Új privát üzeneted érkezett!

Nóci: látom a többiek elmondták mi a teendő. Annyit hozzátennék, hogy orvosa válogatja, hogy ki és hogyan csináltat tesztet. Én Z dr-hoz jártam, őnála a reggeli első vizeletet be kellett vinni, és a laborban csinálták meg a tesztet. De a többieknél láttam, hogy otthon kellett tesztelni... Én szerencsés voltam, mert az első sikerült, így nem tudom mi a teendő, ha nem sikerül. Remélem te sem tudod meg!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :)
nyulacs82
Szolnok

Nekem is vizeletet kellett vinni. Volt, amikor megjött utró mellett is, volt hogy nem. Én előtte volt, amikor teszteltem itthon, volt amikor nem. Az utolsónál már a 14. napon itthon pozitív volt a tesztem, de csak halványan. Pedig akkor még ketten voltak.
vicky79
Budapest III. kerület

No, akkor mondom én is az inszemes tapasztalataimat. :)
Szóval nekem mindig megmondta Szűcsdoki, hogy mikor kell tesztelni. Illetve Lilinél még úgy volt (2009-ben), hogy be kellett menni tesztelni. Lili másodikra sikerült. Mindkétszer úgy csináltam, hogy vinni kellett reggeli első középsugaras pisit, és én még otthon abba belelógattam egy tesztet. Nem akartam, hogy a BMC-ben érjen a sokk. Most (2011. szeptemberben) azt mondta Szűcsdoki, hogy X. napon otthon teszteljek és ha pozitív, akkor menjek be. De ott már nem kellett új teszt. Elfogadták bemondásra, hogy pozitív a tesztem. Megnézett UH-val, és ennyi. (Gondolom, megszorítások vannak, ott spórolnak, ahol tudnak - jelen esetben a tesztekkel.)
Azért megjegyzem: hétfőn kellett tesztelnem, de már előző hét szerdán zebrás volt a tesztem. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

kedves Mia és Dávid,
gratulálok a babákhoz, nagyon drukkolok hogy minden rendben legyen és minél előbb mehessetek majd haza.
én már nem járok ide, csak miattatok jöttem most.
mi járunk a kisfiammal Dévény tornára és épp minap kerültek szóba a koraszülöttek. a mi dévényesünk szerint a koraszülött babócákat mindenképp érdemes elvinni egy felmérésre (akkor is ha nincs gond a kórházi műszeres mérések alapján) a dévény tornával nagyon sokat lehet nekik segíteni a fejlődésben. a dévényes konduktoroknak van egy országos listája, akár házhoz is mennek.
ha bármi kérdésetek felmerül ezzel kapcsolatban, szívesen segítek, ha tudok. írjatok privit.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

holnap ovi :cry: vége a szép időszakunknak!! remélem a tesóval is átélhetem újra ezeket a csodás és néha nagyon kemény időszakokat :oops:

minden "friss" kismamainak üzenem, h ha lesznek is nehéz napok, minden pillanatát élvezzétek ki az együtt töltött időszaknak, mert aztán pillanatok alatt itt lesz a bölcsi vagy az ovi és akkor már nem csak a "tietek " a kölök, megkezdi a leválást :wink:

szerintem én fogok majd sírni, a gyerek jól ellesz. persze csak ott, ahol nem látja.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Etna: Remélem Boti hamar beszokik. Az elején tényleg furcsa, hogy odaadod egy idegennek a gyerekedet, de te is meg fogod szokni. Az a lényeg, hogy ne lássa rajtad, hogy szomorú vagy, előtte legyél nagyon lelkes. Akkor ő is jobban viseli majd. Kitartás.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok...

Nagyon szépen köszönöm a biztatást és a tájékoztatást az inszemmel kapcsolatban!!!!

Thimmy a kérdésem az,enne, hogy neked hány napos ciklusod volt?!?
Gratulálok szep kis ajándékot kaptál :wink: Illetve még azt, hogy te kihez jártál?!?!

Nyulacska: remelem, hogy igazad lesz nagyon bízom benne, hogy első sikerül mert végül is volt már 2 terhességemmel csak sajnos missed ab lett...szóval remelem igazad lesz :wink: Sajnos Z doktort nem ismerem nekem S. A doktornőm :wink:

Vichky: akkor neked Barbus inszemes baba? :wink: Utolsó!?!?az hányadik volt!?!?!
noci85
Budapest XIII. kerület

Kaktu akkor te aztan jó hamar tesztelték :wink:
Kiváncsi vagyok Bar mintha azt hallottam, Higy S. Doktornő, 1 sikertelen után 1 hónap pihit hagy...más doki is?!?!?!

Illetve ez az egész tortúra be is állítja a mensim ,mert nekem eléggé hosszú 33-35 nap mondjuk még bele fér, de van olyan, hogy egyszer csak 2-3 ilyen ciklus után akar 49 vagy 50 napra is kitolódik, nem tudom mert én mondjuk a stresszes gondolok, mert mindig akkori volt valami az életünkbe....
Jó lenne ha az első sikerülni bízom a doktornő én hogy sikerrel járunk...
És persze gondolom, hogy folyton menni kell uh 2 naponta mondjuk!?!?!?es hétvégén nincs semmi uh és akkor nem is csinálnak inszemet!?!?!
Itt is lehet iker terhesség!?!?!nagy az esély rá?!?!?!?!!
noci85
Budapest XIII. kerület

Thimmy: Köszi a szurkolást! Csak kicsit szomorú, hogy 4 év után mondja valaki, hogy egy próbát megér a kezelés, hátha javulni fog a dolog, a hónapok meg csak telnek.

Ann: Melyik nap mész??

Luca
luca4

Noci
Nekem 28 napos ciklusaim voltak, nem volt endometriozisom és a tüszők is rendesen értek. 8) :) Hogy a mensit beállítja-e a kezelés, azt nem tudom. Az injekciót a peteérés elősegítésére adják, és nekem első hónapban a 11. napon kellett menni ultrahangra előszőr. Aztán a következő próbálkozásnál ezt a dátumot előrehozta Szűcs doki, mert sok petesejtem érett meg a gyógyszer hatására, így azt le is cserélte egy másik fajta injekcióra. Decemberben a 10. napon nézett előszőr, és a 12. napra ki is írta az inszeminációt. :lol: Azt, hogy ilyenkor azoknál a lányoknál, akinél nehezebben érik tüsző, hány naponta néznek ultrahanggal, azt nem tudom, de talán majd a többiek mondják. 8) :) - Rejtvény: A dokim nevét elrejtettem a szövegben, így arra is válaszoltam. :)

Etna
Mennek a drukkok az ovihoz, gyere, mesélj majd, hogy mi volt!

Luca
Igen, ilyenkor az ember csak áll és néz, hogy ez eddig a többieknek miért nem jutott az eszébe?!?! Most már csak arra gondoljatok, hogy jó kezekben vagytok, és bízzatok a sikerben!

Én holnap megyek a BMC-be ultrahangra, már nagyon várom. Ha minden rendben lesz, akkor utánna el is mondom anyuéknak meg a nagyimnak a nagy hírt (eddig sikerült magunkban tartani, szerettük volna megvárni a szívhangot - hááát, nem hittem, hogy kibírom :shock: :D )
thimmy
Gárdony

Thimmy: igen megfejtettem a rejtvényt :wink: mi lett volna ha a 11 napod hétvégére esik!?!?!
Holnapra megy a drukk mielőbb gyere a hírekkel!!!!!
noci85
Budapest XIII. kerület

Akkor gondolom, behívott volna a 10. napon :) Nekem az első ultrahang (3+/-1 napi) mindig a hét elejére esett, így ebből a szempontból szerencsés vagyok. Ha a beavatkozás hétvégére esik, akkor vagy terminált együttlétet javasolnak (tehát megmondják, mikor legyen eksön), ezt akár a tüszőrepesztő injekcióval meg is támogatják, vagy szombaton csinálják a beavatkozást, de hogy ez mi alapján történik, azt nem tudom. Mert szombaton ők nem dolgoznak normál esetben - és van, akinél terminált együttlétet javasolnak, mást meg behívnak - szóval ez rejtély.
thimmy
Gárdony

Luca, csütörtökön. Te mész be vmikor?
ann74

noci!

Nekem 28-35 nap közötti volt a ciklusom, de a stimuk nem állították be... Nekem endometriozisom volt, és PCOS vagyok... (remélem már csak voltam :)). Szóval, nekem ilyen téren nem lett jobb...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Noci: 6 inszem lehetett volna, azért írtam hogy az utolsó, mert nekem az volt sikeres. Ez nekem a 4. volt. Az ikerterhesség esélyes lehet, ha több tüsző érik egyszerre. Én 4 tüszőből ikreket vártam, csak a másik babával történt valami és ő már az első uh-n sem volt velünk, csak a petezsák látszott. De csak hogy tisztába légy a dolgokkal, Tigriskének a 3 kislánya is 4 tüszős inszemből lett, pedig az egyik petevezetéke állítólag el is volt záródva. De azért azt nem hiszem, hogy túl sűrűn előfordulna.
vicky79
Budapest III. kerület

Ohhhhh az nem semmi :D :shock: 3 kislány?!?!? :lol:
noci85
Budapest XIII. kerület

Sziasztok!
Bejelentkezek: megvolt a beültetés. 8 megtermékenyített sejtből 4 babó maradt a 6. napra - 2 már a pocakomban, 2 fagyiban. :)

Én ma tapasztaltam először furcsa bánásmódot. Nem személyesen valakitől, csak kicsit rosszul esett, hogy reggel 7-től du. 1-ig szinte végig levegőnek néztek minket, miközben ott álltunk/ültünk nagy bizonytalanságban. Rejtély, hogy miért rendelnek oda reggel 7-re, ha 3/4 8-ig az ajtó előtt kell ácsorogni, mint ahogy az is, hogy miért kell 4 órát ücsörögni egy aláírás megszerzéséért.

No de mindegy, csak morgolódok, a lényeg, hogy babócák odabent. :)

Éva, neked mi volt szombaton?
rilka
Vác

Rilka!
Akkor azt valószínűleg elfelejtették mondani, hogy ha beavatkozásra mész, akkor be kell menni, nem kell kint várakozni. :)
Hogy lombiknál miért kell ennyit várni délelőtt, azt nem tudom. Inszemeseknek azért kell várni, mert először a lombikos beavatkozásokat csinálják meg, aztán jönnek a "könnyű" esetek, vagyis az inszemesek. Igaz, nálunk úgy volt, hogy apának kellett odamenni hajnalban, aztán nekem majd csak 11-re kellett visszamenni. :)

Drukkolok, hogy megtapadjon legalább egy a kettőből! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Rilka: Én sem értem miért várattak ennyi ideig. Nem lehet, hogy szülést vezetett le a doki? Végülis mindegy, babók a helyükön.
vicky79
Budapest III. kerület

Jó reggelt!

Mi is túl vagyunk a beültetésen, csak eddig a smasszerom nem engedett gépközelbe :)
Rilka, nálunk pörögtek az események, de gondolom pont azért mert szombat volt. Senki sem tartotta fel a másikat és szinte zavartak, hogy 2 perc múlva menjek a műtőbe, addig striptíz-pisi.
Drukkolok nektek :)

Amúgy kicsikét kiakadtam ám... Múlt héten, mikor jeleztem a dokinak, hogy fáj a hasam, nem vagyok jól, azt mondta, hogy ez tök normális. Szombaton meg kiderül, hogy túlstimuláltak, de a fájdalomköszöböm valahol az égig érő paszuly felett van... Ennek ellenére berakták a srácokat, és kaptam egy gyógyszert ami csökkenti a prolaktin szintet. De közölte velem, hogy veszélyben vannak a fiatalok, mert sok a folyadék a hasüregben... Akkor miért nem vártunk vele??? Kibírtam volna még egy hónapot... Na, mindegy. Remélem ott maradnak a helyükön.
Biztos ami tuti, Supermanes pólóban mentem be a műtőbe amikor betették őket. :)

Üdv: Évi
szaboevi27
Biatorbágy

Évi:
Hát ez tényleg furcsa. Bírom, hogy sose kapunk választási lehetőséget, csak a kész tényeket. De hátha pont így lesz ez jó. :wink: Lehet ám, hogy a kissé túlstimulált anyuka méhe még mindig kisebb veszélyt jelent nekik, mint a gonosz fridzsider (ugye fagyasztáskor is elég nagy a lemorzsolódás). Tényleg, nem is írtad, hányan maradtak szombatra...
A supermanes pólón jót vigyorogtam. :D:D:D
Hallgass a smasszerodra és nyomassad a fehérjét meg a folyadékot ipari mennyiségben! Aztán csak nőjenek azok a picúrok!
rilka
Vác

Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Csütörtökön lesz a HSG vizsgálatom és eléggé félek tőle. Valakinek közületek csináltak a Jánosban ilyet?? Mennyire volt fájdalmas?? Meddig kell bent lenni??
tanitta36
Szigetszentmiklós

Rilka, Évi!

Drukkolok nektek :)

Tanitta!

Sajnos ebben nem tudok segíteni, nálam nem volt ilyen..., de sokaknak megcsinálták itt, ők majd írnak biztosan :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Tanitta:
Nekem nem a Jánosban csinálták, de az egész lombikból a legcudarabb élményem volt. Viszont egyetlen titka van szerintem: vigyél valami fájdalomcsillapítót, ami neked jól szokott hatni hasfájás, mensis görcs esetén, és vegyél be belőle, mielőtt elkezdődik a procedúra (azért a dokit kérdezd meg, mit szól hozzá - az enyém simán engedte volna, csak nem volt nálam).

Felraknak egy katétert a méhedbe, ami két csőből és egy labdaszerű tömlőből áll, ez utóbbit felpumpálják vízzel (ez a "szelep" akadályozza majd meg, hogy a kontrasztanyag visszafolyhasson). Ez a vacak része. Utána át a röntgenre, ahol a röntgenasztalon fekve felnyomják a kontrasztanyagot, miközben "fotózgatnak". Ez már elviselhetőbb szerintem. (Nálam elég bonyolult nehézségek adódtak, de nem akarlak ijesztgetni, nálad simán megy majd minden. :)) Ne felejts el betétet vinni, szükséged lesz rá! Utána nálam 2 óra pihizés volt úgy emlékszem, és mehettem is haza.

De mondom, egy szem fájdalomcsillapító, és nem lesz sokkal durvább, mint egy átlagos nőgyógyászati turkafurka.
rilka
Vác

Tyű, Rilka... De jó, hogy én ezt átaludtam... :D
szaboevi27
Biatorbágy

Tanitta:
Nekem a Jánosban csinálták a HSG-t.
Hát nem mondom, hogy kellemesen éreztem magam... Sőt. De túlélhető. Végig a cél lebegett a szemem előtt (aki most a szomszéd szobában alszik).
Minden attól függ, hogy mennyire bírod a fájdalmat.
Nekem volt fenntartva egy ágy, de nem kellett bent maradnom. Kicsit lefeküdtem utána pihenni, mert leesett a vérnyomásom, de dél körül már jöttünk haza.

Ma megvolt a genetikai UH. Kis Dugó jól van. Úgy tűnik, mi is a fiús tábort erősítjük (végül is kiegyenlített lenne az ivararány a családban). :)
Az adataink:
BPD: 49mm
HC: 182mm
AC: 158mm
TAD 49mm
FL: 35mm
Ép koponya, gerinc, hasfal, rekesz. Négyüregű szív, telítődő magzati gyomor és hólyag. Hiánytalannak tűnő, mozgó végtagok. Ép magzati vesék. 3 eres köldökzsinór.

Hónap végén 4D UH. :)

Kép

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!

Én sajna nem jövök olyan jó hírekkel, mint Kakti (Neked gratulálok!).
Sz doki nem látott élő embriót, a petezsákot 14 mm-re mérte (a 8. héten azt hiszem 20-25 mm körül kéne lennie). Kell még egy ultrahang egy másik orvostól másik napon, utrot abbahagyni, ha magától távozik szerencsém van, ha nem, akkor műszeres befejezés :evil: :twisted:
Mondanom sem kell, hogy már a lépcsőn zokogtam! Fel sem fogom, hogy ez velünk történik meg. Az egész délelőttöt végigsírtam. Két barátnőmmel akartam csak beszélni az ügyről, ők átéltek már hasonlót + szültek is már. Mindkettő - egymástól függetlenül - azt mondta, hogy ne adjam még fel, láttak már hasonlót. De szerintem Sz nagyon jó ultrahangos szakember, viszont ellene szól, hogy szerintem nem voltam egy percnél hosszabb ideig az asztalon.
Nem nagyon merek már reménykedni, de ha holnap tudok, bemegyek Velencére egy másik orvoshoz. Addig viszon a férjem kérésére még nem hagyom abba az utrót (ezt csak nektek merem megírni), szerintem nem ártok vele, az az egy nap már nem számít.
És nagyon remélem, ha tényleg így kell történnie, magától távozik, nem akarok műtéti befejezést!
Lányok, van ilyenkor valami gyógyszer, ugye, amivel elő lehet segíteni ezt? Vagy ezt csak lombik után adják, esetleg ha előrehaladottabb a terhesség - vagy mikor???
thimmy
Gárdony

Rilka
Gratulálok a picikhez, vigyázz rájuk nagyon! A hosszú várakozást sajnálom, én is éltem már át hasonlót, az utolsó inszeminációnál valahogy fél 2 körül került rám a sor. Már szinte mindenki hazament addigra.

Évi
Neked is mennek a drukkjaim!!! Érdekes, hogy túlstimu esetén is beültették a kicsiket, ilyet még nem is hallottam! De fő, hogy nyugodt maradj, és pihizz!

Tanitta
Nekem is a Jánosban csinálta dr. Újvári. Mindent mondott, hogy mi fog történni. Én is igyekeztem előre tájékozódni, és reggel bevettem egy fájdalomcsillapítót, plusz a helyszínen még egyet. Én erős mensis fájdalmat tapasztaltam, utánna vérezgettem, de a befejezését követően már nem fájt semmim. Ne izgulj, menni fog!
thimmy
Gárdony

Tanitta: Én nem a Jánosban voltam hsg-n és a mávban nem kellett a katéterrel mászkálni, de nekem abban a negyed órában fájt eléggé, de utána már semmi bajom nem volt. Ott sem kellett befeküdni, csak papíron.

Thimmy: Sajnos nem tudok mit mondani. Nézesd meg magad még egy dokival, aztán dönts az alapján.

Kakti: Itt is gratula.
vicky79
Budapest III. kerület

thimmy!
nem tudom, h mit írjak, mert nem akarom elhinni, h ez történt veled. holnap majd írok, remélem akkor jó hírrel jössz és arra tudok reagálni.
amúgy ha nagyon nagy gond lenne, akkor ne félj a művi befejezéstől, mert jobban kitisztítanak, mint ha magától ürülne ki. nekem sajnos volt több ilyenben részem, nekem az orvosok mindig azt javasolták, h fejezzük be műszeresen.
a férjednek igaza van, h ne hagyd abba az utrot. az utolsó pillanatig bízni kell!!! vannak csodák, lsd witch!
hihetetlen, h érezted,h elmúltak a tünetek, annyira egy vagy ezzel a kis manóval, remélem kezedben is tarthatod 7 hónap múlva.

kakti!
gratula a pöcsöshöz, nemrég kezdted a vizsgálatokat és már látni, h pöcsös :D jaj de lennék a helyedben!!!!

mia babáiról lehet valamit tudni? növögetnek szépen remélem!

boti imádja az ovit, egy gonddal kevesebb. most már csak az kéne, h jövő héten a mensikor jóhíreket kapjak és beleférjünk a keretbe.

andrás és neje!
szent már a béke? mire jutottatok?

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

egy kis video az inszemről

http://tv2.hu/9honap/video/9-honap-13-adas

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Szabó Évi, hajrá mütyűrök!!!! Tapadjanak tapadjanak!! Nekem legutóbb amikor 10 petesejtet szívtak le, akkor előtte meguhuzott fent Sz hogy nehogy túlstimu legyen, azt mondta minden rendben, de a biztonság kedvéért kaptam 3 vagy 5 liter folyadékot infúzióba kötve.

Rilka, nem értem, hogyhogy ilyen korán kellett mennetek? Én beültetésre soha nem mentem olyan korán, mert akkor még csak a leszívásosak vannak. Egyszer mentem korábban, akkor a fagyist kellett kifizetni. Egyszer meg az uhuzás miatt mentem korábban. Nna, akkor a végén kiderül hogy én is mindig korán mentem :-DD Neked is óriás adag babaragacsot!! Én tereljétek el a gondolatotokat!! Azt ne kérdezzétek hogyan :)

Rilka, Évi mikor lesz ereményhirdetésetek?

Thimmy, borzasztóan sajnálom, bár valóban ha van icipici remény addig ne add fel, de sajnos tényleg fel kell most készülnöd a legrosszabbra. Gondolom, mint a hideg zuhany úgy ért, szörnyű lehet. Én idáig még nem jutottam el, csak azt éltem meg milyen volt amikor nőtt nőtt a hcg voltak tünetek szépen, és egyszercsak eltűntek a tünetek és elkezdett lemenni a hcg. Miután ezt megtudtam, ott ültem kint a padon a jánosban és egy órán keresztül mozdulni nem tudtam. Borzalmas érzés volt. Írj, ahogy tudsz valamit. Szorítok nagyon, és bármi van gyere és írd ki magadból, azért vagyunk itt hogy segítsünk egymásnak.

Kakti, köszönjük a jóhírt!!Furi, nemrég még ott ültél mellettem és vártunk...én a hcg eredményre, te az uh-ra. Én aznap kaptam a rosszhírt, te aznap láttad picurodat az uh-n. Hihetetlen hogy szalad az idő, hogy már olyan nagy a picurod a pocakban, hogy már látszik a kukija is!! Nagy gratula!! Vikusról mit tudsz? Rendben vannak? Remélem nem riogatják őket a dokik, mint az első terhességnél. Ha írsz másik fórumra, írd meg nekik hogy puszilom őket!!

Vicky, Barbus hogy van mostanság?
ann74

Szia etna!

Nem, még nem beszélünk. :)
redy22
Szolnok

Timmy!

Sajnálom nagyon... Istenem, annyira szörnyű ilyet hallani. Remélem azért Sz tévedett... Várunk a hírekkel, és jó hogy az utrot nem hagytad abba...

Kakti!

Gratula a fiúcskához :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm az információkat és a biztatást. Remélem holnap ilyenkor már minden túl leszek.
Abban kérném még most a segítségeteket, hogy milyen tapasztalatotok van az orvosokkal és kit ajánlotok. Gondolom mindenkinek más, de valami kiindulópont kellene. Először a "doktornéninél" voltam, de a "kedves" modora nekem nem jött be.
tanitta36
Szigetszentmiklós

Tanitta36: én a doktorNÉNIhez járok. Nekem az előző orvosom öt ajánlotta, először én nekem is hideget meleget mondtak róla, nekem is kicsit "kedves"modor furcsán jött át :D De azóta nagyon megszerettem, és nagyon kellemes csalódás volt, mikor 3 hónap után megismert és a nevem szólított le a folyoson :shock: és akárhányszor azóta felhívtam mobilon nagyon segítőkész volt!!! :wink:

Amúgy mi is holnap megyünk az utolsó sperma vizsgálatra :shock: Férjnek a gyomra ezt egész jól bevette, majd ha ma szólok, kiváncsi leszek a reakcióra :shock: Remélem észbe van még neki :lol:
noci85
Budapest XIII. kerület

Noci!

én is holanap megyek úgy 11 körül :)

Tanita!

Én is dokinénihez járok, de én semmit sem vettem észre, velem mindig kedves, érdeklődő, aranyos, és őszinte. Elmondja a veszélyeket is, de nekem pont így jó. Szerintem ő jó választás...:) Én meg vagyok elégedve vele. Velem kisebb csodát művelt, hogy babásodtam :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Whitch na akkor holnap drukkolok, igaz mi reggel megyünk de majd gondolok rád!!!
Írtad, hogy neked ez van endometriozisom ez mi!?!?! :oops:
noci85
Budapest XIII. kerület

noci!

ez is egy meddőségi betegség... a www.endometriozis.hu -n elég sok minden van róla. Igazából vérrel teli cisztákat, rendellenes méhnyálkahártya működés stb.... nem egy egyszerű kín ez se, de ettől megszabadultam :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Halihó!

Thimmy, drukkolunk, ne add fel. :)

Kakti, ez szuper, gratulálunk!

Lányok, nekem kéne már érezni valamit? Reggeli szédülés, hányinger, hányás, cicifeszülés van, de ez a gyógyszer mellékhatás listájában is benne van, amit a túlstimura kaptam.

Ann, Hétfőn megyünk vérvételre... Szerintem vasárnap tesztelek egyet. Addig nézem a jóbarátokat és nem parázok :)

Üdv: Évi 5+5 naposan :)
szaboevi27
Biatorbágy

Ann:
Rilka, nem értem, hogyhogy ilyen korán kellett mennetek?
Azért, mert már 6 naposak voltak a babók, gondolom ilyenkor már minden óra számít.

Tanitta:
Én is a doktornőnél voltam, és szinte csak jót mondhatok róla. Igaz, egyszer egy adminisztratív hülyeség miatt kicsit "leüvöltötte a fejemet", de az ő szempontjából részben igaza volt, csak én voltam tudatlan (és túlérzékeny talán). Egyébként velem végig kedves volt, csak "kissé" szűkszavú. Készülni kell előre a kérdésekkel... Mondjuk nálam az is szempont volt, hogy jobban tűröm, ha egy nő turkál bennem. Nálam nagyon jól eltalálta elsőre a megfelelő kezelést.
A többieket nem ismerem annyira, hogy bármit mondhassak. Annyit tapasztaltam még, hogy a "tanár úrnak" van nagyon kedélyes, "atyáskodó" stílusa.

Évi:
Reggeli szédülés, hányinger, hányás, cicifeszülés van
Te jó ég, mindezen kívül mit akarsz még érezni?! :) Mondjuk nálad tényleg biztos a gyógyszertől van, szegény, jól kikaptad.
A Jóbarátok remek babanövesztő program szerintem. :) Mi random filmeket kezdtünk nézni, de olyan depressziós végűeket sikerült sorra kifogni, hogy inkább áttértem a nyelvtanulásra. 8)
Szurkolok neked vasárnapra/hétfőre!
rilka
Vác

Évi!

Szorítok a teszthez, de nem elkeseredni egy negatívra :) Tudod, nekem is az volt és ott van tesóka :) Amúgy a tünetek egész jók, remélem minden oksi lesz...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Megjöttem az orvostól, csak éppen nem találkoztam vele :? Csak pénteken tudnak megnézni uhuval, úgyhogy még két nap. Azon túl, hogy nem akarom beleélni magam (semmibe), kicsit örülök is, mert ha mégsincs baba, akkor már "szokom a gondolatot", ha értitek mire gondolok, ha meg csoda történne, és mégis ott van, akkor a keddi vizsgálathoz képest eltelt még három nap, és az idő alatt sok minden történhet odabent. Nem merek nagyon reménykedni, de mégis úgy érzem, nem véletlen az, hogy csak pénteken lesz ez az ultrahang...

Etna
A műszeres befejezéstől sajnos nagyon félek, annyira elültették bennem vagy 20 évvel ezelőtt, hogy ez milyen veszélyes, hogy nem akarok abortuszt. Biztosan sok minden változott azóta, fogalmam sincs, hogy zajlik egy ilyen, csak a neten olvasgatok utána. És biztosan másként bánnak a kismamával, aki zokog, hogy elvesztette a babáját, mint a nőcivel, aki hobbiból már a sokadig gyerekét veteti el...
Örülök, hogy Botival simán ment az ovi, látod, nem is kellett volna annyira izgulnod. És gondolj arra, hogy ez neki nagyon jó, gyerekek között van, egész újfajta ingerek érik!

Ann
Köszönöm, nagyon aranyos vagy! Tudom, hogy igazábol csak Ti, Sorstársaim tudjátok megérteni, mi zajlik ilyenkor az emberben. Azt kívánom Mindenkinek, hogy soka többé ne kelljen hasonlót átélnünk!!!

Witch
Gondolok Rád holnap! Minden rendben lesz, így kell lennie, és kész!

Évi
Az 5+5 hogy jött ki, biztos jól számoltál? Vagy ilyen hosszú volt a stimulációd?

Rilka
Én is Jóbarátokat néztem az inszem után. A Gyilkos elmékről meg egyenesen le lettem tiltva!

Lányok, nagyon köszönöm mindenkinek a kedvességét, sokat jelentett! Most várok péntekig, és akkor már sokkal okosabb leszek!
thimmy
Gárdony

Köszi lányok! 10 évad jóbarátok alatt csak kiderül, hogy terhes vagyok vagy sem :)

Thimmy, múlt hét hétfőn reggel vették le a petéket, szombat reggel kaptam vissza és ma szerda van. Akkor az 5+5, nem? vagy hülyén számolok?

Witch! igyekszem. De azért... hát nem kicsit reménykedek.

Rilka, Ti mikor mentek vissza?
szaboevi27
Biatorbágy

Évi
Elvileg mindig az utolsó mensi első napjától számítják a terhességet, persze lombik esetén egészen pontosan tudják a megtermékenyítés idejét, a leszívás napjától 9 nap telt el, tehát ha azt adjuk a félidőhöz, akkor három hét és két nap. Na a végére egészen elbizonytalanodtam, de mindjárt jönnek a lombikos lányok, és segítenek!
thimmy
Gárdony

:D
szaboevi27
Biatorbágy

Thimmy nem ám feladni!!!!
Sajnos Etnával egyet kell értenem, nem baj, ha befejezik amúgy nekem is az elsőt befejezték mivel nem indult el magától :cry: Hamar túl voltam nagyott aludtam és megkönnyebbülten, hogy vége lett csak alminária volt nagoyn szar :cry: ..viszont...rá 2 hónapra terhes lettem megint :wink: spontán mikor nem is gondoltam volna...igaz 3 hónapot várni is kellett, de pont mensi előtt voltunk együtt és össze jött :wink:
noci85
Budapest XIII. kerület

Thimmy nem ám feladni!!!!
Sajnos Etnával egyet kell értenem, nem baj, ha befejezik amúgy nekem is az elsőt befejezték mivel nem indult el magától :cry: Hamar túl voltam nagyott aludtam és megkönnyebbülten, hogy vége lett csak alminária volt nagoyn szar :cry: ..viszont...rá 2 hónapra terhes lettem megint :wink: spontán mikor nem is gondoltam volna...igaz 3 hónapot várni is kellett, de pont mensi előtt voltunk együtt és össze jött :wink:
noci85
Budapest XIII. kerület

Timmy!

Nincsenek véletlenek, remélem Sz tévedett, szorítok neked...

Évi!

A tüneteid alapján szerintem van ott babó :) Én szorítok :)
SZámolás: Utolsó mensi első napja, viszont, ha nem középidőhöz számítottan tették be a babókat akkor mondom az enyém és az alapján érteni fogod... dec. 4-től számolom, 21.én 3 napos babákat tettek be, így vagyok most 6+3 :) Remélem érthető vagyok :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Ann: Jól van Barbus, már majdnem 3 hetet járt végig a bölcsibe.

Drukk mindenkinek. Én azt hiszem a dokinénit már nem választanám új betegként, hiszen nemsokára úgyis elmegy szülni. Nekem teljesen szimpatikus volt, amíg egyszer nem hallottam egy párral nagyon durván beszélni. Akkor egy kicsit csalódtam benne. Én Zekével elégedett voltam, volt hogy nem figyeltem eléggé és vissza kellett hívnom, de nem basott le. Nekem ő csinálta Barbust.
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?