Attamindenit! De bepörögtetek
Kedves elusiaczek üdv köztünk, asszem én már semmit nem tudok hozzáfűzni a fent leírtakhoz, talán csak HVmamit egészíteném ki annyival, hogy sajnos ilyen ez a magyar egészségügy, hogyha rendes ellátást akarsz, és nem meghalni a műtőasztalon, esetünkben szülőágyon, akkor azt sajnos meg kell fizetni, mert különben tosznak a fejedre. Nem ijesztésképpen írtam, csak hogy lásd, de nem csak szülést kell megfizetni, hanem minden más egyéb orvost, műtétet, sőt azt még talán jobban, mert Magyarország már csak ilyen elfuserált hely egészségügyileg, sok orvos egyenesen elvárja hogy megtömködd a zsebeit vaskos tízezresekkel. Én is választott orvossal szültem, de biztos vagyok benne, hogy ha nem így lett volna a Péterfyben odafigyeltek volna így is úgy is. Én is csak jót tudok a kórházról mondani. Pl fogadott szülésznőnk nem volt de az ügyeletes végig ott volt segített, sőt aki nemsokkal előtte volt ügyis, de elment mire én megszültem, 2 nap múlva mikor találkoztunk a folyosón, megkérdezte hogy vagyok, milyen volt, szóval csak jót tudok mondani. Tényleg, mi hozott titeket ide Mo-ra, és főleg a Péterfybe? Ki a dokid, akihez jársz?
Hanna is szenved már egy ideje a fogak miatt de még mindig nem bújt ki sehol semmi, pedig ideje lenne, elmúlt 1-2 héten nekünk is voltak olyan éjszakáink amikor Hanna felkelt az éjszaka közepén, üvöltve, és nem akart sehogyse visszaaludni, apa uygan sétálgatott vele, hátha, de ahogy úgy forgatta a gyereket hogy na akkor most lerakja, a gyerek már üvöltött. Volt hogy egy este ezt 2-3 alkalommal eljátszotta, ilyenkor 1-1,5-2 órákat van ébren. Borzalmas, de fog még mindig nincs, tudom hogy a rágóknak nagyobb a felület több idő, de ez már vagy egy hónapja megy, vagy inkább 1,5. Most 3 napja megint jobban alszik, bár tegnap megint többször volt fenn a kelleténél, de ilyenkor szerencsére egyből visszaalszik ha átmegyek, és betakarom, megsimizem megitatom. Ja, mondjuk nem is nagyon tudok a szájába nézni, mert egyből harap, múltkor akkorát harapott az ujjamba, azt hittem bepisilek, és még 2 nap múlva is látszott, meg most az a legújabb, hogy néha puszinak álcázva jól beleharap az arcunkba. Ez a fogzás kész sz**ás. Amúgy egész nap prüntyög meg kattog, nagyon sokat beszél a kis nyelvén, de lassan biztos kijön valami, mert próbálgatja a betűket, sz,f, rrrrr, k, stb, és ezek mindenféle variálása a mghz-kal. Ja a pápá nálunk tátá, ezért azt gondolom, hogy az ata meg az apa, mert ezt is gyakran mondja.Mondjuk érdekes, mert a papapa meg megy, tehát hogy a p néha miért t azt nem vágom. Az anya sztem ana, mert egyre sűrűbben hallom ezt is.
HVmami hajrá Violával, ügyes kislány, reméljük megmarad a jóalvás. Tényleg Huba hogy viseli, hogy megoszlik a figyelmetek? És mit szól a hugihoz? Azt tudom, hogy Hanna imádni fogja ha lesz egy kistesója, mert oda meg visszavan a gyerekekért, úgyhogy lassan neki is állunk, mégse maradjatok kismami nélkül
NA mostmár lelövöm magam, úgyis mindjárt kel a gyerek.