Sziasztok!
Tünde! A "Music for my babies"-töl is el kell aludni, de arra nagyon jó, és igazán kellemes zenei válogatás. Nekem megvan mindkét CD, ha érdekel, majd megkérdezem Életem Párját, hogy hol szerezte.
Zsuzs! Én meg ma nem leszek napközben net-közelben, de az elöadásra (nagyon remélem) megyünk, és elötte talán haza is érek úgy, hogy be tudjak még nézni ide. Ezek szerint ti szemben ültetek azzal a hosszú szöke hajú lánnyal, aki a textilpelenkáról kérdezett, és mellette annak a hölgynek, aki két nagyobb gyerekkel jött? Sajnos nem emlékszem rátok, titeket már teljesen eltakartak a közöttünk ülök.
Zsófi! Majdnem Moncsinak szólítottalak, annyira hasonlít a stílusod az övéhez.
Nem szeretném veled újrakezdeni a Moncsival folytatott vitát. Lehet, hogy nem jó szó a hónapokig tartó, folyamatos és fokozódó étvégytalanságra az életérzés, még az is lehet, hogy nem is arra írtam, nem tudom már, és nem is fontos annyira, hogy visszakeressem. Valóban aggódok a fogyás miatt, mert a kismamakönyv azt írja, hogy a kismama súlycsökkenése nagyobb veszélyt jelent a babára, mintha akármennyire sokat is hízna, és mert igen, tudom, hogy a baba abból táplálkozik, amit én megeszek. (Naná, ugyan mi másból táplálkozna?!?!) Ugyanakkor kicsit furának éreztem, hogy ezzel a talán nem is problémával orvoshoz menjek, ezért kérdeztem Kisbencét, hogy hasonló korú és fekvésü babájával mik a tapasztalatai. (Ezúton is köszönöm a válaszát!) Azóta jártam az orvosnál, igen, csak nem tértem vissza a témára, mert láttam, hogy itt senki mást nem érint.
Azt, hogy éppen 6-8 kiló plussz volt rajtam teherbe esés elött, igazán nem tudom, hogy honnan vetted, és mihez képest érted. Az a vicc, hogy rá is hibáztál, meg mellé is fogtál egyszerre.
Ugyanis egy évvel a teherbe esés elött elkezdtem leszokni a dohányzásról (gondosan tervezett baba
), és mire leszoktam, éppen 8 kiló jött fel rám. Viszont ezzel a 8 kilóval sikerült (BMI szerint) felküzdeni magam a "túl sovány" kategóriából a "normális" kategóriába, szóval azért kövér még így se lettem. De ha én lennék Gombóc Artúr személyesen, akkor se hiszem, hogy szerencsés lenne éppen a terhesség alatt fogyásnak indulni...
BGabi! Óriási gratula!!!
BMárti