witch!
sírtam a vonalzódon. már most bírom a kölköt, elérte, h ő legyen a középpontban, pedig még csak 5 hetes
azért tényleg megdöbbentő, h kijön egy 21,5-ös bhcg és a teszt meg kimutat egy 2-3 hetes fogantatást. kicsit csúszhatnak az értékeke a laborban. még jó, h a kicsit csúszós érték miatt nem állította le a drnő a protokollt. azért tudnék mondani szépeket az eü-re. ha egy tanyáról érkezett család, aki életében nem hallott egy ilyen tesztről meg semmiről egy másik orvosnál kap egy ilyen eredményt, lehet, h baba nélkül marad.
hozzáteszem én magánklinikán jártam így, h az aszisztens telefonon közölte az első kis vérzésnél, h állítsam le a crinont és én barom le is állítottam, csak 2 nap múlva mikor nem volt vérzés hívtam fel witch orvosát és ő mondta, h még véletlen se álljak le, akkor folytattam. a magánklinika összes orvosa külföldön volt konferencián, naná, h a mensi megjött és még utána is 10 volt a bhcg-m. nem merek belegondolni, h mi lett volna, ha......
jó a drnő és jó volt a donor is
ebből is látszik, h a pasiknak nagyon fontos az eredményük.
thimmy!
fantasztikus jó hír!!!!!!! szívből gratula!!!!!nagyon ügyes vagy, jól emlékszel, mi győrbe járunk, azóta is norbit vizsgálják, már ott tartunk, h 100 ezer és még nincs időpontunk!! de állítólag ezek a vizsgálatok a mi érdekünkben vannak. azt nem tom, h mikor boti készült miért jött össze ezek az új varázslatos vizsgálatok nélkül is. de ha összejön a tesó, akkor szeretni fogom őket, ha nem akkor passz!!!!
mia!
drukk, h még legalább 4 hétig bent maradjanak, jobb, h kórházban leszel, mert ott felturbóznak téged és a kismanókat is. a tüdőérlelőt tuti megkapod, ami nagyon-nagyon hasznos. nekem boti korábban jött, 32. héten megkaptam a tüdőérlelős szurit, ami jó csípős, de hasznos és egy percig sem kellett gépre tenni!!! a vele egyidőre születettek (35. hét) közül sokan gépen voltak. ő csak fázott
kórházban gyorsan megy az idő, legalább is nekem ment, mert nem voltam egész nap egyedül, mint itthon. voltam egypárszor botival, de nem volt rossz élmény.
nyulacs!
hát igen, a dec 27-én születettek már csak ilyen vicces fiúk. boti is sárga volt, de nem kellett neki szoliznia, mert 10 alatt volt valami értéke. tedd sokat a "napra" ablak elé. meg ilyen szép időben tedd ki a teraszra bátran. nehogy betartsd, h csak 5 perc, meg ilyen szabályok. ha betartod, akkor kb 4 hósan fogod tudni kivinni
boti janu 29-én kellett volna jöjjön és dec 27-én jött 30án már otthon voltunk, semmit nem szopott magától, fejnem kellett és cumizott tök sárga volt és kis kicsi. szóval már akkor látszott, h nem lesz egyszerű manus. majd kíváncsi vagyok, h neked későbbiek folyamán fog e hullani a hajad, mert nekem keményen hullott, az idegtől, olyan jó kisfiú volt boti. ha neked is fog, akkor hiszek a horoszkópban
ann!
mikor kezdtek megint? lelkileg jobban vagy már? remélem igen!!!
andrás!
bóóóóóóóóódogat!!!! asszony lenyugodott? látod, tud a drnő, witchből is kismamát csinált elsőre
pedig szegény megjárta a hadak útját. úgyhogy tessék ++++ an hozzáállni a dolgokhoz. pajzsmirigy problémáról én annyit tudok, h nálam pl a vetélések miatt mindig nézték, de nekem tuti jók az értékeim, mégis vetéltem
nálam más miatt nem került előtérbe a pajzsmirigy.
vikcy!
majdnem úgy voltunk, mint ti a bölcsikezdéskor, csak annyi a különbség, h mi el sem tudtuk kezdeni, mert boti szilveszter éjfélkor hányt egy nagyot, józanul. tehát ti jobb helyzetben voltatok, h azért valamennyit tudtatok járni is a betegség előtt. ma voltunk vele élete első vérvételén (amiről én is tudok, mert amiket a kórházban csináltak nála, annál én nem voltam ott, hát a mait is kihagytam volna) a köhögés és az öklendezés miatt bevérzések voltak elsőnek az arcán, aztán a karján és tegnap már a vállán is. néznek alvadási zavart, remélem nem találnak semmit. zajlanak nálunk is az események, remélem a kórház azért kimarad és el is jutunk az oviig. barbus eszik már? élvezte a csúzdázást. gyanítom, h igen
gyerekek, ma a vérvételen ott volt egy ikres anyuka, bmc ben jöttek össze a lányok. képzeljétek ki kell vizsgálni őket, mert 1 hete nem alszanak
az anyuka állva alszik a két kiscsaj meg majd kiugrott a hordozóból, olyan elevenek voltak. mik vannak? azért viccesek voltak, remélem csak rosszak és nincs velük semmi baj. szegény mia, neki 3x olyan nehéz lesz, mint nekünk egyszemes gyerkőcös anyukáknak. na vicky, ezért örülünk mi, h csak egyedüli gyerekeink vannak