Sziasztok lányok!
Én is üdvözlöm az újakat (bár még én is elég új vagyok).
Vasikáé: örülök, hogy hiányoltál ...
Ennyi nõ közé kicsit félénken közelítek és mivel a legtöbb esetben fõleg nõi dolgokról beszélgettek, ezért hülyeségeket nem szeretnék gyakran írogatni. A hozzászólásokat persze próbálom követni, ha már ennek a kis csapatnak a tagja lettem.
Mi most átmeneti idõszakban vagyunk. A páromnak megvolt a 3. és 22. napi vérvétel, jövõ héten jön az átjárhatósági vizsgálat, utána még egy EKG és a mammográfia.
Január közepére kértünk és kaptunk idõpontot, mi Skriba doktornõt választottuk. A múlt hét kedden õ tartotta az elõadást és nekem nagyon szimpatikusnak tûnt.
Ja igen, a spermavételrõl (illetve a spermaadásról) én tudok a legtöbbet mesélni.
Nekem a leghátsó kis szobába kellett bemennem, ott várt rám a feladat megoldása. Elõtte 4 napig nem lehetett szex, de a biztonság kedvéért én bevállaltam a 6 napot is. Hiába, tud a férfi önfeláldozó is lenni.
A szobában volt egy heverõ, rajta kb. 8-10 újság. Mindegyik elég réginek tûnt. 2 évvel ezelõtt a II. sz. nõgyógyászati klinikán már voltam hasonló vizsgálaton, az ottani újságokat még a rendszerváltás idejében szerezhette be a kórház, mert még NDK-s lányok is voltak bennük és a borotválás, mint intim esztétika eléggé ismeretlen volt ... legalábbis az újságok alapján. Vagyis a BMC kínálata még nem is olyan vészes.
A baj az volt, hogy én már az 1. alkalommal végiglapoztam az összes újságot, így a 2. alkalom már semmi izgalmasat nem tartogatott.
A kémcsõ dolog igaz, valóban kémcsõben "realizálódik a gyönyör". Elõször meg is ijedtem, met nagyon vékonynak tûnt a kémcsõ, ezért féltem, hogy nem fog összejönni a dolog. Aztán meg milyen ciki lenne, hogy "nõvérke, elszámítottam magam, jöhetnék megint 4 nap múlva?"
Az engem ott irányítgató laboránsok egyébként kedvesek és segítõkészek voltak.
Nekem nem ajánlották fel, hogy bejöhet a párom is, de ezt én nem is szerettem volna. Õ szépen megvárt kint engem.
Ami meglepett:
- A legtöbb pasi egyedül ment és várakozott az ajtó elõtt. Vajon a feleségük nem akarta elkísérni õket vagy õk érezték volna kellemetlennek, ha ott az asszonyka is?
- A szobában az elõttem próbálkozó pasik elég sok idõt töltöttek bent. Átlagban 15-20 perc is volt. Én a 2. alkalommal 2 perc után szívem szerint végeztem volna, de tartottam attól, mit gondolnak rólam a még kint lévõk. Ezért elhúztam még 10 percig a dolgot, hogy maradjon a statisztikai átlag.
Nekem egyik mintaadás után sem adták ki az eredményt, meg kell várnunk meg az elsõ igazi konzultációt.
Noci, szerintem érdemes helyben elvégezni a mintaadást, fõleg akkor, ha vidéken laktok.
András