Sziaztok!
Gyors bekukk, és tűnök pihizni - ma nagyon nyűgös napunk volt Andrisnak és nekem
Kicsit elszomorodtam, hogy nagyon leült a topic, és szupi volt olvasni, hogy lassan előkerülgettek
Ági, ne éld bele magad, biztos rosszul csinálsz valamit, de azt mondják, ha eszedbe jut, jó anya vagy-e, az már 99,9% , hogy az vagy!!!
a szösszedés nálunk is egész napos téma. Én is azt próbálom, hogy ami elérhető, az tiszta legyen, stb., de minden hazajövetel után nem moshatom le a cipőket!!!
- arról hál isten leszokott, hogy a talpukat nyalogassa, pár hete még az volt az újdonság, most a kuka b ragyog ezerrel, mert az a legjobb másznivaló
. De akárhova felmásznak, felkapaszkodnak, ledőlnek, elcsúsznak, mindig nem lehetsz a sarkában Matyusnak!!! Nálunk szerintem még azért nem volt elharapásos téma, mert nincs fog. De ezek szerintem ijesztőbbek, mint amilyen veszélyesek. Szóval lassan keresgess hajfestéket az őszülő tincsekre, mert azok csak gyarapodni fognak, és ne kételkedj magadban!!! Matyus nagyon kiegyensúlyozott babának tűnt, ami a Te érdemed!!!
Valaki írta a krémeket, (talán Sly). Vigyázat! amit mi nehezen tekerünk le, azt ők hosszas munkával, de megteszik!!!
(tapasztalat
)
Pumukli, vigyázz magadra!! Remélem javul a kezed!!
Ed, Kincső tündéri a kádban. Nagyon szép kiscsaj!!!
Kata, kipihizted magad otthon egy kicsit? Laci még mindig dolgozik, én szalmáskodom itthon
Humi, Szilvus, ti merre??????
Andris lassan leamortizálja a lakást. A parkettalácek kb. 4 éve várnak arra, hogy letegyék őket, így az apró sarkocskák, amik kiálltak a tapétából, egyből felkelteték Sasszem figyelmét. Ő se gondolta, ha belecsippent, nem kicsi falat jön le, amit azonnal betömhet pici arcába ízmintára, hanem egy hosszú darab a kevert színnel festett tapétából.
(már 3 heylen bontotta meg a lakást
) A lépések: 1. kimatatni a szájából, 2(ez még ránk vár) szépen visszaillesztgetni.
A lebeszélés - további bontási munkálatokról -még nem vált be, de táskák, hátizsákok fedik az illusztris helyeket, hogy legalább tovább ne bontsa.
Na megyek,
, vacsizok valamit, s egyedül ágyba bújok - apa dógozik
Jó éjt,
Móki