Sziasztok!
Megjöttem az orvostól, csak éppen nem találkoztam vele
Csak pénteken tudnak megnézni uhuval, úgyhogy még két nap. Azon túl, hogy nem akarom beleélni magam (semmibe), kicsit örülök is, mert ha mégsincs baba, akkor már "szokom a gondolatot", ha értitek mire gondolok, ha meg csoda történne, és mégis ott van, akkor a keddi vizsgálathoz képest eltelt még három nap, és az idő alatt sok minden történhet odabent. Nem merek nagyon reménykedni, de mégis úgy érzem, nem véletlen az, hogy csak pénteken lesz ez az ultrahang...
Etna
A műszeres befejezéstől sajnos nagyon félek, annyira elültették bennem vagy 20 évvel ezelőtt, hogy ez milyen veszélyes, hogy nem akarok abortuszt. Biztosan sok minden változott azóta, fogalmam sincs, hogy zajlik egy ilyen, csak a neten olvasgatok utána. És biztosan másként bánnak a kismamával, aki zokog, hogy elvesztette a babáját, mint a nőcivel, aki hobbiból már a sokadig gyerekét veteti el...
Örülök, hogy Botival simán ment az ovi, látod, nem is kellett volna annyira izgulnod. És gondolj arra, hogy ez neki nagyon jó, gyerekek között van, egész újfajta ingerek érik!
Ann
Köszönöm, nagyon aranyos vagy! Tudom, hogy igazábol csak Ti, Sorstársaim tudjátok megérteni, mi zajlik ilyenkor az emberben. Azt kívánom Mindenkinek, hogy soka többé ne kelljen hasonlót átélnünk!!!
Witch
Gondolok Rád holnap! Minden rendben lesz, így kell lennie, és kész!
Évi
Az 5+5 hogy jött ki, biztos jól számoltál? Vagy ilyen hosszú volt a stimulációd?
Rilka
Én is Jóbarátokat néztem az inszem után. A Gyilkos elmékről meg egyenesen le lettem tiltva!
Lányok, nagyon köszönöm mindenkinek a kedvességét, sokat jelentett! Most várok péntekig, és akkor már sokkal okosabb leszek!