sziasztok lányok!
jöttem kukkantani, h thimmyvel mi a helyzet, de látom még nem írt, viszont micsoda hírek....
évi!
a férjed logikusan gondolkodik, két rózsaszín csík tényleg két lány, h mi erre eddig nem jöttünk rá
ehhez kellett egy férfi
hatalmas gratula!
rilka!
aztán te jössz, te vegyél kék csíkos tesztet, h egyenlő legyen az arány. teszt érdekes dolog, lsd witch, akinek a negatív eredménye ott növekszik a csücsökben
orsi!
sajnálom a nehéz utat, de én is csak azt tudom, h nem szabad feladni. én sem tettem, pedig 5 elvesztett magzat után kaptam csak meg botit. egyébként nem akarok anti bmc-nek látszani, holott az vagyok
de nem gondolkodtál el más intézményen? nem azt mondom, h gyere győrbe, mert idegtépő, de azt látom, h ott nincs ennyi sikertelenség. olyan kemény kivizsgálás van 2 sikertelen lombik után, h csak kamillázom. nem csak nálunk, másnál is. immunológia, genetika, stb zsebbe nyúlós, de ott nem is csinálnak többet, ha nincs meg az a sok vizsgálat. itt nekem ez a futószalag rendszer nem jön be. nem lehet ugyanazt a vizsgálatot kérni egy ir-től vagy egy olyantól aki pajzsmirigyes,stb. személyre szóló kell. nálunk zeke kezetfogott norbi, h milyen fasza csávó és közben meg 2% volt a termékenyítő képessége!!!!! ezt sem ott találták meg. jó gyenge embriók persze, h nem tapadtak meg.
én mindenkinek azt javaslom, h ha nagyon ragaszkodik az orvosához akkor legalább egy kivizsgálásra menjen el másik intézménybe, h több szem többet lát alapon kiderítsék mi baja van és akkor a kész lelettel visszamehet az orvosához. a bmc-ben nincs idejük egyesével velünk foglalkozni, mert sokan vagyunk. és ehhez még legalább 2s ennyi orvos kellene!!!!
na megyek zumbázni, mert totál kivagyok a rohadt inzulinom miatt is, mióta szedem a femibiont, folyton eszem. + 4 kg két hét alatt!!!!! pont most, mikor fogynom kéne még lombik előtt. meg hát az ideg is benne van, amit az ovikezdés kihozott.
boti elég eleven gyerek, meg fél 8-ra kell menni vérévtelre győrbe, 6 kor nem lenne szívem felkelteni, de majd megoldjuk valahogy. kérek drukkokat, h beleférjünk, már csak pár nap és kiderül.
sok sikert a teszteléshez!!!!