Új privát üzeneted érkezett!

Kakti támogatott, átlagos esetben 120-150 ezer. Ez lehet picit kevesebb is, ha vki pco-s, de lehet sokkal több is, ha nehezen stimulálható.
ann74

Én is W. dokihoz jártam. Mi lehet vajon vele? A dokinéni helyett is biztosan jön másik doki, bár az elején kicsit nehezen fognak haladni a dolgok, amíg az új nem dolgozhat egyedül.

Vasi: Az első kiruccanás azért izgi. Mindent vinni, mit hagy az ember itthon. Mi már olyan sokat utaztunk Barbussal, hogy pillanatok alatt össze tudom kapni a cuccunkat.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Ma 10:23kor megszületett Mia babái Dani,Marci,Lilli! :D :D :D :D
Lilli picit licsi 730gr,de mindenki felsirt!

mennek a drukokk!!!
vikus82

Már is :shock: :shock: :shock: Jesszusssss milyen törpék lehetnek...

HATALMAS GRATULÁCIÓ ÉS SOK SOK SOK DRUKKKKK
noci85
Budapest XIII. kerület

Miáéknak gratulálunk és kitartás a növekedéshez. Mindenkinek jó egészséget.
vicky79
Budapest III. kerület

SZiasztok!

Miának nagyon nagyon sok örömöt, egészséget és boldogságot kívánunk :):)

Lyányok - (mellőzöm a neveket, mert mindenkinek hálás vagyok) - és András: Beszéltem Sz. dokival, azt mondta, hogy ha nincs légszomj, meg vizesedés, akkor nem kell pánikolni, csak a levétel helyét érzem.
Nagyon köszönöm a biztatásokat :)
Ééééés, azzal még nem is büszkélkedtem, hogy eddig a 10-ből 9 osztódik :) Apa cucca verhetetlen :):):)
Az anyagiakról annyit, hogy a szurik gyógyszerek voltak nekünk, long protokollal 120 ezer. De ide számolhatjuk még Lintner tanár úr tiszteletdíját és az 50 ezres méhtükrözést.... Én ezt kaptam karácsonyra a családtól :)

Pussz: Évi
szaboevi27
Biatorbágy

Mia
Hűha, ez nagyon gyorsan történt, remélhetőleg fel tudták készíteni a kicsiket a születésre! Nőjjetek nagyra picúrok! :D

Évi
Szuperek az eredményeitek! Mennyit fogsz visszakapni?

Én is megkérdeztem Sz-t a lombikról legutóbb, nekem 100-120 ezret mondott, és hogy sok függ a stimulálhatóságtól. Szerencsére erre nálunk már nem kerül sor 8) :D

Ma 6+5 :)
thimmy
Gárdony

sziasztok lányok!!!

mia!
jó egészséget, sok tejet és gyors növekedést kívánok a kicsiknek. hiába a fiúk elnyomták a kiscsajt.

minden tiszteletem az ikres anyukáké, sajnos én még egyet is nehezen hordtam ki, nemhogy kettőt uram bocsá hármat!

thimmy!
remélem ez a vese ügy megoldódik. nekem olyan ismerősöm volt ,aki totál egészséges volt és a baba úgy feküdt, hogy elhalt az egyik veséje, végig ijesztgették, h ha gond van, kiveszik a babát, de nem lett semmi és egy vese átvette kettő feladatát. vannak rémtörténetek, de nem kell mind elhinni. amúgy nekem a tünetek a 10. héten kezdődtek, én folyton paráztam, h most annyi, főleg,h 6. héten még véreztem is. aztán 10 a 21!!!!! hétig azt hittem meghalok olyan hányingerem volt, fordítva vagyok bekötve, nekem estére volt brutál hányingerem. ahogy ment le a nap, én úgy lettem egyre rosszabbul. de hát én witchez hasonlóan alacsony bhcgs voltam. tehát valszeg nekem 10. héten volt a csúcspont :D

kakti!
én elszörnyülködtem az árakon, nekem az utrogestannal együtt volt 42 ezer a gyógyszer. most gonal-fet kapok az egy doboz 27 ezer volt, meg crinont, ami 8. eddig enyni. aztán majd kiderül. de most az egyszer jó, h pcos vagyok, legalább nem kell annyi car belélm :D

witch!
holnap hívni a jó hírekkel!!

lányok, én már kb novemberben tudtam, h skriba drnő babás, az azt jelenti, h első között lehettem a tudók közül, pedig nem is volt az orvosom és azt sem tudom honnan tudtam :D

..... moderálva......

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Etna!
Most szólok: moderálni fogják a hozzászólásodat! Tilos gyógyszert hirdetni a banyanet szabályzata szerint! ;)

Ha Skribáról már novemberben lehetett tudni, hogy babás, akkor számításaim szerint kb a 8 hónapban lesz májusban. Szóval azért azt senki ne várja tőle, hogy a BMC-ből megy a szülőszobára... :D :D :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Mia, jó egészséget kívánok a csipet csapatnak!! Néha üzenj kérlek, hogy hogy vagytok. Pedig nagyon drukkoltam, hogy maradjanak még picurkák. Kívánom, hogy nőjenek hamar szépen!

Évi mikor lesz a beülti? Hányat kapsz vissza? Nem emlékszem, ne haragudj, ez az első lombikod??

Witch, ugye holnap mész?? Millió drukk!! Írj, ahogy tudsz.
ann74

Mia, nagyon sok egészséget kívánok neked és a picuroknak. Szorítunk ezerrel hogy minden rendben legyen a kis drágákkal. Szép fejlődést.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Mia!
Nagyon sok boldogságot, egészséget és nagyon sok kitartást kívánok Nektek!
Kép

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Mia,
gratulálok Nektek és jó egészséget, sok boldogságot kívánok!
Szorítok nagyon, hogy rendben és szépen nőjenek a babáitok!

Orsi
orsiborsi

Ann, Thimmy: Szombaton lesz a beültetés és 2 bogyót kapok vissza. Ez az első és igyekszem betartani a sok folyadékot és a fehérjebombákat. :)
szaboevi27
Biatorbágy

Sziasztok!

Csatlakoznék hozzátok, ha nem gond. :) Mi is BMC-be járunk, szintén S. doktornőhöz, ez az 1. lombikunk, hosszú protokoll. Pont Évi után (kedden) volt a leszívás, 9 tüszőből 8 érett petécske, és mind megtermékenyült! :) Ha minden jól megy hétfő reggel lesz a beültetés. Most persze nagyon aggódok a kis csöppekért, és tanácsot szeretnék kérni a tapasztaltabb lombikosoktól.

Leginkább abban, hogy vajon hány embriót érdemes visszakérni. Segítségül: 38 éves múltam, nálam minden rendben (párom miatt lombikozunk), korábban nem voltam terhes. Kettes ikreknek nagyon örülnénk, de a három babát azért szeretnénk elkerülni. Tudtok erre valami statisztikát, hogy 3 embriónál mekkora az esélye, hogy mind megkapaszkodik? Olyan rossz, hogy mindig olyan szűkszavúak bent. Csak hétfő reggel tudunk kérdezősködni, de akkor már rögtön dönteni kell.

A másik kérdés: így 6. napra már nyilván kevesebben maradnak, de vajon mennyivel? Esélyes, hogy lehet majd belőlük fagyasztani is? (Az meg már inkább csak költői kérdés, hogy vajon nem lett volna-e jobb erősködni, hogy már most pénteken (3. napon) legyen beülti...)

Bocsánat, ha hülyeségeket kérdezek, de most tört rám az aggódhatnék... :) Köszönöm előre is, ha válaszoltok.
rilka
Vác

Sziasztok!

Miának gratula a picikhez, legyenek egészségesek és nőjenek nagyra :)

Képzeljétek, 2616 a HCG-m, van babó, 7,2 mm petezsák, csakhogy a csöppem a petevezető közelében tapadt meg, ami azt jelenti, hogy ha befele nő okés, de veszélyeztetett terhes leszek és tuti koraszülés, ha kifelé, akkor szétrobbant mindent... bár remélem ez utóbbi elkerül... Dr.nő még látni szeretne a jövőhéten.
Felhívtam a dokimat, aranyos volt, sok mindent "végig csinált" velem. Mikor mondtam mi a szitu csak annyit mondott: "Anitám, magával egy terhesség és egy szülés felér egy infarktussal nekem" :) De mosolygott közben. Nagyon profi dokim van, és tudom ha rajta múlik minden rendben lesz :) Szóval fel van adva a lecke... Továbbra is pihi és pihi...

Évi, Rilka!

Szorítok a belültihez, a doktornő nagyon profi :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Rilka, üdv közöttünk, a legjobb helyen vagy. Próbálj meg nem aggodalmaskodni, tudom könnyű mondani :)

Ha kivárják az 5 naposokat akkor átlagban meg szoktak feleződni, ez olyan szempontból lehet jobb, hogy csak ez erősek maradnak meg. Nálam pl. 5 napra 5 maradt 8ból, kettőt ültettek be, 3at fagyasztottak le. Mivel ez lesz az első beültetésed, kettőnél szerintem nem fognak többet beültetni. Nekem volt kétszer 5 naposbeültim amikor 2őt ültettek be, és egyszer 3 2naposat ültettek be, sajnos egyik sem sikerült. A statisztikai adatokkal nem érdemes foglalkozni, mert mindig vannak kiugrások, és sosem lehet előre tudni hogy hova tartozik az ember. Ne olvasgass, csak arra gondolj, hogy sikerülni fog, beülti után tereld el a gondolatid, nézz filmeket, olvas könyvet, nem tudom, csináld azt ami leköt...

Witch, szupeer az érték!! De hihetetlen, hogy mennyire nem vagy egyszerű eset, de bízunk benne hogy tudja az a babó hogy merre kell neki szépen fejlődnie. Továbbra is szorítok ezerrel. Mikor mész jövő héten?
ann74

Elírtam bocsánat, 3 3 naposat ültettek be...
ann74

Ann!

Csütörtökön, úgy sztem 11 körül, aztán 13:20-ra az Istenhegyi géndiagnosztikai központba a dokimhoz :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Sikerült visszaolvasnom a lemaradásomat.

Kakti: Örülök, hogy minden rendben Nálatok és nagyon jól csinálod, hogy csak plusz 2 kg-ot híztál eddig. Látom már sokan megírták az árakat, azért leírom én is. Nekünk a támogatott lombik 150-180 ezer között állt meg és nincs stimulálhatósági problémám.

Nyulacs: Nagyon gyönyörűséges Zéti baba :)

András: Mi volt az első konzin Nálatok? Így utólag is boldog születésnapot kívánok!!

Thimmy: Most a nyugalom a legfontosabb, ne izgulj, minden rendben lesz!!!

Mia: Hatalmas gratuláció a picikhez. Nagyon jó egészséget és gyors növekedést kívánok a csöppeknek!!

SzabóÉvi: Gratulálok ehhez a szuper eredményhez és természetesen mennek a további drukkok!!! :)

Witch: Remélem Jami már jobban van. Óriási gratula a picúrhoz. Sok pihi és nyugalom, minden rendben lesz a picivel - érzem! Mikor mész jövő héten???

Rilka: Üdv. itt!!

Mi tegnap voltunk Tűű dokinál, elkezdtük párom kezelését is. Egy hónap múlva kontroll hormon vv és meglátjuk remélhetőleg a javulást. Úgyhogy mi még mindig készülünk a következőre.

Üdv.:
Luca
luca4

Witch, nagyon örültem amikor olvastam a hó hírt. Ez ám a béta hcg. Nagyon szép mérete van a petezsáknak. Reméljük minden rendben lesz és jó fele fog fejlődni.

Rilka, a 6 napos nagyon szép méret és ennek van a legnagyobb esélye a megtapadáshoz. Csak annyit súgok meg neked hogy én 45 éves vagyok és aug 29-én szültem meg a kisfiamat a 40-ik hetet betöltve, tehát szép tapadás volt. Két embriót ültettek nekem vissza, én nem is szerettem volna többet mert én is féltem a hármas ikrektől. Én kicsit a kettőtől is féltem, de azt még bevállaltam volna. Szorítunk ezerrel és gyere majd a hírekkel. Ja, Isten hozott közénk.
Statisztikát én sem ajánlom mert pl nálam... 40 év fölött az élve születéseknek 1% az esélye. Na, én erre mondtam hogy akkor én vagyok az az 1% és kész. Nem szabad ilyesmivel foglalkozni. Gondolom ezért voltak szűkszavúak e téren.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Etna
Hogyhogy te már novemberben tudtál a babáról? :shock: :lol: Mintha a gyertyát tartoddad volna?! 8) :shock: :lol:

Évi
Mennek a drukkok szombatra!

Rilka
Üdv itt, és sok sikert a beültetéshez. A statisztikák elég szétszórtak, tényleg ne foglalkozz vele. Pihi, nyugi, és tudod, sok folyadék és fehérje! :lol:

Witch
Szuper az érték, látod, mi megmondtuk! 8) :lol: És reméljük a legjobbakat, beszéld meg a picivel, hogy hova is növekedjen a továbbiakban!
Az Istenhegyin van a dokid, ezek szerint ismerős vagy ott? Azt hiszem, hozzájuk mennék kombinált szűrésre, van infód róluk?

Luca
A párod kezeléséhez sok sikert! Miből áll, ha szabad kérdeznem?

Tegnap óta sikerült szinte teljesen megnyugodnom, ma reggel leadtam a pisit és elvileg holnap délután már meg is lesz a lelet. Akkor azért már okosabb leszek.
Volt valaki közületek a Jánosban nefrológusnál? Meg szeretném kérdezni Sz-t kedden, hogy be tud-e ajánlani valakihez.
thimmy
Gárdony

Mia:
Kívánom, hogy gyorsan és szépen fejlődjenek a csöppségeid! Szurkolok nekik!

Witch:
Gratula a szép értékekhez! Biztos vagyok abban, hogy a jó irányba kezd el fejlődni és így minden rendben lesz!
szaszagabi
Budapest

Köszönöm szépen a válaszokat! Épp azért agyalok, mert a doktornő a punkció után felvetette, hogy gondolkodjak el, nem akarok-e 3 embriót visszakapni (gondolom, a korom miatt). És azóta mindenki vadul próbál meggyőzni valamelyik oldal mellett. De remélem, majd az adott helyzetben tudni fogjuk, mi a jó döntés!

Most egyelőre csak szurkolok, hogy legyen még hétfőn min gondolkodnunk, ez a 6. nap olyan későinek tűnik...

A sok fehérjét és folyadékot fogyasztom szorgosan. :)

Egyébként fél füllel én is hallottam, hogy babát vár a doktornő. :) Pont altatás közben beszélgettek ilyesmiről, később nem voltam biztos benne, hogy nem csak álmodtam-e. :D

Próbálok visszaolvasgatni, hogy kicsit megismerjelek benneteket, most most még zavarba ejtően sok a név.

Witch: Gratulálok, és nagyon remélem, hogy a megfelelő irányba indul a babócád! Jaj de nem lehetsz könnyű helyzetben...

Vasikáé: Jó hallani a példádat, én néha félek tőle, hogy máris eléggé el vagyok késve. Ezek szerint nem reménytelen ez még később sem. :)
rilka
Vác

Lombik ktg.: nekem most 120.000-nél tart a fagyasztott... A stimus lomik és egy fagyasztott volt annó 600.000 Ft én is PCO-s vagyok... Tehát egyéne válogatja...

Timmy!

Küldtem privit :)

Köszönöm mindenkinek a támogatást, ez most olyan jó, de én bízom a kicsikémben, és remélem hogy minden rendben lesz :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Witch, ez tök jó! Okos bébi, tudja hol a helye,jó irányba fog menni :)

Rilka, nem együtt voltunk a mókás EKG-n pénteken?
szaboevi27
Biatorbágy

Évi:
De, ezek szerint igen. :) Mikor ágyneművel takarították fel a kakaót, és megkérdezték, hogy mit osztanak, hogy úgy sorba álltunk. :D Én voltam a 4. a sorban. Képzeld, tőlem végül el sem kérték az EKG-s papírt, én meg elfelejtettem odaadni. :roll:

Szurkolok neked is, hogy kapaszkodjanak a babácskák!
rilka
Vác

Üdv nektek!

Mia: nagyon örülök a babácskáknak. Mielőbbi felépülést, sok tejet és gyors gyarapodást kivánok a legjobb egészségben!

Witch: igazi Happy end! Hurrá! Remélem a folytatás is ilyen lesz.

Igen tessék példát venni Vasikáról, a megtestesült csoda! Szurkolok mindenkinek

üdv kispatak
meer
Aba

Sziasztok lányok!

Köszönöm azok jókívánságát is, akiknek még nem köszöntem meg. :)

Nos igen, túl vagyunk az 1. konzultáción. Elnézést, amiért csak most írok róla, de idõ kellett, amíg lenyugszom.

Akit érdekel a történet, annak bõvebben megírom priviben, de rosszat senkirõl sem szeretnék írogatni nyíltan. Ez talán így fair.

A tegnapi nap a borzalmas és a siralmas között volt félúton. És ez nem az eredményeink miatt alakult így, hanem a körülmények miatt.

Ami a legfontosabb:

1. Végre, 2 hónap után kiderült, hogy az eredményem továbbra is olyan pocsék, mint korábban volt. Azt mondta a doki, hogy egyértelmûen csak a lombik jöhet szóba.

2. A konzultáción kiderült, hogy egy olyan labor eredményünk hiányzik, amirõl mi azt hittük, hogy a labor által kiadott eredményen rajta van. Sajnos latinból egyikünk sem perfekt. Hát kiderült, hogy a szükséges eredmény nincs rajta a leleten.
Konzultáció után ezért visszamentünk a nõgyógyászhoz és 2 órás várakozás után a magánrendelésén 6000 Ft-ért megmondta, hogy kérjük el a laborból a leletet, hiszen õ levette korábban. A laborban viszont azt derült ki, hogy tõlük senki nem kérte meg a szükséges vizsgálatot, így eredmény sincs.
Vagyis a nõgyógyász hiába vette le a kenetet (magánrendelésen) még december elején, azt nem küldte el vizsgálatra.
Vagyis egy teljesen új fizetõs vizsgálatot kell elvégezni napokon belül és annak az eredménye vagy kész lesz a konzultáló BMC-s orvos által adott következõ idõpontig vagy sem. Ha nem, akkor csúszik minden 1 teljes hónappal és kapjuk majd a leszidást az orvostól.

Ez persze a történetnek csak egy része ...

Pár apró részt átugrova a végeredmény: A feleségem a nap végén zokogott és kijelentette, hogy a nap során õt ért megaláztatások miatt ennyit nem ér meg az egész. Én persze vigasztalni próbáltam és eltéríteni a negatív gondolatoktól, erre jól összeveszett velem, hiszen nekem egyszerû, nekem nem kellett eddig semmit sem csinálnom, csak neki kellett a vizsgálatokra járni.

Vagyis a reményt keltõ konzultáció után most ott tartunk, hogy sehol sem tartunk, a feleségem és én nem is nagyon beszélünk egymással. Aminek a fõ oka persze én vagyok, mert nem akarok egy ilyen borzasztó nap után vele zokogni és feladni a projektet ... de hát nekem könnyû.

Amúgy minden rendben. :) Rettentõ módon várjuk a további újabb, izgalmas fejleményeket.

András
redy22
Szolnok

Szia András,
sajnálom a pocsék napotokat. Milyen vizsgálat hiányzik? Írtam prvit, ötlet hogy hol tudtok hamar vizsgálatot készíttetni.

Megmondom őszintén, hogy engem nem érdekelnek a megaláztatások, pontosabban én ezt nem így fogom fel, csak az lebeg a szemem előtt, hogy legyen majd gyermekünk, és őérte mindent megteszek és kibírok. Sajnos magyar eü...sokszor nagy fejetlenség van. Már rájöttem, hogy nekünk is baromira képben kell lenni és odafigyelni, volt olyan hogy elfelejtette odaadni a tüszőrepesztő injekció receptet a doki, úgy mentem vissza. Vagy van akinek elixelték a receptet és 2000 ft-os gyógyszerért 20.000 ft-ot kellett volna fizetni a patikában, és még sok ilyet tudnék felsorolni. Sajnos erre fel kell készülni, de aztán vannak kellemes meglepetések is. És ha majd egyszer megszületik a gyerekem/eim akkor tuti biztos ezek mind feledésbe merülnek. Szóval ha itt babás lombikos anyukát megkérdezel, biztos mindenki azt fogja mondani, hogy megérte :)) Úgyhogy fel a fejjel, főként párodnak üzenem, még szinte el sem kezdtétek, nehogy már itt feladja!!! És őt is szeretettel várjuk itt a fórumon!
ann74

Ja, a nőgyógyászra én is pipa lettem volna, mégis mi a fenét képzel?? Gondolom most mindenki a másikra mutogat, doki a laborrra, labor a dokira..jófejek. Nekem volt olyan vérvételem máshol, hogy egyszerűen nem vették észre az x-et, és bizonyos fontos dolgokat így egyszerűen nem néztek meg. Alig kaptam szívinfarktust, és csak épp hogy annyit mondtak halkan, hogy bocsika, vissza kell jönni máskor egy újabb vérvételre. Ennyi!! Szóval tudom milyen szar érzés, ráadásul tényleg nem tehet az ember semmit, az a borzasztó,és ugye csak az téved, aki dolgozik... Csak a szaros eü-ben ez elég sűrűn fordul elő :((
ann74

András:
Látom, ti is sorstársak vagytok. Mi is nemrég küzdöttük végig magunkat az 1. lombikig vezető akadálypályán hasonló okokból. Közel egy év telt el azóta, hogy először elmentünk orvoshoz, gyanítva, hogy valami gond lehet, és most várok az 1. beültetésre. Közben voltak elveszett leleteink, egymásra mutogatás, kisebb vagyonok kifizetése a semmiért, stb.

Csak csatlakozni tudok Ann-hoz, én is úgy látom, hogy nincs mese, muszáj megedződni, tájékozódni, képben lenni, nem felvenni a sérelmeket és nagyon kitartónak lenni. Sajnos a magyar egészségügy olyan, amilyen, ezen nem tudunk változtatni, kénytelenek vagyunk mi alkalmazkodni a cél érdekében. Megértem a feleségedet, hogy kiborult, és sajnos jobb híján rajtad vezette le a feszültséget, de túl kell lépnie ezen. Sajnos ezt tényleg nekünk nőknek kell nagyrészt végigszenvednünk, ti férjek viszont rengeteget segíthettek azzal, hogy bármi történik is, mellettünk álltok, bátorítotok, és nagy-nagy türelemmel elviselitek a "hisztijeinket". Nekem angyali férjem van ilyen szempontból, de az írásaid alapján szerintem a te feleséged se panaszkodhat. Próbálj vele nagyon megértő lenni, és meggyőzni, hogy csak magának árt, ha a szívére veszi az ilyan hülyeségeket.

Sajnálom, hogy ilyen rosszul alakult a kezdet nálatok. Sok türelmet és kitartást nektek, ez tényleg egy idegörlő akadálypálya az elején, de megéri végigcsinálni. (Bocsánat a kisregényért.)
rilka
Vác

Sziasztok!!!

Először is gratulálok Whitch nem :wink: Szép kis méretek ezek szerint még csak petezsákot látak. csütörtökön várunk a fejleményekkel!!
biztos jó helyre fog helyezkedni a pöttöm!

Vicky: Mijs, hogy vagytok? Barbus?

Thimmy: gratula neked is ma már a 6+6 hoz :wink: Mikor mész lekozelebb dokihoz?Szivhang volt?

Redy22: nagyon sajnálom, hogy ilyen napon mentettek át tegnap :( Remélem enm csusztok most egy honapot ez miatt...sikerült ma már beszélni a kedveseddel???

Ritka: majd mindenképp írd meg, hogy mi volt, hány darabot kertek Illés. Hány darab maradt a 8 ból

:wink: :wink:
noci85
Budapest XIII. kerület

Sziasztok!!!

Először is gratulálok Whitch nem :wink: Szép kis méretek ezek szerint még csak petezsákot látak. csütörtökön várunk a fejleményekkel!!
biztos jó helyre fog helyezkedni a pöttöm!

Vicky: Mijs, hogy vagytok? Barbus?

Thimmy: gratula neked is ma már a 6+6 hoz :wink: Mikor mész lekozelebb dokihoz?Szivhang volt?

Redy22: nagyon sajnálom, hogy ilyen napon mentettek át tegnap :( Remélem enm csusztok most egy honapot ez miatt...sikerült ma már beszélni a kedveseddel???

Ritka: majd mindenképp írd meg, hogy mi volt, hány darabot kertek Illés. Hány darab maradt a 8 ból

:wink: :wink:
noci85
Budapest XIII. kerület

Ritka=Rilka bocsánat :wink:

Szaboevi: megy a drukk neked Szombatra!!!

Etna: mi újság?Hogy telnek napjaid? Akkor valóban elsők között voltál :wink: Vv eredmény van màr???

Vasikáé: nálatok mi újság, hogy vagytok???

Többieknek nagyon ölelés és szép napot!!
noci85
Budapest XIII. kerület

Sziasztok!

Thimmy: Megpróbáljuk valahogy javítani az eredményeit, de nem csak a vitaminokkal, hanem a hormonok beállításával. Eddig ezzel nem foglalkoztak az andrológusok, mert azt mondták hogy az azoospermia miatt vannak elcsúszva az értékek. Most az endokrin dokival megpróbáljuk a másik oldalról megközelíteni a dolgokat. Úgy gondoljuk, hogy veszteni nem vesztünk semmit, max. pár hónapot a kezdésig, de már annyit vártunk, hogy belefér. Rosszat nem teszünk vele, maximum nem lesz javulás, egy próbát megér.

Kispatak: Orchideák jól vannak? Nálam elkaptak valami kártevőt. Hétvégén kezdem a kezelésüket.

András: Neked van igazad, nem szabad feladni. Párod megnyugszik és szépen belevágtok a dolgokba. Az biztos, hogy mindkét fél részéről óriási türelemre és törődésre van szükség, nagyon kell, hogy támogassátok egymást. Ment pü.

Üdv:
Luca
luca4

sziasztok lányok!!!

muszáj beledumálnom, kicsit most nem értek egyet. szerintem a nagy megaláztatásokat azért nem kéne elviselnünk. hisz nekik ez a munkahelyük és ha mi nem lennénk , akkor nem tudnák azt a kevésnek nem mondható fizujukat felvenni. mi nem vagyunk hibásak azért mert oda kell mennünk. én nem tudtam megállni szó nélkül z doki stílusát és utána azért vissza is vett a dumájából. más intézmény is dugig van sajnos, de ott azért ember módjára beszélnek a sorstársakkal.
arról nem is beszélve, h az oep is fizet utánunk, szóval szép pénzt hozunk mi az intézménynek. minimum egy széket a folyosón megérdemelnénk és egy kis megértést is.

bocsánat, ha valakit megbántottam a hozzászólásommal, de én komolyan mondom 6 év alatt csak a bmc-ben találkoztam ezzel a fura stílussal. a többi helyen a recepción a nők voltak távolság tartók, mert gondolom ők azt hitték, h valakik. de a dokik mindenhol készségesek voltak.

noci!
köszönöm kérdésed, várjuk, h kezdhessük az ovit. vészes vérszegény a gyerek, más baja szerencsére nincs. szóval most bírkózunk a vas beadásával. meg várom a mensit, h megtudjam, h kezdhetem e a szurit. mert győrben még az utolsó percig idegeskedhetsz, h beleférsz-e a keretbe :roll:

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Etna:
Ne érts félre, nem az volt a mondandóm lényege, hogy viseljünk el minden megaláztatást. Inkább az, hogy nem szabad a szívünkre venni, kiborulni rajta, egyáltalán megaláztatásnak érezni, ha valamelyik hülye dokinak/nővérkének/akárkinek éppen rossz napja van, és rajtunk vezeti le a feszültséget. Az, hogy nem veszed fel, vérmérséklettől függően jelentheti azt, hogy kikéred magadnak a hangnemet, vagy csak legyintesz egyet magadban és le... az egészet, a lényeg, hogy ne TE érzed napokig rosszul magad azért, mert Ő bunkó volt.

Egyébként mindezt nem a BMC-ről írom, nekem magánban voltak rossz tapasztalataim, és ha jól értem Andráséknak is máshol voltak a fő problémáik. Én eddig itt nem tapasztaltam bunkóságot (Z. dokit nem ismerem), csak ezt a futószalag-érzést, hogy alig mondanak valamit és 2 perc jut egy vizsgálatra/beszélgetésre. Én azt érzem, hogy a szakmai részét igyekeznek maximális gondossággal végezni, de a "tömeggyártás" miatt kicsit bele vannak fásulva az emberi oldalába, illetve azon próbálnak időt nyerni, hogy nem "pátyolgatnak" minket. Nekem legalábbis ez jött le eddig.
rilka
Vác

Sziasztok!

András, sajnálom. De amit tehetsz, az tényleg csak az, türelmes vagy és megérted (próbálod megérteni). Mi is voltunk ebben a helyzetben és ha a párom nem áll mellettem, én is feladtam volna. Túl vagyunk éjszakai hisztis síráson, néma zokogáson, hogy észre se vegye - de persze nem hülye, csak férfi. Megértem a párodat is, bennem is merültek fel ilyen gondolatok. De aztán rá kellett jönnöm, hogy szeret az ember és ha azt látja, hogy szenvedek, hát szenved Ő is. És neki talán rosszabb is bizonyos szempontból, hiszen azt sem tudta miben segítsen. Így jobb híján csak simogatta a hátam mikor én cirkuszoltam. És volt a legjobb amit tehetett :)

Etna, szerintem igazad van. Bár más helyen még nem jártam, de ha csak azt vetem össze, hogy mekkora különbség van a magánrendelés és az állami intézmény közötti bánásmódban, akkor a ennek oka is egyértelművé válik... :)

Ann, nálunk volt egy csomó olyan vérvétel, amiért hivatalosan fizetni kellett volna (tumor marker) Sz. doki mondta, hogy hová menjek, mennyit fizessek. Aztán a saját nőgyógyászom meg lazán írt beutalót és ingyen volt a 10 ezres vérvétel. Tényleg utána kell járni mindennek, mert sok időt, energiát, aggódást és pénzt spórolhatsz.

Rilka, én is drukkolok nektek. Ilyen EKG sztori után csak jó dolgok történhetnek :D

Szép napot mindenkinek!
szaboevi27
Biatorbágy

András!

Sajnálom azt ahogy jártatok... Értem a csalódottságot, de mind végig mentünk ezeken az utakon, ki így ki úgy, szerencsére én soha sem éreztem a megaláztatottságot vagy bármi negatívat, amit nehezen viseltem volna... Mondjuk én megfogadtam bármit elviselek azért hogy kisbabám lehessen. A régiek tudják a sztorimat, nekem mást kellett átélnem... A párod pedig kicsit edze magát lelkileg... Ha igazán szeretnétek a bébit, együtt mindent átvészeltek :)

Noci!

Volt szikhólyag is (az én kicsi babám :))

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Kedves Mindenki!

Köszönjük a jó kívánságokat és a gratulációkat!!!! Mindenki jól van a picik rendetlenkednek néha, a legnagyobb babánál találtak légmellet, lélegeztető gépre kellet tenni, de bízunk benne, hogy hamar rendbe jön!!!Köszönjük még egyszer? Mia, ahogy gép közelbe kerül, jelentkezni fog.

Dávid, a férj.

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Köszönjük Dávid az értesítést!!!
Reméljük a legjobbakat Nektek és a piciknek!!!
noci85
Budapest XIII. kerület

Sziasztok!

András
A lányok előttem már jól összefoglalták a dolgokat, tapasztalatokról, élményekről. Remélem, nektek is sikerült megnyugodni tegnap óta, és talán már másként is látjátok a történteket. Kitartást és türelmet és erőt kívánok a folytatáshoz!

Noci
Kedden megyek Sz. dokihoz. Azt mondta, ha lesz szívhang és minden rendben, tovább is bocsájtanak rendes terhesgondozásra. Ma 7+0 vagyok, kedden 7+4 leszek, úgyhogy biztos lesz már szívhang. Két hete, 5+4 nél voltam nála, akkor 8 mm-es volt, jó helyen, és azt mondták, szép terhesség, úgyhogy reméljük a legjobbakat.

Luca
Igen, az endokrinologus egészen más összefüggéseket néz, én is járok hozzá. Biztos eredményes is lesz a kezelés, hajrá!

Dávid
Köszi, az infókat! Add át Miának a jókívánságainkat, és hogy szurkolunk a picikért nagyon!

Meglett a leletem, és bár nem vagyok orvos, szerintem határértéken belül vannak az eredményeim, úgyhogy sokkal nyugodtabb vagyok már. Már csak a hétvégét kell kibírnom (mi hétfőn nem dolgozunk a párommal) és kedden megyek ultrahangra, már nagyon várom! :oops: :lol:
thimmy
Gárdony

Mia és Dávid: Gratulálok Nektek a picikhez! Sok boldogságot, és jó egészséget kívánok Nektek!

András: fel a fejjel! Tudom, hogy nagyon nehéz! Szerintem aki meddőségi központba kerül, mind átél hasonló helyzetet! Mindenki fel akarja adni, aztán eltelik egy kis idő,megnyugszunk, és folytatjuk! Legalábbis folytatni kell! Az álmainkért küzdeni kell, még ha nagyon nehéz is! Adjon erőt nektek az a sok-sok sorstárs, aki a BMC-nek köszönhetően mára anyuka-apuka lett!!!

Thimmy: kitartás, nemsokára itt a kedd, és meghallod a legszebb "dallamot". :) örülök, hogy jók a leleteid!

Luca: köszönöm a gratulációt!

Rilka: üdv itt köztünk! Én szerencsémre inszeminációs vagyok, nem tudok neked lombik ügyben segíteni. Sok sikert, mielőbbi babásodást kívánok Neked! :)
nyulacs82
Szolnok

Nyulacs: inszemes vagy!?!?!?!Hmmm akkor lehet kezet foghatunk mert nagy az esélye, hogy én is az leszek...
Neked volt már??!!
abban tudnál segíteni, hogy mi történik akkor ha nem sikerül és a 14 napon negatív a teszt, akkor be kell menni vizelet leadására, igaz!?!!Es ott mit nézzenek, néznek valami értéket, ami alapján eldönti az orvosod, hogy talán lehet még abból terhesség és szedni kell tovább az utrot vagy duphastont?!?!Vagy mi?!?!?!
köszi :wink:
noci85
Budapest XIII. kerület

András: Én is sajnálom a dolgot, de ha a párod már most kibukik, akkor mi lesz a szurik alatt? Akkir majd nap, mint nap pörölni fog veled, hogy miattad kell magát hasba szurkálni? Ez a kettőtök biznisze. Igaz, hogy a tortúra neki fáj, de te sem hiszem, hogy jobban érzed magad dttől az egésztől. Én nem éreztem volna jobban magam, ha mondjuk here biopsziával tudtak volna spermát nyerni. Mert az nagyon kellemetlen lehet. Szóval kitartást mind a kettőtöknek, még nagyon az elején jártok.
vicky79
Budapest III. kerület

Noci: Az inszemnél csak pisis teszt van. Ha az 17 nappal az inszem után negatív, akkor ennyi volt. Abba kell hagyni az utrót és várni a mensit. Egyébként mi jól vagyunk, Barbus gyűri a bölcsit. Most mindenkinél front volt, állandóan verekedtek.

Dávid: Gratulálok az ikrekhez. Gyors növekedést és hazatérést kívánok.
vicky79
Budapest III. kerület

Hahó!

Mia család: köszönjük a hireket, a legjobbakat kivánjuk, és várjuk a további lehetőleg minél jobb fejleményeket.

András apa: én - mint mindenkinek - nektek is szorítok. Anyának üzenem, ne adja fel, lesz ott még babó. Bár én nem tudom milyen, de ez az ut biztos nehéz. De türelem, türelem. Vegyeteg példál Vasikáról, Ádám baba a világ egy csodája, és nagyon sokat vártak rá is!
Közmondás: minden kezdet nehéz! A célt próbáljátok belőni, s remélem mielőbb sikerül!
A magyar eü. hát az soha se volt tul jó. Gondolom BMC-be is sokan járnak, hiszen TB-s intézet, és még igy is nagyon sokba kerül. Bizonyára nem lélekápolás. De azt hiszem, hogy nagyon jó szakmai kezekben van ott mindenki, s ez vezéreljen!
Vérvétel és miegyéb fizetős dolgok: pont ezért is van ez a fórum, hogy kérdezzen mindenki, és a többiek segítenek, az biztos. Én is ezt próbálom mindig. S nem kell mindent magánban! Csak érdeklődni kell, netezni, telefonálni. Igy sulyos ezreket lehet megtakarítani, mert nagyon sok mindent SZTK-ban is levesznek, s aztán kh-ba viszik vizsgálni. Én is igy jártam, de jól jártam.

Thimmy: nagyon remélem minden rendben lesz, aztán várhatod babácskádat immár a saját orvosnál.

Luca: nagyon meghatódtam, hogy a virágaim után érdeklődsz. Ők is olyanok mint az időjárás, egyszer ilyen, máskor olyan. Sajnos nálunk is valamelyik beteg, van ami elnyilt és van több ami szirmot bontogat. Ápoljuk őket nagy szeretettel, és a hála nem marad el. Most a féltenyérnyi fehér nyilik holnapra. Majd csinálok fotót.

És további drukk mindenkinek

kispatak
meer
Aba

Vichky: és a pisi teszt otthon vagy a kórházba kell vinni és ok nezzi meg!?!? :oops:
noci85
Budapest XIII. kerület

Noci
Én is inszemes vagyok, a harmadik sikerült :) kérdezz nyugodtan, ha tudok, én is segítek. A 17. napon otthon kell tesztelni, gyógyszertárban vagy drogériában kapható terhességi teszttel. Ha pozitív még aznap, vagy másnap be kell menni, ha negatív, akkor nincs semmi teendőd, abbahagyod a gyógyszert és megjön a mensid. Nekem még az utro mellett is elkezdődött a pöttyözgetés, akkor már sejtettem, hogy nem sikerült. Azt mondják, ha meg is jön a vérzés, akkor is kell tesztelni, mert vérzés más miatt is lehet.

Most, amikor dec. 23-án pozitívat teszteltem, bementem még aznap, vinni kellett volna első pisit, de én nem vittem, úgyhogy ott produkáltam és abból nézték ők is. :) Gratuláltak, és mondta Sz. ügynök, hogy szedjem tovább az utrot, és mondta a következő jelenésem időpontját.
thimmy
Gárdony

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?