Új privát üzeneted érkezett!

No, reméljük semmi baj nem lesz Wf körül, és gyorsan hazajönnek a picikével. :-P

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Sziasztok

Vagyok én is :D

Nagyon nehezen érek ide. Nem könnyű a cukrászélet így Karácsony előtt. Főleg egy folyton beteg gyerekkel. Most éppen hányás-hasmenés van a porondon. Már egy hete. Hányás csak éjszaka, hasmenésm meg éjjel- nappal, de nem minden nap, csak 2-3 naponta. Voltunk a héten vérvételen is. szúrták mindkét karját, mire vért tudtak venni tőle. Szegénykém nagyon sírt. Van valami gyulladás a szervezetében, ma kaptuk antibiotikumot rá, remélem rendbehozza, mert nagyon sz.r érzés, mikor nem tudsz segíteni a gyerekeden. Mellesleg vashiányos és vérszegény is.

Tlindi

Kép
tlindi

Jobbulást Szonjának, reméljük a bogyók rendbe teszik és elmúlik a gyulladás. Nincs annál rosszabb, mint mikor egy anya nem tud segíteni a kölöknek... Én együtt bőgtem Hubuccal... :-S Na, de nem lesz semmi komolyabb!

Szép nyugis estét mindenkinek. :)

Ui: hétfőn megjön Huba karácsonyi ajándéka.

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Sok gyógypuszi kicsi Szonjának! :-(
szilvi35

Reggeli mellé beraktam téli gyermekdalokat. Az egyik így kezdődik: :Hótenger, hótenger, répa orrú hóember." Mire a férjem felébred, és néz nagyokat: "Jó reggelt, jó reggelt, meg....tam, egy hóembert???" :-D :-D :-D El nem tudta képzelni mi a fenét hallgattatok a gyerekkel reggel korán... :) :P

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Huba:D

Szonjának gyógypuszik!

Kattkat

Kép
kattkat

Sziasztok!

Szar éjszakánk volt, Huba belázasodott, itthon meg csak 1 db kúp, azt hittem megőrülök... Éjszaka kivánszorogtam a Fővámtéri ügyeletes patikába, h kiderüljön nincs lázcsillapítójuk 1 éves kölöknek... Átküldtek a délibe, na ott legalább volt, gondoltam betankolok, kértem 3 dobozzal, na ott csak 2 volt, hihetetlen...
Viszont voltam hajnali 6kor ctg-n a kórházba és kiderült nyugis estéjük volt a szülésznőknek, szóval Wf még nem szült ezek szerint, vagy nem ma éjjel. :) Juuuuuj, de drukkolok neki! Mindjár a kezeiben lehet a kisfia... Az olyan hatalmas, mikor az ember kezébe adják.... :) Na, de majd én is nemsoká megkapom Violát... :P

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Sziasztok!

Egyben vagyok még! Most hétvégén itthon voltam, csak ma reggel mentem be NST-re (Huba-mamival pont elkerültük egymást, ezek szerint). Még mindig bizonytalan kicsit, mi fog történni, de elvileg a hét vége felé meg kell születnie a fiacskánknak. Vagy így, vagy úgy! :)
Köszi a drukkokat!

Szonjának gyógypuszik!

wf

Kép
wf

Szonjának, Hubának jobbulást.
Minket is elért ám a rontás tegnap. Vasárnap felkelt a gyerek, csodáloztam is hogy nem nagyon akart reggelizni, mondom nem erőltetem akkor majd ebédel rendesen. Aztán jött a második meglepetés, egyszer csak fogta magát és bealudt 3/4 10 kor. Csak azért, mert amúgy nem szokott aludni már csak egyszer ebéd után, meg különben is fél 8 kor kelt fel, úgyhogy nem nagyon értettem. Aztán aludt másfél órát, megetettem, majd szól a férjem, hogy szerinte lázas. Mondom ne csináld, de tényleg az volt. Na, futás be a kórházba, mert ilyenkor rögtön a pisivizsgálat az első nálunk a korábbi vesemedence gyulladása miatt. Hát 2 óra múlva ki is derült hogy igen, megint gond van a veséjével, a pisiben nagyon magas volt a baktériumszám. Na akkor szerintem megőszültem kicsit, levert a víz, hát ezt én nem hiszem el, megint mitől, pedig úgy vigyázunk rá ilyen tekintetben, hogy el nem tudom képzelni mi a fenétől jött ki megint. A dokinő azt mondta döntsük el, benn maradunk e vele megint vénásan antibiotikumozni, vagy szájon át adjuk otthon, de ő a vénásat javasolná. Osztottunk szoroztunk veszekedtünk, a férjem azt mondta szerinte maradjunk és csináljuk végig megint a hetet, én nem akartam, nem engedtem, végül nem maradtunk. Több okom is volt, hogy miért ne maradjunk, pl hasmenésjárvány van megint a gyerekosztályon, jó lett volna még pluszba még egy ilyet összeszedni, a gyereket nem lehet egy helyben tartani, főleg most hogy jár, egyszerűen nem hajlandó ülve maradni, féltem, hogy megint berakják a branült - most nem 4 hónapos - simán kirántja, vagy beletöri a kezébe, fejébe, ahogy jön megy, pont abban a korban van, amikor még nem tudom megmagyarázni neki, hogy vigyáznia kell, mert csak megy és megy, csetlik botlik, tegnap míg várakoztunk nem volt hajlandó megülni 5 percig sem, fel alá járkált a folyosón, végigtapodta a falakat a földet, hát nem hiányzik, hogy emiatt más baja legyen. Plusz a múltkor is hiába kapta a vénás vackot, még 2,5 hétig szedni kellett szájon át is antibigyót, de 2 hét múlva mégis megint visszajött a baci, akkor megint 2 hét kúra szájon át. Na azóta nem volt, de most megint. Úgyhogy úgy döntöttem, hoyg amíg ki nem derül mi okozza az állandó visszafertőződést, addig nem fogják feleslegesn szúrkálni a gyereket, szerdára kaptunk időpontot a nefrológushoz, majd ő eldönti hogyan tovább, de kinéz egy elég komoly húgyúti vizsgálat, hogy kiderüljön, nem folyik e visszafelé is a pisi. Nem tudom, mindennek ellenére jó ötlet volt e hazahozni a gyereket, bár éjszaka már nem volt láza, jól aldudt, ma sem volt láza eddig, de remélem már nem is lesz, mert végre beadhattuk neki a gyógyszert, nem nyűgös, eszik rendesen, de nyilván az én lelkemen szárad, ha lesz valami baja, és azt nem fogom kibírni. Viszont ha nem derül ki gyorsan mi okozza ezt az állandó betegséget, azt mondta a dokinő, leállhat a veséje, lehet hogy nem most, hanem mondjuk 20 év múlva. Már így is félek, hogy ilyen kicsi és már ennyi antibigyót kellett elszednie, hogy nem okoztunk e már így is több kárt mint kellett volna. Remélem kiderül mi okozza ezt az egészet, és meg tudják szüntetni.

Lilypie Third Birthday tickers

Ó,Bejja!

Annyira sajnálom!
Nagy Hősök vagytok,mindezt végig csinálni már nem először...!
Én is haza vittem volna....

Jobbulást!

Kép
kata35

Kata köszi, anyám szerint felelőtlen rossz anya vagyok, és csak hisztizek. Szóval amúgy nincs valami jó hangulatom emiatt, remélem szerdán mindent sikerül leegyeztetni az orvossal.
Most kelt föl Hanna megint aludt 2,5 órát, de most olyan jó kis kipihentnek tűnik, kis vidámnak, úghogy megyek is lázat mérni, meg megetetem.

Bejja! Nem vagy rossz anya! Viszont anyumat én tuti kitiltanám a lakásból, ha ilyenekkel cseszegetne, hogy szar anya vagyok. Én is hazahoztam volna Hubát, otthon mégis a saját környezetében van, a játékaival, a saját ágyikójában, szerintem ez sokat számít, főleg, ha otthon is adagolhatod neki a bogyókat...
Reméljük semmi baj nem lesz a veséjével és nem csak most, de 20 év múlva sem!
Jobbulást, jobbulást! Neked meg kitartást, jó döntést hoztál szerintem.

Amúgy Huba még mindig lázas és fosik... Ma már volt a láza 39.2 is. :-S Napközben azért ennyi még nem volt neki a fogától. Remélem tényleg csak az... Éjszaka, ha lázas lesz még, holnap elviszem dokihoz.

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Más helyében könnyű döntéseket hozni, de amikor a sajátodról van szó, akkor hirtelen nagyon nehézzé válik a döntés, mindent mérlegelni kell, így döntöttem, egyelőre úgy néz ki nem rosszul, még mindig nincs láza, de nagyon zsivány, most megint alszik, mondjuk most én akartam, inkább pihenjem amennyit lehet, bár az előbb még motyorászott, de mingyá' megnézem. Szegény Huba nektek sem lehet könnyű.

Sziasztok

Köszönjük a gyógypuszikat, használtak. Asszem meggyógyult :D

Sajnálom, hogy Huba beteg, remélem hamar meggyógyul.

Bejja!

Szerintem is jól döntöttél. én is hazahoztam volna. Pont még egy hasmenéses járvány hiányozna Hannának.

Wf

Izgulsz már? Én ilyenkor már nagyon be voltam zsongva.

Nálunk csak ma jár a Mikulás :oops: Múlt héten nem akartam tokival (ahogy Szonja mondja) terhelni a gyomrát a lányomnak.

Tlindi

Kép
tlindi

Sziasztok!
Jobbulást a betegeknek!
Én is hazajöttem volna. Ha meg baj lett volna, akkor meg simán vissszamentem volna. De ebben az tud dönteni, aki volt már pici gyerekkel kórházba. És mondjuk nem a vízözön előtt, mert azóta ugye megszépültek az emlékek :D . Igaz, nem tudom mi a különség a vénás, meg a "sima" antibogyó között, gondolom tán a vénás gyorsabban hat. Dehát ha felajánlotta a doki a választás lehetőségét, nyilván nem volt a gyerek életveszélybe. Különben meg a te döntésed és kész, ne foglalkozz másokkal. Mondjuk az anyákat nehéz kivonni ebből a körből :D éshát ők mind orvosi egyetemet végeztek :D legalábbis mifelénk (anyám és anyósom is) :D

Szilvi, Ildóca?

Kép
Kép
Kép
szonja77

Bejja
Fú de ideges lennék, ha ilyen éles kritikákkal illetne a saját anyám.
Szerintem is jól döntöttél, hogy hazamentetek! :wink:

Hubabubának is mennek a gyógyenerdzsik!

Wf!
Drukkkkkkkkk!!!!!

Kattkat

Kép
kattkat

Nemcsak anyám, de nagyanyám is orvosi egyetemet végeztek :)
Mára már nagyon jó vagyunk, pont olyan rongy Hanna mint azelőtt, hál istennek. Inkább legyen mindig ilyen. Rossz volt olyan kis szerencsétlen bágyadtnak látni.

Isten éltesse Hannát! Sok boldogságot! :P
Jupppi, igazi nagylányod van már! Gratulálok! :)

Anyósom szerintem nemcsak simán orvos, de mindenféle szakvizsgát is tett, legutóbb szerintem szemészetit, mert közölte szerinte erősen kancsal a gyerek. Kancsal????????? Mindezt épp az egyéves státusz után, ahol amúgy a doki nézte a szemét is, no de mind1. De szegény Huba volt már olábú, befelejárós, lúdtalpas, rosszevő, hiperérzékeny, erősen hisztis, és még ki tudja mire nem emlékszem még...

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Sziasztok!

Vagyunk ám! Csak lassan de biztossan!

Bejja!

Először is Hannánanak nagyon sok boldog szülinapot!
Ne törődj te senkivel semmivel!
Hidd el egy anya megérzi mi jó a saját gyerekének! És egy biztos, hogy szeritnem is sokkal jobban lehet gyógyulni otthon mit egy kórházban! Szonjának meg tök igaza van. Ha mindenképpen ott kellett volna maradni akkor úgyis azt mondja a doki, hogy maradni kell és kész és nem ajánlja fel a hazamenetel lehetőségét!
Nekem szerencsém van anyukám nem akar orvosost játszani! :)
Na de anyósom! Az igen csak szereti megmondani a tutit! Ha már lázas a gyerekem akkor tuti hányni is fog mert a szomszédjában kislány hányt is ám és akkor tuti rajtunk is végig megy majd! Mert majd ő megmondja a tutit!

A betegeknek gyors gyógyulást!

Nálunk is megint elkezdődött az orr folyás! :(
Csanád baba mostmár megeszik egy egész almát tízóraira! Sőt ma már kapott bele kekszet is! Na így azért sokkal jobban csúszott ám! :D Úgyhogy a tízórait már teljesen ki váltottuk gyümire!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Hubamami, a szülők, anyósok márcsak ilyenek. Mondjuk nálunk csak anyám, anyósom nem, leagalábbis nem nagyon szól be/bele a gyreknevelésbe, csak ha megkérdezzük. Szerencsére.
Hát ja, igazi nagylány, szó szerint, kíváncsi vagyok mi lesz az egy éves státuszon, csütörtökön megyünk.

Hanna

Boldog szülinapot!

Tlindi

Kép
tlindi

Hannának boldog szülinapot kívánunk! És jobbulást is. Te látod Bejja, hogy mizu. Hoztál egy döntést... meghoztad, pont. Beleokoskodni kívülről könnyű, meg "namegmondtam"-ozni. Senki nem tölti az idejét szívesen koriban és látod, nem is volt rá szükség. A pöcs dokik meg a saját védelmükben, halálra paráztatják az ember lányát.

Hubának gyógypuszik.

Az én anyám (is) Multidiszciplináris Egyetemet végzett és tutkó veres diplivel, mert bib..szott okos! Minden betegséget, viselkedést, döntést megítél és jellemzően vétóz.

Wf???? Hajráááá!!!!!
szilvi35

Isten éltesse Hannát, Bejja, na foglalkozz a beszólásokkal, Te vagy Hanna anyukája, Te tudod mi a legjobb neki. Egyébként én is hazahoztam volna.

Remélem Huba jobban van!!!

Wf, izgulunk érted!

Kép
Kép
csipetnyusza

Sziasztok!
Isten éltesse Hannát!

Hát Balázs benyelte ezt a tetű hányásos cuccot. Nyilván mindenkin végig fog menni. Lakás széthányva, mert Balázs fájlalata a hasát, majd egyszer elkezdett visítani, mint akit nyúznak. Nem, nem a sloziba ment hányni, visított a szoba közepén. Eredmény: szőnyeg 4 méter hosszan tocsog a víztől, előszobába egy negyed üveg domestossal mostam fel, aztán két órát szellőztettem, hogy kimenjen a hányás szag domestossal keveredve. Ádi túrkált a hányásos vízbe, segített törölgetni, fél szemmel állandóan lesni kellett, hogy mit ügyködik. Persze így minden k..va gyorsan ment ám. Erre altatnám őket, Ádit előbb Balázs a visításával, majd anyám kelette fel. Aki felhívott, hogy csak kortyonként adjak neki vizet. Na b..d meg, ezt azért még magamtól is tudtam. Egyébként is ultra szar napom volt, tele a faxom. Karácsonyra nyugalmat kérek a Jézuskától. Ja, és egy gumiszobát.

Kép
Kép
Kép
szonja77

Szonja! Jobbulást a gyerekeknek. És kitartást neked!

Tegnap voltam dokinál. két ujjnyira nyitva vagyok, és a doki szerint már nagy esély van arra, hogy Viola karácsony előtt meglesz. Elkezdtem izgulni. Annyi tennivalóm van még...
Huba már nem lázas, és én úgy láttam kibújt egy fogacskája, de nem enged matatni a szájában... aztán kitudja...

Remélem mindenki jól van!

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Hajráááá Kismamik!

Újévre mindenki babázhat..:)

Kép
kata35

Szonja!

Van egy ájánlatom béreljünk ketten gumiszobát! Nekem is jól jönne egy! :wink:
Kezdek én is megpusztulni teljesen!
Ráadásul jövőhét elején nálunk ablak és erkély ajtó csere lesz! Már előre félek! Kb. így fogok kinézni mire rend lesz a lakásban :shock:

Huba mami!

Hűha! Lehet karácsonyra szép nagy család lesztek?! :D

Wf-ről egyenlőre annyi hírem van, hogy bent van a kórházban vannak jósló fájásai és ha szombatig semmi akkor szombaton indítják neki!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Szombaton??? Ja, persze, akkor benn van a szülésznő, napközben. Mert akkor megyek én is ctg-re. Jujjj, akkor Wf, lehet a szülőszobán lesz? De izgi? Még a végén csatlakozom hozzá. :-)

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

oszthatjuk 3 felé is a gumiszoba bérleti díját. Honnan béreljünk? Együtt vegyük igénybe vagy egymás után? ...talán egymást követően célszerűbb, így nem tehetünk kárt a másikban.
szilvi35

Betársulok, bárhogy is legyen. :-) Feltéve, ha a gumiszobában csend honol. :-D

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Én jobbat találtam ki. Rakjuk be a kölköket, tombolják ki magukat, mi meg majd addig elmegyünk inni :) Szerintem ránkférne :)
Szilvi a foggal hogy álltok. Hannánál is tutira elindult a 2 alsó rágó, de szerintem hosszú még az út....
Holnap majd még jövök egy kis beszámolóval.
Jó éjszakát mindenkinek.

Bejja! szívemből szóltál. Én már a várandósságom elején rájöttem, hogy úgy innék valami jóféle pálinkát. Istenem, csak egy kortyot. :) Na, de ami késik... :-)

KINN A 7. FOG! :-D Rohadtul megszenvedtük. És mire ennek vége, megint pettyes a kölök. Holnap doki. Ennek sose lesz már vége? :? :cry:

Jó éjt mindenkinek!

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Lányok, én pár napja boroztam. Csak 2 kortyot, és JÓ volt :D Többet is innék, de még nem lehet, na de majd! Legyen meleg, ciripelés, nyár-illat, erkély. Hm...

Hajrá Wf, Huba mami!!

Szonja, remélem jobban van Balázs, és Ti nem kaptátok el!!!

Hanna hogy van?

Kép
Kép
csipetnyusza

Végre, egy kis nyugi. Délelőtt meghalni se volt időm.
Szóval velünk a következő van. Szerdán voltunk ugye a nefrológusnál. Azt mondta, miután megnézte a vasárnapi leletet, hogy azért nem olyan magas az a baktériumszám, meg a fehérje, nem gond hogy nem maradtunk benn, azt gondolja, hogy talán csak egy vírusfertőzés miatt alakult így a dolog amit nem vettünk észre, szerinte nem is feltétlenül vesemedence gyulladás. Kicsit meglepődtem hogy a szakorvos csak így találgat, meg hogy szerinte nem ez meg az. Kértem hogy azért mostmár biztos ami biztos induljunk neki annak a vizsgálatnak ami esetleg a refluxot kimutatja, mert én így azért nem vagyok nyugodt, a széltől is óvnom kell a gyereket, mert minden apró fertőzés, vagy betegség is a veséjére megy először. Erre mondta, hogy (megint) szerinte nincs szükség erre. Hát itt aztán már padlót fogtam, hogy mondhat ilyet egy orvos, mondom, nem szeretném 4-6-8 havonta mindig antibiotikummal tömni a gyereket, mert tönkremegy a bélflórája, immunrendszere, meg kikészíti a gyomrát is. Hát nem hatotta meg, teljesen elbeszéltünk egymás mellett. Hát gondoltam magamban, persze csak egy lóf*sz kis kórházi orvost miért is érdekelne az én gyerekem betegsége, neki aztán mindegy, de nem álltam neki veszekedni vele erről, mert a háziorvosunk is nefrológus, ráadásul a net az ő cikkeivel van tele ebben a témában, és legutóbb azt mondta, ha mégegyszer ilyen eset adódik, ő mindenképp elindít akkor minket a vizsgálat felé, ha a kórházi nem teszi. Úgyhogy januárban nála kezdünk, és megbeszéljük a hogyantovábbokat. De ha kiderül hogy tényleg reflux a szemébe vágom annak az idiótának, és megmondom neki, hogy lehúzhatja a diplomáját a wc-n. Nem is értem hogy lehet egy orvos ilyen hanyag. Még jó hogy a házidoki azért foglalkozik velünk ezzel kapcsolatban. Úgyhogy nem is érdemes több szót pazarolni erre a témára, januárban kiderül mi lesz, addig meg vigyázunk Hannára.
Tegnap meg voltunk az egy éves státuszon a védőnőnél. Na az a nő is megér egy misét, oylan szétszórt, azt se tudja sokszor hol a feje. Saját szavából vág a másikba, áhhh, idióta az is. Viszont Hanna 80cm, mondjuk hízni nem hízott már vagy 3 hónapja, 11,5 kg. Nagyon szépen jár már, sokszor inkább szalad, ami külön vicces.
Sajnos az antibiotikum kezdi kicsinálni a gyomrát, hiába tömöm bele a joghurtot, meg a prebiotikumokat, tegnap óta nagyon sokat kakál, főleg reggeli után, csak délig annyi pelust használunk el mint máskor egy nap alatt, van hogy 5 percenként takarítom a popiját. Persze a kaka emiatt már kimarta a popsiját, elég csúnya, nem tudom, hogy tudnám ezt a kakáradatot megfogni. Aztán ma esett meg, hogy próbáltam belenyomni az antibiotikumot, erre elkezdett öklendezni, és lehányt. Miután összetakarítottam utána (még jó, hogy van takaró a kanapén) és átöltöztettem, öt perc múlva akkorát kullantott, hogy megint kezdhettem elölről mindent. Szóval nem egyszerű az élet. Ráadásul úgy tűnik benyelt valami megfázás szerűséget, nem komoly, csak kicsit piros a torka, meg egyfolytában szörcsög, pedig nem is taknyos, tegnap próbáltam kiporszívózni, de csont száraz a nózija. Kicsit köhög, de a torka miatt a kajálás elég nehéz mert egyfolytában öklendezik, de muszáj etetnem, csak szépen óvatosan, mert már így is félek az az állandó kakálás miatt nehogy túl sokat veszítsen a súlyából, meghát az antibigyó is talán így kevésbé marja ki a pociját, ami miatt amúgy étvágya se nagyon van, így trükkösnek kell lennem, de azért eszik szerencsére. Szóval nehéz az élet errefelé, de inkább nem panaszkodom, mert nagyon jó gyerek, vidám, mostani új trükkje, hogy a kéremre odaadja a kezében lévő bármilyen dolgot, sőt néha csak úgy magától odajön elveszi a kezem, és beleteszi. öltözködni, pelenkázni még mindig utál.

Wfnek nagy hajrá, nemsoká kibújik a kislegény (vagy nagy :)), és Hubamaminak sem kell már sokat várnia.

Hubának gratula a fogakhoz, és jobbulást neki. Írd meg mit mondott a doki, ha lesz időd.

Balázs remélem már jobban van, borzasztó ez a hányós dolog. Ádi vagy ti elkaptátok, vagy szerencsésen elkerült titeket?

Sziasztok!
Köszönjük, Balázs jobban van. Ő kedden hányt, aztán tegnap egész délután fájt a hasa. El is vittük ügyeletre, hogy nehogy vakbél legyen. Hát szerintem tanácstalan volt a doki, mert szerinte görcsölt a hasa, de ha esetleg belázasodik, akkor lehet, hogy módosítani kell a diagnózist. Na ennyit a dokikról. Lehet, hogy Hanna dokija volt?
Szóval kedd már jó rég volt, ezért azt hittem minket elkerül. De tegnap éjjel apa és Ádi is nyomta. Ádi nap közbe is és lázas is volt. Már csak én és anyám van hátra. Igaz, én tegnap öblögettem egy kis pálinkával.

Nekem tök mindegy, hányan vagyunk a gumiszobába, csak csend legyen :D
Ildóca!
Nálunk ajtó-ablak csere nélkül is sokszor harctér van. Akkor mondom a gyerekeknek, hogy pakoljanak el. És akkor ők szépen mindent betúrnak az ágyak alá :D

Azért irigykedek ám nagyon Wf-re. De jó lenne, még egy kis béka!

Jobbulást a betegeknek!

Kép
Kép
Kép
szonja77

Ildócáék hajrá! A legjobbkor! ...eccer csak túllesztek rahajtaha.

Szonja! Nyárra szerválok apám páleszát, többek szerint fincsi. Remélem öblögetünk egyet együtt :-)

Betegeknek jobbulást!
szilvi35

Ebbe a pálesz projektbe még lehet, hogy Tivának is lesz beleszólása. :)

Kattkat

Kép
kattkat

Valamelyik nap voltunk a Vörösmarty téri karácsonyi vásárban.
kürtős kalács 1500
forralt bor decije 600 vagy 800
10 szem sült gesztenye 1000 !!!!!! Ft...
:shock: :shock: :evil:
persze nem vettünk semmit, csak szájatátizás volt

Hanna kezet foghat Domóval
Ő is egy kakagyáros.
említettem a dokinak, de azt mondta, hogy normális. a mennyiség is, az állag is
esetleg adhatok neki kúraszerűen probiotikumot
Remélem, hamar kiderül mi okozza Hanna visszatérő tüneteit és kezelhető!

Kattkat

Kép
kattkat

Hát igen, mondjuk Hanna is alapból kakagyáros, minden étkezés után akkorát nyom, hogy egy felnőtt férfi ember is megirigyelhetné, de most az antibigyotikum csak rátesz egy lapáttal. Bár a durva kúrának vége (az napi 2X5ml-t jelent) mától csak napi 1X3ml jön. Remélem könnyebben lemegy mert ez az elmúlt pár nap szenvedés volt.
Apa tegnap céges karácsonyi bulin volt, kapott valami fos étcsokit, meg egy jónak tűnő ágyas cseresznyepáleszt (adtak volna inkább valami vaskos borítékot helyette). Hétvégén dolgozik, úgyhogy várok mindenkit sok szeretettel Maglód közel van vonattal, és az állomástól se lakunk messze :) Mondjuk csak 2 dc a pálesz, hamar elfogy, de van itthon más is :)

:D
szilvi35

Sziasztok!

Nemrég megérkeztem a CTG-ről.
Wf már a szülőszobán. Tök izgulok érte... Azt mondta a szülésznő szépen alakul. :-)

Engem meg majdnem benntartottak. Totál puha a méhszájam, meg keményedik a pocim nagyon, de azt mondta a doki, ide már csak egy-két fájás kell és kinn lesz ez a kölök. A szülésznő szerint rövid lefolyású szülés lesz, annyira meg van rövidülve a méhszájam, asszem ezt mondta... :-D

Szóval Ildóca, írj Wf-ről, ha tudsz valamit, mert én most nagyon izgulok érte! :-D

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Jujj de izgi, szorulunk Wf-ért :) Hubamami, szerintem nemsoká te is követed őt, még az is lehet, hogy lesz közösen benntöltött időtök :)

Hírek! :lol:

Hurrá hurrá! :lol:
Vilmos megérkezett! :lol:
16.23 perckor
3880 gr
58 cm

Végül altatásos császár lett!
De köszönik nagyon jól vannak mind a ketten! :lol:

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Wf, hatalmas gratula!!!!!!!!!! Lényeg, h mindenki egészséges!!!! Milyen hosszú baba :)))))

Ildóca, köszönjük a híreket!!! Egész nap úgy izgultam!!!

Kép
Kép
csipetnyusza

WF GRATULKA! ADD ÁT LÉGYSZI: Kicsi Vilmos, szeretettel üdvözlünk közöttünk és legyél nagyon boldog és egészséges! Anyudat meg ne kíméld ;-) Titi és anyuja

Titi ma este:
előrébb hoztam a vacsit kicsit, mert így láttam jónak, utána fürcsi... minden szokás szerint. ... megérkeztünk az ágyba, már készítettem a könyveket.... szombaton szoktunk este nézni tapsolós műsort. Egyszer csak Titikém "cici-cici-cici" leoltotta a villanyt , lefeküdt és várta a cicit a szájába. Egyemmeg!!!!! Önállósult.
szilvi35

Isten hozott Vilmos! :-) Üdv a nagyvilágban!
Wf neked sok tejcsit és pihit!

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Sziasztok!
Wf! Gratulálok! Jó egészséget és sok tejcit kívánok nektek!

Kép
Kép
Kép
szonja77

Sziasztok!
Ahogy észrevettem már nem nagyon a Péterfy szülészeti osztályáról folyik itt a társalgás én mégis szeretnék egy kicsit visszakanyarodni ehez a témához. Érdeklődnék hogy szerintetek a kórházban mennyire fontos az orvos választás valamint szerintetek valamint szeretnék pár tapasztalatot olvasni a közelmúltból az ott dolgozó orvosokról. Ha tudna ebben valaki segíteni nagyon megköszönöm.
kornelia10
Budapest

Wf!

Boldog babázást, sok eleséget a picinek!
Hát erről mesélhetnél majd alkalomadtán, hogy miért altatásos csaszi volt.

Szia Kornélia!
Már nincs erőm írni, de majd...bár én lassan 2 éve szültem, nálam vannak frissebb tapasztalatok is itt.

Kattkat

Kép
kattkat

Vilikének és anyukájának gratulálunk, és nagyon sok boldogságot kívánunk, valamint sok türelmet, és kitartást az első napokra :)
Wf, ha lesz időd, mesélj majd milyen volt, és hogy jutottatok végül császárra.
Na Hanna csak betaknyosodott, éjjel alig aludt, óránként fent volt, aztán fél négytől nem is akart aludni, csak kézben. Persze én nem voltam jó neki, csak az apja kellett, ő meg velem veszekedett, hogy ő dolgozik ma, és hulla fáradt lesz, persze azért cipelte a seggét, de nem tehetek róla, mondtam neki, hogyha mindig felkapkodja, ha csak vinnyant egyet éjszaka, ne csodálkozzon, hogyha csak nála jó neki. De persze ezért én vagyok a hibás. Úgyhogy most nagyon faszán vagyunk, persze ilyenkor jön a többi sérelem, amit a fejemhez lehet vágni, hiába pofázom, hogy legalább ne a gyerekkel a kezébe veszekedjen már velem, mert a gyereknek ez nem hiányzik, ő nem tehet semmiről, de cserébe nem is érti hogy mi miért veszekszünk, és neki lesz szar. Persze nem mondom hogy én is egy matyóminta lennék, de jó lenne ha felfogná végre, hogy örüljünk, hogy van egy egészséges szép gyerekünk, nem kellett éveket várni rá, mint másoknak, hogy hiába akarnak, sehogy sem jön össze, és végül még a kapcsolatuk is tönkremegy. Hiába jön azzal hogy ő dolgozik, meg vezet, a gyerek nem csak az enyém, nekem meg itthon kell megállnom a helyem. Vagy rosszul gondolom az egészet, én vagyok ennyire hülye naív, hogy elvárok egy kevés segítséget? Bocs hogy így kifakadtam, de most ott tartok, hogy összecsomagolok, felülök a gyerekkel a vonatra, és hazamegyek anyámékhoz.

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?