Új privát üzeneted érkezett!

Húúúú, laptetőm Thimmyé első sorban. Utána meg mindenki másé, akinek szüksége van rá.
vicky79
Budapest III. kerület

Witch, én azt hittem a napokat is számoljuk lelkesen. :D:D:D
De ha hivatalosak vagyunk, akkor csak 3 hét 5 nap. Igen. Csodás karácsonyom volt :)
szaboevi27
Biatorbágy

Szés Estét, holnap irány sperma vizsgálat és aztán már csak a konzultáció van hátra, 11 nap még :roll: :? :) :wink:
noci85
Budapest XIII. kerület

Thimmy, nekem 6 hetesen volt 10 mm-es a petezsák és rá egy hétre 7 hetesen volt a babó 8 mm-es. Én természetesen nagyon remélem hogy a doki volt figyelmetlen. Sok a dolguk és kapkodnak. Reménykedem és nagyon szorítok.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Én is néztem a fotóimat és a második uh-n volt 11,5 mm a petezsák és 3,9 mm a baba benne. A következőnél a baba 8 mm vot, a zsák méretét nem tudom. Szóval drukk ezerrel.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky, Vasika és Többiek!!!
Nagyon-nagyon köszönöm a drukkokat, nagyon jól esik!!!
Holnapig még várakozó állásponton vagyok, az utrót ugyebár nem hagytam abba. Beszéltem érintettekkel is, hogy ha mégis igaza lenne a dokinak, ugye nem lehet semmi bajom, hogy még három napig várok és szedem a gyógyszert, szerintük nem lehet. Persze tudom, nem orvosok, de keresztülmentek már hasonlón.
És úgy érzem, az idő segít felkészülni, bármi is legyen az eredmény pénteken.
Jövök még addig napközben, hogy visszaadhassam - bárkinek - a kapott támogatást és szeretetet! Ezért imádom ezt a topikot! Na ez most kicsit csöpögősre sikeredett, de hát a hormonok! :oops: :)
thimmy
Gárdony

Thimmy!

Szerintem sem lesz bajod, ha péntekig használod az utrot :) Nagyon drukkolok neked, én is lassan indulok, késő délután érek haza, majd írok akkor :)

Puszi mindenkinek :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok
azt hittem ma jövök vmi jó kis hírrel. Úgy volt, hogy ebben a ciklusban fagyis beültetés lesz. Ma volt a 12. napom és 9es a méhnyálkahártyám, de ami a legrosszabb, hogy az 1 db tüszőm az 15 mm-es, amit még holnap sem tud megrepeszteni. Én igazából már tegnap csináltam lh tesztet, és már akkor 2 csíkos volt, de ennek ellenére nem volt tüszőrepedés, pedig igazából akkor mutatja a teszt ha van, vagy ezek szerint akkor ha túl sok lh van a szervezetemben és nem jól érik a petesejt. Hétfőn uh kontroll, ha nőtt a tüsző és méhnyálkahártya akkor lesz beülti, ha nem akkor köv. hónapban felépítés gyógyszeresen. Kicsit el vagyok kenődve, már anynira vártam, meg nagyon rossz hogy képtelenség tervezni szervezni a dolgokat, mert nem tudom hogy mi lesz hátfőn, attól fübb megint minden. De van egy érzésem, hogy lehet most ez a hónap ki fog maradni :(
Thimmy örülök, hogy nem vagy elkeseredve és mindenre felkészülten állsz a holnap elé. Az az igazság, hogy akármi is történik, ha nem tudunk ellene semmit tenni, akkor nem nagy értelme van a kétségbeesésnek. Na bagoly mondja.... :(
ann74

Ann
Ezek szerint spontán ciklusban kaptad volna vissza a fagyisokat? Ezen csodálkozok, mert az előadáson az hangzott el, hogy a gyógyszerek nem csak a tüszőket érlelik, hanem a méhet is előkészítik. Figyi, hétfőig még van három nap, addig megnő a tüsző és a mnyh-is! Szedsz valami méhpemtőt vagy fürjtojást, valami hasonló "növesztőszert"?
Azt, hogy nem lehet tervezni, én is nehezen szoktam meg. Mi ugye vidéken lakunk, hetente egyszer járunk Pestre, és bizony hónapok óta a vizsgálatokhoz van időzítve ez a fuvarunk.
Van az a mondás, hogy minden úgy történik, ahogy annak történnie kell. Na ezt nehéz pillanatokban nem könnyű elfogadni, de próbáljuk meg. A másik bagyoly...
thimmy
Gárdony

Thimmy: én is szorítok neked, hogy holnap óriási meglepitek legyen!!

A baráti körünkben sajnos most volt egy kismami, akinek nem fejlődött tovább a babácskája. A szívem szakadt meg értük, illetve azokért akik ezt átélik! Próbálni kell a jó oldalát nézni -szerencsére ők ezt teszik- tudják, hogy teherbe tud esni. És próbálkoznak tovább ha már lehet.

Ann: fel fejjel! Úgy látom, hogy már ezekben az lh tesztekben sem lehet megbízni...

Olyan rossz, próbálna az ember fia tanácsot adni, de nem tud.. Csak elszomorít a helyzet. :( Reménykedem és imádkozom értetek, hogy nektek is legyen egy kis ordító csomagotok hamarosan a kiságyban. Bennem is dúlnak a hormonok rendesen! Érzékenyebb vagyok mint a várandósság alatt!
nyulacs82
Szolnok

hú lányok, az érzékenység mindenhol megvan. úgy néz ki, h ki kell hagyni egy hónapot megint ,a gyerek nem szokik az oviban. a 3.naptól folyamatosan ordít, ma 10-kor el kellett hoznom, mert annyira ordított, h összehányta az ovit. túl szép, h igaz legyen mondat rám is igaz, h azt hittem simán beszokunk. most 2 órás lesz boti, aztán 3 és így tovább. talán így fokozatosan menni fog. én sem értettem ezt a dobjuk bele a gyereket a mélyvízbe felállást, de itt a mi ovinkban ez így megy, nem szaroznak. azóta még wc-re is kísér, nehogy elmenjek. fasza. mivel 2 -3 órát ott kell lennem az ovi közelében, így nem fogunk tudni lemenni győrbe :oops: hát nekünk ssem megy semmi simán :roll:

thimmy drukk és ann neked is!!!!!!!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Szegény Botika! Mit érezhet... Más nem tud érte menni, nagyik? Vagy egy másik elég necces megoldás, hogy elvinnétek magatokkal? Bár a spermavizsgálatos napotok sem volt egyszerű... De azért rossz lenne, ha emiatt kellene kihagynotok 1 hónapot. Vagy ennek is meg lenne a miért-je???!!??? :roll: Remélem megoldódik a gondotok, és el tudtok menni!
nyulacs82
Szolnok

Etna: Sajnálom, nálunk is volt üvöltözés elég sokáig, de azért hányásig nem jutottunk. A fokozatosság azért jobb volt, de az oviban nálunk sem szórakoznak ezzel. A bölcsibe könnyebb a beszokás, mert ott több idő és dadus van. Barbusék sokáig csak ketten voltak a két dadusra. Kitartás, most talán tényleg Boti beszoktatása a fontosabb.

Nyulacs: Ilyenkor nem is mehetsz haza, ott kell ülni a bölcsiben vagy oviban, hátha olyan dolog történik, mint most Etnáéknál. Akkor viheted is rögtön haza a gyereket.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Na én is megjöttem. Nincs most sok időm, majd holnap bővebben. Szóval: Pici babó 18mm-es petezsákban 4,5-5 mm, viszont a tubához közel a méhcsücsökben tapadt, szívhang van, hallottam is. A dokim most rám ijesztett, pedig nem szokott... a 12. hétig para van, mert lehet nagy baj is, bár nem részletezte mi... most nagyon aggódok, főleg, hogy azon az oldalon tapadt, ahol vesevezető és hólyag plasztikám is volt... De bízok a babámban... remélem egészségesen megszületik

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Etna
Nem vagyok képben, hogy mióta tart a beszoktatás Botinál, de én is olyan ovikat ismerek, ahol fokozatosan vannak egyre többet a babák, az első héten az anyuval, és csak aztán maradnak először rövid ideig egyedül, majd ez az idő hosszabbodik mindig.
Ha nálatok ez eddig nem így ment, nem is csodálom, ha Botinak ilyen traumás lett a hét végére. Bízzunk benne, hogy ha egy kis segítséggel is, de hamar megszokja az új helyzetet.
Szorítok, hogy emiatt ne essen ki újabb hónap nektek!

Witch
Reméljük a legjobbakat, ez a bébi be akart öltözni hozzád, marad is még vagy nyolc hónapig! Drukkolok neked nagyon!
Mikor mész legközelebb?
thimmy
Gárdony

Witch: Babóka jöhetett volna még egy kicsit lejjebb. A 12. hét után már lefelé növekszik és csak a lepény lesz olyan magasan? Szülhetnél ilyenkor természetes úton egyáltalán?
vicky79
Budapest III. kerület

Jó reggelt.

Thimmy hogy vagy?Mikor mész dokihoz???

Whitch: gratulálok, de szerintem ő még azért idővel később arrébb is tudd helyzeti!?!! :oops: nem vagyok benne biztos, de mintha valahol halottam volna...

Lányok mik ezek és mire jó a mehpepő növesztő szerek???

Megjártuk a sperma vizsgálatot...persze megint probléma volt férjnek a tb kártyája nem jó, nem értem, 1 hónapja közölte az OEP, minden rendben van velem és igen be van jelezve, de a BMC gépe szerint nem...röhejes ki érti ezt most!?!?! :roll:
Ma megy anyósom meghatalmazással a többe kiváncsi leszek mit fognak ott mondani...
De szerencsére megcsinálták a vizsgálatot azért :wink:
noci85
Budapest XIII. kerület

noci: A méhpempő nagyon jó immunerősítő és méhnyálka vastagításra szoktuk szedni. A fehérje a leszívás után fontos.
vicky79
Budapest III. kerület

Thimmy!

Köszi a szorítást, remélem ma te is jó híreket kapsz, szorítok és gondolok rád, várom a fejleményeket :)

Vicky!

Azt hogy ez hogyan megy még én sem nagyon tudom... azt mondta a doki, hogy a méhcsücsökben egy rosszul fejlődő magzat a 12. hétnél tovább nem tud fejlődni, de én eldöntöttem az én babám tökéletesen fog fejlődni, és jó irányba nőni :)
Természetes úton egyébként sem szülhetek ennyi műtét után. Mondta is a doki, hogy már előre rosszul van a császártól :oops: :shock:

noci!

igazából azt várjuk amit Vicky mondott, hogy a lepény marad ott akár, vagy az is mászik lejjebb ahogy nő, és a babó a méhüregbe nő nagyra :)
Méhpempő és E-vitamin nagyon jó méhnyh növesztő szerek... :) Tapasztalat, nekem volt hogy 3,7 mm volt és ezekkel nőtt szépen. Persze kell hozzá gyógyszer is, én estrofemet kaptam :) Most kellett azt is abbahagynom...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

witch: Arra emlékeztem, hogy nálad nem lehet természetes szülés, csak azon gondolkoztam, hogy ebben az esetben vajon lehet-e egyáltalán. Reméljük, hogy minden rendben lesz.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!

Na látod azt nem tudom, hogy ilyenkor lehet e természetes úton szülni.. Mondjuk én ezen nem is filózok :) Nekem tuti műtét ha tetszik ha nem... de ez van... Bízom benn hogy ahogy eddig kísért a jó szerencse, ezután is fog :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Etna: mi volt az oviban? Jobb volt már a helyzet? Amikor tesóm kisfia ment oviba, 10 éve..., akkor a gyerek tök jól érezte magát,mi meg vigasztaltuk tesómat,hogy ez az élet rendje. :)
Witch: az ok,hogy mindenért meg kell harcolni,és erősítenek az akadályok,de nem gondolod,hogy már túl erős harcos vagy? Le a kalappal előtted... Elszánt egy bige vagy. :) és a szerencsén kívül mi is veled vagyunk.

Ja, reggel lepisiltem egy papírt.:) két rózsaszín csík lett rajta. A párom szerint ez 2 lány, csak nem érti, hogy akkor miért max van odaírva névjavaslatnak. :) apa lüke... :)
szaboevi27
Biatorbágy

szaboevi27,
gratulálok a két lányhoz és a két csíkhoz is!
Ha jól emlékszem hétfőn lesz a Bmc-s teszt,így ha már most szépen látszik a csíkotok, akkor ez szép magas Hcg lesz!
Vigyázz rájuk!

Witch,
örülök hogy szépen nő a babád.Továbbra is szorítok, hogy minden rendben legyen és teljes legyen Vele a család!
Remélem a lepény legalább egy kicsit lejjebb mászik és fellélegezhetsz.

Puszi,Orsi
orsiborsi

Évi!

Graulálok :) Mondtam én hogy babó(k) van(nak) a pocakban :)

Orsi!

Köszönöm, remélem te is jól vagy, és minden úgy alakul ahogy szeretnéd :)

Na igen sok mindenen mentem keresztül, Etna és a régiek jól tudják, de én szerencsés vagyok, 6 babó, 3 beültetés és két gyerek, szerintem csodálatos arány :)
Az hogy gyermekem legyen minden szenvedést megér :), és már a másodikat várom :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Witch,
sajnos nálunk semmi sem úgy alakul, ahogy szeretnénk.
Hiába a küzdelem és vágy egy babára, nem ajándékoz meg a sors minket vele!
Most hosszú pihenő következik, a szervezetem és lelkem megálljt parancsol az előző évek miatt. 6 inszem, 2 lombik, 4 terhesség és még mindig ketten vagyunk a férjemmel!
De egy biztos:SOSEM ADJUK FEL!!!

Puszi,Orsi
orsiborsi

Évi:
De jó! Nagyon gratulálok! :) Vigyázz rájuk nagyon!
Hú, most elültetted a bogarat az én fülemben is, de NEM. Erős leszek, és kibírom keddig!

Etna:
Az nem megoldás, ha viszitek magatokkal Botit? Vagy nagyon macerás? Legutóbb nálunk a délutáni beültetésen is volt egy pár olyan másfél éves forma kisfiúval. Néztük is, hogy biztos mintának hozták, hogy ilyet szeretnének. :)

Witch:
Szurkolok én is a babódnak, hogy a kényelmes nagy tér felé növekedjék! A dokid meg, ha előre rosszul van a császártól, minek ment szülésorvosnak?! (Különben is, legalább ne neked hangoztatná! Jó kis biztatás... :roll: )
rilka
Vác

Sziasztok!
Megjöttem az ultrahangról, sajnos nem jó hírekkel. Ez a doki sem látott semmit. Ő is a műtétes befejezést mondta, de amikor rákérdeztem, hogy miért javasolja azt, nem tudott egy épkézláb mondatot mondani. Amúgy szerintem legalább 10 évvel volt fiatalabb nálam, de lehet az 15 is :shock: :evil: Én mondtam, hogy időt kérek, veszek fordó fürdőt és iszok egy pohár alkoholt, mire ő hogy Alkoholt? Ja, mondom, nem vagyok alkoholista, de 5 éve várok erre a babára, gondolom, ez most kell a lelkemnek. Hát nem értett egyet vele, lesz..om!
Most látom, hogy ha nincs az embernek állandó orvosa, milyen sz.r a helyzet. (Vagy 8 évig jártam egyhez Pesten, de miután vidékre költöztünk, nem tudtam megoldani a feljárást hozzá, azóta nincs állandó orvosom).
Menjek be a fehérvári korházba, laborba, meg kérjek időpontot altatóorvoshoz, de nem is biztos, hogy kapok egy héten belül - ja, akkor miről is beszélünk??? :shock: :evil: :twisted:

Minden esetre én most azon leszek, hogy ha lehet, távozzon magától. Marha jó, hogy a babára várakozás közepette ilyet kell átélnem! Mivel még a szívhangig sem jutottunk, gondolom, kicsi még.....
Azt hiszem, most csak ennyi. Lányok mindenkinek köszi a drukkokat, reméljük legközelebb sikerül, és azzal vígasztalom magam, hogy biztosan valami nem volt rendben vele, ha nem fejlődött tovább!
thimmy
Gárdony

sziasztok lányok!

jöttem kukkantani, h thimmyvel mi a helyzet, de látom még nem írt, viszont micsoda hírek....

évi!
a férjed logikusan gondolkodik, két rózsaszín csík tényleg két lány, h mi erre eddig nem jöttünk rá :D ehhez kellett egy férfi :D hatalmas gratula!

rilka!
aztán te jössz, te vegyél kék csíkos tesztet, h egyenlő legyen az arány. teszt érdekes dolog, lsd witch, akinek a negatív eredménye ott növekszik a csücsökben :wink:

orsi!
sajnálom a nehéz utat, de én is csak azt tudom, h nem szabad feladni. én sem tettem, pedig 5 elvesztett magzat után kaptam csak meg botit. egyébként nem akarok anti bmc-nek látszani, holott az vagyok :oops: de nem gondolkodtál el más intézményen? nem azt mondom, h gyere győrbe, mert idegtépő, de azt látom, h ott nincs ennyi sikertelenség. olyan kemény kivizsgálás van 2 sikertelen lombik után, h csak kamillázom. nem csak nálunk, másnál is. immunológia, genetika, stb zsebbe nyúlós, de ott nem is csinálnak többet, ha nincs meg az a sok vizsgálat. itt nekem ez a futószalag rendszer nem jön be. nem lehet ugyanazt a vizsgálatot kérni egy ir-től vagy egy olyantól aki pajzsmirigyes,stb. személyre szóló kell. nálunk zeke kezetfogott norbi, h milyen fasza csávó és közben meg 2% volt a termékenyítő képessége!!!!! ezt sem ott találták meg. jó gyenge embriók persze, h nem tapadtak meg.

én mindenkinek azt javaslom, h ha nagyon ragaszkodik az orvosához akkor legalább egy kivizsgálásra menjen el másik intézménybe, h több szem többet lát alapon kiderítsék mi baja van és akkor a kész lelettel visszamehet az orvosához. a bmc-ben nincs idejük egyesével velünk foglalkozni, mert sokan vagyunk. és ehhez még legalább 2s ennyi orvos kellene!!!!

na megyek zumbázni, mert totál kivagyok a rohadt inzulinom miatt is, mióta szedem a femibiont, folyton eszem. + 4 kg két hét alatt!!!!! pont most, mikor fogynom kéne még lombik előtt. meg hát az ideg is benne van, amit az ovikezdés kihozott.
boti elég eleven gyerek, meg fél 8-ra kell menni vérévtelre győrbe, 6 kor nem lenne szívem felkelteni, de majd megoldjuk valahogy. kérek drukkokat, h beleférjünk, már csak pár nap és kiderül.

sok sikert a teszteléshez!!!!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Rilka!

a dokim csak viccelt, amúgy poénos doki, sok mindenen keresztül mentünk már :) Itt úgy értette, hogy megint nehéz feladat lesz :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok...

Etna: megy adtuk, hogy beleférjetek.Hetfon mész???Gyere mielőbb a hírekkel!!!!

Whitch: hogy vagy ma!!!!?????

Thimmy: nagyon sajnálom, hogy rossz hírekkel jöttél :cry: Én nem akarok oktatni senkit, csak az én tapasztalatomat tudom mondani tanácsolni, jobb az ha mielőbb megűtenek, ha vársz lehet el sem kezd magától és akkor akar nagyobb baj is lehet...Meg nem egy kellemes érzés az mikor nagy végzéssel elmegy a babád :cry: Nálam azért volt erős fájdalom a másodiknál...De az elsőnél enm bántam meg, hogy mielőbb be feküdtem akor házba és túl estem rajta mielőbb!!!!
noci85
Budapest XIII. kerület

Sziasztok...

Etna: megy adtuk, hogy beleférjetek.Hetfon mész???Gyere mielőbb a hírekkel!!!!

Whitch: hogy vagy ma!!!!?????

Thimmy: nagyon sajnálom, hogy rossz hírekkel jöttél :cry: Én nem akarok oktatni senkit, csak az én tapasztalatomat tudom mondani tanácsolni, jobb az ha mielőbb megűtenek, ha vársz lehet el sem kezd magától és akkor akar nagyobb baj is lehet...Meg nem egy kellemes érzés az mikor nagy végzéssel elmegy a babád :cry: Nálam azért volt erős fájdalom a másodiknál...De az elsőnél enm bántam meg, hogy mielőbb be feküdtem akor házba és túl estem rajta mielőbb!!!!
noci85
Budapest XIII. kerület

Évi: ház ez nagyon aranyos volt :lol: :lol: Gratulálok és agyon vigyázz magatokra!!!Teged is várunk mielőbb gyere hétfőn a hírekkel!!!!

Amúgy má akartam kérdezni, hol lehet beszerezni ezt a színes tesztet?!?!? :lol: Ugyan azon az alapon működik mint egy rendes terhességi teszt?!?MMilyen árban van!?!?!?
noci85
Budapest XIII. kerület

Orsi!

Annyira szorítok nektek. Emlékszem mikor megismerkedtünk... Ti már akkor küzdöttetek... ÉN szívből kívánom, hogy megérkezzen a várva várt babátok :)

Noci!

Ma görcsölgetek, hála a tegnapi sok várakozásnak és az idióta ügyfeleimnek, akik 18.án küldik a számlát áfá-ra, és csodálkoznak ha nincs 20.án kész... nem is értem... na nem idegeskedek, mert árt kistesónak, rá pedig most nagyon kell vigyázni :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

reméltem,hogy csak vaklárma... Tegnap este bejöttünk a kórházba,mert feldagadt a hasam és nagyon fáj. Mint kiderült a túlstimu a ludas. 3 nagy folyadék zacsi lett a pocómban és a petefészkem azóta is termeli a tüszőket.
De van benne jó hír. Uh-on ugyan a vastag nyálkahártyán kívül más nem utal terhességre,a térkép szerint viszont tényleg ott vannak.
Azért parázok...
szaboevi27
Biatorbágy

évi!
a túlstimusok nagyrésze kismama lesz!!! ne aggódj, sok sejt után várható a túlstimu. sok fehérje és folyadék, amennyit csak bírsz!!!! nem lesz gond!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Évi, mit jelent az, hogy uh szerint csak a vastag méhnyálkahártya látszik, a térkép meg mutatja? bocs, de ezt most nem értem. Amúgy túlstimu ilyenkor már csak akkor szokott lenni, ha terhesség van, mert az még növeli a hormonszintet.
ann74

Évi!

Gondolok rád, remélem minden rendben lesz :) De ezt a térképes dolgot én sem értem :oops:

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

jaj,de fantáziátlanok vagytok. :D Hát a térkép=vérkép. Csak telefonról írok.
Amúgy vicc ami itt van. Mindenféle infúziót tolnak be,de fogalmuk nincs arról,hogy mi legyen. Egyek-igyak. 5 perc múlva inkább mégse,mert lehet,hogy leszívják. Aztán mégis egyek...
Köszönöm a biztatást :)
szaboevi27
Biatorbágy

Ha a TÉRKÉP mutatja, az szupi!! UH-n ilyenkor még nem látszódik semmi csak ha a hcg már olyan 9000 körül van, ha jól emlékszem az értékre. Most bizti fogják nézni sűrűn a vért, hogy hogyan változik az akármilyen érték, sztem attól függ majd hogy leszívják-e. Nem kell mérned mennyit iszol és pisilsz? Most bent tartottak ezek szerint a kh-banN telóról nyomod? szorítok nagyon, hogy mielőbb jól legyél.
ann74

Évi:
Kitartást csajszi! Remélem, vitted a supermanes pólódat! A fejetlenséget már csak az EKG-s belgyógyon és a nagylaborban tapasztaltak alapján is el tudom képzelni... :roll: Ilyenkor nem adnak valami spéci fehérjeturmixot? (A doktornő mintha ilyesmit említett volna még a BMC-s tájékoztató előadáson... valami olyat, amit a testépítők iszogatnak.)
Nagyon szurkolok a Max nevű lánykáidnak! :)

Thimmy:
Nagyon sajnálom, hogy így jártatok! :( Csendben én is szurkoltam, hogy mégis meglepi legyen...

Witch:
a dokim csak viccelt
Ja, oké, akkor nem szóltam, a szmájlik nem jöttek át kellőképpen. :)
Az ügyfeleken ne bosszankodj, örüljenek, hogy egyáltalán dolgozol. Most a kistesó a fontos!
rilka
Vác

Thimmy hogy vagy? Borzasztóan sajnálom a dolgokat. Húgomnak mindkét fia előtt volt egy vetélése, azt mondta neki dokija ha már egyszer összejött, összejön máskor is, vmi kis gond lehetett. Örülök, hogy így fogod fel a dolgokat, és előre nézel és pozitív vagy. Sajnos ezt másképp valóban nem lehet csinálni. A műszeres befejezés olyan szempontból biztos jobb lenne, hogy hamarabb túlesnél rajta és szépen kitisztítanának. Nem udom ha természetes módon történik ez mennyire tud kitisztulni a szervezet. Sok sok erőt. Ez hányadik lombik volt nektek?
ann74

Thimmy hogy vagy? Borzasztóan sajnálom a dolgokat. Húgomnak mindkét fia előtt volt egy vetélése, azt mondta neki dokija ha már egyszer összejött, összejön máskor is, vmi kis gond lehetett. Örülök, hogy így fogod fel a dolgokat, és előre nézel és pozitív vagy. Sajnos ezt másképp valóban nem lehet csinálni. A műszeres befejezés olyan szempontból biztos jobb lenne, hogy hamarabb túlesnél rajta és szépen kitisztítanának. Nem udom ha természetes módon történik ez mennyire tud kitisztulni a szervezet. Sok sok erőt. Ez hányadik lombik volt nektek?
ann74

ann74

Bocsánat, bezáródott a babanetem ahogy az elküldre kattintottam s ez lett belőle...
ann74

Witch
Pozitív hozzáállás és reméljük a legjobbakat! Tényleg ne idegeskedj, inkább pihenj minél többet, vigyázz a kis manóra!

Évi
Gratulálok a teszthez! Sajnálom, hogy korházba kerültél, de legalább szem előtt vagy! Térkép-vérkép: soha nem jöttem volna rá!

Noci
Köszönöm a véleményedet, és ne aggódj, nem bántasz meg vele!

Próbálom az ésszerűség határain belül meghozni a döntéseimet, sokat olvasok a témában. A legfőbb bajnak azt tekintem az ügyben, hogy sehol nem találok tényeket, amik a műtét mellett szólnak. Az orvos „mert így szokás” válaszától majd falra másztam. Most adok egy kis időt magamnak. Tegnap pár pohár koktél után már nevetni is tudtam, kellett, hogy oldódjon bennem a feszültség. Ha valaki emiatt elítél, kösse fel magát! Itt nem rátok gondolok, szerintem aki átélt már hasonlót, tudja miről beszélek, de a tegnapi orvos…… Ha magától távozna, úgyis kell utána ellenőrző uhu, ha pedig záros határidőn belül nem történik semmi, úgyis elmegyek orvoshoz. Ne értsetek félre, nem akarok felelőtlennek tűnni, csak adok esélyt a természetnek.

Ann
Nem lombik volt, hanem inszem. A hatodik nekifutásból (kétszer túl sok tüsző miatt kellett leállni, egyszer meg, mert lebetegedtem) a harmadik inszemináció.

Muszály előre nézni! Valamiért így kellett alakulnia, persze, válasz nincs a miértekre. Vannak pillanatok, amikor könnyebb és van, amikor nem. Dolgozok, igyekszem lefoglalni magamat és reménykedni a jövőben. Sokat olvastam, hogy vetélés után könnyebb meg/esni, hát bárcsak velem is így/esne!
thimmy
Gárdony

Timmy!

Annyi erő van benned, hogy ezt fel tudod dolgozni... Erős csaj vagy te is...

Évi!

Így már értem, nekem 2616 volt a HCG-m és akkor már látszott a petezsák és a szikhólyag, de akkor már 5+4 voltam :) Kitartást. A Jánosról tudnék mesélni tulstimu ügyben, de nem teszem, sok sok negatív tapasztalatomvan, főleg egy bizonyos dokival... :twisted:

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Évi: hát én sem jöttem volna rá mi az a térkép... :D :D :D Ügyes babóca/ babócák, tapadjanak csak! Remélem hamar elmúlik a túlstimu!!! Kitartás, előbb vagy utóbb eldöntik mit (t)egyél! Mondanám, hogy a kórházban legalább jó kezekben vagy, de ebben nem vagyok olyan biztos... :?

Thimmy: én nem tudom, hogy milyen átélni egy természetes vetélést. Volt itt egy lány, és ő leírta, hogy mit élt át (szerintem a többiek emlékeznem még Pannik - ha jól emlékszem- utolsó bejegyzésére)... Hát ha választani kellene, én inkább a műszeres befejezést választanám. De tudom, hogy okosan fogsz dönteni!!!!
nyulacs82
Szolnok

Azt hiszem én is félnék a természetes vetéléstől. Talán hamarabb regenerálódna az ember szervezete. Meg van egy kolléganőm, ő 10 hetesen veszítette el a babát és mivel nem tudott róla és nem indult meg nála a vetélés, ezért az elhalt magzattól vérmérgezést kapott. Megváltozott a vércsoportja! Rh - ról + ra változott. Ritka eset. Sajnos szegényeknek azóta sem lett másik baba, pedig nagyon jó szülők lettek volna. Itt most nincs ilyen, mert a petezsáknak kell ürülnie, de azért durva hogy mik történhetnek. Nekem ugye felszívódott a petezsák, ilyen is van.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK BARBUSNAK!!!!! :)
nyulacs82
Szolnok

Nagyon köszönjük. 2 éve ilyenkor próbáltam összeszedni magam és felkelni, hogy megnézzem a pár órás pici babámat. Kívánom mindenkinek, hogy átélje ezt.
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?