Bodza: nem tudom hány éves vagy, én harminhat múltam és hónapokig kényszerpihenon vagyok, leszek, ezen ne aggodj, nem azon a par honapon mulik a siker. Bizzal magadban, magatokban, ez tenyleg elengedthetetlen a sikerhez, es ha ez most karacsony elott nem megy , az nem a vilag vege, majd meg januarban vagy februarban.
Azt latom, a forumos tapasztalatokbol, hogy azoknak sikerul akik elhiszik, hogy a csoda naluk is megtortenik. En ezt kivanom neked karacsonyra, hogy akarhogy is altok majd a fa elott , bizzatok abban, hogy jovore mar ket vagy egy kis elet is ott fog gogicselni veletek, mi is ezt fogadtuk meg, hogy jovre mar tenyleg nem leszunk egyedul.
Nekem konnyu mert ferjem foglalkozik termeszetgyogyaszattal, es ezert egy csomo pozitiv energiat kapok tole, meg akkor is amikor tenyleg
melyrepulsben a hangulatom. Higgyel a pozitiv gondolokdas teremto erejeben, azt felejtsd el, hogy neked soha nem lesz babad, lesz en erzem, az is lehet, hogy mar januarban, harom a magyar igazsag, emlekszel?????
Sajnalom, ami a ferjeddel tortent, szornyu lehet egy ev alatt ket hozzatartozot elvesziteni.
Ha lelkileg ennyire nem megy most, akkor pihizzetek egy honapot, majd megy januarban, vagy februarban, a lenyeg hogy te ugy menjel oda, hogy en most kismami leszek, ez az utolso, es egyben sikeres probalkozasunk.
Magamrol: en is januarra vagyok eloirva lombikra, ferjem szerint azert jott ez a polip, mert hiaba kert en nem alltam le, mentem es eroltettem a dolgokat, hat a testem megmutatta, hogy nem akarja most a folytatast, most mar a lelkem is azt erzi, hogy jo egy kis szunet, hogy egy kicsit masrol is szoljon a hazassagunk, minthogy egyik intezet meg a masik kozott rohangalunk.
Figyelj irtad, hogy jarsz kineziologushoz, neked bejott, mert en is gondoltam, hogy elnezek, de eddig nem hittem benne, hogy mukodhet a dolog, de hatha tud segiteni. Sajna en mar megjartam az akkupunkturat, es a talpmasszast is, de ezek a dolgok nem segitettek, tovabba elegettem vagy husz csakragyertyat ,az talan jo volt, de a problemat nem oldotta meg. Tovabba vettunk ceragem agyat es azt a biorezonancias matracot is megvettuk.
Elkezdtem jogazni, es aviva tornazni, ezt egyebkent neked is ajalom, nagyon jokat hallottam rola, nekem nem tudom, hogy hatott e, talan a polipon nem segit.
Szoval jo sok penzt kidobtam termeszetes gyogymodokra, melytol talan lelkileg jobban vagyok, de azt gondolom, hogy egyebkent nem sokat segitettek, de a sogornom most ajanlotta, hogy ezt a kineziologust probaljam meg.
Na megyek dolgozni: FEl a fejjel, hidd el, ami az embernek lehetetlen az az Istennek lehetseges, meglatod jovore, hogy így lesz. Nekem mar annyiszor igy volt az eletemben es tudom, hogy ezutal is igy lesz.
Ölelés neked