Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok...
Micsoda hirek :lol:

Szaboevi nagy gratula tessék jönni és kifejteni, hogy akkor most ketten vannak vagy többen vagy mi van!?! :wink:

Rilka: na tessék ezt a szép meglepetést!!!!Nagyon örülök neked!!!
Mikor mész dokihoz legközelebb vagy most mi lesz a következő lépés?? Ne haragudj de nem vagyok benne biztos, lombikos vagy igaz!?!?!

Thimmy: kedves sok erőt és kitartást kívánok!!!

Etna: Boti kedves hogy van!?

Wirth: szigorú fekvés és pihenés!!!!
noci85
Budapest XIII. kerület

Witch:
Vigyázz magadra!

Noci:
Igen, lombik volt, 1. próbálkozás. Nálunk páromnak voltak nagyon gyengék az értékei, így inszem szóba se jöhetett, rögtön ICSI-vel kezdtünk.

Lányok!
Lenne egy indiszkrét kérdésem. Gondolom, így a végén szokás valamit adni az orvosnak, biológusnak - de én olyan járatlan vagyok ebben, hogy mit, mennyit, mi módon. Mondjuk anyagilag elég vacakul állunk, de valamit azért összeszednénk... Küldenétek nekem priviben tanácsokat ezzel kapcsolatban?
rilka
Vác

rilka!
hatalmas gratula! melyik tesztet ne vegyük? amelyik a nagyon terherhességed nem mutatta ki :D mázlista, rögtön elsőre!!! szavad nem lehet. pénz ügyben tanácsot nem tudok adni, mert én nem adtam, mivel nem volt kölök gólyám. most itt győrben, meg ha lesz nem adhatok, mivel magánklinika félig. szóval amennyit a pénztárcád megenged, annyit adj szerintem. ki is volt a dokid?

noci!
köszönöm kérdésed boti jobban van, csak lelkileg van ki szegény. köhögés múlóban, viszont seggem ránca, (apja hívja így :D) mozdulni nem tudok tőle. remélem elmúlik ez is.

évi!
grat az egész gyereksereghez, akárhányan is vannak :D

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Csajok, a Bajcsyval nem könnyítettétek meg a dolgom.. :)

Ezt nézzétek mit találtam!!!

Kép [/img]
ann74

:lol: :lol: :lol:
noci85
Budapest XIII. kerület

Rilka
Látod, látod, látod! Óriási gratula! Vigyázz nagyon magatokra!

Witch
Remélem, azóta minden rendben veled! Tudsz pihenni? Ki vigyáz ilyenkor Jamira? És ő jobban van már?

Ann
Ez nagyon aranyos! És milyen igaz!

Évi
Korházhoz továbbra is kitartás! Dupla-duplex? :shock: :D Hééé, Kismama! Nem tudjuk megfejteni a titkosírásodat! 8) :lol:

Nekem megvannnak az időpontok: hétfő korán reggel ekg és altatóorvos, szerdán reggel befekvés, csütörtökön műtét. És holnap még megyek laborba is.

Holnap meg még egy barátnőm elvisz a doktorbácsijához (ő belgyógyász, és homeopátiával is foglalkozik). Előszőr ugye még a vesém állapotát szerettem volna lecsekkoltatni vele, de most még pár száz kérdést fel fogok tenni neki!
thimmy
Gárdony

Thimmy és szerda reggel befektetés mért????
noci85
Budapest XIII. kerület

Noci
Mivel úgy tűnik, magától nem akar távozni ez a sikertelen terhesség, műtéttel kell befejezni majd. :oops: :( :evil:
thimmy
Gárdony

sziasztok!
Imádom, hogy különleges kommunikációs csatornámat csak kevesen értik. :) és azok is csak én vagyok:) szóval csak - "csak"- ketten vannak. Minden reggel vv. és a hcg csak emelkedik.
:)
szaboevi27
Biatorbágy

rilka: ez szuper,gratulálok! :) de jóó. Lehet,hogy engem láttál,minden reggel ott kezdek. :)
Thimmy: gondolok rád holnap nagyon! Minden rendben lesz. Jelentkezz majd.
Witch: elmúlt?
szaboevi27
Biatorbágy

Rilka:
mi akkor adtunk a dokinak, mikor mentünk a szülés után a 6 hetes kontrollra (én ugye a Jánosban szültem) és akkor meg is mutattuk neki a produktumot. :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Én is már Barbussal voltam bent megmutatni, de én csak egy üveg piát vittem. Még akkor megvettem mikor uh-ra mentem, csak hamarabb kellett mennem és így megmaradt.
vicky79
Budapest III. kerület

timmy!

Hatalmas erő van benned... Le a kalappal... Kitartás, bízom benne hogy a következő sikerül :)
Jami egyre rosszabbul, van, én hol jól hol rosszabbul... tegnap délelőtt Jamit vittem orvoshoz, délután fel se tudtam kelni... a vérnyomásom 91/70 és 98/89 között mozgott... Az a szerencsém , hogy anyu itthon van, és tud vigyázni Jamcsira, de sokszor engem akar, és ilyenkor sírás van... Igyekszem ott feküdni ahol ő van :)

Évi!

Nagyon örülök nektek.. Igen elmúlt a barnázás, de tuti a 12. hét végéig parázni fogok... Jamival is így volt...

Rilka!

Én adtam a dokinak amennyi tőlem tellett... Jaminál és most is... De én részletekben... :) Az utolsó talinál adtam oda a végét... adtam beültinél, és eredményhirdetésnél, és most a végén...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok...

Whitch ez aranyos volt hogy igyekszel ott feküdni, ahol ő is :lol: :lol: :lol: Jok avgy amúgy!?Cicik, hányinger???Legkozelebb mikor mész dokihoz???Kaptál amúgy valamit a barnázásra????

Thimmy azt tudom, hogy be kell fejezni, de gondolom azért fektetnek be előbb egy nappal mert kapsz lamináriát az éjszakára!?!?!

Nekem már csak 3 nap és konzultáció :lol: :lol: :lol:
noci85
Budapest XIII. kerület

Noci!

barnázás nem volt a betéten csak a papíron, így nem is szóltam a dokinak, rutinosan rutascorbint szedek, Jaminál élénk piros vérrel is megküzdöttem, sajna tapasztalt vagyok... Cici érzékeny, hányinger ritkán... Jövőhét csütörtöküön megyek megint dokihoz, remélem minden rendben lesz :)
Szorítok neked a konzira :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Nem, nem tûntem el. :)

Csak mivel inkább optimista típus vagyok és sokat panaszkodni nem szeretek, ezért nem jelentkeztem mostanában. Ha pozitív élményeink is lesznek, akkor gyakrabban tûnök majd fel.

E mai életjelben azért röviden összefoglalom, hogy hol tartunk:

Túl vagyunk az újabb "konzultáción". A hiányzó eredményünk természetesen nem lett kész idõre, így jött is a várt leszidás. Pluszban az egyik kontroll eredmény nem megfelelõ, ezért újabb gyógyszeres kezelés és csak azután mehetünk vissza.

Vagyis nem csak az vált valóra, hogy 1 hónapot biztosan csúszunk, hanem az is, hogy min. 2-õt. Magunkat ismerve lesz abból 3 is. Húsvétra talán el is jutunk oda, hogy végre el tudjuk kezdeni.

Egy dolog biztosnak látszik most: orvost fogunk váltani. Nem azért járunk 100 km-re kéthetente a kórházba, hogy a konzultáló orvos olyan stílusban beszéljen a feleségemmel, hogy sírva jöjjön ki a kórházból és csak fél órával késõbb tudja nekem elmondani, hogy mit mondott az orvos.

Lányok, egy kérdés (furcsának tûnhet e kérdés egy férfitõl, de a párom nem tudja a választ és biztosan nem fogja ezért felhívni a dokit):
Az orvos hüvelyi kúpot írt fel és azt 1 héten át kell szedni, valamilyen belsõ hüvelyi fertõzés kezelésére. Ezt a kúpot lehet a menstruáció közben is alkalmazni? Vagy inkább meg kellene várni, amíg vége a menstruációnak?

Ez utóbbi esetben viszont min. még 2 hét, amire el tudja kezdeni, utána rá 1,5 hétre lehet a kontroll vizsgálat, azután 1,5 hétre az eredmény ... vagyis ebben az esetben 5 hét múlva lehet meg az eredmény és akkor tudunk kérni újabb idõpontot, amit adnak mondjuk 4 hétre elõre. Vagyis 9 hét múlva tudunk visszamenni a BMC-be. Na, össze is jött a 3 havi csúszás.

Húsvét? Inkább pünkösd lesz ebbõl. Na megyek is, átadom a helyet az optimista hozzászólásoknak.

Következõ hozzászólásomig mindent jót Nektek! :wink:
redy22
Szolnok

redy!

Ezt nem értem... A kúpot amúgy valószínüleg nem lehet mensi alatt használni, de a leírásában tuti benne van, érdemes átnézni...
Igazából azt nem értem, hogy miért kell időpontot kérni a dokihoz... én mindig csak bementem ha volt valami eredményem... tény hogy volt hogy a délelőttömet ott töltöttem, de hát ezzel más is így van, vagy én tudok valamit rosszul? Amúgy ki a dokitok? Nem emlékszem...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára witch26 2012.01.27 17:59-kor.

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Szia András,
a hüvelyi kúpot megszakítás nélkül kell alkalmazni, tehát menstruáció nem lehet közben. Ezt pont most mondta el nekem egy nőgyógyász kedden, mert vmi kis baktérium van nekem is. Viszont fontos, hogy ezt követően legyen felépítve az egészséges hüvelyflóra. Nekem 10 napig kell használnom, utána 6 napig kell használnom egy cikatridina nevű kúpot, ami nem csak helyreállítja a flórát, hanem gyulladáscsökkentő is van benne, majd ezt követően kell még normál hüvelykúpot használnom, így ha vissza van állítva az egyensúly, nem csak ki van ölve a baci, akkor nem is fog visszajönni.
Én azt javasolnám, hogy ne akkor kérjetek időpontot amikor megvan az eredmény, hanem kalkuláljátok ki mikor lesz meg kb. az eredmény és már most kérjetek időpontot akkorra, persze számoljatok rá. Ha meg esetleg mégsem lesz meg az eredmény, odatelefonáltok, lemondjátok és kértek újabb időpontot.

Sajn csúszások mindig vannak, ezt be kell kalkulálni, talán írtam anno, mi április elején voltunk első konzin és decemberben volt az első beültetésem.
Szóval kitartás!!!!
ann74

Redy:
Egy kis biztatás: november végén szó szerint ott tartottam, ahol most ti. Kiderült, hogy van egy hülye fertőzésem + még egy vérvételes vizsgálat, tudtam, hogy a köv. ciklusom dec. végén, a 2 ünnep közötti leálláskor kezdődik, én is úgy számoltam, hogy jó, ha febr.-márc. táján tudunk kezdeni. Most január végén pedig már itt figyel a picur a pocakomban!
Szóval nem letörni, nem számolgatni, nagyon be tudnak ám gyorsulni az események, ha egyszer "eléritek a rajtmezőt".

Kúp: Én ugyan egyszer használatos, több napon át ható kencét kaptam, de szerintem a kúp is hasonló: menstruáció közben nem lehet használni, hiszen olyankor a szervezet mindent kimos magából. Viszont ha belefér még az egy hét előtte, akkor csinálhatja azt, hogy előtte használja, és akkor a piros betűs napok már beleszámítanak a 1,5 hét várakozásba. (Én is ezt a taktikát alkalmaztam, viszont úgy jártam, hogy hamarabb jött meg, az előírt 5 nap helyett, csak 3 napja volt hatni a kencének. De elég volt ez is, a köv. vizsgálaton már nem találtak fertőzést.)

Eredményért meg utána érdemes telefonálgatni. A recepción nem mondhatják meg, hogy mi lett az eredmény, de azt igen, hogy készen van-e. Nekem 3 nap után már készen volt, és még arra a hétre kaptam is időpontot (ezt a feleséged - csak ő - szintén tud telefonon kérni).

Mi is a másik vizsgálatotok, ami hiányzik még?

Nem tudom, melyik dokihoz jártok, de szerintem sem elfogadható, hogy leszidja ilyesmi miatt az asszonykádat. Nekünk a doktornő azt mondta, mindenkinek szíve joga, hogy eldöntse, mennyi idő alatt csináltatja meg az előzetes vizsgálatokat, neki ugyan mindegy, ha egy év alatt hozzák is össze, hiszen a párnak lesz ettől később gyereke, nem neki.

Egyébként pedig a sima konzultációra nyugodtan bemehettek ketten is. Bár gondolom, ez vizsgálattal egybekötött volt, ott sajnos nehezen megoldható.

Szóval fel a fejjel, nem olyan kilátástalan ez, mint amilyennek most érzitek!
rilka
Vác

Witch
Jamikának jobbulást! Lehet, hogy érzi, hogy változni fog az élete (csak még azt nem tudja, miben) és ezért is ragaszkodik jobban hozzád. Meg amúgy a betegeskedő gyerkőcök mindig anyásabbak tapasztalatom szerint :)
Kész orvos leszel a kezelések végére, már tudod is, hogy mikor mit kell alkalmazni. Akkor majd tőled is kérdezünk, Doktorkanénike :)

Noci
Igen, azért fektetnek be, mert lamináriát kapok előző nap. :( Még nem szült nőknél ezt alkalmazzák...

Redy
Én már csak az időpontfoglalás témához szólnék hozzá: az eredmények megléte után én sem kértem külön időpontot, hanem mentem, amikor tudtam. Nem tudom, ki ríkatja meg így a feleségedet, de ha nem szimpi tényleg menjetek máshoz. Amúgy fel kell vérteznie magát az embernek egy nagy adag bátorsággal, és kitartással, és akkor nem lehet gond!

Ann
Te aztán jó sokáig dugdoshatsz most :) De legalább meg lesz az eredménye!

Nagyon érdekes volt tegnap a doktorbácsi (homeopata is, meg íriszdiagnosztikával is foglalkozik) Írt fel nekem pár homeós bogyót, és ő is azt mondta, pár hónap szünet után összejöhet spontán is a baba (nem tudom, mit láthatott). De ő hat hónap szünetet javasolt, én meg egyből mondtam, hogy azt nem bírom ki, akkor legalább hármat. Hát majd meglátjuk.
Amúgy 5-10.000 mg C vitammint javasolt, hogy így talán magától is távozna, aminek távoznia kell... Na, ez is a majd megljátjuk kategóriába tartozik.
thimmy
Gárdony

Sziasztok!

Köszönöm a biztató szavakat.

witch: Én úgy tudom, hogy ahhoz, hogy az orvos fogadjon bennünket, elõre be kell jelentkezni hozzá. Csak azt nem tudom, hogy kb. mennyivel elõre adnak idõpontot. Mi vidékrõl járunk, tehát nem valószínû hogy az eddigi tapasztalatok fényében bejelentkezés nélkül fel mernénk utazni Pestre. Azt sem tudom, hogy mely napokon dolgozik éppen az orvos. Ennyire rizikósak nem vagyunk. :)

ann: Én is úgy gondoltam, hogy elõre kell gondolkodni és elõbb idõpontot kérni, de a párom ezt nem szeretné.
Az igazság az, hogy nem tudjuk, miért lett az eredménye pozitív. A korábbi leletbõl láttuk, hogy nem jó, ezért a nõgyógyász még decemberben felírt rá gyógyszert, amit 1 hétig szedett. A mostani konzultáció elõtti napon lett kész az eredmény és kiderült, hogy nem teljesen szûnt meg a probléma (streptococcus). Most úgy néz ki, legkorábban 5 hét múlva lesz meg az újabb eredmény ... lehet, hogy az sem lesz teljesen negatív. De ha az is lesz, 5 hétre elõre most talán nem érdemes még jelentkezni szerintem. Ha már jobban látunk elõre, akkor 2-3 hét múlva talán már célszerûbb lesz. Ha az asszony engedi. :)

rilka: Jó olvasni az eredményedet. Az újabb vizsgálatot nem a BMC-ben csináltatjuk meg, hanem egy vidéki kórházban, ott kb. 1 hét az eredmény. Most egy ideig nem baj, ha a párom nem kerül a BMC közelébe, az elõzõ 2 esetben nagyon rossz élmény volt neki.

Viszont a BMC-ben dolgozó recepciós hölgyeket meg kell dicsérnem, aranyosak voltak ismét.

A doktor egyébként Skriba. Tényleg terhes? Meg tudjátok ezt erõsíteni, mert én egyelõre nem láttam rajta erre utaló külsõ jeleket? Ha igen, akkor talán érdemesebb még most az elején más doktort választani, mint hogy késõbb automatikusan máshoz, a BMC által kiválasztott dr.-hoz irányítsák az embert.

Ami a kúpot illeti, most van a 22. nap a páromnál és a 28-30 napos ciklusa miatt akkor ezt csak utána tudja elkezdeni. Pláne úgy, hogy a kúp még ki sincs váltva.
redy22
Szolnok

Még el kell mesélnem egy álmomat. Felébredtem az éjszaka közepén, kimentem a mosdóba, és emlékeztem, hogy álmodtam valamit: A BMC-ben vagyok, Sz doktornál, a szokásos vizsgálatok, folyik a kezelés. És ott egy LÓ. Nagy barna, igazi paci. Én meg a mosdón ülve agyalok, hogy miért szerepelt egy ló az álmomban... Nem baj, gondoltam, a lényeg, hogy újra nyeregben vagyok. AHA, tehát ezért volt a ló az álmomban!!! Így voltam nyeregben! Hát, jó kedvem lett egyből az éjszaka közepén! :lol: :lol:
thimmy
Gárdony

Thimmy:
Nagyon tetszik az álomfejtésed! :D Kívánom, hogy ha egyszer nyeregbe pattansz, vágtasson is veled az a lovacska a cél felé! :wink:

András:
Skriba dr-nő: hát, ezt nem nagyon értem, mert én is hozzá jártam, és mindig kedves volt, bár tény, hogy elég szűkszavú. Ha a feleségedet még ő is megríkatja, akkor talán a Tanár Úr lenne a megfelelő választás.
Egyébként tényleg babát vár, picit már látszik rajta. :wink:
rilka
Vác

Redy: ezen most én is meg lepődtem :shock: én is a doktornőhöz járok... Én mondjuk ezzel sem találkoztam, hogy szűk szavú ahogy Rilka mondja...engem nekem még mikor telefonon is beszéltünk és meg kérdeztem most nem e zavarom válthatnánk 2-3 mondatot mindenre válaszolt, és elmagyarázta mit hogy...nem tudom engem egyszer "baszott le" de az is inkább nem lebaszás, hanem inkább figyelmeztetés ill., hogy ő emlékszik rám meg arra mit mondtam...és ahhoz képest még sem ugy volt, ahogy mondtam.... :oops: És ez tőle egy nagyon jó érzés volt, hogy emlékezett rám és a mondokàmra...
Igen terhes és valószínűleg májusig marad.
Akkor lehet valóban jobban járnátok ha mást választanátok ill ha a kedvesedet enniyre megbántotta és zokogva jött ki a rendelőből akkor nem kérdés, hogy váltás :wink: én sem türném el, Higy valaki így beszéljen velem... :roll:

Rilka hogy vagy???
noci85
Budapest XIII. kerület

Noci:
A szűkszavúsághoz nálam talán hozzátartozott, hogy elég flottul ment minden, nem voltak extra problémáim + az, hogy hirtelen gyakran nem jut eszembe, mit akarok kérdezni. Így az átlagos találkozás kb. így nézett ki: "Minden rendben? - Igen. - Jó, akkor most ezt meg ezt fogjuk csinálni. Világos minden? - Igen. - Van kérdés? - Hááát... (gondol, gondol...) nincs. - Jó, akkor viszlát ekkor és ekkor!" Na, a végén kiderül, hogy nem is a doktornő volt szűkszavú, hanem én. :D 8)

Köszönöm kérdésed, remekül vagyok. Bár visszajöttem dolgozni, és rögtön az első nap sikerült megfáznom, de kúrálgatom C-vitaminnal, mézes teával, és már javulok. Nagyon várom már az első rendes UH vizsgálatot.
rilka
Vác

Rilka és mikor lesz az első rendes uh??!!! :lol: :wink:
noci85
Budapest XIII. kerület

redy!

én is a dokinénihez jártam, velem mindig kedves volt, és őszinte... Soha egy rossz szava nem volt, pedig néha láttam, hogy nincs jó napja, de akkor se volt goromba...Pedig én idegesítően sokat kérdeztem :oops: Amúgy igen, várandós :) Mondjuk én ezt az időpontos dolgot kihagytam... nekem régen volt stimus időszak :) akkor még nem volt ilyen (2008). Most csak fagyasztott beültim volt. Mindig mondta a doktornő, hogy mikor menjek és mentem.. :)

Timmy!

Na igen, lassan beiratkozok az orvosira :lol: :shock:

Rilka!

Én a beülti napján voltam iszonyatosan megfázva, még meg is jegyezték, hogy szörnyen nézek ki :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Andás:
én is hallottam már olyat, hogy valakivel "pokróc" volt a dokinéni. Nem tudom, ez mitől függ.
Mi Szűcs dokihoz jártunk. Ő sem valami szószátyár, meg nem egy csevegős típus, de nem is ezért jártunk hozzá.
Viszont én is azt mondom, amit Witch: nem kell időpöttyözni. Menjetek nyugodtan oda. Ha véletlenül nincs ott a dokitok (ez azért nem túl gyakori, leginkább a nyári szünetben lehet ilyen), akkor más is ugyanolyan normálisan megnéz benneteket.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Csajok, akinek volt hosszúprotokollos előkészítése fagyishoz. Keksz van már amikor tiltott? Amikor nő a tüsző, attól nem repedhet meg spontán? Még közel sem tartunk rott, csak hogy legalább tudjam, mire kell számítanunk, mennyi időnk van rosszalkodni.

Orsiborsi, említetted, hogy volt már egy időszak, amikor sokminden tiltott volt. Az mit jelent pontosan? Akár priviben is jó nekem, ha gondolod, köszi szépen.

Luca, jól eltűntél, mi a helyzet veletek? Update diéta megy? Én rendszeresen szarul érzem magam az update termékektől.. :(
ann74

Redy: Én nem voltam soha a dokinőnél, de én is hallottam már durván beszélni egy párral méghozzá a folyosón. Én Zekéhez jártam. Etnát ő is eléggé letolta, nekem nem volt vele bajom. Vagy várjátok meg a dokinéni helyett ki jön, vagy menjetek át Szűcshöz vagy a Tanárúrhoz. Bár nem tudom hozzá csak úgy be lehet-e kerülni.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Kicsit lemaradtam ismét, de igyekszem visszaolvasni gyorsba.

Etna: Én anno a pesti K-ban kezdtem, de az első beülti után gyorsan eljöttem onnan és vissza se akarok nézni soha!!!

Thimmy: sok erőt kívánok neked!!

Rilka: most látom milyen szuper hírt hoztál :D Nagyon király!

Witch: vigyázz magatokra!! Remélem pihensz ezerrel!!

Ann: Igen kicsit eltűntem, mert sok a meló és semmire sincs időm :( Nálunk semmi helyzet nincs sajna. 13-án kell páromnak kontroll vv-utána kiderül, hogy hogyan is folytatjuk a dolgokat. Nekem meg kell 3. napi vv-re mennem. Diétát tartom ezerrel. Nekem semmi bajom az U termékektől. Most kipróbáltam egy másik kenyeret is purpur kenyér. Most ezt ettem, na meg az egyik munkatársam sütött nekem oregános-bazsalikomos-szárított paradicsomos tk kenyeret, most fog elfogyni. Amit még szoktam enni az a ceres-től a slim kenyér – ez is csökkentett ch tartalmú.

Üdv.:
Luca
luca4

Még egy kérdés: Hánytól lehet menni reggel vérvételre? Mi a legkorábbi időpont?

Luca
luca4

Sziasztok!

A srácok első videója:

http://youtu.be/QEloueU8sLQ

Mindenkinek nagy drukkok!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

mia!

nagyon kis tündérek, ha lesz egy kis időd, írd meg, h hol tartanak, súly, mikor jöhetnek ki, stb.
nekem úgy kellett nevetni, elképzeltem őket egy évvel később, meg az apukát is, ahogy próbálja majd felvenni őket a szülinapjukon :D

luca!
hát igen a pesti kaáliról én is hasonló jókat hallottam, azért mentem győrbe :D főleg nekem, aki nem a legsoványabb, krizsa eleve elküldött volna fogyózni. nálam jóval vékonyabb lányt diétára fogott, engem szerintem le is vágott volna, azzal a lendülettel. a hüvely ph értéke azért fontos, mert normál ph érték kell ahhoz, h legyen védekező képessége és mi nők hajlamosak vagyunk kifürödni a ph értékünket. intim mosakodó gél szintén nem jó. elvileg sima vízet kéne használnunk max kamillát egyes orvosok szerint. na az ki bírja ki. na szóval ha savas, akkor nagyon fogékony lehetsz a fertőzésekre és mivel inszemén és lombiknál is használnak katétert felvihetnek olyan bacikat, amik a kis embrióknak nem használnak,viszont nálad még nem okoz gondot. de ezt csak az én okfejtésem, nálam okosabbak biztos jobban tudják.

witch!
mi van veletek? elmúlt már a barnázás? mikor mész dokihoz? ne hari, h nem tudlak hívni, de nálunk káosz van, botitól mozdulni sem tudok.

andrás!
ha asszonyka érzékeny nem tudom kit kéne választani, de azt igen kit ne. zeke még a drnőnél is keményebb. nekem felüdülés volt a drnő zeke után. szóval szerintem is a tanár úr vagy szúcs dr a jó választás

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Mia!

Édesek a picik :) Várjuk a bővebb infokat :) Sok sok egészséget nekik :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Mia: Nagyon kis picurkák még a drágák. Mekkora rájuk az a pelus! Kitartás, remélem hamar hazajutnak.
vicky79
Budapest III. kerület

Mia,
nagyon cukik a babák! :) Jó egészséget és mihamarabbi hazatérést kívánok!!!

Luca, Etna
nem tudom mi történhetett veletek ill. csak Lucával a pesti Kaáliban, mert én maximálisan megvagyok elégedve velük.
Én sem vagyok egy kákabélű, de ettől még kezel engem Krizsa doki és imádom!

gigibp

Sziasztok!

Mia: nagyon édesek a picurik :D

Enta: A ph dologban én már nagyon kiokosítottam magam. Én már régóta nem használok intim mosakodókat, csak sima vizet. Az elején nem volt jó érzésem, olyan érzés volt, mintha nem lennék tiszta, de már megszoktam a sima vizet. Én nagyon hajlamos vagyok rá, hogy mindig minden cart összeszedjek, ezért én ezekre nagyon figyelek. Nekem a patikus ajánlott egy probiotikumot, amit szájon át szedek és van nekik kúpjuk is. Nekem nagyon bevált.

Gigip: Én nem Krizsánál voltam. Egyáltalán nem voltam megelégedve az intézettel. Most nem kezdtem el részletezni, mert már rég volt, a múlton meg nem érdemes tipródni-csak előre tekintünk.

Üdv.:
Luca
luca4

Jó reggelt!!

Mia: nagyon cukik a babák és valóban mekkora rájuk a peluska.. :cry:
Amúgy ki lehet őket venni meg fogni vagy nem!?!? :oops:
Várjuk a részleteket!!!

Nekünk ma lesz konzultáció :lol: :lol: :lol:
noci85
Budapest XIII. kerület

Sziasztok!

Noci: sok sikert a mai konzihoz.

Ann: merre vagy? Ha jól emlékszem hnap mész ugye? Én is, én is. Reggelre be kell ugranom egy vv-re. Talizunk??

Egy kérdés lányok. Valaki tudja, hogy mikor alkalmaznak PICSI-t??

Luca
luca4

Luca4,
ICSI-t ha jól tudom akkor alkalmaznak, ha kevés vagy nem jó minőségű-mozgó a sperma.Ilyenkor a biológus választja ki a legstrammabb-legszebb jelöltet és azzal termékenyítik meg a petesejtet.Vagy több sikertelen IVF után.

Orsi
orsiborsi

Luca

Akkor is van ICSI, ha vastag a petesejt fala, vagy endometriózisos a petesejt... nálam ez volt...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Köszi a választ lányok, de azt tudom, hogy mi az ICSI, de a PICSI kellene és hogy kiknél csinálnak. Úgy tudom, hogy az másabb, mint az ICSI.

Luca
luca4

Luca!

PICSI-ről még nem hallottam... azt hittem elírtad :) :oops:

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Ann:
Amikor nő a tüsző, attól nem repedhet meg spontán?
Bár nem fagyis, de az eleje ugye ugyanaz. Amíg szúrod a Gonapeptylt, addig nem lesz tüszőrepedés. Lehet akciózni nyugodtan.
Tényleg, ilyenkor fagyis ciklusban mit csinálnak a saját, akkor érlelt petéddel (petéiddel)?

Luca:
Hánytól lehet menni reggel vérvételre? Mi a legkorábbi időpont?
1/2 8-kor nyitják az ajtót, addig a lépcsőházban lehet sorban állni. Ha nagyon sietsz, odamész 7-re, ácsorogsz egy fél órát, és 1/2 8 után hamar sorra kerülsz. Ha 1/2 8-kor mész oda, akkor ácsorogsz egy fél órát a korán érkezők sorának végén... :roll: Kb. 8 körül fogy el a nagy sor, szerintem akkor a legoptimálisabb érkezni.

PICSI: Csak gondolom, hogy ezt akkor alkalmazzák, ha az ICSI nagyon nem jön össze (értsd: van sok érett petesejt, ICSI-vel mégsem indul belőlük embrió). Szóval szerintem az első próbálkozás még ICSI. Szerintem.

Mia:
Sajnos még nem tudtam megnézni a videót, de a hozzászólások alapján úgy látom, minden szépen alakul. Nagyon gratulálok a kis nagycsaládhoz, kívánom, hogy mielőbb mehessetek haza!
rilka
Vác

Luca, nem ma megyek, múlthét hétfőn voltam :)) Jövő kedden megyek elméletileg. Reggeli érkezéssel Rilkának igaza van, ha korán mész, 7-re 1/2 8 ra állhatsz jó sokat sorba a recihez. Amúgy ez sztem akkora marhaság, hogy egy sima vv miatt 1 órát kell sorba állni a recihez, majd utána a vv-hez.

Rilka, köszi szépen az infót. Akkor ezek szerint itt nem kell cetrotide? AZ azért nagyon jó lenne. Amúgy igazad van, egy csomót szurizzuk magunkat, lehet szép kis pete/peték érnek és nem szívják le őket. Tuti vagy egy csomó pénz lenne, vagy 1 lehetőség. De majd rá fogok kérdezni, mondjuk ha csak egy fog érni akkor nem, de ha több, akkor megkérdezem, hogy nem lenne-e értelme leszívni és annak mi lenne az ára.

Mia örülök, hogy jól vannak a picik, megnéztem őket, juj nagyon pirinyók. Meddig kell intenzíven lenniük? Tudsz tejet fejni? Hogy gyarapodnak? Te is bent vagy vagy bejársz hozzájuk?
ann74

Mia, megnéztem a videót! Nagyon pirinyók, de milyen édesek így hason fekve! Remélem, mihamarabb lekerül róluk az a sok cső, és mehettek haza.
szaszagabi
Budapest

Hali!

Kb. addig maradnak a PIC-en, amíg normál időben meg nem születtek volna! Így március vége, április eleje!
Minden nap csak 3x lehet bemenni hozzájuk negyed órára, a PIC-nek van egy anyaszállója és ott vagyunk napközben a többi anyukával!
Fejem a tejet és reggelente viszem a tejkonyhára és szondán megkapják a lurkók!
Nagyon sok az idegeskedés, de már eltelt 2 és fél hét!
Marcika már 1220 gramm, Danika 1410 gramm, Lilike 940 gramm.

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Mia: hát én is csatlakoznék az előttem szólókhoz! Nagyon édesek a lurkók! :D Nekem is az volt az első gondolatom, hogy milyen nagy rájuk a pelus... Szegénykéket úgy sajnálom a sok cső miatt. Amikor Zétikém infúziót kapott a buksijába ott sírtam olyan szörnyű látvány volt... Remélem hamar megszabadultok a csövektől! Kitartás Nektek!!
nyulacs82
Szolnok

Rilka: köszi az infót.

Ann: a keddre jól emlékeztem-csak neked jövő hét.

Noci: mi volt a mai konzin?

Üdv.:
Luca
luca4

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?