Szia Lotti!
De jo, hogy látlak, én elölegeztem meg a talit neked kérdezés nélkül, de gondolom egyébként is szeretnél jönni!
Ott a helyed! Hiányoznál nagyon, föleg a jo kis pletyiid!!
Lotti, mivel a férjemnek pont kell az auto beférnék hozzád mondjuk Ancsival és Gaboval ha ök vonattal jönnek? Habár nem tudom, hogy ök bejönnek-e egészen Bp-re az állomásra.
DBeatrix!
Ha még nem hömérözöl, kezd el, egy egész ciklus kell a kiértékeléshez, de a tendencia megállapitáshoz minimum 2 ciklus. Mensi után kétnaponta sex és akkor tuti nem késed le az ovit. A 14. nap nem mindenkinél igaz még 28 napos ciklusoknál sem. A hömérözés tuti!
Marcsi!
Hüvelyben kellemesebb a hömérözés és mindegy, hogy hová rakod, gondolom utána alaposan fertötlenited (hideg vizben pl. laktacidos tusfürdövel) tehát nem kapsz fertözést a hüvelyben, viszont ott jobban érzékeli a vérböség változást a hömérö és szép lesz a görbéd, ha nincs semmi komolyabb baj.
Tücsi!
Én szedtem oradexont, de nem azért mert a tesztoszteron nem volt jo, hanem azért, mert a progeszteronom volt a béka feneke alatt! 21ng/ml helyett csak 7ng/ml. Egy ciklus szedése után már rendbe is hozta a progeszteront, a következeö ciklusban pedig meg is fogant a baba.
Honnan veszed, hogy PCO-s vagy?
PCO: Mindkét petefészekben sok (10-felfelé) apro ciszta, amelyek férfi hormonnal vannak tele és a petefészek peremterületén helyezkednek el. Lapar nélkül nem tudják megállapitani biztosra, mert a cisztákbol mintát kell venni! Jellemzöi még az igen ritka mensi, ált. tulsulyosság és nagyobb mértékü szörösödés. Habár Kriszti is PCO-s, de ö szerencsés, mert nádszál vékony és nem is szörös.
Barbi!
A hüvelyi hömérözés tapasztalatom szerint elég pontos értéket mutat még akkor is, ha +- 2-3 ora eltéréssel méred. Szerencsére a hö odabenn állando amig fel nem kelsz. Tehát ha min. 3 orát aludtál nyugodtan hömérözz. Unokanövérem három müszakban dolgozott és ugy hömérözött, de a görbéje igy is értékelhetö volt. És ahhoz, hogy igazán értékelhetö legyen a görbéd min. 2 ciklus kell, mert igazábol a tendencia számit és egy havi még véletlenül is lehet rossz mondjuk stressz miatt.
Szer-szer öl-öl mindenkit Pucur