Új privát üzeneted érkezett!

Vicky: nálunk is volt kék fény a csecsemőn, de addigra olyan keveset evett a kicsi, hogy infúziót is kellett neki adni. Hiába nézték 4-en hogy szopik Zéti, látszatra jól kapta be a cicit, viszont szívni semmit nem szívott, pedig volt tejem. A második napon elkezdték nézni hogy mennyit szopik, de pótlást nem adtak neki, pedig csak 0-t vagy 5 grammokat evett (én még hozzáfejtem 5 grammokat)... Pedig ki is volt írva, hogy szükség szerint adjanak neki pótlást. Csak a 3. napon kapott, de addigra már át is került. Hiába ébresztgettem én a kis Drágám, nem evett ő semmit. A szívem szakadt meg amikor megláttam a koraszülöttön... No, de ez már a múlt! Csak előre nézünk! Most is ébresztgetem napközben 2,5-3 óránként, aztán eszünk szorgalmasan. Ahogy egyre több a tejcsim, ő is egyre könnyebben szívja ki.
nyulacs82
Szolnok

Nekem sem evett Barbus. Szopizni szinte egyáltalán, üvegből kicsit jobban. Én nem ébresztgettem, azt nem tudom mikor bent volt náluk ők költögették-e. Neki valami gyógyszert adtak, utána jöhettünk haza. Mi 5 napig voltunk bent.
vicky79
Budapest III. kerület

Laptetőm a tesztelő kartársnőé. Lássuk azt a clearblue-t tesztelés közben! :)
vicky79
Budapest III. kerület

Nyulacs, nem is tudom mit mondjak mert annyira örülök ennek a jó hírnek. Köszönjük hogy megosztottad velünk is. Isten hozta Zétény Leventét. Nagyon szép nevet választottatok és milyen szép méretekkel született. Gratulálok és sok-sok egészséget kívánok nektek.
A fotókat köszönjük. Csodaszép és imádnivaló a kis csöppség. Én úgy megölelgetném. Ádámunk már 4 hónapos és már olyan távolinak tűnik hogy ilyen picurka volt. Most már veszekszik velem. Jó korán kezdi.
Thimmy, ez elképesztően jó hír!!! Csupa jó hírekre jövök, ez fantasztikus. Éljen soká a 8 mm-eske, ámbár azóta már a pindurid is van akkora. Sok puszi és várunk még a hírekkel és uh fotókkal. Meg is sirattam a történetedet. Tavaly mi kaptuk karácsonyi ajándéknak a két csíkos tesztet. Fantasztikus élmény volt.
A Jánosban szültem mert maradtam Z dokinál magánban és nála is szültem. Nagyon jó volt mert nagyon vigyázott ránk és szerencsém is volt mert Ádám nyaka köré volt tekeredve kétszer a köldökzsinor. Sokáig vajúdtam és már nagyon ott lett volna az idő hogy szüljek de nem tágultam és nagyon fent volt még a kis drága így császár lett a vége. Én döntöttem, a doki csak feldobta a labdát.
A heteket én is gyorsítottam volna, de ahogy telik az idő úgy fog tűnni hogy tényleg repűl és majd csak a vége felé lesz megint nagyon lassú mert akkor már nehéz. Jó várandóságot drága.
Vicky, " Most próbáljuk kiheverni a nagyizós-körülugrálós-állandóan ölben levős hisztiket" ....ez nagyon jó volt, nagyon jót nevettem. Tudom hogy így van és már előre félek ezektől, de remélem jól fogjuk viselni.
Kakti, gratula a nem hízáshoz. Nagyon ügyi vagy. Én már nem féltem hanem csak szenvedtem. Most 112,5 kg vagyok, de már lement a héten 2,5 kg mert elkezdtem diétázni.
Witch, annyira de annyira izgulok. Nem tudtam jönni sokáig mert az ünnepek előtt-alatt és utána is kicsit el voltam havazva. Gyerkőc mellett nagyon nehezen tudok csinálni bármit is és képzeld már reklamál a kis drágám ha nem vagyok mellette. Mihelyst elhaladok mellette kiabál velem és ezt a hangot csak akkor csinálja ha lecsesz. Ahányszor látom a reklámban ezt a tesztet mindig rád gondolok és látom is hogy pozitív, tehát nekem olyan érzésem van hogy minden rendben van. De természetesen addig ne tesztelj amíg bírod. Megpróbálok minden nap jönni ha másképp nem tudok akkor este fürdetés után benézek. Most is egész délután olvasgattam és írogattam de nem tudtam a végére jútni csak most.
András, a lányok válaszoltak a kérdésedre, de gondoltam én is leírom. Én nem voltam hisztis miközben hormonkezeltem magam pedig én nagyon sok hormont kaptam a korom miatt is. Nem viselt meg csak az hogy nincs petém. Azmiatt viszont nagyon HP voltam. A pajzsmirigyes kérdésedre pedig nem tudom a választ. A 30-ik évedhez pedig NAGYON BOLDOG SZÜLCSINAPOT KÍVÁNOK!!!! És a terv ugyan még nem jött be, viszont már nagyon sinen vagytok úgyhogy csak türelem. És a déduncsidat is dajkálni fogod, nyugi.

Jó pihenést mindenkinek!

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Jajj, András:
Részemről is megy a gratuláció! Nagyon boldog születésnapot! még előttetek az élet! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Haza értünk mi is. Pomázon voltunk hétvégézni egy kastélyszállóban. Tegnap strandolni voltunk az aquaworldben. Nagyon jól éreztük magunkat.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok, teszteltem, fel akartam tölteni a képet, de okos teló nemtuda.... Szóval, +, 2-3 hetet mutat, ami azt jelenti, h4-5 hetes, de most lépek a 6.ba bár írja, 1 hetet tévedhet a teszt :-D. Köszönet anyukámnak, ő nem bírta tovább...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok, teszteltem, fel akartam tölteni a képet, de okos teló nemtuda.... Szóval, +, 2-3 hetet mutat, ami azt jelenti, h4-5 hetes, de most lépek a 6.ba bár írja, 1 hetet tévedhet a teszt :-D. Köszönet anyukámnak, ő nem bírta tovább...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Witch!!!! Szupeeer! Mostmár nyugi :) minden a legnagyobb rendben lesz. Továbbra is szorítok.

Holnap megy vki bmc-be?
ann74

Sziasztok!

Witch szuper hír szorítok nagyon!

Én holnap vonulok kórházba, a 78 hemoglobinommal, ami kontroll után 76 lett, vasam a béka segge alatt!Érdekes, mert érezni nem éreztem semmit, nem látszik rajtam semmi, a doki azt mondta, ilyen hemoglobinnal lilának kéne lennem és ájuldozni úton útfélen! Már taposom a 29. hetet és 3 iker terhességnél ez már egy elég rizikós kor,bármikor indulhat a szülés és ha nem turbóznak fel, akkor a műtőasztalon nem a gyerkőcöket kellene menteni, hanem engem is!

Mindenkinek szép napokat és pocakosodást és remélem 3 egészséges lurkóval térek haza 2-2,5 hónap múlva!

Sziasztok!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Mia, nagyon szurkolok neked is, akkor most fontos, hogy figyeljenek rád. Kitartást kívánok a kórházi bentléthez és azt, hogy a lurkókák majd időben érkezzenek a világra!!!
ann74

Sziasztok!

Vicky
Szuper hétvégétek lehetett! :lol:

Vasika
Azt a "veszekedést" megnézném magamnak! 8) :lol: :lol:

Witch
Látod, látod, minden rendben odabent! Pihizz sokat! Szorítok továbbra is! :D

Mia
Hova mész, melyik korházba? Ne igzulj, a lényeg, hogy vigyázni fognak rád! Most biztosan hosszúnak tűnik az a két és fél hónap, de gyorsan elrepül majd! Ha tudsz, esetleg üzenj valakivel időnként, hogy legyen infónk rólad! Sokat gondolunk majd rád, és küldünk még ragacsot, hogy maradjanak a pocidban a picik, amíg el nem érkezik az ideális időpont a megszületésükre! :D :D

András
Isten éltessen sokáig! Volt nagy ünnepség eme kerek évfordulón? Mi a következő 5 éves terv? 8) :lol:
thimmy
Gárdony

Witch,
nagyon örülök, hogy a teszt is megerősítette, amit érzel!
Nagyon drukkolok és vigyázz magatokra!

Puszi,Orsi
orsiborsi

Kecsmary!

Kitartás, és hidd el ott jó kezekben lesztek :) Remélem időben érkeznek a manók, és mind egészségesek lesztek :) Néha üzenj magadról :) Várjuk :)

Lányok!

Köszönöm :) Azt hiszem a pozitív hozzáállásom is sokat dobott a dolgon 8)

Vasi!

Mókás lehet a kislegény. na igen, a pasik korán kezdik az irányítást :) De had reklamáljon, az a dolga :)

Nyulacs!

Jami is besárgult, és egy éjszaka kékfény után hazaengedtek vasárnap, és szerdán délután a SOTE I.es gyerekklinikán voltunk, mert vészesen sárga volt. 40óra kékfény 6-7 infúzió... Sajnos a babák nagy része besárgul... nekem meg tejem sem nagyon volt...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Orsi!

Te hogy vagy? Neked sikerült? Írhatsz privibe is :)

Puszi

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Hali!

Köszi a biztatást, a Jánosba megyek, ott a dokim, meg ott van jó PIC ellátás.

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Kecsmary!

Ki a dokid? Igen nálatok fontos a PIC... Én is olyan helyen szültem és fogok is szülni :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

dr. Molnár Lászlónál

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Na őt nem ismerem... De biztosan jó doki, és vigyáz rátok :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

witch!
sírtam a vonalzódon. már most bírom a kölköt, elérte, h ő legyen a középpontban, pedig még csak 5 hetes :D azért tényleg megdöbbentő, h kijön egy 21,5-ös bhcg és a teszt meg kimutat egy 2-3 hetes fogantatást. kicsit csúszhatnak az értékeke a laborban. még jó, h a kicsit csúszós érték miatt nem állította le a drnő a protokollt. azért tudnék mondani szépeket az eü-re. ha egy tanyáról érkezett család, aki életében nem hallott egy ilyen tesztről meg semmiről egy másik orvosnál kap egy ilyen eredményt, lehet, h baba nélkül marad.
hozzáteszem én magánklinikán jártam így, h az aszisztens telefonon közölte az első kis vérzésnél, h állítsam le a crinont és én barom le is állítottam, csak 2 nap múlva mikor nem volt vérzés hívtam fel witch orvosát és ő mondta, h még véletlen se álljak le, akkor folytattam. a magánklinika összes orvosa külföldön volt konferencián, naná, h a mensi megjött és még utána is 10 volt a bhcg-m. nem merek belegondolni, h mi lett volna, ha......
jó a drnő és jó volt a donor is :D ebből is látszik, h a pasiknak nagyon fontos az eredményük.

thimmy!
fantasztikus jó hír!!!!!!! szívből gratula!!!!!nagyon ügyes vagy, jól emlékszel, mi győrbe járunk, azóta is norbit vizsgálják, már ott tartunk, h 100 ezer és még nincs időpontunk!! de állítólag ezek a vizsgálatok a mi érdekünkben vannak. azt nem tom, h mikor boti készült miért jött össze ezek az új varázslatos vizsgálatok nélkül is. de ha összejön a tesó, akkor szeretni fogom őket, ha nem akkor passz!!!!

mia!
drukk, h még legalább 4 hétig bent maradjanak, jobb, h kórházban leszel, mert ott felturbóznak téged és a kismanókat is. a tüdőérlelőt tuti megkapod, ami nagyon-nagyon hasznos. nekem boti korábban jött, 32. héten megkaptam a tüdőérlelős szurit, ami jó csípős, de hasznos és egy percig sem kellett gépre tenni!!! a vele egyidőre születettek (35. hét) közül sokan gépen voltak. ő csak fázott :D kórházban gyorsan megy az idő, legalább is nekem ment, mert nem voltam egész nap egyedül, mint itthon. voltam egypárszor botival, de nem volt rossz élmény.

nyulacs!
hát igen, a dec 27-én születettek már csak ilyen vicces fiúk. boti is sárga volt, de nem kellett neki szoliznia, mert 10 alatt volt valami értéke. tedd sokat a "napra" ablak elé. meg ilyen szép időben tedd ki a teraszra bátran. nehogy betartsd, h csak 5 perc, meg ilyen szabályok. ha betartod, akkor kb 4 hósan fogod tudni kivinni :D boti janu 29-én kellett volna jöjjön és dec 27-én jött 30án már otthon voltunk, semmit nem szopott magától, fejnem kellett és cumizott tök sárga volt és kis kicsi. szóval már akkor látszott, h nem lesz egyszerű manus. majd kíváncsi vagyok, h neked későbbiek folyamán fog e hullani a hajad, mert nekem keményen hullott, az idegtől, olyan jó kisfiú volt boti. ha neked is fog, akkor hiszek a horoszkópban :D

ann!
mikor kezdtek megint? lelkileg jobban vagy már? remélem igen!!!

andrás!
bóóóóóóóóódogat!!!! asszony lenyugodott? látod, tud a drnő, witchből is kismamát csinált elsőre :D pedig szegény megjárta a hadak útját. úgyhogy tessék ++++ an hozzáállni a dolgokhoz. pajzsmirigy problémáról én annyit tudok, h nálam pl a vetélések miatt mindig nézték, de nekem tuti jók az értékeim, mégis vetéltem :( nálam más miatt nem került előtérbe a pajzsmirigy.

vikcy!
majdnem úgy voltunk, mint ti a bölcsikezdéskor, csak annyi a különbség, h mi el sem tudtuk kezdeni, mert boti szilveszter éjfélkor hányt egy nagyot, józanul. tehát ti jobb helyzetben voltatok, h azért valamennyit tudtatok járni is a betegség előtt. ma voltunk vele élete első vérvételén (amiről én is tudok, mert amiket a kórházban csináltak nála, annál én nem voltam ott, hát a mait is kihagytam volna) a köhögés és az öklendezés miatt bevérzések voltak elsőnek az arcán, aztán a karján és tegnap már a vállán is. néznek alvadási zavart, remélem nem találnak semmit. zajlanak nálunk is az események, remélem a kórház azért kimarad és el is jutunk az oviig. barbus eszik már? élvezte a csúzdázást. gyanítom, h igen :D

gyerekek, ma a vérvételen ott volt egy ikres anyuka, bmc ben jöttek össze a lányok. képzeljétek ki kell vizsgálni őket, mert 1 hete nem alszanak :shock: az anyuka állva alszik a két kiscsaj meg majd kiugrott a hordozóból, olyan elevenek voltak. mik vannak? azért viccesek voltak, remélem csak rosszak és nincs velük semmi baj. szegény mia, neki 3x olyan nehéz lesz, mint nekünk egyszemes gyerkőcös anyukáknak. na vicky, ezért örülünk mi, h csak egyedüli gyerekeink vannak :D

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

persze az lemaradt, h miának 3x több öröm is fog jutni :D

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

:-)

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Sziasztok!

Witch, nagyon gratulálok, vigyázz magadra.

András, boldog süninapot.

Mia, minden rendben lesz. Az aggódást tessék kiadni alvállalkozónak :)

Ma voltunk a BMC-ben, 10 petesejtet vettek le, ezzel tartom a napi, sőt, eddig a heti csúcsot is :)
Legkésőbb szombaton kapok vissza párat belőlük, a többi megy a fagyóba.

Vigyázzatok magatokra!

Üdv: Évi
szaboevi27
Biatorbágy

Évi

Gratulálok, ügyik legyetek....:-)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Vasika: köszönöm a gratulációt! Ilyenek ezek a fiúk!!! Kicsi a bors, de erős, és akaratos! :) Olyan gyorsan eltelt ez a 4 hónap! Mintha te is most szültél volna!!!

Witch: Jippi-jééééééé!!! Úgy örülök Nektek!!!!!! Ügyes Kistesóka!!! :)))) Hát nem irigyellek a sárgaságotok miatt. Mi azt mondtuk, hogy inkább még bent jöjjön ki, mint hogy hazajövünk, és vissza kelljen menni. Mi is kaptunk infúziót... Holnap megyünk az első gyermekorvosi látogatásra... Remélem nem látja nagyon sárgának! Szerintem már nem annyira sárga. Eszik is, széklete is van, illetve egyre többet van ébren...

Mia: kitartás!! Jobb lesz bent a kórházban, majd ott figyelnek Rátok, hogy minden rendben legyen! Majd azért ha tudsz néha jelentkezz! Remélem a csipet-csapat még sokáig a pociban marad! :)

Etna: már voltunk kint tegnap.Persze jól bebugyoláltam a Kis Krapekot! Előtte azért levegőztettem az ablaknál. Egyenlőre nem hullik még, de majd fog! Ha az apukájára üt, akkor még az övé is ki fog hullani!!! :)
nyulacs82
Szolnok

Mia: Kitartás, hamar telik ez a pár hónap. Addig pihenj sokat. Nekem nem csípett a tüdőérlelő, én a 28. héten kaptam.

Etna: Hát tényleg nem lehet egyszerű két meg három gyetekkel. Minden tiszteletem az ilyen szülőké.

Witch: Gratula a tesóhoz. Mikor is mész legközelebb?
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!

csütörtökön megyek vv-re...:-) bár mókás lesz, Jami beteg, lázas, én szédelgek, anyu szive nem bírja az időt... Valószinüleg mind 3an megyünk izgi lesz;-)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

witch, még jó a jános jó nagy kórház :D beugorhattok több helyre is, ja te csak beszédeleghetsz. bocsi, nem tudtam kihagyni. :wink:

képzeljétek ezt találtam a neten, rajta van a fiam és én is :shock: totál nem is emléleztem már rá, még kicsi volt boti, az első az én fiam, az egyetlen nyilatkozni nem tudó, meg én vagyok. barátnőm ismerőséé a cég, erre sztárok lettünk :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=CtjBPpZ7 ... ure=share&

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Etna!

az okés, hogy én elszédelgek, legalábbis beszédelgek a vérvételre, utána csücsi van, de hogy a lányommal mit csinálok?! Szerintem kikészít addigra mindenkit... Ő betegen is olyan eleven mint 3 másik egészséges gyerek :) Remélem azért addigra jobban lesz, más nincs akkor mamával sétálnak kint... de az is egy óra... mókás lesz...:)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

hozd át addig, botival szétverik a házat :D

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Édesem, nincs nekem lakásfelújításra pénzem :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Halihó!

Köszike mindenkinek! :)

Asszonyka már lenyugodott az utóbbi napokban. Próbálom majd szinten tartani. :)

Az idõm most oly kevés, ezért: mindenkinek a legjobbakat!
redy22
Szolnok

Egy pár kérdésben a segítségeteket kérném :lol:
Mi várhat rám :lol:

A ciklusom 33 nap körüli, 2-3 hónap után meg valami miatt hosszabb lesz és utána megint 33nap körülire beáll. Uh- szoktak látni tüszőt, volt már 14 mm és volt már domnináns 20mm de mégsem jött össze a baba...
Ez mitol lehet?És kétszer volt már terhességem, nem hiszem, hogy a férjemmel nagyobb gondd lenne...
Szerintettek mit fog tanácsolni a S.doktornő?
Lehet, hogy closit lesz és tüszőrepesztő szuri?Vagy inkább inszem?
Még annyi, hogy engem a magán rendelésre küldtek hozzá...ahol heti egy alkalommal van...így akkor engem csak akkor és ott fogadni!?!Es ha pont nem azon a napon kellene hozzá menni?!A kórházban is megtudod mondjuk akkor uh-i!?!?!
noci85
Budapest XIII. kerület

Bocsánat a sok kérdés miatt, de kiváncsi vagyok ti mit gondoltok nálam meg volt minden vizsgalat férje még vár csütörtökön egy sperma vizsgálat és csak utána lesz konzultáció 20 körül.
Gondoltam addig egy kicsit képben legyek mik várhatnak ránk... :wink:
noci85
Budapest XIII. kerület

A legfontosabbat el is felejtettem :lol:
Hogy hát azé is érdekel mi lesz, mivel mikor majd megyünk hozzá 20 körül akkor leszek pont pete érés előtt :D és arra lennék kiváncsi, hogy esetleg ha ott látna tüszőket, amit mondjuk turboznin kellene akkor tud-e valahogy segíteni vagy teljesen új ciklusban fog akármit is csinálni velem!?M!M!!
noci85
Budapest XIII. kerület

Sziasztok!

Picikét kétségbeestem, tanácsra szorulok. Hétfőn levették a petéket, szombaton beültetés és olyan furaságot érzek a pocakomban. Nem puffadok, csak olyan mint amikor fel "vagyok fázva picit és mindjárt meg fog jönni" fájdalom....
Ez nem túlstimu, ugye?
Én abban bízom, hogy csak a levétel után maradtak olyan kis fantomfájdalmak...

Help...

Üdv: Évi
szaboevi27
Biatorbágy

noci!

én is a doktornő magán rendelésére mentem, de utána már a BMC-be fogadott... Valószínűleg nálatok is így lesz... Nem tudom, hogy mit fog javasolni a dokinéni, de gondolom neked is lesz néhány vizsgálatod még...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Évi!

Én megkérdezném a dokim, nekem mondjuk erős görcseim voltak a tulstimunál, és majd bele pusztultam, és puffadtam is... A beülti napjára erősödött fel nagyon, és akkor jöhettem haza babók nélkül, nem vállalta W. doki, hogy beülteti a manókat... de ez régen volt, már mindenre nem emlékszem... :) Lehet hogy én parázom túl a dolgot, de én megkérdezném a dokit, max hülyének néz és? akkor mi lesz... mondjuk ez az én felfogásom :lol:

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

évi!
a túlstimu nagyon erős fájdalommal jár, sajnos én tudom, mikor tele voltam vízzel a szétdurrant sejtek miatt, ugyanaz a tünete. azt rendesen megérzed, nem fantomfájdalomként. szinte kiegyenesedni sem tudsz, láttam a lányokon, akik jöttek vissza emiatt. lehet, h nő méhed és azt érzed, mert ugye terhességnél az elején van víz visszatartás és az feszíthet egy kicsit. meg nőhet is az alhas tőle persze csak kicsikét. szóval ha valamelyik oldalon jobban érzed, az még lehet a leszívás utóhatása, mivel sok sejted volt. de szerintem nagyon biztató a kezdés, szerintem jó hírekkel fogsz jönni közénk nemsokára :wink: drukk!!!!!!!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Évi
Gratulálok, te aztán tényleg termékeny vagy! 8) :lol: Az tényleg nem árthat, ha megkérded a dokit, addig is sok folyadék és fehérje, ahogy azt tanácsolják.

Witch
Jaminak jobbulást! Tényleg nagyon eleven lehet, ha a betegség sem veri le a lábáról :oops: :D

Hát lányok, engem a körzeti jól megijesztett :shock: :twisted: Azt mindig is tudták, hogy van valami a vesémmel, csak arra nem jöttek rá az okosok, hogy mi. Ma már az ilyet autoimmun betegségnek hívják :evil: :twisted: Erre most úgy tűnik, hogy romlik a vesém állapota, persze tanács nincs, hogy mit lehetne tenni, csak riogatás, hogy a legrosszabb esetben elvehetik a babát. :evil: :twisted: Most igyekszem pozitívan gondolni a dologra, hogy legalább figyelnek rám, és nézzük az állapotomat folyamatosan (ma épp 24 órás vizeletgyűjtésem van), de miért kell a kismamákat folyton - minden területen - rémtörténetekkel traktálni, hogy kivel mi esett meg? Igyekszem tájékozódni a neten, és várom ennek a vizsgálatnak az eredményét, meg Sz. dokinak is bemutatom kedden a leleteimet, hátha van hozzászólása a dologhoz.

Mindezekhez még ha hozzáveszem, hogy alig van terhességi tünetem, akkor kicsit beparáztam! :evil: :twisted: :oops: Tudom, sokan örülnének ennek, és tényleg nem vagyunk egyformák, mindenki szervezete másként reagál, de a 7. hét közepén járok, hányni még nem hánytam, émelygés is csak nagyon ritkán fog el. A fejem se fáj, álmosabb is csak picit vagyok a kelleténél (igaz, alszom legalább 8 órákat). Lehet, hogy sokkal rosszabbra számítottam, és ez a baj? Ha nagyon feszült vagyok, előveszem az uhu képet, amit Sz adott, és azon megnézem a bébit, hogy ott van :oops: :shock: :D És imádkozok, hogy szépen fejlődjön...
thimmy
Gárdony

Witch:
Szorítok, hogy a holnapi kórházba beszédelgés jó eredményeket hozzon! :)

SzabóÉvi:
Neked pedig szombaton fogok nagyon szorítani! Meglepődtem ám, hogy szombaton is van beülti? Biztos minden rendben lesz! 10 petesejt! Az nagyon szuper! Megy a drukk a későbbiekhez is!

András:
Ha jól tudom, ma mentek konzultációra a doktornőhöz a kórházba. Kíváncsian várom, mit mondtott nektek és milyen volt! Kb két héttel jártok előttünk, úgyhogy nagyon figyelek! :) Ja, és boldog szülinapot! Most már benned is megvan az X faktor, és nem is egyszer, hanem háromszor! :)
szaszagabi
Budapest

thimmy:
Milyen egyszerre küldtük az üzijeinket! :) Szegény, tényleg mindig a legrosszabbat mondják a dokik, ami csak történhet. Ez talán azért van, hogy megijesszenek (ez mindig sikerül is), és 1000%-osan kövessük az utasításaikat. Te is tégy így, és ne idegeskedj. Azt azért már most elmondhatom, hogy az interneten is fogsz találni rémtörténeteket, de azokat ereszd el a füled mellett és csak a jóra gondolj! Vigyázz magadra és a pocaklakóra!
szaszagabi
Budapest

thimmy!

Van ismerősöm, akinek a veséjével komoly gondok voltak, nála is fennállt ez a dolog, de megszületett a gyermeke :) Egészségesek :) Kitartás, és keress egy profi urológust. Ajánlanám akihez a lányomat viszem, de ő Veszprémben van, és felnőtt orvos is...
Jamival semmi tünetem nem volt azon kívül, hogy kívánós voltam. Se hányinger se émelygés, még mell fájás is csak az első 1-2 hétben :) Nyugi :) Tudom milyen végig izgulni ezt az állapotot, de megéri, most másodszorra is ugyan úgy izgulok, mint Jamival, ez sose lesz jobb :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Meddig fog S.doktornő dolgozni nem tudja véletlenül valaki?!?!?!
Most tudtam meg, hogy kismama...
noci85
Budapest XIII. kerület

Jájj, kismama? Jó neki, de velünk mi lesz?!?!
szaszagabi
Budapest

Noci
Ha mindkettőtökkel rendben vannak a dolgok és a korotok is engedi, akkor inszemináció jöhet. Ilyenkor végigkövetik az adott ciklust az elejétől, tehát nem hinném, hogy belenyúl egy folyamatban lévő ciklusba, inkább a következő 3. (+/-1nap) napján kezdenétek szerintem.
Nem is tudtam, hogy babát vár! :lol: Biztosan megoldják majd, hogy helyettesítsék, és ha csak nem veszélyeztetett, egy darabig gondolom még dolgozni fog.

Gabi, Witch
Köszi a bíztatást. Tudom ám én, hogy csak pozitív gondolatokkal szabad, meg hogy hinni és bízni, és én is mindig ilyeneket tanácsolok másoknak, de úgy rá tudják hozni a frászt az emberre! :oops: :? :twisted: Mindenesetre nagyon vigyázunk magunkra! És nagyon várom már a keddet, még 5 nap! 8) :lol:
thimmy
Gárdony

Witch, én babonából majd csak holnap gratulálok. Most csak hatalmas ölelést küldök és holnap alig várlak a jó hírekkel. Én egyébként tudtam mert éreztem hogy mennyire pozitív vagy.

Ann, én is nagyon kíváncsi lennék arra hogy mennyire nyugodtál meg és hogy mikor kezdesz. Most épp mit csinálsz mert ha jól emlékszem akkor még valami vizsgálatot akartál. De lehet hogy hülye vagyok.

Vicky, nagyon klassz lehetett a hétvégétek. Majd mi is fogunk menni mindenhová ezzel a kis mókussal ha kicsit megnő. Ma megemeltem a babakocsi háttámláját teljesen mert már nem volt el fekve, erre Vasi már mondta hogy kell a biciklire ülés mert tavasszal már lehet menni vele kirándulni. Na, mondom ez még kicsit korai, de majd meglátjuk. Én most ezt az állapotot élvezem mert annyira hamar megnő hogy csak na.

Nyulacs, tényleg nagyon hamar telik az idő. Nekem is úgy tűnik. Nem csodálkozom mert egész nap rohanok és babázok és pitty-putty este lesz. Így telnek a napjaink nagyon gyorsan de kellemesen.

Évi, hatalmas gratula a 10 petesejthez. Ez tényleg nagyon szép a bmc-ben. Szombatra meg küldünk egy csomó babaragacsot.

Mia, kívánom neked hogy a csöppségek sokáig ott maradjanak a helyükön és szépen fejlődjenek. Még kívánok sok türelmet a kórházi tartózkodásodhoz. Majd el leszel valahogy. Beszélgetsz és hamar telik az idő. Várjuk majd a szuper híreket nagyon.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Én is fél órája tudtam meg, hogy kismama igen... :oops: :P :)
Hát igen velünk mi lesz!?!?!Nekem is egyből ez jutott az eszembe :oops:
De amúgy is fel kellett hívom, gondoltam akkor most meg is teszem...
Kaptam időpontot hozza konzultációra 30-rá...jó lett volna a 23 de mind 1...
Aztan rá kérdeztem, hogy meddig dolgozik? :oops: Mondtam májusig tervezi....Hmmm azt hittem kicsit tovább :oops:

Thimmy köszi én is valahogy az a sejtésem :!:
noci85
Budapest XIII. kerület

LÁnyok:
ismerős kérdezi általam: mennyibe kerül egy lombik (gyógyszerekkel) átlagos esetben?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Lányok!

Mi lesz veletek? Örüljünk, hogy a dokinéninek is lessz kistesó :) Egyébként lesz majd más helyette, én is túl éltem egy orvosváltást, az én dokim Írországba ment, helyette jött a dokinéni :) Kitartás!

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?