Sziasztok!
Tiktakóra! Remélem javult a helyzet az elsö szülésed óta a kórházban (én csakazértis optimista vagyok
), és most kapni fogunk segítséget, ha kell. Ezért is jó, hogy az elökészítön megismertem a védönöt, ha el mer menni a folyosón felismerem és elkapom, ha bármi gondom adódik.
Mikorra várod a másodikat?
Bimbi! A védönöm egy borzalom, leginkább saját maga érdekli, elöszeretettel elmélkedik jó hosszan arról, hogy mindenki mennyire hülye. Így a célegyenesben, a legutóbbi látogatásakor éppen azt közölte, hogy a férjem úgyis meg fog csalni amíg a szextilalom korszaka tart, mert azt a férfiak nem bírják. Aztán "anyai" jóindulattal ellátott tanácsokkal, hogy ne hagyjam el magam, ne hanyagoljam el a külsöm a szülés után, mert akkor talán még megtarthatom a pasit. Aztán közölte, hogy észnél legyek a babacucc vásárlásnál, mert a kismamák mindig minden hülyeséget megvesznek, mert olyan ééédi, aztán néznek bután, mikor megérkezik a baba, hogy 10 cumijuk van, de mi az az orrszívó?!?! További tanácsot, listát, hogy mi fog kelleni, vagy ilyesmit nem adott, csak felsöbbrendüen tudatta velem, hogy úgyis hülye vagyok... De pl. az elsö tanácsadáson arról tájékoztatott, hogy nekik nincs TV-jük, és nem is lesz, méghozzá elvi alapon, aztán ezt az elvi alapot jó sokáig ragozta. Ja, és hogy a számítógép meg az Internet, az is csak szemét, és árt az embereknek. Elötte két perccel írta be a kiskönyvembe, hogy informatikus mérnök vagyok...
Amikor (tévedésböl) a babával kapcsolatos dolgokról beszélt, akkor meg sajnos szakmailag nem állta meg a helyét, amit mondott (hogy az UH-s súlybecslés csak és kizárólag a combcsont hossza alapján történik, vagyis az is hülyeség). Bocs, hogy ilyen hosszú lett az indoklás, de ezek után gondolom megérted, hogy nem fogom a véleményét megkérdezni, söt, már utánajártam, hogy hogyan menekülhetnék meg töle.
Köszi az infót a Rooming-in-röl, azt hiszem meggyöztél, tényleg jobb lehet, mint a külön szoba. Igazából nincs kedvem egyedül lenni, de az jó lett volna, ha Életem Párja bármikor bejöhet. Annyira várja az ö pici fiát, hogy néha mármár féltékeny vagyok.
Biztosan a különszobában van a legtöbb nagyarcú újgazdag, de nem hiszem, hogy csak azok lennének. Meg az ember kifoghat a Rooming-in-ben is olyan szobatársat, akitöl a falra mászik...
Szoptatás ügyben saját tapasztalat hiányában inkább hallgatok, és azt teszem, amit tanácsoltál: gyüjtöm az információkat pro és kontra is, aztán majd meglátjuk, ha PiciLaci cicit kap a szájába, hogy mi fog történni.
Iboly! Jól emlékszem, anno a terhességem elején te ajánottál egy gyermekorvost itt, Békáson, akit ismersz, és nagyon rendes, talán még körzetileg is hozzá tartozunk? Gondosan felírtam a nevét, aztán jól eltettem a cetlit, persze azóta se találom. Ha te voltál, írd meg újra légyszives, mostmár kezd tényleg aktuális lenni.
BMárti