Új privát üzeneted érkezett!

Rapid...

Pocok!

Ne haragudj, de ez nagggyon funny. :lol: :lol: :lol: Mármint nem maga a nyaklánc, hanem, hogy megvetted. :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 21:42-kor.

KépKép

KépKép
boo

KépKép

KépKép
kicsidodi

Hülye vagyok, mannaszappan.hut akartam írni, ott vannak fini illatúak...csak itt elég drága. Kár hogy nekünk illatmentes kell.

KépKép

KépKép
ronmay

Térdvédő cuki! :wink: Csak nem nyakláncot veszel?

Tudom itt sok mindenki babájának van, én nem merek ilyeneket rájuk rakni, félnék, fel akad vhol, vagy mikor birkóparti van Roló megfojtaná a hugát :oops: meg nekem mondjuk nem tecc :oops:

KépKép

KépKép
ronmay

Dodi,

méééééééééééééééééééér funny? Nekem tecc :oops: És a kistököm kivolt, hogy minden egyes szopinál küzdeni kell vele :arrow: egyik kezemmel cicit fogok, másikkal Borka ujját, és kellene egy harmadik meg negyedik kéz is sokszor... boldog hülye vagyok vele, punktum :evil: :lol: :lol: :lol: :lol:

Viszont térdvédőt nem fogok venni :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Ronmay,

köszi, már böngészek az oldalakon :oops: :oops:

Boo,

mézes üveg konkrétan kettétört és kifolyt belőle a manna :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 21:44-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo,

passz, a gáz az, hogy nem vettem észre, mikor a futártól átvettem :oops: amúgy nem tudom, mi lenne...
Tike?

Szemizé :arrow: nem paráztam rá tulképp semmire, csak gondoltam, elviszem egy szűrésre a kicsiket, mert én némileg rövidlátó vagyok (Apu, Anyu szemüveges és rengeteg családtag), Apa meg színtévesztő és kb 2 dioptria van a két szeme között. És mert ilyenkor egy csomó problémát laikus szemmel nem lehet észrevenni, de ha tudjuk hogy gáz van, akkor javítható, míg pár év múlva már nem.

Hát igen, sokszor eszembe jutsz mikor Borkával küzdök...

Neeeeeeeeeeeeeeeeem, Borkával szuperkönnyű lesz az élet... :wink: :wink: :wink: :wink:

Forraltbor :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok : Ma megy Párom felétek fodrászhoz : 10-10:15 között beugrana érte. Viszont nem tudom , hogy jó-e, hogy mennyi lesz és hogy mi a pontos cím, mert én felismerném a házat, de hát Ő nem. :) Próbáltalak hívni, lehet megváltozott a számod ?

Kép
ikoka7

Boo : Legyen Tiéd az ikrás méz, majd a legközelebbi szállítmánynál kérek . :) Párom el is megy ma a mézért, most pont jól jön , mert Zsombi köhécsel.

Tike : köszönöm, ha Apa hazajön eszem is vajas-mézes kenyeret.

Kép
ikoka7

Ronmay!

Nekünk nem volt borostyánláncunk, és sztem nem is lesz, csak odakeveredtem. :lol: Pont úgy vagyok vele mint Boo, vagy te. :wink:

....jaj, sose jutok ide rendesen. :?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Pocok: tudsz nekem írni egy csomagszámot? Loiséknál is eltörött egy üveg, akkor egyben reklamálnám le a kettőt...

Pénz megérkezett ma a számlámra, ikoka, boo priviben küldöm a számlaszámomat, mivel nem jeleztetek Pocoknak, ő csak a sajátját fizette ki.

Délelőtt fülészeten voltunk Hédivel, kapott végre antibigyót, hétfőn kontroll. Boginak orrotszívunk, én foszlok, mint egy rossz pulóver ( remélem már nem sok cérna van bennem) és köhögök, mint egy csacsi, apa meg az idegeimre megy a tipikus férfi a legbetegebb a családban mentalitásával. Hisztisebb, mint a 2 gyerek együttvéve :twisted:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 21:45-kor.

KépKép

KépKép
boo

Most beszéltem a gls-el :twisted: :twisted: kifogás-kifogás hátán, nem olvastuk el az apróbetűs részt amiben benne van, hogy törékeny dolgot csak saját felelősségre szállítanak, kárigény benyújtásához meg kéne őrizni a terméket stbstbstb. Szóval csajok ezt a kárt mi most benyeljük, természetesen ti csak az épségben megérkezett árut fizessétek, legközelebb meg választunk másik futárcéget :twisted:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Boo!

Nálunk ma debütált a banán. :lol: Utána 3 órát aludt, úgyhogy sztem bejött neki. :lol: :lol: :lol:
Amúgy fingom sincs, mit csináljak, mert tejpépet 2x kaphat, amúgy meg gyümi. A tápit továbbra sem eszi meg, teje mégiscsak nuku, úgyhogy eléggé kivagyok, hogy most mit tegyek. :( HA anyut kérdezem, csak nyaggat, hogy fejjek-fejjek, de attól a gyerek nem lakik jól. :? Na mindegy, majd lesz vhogy. :twisted:

Pocok!

Nyuuuugi, attól, hogy most nagyon öntudatos a lányzó, nem biztos, hogy nehéz kamasz lesz, sőőőt. :wink: És is ilyen voltam kicsinek, és kamaszként ebből az lett, hogy ugyan nem nagyon engedtem anyunak beleszólást a dolgaimba, de talpraesett voltam, határozott, és "jól menedzseltem magam" . :lol: Igaz, hogy kemény dolgaim voltak, de mindig meg is oldottam magamnak. :wink: Míg egy "tutyimutyi" kamasz csak sodródik az árral, minden hülyeségbe belevihetik, aztán meg pucolhatod ki a fenekét a kakiból. :twisted: :lol: Én azzal nyugtatom magam, hogy oké, hogy Botond most időnként az idegeimre megy az önfejűségével, és kiborít, hogy olyan vérfaskas, mint az apja, de azért apuka elég sokra vitte totál önerőből. és én sem panaszkodom, szóval inkább ilyen legyen. :P :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
sztem próbálj meg többféle fajta márka tápit,hátha valamelyik bejön
Andornak...

tike!
nekem is küldenéd priviben a számlaszámod és hogy mennyit kell utaljak???

Lois!
telódért irigy vagyok,m én is arra nagyon vágyom most,de még pár hetet
várat vele apa...

Kép
Kép
csibe83

ti ilyen korán adtátok már a babáknak a banánt???
én csak 6 hósan mertem neki adni...

Kép
Kép
csibe83

Csibe!

Én kénytelen voltam: kétféle tápit nem kéri, tejpépet nem ehet egész nap, szóval maradt a banán, vagy a karácsonyi maradék hús, esetleg téliszalámi. :lol: :lol: :lol:
Amúgy 4 hós kortól mehet is. :wink: Vannak ilyen nagyvárosi legendák, miszerint a K-vitamin tartalma miatt megdobogtatja a kisbabák szívét, de akkor a havi dózis egyben való beadásakor mi van...? :roll: :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Tike,

hasonlataid :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sajnálom hogy a GLS ilyen... azt hittem, már kipróbált futárcégetek :roll: :roll: vagy nem szoktatok gyakran küldözgetni?

Boo,

Csibe és a Te mézed itt vár, K jöjjön vmikor értük majd, csak szóljatok ide előtte :wink:

Vencel mit evett eddig fintorogva? Sütőtök bejött? (Én is most vettem ki a sütőből a holnapi adagot, nálunk mindkettő imádja) Enyémlány egyedül az almát ette kicsit kisebb lelkesedéssel, de azt is tolta nagyon... eddig a repertoárunk: alma, őszibarack, sütőtök, és ami a kevert babakajában még volt: banán és körte. Banánt még nem mertem neki igazából adni, mert ugye ő anno ritkán kakilt, nem akarom hogy megint gáz legyen, mert szerencsére ez a dolog megoldódott, most napi 2-3 adag van a pellusban (4-es Pampers :roll: :roll: :roll: :roll: Nimród 5-öst hord....)

Nálunk Borka tegnap már majdnem egy teljes adag tejpépet evett vacsira )és aludt 4-ig. Eddig keveseket kapott, fokozatosan akartam emelni az adagot - ma kapott még többet, kíváncsi leszek...

Dodi,

tejed mennyi most, hogy ennyit táplálnál hozzá?

Kamaszkor :arrow: hát, őszintén remélem, hogy talpraesett lesz és nem bamba tejbetök. Ha meg tényleg nehéz lesz vele, ám legyen, egyszer úgyis elmúlik, ahogy a hormonok rendeződnek majd :wink: :wink: :wink: Anno én is nagyon nehéz eset voltam, aztán egyszercsak "megnormálisodtam" - nem kell beszólni, tudom, magas labda :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok

4.es pelus? :shock: Mi csak most fogunk váltani, de a pampersbe jó még a 3as is. Pedig nem mondanám soványnak 8,5 kg körül mozog..

Dodi

Húha, már ennyiszer kell pótolni?az kemény...ennyire elment a tejed?De basszus mitől?Menszi?DE hogy nem jön vissza?Nem értem ezeket a csöcsöket... :roll: :twisted: :)
Én januártól térek rá a reggel esti szopira :oops: Küldetés teljesítve :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Pocok, Ronmay!

Tejem semennyi. :twisted: Na jó, reggel azért volt vmicske, de csak két ciciből lakott jól, két óra múlva meg szívta a nagy semmit. :? :( Akkor kapta a banánt. Aztán ilyen 30-akat evet 2 ciciből, meg délután volt egy 90-es de sztem nem volt az annyi, arra kapott tejpépet, olyan fél decinyit evett. Most is cicin van. Hát igyekszem átvészelni a menszit, aztán reménykedem, hogy jobb lesz, bár már kb. egy hete ez van, szóval attól tartok, hogy nem azért nincs tejem, mert megjött, hanem azért jött meg, mert nincs tejem. :cry: Mondjuk nekem Botonddal is eddig volt, innen már kapot gyümit, pépet, tápit, mikor mit... Úgyhogy reménykedem, hogy azért vele is kihúzzuk így még jópár hónapig. :wink:
Addig meg homeozok, fejek, szedem a Moremilk-et...

KépKép

KépKép
kicsidodi

4-es, mert mivel éjszaka kelt sokat, és ilyenkor mindíg evett (3-4 óránként), a pelenka nem bírta a terhelést, én meg rühellek éjszaka pelenkázni. Meg hát hurkás is a drágám... Mindjárt villantok valami képet, ahol látszik...
Amúgy jó lenne még persze a hármas is, de nem akarok külön készlettel szórakozni nappalra meg éjszakára.
.
.
.
.
Nem találom :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kispocok13 2011.12.28 21:17-kor.

KépKép

KépKép
kispocok13

Dodi,

jéééééééééééééééééééééééééééééééé, de fura... hogy eddig meg volt rendesen, sőt (legalábbis Botonddal), aztán meg hirtelen ilyen drasztikusan visszaesik. Remélem, azért még tudod húzni kicsit - főleg így hogy Őurasága nem kéri a tápit...

KépKép

KépKép
kispocok13

Dodi

Tom banális, de nem lehet hogy azért esett ennyire vissza mert korán elhagytad az éjszakai szopikat?
Bár Szonibaba Bodzája 0tól nemkért éjszaka enni, de mondjuk Szonibabának három gyereke van, ugye na meg ő szopi után 100kat fejt anno. :twisted: :lol:
Én azt tudom, hogy ugye én 4hósig éjszaka is kaptak enni mikor kértek ,utána meg nem, és nekem is akkor kezdett csökkenni a tejem (Rolóval olyannyira hogy hozzátápit kellett adnom, NAtival annyira nem, vele még kihúztam egy hónapot)
Botondot éjszaka hány hós koráig szoptattad?
Bár nem akarlak ezzel idegelni, gondolom eleget idegelsz miatta..
Kitartás!

Pocok
Nálunk éjszaka is bírja a pampers 3-as, de a többi nem.Mondjuk éjszaka Nati alszik, nem szopik . Nálatok Borka még szopik éjszaka?

KépKép

KépKép
ronmay

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 21:48-kor.

KépKép

KépKép
boo

Ronmay!

Az biztos, hogy számít az éjszakai szopi elhagyása, de az még 6 hetesen volt, és akkor tényleg lecsökkent, de aztán visszaállt szépen. Azóta eltelt 2,5 hónap, csak nem az lehet...
Botond 8,5 hós koráig szoptt éjszaka, egészen addig, amíg egyáltalán szopott. :twisted: De az csak hülye megszokás volt neki, mert 3-at szívott, aztán aludt is. Pedig akkor már csak 2x kapott asszem. Viszont nála nem a tejem apadt el, hanem ő tolta el a cicimet.
Én biztos vagyok benne, hogy nagyon sokat számít, hogy Botond miatt szarul alszom, nem pihenek napközben sem, tök sokszor elfelejtek enni, inni, és sokszor bagyon feszült, ingerült, gondolom a fáradtság miatt. :( Szóval mindent "megteszek", hogy ne legyen tejem, annyira nem vagyok meglepve. :(
...

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ronmay,

Borka evett kb 3-5 hós koráig éjjel, kb kétszer-háromszor kelt, és nagyrészt evett is, bár sokszor szerintem csak a foga fájt vagy vmi más baja volt :twisted: :twisted: aztán elkezdtük leszoktatni, és kiderült, hogy sokszor tényleg nem éhes, elég csak kivenni az ágyból és visszarakni :shock: :shock: többször Dentinox-al sikerült még visszakómáltatni kicsit.
Most csak egyszer kel már, eddig 2 körül, tegnap gondolom a nagyobb adag tejpép miatt ez kitolódott 4-re :arrow: általában megetetem, nem bírom a sírást az éjszakai csöndben...

Boo,

méz ráér, nem para.

Délutáni alvás :arrow: nálunk már ritka, csak akkor igényli, ha az ebéd utáni alvás rövid, és elfárad estére, ilyenkor fél órát szundít valamikor 6-7 között... most ilyen a nap:
8: kelés, szopi (ált Nimróddal együtt ébrednek), játék, míg anya készülődik
1o: tízórai gyümölcs, Nimródnak reggeli
1o.3o - 11 körül alvás (ált babakocsiban) kb 3o perc, 1 óra, attól függ, mennyit sétálunk Nimróddal
12: Nimród ebédel Anyával, 1-től közös meseolvasás hárman, Nimród alvás
1-2 között (miután leraktam Nimródot) szopi
2: alvás (ez nagy alvás, ált 1.5-2 óra hosszú, ilyenkor Nimród is alszik és én is, ha szerencsém van)
ébredés után szopi
6.3o körül tejpép vacsi
7.3o fürdés
8 szopi és alvás
hajnalban szopi vmikor 2-4 között

Hozzátápi és második gyerekség tekintetében, nekem pont Apa szólt be tegnap, hogy lassítsak, mert Nimródnál mennyivel lassabban (hetente, két hetente) vezettem be az új ízeket, most meg két nap után adom a másikat... az első két gyüminél még fokozatos voltam most is ( mert ugye Borinak nemrég még az almától fájt a hasa), de most már betolt pl ma 13o ml alma-körte cuccot úgy, hogy körtét ma evett először, és a cucc kb harmada volt a körte.

Barátnőzést használd ki, míg Vencel tényleg csak bazsalyog... Bori már bejárja a szobát tolatva, aztán felül és spárgában elvan... ha elfárad, eldől :arrow: délelőtt pl beverte a fejét a TV szekrénybe, mert ki mertem szaladni a konyhába két percre. Mikor kimentem még a szoba közepén volt, de fél perc múlva már a szélén és eldőlt :twisted: :twisted: Persze volt sírás, és Nimród is jött, hogy most ő is sír mert Bori sír... szuper... most párnával bástyázom el a nemkívánatos dolgokat, és Apa elővette a játszófészek nevű cuccost (óriás úszógumi) ami megtartja és nem dől el :arrow: imádta.
Ja, nálunk elkezdődött hogy Nimród is kisbaba, meg ő is "Bori" :arrow: rúgkapál, rágcsál, úgy játszik ahogy Bori, sőt, a kabátját is fekve kell ráadni mint Borira az overallt :arrow: imádok így öltöztetni :twisted: :twisted: :twisted:

Együttjátszáskor én is elolvadok ám tőlük...Nimród ma Borihoz bújt a fürdőkádban és simogatta a pofiját. Délelőtt meg tízórai alatt ültek egymás mellett, én kiszaladtam, Bori sírt, én meg hallom a konyhából: "Boli, ne íjj, itt'an Mintó, igyáz rád" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Videót csináljad hamar :lol: :lol: :lol:

Szobatisztaság :arrow: ez jó ötlet, hogy pelluscserénél WC :lol: :lol: :lol: Nimród kedvtől függően pisil pellusba-wcbe-bilibe, kaki még szigorúan pelenkába megy. Ő mostanában kezdett szólni, hogy pisil, ilyenkor kérdezem, hogy megy-e bilire vagy WCre, és vagy megy vagy nem. Este bilibe pisil fürdés után ( :shock: ), esténként már sokszor pelenka nélkül van itthon, még nem volt baleset. Apa ennek örömére tegnap vett neki pókemberes alsógatyákat, holnapra meg is száradnak :lol: :lol: :lol: :lol: Kakilást full megbízhatóan jelzi előre, de csak pelenkába tolja be.

Kilók - ne is mondd :twisted: :twisted: :twisted: bár a mérleg nálam nem mutat többet, a hasam iszonyat megnőtt (monjduk nasizok rendesen) :arrow: én most a bikramtól várom a megváltást, már csak annyi is elég, ha jobban érzem magam tőle... kellemes izomlázam van a tegnapi után, holnap újra megyek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: és remélem tudok maradni a heti kettőnél :wink:

KépKép

KépKép
kispocok13

Ronmay,
és olvasóink, akik innen oda átnéztek,

írt a "medálos" csaj, szilveszterig ingyenes a szállítás - ha tetszik és szeretnél/szeretnétek...

KépKép

KépKép
kispocok13

Dodi

Nem is gondoltam volna hogy két gyerek ilyen különbözően alakul. Mármint értsd, nekem a nagyanyáim anyám mindig azt mondta mikor kínlódtam Rolóval, mikor neki mindig minden kevés volt, hogy na majd a másodiknál tele leszel tejjel. Na a telétől azért messzebb vagyok, de vmelyest több volt, de én is okosabban csináltam már az elejétől fogva,Szal lehet qva nincs köze hozzá, ugyanannyi a tejem, csak egyszerűen igény szerint nyomtam, míg Rolóval kb. 1.5 hó után jöttem rá, hogy nem 3óránként kel mint ahogy a nagykönyvekben meg van írva, és mondjuk Roló az első hetet kórházban töltötte ami szintúgy a tejemnek ártott. Most viszont minden nyugi volt, mindent tudtam mire számítsak.
Szal tök furi hogy neked meg teljesen ellentétesen. Mondjuk igaz amit írsz, az alvás nagyon fontos!Ricsi besegít az éjszakai kelésnél Botondnál?Jaj, gondolom kilehetsz...
AMúgy ott változott vmi?Mármint Botondnál..
Karis képeid most nincsenek?CSak kíváncsi vagyok mindenkire..

KépKép

KépKép
ronmay

Pocok

Vmi hasonló a mi napirendünk is:
7-8 kelés szopi
9kor reggeli mindenkivel mert Nati egy éhenkórász
10-11körül 30-60 perc alvás
12 ebéd együtt
14kor szopi, Roló ilyenkor már alszik
14-15 között alvás 1,5-2 óra(ilyenkor alszok én is mint te) :lol:
alvás után gyümi uzsi
18 körül vacsi együtt
20kor szopi alvás
4xszer szoptatsz egy nap?

hmm medál, de akkor is drága...FÉrjuram azt mondja hogy f@ág felejtsem el, na de ő nem nő nem tudhatja! :wink:

Szobatisztaság:Szerintem fiad kezd megérni erre a feladatra. FŐleg hogy szól. Előbb utólag szólnak aztán közben és a végén előtte.Nekünk is ma volt történelmi pont. Ma reggel felkelt kijött az ágyból, bement a WChez(ott van a bili) letolta a pizsijét és kakilt. Aztán szólt:Kakiltam légyszi töröld meg! :lol: Egyedül letolni a gatyáját ő ááá soha. Öltözködéshez közünk nincs, amit le tudna venni nagy hisztizések közepette leveszi, közben üvölti hogy segítsek, de ha segítek akkor nem jól segítek.ááááá.Ezért volt történelmi, némán csendben elvégezte a dolgát mint a nagyok.Még egy ok, amiért ne rugi legyen rajta éjszaka..

KépKép

KépKép
ronmay

Második gyereknél még:
Elsőnél mindent betartasz mindent időben kezdesz el hozzáadni érts, glutén sajt joghurt...másodiknál, óóó mindjárt egy hónap és lehet két nap múlva már adsz egy falatkát. Jééé 7 hós, jaj itt egy kis kiflivég csak maradj nyugton :oops:
Legalábbis én ilyen voltam :oops: Pedig ROlónál mindig mindent akkor mikor itt volt az ideje, saját kajánkból sztem egy éves korig nem is kapott. Ma meg Nati paradicsomos töltött káposztát evett, a közös kajából. Úgy tátogott mint egy partra vetett hal...

KépKép

KépKép
ronmay

Ronmay,

Történelmi pillanat :lol: :lol: :lol: ügyeeeeeeeeeeeeees, igazán büszke lehetsz rá!

Napirend kvázi ugyanaz :lol: Szopiból négy az állandó, de
- van hogy a tízórai után is megszoptatom, változó, attól függ, mennyire vagyunk megcsúszva időben, és hogy reggel mikor kelt.
- általában 1 körül szopizik ő is, de 2 körül cicin alszik el, ez plusz "fél" szopi
- és ott az éjszakai kajálása is még...
szóval, 4+1 éjszaka tuti, aztán még 1-2 kicsi nap közben.

Tudsz meglepetéseket okozni :arrow: nem gondoltam volna, hogy így rákattansz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

BAba Nimród üdv a klubban! :wink:
BÁr mostanában Roló nem megy át babába, de volt egy idő amikor ahmmm...

Szeretem a csingilingi villogó csillogó kütyüket, bizsu minden..kár hogy itthon nem hordok :twisted: úgyhogy várom már mikor fogok melózni..mert akkor hajaj.
És képzeld a lábkörmömet is festem, van hogy a kezemen is, csak sajna mindig lejön a mászásnál, úgy meg tré és leszedem.
Szal fiús vagyok (és két bátyám van) de talpig nő :wink: :lol:

Na lépek szundira

KépKép

KépKép
ronmay

Köszi,

remélem, ez a babázás nem fog túl sokáig tartani, mert édes meg cuki, de idegőrlő is egyben... Cuki mikor mellé fekszik és együtt játszanak, nem gáz, hogy eszik a gyümijéből és tejpépet kér vacsira, de megőrülök, mikor Bori sír és ő is rákezd "sírni", meg ez az öltözés... :twisted: :twisted: :twisted:

Nő-ség :arrow: emlékszem, anno a sminken is csodálkoztam :roll: jólvanna, nekem a mászás meg a fiússág sztereotípiából kizárta ezeket eddig :oops: :oops:

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 21:49-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo,

j - ly :arrow: hű, fingom sincs, melyik a helyes ám... én csak leírtam...

Sárgarépa :lol: :lol: :lol: :lol: nade Nati töltött káposztáján én is röhögtem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dackorszak szerintem még pár év :twisted: :twisted: :twisted: múltkor mikor Nimród nem akart a sétából hazajönni és sírva jött fel a lépcsőházban, én is mondtam neki hogy sírjon még hangosabban, ha tud :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Meg ma is, mert séta előtt épp kitalálta hogy mégsem akar lejönni, én meg mondtam hogy jó, akkor elpakolom a szekrénybe a ruhákat, amin kiakadt és elkezdett sírni, én meg itthagytam és mondtam hogy ez hiszti és nem érdekel. Pár perc múlva jött: "Anya, nagyon 'isztiztem, menjünk le kukásautót nézni" :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:
(már tudom, hogy a patakparton a szelektívhez mikor jönnek a kukásautók...)

vaj leturkálása tutira jelenthet valamit, mert amikor a homeos dokinál voltunk és kikérdezett kb két órán keresztül, ezt is kérdezte. Nimród meg rendszeresen ezt csinálja, és ha az asztalon kinnt van a margarin, nyúl(na) bele az ujjával és enné magában...

KépKép

KépKép
kispocok13

Lois??????????????????????????????????????????????

RobotX-el végül amúgy mi lett?
Mi halál jól jártunk, mert visszafizették az árát :lol: :lol: :lol: most sokkal olcsóbban meg tudjuk venni ugyanazt, és használtunk egyet egy évig :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

hozzátápi:
hát én sem óvatoskodtam Benettnél már...
pont tegnap gyártottam egy nagy adag sütőtökös krumplis csirkét és ma
debütál,m eddig vettem az üvegeset,h legyen mibe raknom a saját főztöm :wink: :wink: :wink:
nálunk a barack is nagy sláger és szerencsére nyáron jó sokat vettem és lefagyasztottam és csak most fogy el...

napirendünk nekünk is hasonló és én még csodálkozom,h Benett még igényli a napközbeni 3szor alvást,m Kiara ilyenkor már csak kétszer aludt sztem...

viszont már kb 1 hete Benett mindenbe felkapaszkodik és rendesen áll...
azért reméltem,h nem jön rá ilyen hamar és lesz még egy kis nyugtom,m
már mindenhova követ és nagyon anyás.nem hagyhatom 1 méteres körzeten kívül,m
már szirénázik azonnal...

Kiara amilyen ügyes volt a szobatisztasággal,most annyira visszaesett és
nem hajlandó bugyiba lenni,hanem pelust kér,de remélem visszazökkenünk
a régi kerékvágásba vele is...

Beni is 4es pelust hord már és Kiarának csak most váltottunk 5ösre...

na megyek gyorsdan felpórszívózok,m felkelt végre Kiara is...

ja még annyi,h nekünk Kiara 9hós kora óta eszi,amit mi és azt is azért,m
már a mi kajánkat kívánta,konkrétan kinézte a szánkból és csak az volt jó amit mi ettünk...
sose felejtem el,amikor a nokedlit tömte befelé :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
csibe83

Dodi!
tejed sajnálom,de ahogy így visszagondolok nekem is hasonlóan ment el,m
az első menszimet még átvészeltük,de a másodikat már nem :( :(

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 21:51-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

A tegnapi fél banánnak köszönhetően, ma reggel Andor vééééégre úgy telecart (nem, nem telekárt, hanem teleszart :lol: , erre még véletlenül sem lehet a kakilt kifejezést használni. :twisted:) egy pelust, hogy a térdhajlatától a háta közepéig kakis volt. 8) :lol: Tudom, ez másokból mérsékeltebb lelkesedést szokott kiváltani, de Andor eddig csak akkor kakilt egy-egy nosmálisat, ha meghőmérőztem, amúgy semmit. :( Csak azért nem paráztam be, hogy nem tud kakilni, mert néha azért produkált egy-egy kis maszatot. De maaaa.. 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

És a másik szupijó hír, hogy a mai eddigi szopik: 150-130-120 és mind egy ciciből. :D :D :D :D :D Juhhhhuuuuu. :lol: :lol: :lol:

Ne haradudjatok, hogy mindig csak beböfögök magunkról pár sort, de még mindig zombi vagyok. :oops: :? De serényen olvasok! Gondoltam felhívom Loist, de még ahhoz is fáradt vagyok. :shock: :lol:
Apa elvitte Botondot autós találkozóra, úgyhogy most hawaii van egy törppel. :D

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo!
most elgondolgodtattál,de mindent főztem,m még a sütőtököt is...
krumplit-tököt megpucoltam kis kockákra vágtam és bő sós vízbe megfőztem
és a husit is ugyanígy csináltam.
Benett most alszik és alvás után jön a kósti...remélem ízleni fog neki...

Kép
Kép
csibe83

Help!
Már régóta szeretnék egy kereszt medált, de vmi diszkrétet, nem hivalkodót, meg nem is hagyományosat. Erre most véletlenül akadtam rá, de tökre tetszik. Szerintetek? :roll:
http://auratusekszer.unas.hu/spd/Ac_M03 ... _kereszt_4

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi,

Gyönyörű!!!!!!!!!

KépKép

KépKép
kispocok13

Pelenkatartalomnak nagy hurrá!!!!!!
Tejcsinek hasonlóképp
:wink: :wink:

KépKép

KépKép
kispocok13

Benett áll????? Most fogtam fel... Úúúúristen! Nagyon ügyes egy pasi!

KépKép

KépKép
kispocok13

Köszi. A medált már veszem is megfele. :lol: Én is így látom, csak nem akartam, hogy túl....túl legyen. :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Csajok, nekem fogalmam sincs mikor állt fel Botond. :oops: :oops: :oops: Azt tudom, hogy 5 hósan ült egyedül, és 1 év, 10 naposan indlt el Bulgáriában. 8) :lol: De a többihez kutatást kell végeznem. :roll: :lol:
Benett nagyon ügyi, gratulálok. :D :D :D

KépKép

KépKép
kicsidodi

most ette meg Benett a házi hamit és betolta az egész üveggel,
szóval úgy érzem ízlett neki :D :D :D
hát Beni már lassan 1 hónapja feláll,de eddig csak belém kapaszkodva tudott,
de most már rájött,h bármibe megkapaszkodik fel tud állni.
szóval apának még1 fokkal lejjebb kell tenni a kiságyat,m már ébredés után ott is állva vár mindig...

Kép
Kép
csibe83

Jaj csajok olvasok am, csak el vagyok havazva, mikor irhatnek akkor meg alszom :oops: Most is csak telorol a fullos evfordulos vacsinkrol jelentkezem titkosszolgalati módszerekkel mig az uram kiment cigizni :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?