Új privát üzeneted érkezett!

Boo

Ismered a mondást:
3 hós kora előtt a hasa utána meg a foga miatt sír. No de tom ez nem vicc, kitartás!

KépKép

KépKép
ronmay

Pulykatekercs sütésre készen a hűtőben, krumpli megpucolva főzésre vár, sütőtök kész :-)
Megyek megyek csomagolni, Apa meg fát farigcsál a garázsban.

Dodi,
Talp kész lett?

KépKép

KépKép
kispocok13

Áááá, én is most ültem le szusszanni, de a'szem esek is tovább át az ágyba :roll:

Én nagyon szeretem a karácsonyt, Grincsek javuljatok meg sebtiben :roll: :lol: :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Pocok!

Igen, a talp kész lett, fa feldíszítve. 8) És kamera beélesítve, mert fel akarom venni a reakciót. :P

Ronmay!

Sztem az is tök jó, ha együtt díszítitek, ahány ház annyi szokás. :wink: Mindkettő öröm sztem, csak másmilyen.
Nálunk úgy volt, hogy mindig a mamáéknál ebédeltünk, és mire hazamentünk ott állt a fa, alatta az ajándékokkal. És én tisztán emlékszem, hogy mennyire odáig voltam már pusztán a fától. Mindig várni kellett egy kicsit, amíg bemehettünk a szobába, és a nappalinak tejüvege volt, amin keresztül már látni lehetett, hogy ott a fa. És az üveg felnagyította a fényeket... És tökre érzem azt a feelinget, ahogy ott kucorgok a lépcsőn, és várom, hogy bemehessünk, és 10 percig csak a fát csodáljam.... Az a pár perc volt a legjobb az egészben. És én még másnap is rohantam le reggel, hogy nem csak álom volt-e, és ott van-e még a fa. :P (Ez volt az utolsó közös karácsony apuval, 8 nap múlva elköltözött. Azóta várom azt az érzést... Most már inkább azt akarom, hogy a kicsiknek lehessen olyan. :wink: )
Talán Botond nem is mond olyan butaságot, talán tényleg maga a fa a karácsony. :roll: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 21:42-kor.

KépKép

KépKép
boo

Kész :-)

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok,
Csak egy gyors bejelentkezés erejéig tudok jönni...

Visszaolvastam, nagyjából képben vagyok, de biztos csapongani fogok, mert túl sok volt az info.

Lois!
Először is neked szeretnék gratulálni, nagyon örülök, hogy a picinek! :D

Lola!
Sajnálom, ami veletek történt, de talán ez az új kapcsolat helyre tudja hozni ezt a sok rosszat! A bölcsihez csak annyit, hogy tapasztalatom szerint senki nem ússza meg. Ha nem jár bölcsibe, akkor az oviban kell majd átesnie a betegségeken. Abszolút nem értek egyet a gyerekorvosotokkal. :roll: :roll:

Okostelefon:
Májusban kaptam egy xperia mini pro-t, és a mai napig lusta voltam beállítani rajta az internetet, ami miatt még egy szimpla mms-t sem tudok elküldeni. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Én utálok ilyenekkel szöszmötölni, csak azért lett ilyen telefonom, mert ahhoz is lusta vagyok, hogy körülnézzek, hogy milyen telefont érdemes venni, és amikor elromlott a másik telefonom, akkor Apától kérdeztem, hogy milyen telefont kérjek (céges). Ő meg ezt mondta (hozzáteszem, hogy ő legalább annyira lusta ilyeneket beállítani, mint én). :oops: :oops: :oops: :oops:

Nálunk minden rendben van, Petra jól van, leszámítva egy-egy náthát, ami ilyenkor tök normális. Mivel én ilyenkor sokszor anyukámhoz viszem és nem a bölcsibe, így általában elkerüljük a lázas, felülfertőződős betegségeket.
Meg vettem a múltkor inhalátort, mert köhögött és az tök sokat javított az állapotán.
Úgyhogy Tike! Próbáljatok meg beszerezni egy inhalátort (7-8ezer ft) és inhaláltasd Hédit salvus vízzel, mert nagyon sokat segít! :wink:

Még az alváshoz:

Petra általában 8-6-ig alszik +/- fél óra és délben 12-3-ig.

A méretei pedig:
88 cm és 11,5 kg.

A szobatisztaság olyannyira jól működik már, hogy 99%-ban az éjszakai pelusok is teljesen üresek reggelre. :D

És végül:

Nagyon boldog karácsonyt kívánok mindenkinek! :wink:

Kép
katy76

Kép

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 21:43-kor.

KépKép

KépKép
boo

Oké, mégis kiborultam!!! :evil: :cry:
A 12 főre gondosan bepácolt(!!!) bélszínt az előbb adtuk ki a kutyáknak, mert olyan bűdös volt, mint az állat! :shock: :evil: :evil: :evil: Ergo itt vagyok 25-én, és nincs mit adnom a vendékeknek! Itt fogunk pislogni 3 rúd bejgli fölött?! :twisted: :?
Apa megállapította, hogy hiába minden törekvésem, nem az én hozzáállásommal van a baj, a karácsony utál engem!!! :twisted: :lol: :?

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 21:44-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

Az mit jelent, hogy levegősen? :roll: Mármint értem a kifejezést, csak akkor hogyan kellett volna? Nyílván én csesztem el, de nem gondoltam, hogy ezt el lehet cseszni. Elfedte az olaj, kész. De úgy látszik ez nem ilyen egyszerű. :?
Persze azóta sem nagyon jön össze semmi, Botond hisztizik, Andor ordít, de legalább apa jó fej, bár semmit sem segít, de legalább nem is baszogat és próbál belém lelket önteni. :wink: :lol:
Most családi összefogással próbálunk vmit összehozni, úgy fest, azért éhen halni nem fogunk. Én már csináltam francia hagymalevest, meg csinálok rántott húst, anyós hoz krumplisalit, anyám egy valag sütit, meg erősködik, hogy csinál töltött csirkét. :wink:
Niki bnőm meg még örült is, hogy végre nem lesz kötelező zaba. :lol:
Csak az bosszant, hogy direkt mindent úgy intéztem hogy ma már csak bekeverem a husit, megterítek, ilyenek, de amúgy pihizek, meg magamat csinosítgatom. :lol: Ehhez képest most könyékig vagyok a prézliben (csak szoptatok), az előbb szedtem ki egy hagymahéjat a hajamból, 2 hét takarítás után pont úgy néz ki már a lakás, mintha mi sem történt volna (kosz, por, csatatér), és nemsokári jönnek a népek. :twisted:
Ha nem apasztaná el a kurv@ tejemet, már becsavartam volna egy fél liter rövidet, a kicsi meg kapna bejglit. :twisted: :lol:

Ja, apára visszatérve, tegnap, mikor a vacsit főztem, közölte, hogy én vagyok a legjobb nő. :shock: :lol: Visszakérdeztem, hogy mégis milyen értelemben, azt mondta mindenhogy. 8) :lol: :lol: Na, én ilyesmit még a 7 év alatt nem hallottam, szóval oda vagyok, meg vissza. :D :D :D
Mondjuk ez vlsz. annak szól, hogy ma 54,9 kiló voltam, neki meg ez volt a mániája. :lol: (Kb. 14 éves koromban voltam ennyi utoljára. :oops: :lol: 8) )

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodikám!
Ej de bosszantó :?
C. is azt mondja, hogy valahol két szelet hús között benn maradt egy levegőbuborék :?
Másik tippje neki is ez, hogy már eleve kettyent volt a hús. Bár gondolom azt kiszúrtad volna.
Súlyod :arrow: Állat.... na akkor boldog karácsonyt :wink:

Boo!
Kutya általi lopás vétsége :arrow: Ez nagyon funny :lol: :lol: :lol:

Katy!
Köszönöm szépen :)
Szobatisztaság :arrow: Gratula!!! :)

Nálunk :arrow: Konyhai vesszőfutásom :arrow:
Nr.1. süti :arrow: Végül is randa de finom :roll:
Nr.2. süti :arrow: Ez meg jó lesz arra hogy megdobáljuk vele a parton a sirályokat :oops:
Egyéb menük (ami ugye nem általam elkövetett volt), jól sült el, volt forralt bor meg sk. pálinka, ergo széles jókedv 8) 8) 8)
Én nagyon fel vagyok dobva, az ajándékok mindje iszonyúan telitalálat volt, mondjuk nem kis agyalásom eredménye, de úgy veregetem a vállam, mint még soha 8) Behatódás, sikoltozás, örömködés 8) 8)

Porszívóznom kell szundi előtt :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Ja, a szép új telómra már két napja tokot vadászok az ebay-en, fillérekért vannak csudiszépek, valaki nem szeretne még?? Boo neked van már a mini pro-ra?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 21:47-kor.

KépKép

KépKép
boo

Én is itt :roll: :roll: :roll: :roll:

Hűűűűűűűűűűűű, lennék párótoknál kutya :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Katy,

jó hogy jöttél :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Boo,

együttalvás :arrow: köszi, ezt elraktározom magamnak... szerintem januárban kiságyat veszünk és összeköltöztetjük őket mi is.
Asszem egyedül a meseolvasás lesz akkor Nimród szobájából áttelepítve a nappaliba, vagy még nem tudom...

Shoppingtúrád :arrow: igazi Boo-s mutatvány :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Körömlakkot kipróbáltad?

Dodi,
remélem, végül jól sült el a dolog... jövőre eleve így tervezd, mindenki vigyen valamit a közösbe, aztán csók!

súlyod :arrow: nem ismétlem Boo kommentjét, úgyis tudod :lol: :lol:

Nálunk nagyon jól sült el a nemstresszelemmagamakarácsonyon dolog :arrow: 23.-án este előkészítettem a kaját, 24.-én a fiúk kaptak sajtos-tejfölös tésztát ebédre karácsonyos tésztából, ergo ez is ünnepi volt, délután ledőltem kicsit - bár aludni nem tudtam - , a vacsit meg elegánsan betoltam a sütőbe 5-kor, fél7-kor kivettem és megettük :lol:
És még a mézesem is naggggyon pofás lett a kis arany-fehér cukorkadíszekkel.

Gyermeknek reggelre hozott a Jézuska karácsonyfát :arrow: kicsit csalódott volt, mert gondolom várta volna az ajándékokat, és kérdezte hogy hol a csillagszóró (k@cs@g mesék, elvárásokat építenek a gyerekekbe :twisted: :twisted: ), de azért volt nagy ámuldozás. Délután alvás után meg ott várták az ajándékok, és persze volt csengettyű, meg csillagszóró... háááááááááát, párásodtak a szemeim rendesen, mert ugyanazt láttam a kis arcán, ami nekem a gyerekkori feelingem volt. Az illat, a fények, a varázslat, minden... (nálunk is pont az volt a hagyomány, ahogy Te írtad, Dodi) jó dolog ez, na :lol: :lol: :lol: :lol: szóval, Lois, lehet hogy egyre kevésbé leszek grincs :roll: :roll: :roll: :roll:

Minden ajándéka bejövős volt, teljes extázisban rohangált az orvosi táskával, "tetockóppal" a nyakában, kezében a repülő, de persze csak miután átnézte az Óriásböngészőt és az új BB-t, APG-t... annyira felpörgött, hogy még este 1o-kor sem tudott elaludni szegény. (Most is még sírdogál az ágyban, hogy Apa menjen vissza mesét olvasni... mondjuk ma Anyóséknál voltunk, napközbeni alvás nuku, csak fél óra este a kocsiban. És holnap ugyanez megint az én rokonaimná. Szegényem, már ma délben is hulla volt, szerintem holnap össze fog omlani :twisted: :twisted: .)

Egyetlen tanulság: vissza kell fogni magunkat és kevés ajándékot venni, hogy legyen ideje és energiája örülni mindnek, mert most a második csomag után már csak rohanás volt a fához a következőért. (és még 3 csomagot sikerült mára meghagyni) :arrow: reggel rohant, bontotta, aztán már pakolta is a mágneses betűket a hűtőre, ez Mintó betű, ez Cica betű, ez Apa betű, mellik Boli betűűűűű? Cuki volt!

KépKép

KépKép
kispocok13

Lois,

rózsaszínfelhőskarácsony :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Milyen a csudiszép új telód?

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 21:49-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo,

igen, csak annyira nehéz visszafogni magam, mikor ezer ötletem van, hogy minek örülne, vagy csak látok egy apróságot és muszáj megvennem neki :? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nálunk én nem fogtam vissza magam, és finoman bár, de vissza-vissza szóltam apósnak... mondjuk a legdurvább beszólásán csak nyeltem egyet, mert jobb volt az mindenkinek (mondjuk ő poénnak szánta, de nem vagyunk annyira jóban, hogy tőle ezt elfogadjam) :twisted:

Holnapi tespedésért irígyellek!

KépKép

KépKép
kispocok13

Szisztok!

Bocsi, de reagálni nem tudok, csak gyors helyzetjelentés: mindenki bedobta a közösbe, amije volt, így végül annyi kajánk lett, hogy még mindenki vitt is a másikéból. :lol: Minden happy volt, Andor a "buli" feléig aludt, aztán meg a tesóm, vagy anyum ölében pislogott, Botond meg örömködött. :lol:

Mi Botondnak egy Verdás Duplot vettünk (a kamionosat), meg két könyvet. De már a könyveket is kár volt, mert kétszer rájuk biccentett. :? :lol: Annyira oda, meg vissza van a kamiontól, hogy órákon át azzal játszott, aztán kétszer felkelt éjszaka, és mikor bementem, ült az ágyon és azokat rendezgette. :shock: :lol:
Ma meg ugye mindenkitől kapott ajándékot, és ugyanaz volt, ami nálatok, hogy dobozról dobozra járt, de egyiknek se tudott igazán örülni, csak "letudta". De majd úgyis visszatér rájuk a napokan. :wink:
De mi jövőre is maradunk az egy aduász ajándéknál. :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo!
Mit linkeljek be? Én nem kerestem tokot a tiédre :oops:
Csak gondoltam van mindenféle tok van minden nagyobb ebay-es árusnál, ha gondolod és van olyan amit szeretnél akkor hozzácsaphatjuk az enyémhez. De lövésem sincs hogy a qwerty-s telókat milyen tokba érdemes tenni. Én lehet nem is bőrt veszek, hanem valami ütésálló szilikonos belebújtatósat.
Én egy Xperia Arc S-t kaptam :roll: 8) Nagyon csudálatos. De tok nélkül nem merek belepakolni :oops:

Nálunk nincs nagy rohangászás, tegnap itthon tesómékkal, ma meg náluk nyomtuk ugyanazt pepitában. Holnap meg jönnek a sógoromék és slussz. Már FB-n láttam a férjem tágabb családjának nagy közös karácsonyáról képeket, ilyenkor nagyon örülök, hogy antiszocik vagyunk és nem kell már ilyenekre elmennem :oops:

Zétény nagyon örült mindennek, szerintem azért viszonylag önmérsékletet gyakoroltunk, volt ugye a vonatszett, APG-k, főzös cuccok, nagy autós legós bizbasz+ autósszőnyeg, meg ezaz még. A javát rögtön vissza is suvasztottam a fa alá és egyelőre csak a vonatra meg a legóra fókuszálunk. A többit majd később fedezzük fel. Ja és halálosan becart a csillagszórótól :shock:
Öröm az ürömben, hogy a tesóméknak vett porszívórobot meg se nyikkan, (na jó azért nyikkan, de nem tölt fel, nem szív etc.) Kedden kezdhetem a szervizkergetéssel a hetet :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Dodi!
Jujj, az nagyon jó az a verdás kamionos :lol: Attól Z. is odalett volna. Ő ezt kapta, de ez nagyon klassz: http://duplo.lego.com/hu-hu/Products/Default.aspx#5681
Nálunk nínósautó mánia van :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Pocok!
Antigrincstelenedés :arrow: Helyes :wink:
Együttalvásos projekt :arrow: Hajrá :)
Nem akarod még Nimródot átrakni rendes ágyba? Mert ugye ezt most úgy érted, hogy mindketten rácsosban fognak aludni??
Én nem tudom még hogy miként kéne csinálni ezt az egészet...mondjuk még van rá némi időm :roll:
Képzeld megint találtam olyan típusú bölcsőt, amit Borinak is kerestünk :shock: :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok!

Utólag is Boldogságos Karácsonyt kívánok nektek,bocsi,hogy így eltűntem,de ezt már megszokhattátok tőlem :oops:

Dodi! Sajnálom a husit,de ezek szerint volt mivel pótolni :lol:

A mi karácsonyunk is jól sikerült,de ajándék téren ugyanez az észrevételem,mint nektek,hogy mindennek örül,de azt sem tudja melyikhez kapjon. Lili is kapott lego-t,orvosi táskát,pénztárgépet(na ez a legnagyobb királyság nála),babaágyat meg ezer könyvet. Holnap azt tervezem,hogy elteszek néhányat a régebbi játékai közül,mert amúgy is csak kerülgetjük őket egy ideje.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sziasztok, én is csak gyors helyzetjelentésben: dögrováson a család :twisted: :twisted:
Hajnalban felváltva nyugtattuk egymást és a gyerekeket. hédi 4. napja nem kakilt és a fülét is fájlalta. Bogi hasfájós lett. Apának homloküreggyulladása van, most épp lázasan fekszik. Nekem csak a torkom fáj, köhögök, meg ugye plusszban sebészképzőbe járok a hasammal :twisted: :twisted: Nálunk a fának örült a legjobban Hédi :lol: BAbakonyhán hajnalban főzi nekünk a kávét, amit egy tegnapiohoz hasonló éjszaka után ágyba kapunk. KApott egy csomó Bogyó és BAbóca könyvet. Eddig csak a dvd-k voltak meg, erre szinte mindenkitől kapott egy könyvet idén. Üröm az örömben, hogy a B&b a jégen így 2x , a karácsonyos rész meg 3x van meg most. Valaki esetleg nem akar belőle beszerezni :wink:

Boo kérdezted a hasamat: idegbajt kapok tőle, csütörtökön megyek vele vissza a dokimhoz, ha addig nem lesz nagyobb gáz. A lyukon amit a házidokim csinált szépen tisztul(t), ma reggel már csak egész kevés cucc jött ki, most délben pedig semmi és szépen is néz ki. Ellenben a másik szélén 2 napja látszik, hogy telik fel egy ponton. Tegnap este megnyomtam és onnan is jött egy csomó cucc, majd egyszer csak kipattan egy hurok alakú, betokosodott valami ( gondolom cérna). Azóta az is váladékozik, de szépen tisztul, úgy mint korábban a másik fele. Remélem azzal sem lesz gond. JA és ma reggel óta látszik, hogy bizony a seb közepénél isbújik valami. Ha az összes varrat így fog kijönni, akkor befonom a szemöldököm :twisted:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 21:50-kor.

KépKép

KépKép
boo

Tike

Ez nagyon rosszul hangzik..de miért van ez?Hédinél is ez volt?

Boldog karit nektek!!(utólag is) :wink:

KépKép

KépKép
ronmay

Túléltük a mai napot :lol: :lol: :lol: :lol:

Tike,

jajjjj, nem lehet túl jó... gyógyuljatok hamarhamar!

Lois,

de fura, mennyire mások... Zé becart a csillagszórótól, Nimród meg állandóan könyörög még hogy csillagszórózzunk, már elfogyott a készlet, holnap szerezni kell. Enyémgyerek meg Pizsitől fosizza össze magát...

Ugyanilyen Lego bizbaszt néztem én is Nimródnak :lol: :lol: :arrow: hihi, csak a szokásos egyezés :wink: Engem Apa leszavazott :twisted: :twisted:

Robot :arrow: milyet vettetek? Garis csere nem játszik, miért kell szervíz? :roll: :roll: :roll:

Nimród és a rendes ágy :arrow: szereti ezt... múltkor is, mikor délutáni nemalvás közben kijátszotta az egyik rácsot, kicsit megilletődött, de visszarakta és mire bementem, büszkén mutatta és mondta, hogy 'Anya, isszalaktam'. Kéri hogy rakjam vissza a rácsot mindíg (három kivehető, néha azon mászik ki-be). Ez is átalakítható heverővé később, meg amit Borkának néztünk, az is.
Nimródé ilyen:
http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... e&store=32
és ezt néztük Borkának:
http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... 2&pageno=1

Boo,

hányás????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Cecelégy :lol: :lol: :lol: asszem ezt holnap eljátszom 8) 8) 8) 8)

Nálunk:
Pulyák ügyesek voltak ma is, Nimród sem hisztizett be a vendégség-tömegben (pedig hulla fáradt volt már 1o-kor, lévén a szokásos 8 helyett reggel 7-kor kelt, Bori meg fél7-kor :twisted: :twisted: :twisted: ) csak itthon a kocsiban-szundi után volt egy nehéz fél óra. De mindent összevetve jobban sikerült mint vártam.

Mai highlight: Borka imádja a társaságot :shock: :shock: Azt ugye tudtam, hogy világvége van, ha két percnél tovább van egyedül, de amit ma művelt...akkor volt elemében, mikor a tömegjelenet a tetőfokára hágott, kb 1o-en egy szobában, és mindenki kb rá figyelt, neki magyarázott, őt szórakoztatta: majd kiugrott a bőréből, rúgkapált-kacarászott-magyarázott, nagyon készen volt :lol: :lol: :lol: :lol:
(Nimród ilyenkor kiakadt, és bújt a nyakamba)

Ja, és a kisasszony ma felült :shock: :shock: :shock: :shock: játszószőnyegen billegett, megtartani persze még alig tudta magát, dőlt előre, meg húzta a buksija, de ült, egyedül. Én döntöttem le, hogy ne erőlködjön. Szerintem csak véletlen volt, de akkorisdurvaaaaaaaaaa
Kép

KépKép

KépKép
kispocok13

Nem éppen karácsonyi csöpögős kép...

akciós román fonal hónap végéről...

Kép

egyébként Hédinél semmi ilyen nem volt és sztem nem a dokin múlik, inkább a fonalon, meg az egyéni érzékenységen :roll: Bár inkább jöjjön ki, mint begyulladjon, de azért nagyon meglepődtem :oops: :roll: :twisted:

tike

Karácsony 3/3 is jól sikerült. 8) :lol:
Nekem a legnagyobb karácsonyi ajándék, hogy a tesóm 10 évnyi kőkemény füvezés után 7 hónapja tiszta és tuti, hogy nem is szokik vissza. :D Visszatért az életkedve, tök jó fej, dolgozik, békében van a lelke. :D :D :D :D És olyan jó volt vele lenni, gyerekek imádják, Ricsivel nagyon jól kijönnek. (most már, mert eddig kerülték egymást, mert Ricsi nagyon nem nézte jó szemmel az életvitelét.)
Szóval ennek tökre örülök. :wink:

Tike!

Ez naaaaagyon durva!!! :shock: :evil:
Én ezt nem is értem! Ezek belső varratok, vagy mik ezek?! És honnan? Mert gondolom a külsőket egy hetesen kiszedték, ahogy mindenkinek. De a belső meg felszívódó kéne, hogy legyen. Meg hát egy hónap után nekem teljesen ugyanolyan volt mint most, konkrétan be volt gyógyulva, azon keresztül miért jön ki bármi is?! :shock: Vmiért kibobja a szervezetek a fonalat? Vagy mit mondtak? Azért ezt rohadtul illene megmagyarázni! :roll: :?
A családot sajnálom, tökre megértelek, nálunk is szimultán dögrovás volt hetekig. :evil: :( Kitartás!!! Hasfájásra meg szerezzetek Biogaia L. reuteri-t. Ez két hete kapható gyógyszertári forgalomban, mi kb. 1 hónapja kapjuk protekciósan, és tök király. :wink:

Boo!

Örüök, hogy Vencel jobbul. :wink:

Pocok!

Bori nagggyon ügyes! :D Botond is 5 hósan ült meg egyedül, és onnantól fixen. De sztem Andor később fog, mert Botond ilyenkor még nagyobb meg erősebb, volt, mint az átlag, Andor meg standardgyerek. :lol: Még semmit sem csinál. :oops: :lol: (Mármint nem forog)

Ma kapott először tejpépet vacsira. Egyik szemem sír, a másik nevet. Sajnálom, hogy el kell kezdeni a pótlást, de közben örülök, hogy vmit megesz. 8) :D Úgyhogy délelőtt bevezetünk egy kis lájtos gyümit, vacsira meg pép. A többi cici. Botondnál is így volt, pont ilyenkor.
Sajnos már hajnalban is kelt Andor két napja, mert napközben nem evett eleget... :(
(Ma megnéztem, a tápszer jobb, mint pépek, mert azok konkrétan ugyanabból vannak, mint a tápszer, csak gabona alapú sürítő, fruktóz, és az aroma (gyömölcs, vanília...melyikben mi) van benne pluszban. Botondnál még azt hittem, jobb a pép. :oops: De hát Andor a tápit nem issza, evvan. :? )

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ma reggel megjött. :? Mondjuk annyiból örülök, hogy akkor emiatt nem volt tejem 2-3 napig, mert reggelre megint volt rendesen. :D

KépKép

KépKép
kicsidodi

Pocok

Ügyi Borka nagyon!!
Nati jóval később ült csak, előbb állt de az 6,5 hósan!Úgyhogy készülj!
Mászni már mászik?vagy kutyázik,El is feledtem...mit írtál. :oops:

Nálunk nem volt ajándék halmozás.Roló csak egy kipp kopp társasjátékszerűt kapott, meg a meglévő autópályához, egy újabb autós alkatrészt. Ezt kérte. Tök ügyes mert szülinapjára kapta ezt az összeépíthetős autópályát, akkor még nem tudta összerakni, most meg összerakja épít!Múltkor csinált hidat is hozzá, meg rendesen egy kör pályát csinált fordítóval :shock: Nem is tudtam hogy ő ezt tudta. Eddig mindig együtt csináltuk, de most mondtam neki hogy nincs időm s összerakta egyedül. Csak lestem.
Ilyesmi a pálya:
http://www.galaxyjatekaruhaz.hu/5283-61 ... -17205.jpg

Nati meg csak playscool golyókat kapott végül, de rá se szarik :lol: Elég nehéz neki ajándékot venni, mert a játékok nem nagyon érdekli, ellenben minden más igen. És előszeretettel rombolja pl az autópályát amin Roló teljesen kiborul. És pakol ezerrel, nem érdekli hogy mit csak leszedi és ledobja. Asztalról, szekrényről mindenhonnan.Hát ez is elkezdődött... :twisted:

KépKép

KépKép
ronmay

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 21:51-kor.

KépKép

KépKép
boo

Tike! Ez nem néz ki valami jól... Ez tényleg elég durva,hogy ennyi idő után is így szenvedsz a sebeddel :cry:

Pocok! De ügyes Bori! Lili ennyi idősen még sehol nem volt,ő volt talán a legutolsó a gyerekek közül,aki bármit is csinált :roll:

Boo! Nekünk tegnap ugyanilyen napunk volt,Lili játszott,én csak beraktam a sütőbe a kaját és olvastam.Ilyen eddig nem volt,hogy a gyerek mellett tudok ejtőzni.Ma anyunál van,mert én elpakolom a játékait,amivel már nem játszik,apa meg bement a céghez. El kell mennem még vásárolni,mert holnap jönnek a barátnőmék.

Dodi! Tesód hogy-hogy letette a füvet ennyi idő után?

KépKép
KépKép
nyuszi81

Ma reggeli helyzetjelentés:

Van egy 1.4 cm-es dobogószívű babácskánk :roll: :roll: :roll:

Pocok, Boo!
RobotX-et vettem, ami Pocokéknak van, egy Irobothoz azért nem szeretem őket eléggé :twisted: :wink:
Nem tudom mi lesz, csere vagy szerviz, a 3 napos cseregarancia lejárt, bár vannak cégek, akik ilyenkor karácsonykor kitolják ezt.
C. otthonról épp próbálja elérni őket.

Na mennem kell moziba, pá :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 21:54-kor.

KépKép

KépKép
boo

Dodi: Szerintem blső varrat, aminek elvileg felszívódónak kéne lenni. Egyébként a sebem tök szép, be van gyógyulva és elég halvány is. Úgy kezdődik mintha lenne rajt egy pattanás, ami nől-nől kifakad-én kinyomkodom, aztán egy gombostűfejnyi lyukon képes kipattani egy ilyen hurok :roll: Eddig 3-nál tartok :twisted:

Mi az év utolsó hetét az orvosnál töltjük. Mivel a mi dokink szabin van, elvittem ma a lányokat a tatalék dokihoz. Bogi csak náthás és szívni kell az orrát, meg tengervizessel fújni, Hédit holnap vissza kell vinni fülészetre, mindkét fülére ráment a nátha, apa coldrexet iszik, engem most kezd elérni, de nekem marad a hársfatea. Tököm kivan, hogy amióta áprilisban terhes lettem, nem volt egy hónap sem amikor ne lett volna valami bajom....Meg Bogiért is nagyon aggódom, fura meret Hédi majdem 1 éves volt, mikor az első nátháját összeszedte :roll:

tike

Legelőször:

Tike,

remélem, ennek a betegségmizériának hamar vége lesz...
Bogi miatt meg ne aggódj annyira (tudom, könnyű azt mondani), de ő lesz rajta túl a leghamarabb :lol: :arrow: Hédinél még csak ti vihettetek haza valamit neki a kinti világból, most meg már Hédi is viheti haza a bacikat, szerintem teljesen normális, hogy a második babó hamarabb túlesik ezeken.

Varratok :arrow: dokid mit mond? Én simán zaklatnám a mobilján...

Megjött a futár, és tegnap utaltam 8) 8) 8) köszi! Csajok, lehet jönni a szállítmányért.

Dodi,

Tesód nem semmi :lol: :lol: :lol:

Tejpép, gyümi mennyire volt bejövős Andornak? Borka nyeli mint kacsa a nokedlit, meg van őrülve értük, ma úgy ette a sütőtök-alma pürét, mint aki egy hete nem evett...

Ronmay,

Borka kutyázik, és hátrafelé tolja már magát négykézláb, és már oldalra fel is ül rendszeresen. A tolatáson meg felidegesíti magát, mert az előtte lévő játékért indulna, de csak távolabb küzdi tőle magát, és kiakad :twisted: :twisted:

Roló nagyon ügyes! Nimród is mindíg meglep, ő most a favonatokkal épített, házakra tetőt rakott, meg tornyot fakockákból hozzá tetővel...

Boo, Nyuszi,

királylánykodás dejóóóóóóóóóóó lehetett!
Nálunk ma Apa itthon, délelőtt séta együtt, aztán ő fektette Nimródot, majd elment shoppingolni... (kiakadt, mikor kiakadtam hogy lelép, arra számítottam, hogy végre mehetek én nappal EL itthonról... de neki ez persze eszébe sem jutott... sürgős cipő és nadrágvásárolhatnékja nem tűrt halasztást :twisted: :twisted: ) De hazarendeltem 4-re, és 5től megyek bikramraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol: :lol: cucc már be is pakolva, csak indulni kell 8) 8) 8)

Spanyol :lol: :lol: :lol: :lol: Nimród szinte sosem mondja a szó eleji mássalhangzót...így "Üst van", meg "űvös idő", stb. Icces :lol: :lol: :lol: :lol:

Vencel is nagyon ügyes!

Fogigátlót passzolom

Lois,

szívecskének hurráhurráhurrá! :lol: :lol: :lol: :lol:

RobotX :arrow: remélem, cserélnek, ha vadiújan meg sem nyikkan. A miénket 1 évesen cserélik, mert becart az aksija. Sztem jó, egy évig használtuk, most lesz egy vadiúj :lol: :lol: :lol: (ha végre Apa elmegy az Auchanba az újért, így 2 hét után...)

Mozi :arrow: kapjadbe' :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Hát csajok, én ma olyan vagyok, mint egy zombi. :? Utoljára sztem terhesen voltam ilyen nyomi, tuti a hormonok. :? 10-kor kecmeregtem ki az ágyból, és 1 óta azt várom, hogy alhassak. :oops: :lol: :lol:

Tesóm:
Egyik napról a másikra besokallt a szervezete. :shock: Először fizikailag (fosott, hányt, szédült, émelygett, minden baja volt...) aztán mentálisan is (pánikrohamai lettek, úgy érezte szívrohama van, nem bírt kimenni a házból, nem mert egyedül lenni...). Azt mondta naggggyon durva volt! Nem tudta mitől lehet, de a fűtől mindig rosszabb volt, úgyhogy abbahagyta. Aztán kiderült, hogy attól volt. Ahogy kiment a fű a szervezetéből rohamosan javult az állapota. Aztán újra rágyújtott, és megint nagyon szarul lett, úgyhogy az volt az utcsó. :wink: Eleinte kicsit hiányzott neki, de azt mondta, hogy olyan halálfélelmet élt át, hogy az attól való félelem teljesen elnyomta a függőséget. Azóta meg rengeteget "tanult" róla, és nagy "térító" lett a témában. :lol: És nem is hiányzik neki egyáltalán. :wink: Azóta néha-néha iszik (alkalmakkor, buliba, mint a legtöbb huszonéves...de ennyi), semmi drog. :D

:arrow: zombizok tovább. :oops: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo!

Te végül az Asiaban vettem meg a cuccokat a géllakkhoz? Bevált? Mennyi ideig marad fent? Tényleg leoldható, vagy le szoktad reszelni?
Kivagyok, hogy tegnap lakkoztam ki a körmöm, és már ma sem az igazi. :? Nekem a Crystal nails-es is másfél-két hét után felvált itt-ott, szóval lehet, hogy felesleges drágát vennem, mert úgysem vagyok profi... Vagy pont, hogy drágát vegyek? Szerintetek?!

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi,

gondolom, már alszol :lol: :lol: :lol:

Tesód :arrow: huhhhh, az nagyon kemény lehetett... de zseniális, hogy le tudta tenni, kár hogy ilyen motiváció vezetett hozzá.

Tike,

a cucc megjött rendben, viszont a kristályos anyagból az egyik üveg eltört...
Csajok,
kié lesz a másik?

Voltam végre Bikramon 8) 8) 8) 8) Aaaaaaaaaaaaaanyira jó volt!

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo

Roló sem mondja sokszor a szó elejét. Főleg az F, sz, h betűket. De bizonyos szavaknál meg kimondja.

Off
NAtinak úgy néz ki rózsahámlása van, a dermatitisz mellett. Na most ennek azért örülök, mert elmúlik. Ezért volt olyan szörnyű a bundája. Elkezdtem kenni sheavaj+teafaolaj(pár csepp) -el.Ekkor még persze nem tudtam ezt a rózsa izét. Ma mondta a bőrgyógyi utána is néztem és tényleg olyanok a foltjai.Na szóval ez a sheavaj qva jó. Az ekcémás foltok erőteljesen múlnak el csak ez a rózsa marad meg. Mivel elvileg ennek az a jó, hogy illatmentes fertőtlenítő mentes cucival kenjem, vagy egyáltalán ne is kenjem. Egy percet fürödjön, de inkább zuhanyozzon. DE ez a sheavaj azért jó, mert ha azokat is bekenem a szárasságtól nem ártok neki, mint pl egy normál testápolóval ártottam.
Lefutási ideje 2héttől 5hóig. Remélem a kettő között leszünk..eddig a hatodik hétnél járunk..

KépKép

KépKép
ronmay

közérdekű - gyerekszemészet témában, olvassátok végig a kommenteket is.
http://bezzeganya.postr.hu/kinozzam-pup ... iteComment

Én holnap kérek időpontot a manóimnak...

KépKép

KépKép
kispocok13

Ronmay,

most már én is megfigyelem, melyikeket nem mondja ki...

Nati - szuper, mostmár tényleg múljon el hamar!

Shea-vajat honnan szerváltad? Én is akartam rendelni, de macera volt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kispocok13 2011.12.27 22:06-kor.

KépKép

KépKép
kispocok13

Ja, és mégegy:

fogzó-ékszerbabrálós babák anyukáinak - az enyém ma jött meg, és cépséges, Borkának is bejött:

http://www.teethingbling.hu/

(tudom, shoppingmániákus hülyeanyának bármit el lehet adni... :oops: :oops: :oops: :oops: )

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok

http://www.jomtom.hu/shea_vaj_hasznalata.html

Finomítatlant kell venni, mert könnyebb kenni. Igazából mindenre jó még popsikrém helyett is...Nekünk nagyon bejött, a teafaolaj meg azért kellett mert fungicid hatású. Ha nem lenne beteg a bőre nem kellene.

Hát ez az ékszerbabrálós nagyon jóóóó!Natus imádja ezeket, apának van a nyakába ilyen és mindig letépi róla!Nők :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Pocok

Amúgy ha nem érzékeny a bőrötök lehet a shevaj.huról is, mert ott fini illatúak is vannak

KépKép

KépKép
ronmay

Linket köszi!

Ékszerbabrálós van ám mindenféle színben - fekete pl :wink: :wink: :wink: :wink:
(Én mondjuk gyöngyházat rendeltem, és rohadtul nem látszik rajta, hogy műanyag :arrow: abszolút pozitív csalódás :lol: )

Félelmetes amúgy, hogy már most mennyire csaj Borka - Natus is ilyen? A nézése, meg ahogy Apának teszi-veszi magát, ő meg persze elolvad...

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok

Mi is vissza visszük Rolót a szemészetre de azért mert az egyik pupillája nagyobb mint a másik. DE ő így született, és ahogy nő egyre nagyobb az eltérés. A dokinő azt mondta egy éve, hogy nincs baja (neurológushoz küldött, de ott is kiderült,hogy minden oké), de kontrollra jöjjünk vissza ha beszélni tud. Majd tavasszal vissza is megyünk..

KépKép

KépKép
ronmay

Pocok

Nagyon csaj!Ha egy ékszerpultos előtt megállok a babakocsival, majdnem kimászik belőle. Minden ami csillog villog, és elkezdett érdeklődni a babák iránt...

Jók az ékszerek, de az áruk :shock: khm...+postaköltség...kicsit húzós...

KépKép

KépKép
ronmay

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?