Én is itt
Hűűűűűűűűűűűű, lennék párótoknál kutya
Katy,
jó hogy jöttél
Boo,
együttalvás
köszi, ezt elraktározom magamnak... szerintem januárban kiságyat veszünk és összeköltöztetjük őket mi is.
Asszem egyedül a meseolvasás lesz akkor Nimród szobájából áttelepítve a nappaliba, vagy még nem tudom...
Shoppingtúrád
igazi Boo-s mutatvány
Körömlakkot kipróbáltad?
Dodi,
remélem, végül jól sült el a dolog... jövőre eleve így tervezd, mindenki vigyen valamit a közösbe, aztán csók!
súlyod
nem ismétlem Boo kommentjét, úgyis tudod
Nálunk nagyon jól sült el a nemstresszelemmagamakarácsonyon dolog
23.-án este előkészítettem a kaját, 24.-én a fiúk kaptak sajtos-tejfölös tésztát ebédre karácsonyos tésztából, ergo ez is ünnepi volt, délután ledőltem kicsit - bár aludni nem tudtam - , a vacsit meg elegánsan betoltam a sütőbe 5-kor, fél7-kor kivettem és megettük
És még a mézesem is naggggyon pofás lett a kis arany-fehér cukorkadíszekkel.
Gyermeknek reggelre hozott a Jézuska karácsonyfát
kicsit csalódott volt, mert gondolom várta volna az ajándékokat, és kérdezte hogy hol a csillagszóró (k@cs@g mesék, elvárásokat építenek a gyerekekbe
), de azért volt nagy ámuldozás. Délután alvás után meg ott várták az ajándékok, és persze volt csengettyű, meg csillagszóró... háááááááááát, párásodtak a szemeim rendesen, mert ugyanazt láttam a kis arcán, ami nekem a gyerekkori feelingem volt. Az illat, a fények, a varázslat, minden... (nálunk is pont az volt a hagyomány, ahogy Te írtad, Dodi) jó dolog ez, na
szóval, Lois, lehet hogy egyre kevésbé leszek grincs
Minden ajándéka bejövős volt, teljes extázisban rohangált az orvosi táskával, "tetockóppal" a nyakában, kezében a repülő, de persze csak miután átnézte az Óriásböngészőt és az új BB-t, APG-t... annyira felpörgött, hogy még este 1o-kor sem tudott elaludni szegény. (Most is még sírdogál az ágyban, hogy Apa menjen vissza mesét olvasni... mondjuk ma Anyóséknál voltunk, napközbeni alvás nuku, csak fél óra este a kocsiban. És holnap ugyanez megint az én rokonaimná. Szegényem, már ma délben is hulla volt, szerintem holnap össze fog omlani
.)
Egyetlen tanulság: vissza kell fogni magunkat és kevés ajándékot venni, hogy legyen ideje és energiája örülni mindnek, mert most a második csomag után már csak rohanás volt a fához a következőért. (és még 3 csomagot sikerült mára meghagyni)
reggel rohant, bontotta, aztán már pakolta is a mágneses betűket a hűtőre,
ez Mintó betű, ez Cica betű, ez Apa betű, mellik Boli betűűűűű? Cuki volt!