Sziasztok!
Már régen írtam, jártam erre.
Ági hatalmas gratula Dorkahoz! nagyon ügyesek voltatok! De jó Neked, hogy már a kezedben tarthatod a hőnáhított kislányodat!
Humadene, nagyon klasszul csinálod! Már nincs sok vissza és újra babázhatsz Te is!
Napsugár, eddig olyan optimista voltál, légy továbbra is az, ahogyan Meskete írta! Tényleg kezdetek óta hittél a babádban, hogy kislány, a tesztek is egybecsengnek, szóval, fel a fejjel!:D Most már nem kell sokat aludnod, és kiderül, ki lakik odabent!
Szerencse, Angie, üdv Nektek!
Szerencse, neked sincs már sok, és megtudod, hogy kiscsaj, vagy kissrác lesz-e a babó.
Angie, veled meg egyidőben indul a projektunk
Ja igen, és sajnos sem gyes sem császár ügyben nem tudok segíteni. De nem egy ismerősöm szült 3 császárral, náluk nem volt gond.
Meskete, köszönöm a hiányolást, jól esett
! Hu nagyon drukkolok Nektek, és izgulok, hogyan alakulnak a dolgok nálatok!
A végén még tényleg én maradok a végére
Lánydömpingnek nagyon örülök, és remélem, így is marad az "én időmre" is
Rólunk még gyorsan: a babó ugye nem jött össze. Kicsit csalódottak voltunk, de aztán elfogadtuk, hogy valami oka lehet, hogy még nem szeretne megérkezni. Pedig már egy picit beleéltük magunkat, tervezgettünk
Így most, hogy eltereljem a figyelmemet róla, azt tervezem, hogy 3 hónapig vezetem a hőmet, hogy lássam, hogyan vannak nálam a dolgok, és amikor már kirajzolódik valami, lehet vele tervezni, akkor újra élesbe menne a dolog. Tehát kb májustól. Próbálok kicsit az étkezésre is fókuszálni, ha nem is 100%, de egy kicsit közelíteni az elvárásokhoz. Aztán még ott vannak a karácsonyi extra kilók, attól is meg kell szabaduljak.
Aztán voltam még nődokinál, beszélgettünka 4. babáról. Felmerült , hogy lehet, hogy programcsászár lenne, mivel egyik szülésem sem volt egyszerű. Hiába volt többedik szülés, a fiúk nagyok voltak hozzám képest. ( még 3. is kellett vágni, mert nagy volt a fiam buksija. Tényleg próbálkoztak mindennel, én kértem, hogy vágjanak, mert nem bírom átnyomni. Utána mondták is, hogy jó volt a megérzésem. Ráadásul 10 nappal korábban jött. gigászira nőhetett volna még ....
) Plussz spontán vérzések stb... Szóval most egy kicsit ettől is félek, mert még nem tudom milyen..., mennyi idő belőle felépülni, mennyit, hogyan vágnak, mennyire fáj utána.... Nem vagyok egyszerű eset...
Titeket öröm olvasni, és örülök, hogy sokatoknak sikerült, remélem, velem is így lesz!
( Lehet, hogy nálam is kombinált teszt lesz a korom miatt....)
Bocsi, ha sokra sikeredtem!
Laura, bizti minden rendben lesz minden! Várjuk a híreket!