Szisztok!
Látom Zsuzsa beírta már a jó hírt! Zsófi küldött sms-t, amit továbbítottam, hogy mihamarabb tudhassátok. Telefonon már beszámolt Zsófi, de talán ma sikerült bemennem hozzá. Hétvégén a költözés miatt nem sikerült bemennünk. Tegnap 6 körül mindenki elment, és leültünk vacsizni. Akkor mondom a páromnak menjünk be Zsófihoz, de már túl volt egy Bacardin. Egy évbe egyszer ha iszik... Viszont felköltöztünk!!!
Nagyon kimerítő volt! Ráadásul az új szobánkba nem is aludtam nagyon jól, de talán megszokom.
Cas jó példa a most hétvége: jött segíteni após, anyós, sogor. Részemről bátyám volt, de ő is csak azért, hogy visszaköltözhessen - földszintre (már ő is nehezen viseli anyut)...
Fuú nem semmi ez a név reagálás?! Mi még a szülőknek el sem mondtuk, de ezek után szerintem nem is fogjuk. Nem dobjuk fel ezt a témát, mit találos kérdés, mert ez nem az!
Többire priviben válaszolok, de az a kép mindenkinek nagyon tetszik! Zsófiék is haza szerették volna vinni..
Zsuzsa
Nem semmi vagy! Én sem gondoltam volna, hogy Zsófi a C értékével így beelőz... Ráadásul 24 helyett 11-én, ami nem csak pár nap, de koraszülésről szó sincs, szerencsére!!!!
Itt vagy még? Vagy bent maradtál a kórházban?
Mka
Bocsi, már majdnem elfelejtettem írni. Szóval mint a táblázatból is látszik, én Magenheim Ritához járok. Nekem is egy volt oszt.társam ajánlott valakit (nála szült 2 éve), addig amíg fogamzásgátlót írattam fel, nem is volt semmi gond (mi lehetett volna?). Viszont, amikor végre összejött a baby (fél év gyümölcse), és 1,5 hónaposan hirtelen 5 kg-ot lefogytam, orvos válasza: ez normális, nem kell foglalkozni vele. Nekem ez nem volt megnyugtató. Közelembe még senkinek nem mertem mondani, és tanácsot se kérni (csak a 3. hónap után). Mivel soha nem volt gyerekem nem tudtam, hogy a baba mindent elvon a szervezetemből... Szóval orvos után néztem. Az itteni ajánlások alapján elmentem egy (másik) férfihez, mert nekem se volt dolgom nő nődokihoz. Viszont a férfi nem vett át (18. hétben voltam, sok a páciense, stb. - most már teljesen megértem). Szóval a 20. héten kerültem Ritához (ő volt a köv. a "listámon"). Megmondom öszintén, én is tartottam (nem is ez a jó szó) egy kicsit. De az idő előrehaladtával azt gondolom 100%-osan jól döntöttem. Néhány kérdést sokkal könnyebben megkérdezek, mint egy (idegen) férfitől! Ráadásul minden kérdésemre nagyon kifejtően és (köz)értehetően válaszol! Van egy barátnőm, aki csak nőhöz hajlandó menni, véletlen egybeesés, hogy a régi dokinőjének a magánrendelése nagyon messze költözött, így jött az ötlet, akkor menjen Ritához. El is ment és nagyon szimpi volt neki is, szóval ő is hozzá jár. Na jó befejeztem, nem az a lényeg, hogy a dokink mellett kampányoljunk (és oldalakat írjunk róluk).
MB
Tényleg nem semmi, amit csinálsz! Nem sok egy kicsit? Tornára akkor nem is futja, se időben, se engergiában....
Mucus
Azt hiszem én is és Cas is csak irigykedünk (anyaügyből kifolyólag)... Teljesen igazad van, aki nincs, nem volt ilyen helyzetben nem tudja átérezni!
Na befejeztem és valamikor felteszem a táblázatot, mert már eggyel (vagy tán kettővel is) kevesebben vagyunk....
Nikcsi 29+4
Ja és szerdán megyünk 30. heti UH-ra!!!!! Alig várom/juk!