Sziasztok lanyok!
Hizas: en Petraval hiztam kb. 13-14 kilot, par hettel a szules utan maradt rajtam 2-3 kilo, ami a szopi alatt sajnos meg 2-3-mal nott. Viszont. Amikor terhes lettem a kistesoval, en meg szoptattam Petrat. Es az egyik elso jel, amit en terhessegi tunetkent eszleltem, az az volt, hogy hirtelen 1-2 het alatt lement rolam vagy 2 kilo, pedig akkor meg boven tudtam enni, a fogyas elejen meg a terhessegi tesztet sem csinalhattam meg, annyira az elejen voltam, de a vegen sem voltam meg rosszul, szoval nem azert fogytam, mert emelyegtem, hanytam, stb. (Persze az emelygeses idoszakban meg tovabb fogytam, de ez mas kerdes.) En ezt ugy ertelmezem, hogy mivel terhes lettem, a szoptataset felelos hormonokat elnyomtak a terhessegert felelosek, igy a szoptatashoz szukseges "biztonsagi tartalek" elkezdett leugrani rolam. Szoval, bizom benne, hogy ha majd a picikevel is befejezzuk a szopit, akkor szepen, kulonosebb erolkodes nelkul le fogok tudni adni jopar kilot.
Orsi,
A bulin eloszor volt musor egy enekesnovel (nem tudom a nevet, pedig ismert), es jott a Mikulas. Petra vegig tatott szajjal figyelt, pedig vagy 3/4 oras volt, nem gondoltam, hogy ennyi ideig tud koncentralni. De tudott, meg a nyakat is nyujtogatta, hogy jobban lasson.
Aztan ki lehetett probalni a mindnfele jatekokat, eszkozoket (Csodak Palotajaban volt a rendezveny), es ezen is meglepodtem, hogy Petra itt is nagyon lelkes volt, pedig azt hittem, ez inkabb a nagyobb gyerekeket koti le. De nem, nagyon hamar felengedett, es rohangalt, jatszott, este fel 10-kor alig tudtunk hazaindulni, pedig akkor mar regen alvasido van.
Petra azota is mutogatja a Mikulassal keszult fenykepet, meg hogy o ult a Mikulas oleben, szoval tenyleg nagy elmeny volt neki!
Bocs, hogy ez is ilyen hosszu lett, de en is olyan jol ereztem magam!
Meg hat te kerdezted, magadra vess!
Latom, a szoptatas befejezese utan te is visszafogytal. Ez jo, akkor meg inkabb bizom abban, hogy velem is igy lesz!
Na azert nem fogok csokit reggelizni.
Hajhullas: nekem akkor lett durva, amikor Petra 3 honapos lett. Most, mivel terhes vagyok, jo a helyzet, de szerintem 4 honap mulva ujra kezdodik...
Ja, en is szerdan szultem.
Tigris,
Ez a dieta nagyon nehez lehetett.
Kisfiad teljesen jol van mar?
Anita,
2 nap nemevesbe en tutira belehalnek!
Boeszter, Bumbuli,
Mi hir rolatok? Ha meg egyben, akkor kitartas, mar nincs sok hatra!
Drukk, drukk, drukk!
Megyek, lassan felkeltem Petrat, mert etterembe keszulunk anyukamekkal, es reggelizni sem artana elotte...
Puszi:
Leszter