Új privát üzeneted érkezett!

Kata!
Barcska ilyen precizek lennenek a babak is es mindegyik napra pontosan bujna ki!Kép
Tiduj
Tiduj

Csilla1!

Csak nem Tapaynénál voltál a Baross u-ban? Én oda járok. Tegnap éppen 18:00 órától voltam.

A light-os torna a 22. héttõl már nem is olyan light. Kép)

Tünde
gtunde (gtunde)

Mummy!

Kicsit lemaradva, most olvastam a kérdésedet. Tapayné féle tornáról. Én a 14. hét óta járok hozzá.

Hétfõn Márta tartja az órákat, kedden és pénteken Ági, szerdán és csütörtökön Anikó. Maga a torna nagyon leginkább gerinctornához hasonlítható, a hátfájások és a rossz tartás megelõzésére, nem igazán megeröltetõ. Fõleg nem az elsõ idõszakban. Késõbb kicsit nehezebb, de akkor már minden nehezebb. Kép A barátnõm a 39. hétben van és tegnap is ott volt a tornán és végigcsinálta. Tehát nem egy aerobikos kondi edzésrõl van szó.

Semmit nem kell csinálnod, amit nem akarsz, vagy nem esik jól. Márta egyébként az I. számú szülészeten dolgozik, s mind neki, mind pedig a két lánynak gyógytornász végzettsége van - tehát nem csináltatnak semmi olyat, ami árthat.

A hétfõi napok mindig adnak plusszt. Márta 16:00-tól tart egy órás tornát, majd kb 30 perc beszélgetés a terhességrõl, a szülésrõl, a baba elsõ napjairól. Bármikor, bármilyen "hülye" kérdést feltehetsz, szívesen válaszolnak. Ha tehetem mindig megyek hétfõn. 17:00 órára. 17:30 körül kezdi a következõ tornát, ami eltart egy órát, majd még 30 perc ráadás a kitartóknak. Ilyenkor van légzéstechnika, relaxáció vagy egy kis plussz hátizom erõsítés.

Ezen kívül szinte mindig van olyan kismama, akinek már van babája. Õ is elmondja a tapasztalatait. Sokszor jönnek a kismamák megmutatni csemetéjüket, s akkor beszámolnak a szülésükrõl és a baba elsõ napjairól.

Egyszóval a torna mellett sok-sok hasznos információ vár!

A jövõre nézve: szerdánként van baba-mama torna!

Remélem néhányotokkal találkozom a tornán!

Tünde
gtunde (gtunde)

BMárti,

Nem nagyon tudok most netezni Kép, de gyorsan írok. Jöttök hétfön is? Mi veletek szemben ültünk, szintén elöl, de az ajtó felöli oldalon. Egyébként én is csalódtam a tartalomban... Majd hétfön egyeztetünk.

Zsuzs (28h/5n)
Zsuzs

Csajok 17. vagy 17.30-tól nekem is tökéletes lenne a torna. Épp hogy elhagyom a 12. hetet szerintetek mehetek már? A rossz tartás na igen, én amugy is gerincferdüléses vagyok kicsit. Szóval pontosan hol is van?

Norci
Norci

Sziasztok!

Viki! Sok-sok gratula a kicsi fiathoz, aki nem is olyan kicsi!

Velunk semmi kulonos, sajna csak ritkan tudok irni, mivel mikor en felkelek ti mar lassan mind mentek hazafele. De legalabb olvasni tudlak titeket.

Drukkolok a finish-ben levoknek, a tobbieknek meg kellemes hatralevo napokat a picurkak erkezeseig!

Jo hetveget mindenkinek!

Andysj
Andysj

Sziasztok!

Zafi! Ha magad mellett akarod tartani a babát, akkor szerintem ne zavarjon a szobatársak véleménye, tartsd nyugodtan magad mellett. Ez szülészet, ez errõl szól. Én most töltöttem két napot kórházban, és én is lazán elviseltem más babájának a sírását. Persze idõnként jobban szerettem volna aludni (éjjelente) de arra gondoltam, hogy az én kisbabám ugyanígy fog bömbizni pár hét múlva, és nyilván engem sem fog más véleménye érdekelni. (Illetve: sajnálom, de a kisbabám fontosabb.)

Csilla2! Ezer gratula neked, további émelygésmentes hónapokat, könnyû szülést kívánok! Kép Kép Kép

GTünde! Én múlt héten kaptam egy CD-t egy amerikai barátomtól, címe: Ultrasound - Music for the unborn child. Hát, mit ne mondjak, én mást vártam. Klasszikus zenei válogatás, de szerintem inkább altatódalok gyûjteményének illik be. Szívesen hallgatom, tényleg kellemes a fülnek és nyugtató, de ha a babóka "hallgatja", szerintem lelassul a fejlõdésben. Kép (Bár tudom, hogy nem ezt a CD-t kérdezted.)

Képzeljétek el, most jöttünk nemrég az állatorvostól (az egyik kutyusomnak van seb a fején) és a doki vemhesnek titulált! Kép Kép Kép Ez a szakmai ártalom! Kép

Laura (38. hét 1. nap)
Laura 38

Kedves BMárti!

Ne haragudj, hogy ismeretlenül megszólítalak, nem szoktam ideírni, de rendszeresen olvaslak Benneteket, olvastam a Moncsi és közted kialakult vitát is(megjegyzem az életérzés, mint étvágytalanság elég furán hangzott), de ha ennyire izgulsz a súlyod miatt (szerintem már az indulásnál is volt rajtad kb. 6-8 kiló plusz), akkor miért nem egy orvos vagy egy szakember véleményét kéred ki??? Kérdezd meg, hogy ez normális-e, ami nálad va!
Különben a könyvek is azt írják, hogy a túlsúlyos nõk nem híznak olyan ütemben, mint a soványak!
Egyébként pedig mindenféleképpen figyelj ida arra, hogy mit eszel, mert a 20. héttõl a baba abból táplálkozik, amit a mama megeszik.
ORvossal beszéltél már?

Zsófi
Zsófi

Kedves Tünde!

De ott voltam! Kép))
Milyen kicsi a világ!
Te szürke ruhában voltál. Én kértem el a barátnõdtõl az MTA címét név ügyben.

Valamit nem értek, ha 17.30-tól kezdõdik az óra, akkor miért van a papírra 18.00 írva?
Most akkor melyik idõpontban kezdõdik?
Nekem sajnos nem nagyon jó a 17.30 csak a 18.00

Norci!
VIII. Baross u. 21. I. em. 5. a pontos cím.

Csilla1 14h1n
Csilla1

Sziasztok!

Voltam ma a hétem említett kismamaruha készítõnél és vettem két tök aranyos deréknadrágot, amik centinként állíthatóak. Kapaszkodjatok meg darabja csak 3500 Ft volt. Kertészgatyót is készít elasztikus farmerbõl ami 5500 Ft nála. Szóval érdemes felkeresni. Hosszú pulcsival már most is csinosak rajtam és picit már látszik benne a pocim és ez nagyon nagyon jó érzés.

Megosztom még egyszer a címét veletek, mert tényleg megéri elmenni hozzá (ja és szombaton is mehettek fél hatig, csak elötte telefonálni kell)

Buriusz Zsuzsanna, 1173 Bp. Bélavár u. 125. Tel. 257-52-94, 256-24-43, mobil: 06-20-9708-467

Csilla1 ha jól érzem magam akkor megyek hétfõn, nem találkozunk elötte? Én elég béna vagyok tájékozódásban egyedül nem biztos hogy odatalálok.

Jó hétvégét:
Norci
Norci

Norci!

Ok, találkozzunk. Elõtte meg kell még tudni pontosan a kezdési idõpontokat, mert Tünde mást mond, mint ami a szórólapjukon van.

Engem is érdekel az az üzlet, de hogy ne menjek feleslegesen inkább kérdezem tõled, hogy milyen színû cuccok vannak, már amennyire emlékszel?
Mert ha ott is minden szürke, drapp, barna és fekete, mint más kismama boltokban, akkor nincs értelme kimennem.
Élénkebb színek is vannak, mint pl. kék, zöld, esetleg orgona? Vagy nagyon sok az elvárásom? Kép

Csilla1 14h2n
Csilla1

ugy szeretnek en is hozzatok tartozni....
Névtelen

Csilla1!

ÉN feketét meg kicsit világosabb szürkét vettem, de volt sötétzöld, a kertészgatyó meg sötétkék. Szerintem ha felhivod akkor esetleg megbeszélheted vele, hogy tud-e olyat ajánlani.

Szerinted a torna ugy, hogy épp ma töltöm be a 12. hetet nem túl korai? Ha nem akkor megyek.

Norci
Norci

Sziasztok!

Itt a mai pocaklakós táblázat:

<pre>
Tikk 40 hét 6 n Budapest 26 év nov. 14. 1.b.
Móni 3.c. 40 hét 3 n Debrecen 28 év nov. 16. 1.b.
Eszter 2.c. 40 hét 2 n Budapest 24 év nov. 16. 1.b.
Niki K. 5.c. 39 hét 2 n Budapest 26 év nov. 23. 1.b.
Ágci 39 hét 1 n Szeged 28 év nov. 24. 1.b.
Viráganya 4.c. 38 hét 3 n Dunaújváros 29 év nov. 29. 2.b.
Gabi 1.c. 38 hét 3 n Nyíregyháza 27 év nov. 29. 2.b.
Zsuzsi 3.c. 38 hét 2 n Budapest 26 év nov. 30. 1.b.
Laura 8.c. 38 hét Budapest 30 év dec. 6. 1.b.
Beja 8.c. 37 hét 2 n Budapest 25 év dec. 10. 1.b.
Niki 10.c. 37 hét 0 n Bp. (Érd) 27 év dec. 10. 1.b.
Évike 3.c. 36 hét 6 n Budapest 29 év dec. 11. 1.b.
Mariann 3.c. 36 hét 2 n Miskolc 30 év dec. 14. 2.b.
Orsi 8.c. 36 hét 1 n Komló 26 év dec. 15. 1.b.
Szilvi 1.c. 36 hét Bp. (Érd) 25 év dec. 15. 2.b.
Picur 1.c. 35 hét 6 n Kanada 31 év dec. 21. 1.b.
Ada 2.c. 35 hét 3 n Budapest 27 év dec. 21. 1.b.
Zita 4.c. 35 hét Budapest 27 év dec. 21. 1.b.
Szila 7.c. 35 hét 3 n Budakalász 25 év dec. 22. 1.b.
BMárti 1.c. 34 hét 6 n Budapest 30 év dec. 25. 1.b.
D.Rita 1.c. 34 hét 6 n Dunakeszi 32 év dec. 27. 1.b.
Kata 35 hét Budapest 22 év dec. 29. 2.b.
Kata2 3.c. 34 hét 5 n Budapest 27 év dec. 31. 1.b.
Kisbence 35 hét 0 n Budapest 31 év jan. 1. 2.b.
Betti 4.c. 35 hét 0 n Eger 25 év jan. 1. 1.b.
Tiduj 33 hét 3 n Bp. (Szolnok) 25 év jan. 3. 1.b.
Zafi 33 hét 5 n Budapest 26 év jan. 4. 1.b.
Mamacica 1.c. 32 hét 0 n Szolnok 28 év jan. 14. 1.b.
Erika 14.c. 31 hét 3 n Erdély 27 év jan. 17. 1.b.
Zsú 31 hét Budaörs 28 év 1.b.
Chris-Klári 31 hét 0 n Budapest 36 év jan. 20. 1.b.
Ildikó 3.c. 30 hét 4 n vidék 28 év jan. 23. 3.b.
Moncsi 1.c. 30 hét 4 n Budapest 26 év jan. 24. 1.b.
Catnet 6.c. 30 hét 1 n Ócsa 20 év jan. 25. 1.b.
Kustyi 29 hét 6 n Gyõr 30 év jan. 28. 1.b.
TKriszta 1.c. 29 hét Budapest jan. 28. 2.b.
Klári 1.c. 29 hét Pécs 28 év jan. 29. 1.b.
Zsuzs 1.c. 29 hét 0 n Budapest 27 év febr. 2. 1.b.
Tmóni 0.c. 28 hét 6 n Budapest 31 év febr. 2. 2.b.
Menta 1.c. 28 hét 4 n Budapest 25 év febr. 6. 1.b.
Juca2 28 hét 6 n Veszprém 29 év febr. 13. 1.b.
Kinga 1.c. 28 hét 3 n Maglód 33 év 4-5.b.
SJMóni 3.c. 27 hét Budapest febr. 14. 1.b.
Tünde 27 hét 3 n Budapest 33 év febr. 17. 2.b.
Nyuszimanó 3.c. 26 hét 3 n Finnország 26 év febr. 21. 1.b.
Andysj 4.c. 22 hét 0 n USA 25 év márc. 24. 2.b.
Kele 0.c. 21 hét 2 n Budapest 28 év márc. 31. 1.b.
Krita 6.c. 19 hét 3 n Nyíregyháza 26 év ápr. 11. 1.b.
Mummy 19 hét 1 n Budapest 26 év ápr. 13. 1.b.
szanti 2.c. 18 hét 6 n Portugália 24 év ápr. 15. 1.b.
Száva 19 hét ápr. 17. 2.b.
Csilla1 1.c. 14 hét 3 n Budapest 31 év máj. 17. 2.b.
Dojika 1.c. 13 hét 3 n Budaörs 27 év máj. 21. 1.b.
margaréta 6.c. 13 hét 1 n Budapest 26 év máj. 25. 1.b.
Zsunya 6.c. 13 hét Budapest 25 év 1.b.
Norci 5.c. 12 hét 0 n Budapest 26 év jún. 2. 1.b.
Kata007 4.c. 11 hét 6 n Miskolc 35 év jún. 3. 3.b.
Erika2 12.c. 11 hét Százhalombatta 27 év
Any 2.c. 10 hét 0 n Debrecen 34 év 2.b.
Pucúr 4.c. 9 hét 4 n Budapest 29 év 1.b.
Beszti 13.c. 7 hét 3 n Szigethalom 26 év júl. 4.
</pre>

Kata007
Kata007

Kedves Névtelen!
Kitartás!!!
1 évvel ezelött még én is úgy gondoltam, hogy ennél rosszabb sohasem lehet az életemben: éppen válófélben voltam, nagyon rosszul éreztem magam saját magam miatt. Aztán ez az év nagyon széppé változtatta az életem! Igaz, hogy úgy indult, rendbe kell tennem a szervezetemet, mert addig nem lehet kisbabám, de ezt a természet magától rövid idön belül rendezte!!!
Van egy szeretö, nagyon kedves férjem (a világ legaranyosabb pasija), és most várjuk az elsö kisbabánkat!
Fel a fejjel tehát!
Egy boldog kismama a listáról
Névtelen

Sziasztok Lányok!

Most rövid leszek, csak értesíteni szeretnélek benneteket, hogy holnap (hétfö) reggel be kell feküdnöm a kórházba a magas vércukor miatt.
24 órán keresztül 3 óránként fognak vért venni, utána állítólag kedden délelött már haza is jöhetek! De jó lenne!!
Egyébként a doki nénim szerint azért nem vészes ez a vércukor szint (8,5) mostanában sok kismamánál kibukik, mert sokat vizsgálják a terheseket. Nos, nem tudom örüljek-e ennek, mármint hogy sokat vizsgálnak bennünket, mert azért a baba szempontjából meg jó, hogy kiderülnek ezek a dolgok.
Szóval diétára leszek fogva.

Puszi nektek, írok ha kijöttem a kórházból, szorítsatok, hogy ne fogjanak ott 1 napnál tovább!

Puszika mindenkinek!

Mamacica(32hét)
Mamacica

Mamacica!
Én szorítok Neked.
Inkább odabent egy nap, mint itthon valami gond. Hamar elszáll az a nap. Vigyázz magatokra!!!
Aztán jelentkezz ha otthon vagy, hogy mizujs!

Pussssssssz: Kata007
Kata007

Sziasztok!

Szeretnék mindenkit értesíteni, hogy a mai napon (vasárnap) este hat órakkor megszületett Bánhidi Noémi 4,5kg-os súllyal, és 51cm-es testhosszal. Õ is és Gabi is jól vannak. Ha történik valami érdekes, akkor majd megírom nektek.

Hát, mára ennyi. A sok izgalom után megyek aludni.

Bánhidi Roland
BGabi (bgabi)

Már épp aludni akartam, de még bekukkantottam ide. Nem volt hiábavaló... Kép

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Hatalmas gratula az elödömnek (a táblázat karbantartójának Kép )!!!!!
Tényleg hatalmas baba lett...

Roland!
Ad át neki gratulációnkat, és kívánunk mihamarabbi hazatérést!!!

és íme a frissített tábla:

<pre>
Anyuka Baba neve Születési par. Születés napja Eltérés a kiírástól
Cseri Boglárka 3400 g, 49 cm 2001.07.28 ( - ) 14 nap
Tvica Kristóf Bence 3400 g, 54 cm 2001.09.04 ( - ) 1 nap
Cory Balázs 2900 g, 50 cm 2001.09.12 ( + ) 5 nap
Pocok Anna Lara 4100 g, 57 cm 2001.09.28 ( + ) 8 nap
Manka2 Benedek Artúr 3450 g, 52 cm 2001.10.10 ( - ) 8 nap
Beáta Martin 3760 g, 55 cm 2001.10.11 ( + ) 1 nap
Adri Marcell 2600 g, 48 cm 2001.10.14 ( - ) 10 nap
Lara Hanga 3480 g, 50 cm 2001.10.24 ( + ) 8 nap
Király Kati Bence 3400 g, 53 cm 2001.10.28 napra pontos baba
Andiv Márkó 3000 g, 54 cm 2001.10.29 ( + ) 1 nap
Helga Gedeon 3160 g, 49 cm 2001.10.31 ( - ) 10 nap
Katus Kristóf René 3690 g, 49 cm 2001.11.07 ( - ) 19 nap
Rebi Ildikó Csenge 2800 g, 52 cm 2001.11.07 ( - ) 5 nap
Viki Máté 4350 g, 57 cm 2001.11.14 ( + ) 7 nap
Gabi Noémi 4500 g, 51 cm 2001.11.18 ( - ) 11 nap
</pre>

Kata007
Kata007

Kedves Bánhidi család!

Sok-sok boldogságot ehhez a hatalmas leányzóhoz!!!

Puszi:

Dia és a többi chates nevében isKép
Dia

Kedves Bánhidi család!

Kívánok én is nagyon sok örömet a leányzóban Gabinak mielõbbi jobbulást és sok-sok tejcsit.
Gratula ehhez a szép nagy lányhoz. Majd várjuk a képeket.

Sziasztok Tiktakora
tiktakora

Keddves Bánhidiék!

Szeretettel gratulálok és hosszú boldog életet kívánok a "pici" Noéminek!
F. Dia
fd (fd)

Sziasztok!

Gabi nagy-nagy gratula nektek! Kép)

Mamacica szoritok, hogy ne legyen gond és,hogy ne legyél bent egy napnál tovább!

Puszika:Catnet-Niki(30h)
catnet

Sziasztok!

Tünde! A "Music for my babies"-töl is el kell aludni, de arra nagyon jó, és igazán kellemes zenei válogatás. Nekem megvan mindkét CD, ha érdekel, majd megkérdezem Életem Párját, hogy hol szerezte.

Zsuzs! Én meg ma nem leszek napközben net-közelben, de az elöadásra (nagyon remélem) megyünk, és elötte talán haza is érek úgy, hogy be tudjak még nézni ide. Ezek szerint ti szemben ültetek azzal a hosszú szöke hajú lánnyal, aki a textilpelenkáról kérdezett, és mellette annak a hölgynek, aki két nagyobb gyerekkel jött? Sajnos nem emlékszem rátok, titeket már teljesen eltakartak a közöttünk ülök.

Zsófi! Majdnem Moncsinak szólítottalak, annyira hasonlít a stílusod az övéhez. Kép Nem szeretném veled újrakezdeni a Moncsival folytatott vitát. Lehet, hogy nem jó szó a hónapokig tartó, folyamatos és fokozódó étvégytalanságra az életérzés, még az is lehet, hogy nem is arra írtam, nem tudom már, és nem is fontos annyira, hogy visszakeressem. Valóban aggódok a fogyás miatt, mert a kismamakönyv azt írja, hogy a kismama súlycsökkenése nagyobb veszélyt jelent a babára, mintha akármennyire sokat is hízna, és mert igen, tudom, hogy a baba abból táplálkozik, amit én megeszek. (Naná, ugyan mi másból táplálkozna?!?!) Ugyanakkor kicsit furának éreztem, hogy ezzel a talán nem is problémával orvoshoz menjek, ezért kérdeztem Kisbencét, hogy hasonló korú és fekvésü babájával mik a tapasztalatai. (Ezúton is köszönöm a válaszát!) Azóta jártam az orvosnál, igen, csak nem tértem vissza a témára, mert láttam, hogy itt senki mást nem érint.
Azt, hogy éppen 6-8 kiló plussz volt rajtam teherbe esés elött, igazán nem tudom, hogy honnan vetted, és mihez képest érted. Az a vicc, hogy rá is hibáztál, meg mellé is fogtál egyszerre. Kép Ugyanis egy évvel a teherbe esés elött elkezdtem leszokni a dohányzásról (gondosan tervezett baba Kép), és mire leszoktam, éppen 8 kiló jött fel rám. Viszont ezzel a 8 kilóval sikerült (BMI szerint) felküzdeni magam a "túl sovány" kategóriából a "normális" kategóriába, szóval azért kövér még így se lettem. De ha én lennék Gombóc Artúr személyesen, akkor se hiszem, hogy szerencsés lenne éppen a terhesség alatt fogyásnak indulni... Kép

BGabi! Óriási gratula!!! Kép

BMárti
BMárti

Sziasztok!

Bánhidi GAbi: Nagy gratula! Kép

cory
cory

Gabi!

Gratulálok a kislányodhoz (nagylányodhoz). Kép
Várjuk a részleteket!

Beszti
Beszti

B. Gabi!

Nagyon gratulálunk mi is! Szép nagy baba lett!
Kép Kép

Norcsi és családja.
norcsi (norcsi)

Sziasztok!
BGabi! Nagy-gratula Kép

Szombaton megnéztem Viki babáját. Máté baba, gyönyörû. Kép

Mindenkinek jó hetet!

Chris (30)
Chris

Sziasztok!

Lányok!
Köszönöm, az elõzetes infokat a CD-rõl.

Csilla és lányok, akik tornáznának a Baross u-ban!
A hétfõi kicsit rendhagyó nap a beszélgetések végett. Nem baj, ha csak 18:00 órára tudsz jönni, a tornába bármikor bekapcsolódhatsz, és mindig eltart 19:00 óráig. A 17:00 órás beszélgetést csak ajánlani tudom, persze sok minden többször is elhangzik, s így nem maradsz ki semmibõl.

Ha jól emlékszem, akkor neked van már egy 8 éves gyermeked?

Ma én is 17:00 órára megyek s szeretnék 19:00-ig maradni. Remélem találkozunk! Kép)

Tünde
gtunde (gtunde)

Gabi!

Gratulálok!!! Jó egészséget és sok tejcsit kívánok!

Ildi
PIldi (pildi)

Sziasztok!

BGabi részemrõl is nagy nagy gratula nektek!!!!

(de szeretnék már én is itt tartani)

Képzeljétek ma voltam a terhesrendelésen, hogy visszaírassam magam dolgozni. Még egy hónapra ki akartak írni betegállományba, ezek szerint ilyen rosszul nézek ki? Alig tudtam õket meggyõzni, hogy én holnap már dolgozni akarok. Pedig csak súlyt meg vérnyomást mértek, meg mondtam, hogy néha még elõfordul a hányás. Most napi 3*1 B6 vitamint kell szednem és semmi mást, azt mondták ha rosszul vagyok inkább ne szedjem az elevitet, csak a B6-ot! Kicsit elkeserített ez az egy hónap, szóval megítélésük szerint csak akkor lesek tlejesen rendben? Remélem nem nekik lesz igazuk!

Norci
Norci

Sziasztok!

Mamacica - drukkolok Neked, remélem minden rendben lesz !

BGabi - gratula Kép Kép Kép

Norci, Csilla1, Tünde - akkor ma ki hánykor jön, én akár 17-re is oda tudok menni...

Dojika
13h.3n
dojika (dojika)

Szia Dojika!

Én biztos ott leszek 17:00 órakor. Tarka póló, csíkos zokni és fekete hosszú mackónadrág lesz a mai felszerelésem. Kép

Tünde
gtunde (gtunde)

Kedves Bánhidi Gabi!
Nagy gratuláció a "kis"lányodhoz! Egészséget és boldogságot kívánok Nektek!
Judó
Judó (judó)

Gabi!

Annyira örülök! Éva is írta, hogy mi újság! KépKépKép
Kívánok Nektek nagyon sok boldogságot így négyesben, mielõbbi felépülést és sok-sok tejcsit!

Rita
Krita

Szia Tünde!

Akkor én is megyek 5-re, az én pólómon egy nagy fagylaltkehely lesz, ezt nem lehet eltéveszteni Kép
ja és kék hosszú nadrág hozzá...

Akkor ott találkozunk, remélem Csilla1, Norci Ti is jöttök... keressetek majd meg,a fagyis pólót biztos megtaláljátok Kép

Dojika
dojika (dojika)

Gabi !
nagyon sok gratula neked!! annyira irigyellek!!

Zsófi !
nem lehetne békén hagyni a BMártit az étvágya miatt? ha olvastad a topicot láthatod hogy már unja és részérõl lezárta. mindenki magánügye hogy mennyit hízik és eszik legfeljebb vigasztaljuk egymást itt de nem piszkáljuk.
toleranciát kérünk.

Zafi !
annyira ritkán olvaslak. én is csak azt tudom mondani hogy ne foglalkozz azzal mennyit sír a babád és ez zavarja-e a szomszédodat a kórházban.
õ is anya és meg kell értenie.
közben a MÁV-os topikon kaptam infokat a baba elhelyezésével kapcsolatban. eljutottam arra a szintre hogy bármikor szülnék. iszonyú gyorsan fáradok, a víz szétnyomja a kezem, és már az ülve alvás sem segít a sav ellen.
Kisbence sokkal kevesebbet mozog mint eddig de akkor alaposan megdolgoz.néha idegesít is hogy milyen passzív lett.

26.-án megyek a Herczeghez CTG-re, akkor már betöltött 36 hetes leszek. most már csak heti 2 alkalommal jövök dolgozni, mert nagyon veszélyes lett az út a köd és jég miatt.már nem is enged el a párom egyedül. pedig imádok vezetni.

Mummy !
valaki írta már az érzéstelenítést a császárnál.
a MÁV-ban epidurálással érzéstelenítenek.ez jobb mint a spinális, mert utóbbinak következménye sokszor a nagyon erõs fejfájás.
mindkettõ után pihenni kell. az altatás a babára is kihat, õt is lelassítják a gyógyszerek és napok kellenek mire kiürül belõle.
sokat lehet errõl olvasni itt a babaneten is.
ha császároznak akkor én biztos hogy az EDA-t fogom kérni. de ezt mindenki maga dönti el az orvosával.

Kisbence
Kisbence

Gabi!

Gratulálok a kishölgyhöz! Biztos gyönyörû baba!
Kívánok elegendõ tejcsit és sok pihenést!
Üdv
Gyöngyöske
gyöngyöske (gy&

Minden kedves vigasztalónak!
Szerencsére semmi bajunk, az UH kimutatta, hogy él és virul a csemete, és a panaszaim is megszûntek, azért ezt a riadalmat kihagytam volna az életembõl! Köszi mindenkinek a megnyugtató szavakat!

Bánhidi Gabi!
Gratulálok a leánykátokhoz! Jó egészséget, és sok-sok tejcsit kívánok!

Vicamama
vicamama (vicamama)

Sziasztok!

Dojika, Csilla1, Tünde nekem még el kell ma mennem a Családtervezési Intézetbe, ha onnan idõben visszaérek és nem leszek túl fáradt, akkor én is megyek veletek tornázni 17.00-re.
Áruljátok el ha a 6-os villamosról leszállok a Barossutcai megállónál és a KÁlvin tér fele indulok el, akkor az a jó irány és odatalálok?

Norci
Norci

Norci, az a legjobb irány ammere indulhatsz Kép
Ha van kedved jönni és nem találod a címet, hívj fel 06/30/200-2303-as számon.
Szia
Dojika
dojika (dojika)

Kedves Gabi és Roland!

Sok boldogságot kívánok ,,pici" Bánhidi Noémi születéséhez!
Minden jót Nektek:
Jamina
Jamina

Nagy gratuláció BGabiéknak! Óriási a baba! Kívánok sok boldogságot és sok tejcsit hozzá!

BMárti!
Nem én írtam most Neked, mert nem voltam netközelben, ugyanis elutaztunk pár napra, de azért kedves Tõled, hogy gondolsz rám.
Ha fogysz, akkor az már nem tréfa, mindenféleképpen kérd ki az orvosod véleményét, mert ez tényleg veszélyes lehet.
Egyébként én is úgy hallottam, hogy a 20. hétig a mama szervezetébõl táplálkozik a baba, és csak a 20.hét után pedig fõként azokból az ételekbõl, amit a mama magához vesz. Ezért lehet veszélyes, hogy ha a mama fogy.
Kérlek Márti, hogy a saját érdekedben ne itt kérd erre a tanácsot, hanem mindenféleképpen az orvostól. Mindannyian másképp éljük meg a terhességet, másképp változunk, de a fogyás tényleg nem jellemzõ a terhesség idejére. Most hány kilónál tartasz, hogy fogytál?
Remélem most érzed, hogy semmi piszkálódás nincs a levelemben, tényleg ne viccelõdj ezzel!

Ma voltam UH-on, szépen nõtt a kicsi lány és minden rendben van vele! Nagyon boldog vagyok, és már most befordult, már csak 2 hónap....

Puszi:
Moncsi

BMárti várom a válaszod! Remélem szent a béke, igaz?
Moncsi

Sziasztok!

Akkor most kezdem elöröl, ugyanis olyan ügyi voltam, hogy a fönököm látványától nyomtam egy "esc" gombot, és ennek örömére elszállt a kész hozzászólásom.

BGabi, sok boldogságot a kislányodhoz, és NAGY GRATULA! Tényleg szép nagy bébi lett! KépKépKép

BMárti,
Fantasztikusan behatároltad a múltkori helyünket, ezek után csak azon csodálkozom, hogy ránk nem emlékszel, mikor ilyen memóriád van! KépKépKép
Ezek szerint ma is találkozunk... Rajtam zöld kismamagatyó, bordó póló, és bordó kardigán lesz (van), ha gondolod jelezd, hogy Te vagy a BMárti, hogy mindenki megnyugtatására lecsekkolhassam a súlyod, és elsírhassuk egymásnak az étvágy problémánkat. Nekem ugyanis pont az ellenkezö a bajom, irtózatos étvágyam van, és most tartok plusz 11,5(!!!) kilónál, ebböl a baba kb. 1,3kg... KépKépKép
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy kb. 15 perce fejeztem be az ebédet, és most is eszem..., igaz mandarint, mert kell a vitamin, de várólistán van egy sportszelet is KépKép (csak a mandarin után!!)

Mamacica, nagyon szorítok neked a cukrod miatt! A védönö engem is enyhe diétára fogott, de már a gondolattól is kopog a szemem az éhségtöl. Szóval fogadd öszinte együttérzésemet!

Pussz,
Zsuzs(29+1)

ui: most letakartam az "ESC" gombot, így lehet, hogy sikerül elküldeni is KépKép
Zsuzs

Sziasztok!
Most vagyok a 31.héten és kétségbe vagyok esve.Az UH szerint szépen fejlõdik a babám, de én nem érzek nagy rúgásokat, inkább fészkelõdést és kisebb mozgásokat, és azt sem túl gyakran bár minden nap, inkább csak akkor ha lefekszem pihenni. Az elõzõ babám betegen született így nincs összehasonlítási alapom csak a barátnõim elbeszélései.És félek...
Üdv
Mona
Névtelen

Kedves Bánhidi család!
Szeretettel gratulálok, jó egészséget és sok boldogságot kívánok mindannyiótoknak!

Niki K-ról nem tudtok valamit? Lehet, hogy már ö is babázik?
Mi jól vagyunk, még egyben, de legalább a kedvesemnek meg tudtam venni a karácsonyi ajándékát, mert hát a picivel nem nagyon lesz idö, föleg ha titokban akarom tartani:-)))
Ágci
Ágci

Mona,

Szerintem kár idegeskedned, ha érzel mozgásokat! Állítólag minden baba másképp mozog, van amelyik csak fészkelödik, van amelyik szinte fájdalmasakat rúg, de egyik sem abnormális. Egyébként az is befolyásolja a mozgás érzékelését, hogy hol tapad a méhlepény. Ha pl. a melsö falon, akkor az nagyon sokat tompít, és sok mozgást egyáltalán nem érzel, ha hátul, akkor a kissebb mozgás is intenzívebben átjön. Nekem pl. a UH-n volt olyan (de a szívhang hallgatásakor is), amikor a kép is elment akkorát rúgott bele, én viszont ebböl semmit nem éreztem. Pedig még a hasamon is látszott, hogy mozog. Szóval ez egyénenként változó, és ha minden nap érzed többször is a mocorgást, akkor szerintem nem lehet baj. Néha engem is gyötörnek kétségek, mikor azt olvasom másoktól, hogy nem tudnak aludni, akkorákat rúg a baba (én sem tudok aludni, de nem azért, mert a rúgásokra felébredek), és szeretném ha néha akár fájdalmasan nagyokat rúgna, de nálam sem ez a helyzet. Ha nagyon elfoglalom magam, akkor azt sem érzem, hogy van a pocakomban valaki, pedig van, ez tisztán látszott az UH-n, és fényképes bizonyíték is van róla KépKép
Ha nagyon aggódsz, kérdezd meg a dokidat, vagy a védönöt, és biztosan megnyugtatnak. Én is ezt fogom tenni!

Zsuzs
Zsuzs

Kedves Bánhidi család!

Nagyon sok boldogságot, és jó egészséget kívánok!Kép

Dió (és a még nagyon kicsi Almamag)
Dió

Sziasztok!

Tünde!
Igen, van egy 8 éves lányom. Õérte kell mennem iskolába, ezért nem valószínû, hogy 17.00-ra oda tudok érni. Ráadásul 18.00-ra kell õt fitnessbe vinni. Szerencsére a Szentkirályi utcában van a fitness, kb. 5 percre a kismama tornától.
Pedig érdekel engem is a torna elõtti beszélgetés.
Tünde, biztos meg fogsz engem ismerni. Kép
Mondjuk, a tornába való bekapcsolódásnak nem nagyon örülök, mert ott felépített órák vannak, nem jó lemaradni pl. a bemelegítésrõl.

A többieknek mondom, hogy középkék poló lesz rajtam. Sötétvörös, félhosszú hajam van.
Remélem, oda tudok érni idõben.

Csilla1 14h5n
Csilla1

Kedves Mona!

Szerintem teljesen igaza van Zsuzsnak, sok mindentõl függ, hogy mit érzel és nem minden baba olyan virgonc. Arról nem beszélve, hogy a minél nagyobb a baba, annál kevesebb helye van nagy akrobata mutatványokra. Én is a 31. héten járok (pontosabban 30.hét+5 nap)!
Zsuzs, ugye nem volt cinikus az elõzõ hozzászólásom, amit BMártinak írtam? Tényleg nem jó ezzel viccelni, nehogy a baba szenvedje meg!
Egyébként az én babám becsült súlya 1,2 kiló! Neked is mérték már a súlyát?

Puszi:
Moncsi
Moncsi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?