Új privát üzeneted érkezett!

vicces, mert én is a telefonba jegyzetelek, de inkább hagyományos lévén, aztán átírom post it-re :oops: :oops: :oops: :oops:

KépKép

KépKép
kispocok13

Elmondod, hogy cselezted ki a kicsiket este az altatás után, márminthogy ők aludtak, ti meg még fennt voltatok a szobában?

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 21:38-kor.

KépKép

KépKép
boo

Drága Lois,

Jóistenke éltessen sokáig, nagyon boldogat neked!

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo,

Parndorf felé :wink: De vasárnap zárva szerencsére...

K azt hitte lakosztályban lesztek? :lol: :lol:

Cselezés :arrow: Akkor hasonló volt a taktika

KépKép

KépKép
kispocok13

Nagyon Boldog Szülinapot az újdonsült pocakos Loisunknak!!!!!

KépKép
KépKép
nyuszi81

Lois!
Boldog Szülinapot!!!

Kép
Kép
csibe83

Lois: Boldogot!

Pocok: doki is sinecodot írt neki, de az este nem adtam be neki, mert mindig utána érte el a nagy köhögőroham. A kiskarácsony első során bealudt és egy hang nélkül aludt reggelig. Most persze köhécsel, de legalább pihent.

Nekem megint fájdogál a hasam, a sebemen pedig ugyanott ahol a múltkor egy pici dudor lett. Megnyomtam és egy csomó genny jött belőle :shock: :twisted: Házidokimhoz mentem el, mert most nehezen oldanám meg a beutazást a nőgyogyihoz. Varrat akar kijönni, kinyomkodta a gennyet, csipesszel megpróbálta kiszedni, de még mélyen van állítólag. Ollóval csinált rá egy kis lukat, hogy tudjon tisztulni és pénteken újból jelenésem van...tényleg csak egészséget kérek a jézuskától azt hiszem :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Utazás:
Hát akkor én mélyen kustizhatok, mert Botond simán kiterül mindig a szokott időben a franciaágyon, tv-zés közben. :twisted: Mivel sose alszik el tv-nél, ezért ettől tök menőnek érzi magát. :lol: Aztán átteszem a kiságyba, és eddig mindig átmentünk a cimbikhez bandázni bébiőrrel (mi sosem utazunk egyedül). Andor még bébi, őt pláne nem zavarja semmi ilyesmi, főleg, hogy egy folyton pörgő kétéves a lakótársa. :wink:
És mi szerelmeskedni is szoktunk - némán. :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

örömmel olvastam,hogy van még aki emlékszik rám.hát igen hamar visszatértünk a nagybetűs életbe.panni 10napja bölcsis,beszokunk.reggel őrületes nagy ordítás,iszonyú.utána egész nap jól van.játszik eszik alszik.azt mondják értelmes(én lányom)mondenhez megjegyzést fűz.hiába,no:)
reggeltől megy a sírás,hogy nem akar bölcsibe járni.amúgy a bölcsi pár napja lett vadiúj,azt kérdezte,mamma ez kórház,vadi új játékokkal
kisfiam mamával(ki mással)januártól ő is beszokik majd

Kép

nekem a munkahelyem a megtestesült megváltás volt.ez a nyugalom szigete.bescüljétek meg apátokat,mert nagyon nehéz gyermeket nevelni.nekem már nagyon rossz volt otthon.
én apával egyre rosszabb a helyzet.marcira azóta sem kíváncsi.még leírni is rossz és szégyenletes.25-én csak a pannit viszi el.
de hogy jót is írjak,van egy barátom,a jóisten küldte vagy a sors.nincs gyereke,imád minket.anyja meghalt,testvére nincs.mi lettünk a családja.nincs anyósom!!!!lehet jobb is mint aki mantrázná neki,van normális eszed kétgyereke elvált anyával kezdeni???
sajna nem lakunk együtt,de sokat itt van.és akkor majdnem olyanok vagyunk mint egy boldog család.

Kép

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 21:39-kor.

KépKép

KépKép
boo

Csajok,

Ti hogy szoktattátok le a manókat, hogy szétharapjanak titeket, mikor már volt foguk? Szopizáskor. Bori nem ért a szép szóból, Nimród anno tök hamar megtanulta.

KépKép

KépKép
kispocok13

Tike,

basszus, gyógyuljatok!

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo,

dejódejóóóóóóóóóóóó, egyedül shopping :lol:

Müzli és Miron :arrow: ééééééééééééédesek! Fotó van a meghitt pillanatról?

Hazafelé háztól házig két és fél óra volt, ami hiperszuper, lévén odafelé szívtunk majdnem négy órán keresztül... Csak pest volt 5o perc...

Itt reggel óta szállingózik a hó végre :arrow: volt nagy örülés reggel, rohantunk sétálni :lol: :lol: :lol: aztán álltunk egymás mellett és néztünk fel az égbe, élveztük ahogy az arcunkra esik a hó...imáááááááááááááádom ezt a feelinget, jó volt neki megmutatni, úgy tűnik, Nimródnak is bejött :lol: :lol: :lol:

Bor meg úgy tűnik, kinőtte a bölcsőt :arrow: ahogy kutyázik, már rakja előre a kezét, mintha mászni akarna, és belekapaszkodik a szélébe, meg a baldachinba, szóval para kicsit hogy valami olyasmit csinál, ami miatt kifordul. Meg már tolat a játékokért és oldalazik :roll: :roll: :roll: hihetetlen kemény a kiscsaj.
Szóval, kénytelen leszek hamarosan szétszereltetni Apával a pelenkázó komódot, levitetni a tárolóba, és venni egy kiságypluszpelenkázót egyben - egyenlőre nincs más ötletem, hogy hogy tudnám a két kiságyat beszuszakolni a pirinyó gyerekszobába, ha a meseolvasógyerekmellettvirrasztó fotelt is bennt akarom tartani. Miért nem bírták két négyzetméterrel nagyobbra hagyni????? Wáááááááááááááá :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Éjszakai kelése is változott: Úgy néz ki, tényleg éhes volt, és nem kevés volt neki a tej, hanem kellett a hozzátáplálás. Most kap tízóraira a szopi előtt gyümölcsöt, és így jobban bírja, standard 2-kor kel, eszik és alszik 7ig. Most azon gondolkodom, hogy estére kipróbálom neki a tejpépet, gondolom az is jobban tömít...

Barátnőmet lemondtam :arrow: depibe hajló hangulatom van pár napja, nem volt kedvem senkihez. Most ég a pofámról a bőr...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kispocok13 2011.12.21 15:19-kor.

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 21:40-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

Őőő, természetesen a gyerekek nincsenek az ágyban! :shock: :lol: Pfff...fúj... :lol: Mi mindig kérünk kiságyat. :wink:

....

KépKép

KépKép
kicsidodi

Megérzésed :arrow: na ne mondd... :evil: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nálam ez nem megérzés, hanem ténymegállapítás már :arrow:
- szórakoztatni kell, Nimród tök sokáig elvolt egyedül
- szopi közben nem csak harap, hanem rúgkapál, tépi a pólóm, Nimród full nyugis volt
- éjszaka kel, Nimród aludt mint a bunda
- etetéskor harcol a kanálért és eszi az előkét, Nimród nyugisan tátogott és nyelt...és ez még csak a kezdet...

Hozzátápi: Borka már tolja az őszibarackot, meg a banános őszibarackot Hippéktől és az almát. A legjobban a banános őszit bírja, almától fáj a hasa. Nestlé tejpép ma fog debütálni.

Hangulatom :arrow: hát, tegnap este kiadtam magamból, kifakadtam Apának, meg pityeregtem meg minden. Aztán Apa elment haverokkal, én meg boroztam kicsit. :oops: :oops:

Nekem fodrászhoz kellene valahova elrohannom, mert full igénytelen a fejem, de ilyenkor iszonyat tömeg van mindenhol :twisted: :twisted: :twisted:

KépKép

KépKép
kispocok13

Lois!

Boldogságos szülinapoooot! :D :D :D
Megkaptad az ajándékodat?! Előbb szedtem ki apából végre! 8) De nem merek rákérdezni, nehogy tényleg karácsonyi legyen, szóval mit kaptáááál? :roll: :lol:

Pocok!

Nekem Botond egyszer harapott rá a cicimre, de akkor nagyon, és úgy felsikoltottam, hogy sosenem próbálta többet. :twisted: :lol: Sztem egyszer förmedj rá, lehet megijed, de aztán nem csinálja majd. :wink:

Lola!

Ez nagyon durva! :shock: Én nem is nagyon találok szavakat. :evil: :( Mármint, hogy "apuka" nem vesz tudomást a kicsiről... Viszont az új párodhoz juhuuuu, és reméljük, marad is, és akkor igazi családban nőhetnek fel a gyerekek. :wink: Becsüljétek meg őt nagyon, mert a pasik manapság nem bírják a "problémás" nőket. (a gyerek a probléma :? )

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi,

hát ez az, hogy Borkára kb egy hete folyamatosan förmedek, sikoltok, kiveszem a szájából ha harap, mindeddig semmi foganatja :evil: :evil: :evil: :evil:

Ja, és nem ijed meg, sőt, rám néz és röhög... én meg bosszankodok, hogy ja, marha vicces... Nimród meg néz, hogy Bori miért harapdál...

KépKép

KépKép
kispocok13

Most csak Tike-nek pár szó.

Tike : nem akarlak ijesztgetni, de engem nagyon aggaszt, hogy neked még mindig b@sz@kszik a műtéti sebed. Nekem is kifakadt , de műtét után 5 nappal kedd :arrow: vasárnap , akkor szétvált a sebem kb. 2 cm-es helyen és kijött a lyukon fél liternyi genny. A fürdőszobaszőnyeg úszott, plusz a lábam, bugyim és még utána az elé helyezett Tena betét is. Akkor kitisztították, majd még 2* és kötözték, továbbá kaptam valami brutál erős antibiotikumot is. Szóval légy szíves és menj el holnap a dokidhoz , mert ez nem játék.

Méz ügyben nem reagáltál, lehet nem olvastad...

Kép
ikoka7

sziasztok
kicsit kifújom magam a munkahelyemen
megint borzasztó éjszakánk volt.panni lázas,beteg.
felhívtam a gyerekorvost,ki közölte minek adtam bölcsibe,miért nem vigyáz rá(juk) a mama.
nem bölcsödeérett és mindig beteg lesz 3 naponként,
kedves ugye?

Kép

anyukámnak meg a férjének összesen 5 gyerekük van és 7 unoka.hol van az megírva,hogy akkor már mekik nem lehet önálló életük?már anyukám reggel fél 7kor ott volt.én 5re érek haza.
ja meg a 85 éves nagymamám is ott van még.
szopi foggal.
nekem panni 9,marci 11 hónapig szpoizott
marci sokat harapott.én is üvöltöttem vele,de ő csak röhögött

Kép

Lola

olvasom soraidat, és csak nagyokat hümmögök hammogok.
Miért nem akarja apuka látni a kisfiát? Miért a gyereket bünteti aki semmiről sem tehet?Hisz belőle van, az ő csúcspontjának eredménye..

Sztem tök jó hogy bölcsit próbálgatsz, lehet kezdetekben nehéz, de idővel beilleszkedik. Más kérdés hogy fél év múlva meg az oviba fog, szal nem tom megéri e..de ezt te tudod te ismered...lehet ugyanaz a csoport lesz :roll:

Csinálnál másik vonalzót?mert ez babavonalzóra amelyik nem létezik, olyan rossz ránézni, mindig azt hiszem amit nem akarok hinni...

Panni Rolóval egy napon született :wink:

mit dolgozol?

KépKép

KépKép
ronmay

ronmay!kösz hogy írtál
válaszaim:
nem tudom,fog.sincs
vonalzót töröltem,nem tudom az újat miért nem illeszti be.....
fel kellett mondani a pesti munkahelyemet a hazaköltözés miatt,jel munkaügyi központ

Kép

Lola!

Sztem ezen a legtöbb gyerek átesik, mikor közösségbe kerül. :roll: Nem hiszem, hogy ez a fél év annyira sokat számítana az immunrendszere szempontjából. Viszont, ha egy mód van rá, én biztosan nem ilyen beteges időszakban szoktatnám be, de nálatok ez nyílván kényszerhelyzet volt. :?
Én ezért gondoltam rá, hogy Botondot egy-egy délelőttre közösségbe viszem majd tavasztól, hogy ne legyen neki új a közösségbe járás semmilyen szempotból. :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ikoka: Hát akkor ne ijesztegess :twisted: :wink: :twisted:
Nem tudok most 60 km utazni egy beteg kicsivel meg egy picivel, ezért mentem a háziorvosomhoz, aki egyébként nagyon alapos. Ő is azt csinálta amit te mondtál, csinált egy lyukat, kinyomkodta a gennyet, kitisztította, lefertőtlenítette. Én itthon tegnap még elég sok gennyet nyomkodtam ki belőle, meg betadinnal kentem, holnap ő újra megnézi, átköti. 2 ünnepközt akarok menni az esedékes kontollra is, remélem előbb nem lesz szükséges a dokimat látni :twisted: :twisted:

Mondjuk tiszta szerencse, hogy nem ez volt az első szülésem, mert ezek után többet nem akarnék az biztos :twisted:

mézet olvastam, Pocok: Jó neked, ha mindenki mézét hozzátok küldöm? Futár még ma felveszi a rendelést,de nem biztos, hogy odaér karácsony előtt...

Lola: nekem 2 doki is azt mondta, hogy igazából mindegy, hogy milyen évszakban, életkorban adom közösségbe, minden gyerek átesik rajta :wink:

Hédi orrából megindult a sűrű, fehér trutyi és szakad fel a köhögése, remélem a gyógyulás útjára lépett. Bogi meg beleér a hasfájásba, de legalább a popsija helyrejött a sudocremtől :lol:

tike

Tike,

Persze, jöjjön, majd gondolom mindenki jelzi hogy mikor-hogy szeretné vinni tovább.
Fizetést hogy intézzük? Küldj bankszámlaszámot és összeget lègyszi!

KépKép

KépKép
kispocok13

Méz:
Csajok, utalja mindenki a saját mézének az árát Tikének, vagy fizessem egyben és odaadjátok?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kispocok13 2011.12.22 14:49-kor.

KépKép

KépKép
kispocok13

Bori ma délután is tojik a fejemre és nem aludt csak 30 percet a két órája helyett, ahogy a bátyja elaludt, ő ébredt :twisted: :twisted: :twisted:

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!

Botond 11x (!) kelt éjszaka, és 6:20-tól fent volt. Andor szintén 6-tól fel-felriadt. Mondjam mennyire vagyok mosott kaki?! :twisted: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi,

Te nyertél! Borka négyszeri ébredésével sehol nem vagyok...
(ráadásul mindketten 9-ig aludtak, így befogom...)

Bori ugróbéka lett: kutyázik, mászna de előreesik, konkrétan arcra... És ő is elkezdte a játékok cetlijeit bizergálni :-) - Nimród anno cetlimániás volt.

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!

Hát, ilyenben többet nem szeretnék nyerni. :roll: :lol:
Sztem ma megpróbáljuk az együttalvást Andorral, hátha úgy nem fél, nincs messze (hátha az a baja...).

Registráltam a brands.hu-n. Pfffffff..... :twisted: :lol:
Csak hogy tudd, a te lelkeden fog száradni, ha elválunk! :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi,

majd mesélj, milyen volt az együttalvás - pont ezen gondolkodtam, hogy ha Borkát beköltöztetjük Nimródhoz, hogy fogjuk tudni altatni őket. Nimród ugyanis dumál, kurjongat, játszik még egy csomót, miután leraktuk.

Féléshez: Apa ma este fürdetés után gyereköltöztetés közben eszmét cserél Nimróddal. Szólt egy riasztó az utcán, mégis mi ez, mire való: Apa elmesélése szerint ha mi nem vagyunk itthon és egy gonosz bácsi be akar jönni a lakásba, hogy elvigyen bármit, megszólal a riasztó...Nooooooormális????????? Utána Nimród ezt hajtogatta hogy jön a gonosz bácsi, meg mondta hogy most ő egy gonosz bácsi... de ha rémálmai lesznek, istenuccse lecsavarom Apa tökeit :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Persze próbáltam tompítani, hogy Apa csak viccelt, meg hogy az autóra ha ráesik egy faág akkor szól a riasztó hogy a tulajdonos tudja, de hát eső után köpönyeg...

brands :arrow: khmmmmm... gondoltam, legyen más is függő :lol: :lol: :lol: neeeeemáááám. De nem ér másra hárítani a felelősséget!

Boo,

milyen volt a shopping?
Mit vettél az elkülönített alapból?

KépKép

KépKép
kispocok13

Jaj csajok nagyon édesek vagytok, olvastam tegnap is minden sorotokat, de annyira strapás két napom volt, hogy nem volt érkezésem írni is. Most is kivagyok mint a liba, ennyi voltam, holnap írok rendesen :roll:
De nagyon nagyon köszönöm szépen a sok kedves köszöntést addig is 8)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Pocok!

Botondot kérdezgettem napközben, hogy alszik-e Andor baba szobájában, de csak pislogott rám. :lol: Úgyhogy eldöntöttem én: ott alszik. Megbeszéltük apával, hogy mivel úgyis egy szobában alszanak előbb-utóbb, legyünk túl az összeszoktatáson, mert ennél szarabb éjszakáink úgysem lehetnek, és ne akkor vágjunk ebbe bele, mikor épp rendeződnek a dolgok. Bár azért a véglegességet még nem jelenteném ki... :roll: Délután már próbáltam bazira fellelkesíteni Botondot, hogy húúú de jó lesz, egy szobában alhatnak, és Andor baba vigyáz rá, és mi is ott leszünk közel, hú, ez a legjobb szoba...stb. :lol: Este 8-kor simán lefeküdt a babaszobába, sőt, mivel megágyaztam ott neki, már fürdés után, meztelenül bevackolta magát aztán pesrze nem akart felöltözni. :twisted: De gond nélkül elaldt. :wink:
Viszont, hogy hozzuk a formánkat - illetve apáét, mert ő a lúzer a családban :twisted: - Andor nem tud elaludni. :shock: :( :evil: Csórikám csak dobálja magát, nyekeg, felsírdogál... Reggel óta ilyen, de este sosincs vele gond. Ma persze van. :twisted: Nem látom, hogy fájna vmije, inkább olyan álmatlanság-szerű lehet, gondolom a front miatt. :? Viszont Botond nagyon egyszerűen megoldotta a kérdést: fejére húzta a takaróját, és alszik. :lol:
Éjszakára csuriban a kezem. :roll: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 21:43-kor.

KépKép

KépKép
boo

Dodi

mi volt éjszaka?

(nálunk sztem egy hónapja senki nem ébredt, sőt mostanában Nati is rászokott a 7,30-as kelésre, szal kustiban vagyok...) :roll:

Félelem
Nálunk Rolónál a farkasok voltak, s mindez azért mert mesében(filmben) megakartam mutatni neki a 3kismalacot. Meglátta a farkast és visítva közölte kapcsoljuk ki..napokig éjszaka ha felriadt közölte hogy a sarokban van a farkas :twisted: Én nem tom, csak Roló ilyen mimóza lelkű, egyszerűen könyvbe minden mese jöhet, de filmben limitálva vagyunk:
Baby Einstein(már qva unom de ő nagyon szereti), Kisvakond, Pom Pom. Thomasra rá se szarik.
Minden olyan mese amiben gonosz van, kapcsoljuk ki..elég nehéz olyan mesét találni amiben nincs :x :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Ronmay!

Az éjszaka moslék volt. :twisted: :evil: Nem véletlenül gondoltam, hogy bele kell írnom az esti hsz-be, hogy a véglegességet még nem jelenteném ki. :?
Botond ugyan csak 3x kelt, de Andor is legalább ennyiszer. :shock: :? Hamar rájöttem, hogy a fény miatt ébred fel, mert ő eddig vaksötétben aludt, és azt ugye tudjuk, hogy a kisbabák fel-felkelnek de vissza is alszanak, ha minden "oké". Így meg ő már azt hiszi reggel van, és fülig érő szájjal gagyarászott minden alkalommal, és alig tudtam visszatanni. :? :lol:
Botondnak viszont kell a sólámpa (köszi a tippet Lois, imádja :wink: ), szóval így buktuk a dolgot. A másik meg, hogy mivel Andor műsorozott, Botond se nagyon aludt hajnalban. Bekapcsoltam Andornak a vetítőt, és lefeküdtem. Botond ezerrel magyarázta, hogy ott a pillangó, a levél, a csillag...stb. közben meg Andor is gagyarászott. Baromi cukik voltak, csak rosszul időzítettek. :twisted: :lol:
Aztán a bébiőrőn hallottam, hogy gyanusan közel vannak egymáshoz a hangok. :lol: Bementem, és Botond épp a másdik takaróját pakolta Andorra, ó meg fülig érő szájjal bíztatta. :twisted: :lol: Úgyhogy ez sem jó így, mert simán megfulladhat, vagy ráfekszik Botond... Mondtam Botondnak, hogy akkor inkább menjünk az ő szobájába, és már ugrott is ki, szedte a cókmókját, aztán 9-ig aludt. :shock: . Ő is, meg Andor is. :lol:

Ma reggeli mérlegelés: 55,8. :D Ha úgy vesszük küldetés teljesítve. 8) :lol:

Anyu ma reggel hívott, hogy született náluk egy Négyőke nevű kislány. :shock: Tippelhettek, hányadik gyerek. :lol: :lol: :lol: Milyen idióta emberek vannak. :?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ronmay!

Botond is fél a mesebeli gonoszoktól, (pedig mindig sajnálja őket, ha nem nyernek. :lol: ) úgyhogy a Walt Disney meséket száműztem is, bár mindig csak a Dórás Swipert emlegeti, úgyhogy most az sem nézhet. Újabban rákapott a Diego-ra, aminek nagyon örülök, mert tök sokat tanul is belőle, és nincs is benne gonosz. :wink: Két rakoncátlan majom van csak benne, akik mindig okoznak vmi galibát, de ha rájuk szólunk, azonnal bocsánatot kérnek, és biztosítanak felőle, hogy nem akartak rosszat. :lol:
Azóta, mióta nézi, ki lettem okítva Botond által, hogy a pillangó bábból fejlődik ki, a kismajom az valójában pápaszemes maki, a kismadár az madárfióka, a láma olyan hangot ad, hogy hmmm-hmmm, és a hegyekben él....stb. És többször hívott már, hogy "kámon anyuka", és tegnap megszámolta, hogy "éjt cipő" van az előszobában. :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ejjj, Dodi,

akkor úgy nézem, nincs meg a tuti recept :cry: :cry: :cry: Sajnálom...

Botond angolozása cuki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ronmay,

de furi, hogy Roló ilyen kis mimóza, valahogy úgy élt bennem, hogy ő tutira kemény-vagány-nemfélős kispasi :lol: :lol: :lol:

A jó hír, hogy Nimród viszont tegnap éjjel nem félt a gonosz bácsiktól :lol: :lol: (és Apa tökei is megmenekültek egyenlőre)

Báááááár, ma nem hozott nekem diós bejglit, ami a kedvencem és mondtam is neki, hogy az nekem kell, a mákos meg neki és apunak, és ha lát még aszalt gyümölcsöset, hozhat azt is. Erre ő hozott mákosat, meg gyümiset, merthogy azt mondtam hogy a diós helyett lehet a gyümölcsös :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Ja, és a nagybevásárlásban pár napja sikerült majd' minden kajából valamit (általában a fő alapanyagot) nem hoznia...pl mézes krémeshez tortalap, borleveshez bor, pulykaterkercshez pulyka, és a sütőtökös burgonyapüréhez sütőtök...
Ma elzavartam piacra, és legalább vett pulykát meg sütőtököt. A leves meg a süti kimarad, nem érdekel.

Tegnap át akartam vele nézni a díszeket, hogy megegyezzünk, milyen lesz a fa, de leugatott. Ma séta közben megint felhoztam, erre kiderült, hogy fingja nincs róla, hogy milyen díszeink vannak, és tényleg meg kellene nézni mert tök mások az elképzeléseink. Plusz számonkérte hogy van-e csomagolópapír elég, stb :arrow: és van, persze, mert amikor egyetlenegyszer elmentem vásárolni, mindent vettem ami kell, ő meg most kezdett el kapkodni, hiába csesztettem már több hete, hogy vegye meg amiket bevállalt. Most meg csodálkozik hogy jééééééééééé, mekkora tömeg volt tegnap a játékboltban, meg ma a piacon. Meglepő, nem? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: bááááááááááááá, de utálom ezt az egész karácsonyosdit!

Meg már vége lehetne a munkahelyi paráinak, ugyanis két hónapja hallgatom a dolgot, és azóta depis meg hisztis meg ingerült.

Szóval, lehet hogy csak ideig-óráig tart ez a megmenekülés...
(Bocsi mindenkitől, ez most kikívánkozott)

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo? Lois?

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!

Jaj szegénykém, tökre megértelek. :? :( Én minden évben idegbajt kapok a karácsonytól, sőt én igazi Grincs voltam, mert a szüleim válása óta utáltam a karácsonyt, így mindig be voltam feszülve, és direkt generáltam is magam körül a feszkót. :oops: :(
Tavayl Botond miatt már sokat javult a helyzet, de ez lesz az első olyan karácsony, amikor már igazából képben van, úgyhogy most miattuk nagyon másképp álltam hozzá. :wink: Már hónapok óta készülök, fejben minden elő volt készítve, és most már mindennel kész is vagyok tényleg, szépen beosztottam, hagytam magamnak időt...stb. És mindent egyedül csináltam, egyrészt mert az ilyen dolgok csak akkor vannak rendben, ha én csinálom (látom nálatok is :twisted: ), másrészt apa, ha akart volna, se tudott volna segíteni, mert lakást újít fel 2 hete, amit mára fejeztek be.
De nem vagyok hajlandó idegbajt kapni, mert szegény anyukám minden karácsonykor kiborult, és én nem akarom, hogy velem is ez legyen! Ezért is vállaltam az idei családi karácsonyt én, hogy anyut megkíméljem. :wink: Ha vmi nem úgy sikerül, leszarom, ha vkinek nem tetszik vmi, bekaphatja...most így állok hozzá. :lol:

Arra gondolok, ha kezdenék kiborulni, hogy arra senki nem fog emlékezni, ha retkes marad egy ablak, vagy vmi süti rossz lesz, vagy kevés a dekoráció. Arra viszont igen, ha idegbeteg leszek, vagy szomorú, vagy vkivel összeveszek...
Tudom, baromira közhely, de ez tényleg a szeretet ünnepe, és kit érdekel, hogy sütőtökös-e a krumplipüré vagy sem?! :wink: :lol: Ha meg nincs bejglid, legalább nem nő a feneked tőle. :lol: Komolyan, teljesen megértelek, de sztem nyugodj bele te is, hgy vannak dolgok, amik nem fognak változni körülöttünk, és ha ezeken kattogunk még karácsonykor is, akkor ez egy ugyanolyan béna hétköznap marad, mint a többi. :? Úgyhogy tessék szépen átszellemülni, venni pár mély levegőt, kihúzni legalább 3 - tök felesleges - dolgot a teendők közül, és békében nekifutni a karácsonynak. :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi,

Cuki vagy, igazad van és ezt is csinálom, már egy csomó mindent kihúztam és bevettem a lecarom tablettát is :-) igyexem Nimródnak szép Ünnepet csinálni, ennyi :-)

KépKép

KépKép
kispocok13

Csajok méz átadva a futárnak, részletek priviben később :lol:

tike

Pocok!

Ez a beszéd. 8) :lol: :lol:
Nálunk apa még mindig sehol. :twisted: De legalább vett fát, azt még lefekvés előtt feldíszítem, hogy mire Botond felkel, "meghozza az angyalka a karácsonyfát". :lol: Mondjuk olyan cseszettül fáradt vagyok, hogy már most homályosan látok. :twisted: De erről mondjuk nem a karácsony tehet, hanem drága jó gyermekeim (nem)alvási szokásai. :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi,

És ajándékozás akkor délután? Én is így tervezem :-)

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 21:44-kor.

KépKép

KépKép
boo

Pocok!

Aha, ebéd anyósnál, aztán itthon vacsi előtt ajándékozás, aztán vacsi. :wink:

Eltört a fenyőtalp, apa most mente el megheggesztetni. :twisted:
Biztos jövök még, de most van időm a nyakatokba varrni egy kis giccset. :P
Kép

ÉS most ti vagytok a Marik. :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Nálunk nem a Jézuska hozza a fát :oops: Mi együtt díszítjük, s Rolóval ma elmentünk díszt válogatni, meg az apjával fát vettek. Már alig várja a holnapot. Ma akarta dísziteni volt is hiszti miatta, nagy nehezen lebeszéltük, hogy aludjon már még egyet.Szal mi holnap kezdjük el közösen s du. alvás után lesz ott a kari ajándék. :wink:

Hú Dodi, éjszakákat sajnálom..mára mi a terv?

Én utálom a karácsonyt. :oops: Utálom hogy egy napba kell kényszeríteni mindent amit egész évben is lehet, ergo a szeretet. Tömeg van, egy valag pénzt költ az ember mert muszáj. A gyerekeimnek szívesen veszek bármit, de pl az egyik bátyámmal alig tartjuk a kapcsolatot, nem is tudok mit venni...Én nem vagyok sütős főzős, mert utálom hogy rohanva kell főzni sütni. Enyém apa ma is dolgozott, csak reggel rohant el fát venni.aztán lépett is. :twisted:

KépKép

KépKép
ronmay

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?