Új privát üzeneted érkezett!

Ma este én kattantam rá a pattogatott kukoricára, és már a borocska is hűl 8) 8) 8) 8) 8)

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok

Rugdosás, ütögetés, játék dobálás rongálás...

KépKép

KépKép
ronmay

a kis brutál :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

bár legalább levezeti a feszkót, nem lesz visszafojtott para :wink: :wink:

KépKép

KépKép
kispocok13

inkább ezen vezessen feszkót mint a hugán :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 21:36-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo,

Első este elmentem wellnesselni, míg Apa altatott, aztán "eljátszotta" Nimródnak hogy ő is alszik, és tényleg bealudt... Amikor bezárt a wellness, visszalopakodtam és én is lefeküdtem.
Második este be akartuk puszilni az ajándék bekészített bort valahol, meg lemenni a bárba, de Nimród kurjongatott, nem akart aludni, így visszamentünk a szobába aludni...

KépKép

KépKép
kispocok13

Nálunk nem volt gond,Lili annyira elfáradt estére,hogy egy perc alatt bealudt és ha egyszer ő elalszik,akkor semmi és senki nem ébreszti fel :lol:

Mi megint betegek vagyunk :cry: Éjjel 39 fokos láza volt,komolyan mondom ezt nem hiszem el... Egyrészt azért mert két hete volt beteg,másrészt meg ezen a héten szabit vettem ki,pont azért,mert tudtam,hogy ő még bölcsiben van és lenne egy csomó elintéznivalóm és tessék... Ok,hogy meg tudom oldani nagyikkal,de egy lázas gyereket csak nem hagyok ki,legalábbis ma biztos nem,mert ilyenkor extra bújós és anyás :)

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nyuszi: Jobbulást nektek is! Sztem ez Murphy...nekem is még egy csomó intéznivalóm lett volna a héten, de mivel Hédi itthon van és beteg, ez ugrott :twisted:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Nyuszi,

Lilinek gyors gyógyulást!

KépKép

KépKép
kispocok13

Hédinek és Lilinek gyógypuszik...

hiszti:
Kiara is szokott,de nem annyira vészes,meg nálunk a Kiara gyűlöli a szobáját és nem
is alszik ott,max csak ruháért és játékért megy be,de semmi másra nem használja és ezért nekünk az az adunk,h ha rosszalkodik,akkor menjen be a szobájába...
eddig bevált,m egyből abbahagyta a hisztit...

Kép
Kép
csibe83

Köszi lányok :wink:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Csibe

És akkor hol alszik a lányod?És a fiad?És miért nem szereti?

Gyerekszáj:
Roló reggel felkel.
-Hol van Nati?
-Itt
Odamegy, megöleli megpuszilja
-Nagyon szeretem, vele álmodtam
puszi simi :lol:
majdnem elolvadtam....

KépKép

KépKép
ronmay

Ronmay!
Benett a saját szobájában és Kiara a mi szobánkban...
azt nem mondja miért nem szereti,de nem hajlandó bemenni oda aludni :(
lehet az új hely vagy nem is tudom.már mindent megpróbáltunk,de nem
akar ott aludni...

Kép
Kép
csibe83

Szakad a hó és már minden fehér :lol: :lol: Hédinek van egy lightos torokgyuszija, viszont a rendelő tele volt beteg gyerekkel, hólyagos száj és utána torokgyuszi, remélem nem szedtük össze.CSak egy kis cataflam cseppet kapott, meg a köhögésre sinecodot.

Elvileg van még egy órám Bogi ébredéséig és Hédi is alszik már, gyorsan ki is használom :lol: :lol:

Pocok: küldd a címed priviben és megy a csomag :wink:

tike

Mézeskalácsozás ( Bogiról nincs új képünk :oops: :oops: , de pótoljuk)

Kép

Kép

Kép

tike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 21:38-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo: Hát persze :wink: :lol:

tike

tike!
és az enyémet is???

Kép
Kép
csibe83

Boo!

Anya nagytakarít. :twisted: :? :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Csibe: igenigen

Boo: Anya altat,etet,pelenkáz, másikataltat, egyiksealszik még nem is reggeliztem :twisted: :twisted: :twisted: ( még sok ilyen helyzetjelentést írsz és nem küldök ám mézet :twisted: :twisted: :lol: :lol: )

tike

tike!
köszi,köszi :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
csibe83

Én is itt :wink:
Karácsony előtti haddelhadd (igazából semmi extra, minden ajándék bestokizva, menü lezsírozva (közöm se lesz hozzá :roll: ), dekorációs mániám abszolút giccsbe hajolva :oops: )
Karácsonyi babatáborba járunk, ma olyat játszottunk, hogy mindenki kívánt egyet a "köznek" , egyet magának, meg választott egy karácsonyi dalt és ezután egy saját díszt felraktunk a közös fára. Na én kábé minden kívánságnál elbőgtem magam....és ezzel a lendülettel le is buktam, hogy kérem szépen itten nálam tombolnak a hormonok :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) 8)
Szóval az én személyes kívánságom, hogy minden okés legyen a babámmal egy szép zöld szalagdíszben ott figyel a fa csúcsán :roll:
Na nem is ontom a szót tovább, csacsogós hangulatba vagyok a sok ösztrogéntől :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Tike : ha lehet , akkor én is kérek 3 üveg mézet és egy kövületet is ha lehet ( én is imádom ), Pocok nem lakik messze tőlünk. Kiszámolod légyszi mennyi a 4 üveg . Köszönöm.

Írok magamról is , most sokat leszek itthon.

Kép
ikoka7

Lois!

:cry: - Pedig az én hormonjaim elvileg rendeződőben....vagy?! :roll: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Én meg nyitok egy méz-kereskedést :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo! Most azért irigyellek ...

Az én gyerekem kiborìt,ami az alvását illeti,ugyanis az elmùlt 3 napban egy percet sem aludt napközben. Egyszerűen nem tudom lerakni. Ok,valahol.megértem,hogy most nincs mibe lefàradnia,de elvileg beteg,igényelnie kellene :twisted:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nyuszi,

Nimród is hasonló :arrow: lerakom, és vagy nem alszik el (lsd tegnap, mikor két és fél órán keresztül szórakoztatta magát a kiságyban) vagy hamar felébred. Persze délutánra/estére hulla fáradt lesz, és reggel tovább alszik, de még így sem piheni ki magát...

Mondjuk lehet, hogy a homeos bogyótól, amit negyedik hete szed :arrow: a héten kell visszahívnom a dokit, és beszámolni bármiféle változásról a kedélyállapotát és alvási szokásait illetően. Kíváncsi vagyok, mit mond...

KépKép

KépKép
kispocok13

Hédi milyen nagylány :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gyógyuljon ő is hamar, hogy mehessetek szánkózni :wink:

Énisakarokhavaaaaaaaaaaaaaaaaaat!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kispocok13 2011.12.19 21:37-kor.

KépKép

KépKép
kispocok13

Nyuszi!

Botond sem aludt ma. :? De végülis nem csoda tekintve, hogy 9-kor kelt. :shock: :D :D :D 5 és között mondjuk felkelt vagy 3x, de aztán apa lefektette, és csak 9-kor ébredt. Aztán meg gyakorlatilag egész nap mesét nézett, meg autózott, mert mi takarítottunk, és nem tudtunk vele foglalkozni. :oops: :oops: :oops: Szóval nem is erőltettem az alvást, mert ez ma kivételes nap volt. Aztán gond nélkül lefeküdt fél8-kor (8 -fél9 helyett) kíváncsi leszek, mi lesz hajnalban (semmi!) vagyis reggel. :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Pocok

Miért mikor kell reggel Nimród?

Nálunk reggel is legtovább 8ig alhat.. :oops: ha később kelne fel elcsúszik az egész nap és én túl kocka vagyok ebben(is) és utálom ha nagyjából nem tudom kiszámítani a dolgokat, nem tudok tervezni. Így viszont minden frankó. Roló 11 órát alszik éjszaka és 2-2,5 délután. Nati is éjszaka 11-et napközben összesen 3 órát. Picit keveslem, de persze fogalmam sincs mennyit kellene aludnia

KépKép

KépKép
ronmay

Nimród kb 8-kor ébred magától, ma is :arrow: ma mondjuk babysitter volt velük 11-től, és Nimród 1 órát aludt állítólag, mert utána Bori sírására felébredt. Szerintem meg el sem aludt még, csak csöndben volt, és mikor Bori sírt, ő már nem tudott elaludni :arrow: pont akkor értem haza, mikor (3-kor) kicsit megint kezdett bekómálni, de erre persze felébredt.

Igazad van egyébként, mikor hétvégén nem aludt, aznap reggel sokáig szunyált, 8 helyett háromnegyed 9-ig, és akkor is én keltettem (mert ugye éjjel szarul aludt, felébredt a rémálmai miatt)

KépKép

KépKép
kispocok13

Nimródnál nlunk is kb a 11 óra az éjszakai alvás, és a normál napközben 2-2,5.

Bori délelőtt alszik kb 1 órát ha sétálunk, kettőt ha ágyban itthon tolja, délután Nimróddal egy nagyobbat, kb 2 órát. Délután vagy szunyál még egy felet, vagy nem, attól függően, hogy a délelőtti alvásai hogy alakultak, és mikor kelt a másodikból.

Ez kb annyi mint a tieidnél :lol: :lol: végre nekem is van mihez viszonyítani :wink:

Ezekben én is kocka vagyok, szeretem a kiszámíthatóságot és hogy tudjak tervezni, mint te :arrow: mikor ma hazajöttem, és láttam hogy Nimród nem alszik, meg Bori már délelőtt aludt több mint két órát, és másfél óra ébrenlét után újra alszik, legszívesebben bőgtem volna az idegtől...
De kibírtuk a délutánt, Nimród nézett kis "Bobó-Babócát" majd este pörgött Apával még kicsit, Bori már nehezebben viselte, de aludni nem akart :arrow: háromnegyed 8-kor mindkettő már ágyban volt...

KépKép

KépKép
kispocok13

Senki? :evil: :cry: :cry: :cry:

KépKép

KépKép
kispocok13

Persze este is alig tudtuk lerakni,8-kor sikerült :roll: De reggel felkeltettem fél 8-kor,úgyhogy kiváncsian várom a fejleményeket,hogy mi lesz délben :lol: Amúgy megint semmi baja,vmi vírus,de csak akkor éjjel volt láza,amúgy a köhögésen kivül kutya baja. Ki érti ezt?!

KépKép
KépKép
nyuszi81

Lakás csilli-villi, ma megyünk karácsonyra bevásárolni a kaja nagyját, utána meg megyünk barátkozni, és a körmömet is megcsinálják gel.lackkal. :D
(Lois, mivel nincs az az marhahús, amiért én pénteken, vagy szombaton hajlandó vagyok útra kelni, most nálunk is az előpácolt verzió lesz a tatárbífsztekből. Végre megkóstoljuk. :D )

Ja, anyós megint "jófej" volt, vasárnap ebédnél mondtam neki, hogy hidegtál-jellegű kajákra gondoltam 25.-ére, mert sokan leszünk, és úgysem tudunk egyszerre asztalhoz ülni (na meg azzal előre tudok készülni). Mondtam neki, hogy a többiekkel azt beszéltük, hogy mindenki hoz vmit, amit amúgyis csinál, és ő mit hozna? Erre felröhögött, hogy miért, mit gondolok én, ő hogy oldotta meg, neki ki segített?
:shock: :evil: :evil: :evil: Mondtam neki, hogy akkor itt most ugorjunk, mert nem vagyok jó hangulatban. :evil: És ebben az egészben a legidegesítőbb, hogy ő maga mondta, hogy neki Ricsi 3 hós koráig ott lakott az anyukája, hogy mindenben segítsen, úgy hogy Szabi közben már ovis is volt! És nem volt karácsony! Nekem 5 napig volt segítségem baszki! És sosem panaszkodom emiatt (neki legalábbis nem :twisted: ) :evil:
Tavaly már én is 4 fogásos kaját rittyentettem, és zserbót is sütöttem, mert Botond már nem volt csecsszopó. :lol: Sőt, idén is egyedül csinálom Szentestére a menüt (négyünknek). De ne legyek már szar háziasszony, hogy csak 4 féle kaja lesz, meg 2 féle süti a tizenpár emberre egy 3 hós, meg egy 2,5 éves mellett! És mert arra kérem, hogy hozzon a sütiből, amit amúgy is süt, meg csináljon kicsivel több krumplisalit... :? Nem vártam senkitől, hogy elismerően tapsikoljon, mert tudom, hogy a legtöbb anyuka ezt csinálja ilyenkor, sőt, de nehogymár kiröhögjön, hogy nem vagyok képes erre egyedül. :evil: Képes lennék, de nem vagyok hajlandó 2-3 napra lepattintani a gyerekeimet magamról, hogy neki két sütikével több legyen a választék!!! Pfffff....... Bocsi, kijött. :lol: :lol: :lol:

Pocok, Ronmay!

Botond is 11 órát alszik (megint). :D Még mindig kel éjszaka, de így már istenes. :wink: Napközben detto 2-3 óra. :D
Andor még 4x alszik (általában) 1-1 órákat, a 4É szerint. :wink: Este 8-fél9-kor alszik be, pont mint Botond (ennek nagy örülés :lol: ), és reggel 7 körül kel, de visszaalszik 9-fél10-ig. Szóval 16-17 órát alszik. :D Botond ilyenkor már csak 13-at aludt.

Én apánál mindig full pontos itinert hagytam. Sztem a szitternek is azt kéne. leírni pontról pontra, hogy kit mikor tehet le! Neki kényelmesebb így, de te meg szívsz utána... :?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi,

Anyós"bekaphassa" :evil:

Szitternek elmondtam múltkor is, most is, meg akkor is mikor hazajöttem. Legközelebb leírom, két dobása van, ha így sem megy akkor csá, vagy csak 1 gyereket hagyok neki itt, de akkor kevesebb pénzt is kap... . Elegem van - sszegény Nimród hulla fáradt ma is, egész délelőtt hisztizett valamiért, mint aki nem százas... Már nem idegesítettem magam, csak sajnáltam szegénykémet.

KépKép

KépKép
kispocok13

Tike!
Nekem is kéne 15 üveg méz, de lehet ma még kérek hozzá. Tudod úgy postázni, hogy max. a két ünnep között ideérjen? :roll:
Azért úgy könnyű sütögetni, hogy ilyen segítséged van :wink: :wink: :lol: :lol:

Dodi!
Anyósod idióta :shock: :shock: :? :?
Tatárnak hajrá :wink:
Nálunk mondjuk nincs nagy faxni a karácsonyi kajálásból, csak egy szimpla vacsi. Nincs több fogás, csak leves + második. Meg valami sütit sütök. Meg bejgli. Slussz.

Boo!
Remélem azóta is minden királyságos nálatok, ha ott is ilyen az idő mint itt akkor álomszép lehet :lol: Itt tegnap egész délután havazott, most meg szikrázó napsütés van reggel óta 8)

Mi ma is voltunk babaklubban, már annyi karácsonyi dalt tudunk, hogy csuda :lol: Gyerekem betolt egy fél rúd bejglit... a'szem szereti :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Tike!
Mégsem kérek hozzá, akkor ez a 15 üveg lenne :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Ott is hó? Irígy :oops: Itt csak napsütés, mondjuk az is szupi, de hóval csudiszép lenne...

Bejgli :-) enyém mézeskalács-fun... (meg kakaóscsiga ;-) )

Vacsi: nálunk az a faxni hogy full menüt csinálok sütivel, de idén már csak mindenből egy félét mert tavaly is sok kaja maradt. Mondjuk nem tudom minek, mert Apa közölte, hogy ő sajtos-tejfölös tésztát kér - mondjuk ezzel a fiam is hót boldog lenne...minden szupi karácsonyi kajaötletem le lett fikázva.

KépKép

KépKép
kispocok13

Lois: Ok rendben, elvileg csütörtökön fel tudom adni gls-el és akkor sztem még az ünnepekre odaér :wink:

Én lassan eret vágok magamon, az este Hédi összehányta magát a köhögésben, napközben kutya baja, viszont amint lefekszik aludni majd megfullad úgy köhög :oops: :twisted: :arrow: ma is csak fél órát aludt egész nap.Közben leamortizálja a múlt héten kiszenvedett rendet a lakásban. Bogi feneke ma reggelre égő vörös lett....tököm kivan! Egyébként ma volt az 1 hónapos státusza ( úristen már 1 hónapos :shock: ): 4760 g és 57 cm

tike

sziasztok!
húúúúúú,iszonyt régen írtam már ide,és olvastalak titeket.csak kapkodom a fejem,milyen sokatoknak lett kistesó.aki még emlékszik rám.panni jn elsején lesz 2,5 éves marci meg pémteken 15 hónapos.holnap lesz egy hete hogy dolgozom,és talán egy kicsit többet leszek gépközelben.....megpróbálok sokat visszaolvasni,és vonalzót csinálni!!!!

Kép

Tike!
Jájjjj, azt nem tettem hozzá az előbb, hogy így viszont, hogy csak 15-öt kérek, nem is sürgős, szóval küldöd mikor tudod :wink: Ráér :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 21:39-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
Tényleg annyira gáz volt??? Haljak meg ha emlékszem hogy miket ettem ott, de semmi rossz érzésem nem maradt meg ezügyben, az tuti :shock:
Arra tökre emlékszem, hogy tavasszal Hévízen első nap ótvar volt a kaja, szóval gondolom emlékeznék, ha valami cart ettünk volna 2 hónapja Sopronban. Biztos volt valami konyhai krach, ha ennyit romlott a színvonal :?

Jaja, nekem sem azért jók ezek az utak, mert bazira kipihenem magam, strapás azért még egy gyerekkel is, de a környezetváltozás engem nagyon feltölt 8) Hazajönni is tök jó :)

Tike!
Milyen popsikrémet használtok?

Lola!
Szijja :)
Máris meló? Azta, kemény lehet :shock: Bölcsi vagy nagyszülők?

Pocok!
Délutánra elolvadt a hó, de reggel még fehérben indultunk, Zétény álmélkodott is, meg előző nap is kimentünk a hóesésben, az is nagyon bejövős volt. MA egész nap azt magyarázta, hogy építsünk hóembert :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!

Az itthoni "kiskarácsonyon" nálunk sem lesz extrázás. Főétel, bejgli, csókolom. :lol: (Apa nem leveses, meg ebédre úgyis lesz, és az előételről is letiltott, mert neki úgyis a főétel a lényeg, úgyhogy ne fárasszam magam. 8) :lol: )
A családi "nagykarácsonyon" viszont elég nehéz összeegyeztetni, hogy mi legyen, mert van, aki a halat utálja, van aki meg a tatárt....stb. Nálam meg a rántott hús tiltott dolog az ünnepi asztalon, mivel a férjem tavalyig minden 2. nap azt csináltatott velem, szóval bazira nem ünnepi. :twisted: Meg anyósnál úgyis az lesz. :wink:
(Most Ricsi idefintorgott, hogy "Mit kiskarácsony? A miénk lesz a nagykarácsony, a többi csak sallang, és bekaphatják, ha vmi nem tetszik!" Na ezért szeressük apát. :lol: Vlsz. nekem is így kéne hozzáállnom. :roll: :lol: )

Tike!

Szegény Hédi. :( :( :( Szegény ti. :roll: :(
Remélem karácsonyra jól lesztek. :wink:
Mi most lábaltunk ki végre a 3 hét betegségből, már a tököm kivolt, hogy mindenki K.O.-n volt. :?

Szia LOLA!
Mizújs veletek? Hogy bírod egyedül(?)? Mit dolgozol? Gyerekek jól kijönnek? Gondolom egy helyen vannak napközben, azért az sokat számít sztem. :wink:

.....

KépKép

KépKép
kicsidodi

Tike,

ez miféle buta betegség, hogy éjjel köhög csak? Sinecod-ot nem próbáltátok? Az nekünk anno teljesen jól letompította. Bár gyógyszerész-nagynéni gondolom már ellátott titeket :wink:

Bogi már egy hónapos... Jesszumpepi, még csak most született :shock: :shock: :shock:

Lois,

azt hiszed vigasztal, hogy délutánra elolvadt? Na jó, kicsit kárörvendek :lol: :lol: :lol: :lol:
Zé édes lehetett ahogy örvendezett! Mondjuk ma Nimród is közölte, hogy építsünk hóembert, nem tudom, hogy gondolta...

Boo,

örülök, hogy jól éreztétek magatokat!
Gondolhatod, hogy engem is a környezetváltozás kapcsol ki egyedül, mert maga az utazás még nagyobb para, mint itthon. Mindent én pakolok a gyerekeknek, listát írok előző nap, kikészítek, szelektálok, berakom, stb. Apa meg csesztet, hogy miért van ennyi cuccunk, meg hogy miért nem vagyok még kész... Sopronba menet mondjuk ő késett kb két órát a hazaérkezésével, kapott is a fejére, mert én meg itthon ültem menetkészen két nyűgös gyerekkel.
No mind1...

Kaja nálunk szipiszupi volt Sopronban, lehet hogy most beteg volt a szakács, és a recepciós főzött... Emlékszem, még mondtam is Apának, hogy ha Bikácson ilyen tutifinom lett volna a kaja, az egy teljesen fullos hétvége lett volna anno.

Csajok, én olyan kész vagyok, hogy most este a sajttortába 4 dkg keményítő helyett 25 dkg-t raktam, mert azt hittem 4o dkg kell, és leanyáztam Apát, hogy miért csak ennyit hozott... most hűl a cucc, azért megkóstolom. HOlnap a barátnőmnek meg nem adok semmit ha jön, max teát...
Ő az, aki Angliában babysitterkedik, eddig egy 4 (!) gyerekes családnál dolgozott, majd megkérdezem, hogy bírta idegösszeroppanás nélkül...

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 21:40-kor.

KépKép

KépKép
boo

Jólvanna, elhiszem hogy szar volt a kajátok, csak furcsálltam :? :?

Odafele mi is megálltunk etetni... és baromi lassan értünk oda, hazafele meg már Ausztirán keresztül pikkpakk hazaértünk, el sem akartam hinni, hogy ekkora a különbség.

KépKép

KépKép
kispocok13

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?