad. Ha nem is vagy benne a korban, akkor lehet hazudni, hogy a családban előfordult sérült gyerek, így csinálják meg neked is. A TB támogatja, nem is kell utazni. Bár azt nem tudom, hogy meg van-e határozva, hogy melyik terhességi hétben kell elvégezni, de utána lehet nézni.
Na, most látom a Majga linkjében, hogy a 16. hét környékén végzik. Az már késő lenne.

Napsugár!
A Gyáshoz és a Gyedhez is 365 nap biztosítási idő szükséges ami megvan a 2 év alatt, viszont mindkettő igénylésekor biztosítási jogviszonyban kell állni. Ha most nem kapsz munkanélkülit és nem is veteted magad állományba gyorsan sehova, akkor sajna tényleg csak a gyes marad. Ez egy szar szabály, barátnőm is megszívta. 7 évig dolgozott, majd mikor terhes lett, nyáron lejárt a szerződése, nem hosszabbították meg, így csak gyest kapott. Mert azt nem nézik, ha előtte lehúzol 7 évet. Ráadásul akkor pont azt is szívta, hogy munkanélküliről se mehetett el szülni és kapta volna a gyást, gyedet. Ma már újra bevezették, azok kapnak megint.
Én két dolgot tennék a helyedben.
1. Ha lejárt a munkanélkülid, akkor érdeklődj minél előbb, hogy ne szakadjon meg 30 napnál tovább a biztosítási jogviszonyod, mert akkor végképp bukod a Gyedet, a Gyást még nem biztos. Szóval, ha lejárt a munkanélküli, akkor vannak még ilyen olyan álláskeresési járadék vagy mi, amivel biztosítottá válsz. Mindenképp érdeklődj, milyen lehetőségek vannak! Tök mindegy, mennyi az annyi, de kapjál valamit valami jogcímen, ami után vonnak járulékot. Ha ez megvan, tartson ki szülésig, majd meg kell kérdezni, hogy ezt lehet –e szüneteltetni, mert akkor a Gyed előtt 1 nappal újra igénybe veszed, hogy jogosult legyél Gyedre.
2. Ha ezeket nem lehet meglépni, valahova be kell jelentetned magad, hogy kapjál Gyást és gyedet.
De minek mondtál te fel? Nem értettem már akkor se, mikor említetted. Hisz a gyerek 3 éves koráig védett is vagy. Ki se rúghattak volna, főleg, ha tevezted ezt a babát. Na mindegy, ezene már kár rágódni.
Próbáld meg ilyen sorrendben a dolgokat, menj el a munkaügyibe minél előbb, hogy ne legyen 30 napos megszakítás! Ez a legfontosabb. Mikor járt le a munkanélküli?

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

szerencse, jan. 16-án járt le a 3 hónap munkanélküli, és azt mondták, nem jár több pénz, vagyis kénytelen voltam most megigényelni a gyest. Ha valahova megpróbálom bejelentetni magam, akár 6 órában, akkor ezek szerint járni fog a gyás és a gyed?

angie, roninak igaza van, ha volt pozitív, akkor halványodik, nem tűnik el egyből. Én vaterás Wondfot használtam (25-ös) és tökéletesen működött. Nekem két napig volt pozitív, elsőre egyforma erős volt a két csík, másnap a teszt csík erősebb lett, mint a kontroll. Harmadnap pedig halványult.

Hát ezzel a fiú baba dologgal én is nehezen fogok megbarátkozni. Nem azért, mert fiú, hanem azért, mert nem lehet lányom. :cry: Majd 25-én kiderül ki lakik odabent. :D

napsugár

napsugár08

Sziasztok!
Köszi a tapasztalatokat!
Ma full POZITÍV a tesztem!!!! :lol:

30.-n voltunk együtt estefelé
31. nem
1. nem, és ma pozitív
2. valószínű érik a pete, mert a ugye a poz. teszt után 24-36 órával van az ovuláció!?

Akkor ez így jó hangzik, nem?
3 nap telik el, vagy kicsit több?
Majd meglátjuk, de ha összejött a baba, akkor mi mindent megtettünk a lányért! :lol: :lol:
Volt ecetes hüvelyöblítés, kálcim-magnézium pezsgőtabl. dupla napi adag már 2 hete, nuku orgazm., :oops: , missz.póz- félig behatolással :oops:
Már bocsánat a részletességért! :lol:

Kép
KépKép

angie28

Napsugár!
Igen, mindenképp jelentsd be magad valahova, ha tudod, és akkor lesz Gyás és Gyed is, de legeslegkésőbb febr. 14-ig, de a biztonság kedvéért inkább 13-áig, mert így nem szakad meg a biztosításod. Ha ennél később sikerül, akkor felesleges pénzkidobás a Gyed szempontjából, Gyást még kaphatsz, de az ugye csak fél év, a Gyed a lényeg, az jár másfél évig.

Angie!
Ez egyénfüggő, hogy kinek mikor van ovuja a pozi teszt után. Nekem MINDIG aznap volt pém, amikor pozi lett a teszt (csak 1 napig volt pozi), én mindig is éreztem a pét, mert erős szúrkálással járt. De megadtatok minden esélyt egy csajszira. Amúgy a teszt leírásában az van, hogy 24-36 órán belül történik meg a pé. Nem ugyanaz! Én drukkolok!

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Szerencse, Köszönöm!

Egy kis szúrkálást éreztem, nekem régebben sem volt erős szúrás.
Viszont mind 2 fiúnál éreztem amikor beágyazódtak, a peteérés után 8-9 nappal. Akkor viszont nagyon éles, szúró fájdalmam volt.
Várom ezt az érzést most is! :lol:
Egyébként, neked milyen a terhesség most?
Lányt szeretnél? Mit tettek meg?

Kép
KépKép

angie28

Sziasztok!

Régen voltam, és annyi mindent írtatok, hogy vissza se tudok olvasni mindent!

Rosszullét: hát nem akarom elvenni a kedved, de én még a 38. héten is taccsoltam... :-( :-( De engem bántott erőteljesen a sav is. Mióta megszületett Dorka, semmi bajom, elmúlt minden a születésével.

Mi jól vagyunk, lassan 1 hónapos lesz a Királylány! Voltak rázósabb éjszakáink mostanában, és lassan jöttünk rá csak arra, hogy estére kevés neki az a tej, amit szopizni tud. Önmagában nem lenne kevés, mert 140g-okat evett este is, de ő többet szeretne. Sírtunk 3 éjszakán át, köztünk volt csak hajlandó elaludni, de ott is csak hosszú idő után. Aztán egy hirtelen vezérelt ötlet alapján előkaptam egy adag tejecskét a mélyhűtőből. És láss csodát! Megette, majd 10 percen belül szépen aludt a kiságyában. Úgyhogy most újra fejek (ráadásul mivel legfeljebb 1x kell fel éjszaka, de gyakrabban átalussza az éjszakát, reggelre sok tejem van) így saját anyatejjel pótlunk neki este.

Fiaim imádják a Húgukat, főleg a kisebbik, aki most 8 éves. Rajong érte! (kopp- kopp. lehet, hogy nálunk nem lesz gond a középsővel??) Állandóan jön, puszilgatja, simogatja, viszi pelusozni, részt vesz a fürdetésben, sétáltatásban. Szóval nagy segítség. A nagyfiamra meg bármikor rábíznám, olyan óvatosan és féltéssel nyúl a tesóhoz!

Jövök majd mindenképp, mert kíváncsi vagyok kivel mi van, mit mutattak az UH-k .

A chorionboholy mintavételt úgy tudom, hogy 12 hétig csinálják, és az is megmondja 100%-ban a baba nemét!
(Illeteve nekem is megmondták a 12 hetes genetikai uh-n, hogy Kislányunk lesz! Szerintem ez azon múlik, hogy milyen gépel csinálják, és mennyire gyakorlott a Doki)

Ági
agi1974
Szigetszentmiklós

HUMADENE MÉG MINDIG EGYBEN VAGY???????????????TESSÉK ADNI ÉLETJELT!!!!!!!!

ADDIG EGY KIS NÉZNI VALÓ NEKTEK:

http://youtu.be/gJhy2Gnjqlg

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas

Sziasztok!

Meskete, hogy vagy? Találtál helyet, ahol megnézik vérből? Szívből kívánom, hogy a számotokra legjobban dönts! Más véleménye ne számítson, hisz a ti életetek...
Én azt látom -akár magamon is- hogy annyit bír az ember, amennyit kell. Azt hiszed többet már nem, és akkor jön valami nehéz, és mégis rájössz, hogy kibírod. Ez a baba nagyon szeretne hozzátok jönni, ha egy próbálkozásból megfogant.

Majga, nincs semmi gond, nem tudtam h rossz a billentyűzeted.
Humadane-nak írtam sms-t, remélem válaszol már én is izgulok miatta.
laura0606

Sziasztok!

Lányok! Jó volt a megérzésem, nincs baba! Az előbb megjött! :( Úgy érzem a Sors választ adott. Én már másodszor jártam így. Marci előtt volt egy hasonló terhességem. Ugyanígy volt pozitív tesztem és minimális tüneteim. Csak akkor még 2 hétig velem volt, utána ment el. Nem vagyok nagyon szomorú, mert ahogy láttátok is nem kis lelki tusakodáson mentem át az elmúlt 10 napban. Van 3 egészséges, szép, okos fiam. Ha ennyit adott az Ég, ennyi marad. Nem mondom, hogy egy-két év múlva nem próbálom meg még egyszer, amikor a mostani akadálynak tűnő dolgok kevésbé okoznak majd problémát. Addig meg maradok a partvonalon és szurkolok Nektek!
Most csak azon drukkoljatok, hogy ne kelljen bemenni a kórházba. Elég kicsi még, 5 hetes terhességnek felelt meg, talán ezt még nem tisztítják.

Humadeneért én is nagyon izgulok már!!!!! Gyere Andi!!!!!

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

Majga, egyem a kis husát, olyan édes!
Hogy hiányzik nekem az ilyen pici baba!!!

Meskete, tényleg ez a sors keze! azért szomorú! :cry:
De azért gyere még!
Egyébként mikor kell bemenni kórházba ilyen esetben?
Milyen tünetnél?

Laura, te hogy vagy?

Most nemsokára én következek a tesztelésben! :lol:
2 hét múlva

Kép
KépKép

angie28

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?