Dorkának nagyon boldog szülinapot!!! Épp valamelyik nap olvastam vissza a fórumot, amikor 2 éve potyogni kezdtek a babák
Wf, Ákost szinte mindig kislánynak nézik, pedig az arca is nagyon fiús, meg nyilván nem rózsaszínben megyünk az utcára. Furák ezek a népek!
Hajjjj, Ákos 3 fogat növeszt (2 nagy, 1 kisőrlő), de azt elementáris erővel, vagy éppen csak torokgyulladása van nem tudom, de tegnap éjjel belázasodott, és a délutáni sétát leszámítva, amikor viszonylagosan jól volt, lázas volt, levert volt, és makacs volt, ugyanis semminemű szilárd táplálékot nem volt hajlandó magához venni a nap folyamán. Beugrottunk a dokihoz is,mert éppen nem volt nála senki (2 percre van), azt mondta vérbő a torka, de még várjunk pár napot, hogy megtudjuk mi ez, annak viszont örültem, hogy minden rendben amúgy. Éppen kigyógyult a bajai náthájából, most meg ez. A következő pár nap dönti el, hogy fog miatt van, vagy a torka miatt, vagy a kettő összefügg, elvégre logikus is. Lehet a mai non-stop szoptatás vagy az elmúlt napok, hetek, hónapok éjszakai bagoly életmódja miatt, de én sem vagyok jól, el is dőlök, aztán ha kész a kenyér, felkelek
Szonja nagyon ügyes!!!! Gratula!!!