Sziasztok!
De jó, hogy megkerültek az elveszett báránykák!!! nem örülök, hogy a betegség is közrejátszott! Irgum-burgum ezeknek a baciknak!!!!
Szilvus, nem is vagy maximalista, mondták már?
Szóval mikor lesz a köv. teszt? MINIMUM 100%-osat kérünk, de ha még néhány extra pontot is szerzel, akkor leszünk igazán büszkék rád
((azért egykicsit most is, nem baj
))(mellesleg tudom, milyen bosszantó érzés, mikor érzed, hogy a fenébe, ezeket figyelmetlenség, stb. miatt írtad rosszul. Remélem a jézuskának elég ez a teljesítmény, és azért tesz valamit a fa alá, egy gyönyörű hálóruci, v. szexi ruckó formájában! ((apa tesztje milyen lett? Ő is csak majdnem 100%-osat írt? Micsoda alulteljesítő család
)) Peticicának GYORS gyógyulást!!!!!
Karmen, sajna a vírosak a levelezőlistádból váklasztanak önállóan, kinek is küldjék tovább, ill. másoknál is úgy terjed. Így kaphatunk akár Piripócsi Piritől is, aki mondjuk Szilvus volt kolleganőjének a férjének a barátja
Igaz Szilvus? Mellesleg legszívesebben fenéken billenteném azokat, akik ilyennel szórakoznak, jobb dolguk nem lévén!! Már csak az kell, hogy megint újratelepítsük a gépet ünnepek előtt - amúgy sincs más dolgunk.
Ed, szupi a bukósisak, és ez az alvós kép!!!!!! Címe lehetne: mindenhol tudok aludni - mint anyáék
Humi, hát nem tudom mit mondjak! Már igazán vége lehetne ennek a dokitúrának! Én messziről kerülöm az orvosi intézményket, mert amit eddig kihagytunk, nem szeretném ott összeszedni. Ráadásul külön jók ezek a hirtelen felmelegedések. A bacik örömünnepet ülnek ilyenkor és mennek, amerre látnak, új gazdit keresni.
Gyógyuljatok meg hamar!!! Valami ternészetgyógyászra nem gondoltál? Nem CSAK odavinni, hanem felerősítő + kezelésre esetleg.
Ági, örülök, hogy jobb a hangulatod! Matyusnak mielőbbi gyógyulást! Klassz, hogy nem kellett apát győzködni dokiügyben! jó pihit, OTTHON
Mariann, várjuk az élménybeszámolót!!!!
Nem tudod, esetleg itthon hol lehet borostyán nyakláncot venni? Engem is érdekelni - mihelyst elkezdünk fogzani
(addigra szeretném már beszerezni, csak elő kelljen rántanom
)
No ennyi mára(legalábbis most), megyek vasalok egyet.
Ja, tegnap mentünk Juditot köszönteni, s megkínáltak Baileys-zel(így kell írni egyáltalán? Sose olvasom el, csak iszom
) Nem véletlenül, mert tudják, hogy kedvelem - hű, de enyhe kifejezés
Szóval ISTENI volt!!! ((kb. 2 éve nem ittam alkeszt, csak ezzl bűnöztem másodszor
De azt hiszem a tesóval ezt a hónapot mindenképp kihagyjuk, hogy nyugodt legyen a lelkem, mert én már leálltam a köv. 2-3 évre szerintem, de még hátravan apa céges bulija, karácsony, stb., és a kiskomák ne legyenek már másnaposak, ha eljön az idő
Na, félre az erotikával
Hú, képzeljétek, apa most hívott. Múlt héten kapott egy fizetési felszólítást, miszerint 4x parkolt a Nyugatinál jegy nélkül,(márc óta tartják nyilván), és most már irgum-burgum, 20 ezer ft-ot gyorsan fizessen(a rendszám alapján, amit le is fényképeztek, keresték vissza a címet). Apa dühös lett, mert nem is arra dolgozik, napközbeni parkolás, stb, a vége: bement az irodába, kiderült, hogy a rendszám: CSR apa GSRje helyett, csak a csavar és lefolyt rozsda miatt tévesztették el, szerencsére a kocsi színe is más. HÁL ISTEN! Gyorsan elvásároljuk azt a 20 ezret! Ennyi izgulás után megérdemeljük!!
TALI:
No, a karácsony előtti talira nem volt nagy érdeklődés, ezért csak úgy megjegyzem, hogy Lénával beszéltük róla, és jövő kedden, akinek van kedve és már megvette a kari ajikat, és ráér nagyon szívesen várjuk Andrissal kis lakótelepi palotánkban( Ecseri metrótól kb.6-8 prc gyalog).
Ha nagyon sokan jönnénk össze((10-12 mama babával))(amit sajnos kétlek, mert mint látom rohanás megy ezerrel - vajon miért
- de nagyon jó lenne, ha sokan lennénk) akkor székhelyünket az állatkerti játszóházba helyezzük át, s ott talizhatunk
(ingyenes 1 év alatt)1 szó mint száz, aki ráér, és még szívesen talizna, nagyon várjuk!!!!
Most megyek, (már tényleg
)
pusza,
Móki