Sziasztok!
Era! Köszi előre is az energiát, majd mondom az időpontot:))
Bocsi, akkor félreértettem a dolgot. (nekem egyébként volt hiszter-lapar kombóm, mint utóbb kiderült, nem volt polip, pedig úgy látszott. Most idén nyár végén is úgy tűnt, hogy esetleg van valami, de a kövi UH-n már nem látszott, úgyhogy el tud az tűnni - persze lehet, hogy ott sem volt:))) Azt kell, hogy mondjam, hogy ez a kombinált dolog sem volt egy nagy kaland, amikor másnap mentünk hazafelé, még rossz volt a kocsiban ülni, de másnap már nem volt semmi gondom. Mondjuk amikor két nap múlva mentem vissza, az intézetben kicsit csodálkoztak rajtam, hogy túl jól vagyok.
Nekem long protokoll van, ez 1 hónap fogigátló és kb. 14-16 nap stimu - ez attól is függ, hogy hogyan nőnek a tüszők.
Fogalmam sincs, hogy bevált-e a kineziológus. Hogy őszinte legyek, azt sem tudom eldönteni, hogy higgyjek-e benne, vagy sem. Az megnyugtatott, hogy azt mondják, akkor is működik, ha nem hiszel benne. Azt elmondhatom, hogy nyugodtabb és derűsebb vagyok azóta, csak pillanatokra veszítem el a hitemet. Persze mindenkinek más a gondja, az enyém az, hogy a beültetés után kb egy héttel elfogy a türelmem és szorongani kezdek, bepánikolok, hogy nem sikerült. Ez részben rosszat tesz a babának, részben pedig saját magamnak is, mármint ha sikerült, ha nem, akkor is csinálok magamnak egy pocsék hetet. A természetgyógyász állítja, hogy ezért nem sikerült a múltkor sem.
Szivi! Nálunk elég gyenge a párom eredménye, kellett mennie konzultációra Erdei doktornőhöz, de nem kapott semmilyen kezelést. Szerintem, ha nem találnak valami olyan dolgot, ami mondjuk gyulladásra vagy ilyesmire utal, nem törődnek vele, mert amúgy sem biztos, hogy tudnak rajta javítani.
Ami a tüszők érését illeti, én nem mindig szoktam érezni normálban, néha igen, de nem visel meg. A stimu alatt az utolsó egy-két napban van olyan érzésem, mintha kövek lennének a hasamban, de addig nem. De hozzáteszem, hogy engem nem szokott megviselni a stimu. Semmi olyat nem érzek, amit szoktak mondani: hangulatváltozás, sírhatnék, hiszti, ilyesmi, nekem csak a fejem fáj és időnként hőhullámaim vannak. DE fájni egyáltalán nem fáj:)
Ne aggódj, a stimu egyáltalán nem olyan gáz, mint amilyennel rémisztgetik az ember lányát. Nagyon sokban hozzáállás kérdése is: az ismerősöknél azt látom, hogy aki mindenből nagy ügyet csinál az ebből is, aki meg nem, az ebből sem.
Persze a túlstimu az más, de nálam ilyen nem történt, nem is vagyok rá hajlamos, ált. lórugásnyi adagokat kapok.
Megyek és megküzdök a menopurral.
Ölelés mindenkinek