Zsuzsa!
Sajnálom, hogy megijesztettek. Remélem nagyon okos megoldást fognak találni a problémára. Addig is kitartás, Áronnak nagyon nagy szüksége van arra, hoy megpróbálj nyugodt lenni. Ő biztosan nagyon sokat fog Neked segíteni és mi is szorítunk majd!
Babus!
Nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánok Neked! Kristófnál szebb ajándékot nem is kaphattál volna
. A babaszoba pedig gyönyörű lett!
Akiren!
Nekem is rossz a szemem (-3,5 és -2,5). Megkérdeztem egy szemészt a Vision Expresszben, aki azt mondta, hogy 6-os 7-es dioptriáig semmivel nincs több esélyünk arra, hogy sérüljön a szemünk szülés közben. Szerinte érdemes elmenni egy szemészorvosi vizsgálatra, ha ez aggaszt minket, ahol alaposan meg tudják nézni azt, hogy nincs-e retinasérülésünk. Ez bárkinél előfordulhat, függetlenül attól, hogy valaki szemüveges-e vagy sem.
Mindenki!
Hétfőn eljutottunk végre a Praxisba 4D-s ultrahangra. Fantasztikus élmény volt!!! A Manó végig aludta az egészet
. Ennek mi nagyon örültünk, mert az arcának a 3/4 részében így is végig gyönyörködhettünk, Őt pedig nem zavartuk egyáltalán. Féltem, hogy annyira fogja zavarni az egész "macera", hogy menekülni fog a "kamera" elől. Sok babát nagyon zavar. Győrfi nagyon aranyos volt, csak azt hajtogatta, hogy milyen szép ez a baba, milyen gyönyörű. Persze gondolom, mindenkinek ezt mondja, de borzasztóan jól esett
.
Képet sajnos nem tudok még felrakni, mert nem bírom ezen a vacak képen lekicsinyíteni, de ígérem pótolom!
Az egyik legfontosabb: a Kis Tréfamester jól megviccelt minket, ugyanis az utóbbi egy hónapban a mi kis Annánknak kinőtt a kukija! Nagyon furcsa érzés volt átállni a kisfiúra, de borzasztóan örülünk Neki is! Babus, azt hiszem Kristófnak osztozni kell a világ leghelyesebb pasija címen a mi Kis Hercegünkkel
!
Egyetlen rossz dolog volt. Kiderült, hogy megordult a baba, így most farfekvéses és emiatt a nyaka előtt fut el a köldökzsinór. Szerencsére nincs rátekeredve és remélem nem is fog!!! Azért így "hordani" a Kicsit sajna jóval kényelmetlenebb, mint fordított helyzetben. De sebaj, az a lényeg, hogy a Manó jól érezze magát odabent.
Küldöm a képet, amint sikerül lekicsinyíteni.
Egyébként már 1211 gr-os a Nagyfiúnk!
Eveka és a Kis Herceg, akinek reméljük hamarosan neve is lesz (28+5)