Új privát üzeneted érkezett!

Ancsi!
Tudod! Ne visszafelé nézz, hanem elõre. Most készülj a hormonvizsgálatokra és ne szomizz légyszi, mert én is szomi leszek.KépKépKépKépKép
Hát igen bekukkantottam én is hozzájuk, de ha nekem sikerül én biztosan itt maradok. Nekem ti vagytok a barátnõim.

Caldea!
A lista jó ötlet nagyon. Majd a legközelebbi talin amikor együtt leszünk összeállítjuk. Nam fogom elfelejteni.

Szami ne légy szomi!
Már többen reagáltak így mint itt arra,hogy nem kaptak választ. Én sem kaptam egy nagyon fontos kérdésemre sokáig választ, de addig kérdezgettem, amíg végre válaszolt valaki. De van itt egy kör, de abba te épen annyira beletartozol mint itt bárki más. Téged is szeretünk, a te történeted is érdekel minket és neked is azt kívánjuk, hogy legyen egy kis pocilakód. Ne hagyj itt bennünket, mert a kör nem lesz teljes és olyan erõl mint veled.

Viki!
Én is féloldalas vagyok és én emiatt nem aggódom.

Kriszti!
Az jó ha te mondod a pohárköszöntõt!!!!!!!! HURRÁ!!!!!!!!!

TALI DECEMBER 9. NEKEM OK!
Gabó
Gabómanó

Kamilla

Most veszem a reggeli üzidet, ne szomorkodjKépKép
Az a legelsõ tesz, amit pozitivat mutatott milyen volt? Két erõs csik volt rajta? Olyan fura ez..

Györgyi
Györgyi

Hahó,
megint itt vagyok.
Jajj, de jó, ugy megnyugtattatok a válaszokkal a petevezetékkel kapcsolatban. Most már bizonyítékot akarok, nem igéretet...
Tényleg hihetetlen, hogy sokan milyen szörnyûségeken mentetek már át, de a lényeg ugyis a végeredmény lesz.
Gabó: mikor kell vizsgálatokat kérni? Hány sikertelen próbálkozás után? Ennyi macera és ilyen kis esély a baba megmaradására...
A talival kapcsolatban: olyan jó lenne, ha nekem is jó lenne az a nap. Halkan megemlítettem én is a férjemnek, de Õ már most sem bír Titeket lányok. Miattatok már nem engedem fürdeni, csak zuhanyozni és erõszakoskodom a matyi vizsgálat miatt is. Persze eddig még mindkét próbálkozásom sikertelen, csak azt kérdezgeti, hogy hova tettem a múlt hónapban azt a sok anyagot, amit adott :o))
Pusz mindenkinek
Viki26

Csajok!

ténlyeg jobb a higanyos hõmérõ és a hüvelyben kell mérni? én is elkezdetm vele probálkozni, de mindig 36 altt vagyokKép??????????

szami!

itt rendesek a csajok és szerintem problémánk miatt nagyon összetartunk! nekem is egybõl válaszoltak!KépKépKép

mamacs
mamacs

Viki
Jol ertem amit irtal??mar most nem bir minket!!!!????
?????????????????????????????????
Talan megbantottuk???vagy tettunk ellene barmit is???
Vagy most en nem ertem??!!Akkor bocs de en igy ertelmeztem.Legyszi vilagososd meg elmem ne maradjak sotetsegben!!

puszi Krisztinka
kriszti

Viki
es tegnap mar irtam neked,hogy furdeni LEHET!!!csak nem TUL forro vizben senki nem mondott ilyet,hogy zuhanyozni KELL!

Krisztinka
kriszti

Mamacs,
Várom ám a beszámolódat a Béres dokinál tett látogatás után!Kép Lehet, hogy összefutunk a rendelõjébe, még nem tom, majd hétfõn hívom, ha addig nincs velem változás!

Marcsi,
Nagyon kemény dolgokon mentettek át a férjeddel és le a kalappal elõtted!

Gabó,
Csak semmi depressing, ok? Köszönöm a soraidat!

SZERETNÉK A TALCSIRA JELENTKEZNI, de nem tom a paramétereket!

Krisztinka,
Nálad a dokid nézett hormonokat, hormon arányokat???

Brekkencs(breki)
breki

Krisztinka,
én radikálisan megtiltottam a fürdést, de csak legyintett rá, ugyhogy továbbra is áztatja magát :o)
Csak vicc volt, hogy nem bír Titeket, meg ne haragudjatok. Csak Õ (mint szerintem általában a férfiak), sokkal egyszerûbbnek látja a dolgot, és nem érti, hogy mit spanolom magam már az elején. Õ biztosra veszi a dolgot és az Õ agya csak az akció körül forog (férfi, hát nem érted ???).
Na pusz.
Viki26

Sziasztok!

Ujra itt vagyok.....sajnos Kép
Jobban orulnek ha mas csoportba tartoznak mar. Ujfenten az is bosszant hogy az altalaban 32-35 napos ciklusom atalakult 40-napossa. Ha igy folytatom ket ev mulva mar csak egy evente kell betetre es tamponra szornom a penzt. Orom az uromben viszont hogy nagyon ugynezz ki ovulalok, viszont a 31.-ciklusnapon. Igy igazan nem tudom van-e ertelme. Szerintetek?
Tegnap este elmagyaraztam a ferjemnek, hogy miert nem tudom rendesen behatarolni az ovulaciom idopontjat, es miben terek el a normalistol. Mirre O viccesen megkerdezte hogy No vagyok-e egyaltalan. Trefanak szanta de azert piszkalt az a gondolat hogyha nem esek teherbe nem fogom teljeserteku Nonek erezni magam, es talan O se fog......

Puszi Mindenkinek
Melinda

Viki
Pedig mar majnem a szivemre vettemKépNincs hari.
Azert az itt mar kiderult,hogy nem minden pasinak `csak` az akcio korul jar a fejecskejeKép
de ez sok-sok nyugos honap utan derul ki

pusssssz,Krisztinka
kriszti

Melinda,

NE! Ezt nem hiszem el. Attól mert valaki nem esik elsõ második ., x-ik alkalommal teherbe az nem jelenti a nõi mivoltának a megkérdõjelezését!
Nem csak attól nõ egy nõ, hogy gyermeket tud szülni, ezer más dologtól nõ. Érzékenyebb, érzelmesebb, színesebben gondolkozó rácsodálkozó ... stb.
Ne ezen rágódj, hanem azon, hogy csavarod el a fejét az ovuláció környékén, hogy õ ne érezze.
Orsolynak ha jól emlékeszem jó ötletei voltak!!!

Fel a fejjel, egyébként ez a topic nagyon klassz, és igazán jó a csapat, de ne csak akkor gyere ha épp megjött, hanem amikor már esetleg babás vagy, mert az az itt "csevegõ" lányoknak (nekem is) hatalmas erõt add, hogy X-nek Y-nak ikerült és nekünk is fog.

LÉGY ÜDVÖZÖLVE ITT!
breki
breki

Csajok, engem senki nem olvas, vagy miert kerdezgeti mindenki a tali idopontjat, helyet? Irgum-burgum!

Tali: dec. 9., Nagytarcsa

Kamilla: ha jol emlekszem, most volt vetelesed, ugye? Azota volt mensid vagy ez lenne az elso? Bocsi de nem emlekszem....Nem lehet hogy meg nem urult ki teljesen a Hcg hormon a szervezetedbol es azert lett pozitiv az elso tesz?

Viki! Jajj te, nem igy kell ezt csinalni....finoman kell nekik beadni mindent. Azt hiszem sokan meselhetnenk itt errolKép Az en ferjem sem volt hajlando matyivizsgalatra menni, es a kis dragam most meg is jegyezte a veteles utan, hogy lam-lam megis tud o babat csinalniKép ja es nehogyma megis el akarjam kuldeni vizsgalatraKép

orsoly
orsoly

Lányok !

Egész napra jókedvet csináltatok nekem !!

Caldea!
A 13. napon, és a 15. napon voltam a A 20 mm tüszõ repedt meg. A 23 mm-es érdekes formájú volt egy eldeformálódott hosszúkás tojáshoz hasonlítható. Azt monda a doki, hogy Õ szerinte ez a multhavi tüszõ volt, ami most sorvad el. De én ezt nem nagyon akarom elhinni. Clostybegitet szedek a ciklus II. napjától 1szemet 5 napig.

Ancsi!
Köszi a jókedvet!

Viki26 !

Üdv közöttünk !

Marcsi !

Megdöbbenve olvastam történetedet. Erre az ember nem is tud mit irni. Szörnyû amin átmentél. Kívánom neked, hogy minnél elõbb legyen pocaklakód! Tényleg igaz, amit írtak neked a lányok Te biztos, hogy ismét terhes fogsz maradni. De mi ezt nem tudhatjuk. Istvánba fogsz szülni? Valószínû, hogy Én is, a kolléganõm aki terhes nagyon jókat mond róla.

szami
szami

Mamacs

Mi az, hogy 36 alatt? Kihültél?

Viki
ha férjed ugyanugy akarja a gyereket, mint te meg kell veled értetned, hogy bizonyos dolgokat õ is tehet a siker érdekében.

Krisztinka
Potyára ne mérgelödj! Mindjárt itt a hétvége!

Pusz
Györgyi
Györgyi

Szia breki,

Tudom hogy klassz a topic, es en is nagyon szerettem idejarni. Aztan jott a koltozkodes, herce-hurca, iskola kezdes es mar csak ahoz volt erom hogy kovesem a kis csoport eletenek alakulasat. Most ismet kicsit felszabadultam viszont a remenytelenseg is sajnos, egy kis idore felretett vagy irant.
A fejem meg a helyen van Kép mivel a 32-ciklus napnal tartok es menzi egyelore meg varat magara. Viszont a tuszorepedes is most tortent igy nem sok eselyt adok magamnak erre a honapra, es a legutobbi ciklus is hasonlokeppen tortent. De azert nem vagyok pesszimista alkat hisz meg orvosnal se jartam. Kép
Ha meg olyan lehetetlen a helyzet orokbe fogadok egy tucat gyereket. Kép
Egyebkent igazat adok neked a Not nem az aldott allapot teszi nove, megis a hiany erzete bennem marad egy eletre. Egy szerepet az eletben nem toltottem be: nem adtam uj eletet, nem lettem igazi anya....

Udv neked is

Udv neked is Breki
Melinda

Moni!
Köszönöm a pozitív energiát. Betarcsizom hétföre. És kipróbálom a vízivást is. Logikusan hangzik, hogy éjszaka besürüsödhet a vér. Ásványvizet is lehet inne, mert a csapvíz nálunk elég pocsék? Egyáltalán éhgyomorra kell menni a progis vérvételre? Még sose kérdeztem, csak ugy megszokásból megyek mindig éhezve.

Kriszti!
Ovi után 4 nappal vagy? Hétfön volt ovid? Nekem vasárnap. Akkor most nagyon együtt izgulhatunk. A ciklus második felében mindig lassabban telnek a napok, észrevetted már?

Beszti!
Nem nyugtattál meg. Ezek szerint még mindig progihiányos vagyok? A vérvételek eredménye csak 2 hét mulva lesz meg. Mért kell mindenre ennyit várni, mikor olyan türelmetlen vagyok.
A mailedet még pont megkaptam, de 2 napja nem megy a postaládám. Ha ujraindul válaszolok, vagy lehet, hogy nyitok valahol egy másikat.

Marcsi!
A te történeted nagyon szomoru. Nagyon megérdemelnéd már a pocaklakót. Kívánom, hogy mielöbb beköltözzön hozzád is.

Edi
Edi

Edi
hat nekem ez az elso honap amikor van eselyem ugyhogy eddig csak azt tudtam milyen lassan megy az ido ha nem ovulalokKép
Majd egyutt szamoljuk a napokat.Kép
Vizivivast olvastamKépmar akartam kerdezni,hogy az valami uj sport?!Kép

OrsolyKép
Engem egyik autoba sem kell szamolni mert en ott lakom hozzad kozel es atvisz a ferjem,viszont sajna vinni sem tudunk senkit miutan mi nem Pestrol jovunk.
Gabo,Ancsi egyutt jottok?Le tudtok szallni a vonatrol Tarcsan?

Krisztinka
kriszti

Sziasztok Lányok!

Sajnos rengeteg munkám van, úszok is rendesen, úgyhogy csak éppen elolvasom a nap végén, hogy kivel mi történt, de azért a háttérbõl szorítok ám mindenkinek!Kép
Valaki kérdezett a "féloldaliságról", jelentem én is ebbe a csapatba tartozom Gabóval és Besztivel együtt, de mivel nekünk Beszti a példaképünk, ezért egyáltalán nem izgulunk emiatt, hisz ott a pocijában az újabb bizonyíték, hogy így is sikerülhet!KépKép
Lenne egy kérdésem is: szerintetek mit jelent a ciklus közepén egy csepp barnás-rózsaszínes valami? Hallott már valaki ilyenrõl?
Olyan jó lenne a talira menni!! Meddig kell bejentkezni? Mert én olyan nagyon nem látok ennyire elõreKépKép!
Pusz, Sien.
Sien

Edi!

Én úgy tudom, hogy nem kell éhgyomorra menni, semmi olyat nem néznek, ami az evéstöl függ. Legalábbis amikor nekem volt (2-szer porgis és 1-szer pajzsmirigyes) vérvételem, akkor kétszer is rákérdeztem az asszisztensnél, és egyértelmüen azt mondta, hogy nem kell éhgyomorra menni. Ez nekem azért is fontos volt, mert nem 5 percre lakom a szakrendelötöl (kb. 1 óra) ahova járok.

Nem biztos, hogy progihiányos vagy, nekem csak 4 nap alatt ment 36,9-re és a 8. napra érte el a 37-et. Erre mondta E., hogy progihiányos tünet lehet.
De:
1. babus megfogant, tehát olyan nagy baj nem lehet (különben nem tudott volna beágyazódni)
2. én remélem, hogy ezután sem lesz vele semmi baj.
Örülök, hogy megkaptad a levelem, mert nekem visszajött, hogy nem tudja elküldeni, ezért azt hittem, hogy nem ment el.

Melinda!

Én megértelek, mert amikor kiderült, hogy egy petefészkem van, akkor én is sokat sírtam azon, hogy akkor most nö vagyok-e, és egyáltalán tudok-e gyereket adni még a férjemnek. pedig ö nem is állt így hozzá, még viccböl sem, söt!
Perzse, nem attól nö a nö (haha), hogy gyermeket szült, de akinek ez vágyálom, az igenis ebben is a nöiességét látja.

Viki!

A férfiakkal tényleg óvatosan kell bánni, és inkább arrafelé irányítani, amit te szeretnél. De a matyivizsgálatot mindenképpen fontos, van olyan orvos, aki addig el sem kezdi a nö vizsgálatát, amig a férfinek nincs eredménye.
Nálunk is kellett öt is vizsgáltatni (pedig már bizonyított!), csak a doki azt mondta, hogy ennyi idö alatt történhetett vele is esetleg valami. Nem volt neki sem kellemes a vizsgálat, de még így is sokkal jobban járt, mint sokszor én.
Aztán persze megnyugodhattunk, (és ez nekem is jót tett), hogy vele minden rendben.

Beszti
Beszti

Viki!
Az én férjem szereti az itteni lányokat.(Kriszti a kedvence, ugyanis vele hétvégén SMS-ezgetünk és tudja, hogy vele mindent megbeszélek. AMikor csipog a telcsim tudja, hogy ez csak Krisztinka lehet.) Tudja, hogy nekik köszönhetem azt, hogy könnyebben veszem az akadályokat és örül, hogy van akiktõl bármikor tanácsot, vígaszt kérhetek. Tudja, hogy ez nekem jó és ami nekem jó az neki is. ha én nem vagyok depressziós az neki a legjobb. Hiszen õ is mindent megtesz annak érdekében, hogy sikerüljön, és õ is kudarcként éli meg a sikertelen hónapokat de tudja hogy õ nem ugyanazt érzi mint én. Tudja, hogy nekem ilyenkor nagyon nehéz és õ nem tud úgy segíteni ahogyan az itteni lányok.
Ja és a fürdõrõl amikor mondtam neki, hogy rossz hatással lehet a már amúgy sem túl mozgékony spermáinak magától szokott le a fürdésrõl.
Ezt csak azért írtam le, hogy azon kívül, hogy férfi õ is mindent megtesz azért, hogy apa lehessen és én ezért büszke vagyok rá.Kép

Gabó
Gabómanó

Sien

Az a pöty félidõben lehet az ovulációtól is, én ugy hallottam. Akkor ez jó hírKépKép
Györgyi
Györgyi

Sziasztok!

Nekem is tetszik a tablazat! Idom is van!!! Megcsinalhatom?
Csak mostanra sikerult visszajutni a netre,miutan kb 1 oraval olvastam Caldea otletet. Nem baj. Jobb kesobb, mint soha.
Adatokat a weesje@freemail.hu-ra kuldhetitek.

Klari
Latjatok mar elmerultem a formazasbanKépKép
Klari

NA MOST MÁR TÉNYLEG MEGJÖTT. Még nem igaziból, de már más színû.

Ancsi!
Beugrunk megint érted a tali elõtt OK?????????

TALI DECEMBER 9. NAGYTARCSA ?? ÓRA

GABÓ
Gabómanó

Györgyi!
Ha ez tényleg így van, akkor már csak azon kell izgulnom, hogy a jó oldalon ovuláltam-e! Minden mást már megtettünk a sikerértKépKép!
Sien
Sien

Miután megjött, felhívtam a dokimat és írattam fel clostit, hogy vasárnaptól újra tudjam szedni. Na megint jönnek az eufórikus szédülések. Na de se baj. Majd most megmutatjuk mit tudunk. Kép

Gabó
Gabómanó

Lányok!

Jó hétvégét és jó trécselést azoknak akik délután, vagy hétvégén jönnek.

Puszi: Gabó Kép
Gabómanó

Gabó méjbeugrása megint......

Monchy 3c 51 cn Budakeszi 32 év
Márti 10c 46 cn Debrecen 24 év
Sugár 2c 43 cn Salgótarján 23 év
Tücsi 13c 42 cn Debrecen 32 év
Klari 6c 36 cn Budapest 31 év
Edina 7c 35 cn Coimbra 23 év
Marcsi 1c 33 cn Budapest 27 év
Kisvuk 3c 31 cn Svájc 27 év
Kamilla 2c 30 cn Budapest 26 év
Kriszti 15c 25 cn Galgamácsa 29 év
Szami 9c 22 cn Budapest 30 év
Edelweiss 6c 19 cn Szeged, 31 év
Edi 8c 18 cn Maglód 33 év
Sien 14c 17 cn Budapest 28 év
Lora 13c 16 cn Várpalota 24
Éva 30c 14 cn Nyíregyháza 26 év
Djeszter 4c 12 cn Budapest 29 év
Ildi 8c 9 cn Szekszárd 21 év
Cipomama 2c 8 cn Los Angeles 35 ev
Moni 7c 6 cn Törökbálint 28 év
Ancsi -c 1 cn Adács 27 év
Gabó 31c 1 cn Miskolc 27 év Kép

Szia Ancsi! Alattad vagyok Kép
Azt a fránya 31c-t úgy kitörölném. Hiába akarok a jövõbe tekinteni ez mindig figyelmeztet a múltra.Kép

Puszi: Gabó
Gabómanó

Gabo-Gabo

Buszke vagyok a ferjedre!!!!!!!!!!!!!!!KépKépKép
Te is legyel ra nagyon buszke,biztos vagyok benne,hogy tok jofejKép
Es nem gonoszkodasbol de en orulok,hogy neked `megint megjott`mert ujra EL a remeny!!!Kép

Krisztinka
kriszti

Krisztinka!
Azt hittem már ma nem jössz, de én meg megyek haza. Megint elkerültük egymást.
Az a rossz, hogy amikor megjön és megmondom neki, akkor olyan mintha fájdalmat okoznék neki. De õ sosem mutatja, hogy szomorú miatta, hanem mindig bíztatgat és fogja a kezem.
Amikor a jó idõben együtt voltunk utána azt mondta. Nem üzensz Krisztinek, hogy megcsináltuk? Ezen olyat röhögtem, hogy majdnem kijött aminek nem kellene. A párnát pedig õ adja nekem. Amikor hempergõzõk és gyertyázok azt mondja: Ezt is a lányoktól tanultad? Tudja, hogy függõ lettem.Kép
Na jó a férjmanócskámról ennyit.

Jó hétvégét: Gabó
Gabómanó

Gaboka

Jottem ahanyszor csak birtamKépKép
Jo hetvegetKép

Krisztinka
kriszti

MINDENKINEK NAGYON JO HETVEGET!!!!!!!!!

Krisztinka
kriszti

Sziasztok lanyok !

Ne haragudjatok, hogy a kerdesemmel "bekontarkodok" hozzatok, de ugy latom Ti mar profik vagytok a noi hormonok mukodese teren, es nincs idom vegigolvasni a leveleiteket, szoval engedjetem meg egy kerdest:
-mikor a legvaloszinubb a terhesseg?
-menstruacio utan kozvetlen, vagy felidobe?

Valaszotokat koszi, Beja
dbeatrix

Sziasztok!

Én itthon internetezek, igy csak este tudok irni, mikor már szinte senki nincs itt. De igy végigolvasva benneteket is sokat tanulok.

Beszti!
Köszi a högörbéket, az enyém a pirosra hasonlit most, tehát anovulációs ciklust produkáltam...Kép
Szomi vagyok.

Pucur!
Úgy emlékszem te irtad, hogy Oradexon-t szedtél, kicsit magasabb tesztoszteron szint miatt. Mennyi volt a tesztoszteronod?

Mindenki! Az én férjem is szeret benneteket, ö sürgetett, hogy jelentkezzek föl a listára, különben még mindig csak olvasgatnék. Most nagyon várom haza, ö kérte el a hormoneredményeimet, és rohanok vele Erazmuszhoz, a másik topic-ba.

Pusssz, Tücsi
Tücsi

Sziasztok lányok!

Elöször köszönöm hogy rajta vagyok a tali listán. Kép És köszönöm hogy olyan idöpont lett végül,mikor menni is tok.

El tudok vinni Nagytarcsára 3 lányt Peströl, helyismeretem is van, a szüleim arra laknak.

Gabó, Ancsi!

Úgy látom ma együttmenstruálunk. Nekem is 1 cn. Kép
Mondtam: a sírás-rívás után pont egy héttel megjön. És lön... Kép

Valaki írta, hogy az inszem megóvja a matyikat a KÉNES hüvelytöl... Lánykák, savas! Még jó hogy kén nincs ott, lehetnénk 7 fejü sárkányok is, mi? Kép

Velem más nincs, off: sok a dolog, majd mesélek... 9-re már sok mindent fogok tudni pletyizni. Kép

Csókolom mindnyájukat. Ja: az újaknak! Nem izgulni itt mindenki szeret mindenkit. És még nekem se mindig válaszolnak, de nem baj. Kép

És látom szállóige lett apa szer-szer, öl-öl. Majd megmondom, biztos örülni fog neki. Kép

CSókol Lotti
Lotti

Megint én vagyok. A hormonok, meg a UH is igencsak PCO-ra utal. Kép
Ekkor mindenképpen lapart kell csinálni?

Ahogy igy visszaolvasok a topic-ban Fábián doktort kellene keresnem?

Segitsetek...

Tücsi
Tücsi

Na jo napokat!
Végre valahára idekeveredtem én is. Örülök,hogy tetsztett annak aki megnézte a kutyuskánkat,amilyen aranyos olyan kis rohadék néha, de azért nagyon szeretjük.
ÚÚÚÚgy mérném a hömet én is, csak képtelenség..Éjjel kettökor fekszünk le(férjem éjszakás müszakja után), és reggel korán ébreszt a kutyus, esélyem sincs a normális hömérésre.Hogy tudok én meg igy valamit magamról??
A höm nekem is hullámvasutas, de ez lehet csak az össze-vissza méréstöl van.
Remélem a következö honap lesz a tutti befuto, én is beállnék a karácsonyi táborba!
Pusz-pusz
Barbi
Barbi

Szia Barbi!

3 óra alvás sincs?
Tényleg aranyos a kutyusod.
Karácsonyi tábor megszavazva! KépKép Indulás!

Tücsi!

Nem vagyok jártas teljesen PCO-ban, de úgy tudom, hogy a diagnózishoz kell a lapar.
Mit láttak az UH-n?
A görbéddel kapcsolatban valaki szakembert is kérdezz meg, mert régebben én sem tudtam értelmezni a sajátomat, csak most nagyából, amikor már nagyon sok görbét megnéztem.

Kedves Dbeatrix!

Üdv.
Normális 28 napos ciklus mellett az ovuláció (vagyis a pete kiszabadulása a petefészekböl) a 14. nap környékén szokott lenni.
Ha más hosszúságú a ciklusod, akkor a ciklushossz-14 nap a jó közelítés (pl. 35 napos ciklusnál 35-14=21, 21. nap lehet az ov.)
Persze én is hallottam már olyanról, hogy valaki menzesz elött vagy közvetlenül utána esett teherbe. Ha pontosabbatt akarsz tudni az ov.-od idöpontjáról, akkor hömérözni érdemes, mert abból jobban meglehet állapítani.
De a valószínüség a félidöben nagy.

Beszti
Beszti

Kedves Beszti !

Nagyon koszi a valaszod, tovabbi jo hetveget !

sziasztok, Beja
dbeatrix

Szia Lotti!

De jo, hogy látlak, én elölegeztem meg a talit neked kérdezés nélkül, de gondolom egyébként is szeretnél jönni!KépKépKépKépKépOtt a helyed! Hiányoznál nagyon, föleg a jo kis pletyiid!!KépLotti, mivel a férjemnek pont kell az auto beférnék hozzád mondjuk Ancsival és Gaboval ha ök vonattal jönnek? Habár nem tudom, hogy ök bejönnek-e egészen Bp-re az állomásra.

DBeatrix!

Ha még nem hömérözöl, kezd el, egy egész ciklus kell a kiértékeléshez, de a tendencia megállapitáshoz minimum 2 ciklus. Mensi után kétnaponta sex és akkor tuti nem késed le az ovit. A 14. nap nem mindenkinél igaz még 28 napos ciklusoknál sem. A hömérözés tuti!

Marcsi!

Hüvelyben kellemesebb a hömérözés és mindegy, hogy hová rakod, gondolom utána alaposan fertötlenited (hideg vizben pl. laktacidos tusfürdövel) tehát nem kapsz fertözést a hüvelyben, viszont ott jobban érzékeli a vérböség változást a hömérö és szép lesz a görbéd, ha nincs semmi komolyabb baj.

Tücsi!

Én szedtem oradexont, de nem azért mert a tesztoszteron nem volt jo, hanem azért, mert a progeszteronom volt a béka feneke alatt! 21ng/ml helyett csak 7ng/ml. Egy ciklus szedése után már rendbe is hozta a progeszteront, a következeö ciklusban pedig meg is fogant a baba.KépKép

Honnan veszed, hogy PCO-s vagy?
PCO: Mindkét petefészekben sok (10-felfelé) apro ciszta, amelyek férfi hormonnal vannak tele és a petefészek peremterületén helyezkednek el. Lapar nélkül nem tudják megállapitani biztosra, mert a cisztákbol mintát kell venni! Jellemzöi még az igen ritka mensi, ált. tulsulyosság és nagyobb mértékü szörösödés. Habár Kriszti is PCO-s, de ö szerencsés, mert nádszál vékony és nem is szörös.

Barbi!

A hüvelyi hömérözés tapasztalatom szerint elég pontos értéket mutat még akkor is, ha +- 2-3 ora eltéréssel méred. Szerencsére a hö odabenn állando amig fel nem kelsz. Tehát ha min. 3 orát aludtál nyugodtan hömérözz. Unokanövérem három müszakban dolgozott és ugy hömérözött, de a görbéje igy is értékelhetö volt. És ahhoz, hogy igazán értékelhetö legyen a görbéd min. 2 ciklus kell, mert igazábol a tendencia számit és egy havi még véletlenül is lehet rossz mondjuk stressz miatt.

Szer-szer öl-öl mindenkit Pucur
Pucúr

Orsoly: a vetelesem 2 honapja volt mar lassan, es a mult honapban a vervetel alkalmaval is bizonyitast nyert azota, hogy nincs hcg a szervezetemben.
A masodik csik bar halvanyan, de csik volt. Abszolut nem tudom,hogy most mi a fene van, mert bar tegnap lement a hom, de most megint 37,1, es meg nem jott meg.( szabalyszeruen homerozom, ahogy Erazmusz doktorno tanitotta Kép ) Ma 31 cn, altalaban kb ekkor fog megjonni, es a pocimon is erzem.

NAGYTARCSAN BELUL HOL ES HANYKOR TALAKOZUNK?

kamilla
kamilla

MINDEN LÁNYNAK (inkább asszonyok vagyunk már)köszönöm az együttérzését. Hánykor kezdõdik a találkozó és mi pontos cím. A Cinkotai úton ki van téve a nyíl merre van Nagytarcsa (vagy Kistarcsa?) de Nagytarcsán hogyan tovább? Elõször veszek részt a talin, hogyan készüljek (kaja, pia?)

Melinda!
Én is úgy érzem mintha nem lennék teljes értékû nõ, hogy eddig nem sikerült kisbabát hoznom a világra. Én a családra rendeztem be az életem, nem érdekel hogy igazi nagy karriert fussak be, sõt örülnék ha megoldható lenne 4-6 órás részmunkaidõ. De azt hiszem mi sem tartanánk kevesebbre a férjeinket, ha kiderült volna hogy velük van a baj. Sokat számít a társ megértése, empátiája.

Kedves Szami!
Igen az Istvánban szeretnék szülni nagyon jókat mondanak róla az orvosok, de a nõvérem a Baross utcai klinikára esküszik.

Pucúr!
Persze hogy minden nap lemosom intim szappannal a hõmérõm, bár alkohollal nem és szerintem az az igazi fertõtlenítés, de az másnap reggelig az éjjeli szekrényemen áll és bármi rászállhat, és már kicsit fóbiás vagyok annyit bajlódtam a hüvelytisztaságommal. A gynevac óta nem mutat ki semmit a doki, bár bizonyos napokon bõ, csípõs folyásom van, de az elmúlik magától. Egyszer azt mondták hogy lehet hogy ilyen típus vagyok és az már valószínûleg csak fokozódni fog az idõvel. Szóval úgy bánok a hüvelyem tisztaságával mintha "hímestojásból" lenne (egy kis képzavar.)

Jó hétvégét: Marcsi
Marcsi

A szombati lista:

Monchy 3c 52 cn Budakeszi 32 év
Márti 10c 47 cn Debrecen 24 év
Sugár 2c 44 cn Salgótarján 23 év
Tücsi 13c 43 cn Debrecen 32 év
Klari 6c 37 cn Budapest 31 év
Edina 7c 36 cn Coimbra 23 év
Marcsi 1c 34 cn Budapest 27 év
Kisvuk 3c 32 cn Svájc 27 év
Kamilla 2c 31 cn Budapest 26 év
Kriszti 15c 26 cn Galgamácsa 29 év
Szami 9c 23 cn Budapest 30 év
Edelweiss 6c 20 cn Szeged, 31 év
Edi 8c 19 cn Maglód 33 év
Sien 14c 18 cn Budapest 28 év
Lora 13c 17 cn Várpalota 24
Éva 30c 15 cn Nyíregyháza 26 év
Djeszter 4c 13 cn Budapest 29 év
Ildi 8c 10 cn Szekszárd 21 év
Cipomama 2c 9 cn Los Angeles 35 ev
Moni 7c 7 cn Törökbálint 28 év
Ancsi -c 2 cn Adács 27 év
Gabó 31c 2 cn Miskolc 27 év

Gabo: nemsokara en is kovetlek Kép

kamilla
kamilla25

Monchy 3c 53 cn Budakeszi 32 év
Márti 10c 48 cn Debrecen 24 év
Sugár 2c 45 cn Salgótarján 23 év
Tücsi 13c 44 cn Debrecen 32 év
Klari 6c 38 cn Budapest 31 év
Edina 7c 37 cn Coimbra 23 év
Marcsi 1c 35 cn Budapest 27 év
Kisvuk 3c 33 cn Svájc 27 év
Kamilla 2c 32 cn Budapest 26 év
Kriszti 15c 27 cn Galgamácsa 29 év
Szami 9c 24 cn Budapest 30 év
Edelweiss 6c 21 cn Szeged, 31 év
Edi 8c 20 cn Maglód 33 év
Sien 14c 19 cn Budapest 28 év
Lora 13c 18 cn Várpalota 24
Éva 30c 16 cn Nyíregyháza 26 év
Djeszter 4c 14 cn Budapest 29 év
Ildi 8c 11 cn Szekszárd 21 év
Cipomama 2c 10 cn Los Angeles 35 ev
Moni 7c 8 cn Törökbálint 28 év
Ancsi -c 3 cn Adács 27 év
Gabó 31c 3 cn Miskolc 27 év

Azt hiszem nem olvasgatom tobbet a friss kismamak topicjat...

Jo hetveget mindenkinek!

kamilla
kamilla

Sziasztok!

Uj vagyok a listan, 25 eves vagyok es Edinanak hivnak. Penteken kezdtem kezdtem el olvasni a leveleiteket, tobb, mint 2 oran keresztul csak Titeket olvastalak. Eloszor csak arra gondoltam, hogy majd csupan olvasgatlak Titeket, de nem birom megallni, hogy ne irjak, mert annyira tetszik, hogy ilyen baratsagosak, segitokeszek vagytok egymassal. Nagyon jo, hogy ilyen oszinte baratsagok kottettek ezekben a nehez honapokban, manapsag ez nagy ertek.
Mi juliustol probalkozunk, de eddig meg semmi. Ez a masodik ciklusom, hogy merem a homersekletemet, es most mar tudom, hogy mikor van tuszorepedesem(20. nap korul) Most vagyok tul rajta es most kovetkezik az izgalmas varakozas. Milyen szep karacsonyi ajandek lenne egy babuci...
Eddig meg szamomra nem derult ki, hogy Nektek pontosan miert kell dokihoz jarnotok es gyogyszereket szednetek.
Lehet, hogy buta kerdes, de mit jelolnek a cn es c 19roviditesek a listaban, amit rendszeresen frissitetek? (c-ciklus, cn-ciklusnap?)
Masikviki!
Nekem is 35 napos altalaban a ciklusom, Hozzad hasonloan, de nem ertem, hogy Neked miert mondta a dokid, hogy ebbol nem lehet terhesseg? Egyebkent leirasod alapjan, szerintem orvost kellene valtanod.

Remelem, en is kapok valaszt Toletek es befogadtok a csapatba.
Kivanok mindenkinek egy edes es egeszseges babyt!

Edina
Edina

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek.

Szia Edina!

Üdv a csapatban.
De elöször is lenne egy kérésem: változtass légyszi azonosítót, mert amint a listából látod, már van egy Edinánk.
Egyébként igen, a listánam a c az, hogy hány ciklus óta póbálkozik az illetö, a cn pedig az aktuális ciklusának hányadik ciklusnapján tart.

Beszti
Beszti

Kedves Lányok!

Sajnálattal közlöm veletek, hogy tegnap azaz vasárnap megjött. Szerencsére elmúlt a pms-m úgyhogy nagy várakozásokkal nézek elébe az új ciklusomnak.

Most mennem kell, üdv: Marcsi
Marcsi

Kedves Beszti!

A hõgörbémrõl még annyit, hogy nem szokott 36.3-ig leesni tüszõrepedéskor mint az általad bemásolt görbén, csak 36,7-ig, utána a serophennel szépen felmegy 37 fölé? Ez talán a picit magas tesztoszteronom okozza?

Marcsi
Marcsi

Jo reggelt mindenkinek!

Szia Edina! Jo helyre kerultel Kép

kamilla
kamilla

Breki!

Heloka!Na mizujs? Jössz a dokihoz??? Mi van veled? Hol tartasz? Én már nagyon várom, h talizzak vele, és mondjon valami biztatot! Pontosan hogyan jutok el oda? Egy vizsgálat 5000 ugye?

Györgyi!

Nem tudom mi van, lehet hogy nagyon fáztam, de kb 3 mérésbõl háromszor 36 alatt voltam. Nem tudom miértKép

Na dolgozom! Puszikák! Mamacs
mamacs

Sziasztok LányokKép

Remélem mindenkinek jól telt a hétvége.
Megyek elolvasom a hétvégi termést.

Lányok küldhetek e-mailt, aki az elözö talcsi listán volt?

Sziasztok
Györgyi
Györgyi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?