Sziasztok.
Teszek fel majd g-re képeket, ide olyan rohadt béna vagyok, mert át kell méretezni...
Viola eszem-alszom baba. Még napközben is. Tegnap, az első estén idehaza elaludt 11kor és reggel 6 után ébredtem fel, hogy jajjj a gyerek kiszárad... Nem ébredt fel... És ennek ellenére egész nap alszik, (most is
) Szerintem csak megérezte, hogy nagyon tartok attól mi lesz idehaza, aztán most jófej a gyerek.
Huba jól viseli, mondjuk itthon van a férjem szerencsére, játszik vele, lefoglaljuk. Amikor szoptatok, odajön megsimizi Viola popóját meg a hátát és megy tovább játszani. Ha Viola felébred, felsír Huba felfigyel rá és odamegy a kiságyhoz, aztán ennyi.
Attól tartok Viola addig lesz jó alvó, míg nem fogzik, mert Hubával is így jártunk. Bár most szépen alszik éjszaka is.
Szomszéd. Nincs egy hónapja, hogy hozzánk névtelenül bedobtak egy levelet miszerint minden más lehetőséget kizárva mi vagyunk azok, akik éjjel-nappak kalapálunk, és persze név nélkül. Hát hadd nem mondjam milyen kurv@ ideges lettem. Bár elsőre azt hittem nem nekünk szól. De a férjem felvilágosított, h biztos a gyerek... Lement a férjem és nem nyitott ajtót... Mondjuk ha én megyek rárúgom még terhesen is. Olyan ideg volt bennem... Ráadásul biztos fiatal az illető mert gépelt levél volt, tele helyesírási hibákkal... Basszus, ha meg fiatal menjen dolgozni napközben, este 10 után Huba úgy is alszik reggelig, na meg napközben is alszik egyszer. Szóval nem állja meg a helyét a támadás...
Jaaaaaaa, még azt is megcsinálta, hogy a radiátor csövén felkalapált, mert Huba kétszer egymás után leejtette a (fa) játékát este 8 körül... Beszarok az ilyenektől.
De utána néztem, nincs csendháborítás már egy ideje. A rendőrséget hívhatja ki, aki max 30e-re büntethet, de bizonyítsa már be, h hangoskodott a gyerek, meg ki az a rendőr, akinek kölke van és ezért kiszab ránk 30 rongyot... Ugyan már... Ha meg igen, akkor a szomszéd sem jár jobban, tennék róla.
Na, megyek pelusozni, Viola bekakilt álmába. És még az sem ejti kétségbe, ha így pelenkázom.