Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Igen, igen hozzák majd a híreket, Ildóca és Szilvi is. :-P Aki hamarabb ideér. :-D

Ma megyek Uh-ra 14.15-re, remélem minden rendben lesz.

Áááááááááááá, olyat álmodtam, hogy ihajjjjjjjjj. Még most is borzongok. Azt álmodtam, hogy Viola nem mocorgott már a pocimba, és mentem Uh-ra, mint ma megyek a valóságban, és azt mondták, hogy elhalt... És én rázogattam a pocim, h mozduljon már, de nem akart és ááááááááááá.... Mindez után felébredtem és Viola nem mocorgott. Egy pillanatra megijedtem, hogy ezt most nem csak álmodtam, de szerencsére egy kis pocisimire megmozdult és azóta is jelzi ám, hogy itt van. jaaaaaaaaaaaaaaaaaj, nem kívánom senkinek ezt a baromi szar és rémisztő álmot!!!!!
Na, jelzek majd mi volt az uh-n. Szép napot mindenkinek!
Ui: Szonja, szuperek a hőseid. :P

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Huba mami!

Jézus ilyet álmodni! Felál a hátamon a szőr! Brrrrrrrrrrrr!
Mennek a drukkok a Uh-hoz!

Csanád baba kis lusti! még csak most kezd gondolkodni azon, hogy ,meg kéne hasról hanyat fordulni! Egyszer sikerült neki véletlenül! :D
De egy örök vigyorgó! Szerencsére nyugis ki pasi!
Igyekszem képeket rakni majd nektek!
Kincső is zámol tízig de segítséggel, De tudja, hogy hívják, hány éves és, hogy hol lakik! Imádom! De korához képest nagyon szépen és tisztán beszél, mert sok helyen megkérdezik, hogy mennyi idős és meglepődnek, hogy mennyire tisztán beszél! Büszke vagyok rá!
Viszont foga csak hét van! :? De azért dolgozik ám rajta, hogy legyen neki több mert most is növeszti a felső rágókat!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Hahó!

Huba mami üzenete a következő!

Bentartottak a kórházban. Ma megszületik Viola! :D
Ahogy van hírem újra jövök!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Hajráá Huba mami!!!!

Bogi is számol 10-ig,nagyon cuki...
Megtanulta,szoktuk számolni a lépcsőfokokat...de fogalma sincs,h számol..ez majd később...
Bár a számokat felismeri,anyáméknál a gázon látta a 6os számot és már kezdett is számolni..:)

Tudja a nevét mondani és hány éves...
De egyébként még mindig sokat beszél hottentottául...:)

Hajrá Viola!

Kép
kata35

Sziasztok!
Nagyon izgi, hajrá Huba mami!

Töltöttem fel képeket g-re. Egy kis ízelítő:
Kép

Kép
Kép
Kép
szonja77

jéééééééé mekkora Balázs is! :shock:
persze látom én, hogy lassan 5 éves, de bennem valami miniegerebb kép él róla
és a kis ropi(?) faló is nagyon aranyos! :)
majd megkukkolom a többit is, ha nem ennél a tetű gépnél leszek

Huba!
Bahhhh ez az álom szörnyű...
nekem is voltak ilyen félelmeim végig, mert a környezetemben történt ilyen, de szerencsére itt már nincs pocakos (lévén Huba mami talán már két gyerekes anyuka), akit paráztatnék vele.
Drukkolok, hogy könnyű szülés legyen!

No nálunk a nevét még nem mondja semmi pénzért.
Mint ahogy az anyát sem.
Mondja, hogy ÁNYÁ, de az azt jelenti nála, hogy "enyém". Én ÁDI vagyok és kész :lol: :lol: :lol:
Mi is a lépcsőfokokat szoktuk számolni, meg kb mindent, úgyhogy annyira nem nagy csoda, hogy tudja őket, csak nem mondja.

Kattkat

Kép
kattkat

Nem ropi, fogkefe. Szép cucchoz üde lehellet dukál :D

Ádi sem mondja a nevét. Ő baba. Egyébként már sok mindent egyre tisztábban mond, de azért még van, amit nem tudunk megfejteni. És elkezdte: Anya mi ez? Anya mi ez? És imádom, mikor mondja: Anya pucilj meg! Hát ennek hogy lehetne ellen állni :D

Hogy megélénkülünk, ha valaki szül :wink:

Kép
Kép
Kép
szonja77

Voálá Viola!!! ... mármint hajrá!

Ádám mekkora!

Titinek 9 foga van és 2 fogcsúcsa ideki és 1 még éppen odabe.
szilvi35

sziasztok

Hajrá Viola, nagyon várunk! Nagyon izgi :D

Vili szépséges.

Szépek a Szonjagyerekek is és milyen nagyok már. Én is ropinak néztem a fogkefét :oops:

Szonja ismét beteg. Már kész vagyok ettől a bölcsitől. 1 hetet megy két hetet nem. Most éppen popsiban mérve 39.8 a láza. Csúnyán köhög, de nem kaprunk semmi gyógyszert, csak a szemére antibiotikumos szemcseppet, mert már ott is jött a takony kifele és nehogy szövődménye legyen. Köptető, amit közelharc árán tudok csak beletaposni és lázcsillapítás megy most. A vasat is csak harcolva tudom bejuttatni és még 3,5 hónapig kell adni minimum. Remélem nem kell tovább, mert így is alig van már hajam.

Szonja mondja a nevét, de csak a keresztnevét. Számolni csak segítséggel, de azt se mindíg. Tudja a csipp-csipp csókát segítséggel. Kezd egyszerűbb mondatokat is mondani. Ma pl a haggyá bé- vel örvendeztetett meg :oops: .Nagyon ritkán mondom neki hogy hagyjon békén, de sikerült ezt megtanulnia. Ismét kirak a szobából. Kézen fog ki visz a szoba elé. közli hogy ajtó bezá és kint hagy,megy apával játszani. Most, hogy tömöm gyógyszerrel nem vagyok a kedvenc szülője. Az "r" betűt gyakran nem mondja, nem mond helyette semmit, csak szimplán kihagyja és gyakran keveri a t és c/cs betüket. Puszit ő is szokott kérni. Dugja a kis pofiját és kéri a putííí-t.

Tlindi

Kép
tlindi

Köszönjük szépen! :)

Tlindi! Szegény Szonja! Remélem, hamar meggyógyul!

Szilvi! Titi nagyon belehúzott! Akkor most 3 nő egyszerre... Hogy bírjátok?

Szonja! Nagyon szépek a fiúk! Balázs már kész fiatalember! ;)

Kattkat! (Vagy Ádi?! ;) ) Akárhogy is vesszük, Domó nagyon ügyes!

Violának meg nagy hajrá!!! :D

wf

Kép
wf

Á ebben a pillanatban!

Viola megérkezett 20.05 perckor.
3360 gr 53 cm.
Minden oké,és nagyon aranyos, már cicizett is.
Üdv a csajoknak!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Nagy nagy gratula a mamának és a babának!
Sok- sok tejcsit, türelmet és nyugodt éjszakákat!

Nagyon felpörögtetek csajok! :D

szonja!

Mekkorák lettek a fiúk! Nekem is más kép van elöttem róluk! :D
Nem is látszik, hogy nagy csibészek lennének!

Nálunk sem mond minden betűt ki Kincső az r betű az nem megy neki mond mindíg valami mást helyette meg az f betű megy neki nehezen. Azt kimondja, hogy fa, de a fű az már szű, de a fagyi a legjobb az a szagyi! :D

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Juhéééj, Isten hozott Viola! Sok-sok boldogságot a családnak, várjuk az élménybeszámolót! ;)

Ildóca: ez a szagyi ütött :)

Szonja: micsoda nagyfiúid vannak!!

Mindenhol azt olvastam, hogy nagyon hatékony, ha pl előbb tanulják meg mondókában a számokat, betűket, évszakokat, hónapokat stb, mert az sokkal maradandóbb, mint a számtan- vagy olvasófüzetben :) Ákos most elhallgatott, nem mond szinte semmit, csak figyel, és mutogat. Hihetetlen cuki, ahogy eljátsza a csip-csip-csókát (csak sosem várja meg a végét, mert jön a hess-hess-hess), vagy amikor kertet kertel, és bazsarózsát ültet a tenyerében :) Szóval remélem azért 2 éves koráig megszólal :) EZ egyébként nagyon is jellemző rá: csak akkor kezd valamibe, amikor már 110%-ban biztos benne, hogy képes rá, nem az a kísérletező típus. Így legalább megúszta a járni tanulással járó baleseteket 8)

Ma voltunk a dokibácsinál, sajna valóban megmaradt a sarokcsont bedőlése, ezért speckó beépített betétes cipőt kell hordani 3-4 éves koráig, elvileg addigra OK lesz a dolog, amúgy maradjon mezítláb az egyenetlen talajon minél többet. Hát, ezt így télvíz idején nem nagyon tudjuk kivitelezni, de várjuk a jóidőt :) Majd konzultálok a gazdagréti ortopéd cipésszel is.

Kép
Kép
csipetnyusza

Én is azért jövök, hogy közöljem a jó hírt, mert Szilvi nekem továbbította HubaViolamami üzenetét, mert nincs gépközelben, de látom, hogy Ildóca rég beelőzött.

Gratulálok a kiscsajhoz és sok tejecskét neki!

Tlindi!
Hát az kemény, mikor a saját gyereked beszól neked. Sokkal durvábban hangzik, mintha bárki más fia borja mondaná, de hát tényleg az van, hogy kis papagájok. Csak azt mondják, amit tőlünk hallanak. :roll:
Néha nem is bánom, hogy Domó még nem túl sokat beszél, bár többnyire moderálom magam.
Általánosságban a "basszuskulcs" a legdurvább, amit mondok előtte, de azon meg röhög. Néha azért kiszalad cifrább is, de tényleg próbálok odafigyelni.

Holnap 18:30-kor az m1-en tuti kis természetfilm lesz Magyarországról Vad Magyarország címmel.
Nézzétek!
http://www.youtube.com/watch?v=RGWyilZPsxI

Kattkat

Kép
kattkat

Sziasztok!
Gratula Huba-mami! Jó egészséget és sok tejecskét kívánok!

Kép
Kép
Kép
szonja77

Nagy-nagy gratula Huba-maminak Violához! Sok-sok tejcsit kívánunk! És várjuk a képeket, meg a beszámolót!

Ildóca! Szagyi! Hát ez tök jó! :)

Csipet! Remélem, tényleg kinövi!

wf

Kép
wf

Elfelejtettem tegnap valamit: jobbulást Szonjának.
Sajnos az első év ilyen - gondolom már vagy ezren mondták :) tök mindegy, hogy oviba, vagy bölcsibe megy a gyerek. Sőt, Balázs járt bölcsibe, de mikor elkezdte az ovit, akkor ugyanez volt. Itt biztos mások a bacik :) Gyógyszerbeadás nálunk is megy, de csak Ádinál. Balázs már a tablettát is lenyeli. Szóval Tlindi, tarts ki!

Nálunk is a csip-csip csóka a sláger és a boci boci tarka. De megy a csiga biga gyere ki is. Van amit már tisztán mond ezekből, aztán vannak olyan részek, amiknek csak a ritmusából következtetünk, hogy na most hol is járunk :) De én ettől is boldog vagyok, mert Balázst ez most sem érdekli.

Hol van Bejja?

Kép
Kép
Kép
szonja77

Igen hol van Bejja, Dorka mami, és Beu baba is eltűnt teljesen!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Gratula Hubamami! Sok tejcsit! ... vagy már írtam?
szilvi35

Sziasztok

Huba-Viola Mami nagy-nagy gratula.

szonja

megnéztem a képeket, nagyon szuperek. A 15-ösön mit csináltál Ádi sérójával?? Tök jól égnek áll :D

Tlindi

Kép
tlindi

BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK

SZ&M

Tlindi

Kép
tlindi

Boldog új évet mindenkinek!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Lányok,

Boldog új évet kívánunk minden babás és leendő babás családnak!

Kata és Bogi

Kép
kata35

Nagyon boldog új évet kívánok!

wf

Kép
wf

BÚÉK!
szilvi35

Sziasztok!

Tlindi!
Az enyém is így szokott :D csúszdázott egyébként :)

Kép
Kép
Kép
szonja77

Nagyon boldog új évet minden babának és mamának!!!
Mi csendesen salátázunk családi körben, remélem a Manó nem ébred fel a petárdára...

Vad Magyarországot kinéztem, de nem sikerült megnézni, ha esetleg vki felvette, vagy hozzárférhető, az nagyon édekel!

Basszuskulcs :) Apum mondta mindig :) meg hogy dezoxiribonukleinsav :)

Kép
Kép
csipetnyusza

Vad Mo. nekem meg van, de végül annyira nem hengerelt le, mint ahogy lelkendezett róla egy rokony. Azért nem rossz!
Majd leboltoljuk. :wink:

Mi kettesben Domóval.
Még itt ugrál az ágyamon. Jobban mondva táncikál a hálózsákban és mondja, hogy Ádi! Ájjj! azaz álljak fel ugrálni vele az ágyban (ez azt jelenti, hogy én ugrálok, Ő röhög)

BÚÉK csajkák!

Kattkat

Kép
kattkat

Itt voltam ám, csak olvasó üzemmódban, nem értem rá írogatni, de lehetne gyakrabban is ünnep, mert nagyon sokat írtatok :) Remélem a karácsony is jól telt mindenhol, mi anyáméknál voltunk vidéken pár napot, tegnap meg itthon hármasban, bár a gyerek 9kor már aludt, és fel se ébredt a petárdázásra, meg tüzijátékra, pedig volt errefelé csuhajjázás, helyehulya dínomdánom, de szerencsére átaludta magát 2012-be :) De fura ezt leírni.

Hubamaminak és Violának nagyon nagy gratula, remélem mihamarabb hazamehettek, és hallhatjuk a történetet, addig is sok tejcsit.

Hanna még nem mond semmit, de már nagyon halandzsázik, úgyhogy lassan biztos kijön valami. Bár vannak szavai, amiket mintha értene valamire, pl adda, ilyenkor ha kér valamit, vagy a hadda, ez meg olyan hagyál-ra hasonlít, olyankor odébbáll. De a ne mosmár a fejrázással nagyon megy. A járása már szép stabil, ha mégis elesik, ügyesen feláll, a mászás egy ideje teljesen megszűnt. Ő Ákossal szemben inkább olyan durrbelebumm fajta, nem próbálkozik sokáig, csinálja, ha megy, ha nem, nagyon cuki amúgy, le se ül egész nap, csak megy, és dumál a kis nyelvén. Ő is már csak egyszer alszik napközben.

Na most futok tovább, holnap még visszanézek.

Lilypie Third Birthday tickers

Sziasztok!

Huba mami üzeni!

Holnap már megyünk is haza! Minden rendben, Viola ügyesen eszik.
Puszi Mindenkinek.

Huba és Viola mamija

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Bejja!

Örülök, hogy minden okés! :D

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Sziasztok! Rég jártam erre, nagyon sokat kellett dolgoznom és túlórázni is. De most szabin vagyok, hurrá:)

Jé, közben WF Vilmos babája is megszületett, és Huba mami Violája is. Sok gratula a picikhez, Isten hozta őket a nagyvilágban!:)

Dorcikám mindjárt 2 éves lesz, nagyon múlik az idő:) Olyan édi! Hát ő nagyon sokat dumál, be nem áll a szája. Néha babanyelven mondja és nem értjük ám. Nagyon hangos baba, rohangál a lakásban és kiabál, zajong. "Nagy a zajszennyezése" a párom szerint:))))) :wink:
Néha kitalál szavakat, pl. a paripa az cöipa szerinte. És nem lehet meggyőzni az ellenkezőjéről. Ugyanakkor biztos nem rossz a füle, mert nagyon nehéz szavakat tökéletesen mond. Pl. földalatti, tökéletes stb. Tehát inkább kitalál szavakat, azt mondanám.
Nagyon hisztis a kiscsaj, sok gondunk van vele. Üvölt a boltban, utcán elcsapja magát a földre és arccal lefelé üvölt. A boltban azonnal ki akarja bontani a banánt, túrórudit és enni akarja és ha nem kapja meg, onnantól végig üvölt. Ha nem alussza ki magát, rosszabb a helyzet, mert egyfolytában sír és nincs szünet. De azért vannak jó pillanatai is. Páromra rá van kattanva, apa az övé és ezt így kijelentette. :) Mindig rajta lóg, tiszta apafüggő:)
Vendég

Balázsnak boldog szülinapot!

Tlindi

Kép
tlindi

Dorka mami! Köszi Neked is!

Szonja! Balázsnak boldog születésnapot!

wf

Kép
wf

Balázsnak nagyon boldog 5. szülinapot kívánunk!

Sziasztok!

Balázs, Isten éltessen! Na, ő aztán már nagyfiú! :-)

Ma egykor értünk haza a kórházból. Köszönjük mindenkinek a drukkokat.
Röviden: Bementünk uh-ra, majd megvizsgált a szülésznő és tádáááám, már 3,5 ujjnyira nyitva voltam, és azt mondta nem jöhetünk, mert egy nap alatt nyíltam fél ujjnyit, de még hívta a dokit, aki szintén ezt mondta. Én bepánikoltam, közöltem, h ezt még megbeszélem a férjemmel, meg én el sem búcsúztam Hubától, meg megígértem, hogy este jól megszeretgetem, mert az anyóséknál hagytam... stb, szóval rinya ezerrel... :) Aztán befeküdtem a szülőszobára, a doki elindult Fehérvárról, mert épp ott volt a gyerekeit akarta hazahozni a tesójáéktól. Na mire ő megérkezett már bő 4 ujjnyira kinyíltam... Még jó, h nem mentem haza. Aztán kísérletezett egy laza 20 percet az EDA beadásával (előtte azért megkérdezte, szabad-e neki, mert csak 3 év gyakorlata van, és tudja, h tavaly Kira beadta elsőre, bár neki 10x év tapasztalata van), szóval poénkodtunk meg ilyenek, aztán 6. szúrásra sikerült is beadni, de jókat nevettem volna közben, csak hát nekem nem szabadott. Aztán burokrepesztés volt 18.50kor és 20.05kor kinn is volt Viola. 5. tolófájásra jött ki, de azért a második után jött megint a para és közöltem, hogy fáradt vagyok, meg álmos és egyébként sem fogom ezt a gyereket ma megszülni. Még a férjem is kiröhögött. :P :) Aztán most béke boldogság. Várjuk haza Hubát, mert őt közben elvitték anyóséktól anyumék. :-)
Viola adataít Ildóca megírta. Kösz még1x. Szilvi neked is!
Ennyit belőlem. Majd még leszek!
Ja! BUÉK mindenkinek! Kép

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Sziasztok!
Köszönjük a köszöntéseket! Még azelőtt átadom neki, hogy megnyúznám. Mert olyan bitang rossz mindkettő, szilveszter óta meg vannak veszve. Holnap közlöm velük, hogy vége az ünnepi időszaknak és szeretném, ha visszaállna a rend.

Még 1x jó egészséget Violának és sok tejcit! Anyának meg apának meg nyugodt éjszakákat!

Kép
Kép
Kép
szonja77

Huba mami: ügyik voltatok! És nagyon szép Viola! Örülök, hogy minden oké és hamar haza is engedtek titeket! De jó lehet babázni, szopiztatni, dajkálni, olyan jó az, irigyellek, mert tök jó lehet!

Szonja: Balázsnak én is boldog 5. szülinapot kívánok!
Vendég

Balázsnak boldog szülinapot!
Szonja, neked meg kötél idegeket! :)

Majd egy nagyobb képpel is dobj meg minket H-V mami!

Kattkat

Kép
kattkat

Dorkaanyu, de jó, hogy jöttél!
HV-mami, végre otthon!!! Húú, akkor izgalmas volt Viola beköszönése, szuper, hogy minden flottul ment!!!!! Sok-sok boldogságot a lurkókkal :)
Kattkat, húú, tuti, hogy megvan a film, lehet igényt tartunk rá vmikor ;)

Mi ma landoltunk itthon, úgy érzem magam, mint egy kidöglött málhás szamár, lógott rajtam minden, gyerek, táskák stb.

Emlékeztek a csattogós lepkére, amit tologatni lehet? Ákombákom ma kerek egy órán keresztül nyomta vele, egy élmény volt. :)

Kép
Kép
csipetnyusza

Balázsnak Sok boldog szülinapot! :D

Dorka mami!

Dejó, hogy jöttél!

Hát én is elcsodálkoztam ám, hogy már két évesek leszünk! Olyan gyorsan elrepült az idő! És a kis piszkok megnőnek hamar!
És nagypofájú kamaszok lesznek belőlük!

H-V mami!

Üdv. otthon!
Cuki Viola!

Csipet !

Csattogós lepke! Kitartás!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Sziasztok!
Nálunk csattogós lepke romokba. Az elején még ragaszgattam....talán ha vasból lenne, nem fából. Mondjuk akkor hegesztenem kellene asszem.

Köszönjük, köszönjük a köszöntéseket!
Délelőtt ment a mosogép. Egyszer nagy volt a csönd, gondoltam megnézem már mi van, mert még nem lehetett kész. Látom ki van rá írva, hogy még 38 perc. Hát akkor meg mi a jó anyjától nem megy. Gúvasztom a szemem: hát ki volt nyitva az ajtaja. Bemegyek a szobába, kérdem ezt a két "angyalkát" melyik nyitotta ki a mosógépet. Kórusban: Apa! Mert ilyenkor ronadt nagy ám az egyetértés.
Nekem még sosem sikerült mosás közben kinyitni az ajtót egyébként. Ezért holnap reteszt szereltetek apával az ajtóra. Még valamelyik ki nem találja, hogy kimossa magát. Szerintem 3 éven belül már csak ősz hajszálaim lesznek.
Ildóca! Komolyan! Hogy a bánatba bírsz 5 kölökkel??? Lehet, hogy valamit nagyon elb..tunk?

Kép
Kép
Kép
szonja77

Csajok, nálunk van vagy 15 fok kinn. Nagyon durva. Bolond ez az időjárás idén. Mondjuk én nem bánom. Megyek is gyorsan kicsapom kicsit a gyereket hadd menjen.
Mostanában azt játssza, hogy bemegy a szobájába és magára csukja az ajtót és játszik. Egy idő után azért rányitok megnézem, mert nagy a csend, de tegnap pl szó szerint kirakott a szobájából és becsukta újra. Mégilyet?! :D

Sziasztok! Köszi a kedves fogadtatást! Ti is hiányoztatok!:)
Itt is 12 fok van a hőmérő szerint, nagyon érdekes, mert pár napja még ónos eső és seggen csúszás volt a menő. :?
Csattogós lepke, jaj de aranyos lehet!!:) Nekünk még nincs, de tényleg gáz, hogy ilyen hamar szétmegy. Dorci új mániája, hogy porcelán szobrokkal játszik, elkunyizta a nagymamájától is, meg itthonról is mindet. És persze eltörik, mi megragasztgatjuk. Nem felejti el őket, hiába rejtjük el, keresi, hogy hol a maci, a tehén, teknős stb. Remélem, ez a mánia elmúlik.

Szonja: hú, nem semmi, hogy a mosógépet kinyitották! Ezek a gyerekek nagyon ügyesek. Kész ezermesterek. Aztán meg apukájukra fogják:))) Na, ez ismerős.

Képzeljétek, ma voltunk oltást beadatni Dorkának és direkt az egészséges rendelésre mentem, hogy nem kapjon el semmit. Erre csak beficcent mellettünk egy hányás-vírusos gyerek. Dorkát alig tudtam elmenekíteni tőle, hogy ne érjen hozzá, mert fertőző. Köszi, hogy az egészséges rendelésre ilyen gyereket is elhoznak:((
Vendég

Szonja!

Ez klassz! Fogadjunk apa otthon sem volt? Édes angyalkáid vannak!
Hát képzeld még nem őszülök, de ami késik nem múlik!
Nehéz 5 gyerekkel az biztos. főleg, hogy mindegyik más és más és persze az igények is mások. Az igaz, hogy nem őszülök de a hajam az hullik időnként rendesen! Tegnap a 8 éves fiam közöte, hogy összegyűjt 35 db ötöst és akkor kap egy érintőképernyős telefont! Mondomneki és ezt te kivel beszélted meg? A válsz. Hát veled! Mi van! Velem? És mikor? Hát most!
Ja értem! csak ezt nem megbeszélted, hanem közölted a tényeket!
Úgyhogy mondtam neki, hogy STOP Apukám! Ja és ez csak egy gyerek!

Kincső meg egyre többet beszél! És olyanokat mond, hogy csak pislogunk!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Sziasztok

Huba-Viola mami

Jó, hogy újra itthon. Hubababa mit szólt a kistesóhoz? Szép a lánykád
, csak PICI :wink:

Wf

Hogy megy a babázás?

Szonja

A mi kölkeink valahogy kommunikálnak :twisted: Szonja is épp tegnap akarta kinyitni a működő mosógép ajtaját. Nem sikerült, úgyhogy eltekerte a programot :?
Közölted a gyerekekkel, hogy elmúltak az ünnepek? Mit szóltak hozzá? rend van már???? :lol:

Viszont van új mondat. Erre büszke is vagyok, nem úgy mint az előzőre. Inni kér a baba.

A mi csttogós lepkénk, ami kakas volt, is csak egy napig bírta. Én egyszer ragasztottam csak, utána érzékeny búcsút vettünk tőle.

Nagyon gáz éjszakáink vannak. Dühroham félét (nem tudok rá jobb szót) kap a gyerek néhány napja. Csak ordít rúg harap mar. Egyszerűen nem lehet a közelébe menni. Nem is vígasztalható, csak 15-20 perc alatt sikerül valamennyire megnyugtatni. Éjjel már ott tartottunk, hogy orvost hívunk hozzá, de aztán szerencsére béke lett. Elovastam a vas és a folsav papírját újra, a folsav okozhat alvászavart és izgatottságot. Ma nem adok neki, holnap megyünk dokihoz, mert még mindíg lázas és köhög és megkérdezem szerinte mi lehet a gond. Remélem tényleg csak a gyógyszer.

Múlt héten feljött az alattunk lakó, hogy túl hangosan rohangál a gyerek és nagyon zavarja, csináljunk vele valamit :shock: Próbálom kordában tartani, de nem sikerül mindíg, meg nem akarom az ágyhoz ragasztani és nem is lehet. Abban maradtunk, hogy igyekszem megfékezni, amennyira lehet. Viszont szombaton már azért is feljött, mert negyed 10-kor délelőt porszívóztam, hogy mit csinálunk ekkora zajjal. és őt ez nagyon zavarja. Mi tényleg próbálunk úgy élni, hogy ne zavarjuk a szomszédokat, de ez kicsit sok volt.

Tlindi

Kép
tlindi

Tlindi!
Köszi, jól megy! Vili nappal nem mindig akar aludni, az éjszakáktól meg nem várok túl sokat! :)
Remélem, a doki mond majd valami okosat Nektek, ez így nem lehet egyszerű! A szomszéd meg... :(

Ildóca!
Hűű, Csabi is csatlakozott?!

Szonja!
A mosógép sztori nem semmi! Akkor örülhetek, hogy nekem felültöltős van? :shock:

Dorka mami!
Azért ez elképesztő! Minek van akkor egészséges rendelés?! :shock:

H-V mami!
Kérünk szépen nagyobb képet is!

Bejja!
De legalább csönd van... ;)

wf

Kép
wf

Ildóca, Csaba gyereked menő, tudja mitől döglik a légy, érintőképernyős telefon mi? Szerintem az Xboxon bátorodott föl :D

Tlindi, na ez a szomszéd feljövős dolog nagyon kemény, mekkora suttyó az ilyen, mégis mit gondol, hogy a gyerek majd egész nap szép csendben fog üldögélni a kanapén? NEm is tudom mit csinálnék, de asszem jobb is hogy nem társasházban lakunk, mert olyat mondtam volna neki, hogy kettéáll a füle tőle. Ő válaszotta ezt, szokja meg. A porszívó miatt meg külön bunkóság volt felmenni megint, márcsak azért is cseszeget, ezek ilyenek, nekem is mesélte egy ismerősöm, szintén panel, neki is 2 gyereke van, hogy őt is folyton cseszegette a szomszéd, először csak a gyerekek miatt, aztán már mindenért végül azért is képes volt megállítani a lépcsőházban, mert túl hangosan ment fel a lépcsőkön, de a csaj se kispályás, kiosztotta, lerendezte egy életre, azóta nem cseszekedik, ha ugyan el nem költözött :)

Szonja, megnéztem a képeket g-n, nem is értem, olyan kis angyalok ezek a kölkök :D Mindenesetre csodálom, hogy még élsz :) Szerintem még egy gyerek már felüdülés lenne emellett :)

Ildóca: aranyos a fiad:)) Biztosan később lejjebb megy az ára ám. Várjon még pár évet a fiatalúr!:)
De hát azért egy érintőképernyős teló nagyon drága. Hacsak 2 éves előfizetéssel nem veszed, úgy olcsóbb talán....
Mi is most 3 éves törlesztőre vettünk érintő képernyős, tehát 36 hónapon át kell havi 5000-t fizetni érte, olyan bazi drága.

Tlindi, jaj szegénykém: Ez a szomszéd egy nagyon gáz alak lehet! Lehet, hogy esetleg meg lehetne beszélni vele, hogy minden szombaton 10-11 óráig porszívózni fogsz és ő is akkor takarítson és ne jöjjön fel hozzátok emiatt. Szegény Szonja, nehogy már ne rohangálhasson:( Tök hülyeségeket vár el a szomszéd.
Lakótelepen volt nekünk ilyen a felettünk lakó néni, rémes volt és fel is jelentett minket, hogy szerinte "ipari tevékenységet folytatunk". :wink: Minden zajt, ami jött a házból, azt hitte, hogy tőlünk jön. Már élni sem mertünk, fülhallgatóval tévéztünk és lépni is alig mertünk a lakásban, nem szereltük fel a falra a mikró-tartót, meg a karnist, nehogy zavarjuk őt. Hát jobb is, hogy már kertesben lakunk, itt aztán senkit nem érdekel a zaj. Még 5.1-ben hallgathatjuk a filmeket is.

Szegény Szonja, hogy ilyen rohamai vannak:( Kíváncsi vagyok, hogy most, hogy nem adsz neki vasat, nyugodtabb estétek lesz-e?

WF: tényleg nem nagyon akar aludni Vilike napközben? Teli pocakkal sem? Akkor te sem tudsz nagyon pihenni?
Vendég

Sziasztok. :-)

Teszek fel majd g-re képeket, ide olyan rohadt béna vagyok, mert át kell méretezni...

Viola eszem-alszom baba. Még napközben is. Tegnap, az első estén idehaza elaludt 11kor és reggel 6 után ébredtem fel, hogy jajjj a gyerek kiszárad... Nem ébredt fel... És ennek ellenére egész nap alszik, (most is :) ) Szerintem csak megérezte, hogy nagyon tartok attól mi lesz idehaza, aztán most jófej a gyerek.
Huba jól viseli, mondjuk itthon van a férjem szerencsére, játszik vele, lefoglaljuk. Amikor szoptatok, odajön megsimizi Viola popóját meg a hátát és megy tovább játszani. Ha Viola felébred, felsír Huba felfigyel rá és odamegy a kiságyhoz, aztán ennyi.
Attól tartok Viola addig lesz jó alvó, míg nem fogzik, mert Hubával is így jártunk. Bár most szépen alszik éjszaka is.

Szomszéd. Nincs egy hónapja, hogy hozzánk névtelenül bedobtak egy levelet miszerint minden más lehetőséget kizárva mi vagyunk azok, akik éjjel-nappak kalapálunk, és persze név nélkül. Hát hadd nem mondjam milyen kurv@ ideges lettem. Bár elsőre azt hittem nem nekünk szól. De a férjem felvilágosított, h biztos a gyerek... Lement a férjem és nem nyitott ajtót... Mondjuk ha én megyek rárúgom még terhesen is. Olyan ideg volt bennem... Ráadásul biztos fiatal az illető mert gépelt levél volt, tele helyesírási hibákkal... Basszus, ha meg fiatal menjen dolgozni napközben, este 10 után Huba úgy is alszik reggelig, na meg napközben is alszik egyszer. Szóval nem állja meg a helyét a támadás...
Jaaaaaaa, még azt is megcsinálta, hogy a radiátor csövén felkalapált, mert Huba kétszer egymás után leejtette a (fa) játékát este 8 körül... Beszarok az ilyenektől.
De utána néztem, nincs csendháborítás már egy ideje. A rendőrséget hívhatja ki, aki max 30e-re büntethet, de bizonyítsa már be, h hangoskodott a gyerek, meg ki az a rendőr, akinek kölke van és ezért kiszab ránk 30 rongyot... Ugyan már... Ha meg igen, akkor a szomszéd sem jár jobban, tennék róla. :twisted: :twisted: :twisted:
Na, megyek pelusozni, Viola bekakilt álmába. És még az sem ejti kétségbe, ha így pelenkázom. :-D

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?