Új privát üzeneted érkezett!

lányok !
nekem megvan a homeos kiadvány nagyon sok okos dologgal, holnap csinálok magamnak 15 szabad percet, és beverem ide, hogy Ti is okuljatok...Kép

Szilvus!

te felicito el resultado en el examen!

pussz

Erika
goczane

Sziaszok lányok, ne haragudjatok, de most csak pár percre ugrok be, és nem is tudtalak benneteket visszaolvasni, de a három gyerek, ovi, karácsony......
És pénteken hajnalban elutazunk két hétre így már a jövő évig aligha olvaslak benneteket.
Ezért kívánok mindannyiótoknak meg a gyönyörű gyermekeiteknek Békés Karácsonyt és nagyon Boldog újévet!!!!!!!!

Puszi,

Rita és Julcsi meg a többiek
boksay_rita

Sziasztok!

Megint szalma vagyokKép Apa a haverokkal sörözik. Én nem tudtam menni, mert Anyu délutános és nem akartam odadobni neki Kincsit. Majd legközelebb.

Karmen, a sisak 4e ft volt, bébiknek való, állítható, 48-54es méret, 220g. Szerintem tök jó, a célnak megfelel, olyan, mint az enyém. Nekünk azért kell, mert tavasszal már megyünk bicajozni -jajj, de várom!!!- és ha én is hordok, akkor neki is kell! Csak apa nem hajlandó hordani, csak a halálfejes kendőjét.
Kép
Kép

Edina, jól megvicceltélKép Először nem értettem, hogy mikor és miért írtam magamnak. hihihi

Képzeljétek, a praktikerben saját biztonságiőrünk volt. Valahogy mindig rászállnak apára, még gyerekkel az ölében is. Könyvesbolt, bababolt (budaörsi), mediamarkt. Olyan jó, hogy biztonságban vagyunkKép
Olyan ijesztő apa???
Kép

Azt sem meséltem, hogy hétvégén egy hülye ignises nő hátulról belénkjött. Mi már néhány perce álltunk a pirosnál, hatalmas csatt. Hátranézek és a nő csak int, hogy bocs. Anyád! Apa ki, mosolyog. Eltörte a vonóhorgunk a rendszámtábláját.Kép Állítólag csúszott az út. De ennyire??? Ignis, nő - brrr. Bocsi, ha valakinek ignise van, de ez apa tapasztalata.
Bagoly mondja verébnek - én, aki nem mer, tud vezetniKép (de nekünk balenonk van, nem ignisünk.)

Sly, mi nem tudtuk kincsit beleültetni, mert még pici volt. De meg kellett vennünk, mert nagyanyó adta rá a pénzt és mindig kérdezte, hogy megvettük-e már.

Ma sütöttem 3 adag muffint (kakaós, kávés, mézes) Fííínooooooom!

Ági, jobbulást Matyinak. Én gyógyszerellenes vagyok, most is inkább Cvitamint szedek. Doki messze van, nem megyek.

Szilvus, jobbulást Petinek, neked meg gratula. Remélem jan végén te gratulálhatsz nekem a 3 zhhoz és 2 vizsgához. Brrr

Móki, ok. Holnap készítek a leányzóról fotót a te kedvedért. De nem árulom el milyet, meglepi lesz!

Így aludt valamelyik nap a leányzó:
Kép

No eldugulok.
Edina

Edina
Kép
Kép
ed26

Sziasztok!
Sok erre a sok szép kislány, majd a fiaimnak ajánlom az oldal nézegetését Kép!
Gyerekülés: Nekünk már sok különböző volt, mindet örököltük, vagy kölcsön kaptuk. Most én is kénytelen leszek venni egyet, mert a hordozót kezdik kinőni, főként ezekben a nayg téli cuccokban!
Anagyok üléseit átszerveztem, a legnagyobb, aki 6 éves, 18 kg és kb 110 cm, olyanba fog ülni, mint az ülésmagasító, de háttámlás, viszont a kocsi saját biztiövével van a gyerek bekötve, csak meg van terelve. A kisebb kölyök egy ilyen 9-36-osban, azt hiszem bébidéál márka. Azért nem szeretem, mert nem dönthető, és bukik előre a feje, ha elszundít, ami még a nagyobbakkal is megesik, egy hosszabb úton. A kicsikre nekünk van egy kagyló ülésünk, most cserélik az övét, mert az már amortizálódott kissé (illetve eltört egy kis műanyag izé rajta, ami pont fontos a becsukásnál), de amúgy a szervízes el volt ájulva, amikor mondtuk, hogy ez hány gyereket kiszolgált már, mert azt hitte új. (a "titok" : húztunk rá egy plusz huzatot, amit egy gumis gyereklepedőből gyártottunk). Szóval az ilyen kagylósat csak ajánlani tudom, ebben újszülöttként is utaztak az enyéim, mert egy bölcsővé dönthető hátra, de még a 4 évesnek is kényelmes, tök jól körbeveszi. Saját 5 pontos övrendszere van, és fém váza. Kicsit széles, a suzukinkat, ha ferdén állt, alig lehetett vele becsukni Kép. Szóval most ezt kapja meg az egyik kicsi, és majd a másiknak is hasonlót szeretnék. Lehet, hogy átmenetileg még kölcsön kapjuk a sógornőméktől a 13 kg-ig jó hordozót, az nagyobb, mint a mienk. Addig filózhatok,(ugyanis nincs az autóban mindenütt 3 pontos öv), és gyűjthetek az ülésre.
Torokgyula: szerintem sem kell ajtóstul rontani a házba, a mi doki nénink csak végső megoldásként alkalmaz antibiotikumot, az aprók még nem kaptak, a nagy 1x, a kicsi talán 3-4x (pl tüdőgyulánál), pedig 6 és 4 évesek. Ha mégis be kell neki adni, akkor vegyél neki protexint, hogy vmi helyre állítsa a bélbaktérium flóráját, mert az kulcs a védekezésben. Ezt nem mondta a doki? A mienk azt helyből nyomja az antibiohoz.
Senki nem tudja, hogy 3+ gyereknél mennyi lesz a csp? Lehet, hogy úgy már 2 zacsi tescos rudi is kijön?? Kép
Jó éjt! Claire
claire

Sziasztok!

tegnap este hazajöttünk. rettenetesen el vagyok itthon havazva, visszaolvasni még nem volt időm. most is gondoltam, már illene legalább bejelentkezni. holnap megpróbálok jönni, visszaolvasni és írni is valamit.

egyébként nagyon jól éreztük magunkat.

Mariann
tmarianna

Sziasztok!

Ezer bocsánatot kérek a hosszú eltünésért, de nagyon el vagyok havazva, azt sem tudom hova kapjak annyi az intézni valóm. Pótolnom kell az összes ellopott iratot és egy csomó ajándékot nem szereztem még be karácsonyra, a lakás szalad itthon, Krizsó beteg, stb. Nem is sorolom.
Köszi, hogy hiányoltatok, tényleg nagyon jól esett. Móki, Era nektek külön is köszi!Kép Mail holnap megy.

Gyerekülés, Szilvus által írtakhoz egy kis kiegészítés:
Szilvus, dönthető volt az a 9-36 kg-os Concord amit láttunk, ugyanaz a Trimax volt, aminek a linkjét Anita feldobta ide. A baj az vele, hogy csak minimálisan lehet dönteni, ahhoz nem eléggé, hogy ekkora gyerkőc aludni tudjon benne (ez minden 9-36kg ülésre igaz volt). Csak a 0-18 kg-os ülések voltak annyira dönthetők, hogy kényelmessen alhasson benne a törpe és ne bukjon előre a feje. Én mindeddig a Concord Trimaxra szavaztam, de az üzletben letettem róla. Sly, láttunk ilyen bőrutánzatú bevonatú Concordot. Meg is csodáltuk, nagyon puha és gyönyörű a huzata. Bébé Confort ülés volt az aminek az oldalsó támaszát is állítani lehetett, vagyis ezzel tulajdonképpen az ülés szélessége állítható. Én emellett döntöttem, mert nagyon tetszik, hogy télen kevesebb ruhában szűkebbre, nyáron sok göncben szélesebbre tudom majd állítani és nem kell bele nyakpárna sem, mert a szűkebbre állított oldalvédelem megtartja a babó buksiját. Még egy kicsit várok a megvételével, mert kaptunk kölcsön egy 0-18-as ülést, ami szintén klasszul dönthető, és annak ellenére, hogy kopott és oldalvédelme sem sok van egy darabig megteszi ez is.
A Nők Lapja online-on is téma volt a babautaztatás, itt a linkje (rögtön ezzel a Bébé Confort üléssel indít): http://www.noklapja.hu/cikk.php?id=217&cid=12017.
Amúgy a tesztek nagyon ellentmondanak egymásnak. Mindig annak a terméke jó benne, aki szponzorálja a teszt publikálóját, nagyon kevés a független teszt (vonatkozik ez minden területre), de ezt nem én írtam!Kép
Még annyit, hogy nekem évekkel ezelőtt az ócska Trabantból lopták ki a még ócskább, semmire sem jó, de kölcsönkapott gyerekülést. Az ezer éves vacak rádiót vitték még el, semmi mást. Na ennyit arról, hogy nem lopják.Kép Arra gondoltam, hogy a csomagtartóban fogom tartani az ülést ha hosszabb időre otthagyom az autót, de lehet, hogy nem jó ötlet. Ott legalább nem látszik.

Ed,
Szupi aranyos ez a bicajos bukósisak. Lacusnak is "kötelező"Kép hordania, ha bicaj túrára mennek. Kell az a biciklihez, nagyot lehet onnan esni, és fő a biztonság.
Karmen, azért a lábbal hajtós motorhoz egy kissé túlzás a sisak. Beleizzad ám a feje a kicsinek és nem túl kényelmes neki, no meg onnan mennyit eshet, amikor a lába a földön van? Több az esélye annak, hogy szaladgálás közben elesik és úgy veri be a fejét. Szerintem ráér a bukósisak akkor ha már kis kétkerekű bringája van. Amúgy bocs, hogy belekotyogok, de bicajmániás gyermek - hú de furi, hogy lassan felnőtt - anyukájaként van némi tapasztalatom e téren.

Mariann,
De jó, hogy újra itthon vagy. Pihizz aztán gyere ám mesélni!

Ági,
Ismerős a dilemma antibio szedés ügyben. Szilvus tudna mesélni mennyit vaciláltam Krizsó előző Sumetrolim kúrája előtt, hogy beadjam-e neki. Végül nem kezdtem el adni csak akkor amikor napokig nem ment le a hője. A te helyedben én sem kezdeném el antibiozni Matyust. Lehet, hogy tényleg jó lenne mással is megnézetned Őt, addig meg jöhetnek a hagyományos módszerek és figyeld javul-e.

Krizsó is beteg. Szerintem a kórházi váróban szedte össze a gyerekek között, mikor vittük az újabb pisitesztre. Sajna Petike valószínűleg tőle kapta el, amikor még tünetmentes volt. Bocsi Petike, gyógyulj meg hamar!!! Krizsónak nincs láza, illetve a szokásos hőemelkedése van, viszont az orra nagyon tele van. Szegény szenved a szopival, mert nem kap levegőt közben. Megbeszéltem a doki néninkkel, hogy "C" vitaminnal és orrsprayvel kúráljuk, ha nem muszáj nem antibiózunk. Így is már 3 kúrán van túl 7 és fél hónaposan és még mindig nincs vége.

Egy kérdés: Szerintetek élvezik már a babók ennyi idősen a szánkózást? Vettünk szánkót és karfát hozzá, de sokan mondták, hogy korai. Tényleg?

Sly,
Patikában ha kérsz adnak homeós tájékoztató könyvet, ingyen és bérmentve, de csak ha kérsz! Nekem 2 különböző is van, az egyik igencsak vastag. Küldök mailt a lelőhelyről, ami neked sincs messze.

Bocsi, hogy eddig nem írtam most meg ilyen hosszúra nyúlt az irományom.
Szép álmokat!
Humi
humi

Csak még egy link az általam kinézett ülésről. Ennek már a színe sem rossz:
http://www.biztonsagigyermekules.hu/akcio.htm

Puszi: Humi
humi

Sziasztok!
Köszönöm a sok hozzászólást!
Nem kezdtem el a gyogyit. Miután írtam nektek Matyus (Magdi: MátyásKép) aludt 2 órát, kivirulva nekiállt falatozni jó kis főzelésekt, meg sem állt az tányér aljáig és kérte a többit, ezt eljátszotta még 3 óra múlva is. Nagyon jó kedvű "láza" 36,8!Persze egész du-n nem köhögött, de mikor hazajött Apa és mondtam neki üljünk le beszélni erről a dokiról köhögött 3-4-t. Büdös kölök , én győzködöm Apát nem beteg ez a gyerek, erre rázendít. De még így sem adom neki, most is alszik már 11 órája, minden gond nélkül. Kép Azért zűrös a doki váltás mert Ő volt Apa gyerekorvosa is, és neki ő az isten. Mire hazajött jól felvérteztem magam, rázúdítottam az összes problémám a dokival, mire végére értem szegény csak annyit tudott mondani akkor váltsunk!!! Hipp hipp hurrá! Azthittem nehezebb lesz meggyőzni!Kép

Pumi!
Ti kihez jártok? Most gyüjtöm az infokat.

Szilvus, Humi!
Jobbulást a piciknek. Ahogy leírtátok a tüneteket, hát Matyusnl ennél jobb a helyzet, és mégis tömnénk gyogyival. Vettem lándzsás utifüvet a köhögésre, issza a csipkebogyó teát citrommal, párásítok neki eukaliptusz olajos vízzel a szobájában és majd meglátjuk. De tuti más dokihoz viszem ha rosszabb lesz a helyzet!

Ed!
Nagyon jó a biciklis ülés. Holvetted? Nekünk is be kell szerezni, főleg ha ilyen szép nagyokat fogok esni akkor is ha Matyus kalimpál a hátam mögött, mint a múlthéten. Jól megnéztem az aszfalt repedéseit. Kép
Apátok mögé tényleg nem árt a biztonsági őr! Úgy néz ki mint egy FBI-os ügynök! Kép Viccet félre téve, szerintem mocskok tudnak lenni ezek az örök, azthiszik mert nem kiskosztümben+öltönyben megy az ember már rögtön lopni készül. Mi is kapunk néha kíséretet. KépKép

Humi!
Mi is készülünk szánkót venni Tuti nem fogja úgy élvezni, mint én ahogy Apa húzza majd. Nem baj ha esik a hó megyünk szánkózni. Mi rendes nagyot akarunk ami majd elbírja a 3 gyerkőcöt is, addig meg úgyis felülök mögé. Kép Mibe került amit vettetek?

Karmen!
csatlakozom Humihoz, szerintem sem kell még a kismotorhoz a sisak. Onnan tényleg nem esik nagyot.

Mariann!
Üdv itthon, kérünk majd beszámolót+képeket!

Szilvus!
Gratula a vizsgához! Szerintem nagyon szép eredményt hoztál Petike mellett!! Igenis legyél büszke magadra!

Most megyek ébresztem Apát, menjen már dógozni!Kép

Majd még jövök. Nem megyünk ma (végre) sehova!

Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Sziasztok!

De jó, hogy megkerültek az elveszett báránykák!!! nem örülök, hogy a betegség is közrejátszott! Irgum-burgum ezeknek a baciknak!!!!

Szilvus, nem is vagy maximalista, mondták már?Kép Szóval mikor lesz a köv. teszt? MINIMUM 100%-osat kérünk, de ha még néhány extra pontot is szerzel, akkor leszünk igazán büszkék rádKépKép ((azért egykicsit most is, nem bajKép))(mellesleg tudom, milyen bosszantó érzés, mikor érzed, hogy a fenébe, ezeket figyelmetlenség, stb. miatt írtad rosszul. Remélem a jézuskának elég ez a teljesítmény, és azért tesz valamit a fa alá, egy gyönyörű hálóruci, v. szexi ruckó formájában! ((apa tesztje milyen lett? Ő is csak majdnem 100%-osat írt? Micsoda alulteljesítő családKép)) Peticicának GYORS gyógyulást!!!!!

Karmen, sajna a vírosak a levelezőlistádból váklasztanak önállóan, kinek is küldjék tovább, ill. másoknál is úgy terjed. Így kaphatunk akár Piripócsi Piritől is, aki mondjuk Szilvus volt kolleganőjének a férjének a barátjaKép Igaz Szilvus? Mellesleg legszívesebben fenéken billenteném azokat, akik ilyennel szórakoznak, jobb dolguk nem lévén!! Már csak az kell, hogy megint újratelepítsük a gépet ünnepek előtt - amúgy sincs más dolgunk. Kép

Ed, szupi a bukósisak, és ez az alvós kép!!!!!! Címe lehetne: mindenhol tudok aludni - mint anyáékKép

Humi, hát nem tudom mit mondjak! Már igazán vége lehetne ennek a dokitúrának! Én messziről kerülöm az orvosi intézményket, mert amit eddig kihagytunk, nem szeretném ott összeszedni. Ráadásul külön jók ezek a hirtelen felmelegedések. A bacik örömünnepet ülnek ilyenkor és mennek, amerre látnak, új gazdit keresni.Kép Gyógyuljatok meg hamar!!! Valami ternészetgyógyászra nem gondoltál? Nem CSAK odavinni, hanem felerősítő + kezelésre esetleg.

Ági, örülök, hogy jobb a hangulatod! Matyusnak mielőbbi gyógyulást! Klassz, hogy nem kellett apát győzködni dokiügyben! jó pihit, OTTHONKép

Mariann, várjuk az élménybeszámolót!!!!
Nem tudod, esetleg itthon hol lehet borostyán nyakláncot venni? Engem is érdekelni - mihelyst elkezdünk fogzaniKép (addigra szeretném már beszerezni, csak elő kelljen rántanomKép)

No ennyi mára(legalábbis most), megyek vasalok egyet.
Ja, tegnap mentünk Juditot köszönteni, s megkínáltak Baileys-zel(így kell írni egyáltalán? Sose olvasom el, csak iszomKép) Nem véletlenül, mert tudják, hogy kedvelem - hű, de enyhe kifejezésKép Szóval ISTENI volt!!! ((kb. 2 éve nem ittam alkeszt, csak ezzl bűnöztem másodszorKép De azt hiszem a tesóval ezt a hónapot mindenképp kihagyjuk, hogy nyugodt legyen a lelkem, mert én már leálltam a köv. 2-3 évre szerintem, de még hátravan apa céges bulija, karácsony, stb., és a kiskomák ne legyenek már másnaposak, ha eljön az időKép Na, félre az erotikávalKép

Hú, képzeljétek, apa most hívott. Múlt héten kapott egy fizetési felszólítást, miszerint 4x parkolt a Nyugatinál jegy nélkül,(márc óta tartják nyilván), és most már irgum-burgum, 20 ezer ft-ot gyorsan fizessen(a rendszám alapján, amit le is fényképeztek, keresték vissza a címet). Apa dühös lett, mert nem is arra dolgozik, napközbeni parkolás, stb, a vége: bement az irodába, kiderült, hogy a rendszám: CSR apa GSRje helyett, csak a csavar és lefolyt rozsda miatt tévesztették el, szerencsére a kocsi színe is más. HÁL ISTEN! Gyorsan elvásároljuk azt a 20 ezret! Ennyi izgulás után megérdemeljük!!Kép

TALI:

No, a karácsony előtti talira nem volt nagy érdeklődés, ezért csak úgy megjegyzem, hogy Lénával beszéltük róla, és jövő kedden, akinek van kedve és már megvette a kari ajikat, és ráér nagyon szívesen várjuk Andrissal kis lakótelepi palotánkban( Ecseri metrótól kb.6-8 prc gyalog).Kép Ha nagyon sokan jönnénk össze((10-12 mama babával))(amit sajnos kétlek, mert mint látom rohanás megy ezerrel - vajon miértKép - de nagyon jó lenne, ha sokan lennénk) akkor székhelyünket az állatkerti játszóházba helyezzük át, s ott talizhatunkKép (ingyenes 1 év alatt)1 szó mint száz, aki ráér, és még szívesen talizna, nagyon várjuk!!!!

Most megyek, (már ténylegKép)

pusza,

Móki
móki

Köszi, akkor bukosisak még nem kellKép Nem gondoltam beleizzad meg azt hittem javasolt ha már gurul valamilyen kisjármüvön. Tulaggodtam.

Ed! Nagyon tetszik amugy a sisak!! És a fotók is!

Humi! Én is ezt az ülést akartam még a Concord mellett, pont azért mert lehet a szélességét is állitani. Nem dölt még el melyik lesz.

Férjemnek kiadtam ha megy pénteken a homeoért feltétlen kérjen ilyen füzetet. De ez egy nagyon kis patika nem hiszem kapni fog. De azért megprobáljuk.

Móki! Még jo hogy sikerült tisztázni!

És mi a helyzet a 15-36kg üléssel? Azoknál is le kell idövel venni a háttámlát és csak ülésmagasitó lesz belöle vagy végig ebben utazik a gyermek?

ja és még akartam kérdezni hogy a 0-18 kg ülés v. a 9-36 beköthetö-e a menetiránynak háttal?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Peti alszik, remélem kiszunyálja magából a virust. A Panadol baby-t kapta este meg most reggel is, nagyon izlik Neki, mellesleg még a fogzásra is jó Úgy legyen. Láza nincs, takonyi már csak az egyik orrából folyik.

Fölöttünk lakó srác 6351627113 decibellel zenét hallgat. Ha felébred Peti visszavágok, a mi szettünk is dübörög, még jobban is!!! Már elegem van, sajnos szólni nem lehet nekik, mert az anyukája eléggé hogy úgy mondjam egy barlanglakó, alkoholista, amikor szépen szóltam nekem esett. Hát ezért fontos nekünk a költözés.

Humi
Nem hiszem, hogy csak Krizsó volt a virusgazda! Szerintem Anyósom is közrejátszott. Alakitott a drága megint Már régen megbeszéltük vele, hogy hétfőn vigyáz Petire, mig mi kiruccanunk egy kicsit Ati kollegáival Szlovákiába. Pénteken anyós telefonált, hogy köhög és fáj a torka, nem tud Petizni hétfőn. De menjünk át vasárnap ebédre, meg előkarácsonyozni (a másik unoka elutazik Karácsonyra, igy odaadtuk Neki az ajit) és mellesleg a kisfiú péntek estétől vasárnap estéig ott volt anyósnál....Ja, Ő nem kapja el? Mondtam Atinak, nem megyünk anyóshoz vasárnap. Vagy, ha megyünk, akkor pedig anyós igenis vigyáz a gyerekre hétfőn. Anyóska addig nyavajgott, mig átmentünk, hát mondtam Neki akkor ezennel megnyerte a lehetőséget a hétfői bébifelügyeletre. Háát, Ő csak ennyire tesz különbséget a két gyereke között. A lányát imádja, isteniti, Ő az okos, a szép, a párom meg el van könyvelve hüjének, butának, stb. Állandóan azt hangoztatja, hogy az Attila elb...a a pénzt, nem tud spórolni, stb, mig a nővére 1 év alatt félretett xy ezer HUF-ot. Nyáron már elővettem az ocsmány énemet és elmagyaráztam Neki, hogy ne turkáljon a mi zsebünkben, nézzen már szembe azzal a ténnyel, a "szerencsétlen hüje" fia mennyire vitte és a lánya hol tart. Van némi különbség... Lehet, hogy az én kedvesem sosem volt osztályelső, de életrevaló, talpraesett, vagány.

Ne haragudjatok, hogy rátok zúdítom, de ez mindig kihoz a sodromból, és sajnos anyós állandóan ezen lovagol. De mindig. Mindenkor ennél köt ki. És ezt nagyon útálom. Az élet nem csak a pénzről szól, ha meg számára arról, akkor foglalkozzon a sajátjával. GRR!!!!

Móki
A Bailey's tuti kedvezően hat a fogantatásra Na, nem rábeszélni akarlak. Tudod, Peti hogy fogant? Nos, nem a házasélet apró részleteivel akarlak terhelni, de mivel Ő "made in Siófok", ott pediglen mi mindketten öntöttük magunkba a vodka-narancsot az első naptól kezdve - 2 héten át. És mivel július végéig fogalmam sem volt róla, hogy Peti létezik, bizony a nagy melegben a sörök is jól estek...

Nekem viszont drukkoljatok, hétfőre vártam "piroska nénit" és még semmi. Nagyon remélem, hogy NEM tesóka miatt, inkább azért, mert kicsit felfázhattam. Nem jellemző, hogy késik, nem szokott sose, max 1 évben 2 alkalommal nem pontos. Jajjjjjjjjj, NEM akarom, minden erőmmel koncentrálok, hogy tesóka inkább oda érkezzék, ahol nagyon várnak rá!

Karmen
Csak a 0-9 köthető menetiránynak háttal, a többi csak a hátsó ülésekre tehető, menetiránnyal szemben.
Szerintem mire Peti kb. 30 kilós lesz, kétlem, hogy beleülne bármely gyermekülésbe, én akkor már csak az ülésmagasitót használom majd. Bár hol van az még, hátha addig kitalálnak valami újatKép

Megyek Petiebédet főzni.

Puszi,
Szilvus
szilvus

Szilvus! Én is utálom amikor a szomszédok nem figyelnek a zajra. Ma reggel fél6kor kezdték a lépcsöházat takaritani. A vaskorlát igen zajos volt. Remélem várat még az a teso. Anyossal ne foglalkozz! nem éri meg.

Na döntöttem. http://home.tvnet.hu/~kiddy/lko.htm
lehet ezt is állitani és http://home.tvnet.hu/~kiddy/lel.htm
ezek miatt.
ja amugy a tesztekben eddig mindig ott volt a legjobbak között amit itt irtatok. Megnézem a boltban is valoban mennyire lehet dönteni, szükiteni.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

HumiKép nagyon sok pozitív energiát küldünk Krizsónak.(adunk Sáráébó, neki túl sok energiája van Kép )

Móki, nekem jó a kedd
Akkor jövő januártól hajrá kistesó?

Karmen, a hordozón kívűl nem lehet a többi ülést bekötni menetiránynak háttal.Hová tenné a gyerek a lábait?...

Jaj lányok, legyőztem végre az ajtó mosást is, a lakás felkészült a karácsonyraKép
Nem hiszitek el, mit csinál Sára.Ráállt az apja kormányára(lent vana földön), hogy jobban felérje az akváriumot.Azt hiszem jó, ha résen leszek, mert nagy esés lesz ebből.

Na, megyek, legyőzöm a pórszívót is, aztán azt hiszem sütök egy kis muffint holnapra a vendégeknek

Puszi, Léna

Lilypie Pregnancy tickers
nuska

Sziasztok!

Ed
És a Ti kocsitoknak nem lett baja ugye? Jó a vonóhorog, ha nem a másik autón vanKép
Drukk-drukk a sok vizsgádhoz, ügyes vagy, simán legyűröd.
Szerintem Apa egyáltalán nem ijesztő. Csak tudod sok emberben előítélet van, ha valaki nem a szokásos konzervatív öltözködést stílust követi.

Biztonsági őrös sztorim nekem is van, olyan kellemetlen volt, soha nem felejtem el. Tavaly decemberben (azaz jözel 7 hónapos kismamaként) polcot meg minden egyéb kütyüt vásároltunk a Baumaxban. Kifizettük, jöttünk el a pénztártól, s megszólalt a riasztó kapu, amikor átmentem rajta. Egy kedves ántipatikus őrszem azonnal odaugrott és rámförmedt: mutassa a táskáját. Hozzáteszem kismillió ember előttünk-mögöttünk-szanaszét. csak az nem hallotta, aki nem akarta. Mondtam neki, itt a táskám, de van nálam rágó és rúzs, azokra be szokott jelezni a kapu, ha rajtamarad a vonalkód. A kedves úriember hangosan: üritse ki a táskáját. Mondom neki: itt??!! Igen itt. Ki kellett boritanom az icipici bőrtáskámat a pénztárnál lévő pultra és ő gondosan végigmazsolázta. Majd elsüllyedtem, annyira kellemetlen volt. Persze, a rúzs volt a bűnös, újonnan vásároltam, s rajta maradt a vonalkód. Miután végzett a kutatással közölte: visszapakolhat. Semmi elnézést hölgyem, vagy miegymás. Nem tudom, mire számított. Pár szóval elmondtam neki, hogy ez a bánásmód számomra igen megalázó volt, de a vezetőséget csak azért nem hivattam oda, mert baromi meleg volt, izzadtam mint a ló. Aztán páromat is úgy kellett elvonszolni, mert egy ütéssel leteritette volna, arra pedig semmi szükség.Kép Tehát a rágókról, rúzsokról, szemceruzákról a vonalkódot azonnal kaparjátok le, amint megveszitek!!Kép

Nuska
A terrárium Petinek is nagyon tetszik, paskolja a teknőst az üvegen keresztül. A teknősnek is tetszik a műsor, mert ilyenkor kimászik a szigetre - valszeg egy kis élelem reményében. Persze idővel majd el kell magyaráznunk a kisembernek, hogy az az izé ott az üveg mögött harap.Kép

Porszivózás van mára, meg felmosás, de megvárom mig Peti felébred. Igaz, még el sem aludtKép Már fél órája szenved, letépte a zsebes tartót a kiságyról, elrugdosta a kisszéket, lelökte a pelenkázóról a szivacsot, vele együtt az összes apróságot, úgymint krém, fülpiszkálók, lázmérő, pelenkák, mindent kihajigált a kiságyából és az egész ágyat elrugdalta a faltól...Na, benéztem, alszik...

Móki,
A jövő kedd nagyon csábitóan hangzik, a világért nem hagynám ki, de feltételesen merek igent mondani, attól függ, hogy állok a karácsonyi felkészüléssel. Remélem jól és akkor természetesen megyünk Petivel. Kép

Na iszom egy habost pihenésképpen.

Szilvus
szilvus

Lányok, ez borzasztó, remeg a szobában a konvektor olyan hangosan hallgatja a fölöttünk lakó a zenét. Mi a fenyőt tegyek, én már nem megyek fel többször szólni, ha felzavarom Apát, ő meg nem macskázik, szerintem leüti a gyereket, annak meg "háború" lesz a vége.

Sz.
szilvus

Ja, majd elfelejtettem Karmen a neten utána tudsz nézni, milyen ülést ajánlanak a kocsitokhoz, de a műszaki könyvében, amit a szervizkönyv mellé adnak, benne kell legyen.

Megyek, má' télleg.

Sz.
szilvus

Sziasztok!
Tegnap végre megkapta Márk az 5 hónapos szurit.(Gonosz anya, hogy örül!) DE Már eléggé ideje volt így 7 és fél hósanKép. Persze kiderült, hogy már jóval előbb megkaphatta volna. A pöttyök a testén ekcéma, aminek az oka: A masszírozáshoz használt babaolaj!!!! Én vagyok a hibás, mert kb 1 hónapja, amikor elfogyott a gyógyszertári olaj, csak azért nem akartam elmenni a dokihoz feliratni. Elkezdtem egy másikat használni, a tünetek pedig nem egyből jelentkeztek, hanem később. Ezért én nem is gyanakodtam Kép Buta anyaKép Kép Na a lényeg, hogy minden OK, Márk teljesen egészségesKép Kép

A szurit jól viselte, csak a beszúráskor volt egy pici bömbi, de anyánál gyorsan megnyugodottKép 8750 gramm a fiatalúr, úgyhogy nem panaszkodom, stramm kis legény. Mozgásilag nagyon meg lettünk dícsérve, volt nagy csodálkozás, mikor Márk fel akart pattani a mérleg serpenyőjében, vagy éppen ezerrel skerázott volna a vizsgálóasztalon.Kép

A 2. fogacska még mindig nő, csak nő, csak nő.... Hihetetlen mennyire szenvedünk veleKép

Karácsony: Én nagyon várom. A takarítást most nem viszem túlzásba, főzni sem fogok semmi extrát. ÉLVEZNI fogom az ünnepet. Emlékszem, amikor kicsi voltam az anyukám mindig tiszta ideg volt, egész nap takarított, főzött, szenteste meg tök fáradt volt. Talán ezért, de megfogadtam, hogy soha nem fogok tökéletességre törekedni, inkább legyen kevesebb kaja, nem ragyogó lakás, de tudjak felszabadultan együtt örülni a gyerekeimmel.

Hűha! Ezt hívják szóf..ásnak???Kép Egy kicsit elragadtattam magam, bocsiKép
Szép napot mindenkinek:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Sziasztok!

Tegnap végre elmentünk megvenni az ülést!
HAzafelé beraktuk a kocsiba, meg Petyát is bele, erre végigordította az utat KépKép

Ed
Hát nekem se volt olyan egyszerű, egy pár napig rendetlen háziasszonnyá váltam a cél érdekében...
Engem is figyelni szoktak a Plus-ban, baromi idegesítő... És nem értem miért???

Mi a karifát a tv helyére fogjuk rakni a tv állványra. Ezt még nem éri fel a Petya.
Nálunk idén azt hiszem ezüst-kék lesz a fa... szaloncukik meg lent lesznek alatta egy tálban...

Húúú, ennyire felborzoltam ezzel a kedélyeket? Akkor eláruljam azt is, hogy Petya előtt igen ritka volt az a nap amikor nem akcióztunk Apával? Kép Sőt a terhesség végén kimondottan a szülés-megindítás végett is csináltuk, de nem jött be... utólag ugyi érthető... Kép

Szilvus
Jobbulást a kis druszánknak!!!

No, asszem kiírkáltam magam. Nekem is kéne sütnöm muffint...

Zsu
bzsuzska

Hár mit mondjak kellett pár nap hogy rájöjjek mi az a karifa.Kép

Szilvus! én volt már éjjel a diszkóra átdörömböltem. Akkor elszégyelte magát és kikapcsolta. Amig nem volt Orsi addig persze még nagyobb hangeröt adott rá. Köszi a tippet megnézem mit ajánlanak a kocsinkhoz. Irtam neked levelet.

Magdi! De szép nagyra nötteket! Remélem nem lesz gond a szuri után.

A betegeknek meg jobbulást!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Szilvus! pont ezt a Kiddy Life-t ajánlják hozzá. Akkor már csak az kell meggyözzenek a boltban eléggé dönthetö.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Mi sem vesztünk el, csak nagyon zsúfoltak a napjaink.
A gyerekek meg vannak fázva. Nem vészes, csak folyik az orruk, de mégis nagyon zavar.
Vasárnap elutazunk anyukámhoz. Ott töltjük az ünnepeket.
Ha addig nem jelentkeznék, mindenkinek Kellemes, békés Karácsonyt kívánunk!!

Era, Levi, Dorka.

Még egy kérdés. A mézeskalácsra a cukormázat miből kell készíteni és mikor kell rátenni? Sütés előtt vagy után?

puszi

Era
pera

Sziasztok! Kép

Rövid leszek, mert köv. az uzsi...
Holnap megprobálok jönni, és bővebb lenni....

Ági Kép
Mi is váltottunk dokit! Az előző nem tájékoztatott soha semmiről, ha recept kellett nem kérdezte miből mennyit, csak amit maga gondolt, azt írt fel... Pécsi doktort választottuk, többen ajánlották. Nagyon nyugodt, nagyon figyelmes doki. Nem zavarta, hogy ezren vannak még rajtunk kívül a váróban, nyugodtan kikérdezgetett, tájékoztatott, hozzátápis dolgokról is mondott számomra új dolgokat. Csak ajánlani tudom. Nem antibiotikum híve. Váladékos torokkal mi először Ambroxolt kaptunk, meg javasolta a Sterimart naponta többszöri orrszívással, vizes lepedőt a kiságy fölé, és csak tartalékba írta fel az antibiotikumot. Azt mondta, hogy csak akkor szedjük be, ha sárgás lesz a leszívott váladék, vagy megy fel a láza.
Ha egy kicsit is bizonytalan vagy, azt javaslom, hogy válts! Te is nyugodtabb vagy, ha kellőképpen tájékoztatnak arról, hogy mi történik a gyerekeddel. Vizsgálat közben is mondja, hogy mikor mit csinál. Nem kell elmenni a régi dokihoz, hanem az újnál jelzed, hogy most jösz először, és váltani akarsz. Nyilatkozol, aláírod, és kész, és manapság ez nem ciki!

Üdv,
Pumi
pumukli

Sziasztok!

Karmen
Nagyon tetszik az ülés amit kinéztél, fordítás a postaládádbanKép

Zsu
Köszönjük szépen, Petikém remekül érzi magát, szerencsére nem produkál beteg-tüneteket. "Csak" szörcsög. Meg köhécsel, ma már pl. alig-alig.
Karácsonyfa projekt még napirenden. Annyi biztos, hogy kicsike karifa lesz, de hogy hová tegyük??? Szine nálunk piros-arany.
Házasélet projekt nálunk nem mindennapos. A babavárás végefelé pedig már egyáltalán nem volt, pedig direkt rákérdeztem a dokinál, lehet-e?Kép Nanáhogy lehetett (volna). De Apát sajnos zavarta, hogy hasam van, pedig alig volt. Most meg inkább Ő a döglött ló, mire hazaér a munkából, gyakran elszunyókál a kanapén és akkor onnan ki sem lehet robbantani. Kép

Magdi
Nemsemmi súlya van MárknakKép Én kb. mostanra tippelem ennyinek Petikét (majd a jövő héten kiderül...)Hogyhogy most kaptátok meg a szurit? Virus miatt nem lehetett eddig? Lehet, hogy irtad, nem emlékszem rá.
Egyébként tök igazad van, én is azt az elvet vallom, hogy a lakás van miértünk, nem mi a lakásért. Azaz télleg nem zavar, ha a mosogatóban marad 2 db bögre, ha mosogatás helyett pl. egy jót beszélgethetek este a párommal, vagy éppen megnézhetünk 1 jó filmet. Emlékszem, nálunk is volt veszekedés otthon, anyu fáradt és ideges volt, apu pedig azon anyázott, hogy a karifa nem fért bele a talpazatba.

Uzsonnaidő van. Kép

Szilvusék

Peti amint elmélyülten nézegeti az asztalról elcsent poháralátétetKép
Kép
szilvus

Sziasztok!

Végre! Alig győzök olvasni!

Az előbb nem tudtam csatolni, hát íme egy mai 'szerzemény' - nem vettemKép

Szpotatósoknak kifejezetten előnyös, a nem szopizató anyukák apujának pedig nem kell bíbelődni a kapcsokkal sötétbenKép

Kép

Pussz, talán még jövökKép

Vicces MókiKép
móki

bocs a hibákértKép, gyors akartam lenni és humoros - gyors lettem és olvashatatlanKép
móki

Móki
Zsenniális a Tetrapack legújabb találmánya, heheKép Mégha szivószálat is kinálnának hozzá és egy csapocskát, hogy a lustibb csecsemőknek véletlenül se kelljen megdolgozniuk a táplálékértKép Kép

Holnap megyek a munkahelyemre. Ez tűnt a legjobb időzítésnek, beszélek a főnökömmel és megmutatom az arcomat a HR-en is, elhintve a mielőbbi visszatérést (hadd rettegjenek!!Kép ). Remélem Peti birja majd a gyűrődést, eddig mindig csak 1-1 emeletet tudtam vele végiglátogatni (van 7), a területünk pedig eléggé szét van szórva, de hátha holnap lejutok a 3-ra is, na az teljes egészében hozzánk tartozott.

Era
"A különálló tojásfehérjéből verj habot, s azt apránként keverd hozzá az átszitált porcukorhoz. A masszát jól keverd ki, s ha a tészta már kihűlt ezzel díszítsd (pld. egy nyomózsákból) a mézeskalácsokat. (A kikapcsolt, de még langyos sütő segíthet a dekoráció gyors megszárításában.) "
Pont mézeskalács recipéket nézegetek a neten, az egyik ezt irta.Kép Kinek van valami nagyon könnyen elkészithető (Timi Kép Kép ) és ehető mézeskalács receptje? olyan, ami azonnal puha, nem kell dobozban "érlelni" hónapokig? Azért a karácsony mégiscsak a mézeskaláccsal karácsony.

Az Ünnepi menün Ti már elgondolkodtatok? Mi kitaláltuk, hogy lazac lesz ebédre, vacsorára pedig valami általunk készitett hidegtál mindenféle finomsággal: garnélakoktél (nyaminyam), avokádó (azis nyaminyam), juhtúrós-tormás sonkatekercs, stb... Másnapra pedig beérik a tatárbifsztek! Ma beszéltem le a sarki hentessel, szerdára hoz nekem friss bélszint és át is darálja 3x ha kiválasztottam melyiket. Itókának vörös és fehérbor Egerből, valamint a kihagyhatatlan (jajjdenagyonszeretem) 5 puttonyos aszú (2 litert hozattam Tokajból, remélem marad belőle....Kép). A süteményeket kell még kitalálni, egy mézes mindenképpen lesz, az elmaradhatatlan MUFFIN is, meg még valami karácsonyi, szerintetek mi legyen az? Beiglit anyu ad, zserbót is. Csorog a nyálam, abbahagyom.

Vettem ma a hentesnél (ha má' ott jártam) sütni való kolbászt. A bácsi késziti saját maga. Én ugyan nem szeretem, de isteni az illata, Apát meglepem mire hazaér, imádja a sült kolbásztKép

Tüntem is, krumplit pucolni (merthogy a kolbász azzal igazi) Kép

Puszi,
Szilvus és Peti (aki a járókában vakerálja a játékait és kiabál, hogy "bababaaaaa". Ja nem, most tapsikol (kezdődött a Mónika, abban is tapsolnakKép )
szilvus

Szilvus! "karifa nem fért bele a talpazatba" Kép Kép Akkor nem csak nálunk volt őrültek háza a karácsony?????!!!! Micsoda hisztit levágott a faterom minden évbenKép, szinte látom magam előtt, ahogy farigcsálja a karifát és közben anyázikKép Nesze neked karácsonyi hangulatKép

Szuri: Márk először vírusos torokgyusziba esett, ez volt szept. végén. Mire meggyógyult megbetegedett a dokinénink. Utána a Nóri beleesett a 3 napos lázba pöttyökkel. Ekkor jöttek ki Márkon is a pöttyök, amire elsőre azt hittem, hogy elkapta a Nóritól a betegséget. Aztán ezek a pöttyök megmaradtak, mi meg nyomoztunk és mostanra jutottunk el oda, hogy ez biza ekcéma, és lazán lehetett volna oltani eddig is. Szóval ez a mi kis kálváriánkKép

Ami még a slusszpoén, hogy a BCG oltást is meg kell majd ismételni.
Nincs szerencsénk az oltásokkalKép

Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Szilvus! Nekem olyan receptem van hogy azonnal puha, de sajna ez meg folyamatosan kiszárad. Én meg a másik fajtát keresem emiatt.
Köszi a forditást! Apa is odavan az ülésért most nézte meg, ahogy összejön a pénz szaladunk venni.

Magdi! Szegény Márk! Kép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Gyorsan írok, mert nem tudom, mikor kapcsolja ki a gépet a fiam. Ilyenkor sajnálom, hogy nincs digit gépünk... KépKép
Petya épp az ujjacskáit dugdossa ba a flopyba és mellé szeretné dugdosni a nyelvét is, tehát állandóan lefejeli a gépet Kép
Az előbb meg elkezdte kapirgálni a resetet....Kép

Zsu és az ő huncut fiúcskája
bzsuzska

ZsuKép
Na mindez amit leírtál nálunk a "Nagyonnemszabad-anyaharagszik" kategória és popóbillentésKép
Mindemellett elképzeltem Petyát, amit nyalogatja a floppy-rést, aranyos lehetKép
Digitgép ügyben nem tudsz irni a Jézuskának, hátha...?

Puszi,
Szilvus
szilvus

Sziasztok!
Én is vagyok, de mindig csak az olvasásra van energiám.De ma írok is, ráadásul azt hiszem sokat!Kép
1. Benyovszkinak tegnap kibújt a bal alsó egyeske.Hát jól megszenvedtünk,és még ott van a mellette lévő is.De már megszoktam a nem alvást,és egyébként is annyira édes ez a pici fiú!Elég ha rám mosolyog és én teljesen kész vagyok!
2.A lányomon most jött ki a féltékenység.Hihetetlen módon bír rossz lenni.Tegnap épp a tapétát tépkedte a falról.Pedig úgy vigyázok, hogy ne érezze azt, hogy a Bence miatt háttérbe szorul!Mellesleg őt is imádom, eszméletlen a szövege így 2+1/2 évesen!Tudja ám, hogy mitől döglik az "anyu": Anyucikám, nagyon szeretlek!Majd megkérdezi: Anya,most boldog vagy? Csak nem a korai cinizmus jele???Kép
3.A kocsiülésekhez csak annyit, hogy mi Rékának szintén újjat vettünk annó,jó minőség( k.b. 35 volt),de nem önmagában dönthető: vettünk alá éket,aminek az árát, ha visszavisszük, majd visszaadják.(Brendon)Így dönthető, nem lehetséges, hogy ennélfogva mindegyik dönthető?Bencének ugyanilyet veszünk.
Én ma gyúrtam be a mézest, életem első mézese!Hát kiváncsi vagyok, milyen lesz.
Felébredt a Benyus, ha van időm,visszajövök leírni a receptet.
Barack
barack

Sziasztok!

Karmen,
Nagyon tetszik az ülés amit kinéztél és tényleg csupa jót írnak róla.Kép A 0-18 kg-os üléseket is háttal kell bekötni amíg a baba el nem éri a 10 kg-os súlyt.

Barack,
Olyan rég láttuk Bencét.Kép Dobj fel képet légyszi a csemetéidről ha tudsz!

Szilvus, Magdi,
Az idegbeteg advent nekem is ismerős; és hogy el lehet vele rontani mindent ami szép. Tavalyelőtt sajna nálunk is hasonlóan zajlott az ünnep. 24-én délben mentünk volna Anyumhoz, Nagyimhoz azzal, hogy estére hazajövünk szűk körben "szentestézni". Reggel feldíszítettük a fát. Épp végeztünk mikor feltünt, hogy tiszta víz a szőnyeg és egyre vizesebb. Mire rájöttünk, hogy a fa vadiúj vízzel tölthető talpából szívárog a víz, mindenki tiszta idegbeteg volt. Vízben állt a gyapjú szőnyeg, mi pedig rongyokkal próbáltuk vagy 3 órán keresztül kivarázsolni a talpból a még benne lévő vizet. Persze jól lekéstük az ebédet is. Tavaly már nyugisabb volt, bár reggel még az összes bútorunk a nappali közepén állt letakarva, mert előző este végeztek a festők. Azért este holtfáradtan lerogytunk a fa alá. Ez az idei iratpótlásos rohangálás is kezd rémálommá válni, pedig olyan nagyon vágyom egy nyugis karácsonyra. Azthiszem jövő héttől hagyom az egészet a fenébe és marad ünnepek utánra ami még hiányzik.

Móki,
De jó ötlet ez a keddi tali. Ha Krizsó meggyógyul nem hagyjuk ki. Igyekszem kikúrálni a kis kópét. Azért nem gondoltam természetgyógyászra, mert nem az ellenálló képességével van baj. Sőt! A baktérium amit a vizeletében találnak már hónapok óta, semmilyen tünetet nem okoz csak folyamatos hőemelkedést. Ez pont arra utal, hogy jól működik az immunrendszere. Születése óta most másodszor beteg. Sűrűn nézik a vizeletét és a szűk kórházi folyósón 4 szakrendelésre várnak rengeteg beteg gyerekkel. Azon csodálkozom, hogy eddig nem kapott el semmit.
Amúgy már ő is gyógyulgat, csökkent az orrfolyása és eszik rendesen.

Era,
Jó karácsonyozást nektek!!!!

Léna,
Kösz a pozitív energiákat!Kép Egy ügyintéző futárt nem tudsz küldeni mellé véletlenül???

Pusza,
Humi
humi

Sziasztok!

1 nap nem vagyok gepkozelben es maris alig birok visszaolvasni. Kép

Jobbulast minden beteg babonak es persze a beteg anyukaknak is!

Humi!
Gondoltam en is a csomagtartora, de ott mar a babakocsi pihen, a gyermekules mar nem fer be. Igy kilove. Kép
A havazast mar nagyon varom, hogy tudjunk szankozni menni Biankaval. Foleg, ha a parom huz minket. Kép Szerintem biztosan elvezik majd a babok. Mikor a gyermekulest vettuk a Brendonban, ott lehetett csuzdazni is. Termeszetesen kiprobaltuk, mert nagyon nezte a nagyobb gyerekeket. Eloszor nem ertekelte, de aztan fulig ert a szaja. Kép
Koszi, varom a mailt a lelohelyrol. Kép

Moki!
Vilagosits fel. Mit tud a borostyan nyaklanc?
Szupi. Mi valoszinuleg raerunk kedden, s reszt vennenk a talin. Kép

Szilvus!
Tesokat csak most nem akartok, vagy inkabb 1 gyerkocnel maradtok?

Megyek lefekszem, mert nagyon faradt vagyok. Meg nem ertem az olvasas vegere, de igyekszem bepotolni.

Jo ejszakat mindenkinek!

Sly

Kép
Kép
napocskamano

Sziasztok!

Két archívot olvastam vissza, meg a mai napban is belenézegettem, de már leesek a székről, úgyhogy amit eddig írtam bemásolom, aztán húzok aludni:
Az utóbbi 15 nap eseményei nálunk, 1. rész:
Szóval Nádja is még a fogatlanok táborába tartozik. Még mindig nem igazán kedveli a főzelék&husi kombinációt, a 3. kanálnál elkezd öklendezni tőle. De ha hozzákeverek egy kevés gyümölcsöt akkor bevágja az adagját (olyan 125-150 gramm lehet).
Kiderült, Nádja retteg a tar kopasz játékbabáktól. Unokatesóméknál a vendégszobában aludtunk, és este a lefekvés előtt éppen játszottunk még kicsit, mikor a Manónak legörbült a szája és elkezdett nyüszíteni meg kapállódzni, látszott rajta, hogy nagyon fél valamitől. Hát egy csecsemő játékbaba volt. Le kellett takarni a babát. Másnap elmentünk egy ismerősünk éttermébe ebédelni. Nos, ismerős jön ki a konyhából üdvözölni minket, Nádja pedig előadja a rettegéses magánszámát. Mondanom sem kell, hogy a srác tar kopasz. Eddig sosem fordult elő, hogy Nádja így féljen valakitől. Mindig nagyon barátságos, és olyanokkal is jól elvan, akiket ő nem ismer.Anyu nővérére is rá lehetett bízni, míg mi elmentünk vásásrolgatni, sőt az unokatesóm anyósávaél is remekül elvoltak. Még Nádja fényképét is elvitte a munkahelyére megmutatni. Szóval felköthetem a gatyám, a lányom úgy néz ki igazi nő lesz, mindenkihez behízelgi magát már most, és aztán minden úgy van, ahogy ő fütyül. Újabban ha felvesszük, kinyújtott karral jelzi, hogy merre akar nézelődni a szobában. Apuval néha akár egy órán keresztül is sétálnak a pillangós-lógós bigyótól az ajtóra akasztott mikulásig, majd jönnek a függönyök és ablakok, és a csúcs a tükör, amiben ott van egy kisbabaKép Integetni szokott már, de nem mindig, csak amikor kedve van.
Alvás ügyileg nem tett jót a kiruccanás, mert bár első este az utazóágyban aludt el, de mivel éjszaka hideg lett a azobában és a padlóhoz közel huzat is volt, így magam mellé vettem. Szóval végig együtt aludtunk, ami azzal járt, hogy akár 5-6x is cicire kéreckedett éjszakánként. Ha nem kapta meg nyöszörgött, majd sírt. Amit meg nem hagyhattam, nehogy mindenkit felébresszünk. Azért itthon jobb a helyzet, most is a saját ágyában alszik 9 óta.

SlyKép, HumiKép
Nappal utaztunk. Reggel ½ 9-kor indultunk és este 7-re értünk oda. Mondjuk Nádja amúgy is jókat alszik ha van autó vagy babakocsi a feneke alatt, ami mozog. Két hosszabb (1 órás) és egy rövid (tankolásnyi) pihenőt tartottunk útközben.

Móki:
Tali engem is érdekelne. Sajna, nem tudom, hol lehet itthon borostyán nyakláncot kapni.

Valaki érdeklődött a homeos füzetről. Nekem a Boiron által kiadottból van kettő, az egyiket szívesen odaadom. Illetve van németül egy homeos házipatika összeállítás és leírásom. Azt is szívesen átküldöm.

Mariann
tmarianna

Jó reggelt!

Úgy látszik ha tudok jönni, akkor reggel mindig én nyitom a napotKép Hát igen aki este 10-kor már alszik az kíváncsi az éjjel történtekre. Kép
Apa sörözni volt a haverokkal, 2 után jött haza, szegény most próbálja majd magát összeszedni. Örülök, hogy kimozdul, jót tesz neki a hajtás közben, ilyenkor mindig nyugodtabb utána.

Pumi!
Örülök, hogy válaszoltál!! Nagyon szimpatikusnak tűnik nekem a dokid. Hol rendel? Van neki mobil száma is amit a későbbiekben lehet hívni? Kb. mennyi idős? Van most 2 kiszemeltem, de az egyik messze rendel a másik meg megintcsak gyorsan felírja az antibiot. Szal egyik sem ok. A mostani alig beszélt velem, onnan tudtam meg most is hogy antibiot ad, hogy az aszisztensnek mondta, ekkor KÉRDEZTEM meg hogy tán piros a torka, válasz: IGEN és ezzel befejezte a társalgást. Szerintem ez felháborító. Amikor a kórházba kerültünk akkor sem mondta hogy Matyikának nagy a mája, lépe stb. Az ambulancián húzták rám a vizes lepedőt, hogy ez+az+lehet hogy amaz is van a gyerekkel, én meg csak bőgtem, hogy jajj istenem! Szerintem előtte nap is nagy volt a mája miért nem mondta a háziorvos ??
Bocsi, de még mindig forr a düh bennem!

Mariann!
Örülök, hogy Nádja ilyen jól viselte az utazást, az éjjeletek, meg biztosan vissza fog állni a régibe. Szólj Apának hogy nehogy meg merjen kopaszodni, mert a lánya kitagadja!!! majd kérjük a 2. rész ha kicsit kipihented magad!

Most lépek felállítom Apát az ágy mellé, döntök bele vmi folyadékot és elküldöm dolgozóba. Kép

Du-n lesz egy kis kimenőm, Anyós vigyáz Matyikára.

JA még annyi: Matyika jól van, tegnap telezabálta magát, egész nap evett Kép köhög még, de ez napi 8-10 köhögés, és már szakad fel a trutyi Kép

ÁgiKép

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Jó regggggelt!

Mivel a vasalást múltkor elsunnyogtamKép, most nem úszom meg. Imádok vasalni - hja, antinőKép, de olvasgatni, írni ide még jobbanKép

De jó, de jó, gyertek minél többen!!! (( Sajna a party csak fél 5ig tarthatKépKép, mert apa 'meglepett' egy vendégpárralKép. Csak bele tudjuk sűríteni ebbe a pár órába az elmúlt pár hét eseményeit szavakban, ugye???Kép Imádom a férjemet! Titokban akarta tartani, még jó, hogy én elsusogtam tegnap, hogy VÉGRE, ITT LESZ MAMA-BABATALI!!!!!!!, kicsit zavarban volt, de lazán megoldottuk a dolgot. Munkaidő mindenhol 4-5ig tart, ne aggódjon. De ragaszkodott hozzá, hogy ne készüljek semmivel, majd ő bevásárolKép Szóval rugalmas a pasi!Kép (reméljük ilyen is maradKép)

Akkor lelkesen számolok:

*** TALI ***

Szilvus
Mariann
Humi
Léna
Sly

(csemeték különfeladata, hogy a további felcsipkedhető tapétaszéleket felleljék, erre Andris figyelmét felhívják, s esetleg megmutassák, hogy gyorsabb a melóKép, ne kelljen csórikámnak annyit szöszölni veleKép

Pusza, megyek robotolniKép
(ma reggel apa vigyázott egy kicsit a dedre- eredmény, egy kis pizzaszósz a szőnyegbe kenve, és s pizsibeKép Nem baj, én is rugalmas vagyok, mosolyogva vetetek egy újat apával - csak pizsit, a szőnyegből nagyjából kijöttKép)

Móki
móki

SziasztokKép

Humi
Dejó, hogy előkerültél - sejtettem én, hogy a Karácsony miatt "úszol". Mail is megyKép Kópé pedig gyógyuljon, Petike üzeni Neki!!Kép

Móki
Bennünket még nem ért el a tapétaszegélyek felcsipegetése, lehet, mert jól le vannak takarva parkettaszegéllyel?Kép Peti marad a zsinóroknál, az ADSL, a telefon és a kábelTV zsinórja a kedvenc, de csakis azok, amelyek U-szögekkel oda vannak rögzitve a szegélyekhez. Továbbá a dohányzóasztal lepakolása, a TV püfölése. Sajnos ezek mind a nemszabad kategóriába tartoznak. A konyhaszekrényeket csak nyitogatja-csukogatja, ez nagyon tetszik neki. Már 3x odacsukta a kis ujjait, úgykellneki, de akkoris csinálja tovább. Ki még nem pakolt. A pakolásnál egyenlőre (hálistennek) sokkal jobban érdekli a lépegetés, az ugrálgatás, a guggolgatás. Látnád, hogy élvezi: röhög közben.Kép

Mariann
Örülök, hogy mindannyian jól éreztétek magatokat és Nádja egy kisangyal volt és Te is kikapcsolódtálKép Ami a kopasz embereket illeti Petinek sem tetszenek, párom nővérének a pasija tarkopasz, Peti ordít, hacsak meglátja, pedig megmutattuk neki, milyen remek dolog is két kézzel paskolni egy kopasz fejetKép Kép

Barack
Jó hallani felőletek, puszilom a csemetéket!!Kép Igen, képet kérünk szépen Benyóról és RékárólKép Biztos, hogy a féltékenység, nem a túláradó szeretet amivel közeledik a picihez?Kép

Jó hideg van odakinntKép 1-re megyünk be a munkahelyemre, Petike ebédje már kész, majd ott megebédel, s utána remélhetőleg hagy engem is enni, valamint beszélgetni egy kicsit. Félek, hogy nyűgös lesz, ha sokan megrohamozzák, s nem adja elő a magánszámait, azaz a tapsikolást, a pápázást és a "hol a babát", hiába hencegtem el vele mindenkinekKép Az orvosiban bezzeg előadta, úgy rákiabált egy 3 éves kislányra, hogy "BABAAAA", hogy szegényke ijedten bújt az anyukájáhozKép Aztán persze büszkén kihúztam magam, hogy az én aprócska-vékony gyermekemet 1 évesnek nézték, ezek szerint mégsem olyan kicsinyke?Kép

Robogok, még zuhanyoznom kellKép

Puszi Mindenkinek!

Szilvus
szilvus

Sziasztok!

Szeretnénk mi is jelentkezni a talira Kép
Remélem, addigra Bálint is meggyógyul, és nem áll semmi az utunkba! Kép

Mariann,
Örülök, hogy jól viseltétek a hosszú utat. Amikor mi nyáron mentünk Horvátországba akkor este mentünk, az rémisztő volt, vissza nappal jöttünk az jó volt, jól viselte. (Majd kérnék pár tippet az utazással kapcsolatban, mert mi is hosszú út előtt állunk, csak repülővel)

Szilvus,
A karácsonyi menüdet olvasva összefutott a nyál a számba, korog a gyomrom. Kép
Én nem főzök karácsonykor, mert mi az anyuékkal lakunk, és az egész családnak ő főz(szegény nem irigylem)Nálunk karácsonykor a halászlé elmaradhatatlan, utána pedig valami szintén halas dolog. A család egyik fele(hugom és anyu szülei)nem eszi a halat, és így nekik valami más lesz, még nem találtuk ki, sütit a nagyik hozzák, mi meg a fát díszitjük (kettő lesz, egy anyuéknál, egy fent nálunk)
"Piroska néni" nekem 2 hete okozott egy kis izgalmat, már tesztet is vettem, bevonultam, megcsináltam, és közben befutott Piroska is. Kép
Mondjuk nekem még csak a 2. alkalom volt, és azt olvastam,hogy még nem bizti, hogy beláll rendesen. Erről jut eszembe, hogy mennyire igaz az, hogy az együtt élő nőknek közel egyszerre van meg (anya, hugi, én)

Szombaton volt a hugom szallagavatója,teszek fel egy képet arról, hogy Bálint mennyire élvezte Kép

Kép

Zsu,
Petya biztos, hogy megszereti az új ülést Kép Lehet, hogy azért sírt, mert fáradt volt,vagy csak mást szeretett volna csinálni. Nálunk mindig sírás van, ha olyat csinálunk amit nem akar, persze csak az elején utána rájön, hogy ez is jó Kép

Ed,
jót nevettem, hogy megvicceltelek,(Ed, Edina)
Én a Camponában lévő Tescoban zördültem össze a biztonság őreivel, tavaly ilyenkor történt, a kasszánál áthaladva megszólalt a lopásgátló, és szerinte ez azért volt mert loptam, megfogta a karom, és be akart vinni az irodába. Mivel egyedül voltam ja meg a nagy pocakom eléggé rosszul viseltem ezt a szitut. A főnöke mentett meg.

Most lépek, borzasztó éshes vagyok, még jövök!

Pusz
Edina

nedinabp

Szilvus,
vigyázz nagyon, borzasztóan csúsznak az utak, minden tiszta jégpáncél Apa szerint aki épp Budafokon próbál közlekedni

Edina

nedinabp

Szilvus, már biztos nem olvasol, de csatlakozom Edinához, apa alig bírta bevenni a kanyart az utca végén.
Vigyázz magatokra !

Úgy irigylek mindenkit, aki már túl van a karácsonyi előkészületeken. Én még sehogy se állok, se kariajik, se takarítás, sőt még karácsonyi hangulatom sincs, sőt. Inkább depi vagyok.

Lehet azért is, mert apának még mindig nincs munkája, anyósomnak se, feléljük a kis tartalékainkat aztán mi lesz ?
De azért síelni el kell menni januárban, világos. Úgy látszik rajtam kívül senkit nem aggaszt miből fogunk élni ?
Bocs, nem akartam ezzel terhelni senkit, de tuti ettől vagyok depi.

Talira sajna biztosan nem tudunk menni, sehol sem tartok a dolgaimmal. És pénteken karácsony. Szörnyű.

Ráadásul 2 napja itt van anyósom faszija Belgiumból, és január végéig (!) itt lesz. Dekurvajónekem.

Ne haragudjatok, de megyek, úgyis csak panaszkodni tudnék, azt meg nem akarok, minek rontsam a hangulatot.

Sziasztok

Timi
kismaszat

Sziasztok!

Ma elindultunk vásárolni, kimegyünk, Petya kenguruban, léptem egyet a lépcsőn és megcsúsztam Kép Szerencsére a seggemen csúsztam lefelé kb 5 fokot, Petyának nem lett baja. . . Nekem meg egy jó nagy folt lesz a fenekemen. . .

Szilvus
Kari után hűtőt veszünk, majd taslán jövő nyáron lesz saját gépünk, addig meg amikor csak lehet kunyizzuk párom uncsitesójától az övét...

Zsu
bzsuzska

Sziasztok!

Edina, merre laktok? Csak nem szomszédok vagyunk? Campona...

Timi, én csakazértis elmennék a talira és sz...nék mindenre!!! Szerintem jót tenne neked egy kis kikapcsolódás. Ha nincs kedved takarítani, akkor miért kellene? "Sz...d már le" - szokta mondani egy haveron és teljesen igaza van.

Móki, ha tapétaszedésről van szó, akkor viszem a leányzót. Szerintem segíteni fog! A magántanítvány pedig ráér, majd megyek szerdán. Első a Kincső!
Van óriásméretű melltartó is? Mert meglepném a családotKép

Humi, én tuti veszek szánkót a gyereknek. Még nem hallottam olyan gyerekről, aki utálna szánkózni. Mi az, hogy pici hozzá? Hülyeség.

Szilvus, egyenlőre nincs ötlet, mert fölöttetek laknak. Nálunk az alattunklakókkal van a gond, állandóan ordítanak. Már kitaláltuk Apával, hogy a mélynyomót a padlóra tesszük és nyomatunk valami death metált.
A mi kocsinknak semmi baja nem lett. Apa megfogadta, hogy a köv kocsin is lesz vonóhorog, mert jó a hülyék ellen.Kép
Öltözködés: most ajánlottak Apának egy új munkát, 2,5szer többet keresne, mint most. De nem megy el, mert nincs kedve jólöltözött, konz.hapsikkal együtt dolgoznia, a főnöknek nem akar nyalni. Most úgy öltözik, ahogy akar és akkor megy szabira, amikor akar.
Jó hír, hogy tegnap megkapta a fizut. Ja és a net is ingyé van nekünk a főnökétől!
Legközelebb a táskádba dobjál be valami izesített óvszert!
Ha egy kis disznózsírral bekennéd a folyosót előttük???Kép

Ági, már én is úgy elmennék az éjszakába kocsmázni.
FBI ügynök:
Kép
sisak: kika

Mariann, üdv itthon a kishazánkban.

Megyek, mert leég a csirkepöri...
Ed

Edina
Kép
Kép
ed26

Vigyázat lányok!

Itt is olyan ónoseső esik, hogy a teremgarázsból nem tudtam kiállni, mert bebicskázott a fordulóban a kocsi.Kép íg inkább visszafordultam.

Zsu!

Jó, hogy Petyának nem esett baja, popsifolod ha lassan is de elmúlik. Vigyázzatok magatokra.

Humi!

szánkózás: Domim 9 hónapos volt mikor először szánkózott és nagyon imádta. Főleg azt, amikor elkezdtünk vele szaladni, és megálltunk, mire a szánkója nagy lendülettel visszafordult. Ezt mindig hangos visongással, és nagyon hangos vihogással díjazta. Nekünk nem volt akkor még bébiszánkónk, így anya eszkábált egyet:
faszánkóra ráerősítettem egy beülős műanyag tescos hintát, beleszereltem az etetőszék biztonsági övét, és a hátuljára felszereltem a bicikli villogó elemes lámpáját. Gizda volt... KépKép sajna nincs róla csak videó, de sajna nincs digitkártyánk, hogy megmutassuk.

Ed!

Biztonságiőrök... na azok a kedvenceim...
Apa nem mondható fehérbőrünek miután latinamerikai, de az áruházi izomfiuk nemes egyszerűséggel cigánynak nézik, így állandóan a nyomunkban vannak. Ezt már csak azzal szoktuk tetőzni, hogy miko ranyósommal és a Rodival 3-n megyünk soppingolni, és ők jó hangosan beszélnek spanyolul. Na akkor úgy loholnak utánunk, mintha muszály volna nekik.
Egyszer volt olyan esetünk, amin nagyon felháborodtam. Domi még kicsi volt (bébihordozóban vittük. Be a Tescoba, bele a Kocsiba, vásárlás ezerrel. Összegyüjtöttünk kb 25 ezerért szajrét, pénztárhoz sorba, hogy fizessünk. Nő mindent leblokkol, közben megjelenik mellettünk egy bodyguard, és jó hangosan közli, hogy azonnal vegyem ki s gyerekülésből a gyereket, mert biztos odadugtunk valamit, és így akarjuk kilopni. Első döbbenetemben elpirultam, hogy ez milyen megalázó, majd mikor felocsúdtam a sokkból, elkezdtem vele ordítani, hogy menjen melegebb éghajlatra, attól hogy valakinek nem hófehér a bőre még nem lop, főleg, nem a gyerek alá pakolnám a cuccuot. Közöltem nem vagyok hajlandó kivenni, ha akarja szedje ki ő, de ha hozzányúl a gyerekhez megölöm.... Sajnos elöntötte az agyamat a sz@r. Na ekkor magába szállt egy kicsit és megsemmisülten odébbkullogott, újabb áldozatot keresni magának, akit megszégyeníthet.
Lehet, hogy én gondolom rosszul, de aki full megpakolja a kocsit, leblokkoltatja, normálisan öltözik, tiszta, stb,. nem valószínű , hogy egy csecsemő alá rejti, amit el akar lopni...
Azóta ahol tehetem megszégyenítem őket, mert egyszerűen annyira meggyűlöltem őket. Miért nem azzal foglalkoznak, aki valóban lop, vagy felzabálja a fél áruházat??? Ja mert azok nagydarab 150 kg-s, izommal megpakolt kopasz emberek, és egy lehelletükkel földhöz csapják a tissztelt biztonsági őr bácsit... Könnyű egy kismamával (anyukával, a cingár férével, meg a törpe anyósával szórakozni) Na erről ennyit.

Képzeljétek: újabb ajándékgyártásba kezdtem (ahelyett, hogy tanulnék Kép )
vettem sima bögréket, meg porcelánpestéket, és mindenki a családban kap névre szóló bögrét!
Itt a végeredmény:

Kép
Kép

pussz

ERika
goczane

Erika, köszi az ötletet, legközelebb az értékes dolgokat a hordozóba rejtemKép Bár Kincs már nem bír megmaradni benne.
Szörnyűek. Én is mindig kiakadok, persze a nyugodt Apa azzal vígasztal, hogy a munkáját végzi.

Edina
Kép
Kép
ed26

Sziasztok!

ErikaKép
Nagyon ügyi vagy, jók lettek a bögrék.

Délelőtt sütöttem 2 adag mézest, egész jó lett. Ez a 3. karácsony, hogy ezt a fajtát sütöm. Igaz, ez nem figurás recept, hanem olyan puszedli szerű. Nem nagyon-nagyon puha, de azért a korábbi dobócsillagoknál sokkal puhább. Én az évek során legalább 10 féle receptet próbáltam ki, de mindig kő kemények lette. Hiába minden praktika, fémdoboz és bele alma stb.

Nos, dolgozgatok tovább, be kell pótolnóm a 2 hetet.

Mariann
tmarianna

Humi! Mi már nagyon várjuk a hóesést azonnal visszük Orsit szánkozni. Tuti élvezni fogja.

Zsu! még a hideg is kirázott, jo hogy nem lett bajotok!

Már itt is esik, de nem ónos (egyelöre?)

Ja a lány meg hasal a parkettán és nyalogatja.
Meg ütögeti.

Lopás. Nekem van tehetös rokonom (de pl. ott egy tanárnöm is aki szintén tehetös) mégis el-elcsennek valamit, büszkék is rá milyen ügyesek. Szoval a kinézet, ápoltság semmit nem jelent. Ennek ellenére megalázo amikor valakit meggyanusitanak alaptalanul. És azt is le lehetne kezelni másképp mint megszégyeniteni!!

Én 1 hete számitottam rá a Corában leállitanak majd, mert folyton a zsebenbe dugdostam Orsi kekszét, meg elövettem és etettem. Olyan gyakran hogy már tényleg kellemetlen volt nekem is. De nem piszkáltak.

Szilvus! akkor kell a puha mézes v. van?
Mariann! én 2 éve sütöttem akkor puha volt, ugy rémlik egészen. De lehet csak puszedlis? Rég volt. Pár nap alatt ez is kiszárad keményre.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Ed,
Sajna nem vagyunk szomszédok. Mi a XVII. ker-ben lakunk. Tavaly december elején költöztünk ide az anyuékhoz. Addig Budafokon laktunk a Rózsakert ltp-en egy albérletben. A párom budafoki, így azért most is szoktunk oda járni, mert ott lakik a mamája. Egyébként én szerettem ott lakni, csak itt az anyuéknál mégis kénylemesebb. (kertes ház, a tetőtérben lakunk külön, de mégis együtt)Én akartam elköltözni, mert féltem, hogy ott nagyon magányos lettem volna. Nem mintha itt olyan nagy társoságom lenne, de azért mégis itt laktam kb22 évet.

Északai kocsmázásról jut eszembe:arra az elhatározásra jutottunk, hogy szilveszterkor elmegyünk itthonról a barátainkhoz a Bálint nélkül. Ez lesz az első, hogy nem én altatom el, és nem leszünk itthon éjjel. Remélem, hogy jól bírja majd, na és persze anyuék is. Kép Ti mit csináltok? Bár tudom, hogy mostanában mindenkit a karácsonyi őrület köt le, de hátha hasonlóan vagytok.

Erika,
nagyon ügyi vagy, szépek a poharak, és ez tényleg jó ötlet. Lehet, hogy én is rászánom magam, bár kézügyességem nem sok van....

Humi,
Te csináltad a táblázatot amiben a babók voltak szül dátum...stb? Elküldenéd?
Van esetleg olyan táblázat amiben a Mamák névnap+szülinap vagy valami hasonló?

Megyek valami vacsit főzni,mert az még nincs, Báli a fürdőszoba ajtó előtt ücsörög, néha sirdogál, mert oda nem mehet be, és ugye amit nem lehet, az az érdekes. Kép

Edina

nedinabp

Sziasztok!

Ed, Téged is csatoltalak Kincsővel a talihozKép ÉLJEN!!! ((Hja, extra méret a tetrapack-os csodából?Kép

*** TALI ***

Szilvus
Mariann
Humi
Léna
Sly
Ed

Edina, (és az újabban csatlakoztak (Kép az elmúlt pár hónapbanKép) Mariann írta össze, és rendezte táblicskuba a babák adatait - név, szül. idő, névnap, mamák adatait: név-, szülinap(bátrabbak az évet is feltüntethetikKép), cím, tel.számok.(esetleg ha van otthoni is), e-mail-cím, ill. tesók adatai. Most nézem, kié van meg, akié hiányzik, gyorsan pótoljuk, és hama-hama köszöntgessünk ezerrel! Olyan jó!!!!!Kép

Az ő adataik benn vannak, a többiek - aki nem találják a nevüket - Mariannak ha pótolják az e-mail címére - én lazán ígérgetek a nevébenKép, karácsony és az ünnepek után szerintem egyszercsak elküldi a teljes táblázatot.

Karmen
Kitty123
Erika /goczane/
Ági /Rozsagi/
PTünde
Gabi
Móki
Szilvus
Rita
Eszty
Léna /Nuska/
Mariann /Tmarianna/
Kata
P.Era
Humi
Barack
Brigi

No, kiokoskodtam magam, lépek.

Mariann, nem baj, ha munkát szerveztem neked új évre?Kép A borostyánnyaklánc az is jó, amit anyáink - anyósaink hordtak anno, vagy ez más, spec.?

Pusza,

Móki
móki

Kép
humi

Sziasztok!

Edina,
Feltettem az aktuális babatáblázatot. Adtál egy ötletet: mi lenne ha bővítenénk a táblicskut a babák névnapjával?

Zsu,
De jó, hogy nem lett nagyobb baj! Mi is voltunk ma ügyintézni, de csak a közelben, mert itt is nagyon csúszott minden.

Szilvus, ugye simán megjártátok a munkahelyed?

Erika,
Klasszak lettek a bögrék, jó ajándék ötlet. Nagyon dizájn lehetett Domi első szánkója. Azért megnéztelek volna titeket vele az utcán.Kép
Nem csodálom, hogy leüvöltötted a biztonsági őrt. Teljesen igazad volt. Annyira nem a kinézeten múlik ki lop és ki nem. Én nem láttam senkit magam körül aki akár egy kicsit is gyanúsnak tünt volna, mégis ellopták a táskám.

Krizsó gyógyulgat. Ma már csak 3* kellett szívni a nóziját. Úgyhogy van remény rá, hogy keddig helyrejön. Mostanában végre élénk kis manó lett belőle, egyfolytában ugra-bugrál ha ölben van és próbálkozik a mászással (igaz inkább csak hátrafeléKép), és stabilan ül. Hátról hasra még mindig nem fordul meg, de sebaj legfeljebb ez kimarad a tudományából. Azért azthiszem, ha lassan is, de kezdi utolérni fejlődésben a korát, végre legalább emiatt nem aggódom.Kép

Itt egy mai (azaz már tegnapi) kép Krizsóról:
Kép

Jó éjszakát!
Humi
humi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?