Sziasztok!
Nem, nem tûntem el.
Csak mivel inkább optimista típus vagyok és sokat panaszkodni nem szeretek, ezért nem jelentkeztem mostanában. Ha pozitív élményeink is lesznek, akkor gyakrabban tûnök majd fel.
E mai életjelben azért röviden összefoglalom, hogy hol tartunk:
Túl vagyunk az újabb "konzultáción". A hiányzó eredményünk természetesen nem lett kész idõre, így jött is a várt leszidás. Pluszban az egyik kontroll eredmény nem megfelelõ, ezért újabb gyógyszeres kezelés és csak azután mehetünk vissza.
Vagyis nem csak az vált valóra, hogy 1 hónapot biztosan csúszunk, hanem az is, hogy min. 2-õt. Magunkat ismerve lesz abból 3 is. Húsvétra talán el is jutunk oda, hogy végre el tudjuk kezdeni.
Egy dolog biztosnak látszik most: orvost fogunk váltani. Nem azért járunk 100 km-re kéthetente a kórházba, hogy a konzultáló orvos olyan stílusban beszéljen a feleségemmel, hogy sírva jöjjön ki a kórházból és csak fél órával késõbb tudja nekem elmondani, hogy mit mondott az orvos.
Lányok, egy kérdés (furcsának tûnhet e kérdés egy férfitõl, de a párom nem tudja a választ és biztosan nem fogja ezért felhívni a dokit):
Az orvos hüvelyi kúpot írt fel és azt 1 héten át kell szedni, valamilyen belsõ hüvelyi fertõzés kezelésére. Ezt a kúpot lehet a menstruáció közben is alkalmazni? Vagy inkább meg kellene várni, amíg vége a menstruációnak?
Ez utóbbi esetben viszont min. még 2 hét, amire el tudja kezdeni, utána rá 1,5 hétre lehet a kontroll vizsgálat, azután 1,5 hétre az eredmény ... vagyis ebben az esetben 5 hét múlva lehet meg az eredmény és akkor tudunk kérni újabb idõpontot, amit adnak mondjuk 4 hétre elõre. Vagyis 9 hét múlva tudunk visszamenni a BMC-be. Na, össze is jött a 3 havi csúszás.
Húsvét? Inkább pünkösd lesz ebbõl. Na megyek is, átadom a helyet az optimista hozzászólásoknak.
Következõ hozzászólásomig mindent jót Nektek!