Ronmay,
Borka evett kb 3-5 hós koráig éjjel, kb kétszer-háromszor kelt, és nagyrészt evett is, bár sokszor szerintem csak a foga fájt vagy vmi más baja volt
aztán elkezdtük leszoktatni, és kiderült, hogy sokszor tényleg nem éhes, elég csak kivenni az ágyból és visszarakni
többször Dentinox-al sikerült még visszakómáltatni kicsit.
Most csak egyszer kel már, eddig 2 körül, tegnap gondolom a nagyobb adag tejpép miatt ez kitolódott 4-re
általában megetetem, nem bírom a sírást az éjszakai csöndben...
Boo,
méz ráér, nem para.
Délutáni alvás
nálunk már ritka, csak akkor igényli, ha az ebéd utáni alvás rövid, és elfárad estére, ilyenkor fél órát szundít valamikor 6-7 között... most ilyen a nap:
8: kelés, szopi (ált Nimróddal együtt ébrednek), játék, míg anya készülődik
1o: tízórai gyümölcs, Nimródnak reggeli
1o.3o - 11 körül alvás (ált babakocsiban) kb 3o perc, 1 óra, attól függ, mennyit sétálunk Nimróddal
12: Nimród ebédel Anyával, 1-től közös meseolvasás hárman, Nimród alvás
1-2 között (miután leraktam Nimródot) szopi
2: alvás (ez nagy alvás, ált 1.5-2 óra hosszú, ilyenkor Nimród is alszik és én is, ha szerencsém van)
ébredés után szopi
6.3o körül tejpép vacsi
7.3o fürdés
8 szopi és alvás
hajnalban szopi vmikor 2-4 között
Hozzátápi és második gyerekség tekintetében, nekem pont Apa szólt be tegnap, hogy lassítsak, mert Nimródnál mennyivel lassabban (hetente, két hetente) vezettem be az új ízeket, most meg két nap után adom a másikat... az első két gyüminél még fokozatos voltam most is ( mert ugye Borinak nemrég még az almától fájt a hasa), de most már betolt pl ma 13o ml alma-körte cuccot úgy, hogy körtét ma evett először, és a cucc kb harmada volt a körte.
Barátnőzést használd ki, míg Vencel tényleg csak bazsalyog... Bori már bejárja a szobát tolatva, aztán felül és spárgában elvan... ha elfárad, eldől
délelőtt pl beverte a fejét a TV szekrénybe, mert ki mertem szaladni a konyhába két percre. Mikor kimentem még a szoba közepén volt, de fél perc múlva már a szélén és eldőlt
Persze volt sírás, és Nimród is jött, hogy most ő is sír mert Bori sír... szuper... most párnával bástyázom el a nemkívánatos dolgokat, és Apa elővette a játszófészek nevű cuccost (óriás úszógumi) ami megtartja és nem dől el
imádta.
Ja, nálunk elkezdődött hogy Nimród is kisbaba, meg ő is "Bori"
rúgkapál, rágcsál, úgy játszik ahogy Bori, sőt, a kabátját is fekve kell ráadni mint Borira az overallt
imádok így öltöztetni
Együttjátszáskor én is elolvadok ám tőlük...Nimród ma Borihoz bújt a fürdőkádban és simogatta a pofiját. Délelőtt meg tízórai alatt ültek egymás mellett, én kiszaladtam, Bori sírt, én meg hallom a konyhából: "Boli, ne íjj, itt'an Mintó, igyáz rád"
Videót csináljad hamar
Szobatisztaság
ez jó ötlet, hogy pelluscserénél WC
Nimród kedvtől függően pisil pellusba-wcbe-bilibe, kaki még szigorúan pelenkába megy. Ő mostanában kezdett szólni, hogy pisil, ilyenkor kérdezem, hogy megy-e bilire vagy WCre, és vagy megy vagy nem. Este bilibe pisil fürdés után (
), esténként már sokszor pelenka nélkül van itthon, még nem volt baleset. Apa ennek örömére tegnap vett neki pókemberes alsógatyákat, holnapra meg is száradnak
Kakilást full megbízhatóan jelzi előre, de csak pelenkába tolja be.
Kilók - ne is mondd
bár a mérleg nálam nem mutat többet, a hasam iszonyat megnőtt (monjduk nasizok rendesen)
én most a bikramtól várom a megváltást, már csak annyi is elég, ha jobban érzem magam tőle... kellemes izomlázam van a tegnapi után, holnap újra megyek
és remélem tudok maradni a heti kettőnél